|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nogi...Fotki..Kompleksy
Moim zdaniem nie jest zle. Traz rzeczywiscie nogi od kolan w gore wygladaja tak srednio. Ale moim zdaniem powinnas raczej pomyslec o wyrzezbieniu pupy, a uda przy okazji beda stawaly sie mniejsze. Ale nie masz czym sie martwic, bo masz naprawde proste nogi! Popatrz na tomiejsce gdzie łydka przechodzi w kolana są idealnie proste. Tylko musisz je troszkę wyrzeżbic, ale wszystko jest do zrobienia. Mysle, ze callanetics moze cos pomoc, bieganie i ćwiczenia siłowe na nagoi. Choc ekspertka nie jestem w tej sprawie, bo osobiscie o nogi nigdy nie musialam sie martwic. Ale pomysl wlasnie o pilatesie albo callanie, to moze pomoc wyrzezbic lepiej ich ksztalt.
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Przyczajenie
|
no moim zdaniem niepotrzebnie masz kompleksy...co do ud, to owszem, nie sa jak uda modelek, ale uwierz mi wygladaja o niebo lepiej, ale nie mam z tego powodu kompleksow...
![]() ![]() w miom przypadku jesli chodzi o nogi, to mam ten probnlem iz jak jest zimno to sinieja mi kolana.,...i fatalnie to wyglada, wiec nigdy nie wyjde w krotkiej spodniczce, chociaz schudlam ok 10 kg. wiec glowa do gory i nie przejmuj sie |
|
|
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
Delus a ile masz w udzie i łydcie?
Mnie sie twoje nogi podobaja
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Grube uda- mój odwieczny problem.
No więc w udzie.. w tym najszerszym miejscu mam 58 cm a w łydce 35,5 cm.
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Rozeznanie
|
Delus, mam bardzo podobne nogi do Twoich i tez w udzie 58 cm
masakra, z każdej innej częsci ciala szybko tluszcz schodzi ale z ud niestety nie Ale nie mam zamiaru się poddawac jesli osiągne 55cm to bede skakać pod sufit![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Walczymy! |
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Raczkowanie
|
A jakie ćwiczenia wykonujecie, żeby osiągnąć swój cel?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
Moje uda mają 55 cm.
I nie mogę ich wysmuklić :/
|
|
#2349 |
|
Przyczajenie
|
ja przed rozpoczęciem diety miałam w najszerszym miejscu w udzie 58 cm, a dziś się mierzyłam i mam 55,5
![]() jestem bardzo zadowolona, jeszcze jakbym zrzuciła z 3 cm to byłoby suuuper ![]() ale niestety nie moge pozbyc sie tluszczyku z łydek ![]() nic...nawet nie drgnie
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masuj nóżki rękawicą sizalową podczas kąpieli, ćwicz i smaruj balsamami z wyciągiem bluszczu i kofeiną (mają pomóc spalać tłuszcz). Możesz jeszcze użyć takiego urządzenia do masażu nóg (to na obrazku jest drewniane, lepiej i bezpieczniej używać gumowego, a by nie uszkodzić skóry): |
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ćwiczenia na uda, biodra, pośladki i łydki
ja mam problem z tymi samymi partiami ciała
niestety...zwłaszcza uda i pośladki to masakra... ale postanowiłam sobie, że do lata jakoś to poprawię. Sprawiłam sobie hula hop w sklepie sportowym ok 8zl i wypełniłam je ryżem. Jak na razie kręcę 15minut dziennie- znaczy początkowy etap nauki. Teraz już troszkę mi wychodzi, ale na początku to była massakra Więcej schylania się niż kręcenia. Normalne były też siniaki A poza tym zakupiłam stepperek i staram się regularnie ćwiczyć (zwłaszcza podczas oglądania filmów^^) aaa i właśnie zakupiłam gazetę VITA z płyta z aerobikiem- też mam zamiar zobaczyć, co to będzie.No i jak mam czas i chętnych to mykam na basen albo rowerek ![]() To by Ci chyba na początek wystarczyło, co?
|
|
#2352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2353 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM nie trzeba żadych przyżadów do nich no i po 8 minut dziennie to nie jest jakiś wielki ból
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
taaak, też znam te ćwiczonka, tyle że niestety nie umiem ich na płytę ściągnąć. Wolę ćwiczyć przed telewizorkiem i DVD niż przed kompem, więc niestety nie stosuję ich. A może ktoś umie ściągnąć te filmiki z youtube na dysk?
|
|
#2356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
link do programu: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...+Converter+2.9
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
ooo dziękuję bardzo, zaraz wypróbuję
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 54 cm w udach...a chciałabym mieć chociaż 48
|
|
#2359 |
|
Przyczajenie
|
a te ćwiczenia z serii 8 minute cos daj??po jakim czasie widac efekty??
|
|
|
|
|
#2360 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na pewno bedzie to trwało sporo czasu, ale trzeba byc cierpliwym... do wyjazdu nad morze 2 miesiace...
|
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym chciała mieć 54....
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Przyczajenie
|
ja ćwiczyłam przez jakieś 2 tygodnie prawie codziennie ale to za krótko na jakiekolwiek efekty
a teraz zaczęłam ćwiczenia z serii "chcę mieć takie..." i ćwiczę pośladki zajmuje mi to 15 minut dziennie, ale podczas ćwiczeń i na drugi a nawet trzeci dzień czułam, że pracowały wlaśnie te mięśnie które powinny zastanawiam się tylko ile czasu będę potrzebować aby widoczne były efekty-myślicie, że do lata bedzie ok pozdrawiam |
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
hej
moze Wy mi cos poradzicie co zrobic zeby nogi jakos w miare dobrze wygladaly?
|
|
|
#2366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- skakanka (nie więcej niż 30 minut dziennie i skakać nogami na przemian, czyli "lajkonikiem", żeby nie obciążać stawów) - 8 minute legs http://youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs - callanetics (na całe ciało, naprawdę daje efekty - trening DJ Wallis https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=73780 - streching http://kulturystyka.biz/kulbiz/index...o=art&idart=15 Do wyboru, do koloru ![]() Pamiętaj tylko, że ćwicząc aeroby (ćwiczenia spalające tłuszcz, np. skakanka) musisz także dołożyć siłowe (np. trening DJ Wallis, 8 minute legs itd.) I ćwicz całe ciało. Powodzenia |
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
miniaczka dzieki wielkie
chcialabym sie jeszcze tylko dowiedziec co zaliczamy do aerobow oprocz skakanki?
|
|
|
#2368 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
hm biegi, plywanie , rower .. jakos pierwsze mi to na mysl przyszlo
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Raczkowanie
|
Tak, to też. Aeroby powinny być długotrwałym ćwiczeniem, polegającym na dużej ilości powtórzeń
*Rower jest ćwiczeniem aerobowym, jeśli jeździmy na najlżejszych przerzutkach. To tak w kwestii uzupełnienia
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
ja na uda i pupe polecam callanetics jest swietny lacze to z suplementem diety (np.Clarinol) do tego kremy ujedrniajace no i koniecznie zimny prysznic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

masakra, z każdej innej częsci ciala szybko tluszcz schodzi ale z ud niestety nie 

a teraz zaczęłam ćwiczenia z serii "chcę mieć takie..." i ćwiczę pośladki
zastanawiam się tylko ile czasu będę potrzebować aby widoczne były efekty-myślicie, że do lata bedzie ok
pozdrawiam