Panny Młode 2009 cz. III - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-25, 11:24   #901
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Tez nie moge sie doczekac tego wspolnego mieszkania, co prawda na razie bedziemy mieli tylko pokoj do wlasnej dyspozycji, a kuchnie i lazienke wspolna z 2 inymi ludziami

Ale wydaje mi sie ze na poczatek wystarczy. Metoda malych kroczkow. Jak juz sie zaaklimatyzujemy, to pomyslimy o czyms samodzielnym. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.

Samba z tym promotorem to faktyczni jakies hocki klocki. Ja obecnie jestem na etapie zastanawiania sie do kogo isc na seminarium i z czego pisac mgr. raczej nie z literaturoznawstwa, bardziej z jezyka. Najchętniej to bym pisala z gramatyki historycznerj, ale niestety mialabym do wyboru dwie babki, ktore sa beznadziejne, lubia sobie upodlac ludzi.
Ale Ty na pewno sobie poradzisz i nie dlugo na wizazu bedziemy miały wirtualną imprezkę z okazji Twojego mgr

Ja sobie dziś trochę choruję, TZ gotuje rosół u siebie, uczyć mi się nie chcę. Chyba wybiorę się do niego na rosołek

strippi fajnie Ci, na pewno TZ wymysli cos fajnego.

Milej niedzieli
na pewno bedzie fajnie, to co ze z 2 innymi osobami A to macie juz "na stale" tzn zanim nie kupicie/wynajmiecie sobie czegos swojego, czy tylko na wakacje? bo wczoraj pisalas cos o wakacjach tylko

A Twoj Tż to sam powinien dylac z tym roslokiem do Ciebie skoro zle sie czujesz

Z tym seminarium to u nas byla mozliwosc wyboru: literaturoznawstwo, ale z taka leniwa baba, co tylko problemy robi i jezykoznawstwo z 2 promotorami (oni mieli sie zmieniac co semestr i raz jeden raz drugi mial prowadzic zajecia a w efekcie jeden mial byc promotorem, drugi recenzentem) no i ten jeden promotor byl taki se, olewacz jeden, ale za to babka byla super. Dlatego ja zdecydowalam sie na to 2 seminarium. Ale nie mialam pisac pracy stricte z jezykoznawstwa tylko taka bardziej o historii jezyka i to mi odpowiadalo bo z jezykoznawstwa to ja noga jestem tzn nigdy mnie to nie interesowalo a i zajecia mielismy do dupy prowadzone, takze jakbym od razu wiedziala, ze mam pisac o jakis gramatykach i ortografiach to na pewno bym sie nie zdecydowala. No ale na 5 roku zmienili mi promotorke i ta to w ogole nie sprawdza ale za to zada zebym pisala o jakis normach, uzusach o ktorych nie mam zielonego pojecia i za bardzo nawet materialow ;/ No ale mam nadzieje ze kiedys mi sie uda obronic. Tylko teraz bardzo zaluje ze nie poszlam na literaturoznawstwo, bo praca pewnie nie bylaby sprawdzona, ale za to napisana napewno

No ale jak juz uda mi sie obronic to Was zapraszam na wirtualne wino
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 11:39   #902
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Na razie myslimy sie wprowadzic na czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien, czyli 4 miesiace, a co bedzie potem, nie wiem? Prawdopodobnie ciagle bedziemy mieszkac razem, bo sie przyzwyczaimy. Zobaczymy jak bedziemy sie dogadywac z tymi ludzmi. Tak bardzo bym chciala, zeby bylo dobrze.

Zaczynam tez szukac jakiejs pracy na wakacje, bo przez czerwiec bede na utrzymaniu TZ (bo sesja) - a po egzaminach znow staje sie kobieta pracujaca

Musimy z TZ laptopa sobie kupic, bo ja nie zabiore mojego kompa z domu, a jak bede zagladac na wizaz?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 11:42   #903
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
moze jakies koniki?? albo romantyczna kolacja
no raczej nie koniki bo stadnina byla zajeta do wtorku...;/

Cytat:

strippi fajnie Ci, na pewno TZ wymysli cos fajnego.
oby bo czasami ma durne pomysly :d
Stary 2008-05-25, 11:49   #904
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no raczej nie koniki bo stadnina byla zajeta do wtorku...;/

oby bo czasami ma durne pomysly :d
nooo ale moze Tż udalo sie cos zalatwic a moze juz dawno zarezerwowal tylko Ci nie powiedzial kto to wie
Stary 2008-05-25, 12:32   #905
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tez obstawiam stadnine

a my z TZ juz od lipca razem bedziemy mieszkac ale w Holandii

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 12:59   #906
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
nooo ale moze Tż udalo sie cos zalatwic a moze juz dawno zarezerwowal tylko Ci nie powiedzial kto to wie
wlasnie nie bo w piatek chcielismy jechac i dzwonilismy i nie bylo miejsca do polowy tygodnia
Stary 2008-05-25, 14:40   #907
Rybulka
Zakorzenienie

Kliwia, wszystkiego, co najlepsze! Spełnienia marzeń, radości i uśmiechu na co dzień. Niech dni do upragnionego ślubu mijają Ci w mgnieniu oka!

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Bo tak to jest jak sie psa samopas puszcza. Ze dwa lata temu tez przezylam niemal identyczna historie. Tylko to byl pies goscia z sasiedniego bloku. Typek podejzany, tak samo jak jego synowie. Ponoc nie raz mieli rozne sprawy (typu o kradziez czy nawet rozprowadzanie narkotykow; przynajmniej tak slyszalam). Ja swego Nukiego nigdy nie spuszczam ze smyczy, bo to wariat. Zaraz mi gdzies znika, wytarza sie w fekaliach i pozniej mam tylko same problemy. Tamten gosc ma wilczura. Moj to sredni pudel. Koles puszcza caly czas swego psa samopas, mimo, ze nie powinien. Wiedzialam po postawie tego wilczura, ze sie zaczyna czaic, czyli, ze szykuje sie do ataku. No i jego wlasciciel w tym momencie sie na cos zagapil, nie patrzac zupelnie na psa, tylko w inna strone. Wilczur rzucil sie na mego, zaczyl go gryzc. Moj chcial sie broinic, ale nie mial jak. To tego chcialm go odciagnac, ale sie nie dalo, bo wilczur dalej sie rzucal na swego. Do wlasciciela krzyczalam, zeby psa zabral a ten tylko krzyczal zeby zostawil. Nawet nie podszedl ani nic. Pare razy balam sie, ze sama moge zostac ugryziona. Nie wiedzialam, czy mam bronic psa, czy moze brac samej nogi za pas i zostawic Nukusia na pastwe losu. Po chwili takiej jadki wilczur odpuscil. Ja cala rozdygotana, Nuki tez. Powiedzialam gostkowi, wrecz sie wydarlam ze lzami w oczach i gula w gardle, ze takiego bydlaka to sie na smyczy i kagancu wyprowadza. Koles do mnie - "zamknij sie". A ja do niego, zeby sam sie zamknal. Widac, ze sie nie spodziewal, ze moglabym mu na to odpowiedziec zapytal sie "Co powiedzialas?". "To co slyszales" - odpowiedzialam. I odeszlam. A koles wyglada na takiego, ze niebalby sie kobiety uderzyc... Pozniej Nuki caly dzien pod moim lozkiem siedzial i nie wychodzil. WIdac bylo po oczach, ze sie bardzo wystraszyl calej tej sytuacji. No i pozniej z przymusu a nie z przyjemnosci ponownie wychodzil na podworko.

Tak wiec Rybulka, wspolczuje calej tej sytuacji, bo dokladnie wiem co przezyliscie oboje.
Tak to już jest, jak ludzie nie mają wyobraźni... Mój Niko też zawsze chodzi na smyczy, puszczamy do tylko na naszym ogrodzonym ogródku. No a moi sąsiedzi puszczają swoje psy w samopas rano, a przypominają sobie o nich wieczorem...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Matkoto musiało być okropnetak mi przykro, ale dobrze, że z psinką wszytsko ok, o ile może być ok po takim przeżyciu.
Mój pies to z kolei pies bez wyobraźni, chociaż jest małym kundelkiem to nie boi się nawet psów dużo większych od siebie, ostatnio wybiegł na ulice za innym psem, gdy brat zamykał furtkę. Groszek rzucił się na psa rasy husky co prawda to był jeszcze szczeniak, ale dużo większy od mojego. Brat nie wiedział jak go ma z tym psem rozdzielić, co więcej ten husky taki był przerażony, że biegał w ogół smyczy, uciekając przed moim agresorem. Mój pies chyba zwariował
Mój Nikuś jakiś od wczoraj bojaźliwy jest na dworze... Dzisiaj już się śmialiśmy, że będziemy musieli psiego psychologa zaprosić (nie wiem czy widziałyście ten program?)

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
AAAAAAAAAAAA i jeszcze super nowinę się dowiedziałam od niej. Że mi się w kościele przy klękaniu sukienka zahaczyła o krzesło i było widać moje majtki !!!!!!!!!! Jak to usłyszałam to padłam. Na szczęście chyba nie ma tego na żadnej focie u rodziny
(...)
Wow, może ktoś jakieś efektowne zdjęcie zrobił

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
a dzis moja przyjaciolka sie mnie zapytala czy 16 sierpnia tego roku bede czynic honory bycia swiadkiem na jej slubie tak mi sie slodko zrobilo.. szczegolnie ze sie nidespodziewalam...
No proszę, super

Cytat:
(...)
A poza tym tak w sekrecie Wam powiem, przez wakacje prawdopodobnie bedziemy mieszkac z TZ razem Co prawda nie sami, tylko ze współlokatorami. Ale na razie cii (będziemy mieć wspólne łóżko i razem będziemy się budzić w naszym wspólnym pokoiku) - to tak na początek
(...)
Ale Wam fajnie! Zazdroszczę jak nie wiem co!
Ja też dzisiaj spałam u TŻa Kurczę, jak wracam potem do domu, jakoś mi tak smutno... Brakuje mi go w każdej sekundzie. Już nie mogę się doczekać czasu, gdy nie będziemy musieli się rozstawać i spać osobno

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)a my z TZ juz od lipca razem bedziemy mieszkac ale w Holandii
To ta Holandia już pewna?
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 14:55   #908
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

kochane jade z moim tz milo spedzac niedziele...niestety juz na 100% nie pojedziemy na koni wiec to nie ta niespodzianka...jedziemy teraz nad jezioro po przyczepe tz ojca... nie chce mi sie niedzieli spedzac w aucie zwlaszcza ze jedziemy tam i z powrotem ;/
Stary 2008-05-25, 15:03   #909
śliweńka
Zakorzenienie

dawno mnie tutaj na tym wątku nie było

nic się u mnie nie zmieniło, teściowa dalej mnie drażni, teściu jeszcze bardziej :/
z przygotowaniami jestem na tym co byłam nic więcej na razie nie załatwiamy tylko obrączki przez przypadek oglądaliśmy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 15:16   #910
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

nic się u mnie nie zmieniło, teściowa dalej mnie drażni, teściu jeszcze bardziej :/
z przygotowaniami jestem na tym co byłam nic więcej na razie nie załatwiamy tylko obrączki przez przypadek oglądaliśmy
u mnie tez bez zmian wiec nie ma co sie lamac...ja dalej bezrobotna
Stary 2008-05-25, 15:23   #911
martucha84
Zakorzenienie

kupilam sobie piekna sukieneczke w orsey taka w moich kolorach rudo-brazowa w kwiaty slicznaaaa...

Cytat:
czesc spioszki siadam do poprawiania mojego mgr - znow ;/ moja promotorka jest nienormalna ;/ oddalam jej ostatnio moja prace, potem lazilam za nia 2 tygodnie az mi odda i oddala w koncu, tzn zostawila w dziekanacie - nie widzialam sie z nia. Oczywiscie w pracy nie poprawila mi ani jednego slowa - widac jak uwaznie przeczytala za to napisala mi wiecej o tym i o tym i o tym kuzwa kobite chyba powalilo i tak mam duzo o tym, a moja pierwsza koncepcja pracy ustalona z wczesniejszym promotorem w ogole czegos takiego nie uwzgledniala poza tym moja praca juz teraz ma 150 stron (gorne maksimum) a ja pisze magistra a nie doktorat ;/ i z tego powodu jestem wkurzona bo juz nie wiem co mam jej tam napisac zeby to zaakceptowala wreszcie ;/ w ogole nawet tych 150 stron jej sie nie chce przeczytac to po co jej wiecej? no ale zanim siade do moich tortur to pierwsze oczywiscie musialam zerknac tu
ej to i tak niejest zle moja mi wczoraj oddala rozdzial i powiedziala ze tak pomyslala i moj problem inaczje nazwiemy i dolozymy wskazniki i jeszcze cos tam... no i za 2 tygonie mam jej oddac ja cala... powalilo ja...

Cytat:
ces kochane
moj kochany ma dzis dla mnie niespodzianke....wiecej o 15:00 sie dowiem ciekawe co to...
strippi co to za niespodzianka uz po 15

Cytat:

nie martw sie mi tesciowie tez mnie dobijaja.. ale jestem twarda;D
Stary 2008-05-25, 15:54   #912
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja mam urodzinki jutro
Weeeeknd zleciał, aż żal pomyśleć że pojutrze do pracy

A jutrzejsze urodzinki idziemy świętować u PM2008 oglądać zjęcia z wesela. Ciekawe jak wyszły.
AAAAAAAAAAAA i jeszcze super nowinę się dowiedziałam od niej. Że mi się w kościele przy klękaniu sukienka zahaczyła o krzesło i było widać moje majtki !!!!!!!!!! Jak to usłyszałam to padłam. Na szczęście chyba nie ma tego na żadnej focie u rodziny
Sto lat, sto lat spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego naj naj
Cytat:
a dzis moja przyjaciolka sie mnie zapytala czy 16 sierpnia tego roku bede czynic honory bycia swiadkiem na jej slubie tak mi sie slodko zrobilo.. szczegolnie ze sie nidespodziewalam...
gratuluje ja nigdy nie byłam świadkową, ale mam nadzieję, że kiedyś będę

Cytat:
A poza tym tak w sekrecie Wam powiem, przez wakacje prawdopodobnie bedziemy mieszkac z TZ razem Co prawda nie sami, tylko ze współlokatorami. Ale na razie cii (będziemy mieć wspólne łóżko i razem będziemy się budzić w naszym wspólnym pokoiku) - to tak na początek
super wiadomość na początek takie wyjście jak najbardziej fajne

Cytat:
no faktycznie, ładne niektóre te welony, tylko dlaczego w sklepie są nawet 3 razy droższe?

Cytat:
ces kochane
moj kochany ma dzis dla mnie niespodzianke....wiecej o 15:00 sie dowiem ciekawe co to...
no ja też jestem ciekawa co Tż wymyślił

Cytat:

Oj dawno Cię nie było to fakt My tu ciągle dyskusje prowadzimy, czasem tematy już się któryś tam raz powtarzają, ale jest fajnie
A z teściami to widzę sielanka

Miałam dziś sen o naszym weselu, ale dziwny był, we snie wszystkich się pytałam jak wyglądałam na weselu, bo nie pamiętałam jaki mam welon, nie wiedziałam jak zespół grał i w ogóle całe wesele mi jakoś bardzo szybko zleciało, a ja chyba ze stresu nic nie zapamiętałam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 15:58   #913
eseska
Zakorzenienie

Kliwia! Wszystkiego naj najlepszego z okazji urodzinek! Stu latek spędzonych z ukochaną osobą!

Strippi
- i jak ta niespodzianka od tż? Czyżby to był ten wyjazd nad jezioro? A może tam czeka Cię jakaś miła niespodzianka.

My dziś wieczorem znowu idziemy na kurs przedmałżeński - wczoraj trwał 1,5 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Myślałam, że odciski będę mieć w wiadomym miejscu. Dzis zapowiada sie to samo - też pewnie tyle potrwa. i tak jeszcze 3 czy 4 weekendy! - mam nadzieje ze już nie tak długo. Bo zazwyczaj to tak ok45 minut trwało.
Pozdrawiam! Miłej niedzieli życzę!
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 17:38   #914
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:

Ech, teściowie, jak to teściowie Dobrze, że przynajmniej wiemy, że wszystko u Ciebie w porządku

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Miałam dziś sen o naszym weselu, ale dziwny był, we snie wszystkich się pytałam jak wyglądałam na weselu, bo nie pamiętałam jaki mam welon, nie wiedziałam jak zespół grał i w ogóle całe wesele mi jakoś bardzo szybko zleciało, a ja chyba ze stresu nic nie zapamiętałam
Ja to chyba jakaś dziwna jestem, bo nigdy nie śniło mi się nic na temat wesela... Przynajmniej nie pamiętam niczego takiego...

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
(...)
My dziś wieczorem znowu idziemy na kurs przedmałżeński - wczoraj trwał 1,5 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Myślałam, że odciski będę mieć w wiadomym miejscu. Dzis zapowiada sie to samo - też pewnie tyle potrwa. i tak jeszcze 3 czy 4 weekendy! - mam nadzieje ze już nie tak długo. Bo zazwyczaj to tak ok45 minut trwało.
Pozdrawiam! Miłej niedzieli życzę!
To rzeczywiście jakoś długawo... Cieszę się, że u nas to się tak fajnie szybko odbyło

A tu macie kilka zdjęć mojego Nikusia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00009.JPG (54,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00086.JPG (63,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mordka na tapczanie.jpg (25,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Nikoś 2.jpg (23,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 070913_135039.jpg (17,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niko2.jpg (43,0 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-05-25, 17:46   #915
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ech, teściowie, jak to teściowie Dobrze, że przynajmniej wiemy, że wszystko u Ciebie w porządku

Ja to chyba jakaś dziwna jestem, bo nigdy nie śniło mi się nic na temat wesela... Przynajmniej nie pamiętam niczego takiego...

To rzeczywiście jakoś długawo... Cieszę się, że u nas to się tak fajnie szybko odbyło

dokladnie Rybulka ma racje najwazniejsze ze u ciebie oki.. i sliwienka pamietaj z tesciami zyc na codzien nie bedziesz;d najwazniejsze zeby miedzy toba a tz bylo oki

a mi sie czesto sni wesele.. albo w dzien wesela dopiero szukam sukni i nic niema albo okazuje sie ze sali niezdazylam wynajac albo orkiestry.. cyrk na kolkach...

aha i piekny piesek
Stary 2008-05-25, 17:48   #916
Rybulka
Zakorzenienie

Skoro mnie się teraz wesele nie śni, to pewnie tuż przed ślubem będę miała nawał takich snów, a Wy już wtedy będziecie miały spokój
Stary 2008-05-25, 17:55   #917
jaga_2001
Zakorzenienie

Witam kochane.

Ja to juz sie zaczynam bac co z moja praca mgr... Musze sie w koncu spotkac z moja promotorka...

A tak wogole, to pamietacie, ze mialam dzis pojechac do Augustowa? Wczoraj TZ powtorzyl, ze jesli dzis bedzie ladna pogoda to pojedziemy. I tak jak przez dwa tygodnie lalo tak dzis od rana swieci slonce. Nie jest rewelacyjnie cieplo (16*), ale zimno tez nie jest. No i juz wrocilam z wyccieczki... do hipermarketu i z powrotem... Heh, wiedzialam ze tak bedzie i dobrze, ze na nic sie nie nastawialam...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 18:01   #918
Rybulka
Zakorzenienie

Oj Jaguś, Jaguś, toś se rzeczywiście Augustów zobaczyła...
Stary 2008-05-25, 18:04   #919
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Mnie tez sie kiedys snilo wesele, nie moglam znalezc sukienki, a potem tuz przed oltarzem Tz powiedzial, ze nie moze sie ze mna ozenic, bo woli swojego kumpla straszne brr....

A co do naszego pokoiku, dzięki dziewczyny za miłe słowa, nie byłam tego pewna, czy to dobra decyzja. Jestem teraz troche spokojniejsza (chociaz strasznie sie boje)

A propo pieskow, wzielismy dzisiaj psa TZ na spacer to taki duzy psiak, wielkosci (kurcze nie znam sie) no taki troce za kolana. I przyplatal sie taki malutki piesek jakies 15 cm mial i szczekal, biegal zaczepial, probowal obwahiwac, ale sie usmialam bo Spike szedl sobie jakgdyby nigdy nic

Ja jade we wtorek do Łodzi na wycieczke dwudniowa, TZ mowi, ze nie wytzymai przyjedzie Wariat z niego. Moj ukochany wariat

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 18:07   #920
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
ale sliczności Ja tez chce znów miec psiaka

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 18:08   #921
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez sie kiedys snilo wesele, nie moglam znalezc sukienki, a potem tuz przed oltarzem Tz powiedzial, ze nie moze sie ze mna ozenic, bo woli swojego kumpla straszne brr....

(...)
A propo pieskow, wzielismy dzisiaj psa TZ na spacer to taki duzy psiak, wielkosci (kurcze nie znam sie) no taki troce za kolana. I przyplatal sie taki malutki piesek jakies 15 cm mial i szczekal, biegal zaczepial, probowal obwahiwac, ale sie usmialam bo Spike szedl sobie jakgdyby nigdy nic

(...)

Mój pies też się zawsze zachowuje jak Wasz Spike. Śmiesznie to wygląda, jak ten mały piesek się wścieka, a ten duży nawet na niego nie spojrzy
Stary 2008-05-25, 18:08   #922
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Jaguś, Jaguś, toś se rzeczywiście Augustów zobaczyła...
ech, ano zobaczylam... z perspektywy polki sklepowej...

sliczny piesio.
Cytat:
alez sie sumialam. rewelacyjny sen.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-25, 18:11   #923
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ale sliczności Ja tez chce znów miec psiaka
Cytat:
(...)sliczny piesio. (...)
A dziękuję Goldeny są rzeczywiście przeurocze
Stary 2008-05-25, 18:15   #924
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rybulko sliczny piesek my z TZ tez takiego sobie kiedys mamy w planach kupic. dokładnie tę samą rasę
Cytat:

To ta Holandia już pewna?
tak tak. tylko do tej pory nie wiem czy na rok czy na same wakacje. wszytsko zalezy czy do lipca z pracą się do mnie odezwą ale jak narazie nic sie nie zapowiada na to.
Cytat:
kupilam sobie piekna sukieneczke w orsey taka w moich kolorach rudo-brazowa w kwiaty slicznaaaa...
bardzo lubie ten sklep

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 18:48   #925
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Witam kochane.

Ja to juz sie zaczynam bac co z moja praca mgr... Musze sie w koncu spotkac z moja promotorka...

A tak wogole, to pamietacie, ze mialam dzis pojechac do Augustowa? Wczoraj TZ powtorzyl, ze jesli dzis bedzie ladna pogoda to pojedziemy. I tak jak przez dwa tygodnie lalo tak dzis od rana swieci slonce. Nie jest rewelacyjnie cieplo (16*), ale zimno tez nie jest. No i juz wrocilam z wyccieczki... do hipermarketu i z powrotem... Heh, wiedzialam ze tak bedzie i dobrze, ze na nic sie nie nastawialam...
ojj to rewelacyjna wycieczka

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Rybulko sliczny piesek my z TZ tez takiego sobie kiedys mamy w planach kupic. dokładnie tę samą rasę

tak tak. tylko do tej pory nie wiem czy na rok czy na same wakacje. wszytsko zalezy czy do lipca z pracą się do mnie odezwą ale jak narazie nic sie nie zapowiada na to.

bardzo lubie ten sklep
ja tez lubie a ta sukienka jest boska, zrobie sobie w niej fotki i wam wysle

a ja chce pieska nowofunlanda - wodolaz - taki jak bernardyn ale czarny i moze ciut wiekszy uwielbiam je
Stary 2008-05-25, 18:54   #926
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

a ja bym chciala yorka ale moj Tż nie chce o tym slyszec
Stary 2008-05-25, 18:56   #927
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
ojj to rewelacyjna wycieczka
baaa, lepsza niz na Wypy Kanaryjskie wypoczelam jak nidgy...

samba, to witaj w klubie yorkowych.

AV by jaga_2001
Stary 2008-05-25, 19:56   #928
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bym chciala yorka ale moj Tż nie chce o tym slyszec
ja tez ja tezzzzz swegoczasu znalazlam yorka i juz mialam nadzieje ze u nas zostanie o dziwo nawet rodzice sie zgodzili ale na necie wynalalzma jego wlascicieli.. bo sumienie mnie ruszylo ze moze serio ktos go szuka.. i zaczelam sie lamac malenki york czy wielki nowofunland... i postanowione jak bedziemy mieli domek bedzie nowofonland

Cytat:
baaa, lepsza niz na Wypy Kanaryjskie wypoczelam jak nidgy...

samba, to witaj w klubie yorkowych.
no ba kurde az ci zazdroszcze;D ja tak nigdy nie bylam
Stary 2008-05-25, 20:04   #929
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez ja tezzzzz swegoczasu znalazlam yorka i juz mialam nadzieje ze u nas zostanie o dziwo nawet rodzice sie zgodzili ale na necie wynalalzma jego wlascicieli.. bo sumienie mnie ruszylo ze moze serio ktos go szuka.. i zaczelam sie lamac malenki york czy wielki nowofunland... i postanowione jak bedziemy mieli domek bedzie nowofonland

no ba kurde az ci zazdroszcze;D ja tak nigdy nie bylam
no jasne, jak bedziecie mieli swoj domek to taki duzy piesek jak najbardziej, bo w bloku nie ma szans, tylko by sie meczyl i chyba wszystko demolowal, a tak jak bedzie mial ogrodek to super my jak kiedys dorobimy sie domku to tez pieska koniecznie przeforsuje wtedy tez raczej jakiegos duzego: wilczurka, owczarka czy cos w tym stylu

heheh ja tez nigdy nie bylam na Kanarach, za to palcem po mapie zwiedzilam caly swiat
Stary 2008-05-25, 21:10   #930
śliweńka
Zakorzenienie

przed chwilą wróciłam z grilla gdzie byłam z TŻ i jego kolegą na działce TŻ, kolega próbuje TŻ wybić ślub z głowy bo ślubuje na całe życie przed Bogiem a TŻ mu że robi to też z powodu tego że nie skacze z kwiatka na kwiatek dlatego będzie ślubować mi wierność aż mi się miło zrobiło

ja pocieszam się że mam staż ale po stażu też będę strippi bezrobotna

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości