|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
![]() U mnie z kolei dziewczyny są ode mnie dychę starsze i mają przedszkolaki, ale naturalnie te dzieci wychodzą w rozmowie i mi absolutnie nie przeszkadza. Zobaczymy, trochę już zdjęć widziałam, bo jej mąż szukał atencji i potrafił przystanąć przy naszych dziewczyńskich plotkach i nam pokazywać to dziecko ni z gruszki ni z pietruszki Meteoryty za mną chodziły dobry rok, bo przy kupnie poprzedniego pudru je rozważałam ![]() Mamy takie nakładane uchwyty i się frontu nie dotyka w zasadzie przy otwieraniu. Ale też pod telewizorem mam szafki w białym połysku bez uchwytów tylko na popych i też nie są uciorane, wstyd mówić kiedy je czyściłam. Pewnie to zależy też od producenta, bo pamiętam jak chodziliśmy za kuchnią, że w brw mieli okropnej jakości te białe fronty na ekspozycji - całe umazane i odchodziła folia na rogach. Fuj. Grunt to być szczerym ![]() No właśnie nic nie da, że ktoś powie "nie warto" jak już sobie wbijesz do głowy i tak grzecznie czekałam cały rok aż wykończę aktualny puder to nie mam wyrzutów sumienia ![]() Wygrałaś Nie inaczej! I Twoje też, bo nie będę miała z kim w piaskownicy klepać babek! oby! oby!Stoooooooooo lat! Jedną małą to jeszcze bym zjadła na gastrofazie, ale dużą To dobrze, ja nie wiem czy jestem jakaś inna ale szukanie objawów mnie nie dopadło wcale. Może dlatego, że ich nie mam Cytat:
Maz wrócił w środku nocy, na wejsciu dostal op....l ze mi światło pali jak maly spi. Oczywiście z milion razy przepraszal, ze mnie zdenerwowal a nie powinien, sraty taty... tak latwo nie bedzie.... tak mnie zdenerwowal ze sie nie moglam dlugo pozbierac, pijackie przepraszam kochanie co dwie minuty nie pomoze Witam sie Maly sie zerwal kolo 6, ale jeszcze poszedl spac i spi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
Invi STO LAT!!!!!!! 💋😗⚘💐🎂🍰🍦🥂🎉🎁🎊
|
|
|
|
#3274 |
|
Konto usunięte
|
Invi sto lat 😊
Patrycja ehh najgorsza opcja @ nie ma a test negatywny nigdy tak nie miałam ale przytulam 😊 Mam w końcu 2 wolne dni ale co z tego jak roboty od cholery ehh😊 Witam Nowa powodzenia😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76667636]Invi sto lat 😊
Patrycja ehh najgorsza opcja @ nie ma a test negatywny nigdy tak nie miałam ale przytulam 😊 Mam w końcu 2 wolne dni ale co z tego jak roboty od cholery ehh😊 Witam Nowa powodzenia😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dziekuje dziewczyny Ja mam za to jedno marzenie, priorytetowe. Jak najszybciej sie wyniesc od tej tesciowej. Nikt mi tak na nerwy nie dziala, nawet pijany tz.... Ona sie chyba urodziła po to, by wku#&@€+.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- W ogole to wczoraj mi znow dlonie dretwialy. Tym razem cala ręka az po ramie, jak kamien byla. Dopiero jak przyslowiowe mrowki zaczely po mnie lazic to wiedziałam, ze wraca do normy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3277 | ||
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
a jak z odczuciami - raz lepiej, raz gorzej. Ogólnie zauważyłam, że ma znaczenie to co jem ... Kurczak śmierdzi wieprzem .. ogólnie ciężko i mięso przechodzi przez gardło a później jakieś dziwne rewolucje w brzuchu. Dzisiaj wizyta na 15:30 - pewnie zaś odjadę Cytat:
|
|
#3278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Invi, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Invi kochana wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń |
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie 😊
Invi wszystkiego najlepszego!!! 💐 |
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego Invi
![]() Domima dziękuję że pamiętasz o mnie Wracam bo i urlop tża się skończył a to był powód mojej nieobecności. Smutno mi bo ostatnio byliśmy razem 3 tygodnie nie pamiętam kiedy, chyba jak się mała urodziła czyli 3 lata i 8mc-y temu. No ale nic, wakacje się kończą znów wpadnę w rytm przedszkola to nam będzie czas inaczej leciał. W piątek tż wraca akurat na naszą 5.rocznicę ślubu W temacie spóźniających się @ to mnie też nie ominęło. Miała być 23.08 a przyszła dopiero 26 także mam za sobą testowanie bo bardzo źle się czułam, nie wiem co to było cykl bezowu czy co. W każdym razie było dość nerwowo, tż już imię wybierał i takie cuda
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7666704 6] Mamy takie nakładane uchwyty i się frontu nie dotyka w zasadzie przy otwieraniu. Ale też pod telewizorem mam szafki w białym połysku bez uchwytów tylko na popych i też nie są uciorane, wstyd mówić kiedy je czyściłam. Pewnie to zależy też od producenta, bo pamiętam jak chodziliśmy za kuchnią, że w brw mieli okropnej jakości te białe fronty na ekspozycji - całe umazane i odchodziła folia na rogach. Fuj. .[/QUOTE] Jakby mój mąż nie dotykał frontów, tylko używał uchwytów, które ma do dyspozycji, to też by było lepiej nie mam pojęcia skąd te meble, bo to nie nasze własne ![]() Invi, sto lat! |
|
|
|
|
#3283 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3284 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w ten nieszczęsny poniedziałek!
Cytat:
ja też się boję jeździć cudzym autem, a nawet swoim INVI wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez cambria04 Czas edycji: 2017-08-28 o 09:45 |
||||||
|
|
|
#3285 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się pracy, idę po kawę bo usnę na siedząco
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7666892 1]
To jak dojdziecie do etapu robienia własnej kuchni rozważcie te moje uchwyty, takie o! Nie da się ich pomijać przy otwieraniu [/QUOTE]Chciałabym juz urzadzac własną kuchnię, ale jeszcze sobie poczeeeekam trochę. W każdym razie meble w błysku są ładne, tego nie można im odmówić. Idę wreszcie na śniadanie bo przy badaniach krwi i lekach na tarczyce tyle musiałam czekać.. I zaraz z głodu padne
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kuchnia marzy mi się w bieli i drewnie
|
|
#3289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko ja mam takie mało może ambitne plany, czyli kuchnia z Ikei... Wydaje mi się super funkcjonalna i niektóre są naprawdę ok wizualnieWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasi znajomi niedawno kupili dom i namawiają nas byśmy kupili obok nich, ale nie wiemy czy chcemy tu zostać. I tak się bujamy kolejny rok na wynajmie. A ci znajomi mają 4 miesięcznego synka i już zaklepali sobie nasza córkę na synową młoda jeszcze się nie urodziła a juz się kolejka ustawia
Edytowane przez bonjourbelle Czas edycji: 2017-08-28 o 10:12 |
|
|
|
|
#3291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a do tego jeszcze podloga biało-czarna w karo blaty drewniane mi się podobają, ale wiem jak z ich utrzymaniem...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam białe fronty, drewniane blaty i podłogę plus czarne/szare ściany. Nieskromnie powiem, że moja kuchnia zbiera wiele komplementów od gości Cytat:
Ile sie nasłuchałam jęczenia, że będę żałować, że szajs, że do stolarza koniecznie trzeba A mam kuchnię idealną - tanią z najlepszymi okuciami bluma (szuflady chodzą jak złoto) z 25-letnią gwarancją, w ramach której bez problemu jeżeli coś się będzie działo (a póki co 3 lata stoi i wygląda jak nowa) wymienią mi elementy i nie będę z żadnym stolarzem się musiała ganiać i się prosić. |
||
|
|
|
#3293 |
|
Rozeznanie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7667077 6]To moja
Mam białe fronty, drewniane blaty i podłogę plus czarne/szare ściany. Nieskromnie powiem, że moja kuchnia zbiera wiele komplementów od gości Czemu mało ambitne? Mam kuchnię z ikeii Ile sie nasłuchałam jęczenia, że będę żałować, że szajs, że do stolarza koniecznie trzeba A mam kuchnię idealną - tanią z najlepszymi okuciami bluma (szuflady chodzą jak złoto) z 25-letnią gwarancją, w ramach której bez problemu jeżeli coś się będzie działo (a póki co 3 lata stoi i wygląda jak nowa) wymienią mi elementy i nie będę z żadnym stolarzem się musiała ganiać i się prosić.[/QUOTE] Super, że Ci się tak świetnie sprawdza! Ależ mnie pozytywnie nastawił Twój post,dzięki a mało ambitnie napisałam właśnie przez te opinie, że kuchnia to musi być na zamówienie, od stolarza, z jakiegoś projektu... Dla mnie jednak Ikea i już jeśli chodzi o kuchnię... Funkcjonalność przede wszystkim.Oni mają systemy bluma czy jakoś osobno trzeba? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7667077 6]To moja
Mam białe fronty, drewniane blaty i podłogę plus czarne/szare ściany. Nieskromnie powiem, że moja kuchnia zbiera wiele komplementów od gości Czemu mało ambitne? Mam kuchnię z ikeii Ile sie nasłuchałam jęczenia, że będę żałować, że szajs, że do stolarza koniecznie trzeba A mam kuchnię idealną - tanią z najlepszymi okuciami bluma (szuflady chodzą jak złoto) z 25-letnią gwarancją, w ramach której bez problemu jeżeli coś się będzie działo (a póki co 3 lata stoi i wygląda jak nowa) wymienią mi elementy i nie będę z żadnym stolarzem się musiała ganiać i się prosić.[/QUOTE] Też planuję z IKEA tym bardziej, że dopiero u nas otworzyli swój sklep i ich rozwiązania mega mi odpowiadają
|
#3295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tylko kawa trzyma mnie na nogach
|
#3297 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
inaczej nie dawaliby takiej gwarancji. Nie daj się i rób ikeę : )Cytat:
|
||
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7667139 1]Blumy mają obowiązkowo, wręcz nie da się z nich zrezygnować
inaczej nie dawaliby takiej gwarancji. Nie daj się i rób ikeę : )Akurat mam wolne to coś zaraz cyknę i wrzucę na fb [/QUOTE]Super, dziękuję bardzo
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale wczoraj przechorowalam ten ślub dzisiaj cały dzień w łóżku.Invi, spełnienia marzeń! Łatwego porodu, radości z dzieci i szybkiej przeprowadzki ![]() U nas kuchnię będzie wybierał tz - to jego królestwo, więc niech sobie robi jak chce. Też zastanawiamy się nad Ikea, ale ta nasza kuchnia ma dużo okien i zobaczymy czy uda się dopasować wymiarowo wszystko.. Tz chce raz białe szafki, raz szare, chętnie pooglądam inspiracje tutaj mamy paskudną kuchnię, ale póki się coś nie rozpadnie to właściciel mieszkania nie wymienia, a nie chcieliśmy swoich pieniędzy pakować w cudze.
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że bez sensu pakować kasę w nie swoje mieszkanie. Pół biedy jeśli właściciel jest ok i np odejmie to od czynszu ale jeśli nie no to szkoda czasu, pracy i nerwów, że nie wspomnę o kasie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

jak sytuacja z mężem? Wrócił skruszony? 

oby! oby!

100 lat 
✊️
- na lodach masz przerąbane 

myślałam ze się popłacze rano jak mi budzik zadzwonił 

I zaraz z głodu padne
tylko ja mam takie mało może ambitne plany, czyli kuchnia z Ikei... Wydaje mi się super funkcjonalna i niektóre są naprawdę ok wizualnie
Ależ mnie pozytywnie nastawił Twój post,dzięki
Dla mnie jednak Ikea i już jeśli chodzi o kuchnię... Funkcjonalność przede wszystkim.
dzisiaj cały dzień w łóżku.