Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-29, 18:57   #3571
Wanilka5
Idealna Źona; )

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Wizyta prywatnie, badania w szpitalu na NFZ, więc mam w kieszeni 700 zł
Cykle zazwyczaj mam 32-34 dni. Aczkolwiek ostatni był 29, a ten się zapowiada na 27 .

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Powiem wam, ze plan może dobry, ale strasznie się tym stresuję. Będę musiała powiedzieć najbliższym, a nikt nie wie że się staramy.
To dobrze ze na NFZ te badania bedzie dobrze trzymam kciuki mocno
[1=33bc89d9a686e21f9e65207 88de64e03cdc01325_655d448 24371d;76713256]Dziewczny wyslijcie troche ciazowych fluidow bo cos ostatnio malo kresek na watku.
3mam kciuki za najblizsze testowania

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Wysylam )))))) na apce nie wiem jak sie wciska fluidka
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Moja nastoletnia szwagierka ma rozstępy od sutków do samej góry przez rozmiar piersi. Już jej współczuję
Ma dopiero 14lat.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja mam od 6lat roztepy na brzuchu kompletnie mi nie przeszkadzaja...

Wiecie co wzruszlam sie w sobote kuzynka M.urodzila slicznego SYNKA

Stary 2017-08-29, 19:09   #3572
domii29
Zakorzenienie

wszyscy się rozjechali. Młody wykąpany, ja ogarnięta, zasiadłam z piweczkiem i biorę się za nadrabianie Was, tylko nie wiem gdzie skończyłam
Także uwaga spamuje !
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 19:16   #3573
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
W rossku?

Haha dobre

Moja najlepsza koleżanka w ciąży z drugim dzieciątkiem...nie mogę się smucić, muszę dogonić

W sumie to nasza wspólna dobra znajoma, więc powiem mężowi dopiero po serduszkowaniu żeby nie czul się pod presja

Nie, w tym sklepie z yankee :-P nie lubię takich promocji bo mnie okrutnie kuszą :-D
Nadrabiajcie dzielnie ;-)
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7671809 6]Nie narzekaj, Domima ostatnio zakupiła "przeze mnie" meteoryty i groziła, że da mi popalić jak na te lody wreszcie się wybierzemy

Dobrze, że nie zarzuca na plecy

To jak macie doganiać trzeba produkować bliźniaki [/QUOTE]
Muszę sobie pobarzekac bo zubozalam :-P a te lody to ja czekam teraz w końcu :-P

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Ej w ogóle dzięki bonjourbelle za tą apke micasa - normalnie nasz dom czysty że mucha nie siada :-D

Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 19:16   #3574
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Nie, w tym sklepie z yankee :-P nie lubię takich promocji bo mnie okrutnie kuszą :-D

Muszę sobie pobarzekac bo zubozalam :-P a te lody to ja czekam teraz w końcu :-P

Sikaj jutro dwie krechy to polecimy na podwójne świętowanie!
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 19:19   #3575
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Ja tylko z Mel B kiedyś ćwiczyłam, mam jakaś płytę Chodakowskiej, ale włączyłam i za chwilę wyłączyłam... jakoś nie wiem, nie umiała do mnie dotrzeć
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Ja tez dlugo dojrzewalam do cwiczen Chodakowskiej. Kiedys wlaczylam skalpel i nie dalo sie tego ogladac a co dopiero cwiczyc. Potem wlaczylam na yt turbospalanie i juz mi sie spodobalo teraz mam dwie plyty
Ja zaczynałam od Mel B później zaczęłam ćwiczyć z Chodakowską, nawet sobie matę zakupiłam... niestety mój entuzjazm bardzo szybko się kończy a fałdy tłuszczu nie znikają

Cytat:
Powinny się już majówki pojawić, a jakoś ich nie widzę.

Czekają aż Ty założysz ten wątek

Cytat:
No właśnie nie wiem, ani cycków nie mam, ani upy ładnej... Brzuch też nie jest jakiś odstający. W sumie mam 49kg.. no przed @ 52kg.
Ale spokojnie to wszystko wyjdzie po 30dziestce.
Będę miała 149kg
Zazdroszczę wagi chciałabym tyle ważyć, a jeszcze bardziej chciałabym dużo jeść i nie tyć

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Hej. Ja ze wiasomoacia taka ze test robilam i jedna kreska. 3 dzien mi sie spoznia ehh ;(

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Hej! Można dołączyć? Poczytuje Was od niedawna w wolnej chwili. To nasz 1 cs. Mam juz córkę ma dopiero 10 miesięcy ale myślę że to dla nas najlepszy czas na kolejne dzieciątko.
nie pamiętam czy się z Tobą witałam więc przywitam się jeszcze raz

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez alusiekmalutki89 Pokaż wiadomość
ja powinnam dostac okres w srode... i chyba dostanę bo od kulku dni poplamiam....
a ja trzymam kciuki żeby ten okres jednak nie przyszedł

Cytat:
Napisane przez sitri Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Nie śpię już od 5, bo czekam na paczkę.

Wszystkiego najlepszego Invi.
Cóż to za ważna paczka miała przyjść że Ci spać nie dała ?

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ja tez już w pracy a tak mi się nie chce ze szok myślałam ze się popłacze rano jak mi budzik zadzwonił

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

przykro mi dziwne z tymi @ ...

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Witaj

Może ktoś już zadał to pytanie ale przeoczyłam albo jeszcze do tego nie doszłam... ile zamierzasz pracować ?
Stary 2017-08-29, 19:21   #3576
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Ej w ogóle dzięki bonjourbelle za tą apke micasa - normalnie nasz dom czysty że mucha nie siada :-D
Cieszę sie, że sie przyczyniłam do porzadku w Waszym domu u nas też fajnie się sprawdza i mąż przestał biadolic że niby tylko on sprząta teraz widać doskonale ile kto robi i idziemy łeb w łeb z punktami
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 19:33   #3577
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Wam bardzo

Maz wrócił w środku nocy, na wejsciu dostal op....l ze mi światło pali jak maly spi. Oczywiście z milion razy przepraszal, ze mnie zdenerwowal a nie powinien, sraty taty... tak latwo nie bedzie.... tak mnie zdenerwowal ze sie nie moglam dlugo pozbierac, pijackie przepraszam kochanie co dwie minuty nie pomoze

Witam sie

Maly sie zerwal kolo 6, ale jeszcze poszedl spac i spi.

nienawidzę czegoś takiego, najpierw się rzuca niewiadomo o co a później w włazi, wtedy jeszcze bardziej się wściekam na mojego tżta

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76667636]Invi sto lat 😊
Patrycja ehh najgorsza opcja @ nie ma a test negatywny nigdy tak nie miałam ale przytulam 😊
Mam w końcu 2 wolne dni ale co z tego jak roboty od cholery ehh😊

Witam Nowa powodzenia😊

jak mijają wolne dni ?

Cytat:
Dziekuje dziewczyny
Ja mam za to jedno marzenie, priorytetowe. Jak najszybciej sie wyniesc od tej tesciowej. Nikt mi tak na nerwy nie dziala, nawet pijany tz....
Ona sie chyba urodziła po to, by wku#&@€+....

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

W ogole to wczoraj mi znow dlonie dretwialy. Tym razem cala ręka az po ramie, jak kamien byla. Dopiero jak przyslowiowe mrowki zaczely po mnie lazic to wiedziałam, ze wraca do normy.

a przewidywany termin wyprowadzki za ile ?
Z czego Ci te ręce drętwieją ? W sumie gdzieś kiedyś czytałam że w ciąży się tak dzieje bo dziecko naciska na jakieś tam nerwy

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
A właśnie nadrabiam

a jak z odczuciami - raz lepiej, raz gorzej. Ogólnie zauważyłam, że ma znaczenie to co jem ... Kurczak śmierdzi wieprzem .. ogólnie ciężko i mięso przechodzi przez gardło a później jakieś dziwne rewolucje w brzuchu.

Dzisiaj wizyta na 15:30 - pewnie zaś odjadę

Wczoraj byliśmy na dobrym obiedzie ... Nie wiem czy tu jakaś jest z moich okolic dziewczyna ale miejscówka po prostu zaje****. Restauracja 4 stoiska i kucharze przy Tobie gotują Twoje danie. Mój wczoraj brał tagliatelle z tuńczykiem z sosem podlewanym Martini. To jak patelnia się zapaliła i zrobił się ogień to mój, że chętnie by tak w domu zrobił ale z gaśnicą bym musiała stać obok
choćbym była z Twoich okolic to i tak bym nie poszła do takiej restauracji bo ja jestem dziwak straszny i od 9 lat związku jak chodzimy na obiad-kolacje to ja zawsze biorę fileta z kurczaka z frytkami boję się próbować nowych rzeczy

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Wszystkiego Najlepszego Invi

Domima dziękuję że pamiętasz o mnie
Wracam bo i urlop tża się skończył a to był powód mojej nieobecności. Smutno mi bo ostatnio byliśmy razem 3 tygodnie nie pamiętam kiedy, chyba jak się mała urodziła czyli 3 lata i 8mc-y temu. No ale nic, wakacje się kończą znów wpadnę w rytm przedszkola to nam będzie czas inaczej leciał. W piątek tż wraca akurat na naszą 5.rocznicę ślubu
W temacie spóźniających się @ to mnie też nie ominęło. Miała być 23.08 a przyszła dopiero 26 także mam za sobą testowanie bo bardzo źle się czułam, nie wiem co to było cykl bezowu czy co. W każdym razie było dość nerwowo, tż już imię wybierał i takie cuda
fajnie tak nacieszyć się sobą przez dłuższy czas
Jakbym sobie zapomniała to już dziś życzę wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
U nas na wątku @ lubi się spóźniać, jak widać nawet kibicującym solidarność jajników

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7666892 1]Polecam się na przyszłość

To jak dojdziecie do etapu robienia własnej kuchni rozważcie te moje uchwyty, takie o! Nie da się ich pomijać przy otwieraniu [/QUOTE]

piękna kuchnia mogłabym taką mieć

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
My remont planujemy na przyszły rok. I to generalny łącznie z elektryką, kuciem ścian i wszystkimi atrakcjami a kuchnia marzy mi się w bieli i drewnie
Będzie mnóstwo bałaganu ale za to jaki będzie cudny efekt po remoncie

Cytat:
Napisane przez cambria04 Pokaż wiadomość
Ja też rozważam swoją kuchnię, jak nie będziemy budować własnego domu, to musowo tylko ja mam takie mało może ambitne plany, czyli kuchnia z Ikei... Wydaje mi się super funkcjonalna i niektóre są naprawdę ok wizualnie

Kuchnia z ikei to moje marzenie, ale niestety nie na mój portfel póki co
Stary 2017-08-29, 19:37   #3578
naamarelle
Zakorzenienie

Ja mam rozstępy biale na udach. Pogodzilam się z tym że juz nie znikną. Jak mialam 13 lat to nagle z 45 kg przytylam do prawie 60ciu i stad pamiątka.. (Pierwszy okres, hormony ) . kg po czasie zeszly ale pamiątkę mam

Invi nie jest trudno nauczyć się szyć, ale no.. Musisz mieć czas. Ja przy mlodej juz nie moge poszalec bo zawsze gdzies ta szpilka Ci spadnie itp. Moze jak do przedszkola pojdzie to prędzej.. No i musisz liczyc się z tym ze możesz wydać 200pln na materialy a guzik z tego bedzie bo ci nie wyjdzie, rozmiar nie ten, zle wymierzysz, nitke ci wplata itp.. No i jakbys chciala kupic jakis wykroj gotowy, to też są koszty bo jeden np 45 zl kosztuje..
Sama rysowalam wykroje, ale ciezko trafic, np cora miala rozmiar 68 a ja jej uszylam bluze i dopiero teraz w sumie jest dobra
Wszystko jest do opanowania ale musisz miec czas i liczyc się z tym że mozesz utopic kase na materiałach...
Stary 2017-08-29, 19:44   #3579
domii29
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7667077 6]To moja Mam białe fronty, drewniane blaty i podłogę plus czarne/szare ściany. Nieskromnie powiem, że moja kuchnia zbiera wiele komplementów od gości

Czemu mało ambitne? Mam kuchnię z ikeii Ile sie nasłuchałam jęczenia, że będę żałować, że szajs, że do stolarza koniecznie trzeba

A mam kuchnię idealną - tanią z najlepszymi okuciami bluma (szuflady chodzą jak złoto) z 25-letnią gwarancją, w ramach której bez problemu jeżeli coś się będzie działo (a póki co 3 lata stoi i wygląda jak nowa) wymienią mi elementy i nie będę z żadnym stolarzem się musiała ganiać i się prosić.[/QUOTE]

widziałam na fb i naprawdę piękną kuchnię masz gotowałabym tam z przyjemnością

Cytat:
Jak przetrzezwial to juz nic nie rozumie. Oczywiście foch, bo kilometr to moglam pojechać. A tesciowa za syneczkiem ze moglam.

Gasnie mi auto co chwila, nie czuje się w nim dobrze.... faktycznie moglam...

Mam kurna dosc tego dnia....

Oczywiście znow mi zemści, że on mnie nie bedzie wozil. No i bez łaski. Ja go nie prosze by mnie zawiozl kilometr tylko ide pieszo lub rowerem.... duze dziecko, cholera jasna...

Jezuuu... humorki to on ma

Cytat:
No do mojego to co chwile dzwonią, że WPADNIJ NA PIWKO.... i takie pierdoły i wierci mi czy jedziemy czy nie...

a ja na to zawsze - spoko, możemy jechać ale oczywiście, że prowadzisz Ty i już wtedy nie jest chętny..

rozumiem, że znalazł sobie pewnego kierowce bo ja nie będę piła na 100% ale bez przesady żebym co weekend patrzyła jak oni się ładnie zalewają, powiedziałam mu raz na miesiąc spoko a nie, że co weekend będę holować jego i może dodatkowo jeszcze całą tą ferajne.
Ja znów na odwrót, uwielbiam jeździć samochodem i nie raz sama proponuję tżtowi i jego kolegom że mogę ich gdzieś na piwo zawieźć

Cytat:
Nie wiem czy pamiętacie tą historie mojego numeru telefonu ... znowu dostałam 3 smsy, że mam się zgłosić tu i tu i tu....

Dobra jak tak .. to odblokowałam sobie ochronę przeciw nękaniu i zobaczymy co będą mieli do powiedzenia jak dowiedzą się o tych rewelacjach, nie jestem ta osobą którą szukają i chcą się skontaktować XDD. Celowo jeszcze nagram rozmowę dyktafonem bo przecież ile można.
ale Ci się trafił wrzód na tyłku

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Komu, komu bo idę do domu Załącznik 7211091

spóźniłam się

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez nadzieja_nadzieja Pokaż wiadomość
Część kochane! Chciałabym tu być częściej ale kiedy ?😞ostatnio non stop mam spiny z tz 😞 wstyd się przyznać ale czasem marzę żeby wrócić do pracy do ludzi bo już wariuje ale nie chce nikomu oddawać małej i koło się zamyka...

mam nadzieję że te czarne chmury szybko przegonicie i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Kawusie poproszę, bo ciacho wygląda pysznie ale własnie wsunęłam kawałek buły słodkiej i jestem pełna!

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

O matulko, sękacze

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Witam was moje miłe w poniedziałkowe popołudnie! Ja własnie wróciłam z pracy, zrobiłam gyros (ale mi się go teraz chce jeść...a to na kolacyjkę) i przyszła mi przesyłka z aliexpress, szybko! Zegarek z Milera :P chociaż jedna rzecz już w moich dłoniach
dobrze że nie musiałaś jechać po te paczki do Chin co jeszcze zamówiłaś ? pochwal się

Cytat:
No już prawdopodobnie jestem po owulacji gin mówił że pęcherzyk powinien pęknąć w weekend ale chyba w czwartek pękł bo się zwijalam z boku tak mnie jajnik bolał ( z prawej strony na nim był pęcherzyk) w środę idę zrobić progesteron. A od przyszłego cyklu clo. Teraz chyba już mam z 50 DC😟

trzymam kciuki żeby cykl wrócił do normy

Cytat:
Oj będzie jak będzie ale wiem że teraz nici z tego może w kolejnym cyklu. Ostatnio mam kiepski okres jakiś...

Koniec laby mała wstała z drzemki

przytulam !
Stary 2017-08-29, 19:45   #3580
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
https://homedelight.pl/ , a kod to 40%OFF

Pochwal się potem co zamówiłaś

Tam jest też dział mydlarnia i widzę, że na kosmetyki też działa ten kod. Wypas
Dobrze że jestem bez kasy a oni nie mają Grey albo Spellpound bo bym się zapłakała

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 19:48   #3581
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze że jestem bez kasy a oni nie mają Grey albo Spellpound bo bym się zapłakała
Ja tylko popatrzyłam na woski, potem do swojego woskowego pudełka i stwierdziłam, że nie zamawiam póki nie zużyję minimum połowy tego, co mam
Tylko muszę dokupić podgrzewaczy jutro
Stary 2017-08-29, 19:50   #3582
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko popatrzyłam na woski, potem do swojego woskowego pudełka i stwierdziłam, że nie zamawiam póki nie zużyję minimum połowy tego, co mam
Tylko muszę dokupić podgrzewaczy jutro
Mi koty zbiły kominek elektryczny, ale te co oni mają na stronie w ogóle mi się nie podobają więc kupię ten co miałam

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-29, 19:50   #3583
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Hej !
Dziś w południe wróciliśmy z raju do szarej rzeczywistości :P
Więc już was długo nie opuszczę.
Cześć wszystkim nowym dziewczynom
Nadrobiłam w aucie wszystkie zaległe strony
No witamy z powrotem
jak było w raju ?

Cytat:
Malej chyba tez sie podobaja, bo tak mi zasuwa po brzuchu, ze masakra.

Cytat:
Boże... Walka na śmierć i życie. Musiałam psu uszy wyczyścić i zęby ogarnąć. Teraz siedzi wykapany i czysciutki oraz obrażony na cały świat

jakbym miała psa to bym siedziała w kącie i wyła bo bym nie wiedziała jak się zabrać za kąpanie, czyszczenie itd

Cytat:
Hej

Ja jeszcze nie, ale moja teściowa już kupuje małej rzeczy dziś konsultowała, które ubranka mi się podobają to kupi, i jakieś kocyki jeszcze.
ale super !!

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7668781 6]Urocze są te ubranka, ja mam kryzys ostatnio w temacie dzieciowym i w przypływie natchnienia oglądałam dziecięce ciuszki

Nastawienie mi siadło po ostatniej hucznej porażce. Z jednej strony żałuję, że robiłam ten test z drugiej biję się z myślami czy nie testować na wariata 10 dni od owu i w razie czego lecieć po luteinę. Na pewno zrobię progesteron w czwartek i zobaczę czy jest na przyzwoitym poziomie to zawsze będę trochę mądrzejsza.

Bezsilność jest głupia.[/QUOTE]

pani rumiankowa ! gdzie ta pozytywna energia co zawsze ? halo halo proszę koleżanki nie smutamy !!
Stary 2017-08-29, 19:52   #3584
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Mi koty zbiły kominek elektryczny, ale te co oni mają na stronie w ogóle mi się nie podobają więc kupię ten co miałam
Mi też się one nie podobają i cena kosmiczna.
Stary 2017-08-29, 19:53   #3585
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj okazało się, że dziewczyna która miała wrócić z macierzyńskiego złożyła wniosek o urlop wychowawczy. Mam zagwarantowane zatrudnienie jeszcze przez rok. Oby aż tyle nie było potrzebne, ale zawsze to spokojna głowa
super !!

Cytat:
Napisane przez Ulllaa Pokaż wiadomość
No więc mam 26 lat, jesteśmy na początku naszych starań o dziecko, kończę właśnie drugi cykl. Lekarz daje mi marne szanse bo miałam wysokie TSH i mam ogromne alergie, przez co mam średnie wyniki. No i faktycznie nic na razie nie wychodzi ale wiem, że to dopiero początek więc myślę pozytywnie ale też robię testy po 10 dniach a potem jestem zła na siebie bo wiem, że takie myślenie nie pomaga. Na codzień pracuje w przedszkolu, jestem nauczycielką, więc wracam do pracy po wakacyjnej przerwie pracuje też indywidualnie z niepełnosprawnymi dziećmi.

Ciuszki śliczne, jak kiedyś będę w ciąży to będę bankrutem 🙈

powodzenia w staraniach i szybkiego ujrzenia II kreseczek

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7668959 1]Tak spadła. Wychodzi na to, że coś tam się zakotłowało w garze, ale nie zawrzało i przydybałam betę na finiszu.

Dostałam zakaz zamartwiania się tą sytuacją, póki się nie powtórzy.
Dobrze, że mamy asiulę na wątku, bo zdecydowanie jej historia poprawia mi samopoczucie - jak ma pyknąć to pyknie i już.

No to wierzę, że będzie kolorowo i panrumiankowy zostanie tatusiem [/QUOTE]

No i to mi się podoba !!
Stary 2017-08-29, 19:58   #3586
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się one nie podobają i cena kosmiczna.
W ogóle to nie wiem skąd się ona bierze kawałek kabla, grzałki i ceramiki i 150 zł

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
super !!
Bardzo się cieszę, bo na spokojnie przyjmę to co przyniosą kolejne miesiące bez wizji braku pracy w listopadzie

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-29, 19:59   #3587
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Bierz wino póki możesz bo potem będziesz mogła co najwyżej śnić o nim w nocy - mi się zdarza
posłuchałam Twojej rady i dziś ledwo żyję

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Hejka Lasencje

Jak zwykle musze was nadrobić; )
Wczorja miałam cały dzień dla M.byliśmy w dolince na spacerku extra bylo a dziś juz codzienność
miałam dzień nerwowy; / najbardziej mnie siorka wkurzala I głupie gadanie Ciotki wczoraj w rozmowie z Babcia się dowiedziałam jaka to nie dobra jestem bo niechce jej do siebie zaprosic a chyba z 10 razy do niej dzwonie by przyjechała to ma masę wymówek i w ogóle po co rodzinka M,przyjechła na wakacje jak to są koszty, robienie obiadu itp. i ze najlepiej jak by mała miała na imię Zofia no tylko ubić ja a i ze wyjazdy się skończą jak mała się urodzi ze będę siedzieć w domu i tyle
widziałam na zdjęciach że fajna ta dolinka
a sytuacji z rodziną współczuję, nienawidzę takich gadek

Cytat:
Stokrotko nigdy nie jest za późno na pracę w zawodzie, ja też kilka lat spędziłam w różnych sklepach,potem jakoś udało się załapać do przedszkola chociaż moje hobby to fotografia i często myślę żeby rozwinąć się w tym kierunku bo na razie jestem amatorem

ja ukończyłam szkołę fryzjerską, póki w tym "siedziałam" uwielbiałam to robić, później zaczęłam pracę w sklepie i tak mi się to spodobało że póki co nie mam ochoty wracać do fryzjerstwa - z resztą teraz fryzjer na każdym rogu jest...

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Dobrze gada, polać jej

Ja się od dziś wzięłam za siebie i ogarniam powoli dietę. Już czuję, że będzie ciężko... Ale pierwszy dzień bez cukru przeżyłam
gratuluję i oby udało Ci się wytrwać !
ja bez cukru żyć bym nie mogła, w sumie słodyczy tak bardzo nie lubię ale do herbaty sypię 3 łyżeczki cukru

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7669158 1]Takie dobre geny jak mój panrumiankowy nie mogą się zmarnować : ) Będę kminić za parę dni kiedy siknąć 06.09 mamy trzecią rocznicę ślubu - piękny dzień na porządne dwie krechy.

Dzięki, staram się

Ja tu smęcę o sobie, a grono wątkowe się powiększa.
Witam wszystkie nowe dziewczyny, których nie przywitałam i życzę króciutkich i owocnych starań.[/QUOTE]

6.09 to dobra data żeby wysikać 2 krechy !
Stary 2017-08-29, 20:00   #3588
Ulllaa
Raczkowanie

Cytat:

powodzenia w staraniach i szybkiego ujrzenia II kreseczek
Dziękuję jutro powinnam dostać okres, brzuch pobolewa ale na razie go nie widać, pewnie rano zrobię test bo jestem niecierpliwa

Ulllaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 20:15   #3589
domii29
Zakorzenienie

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76694906]Hero Asia wszystko będzie super ja ciągle micno trzymam kciuki 😊
2 dzień wolnego 😊

czy ja dobrze widzę że w dniu wolnym zerwałaś się po godzinie 4 ?

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dzis zapowiada się ciepły dzień 😊
Domi, ładnie w nocy poszaleliście 😈

Ja mam prostownice Remingtona z powłoką ceramiczno-keratynową. Jestem mega zadowolona, prostuje włosy praktycznie codziennie i nie są zniszczone tak jak przez moją poprzednią prostownice.

a no trochę poszaleliśmy, aż mąż ze 4 razy w ciągu dnia dzwonił czy wszystko w porządku i czy mnie nic nie boli przypadkiem

Cytat:
Właśnie patrzylam na te z keratynowymi płytkami i się zastanawiam czy faktycznie są spoko, czy to tako chwyt tylko. Jeszcze są jakieś z jonizacja. Nie wiem co lepsze

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Domii, słusznego wyboru dokonałas wczoraj widzę

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Zbieram się teraz do endokrynologa, ciekawe czy mi podniesie dawkę leków.. TSH skoczyło do 2,2. Nie pamietam norm, ale chyba jeszcze się mieszczę na styk
Posłuchałam i umieram cały dzień

Jak wizyta ?

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Mądry Twój Młody! Sam widzi jaka jest babcia, choć fakt będzie pewnie na Ciebie, że Ty go tak uczysz..

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

No ja osobiście polecam, też wiele oglądałam zanim się zdecydowałam, ale nie żałuję 😊

młody mojej teściowej bardzo nie lubi, stąd bez przerwy jakieś docinki z jego strony w jej kierunku

Cytat:
Młody dobry jest. A co do teściowej to już chyba nie pamięta jak to dzieci potrafią pleść trzy po trzy.
ciągle powtarza że jej przykro że doczekała się czasów kiedy jej wnuki nie lubią, przecież to nie moja wina

Cytat:
Jestem po wizycie - już Wam zdaje relacje XDDD

Na poczatku już się przystresowałam w rejestracji bo tam pielęgniarka wpisuje badania do karty i w ogóle jak mi powiedziała, że DO POWTÓRKI badanie krwi.

Sprawdzała wyniki i doszło, że tylko grupa krwi do powtórki bo skrzep był.

oczywiście hiv/VDRL ujemny XD
IgG - 0,1
IgM - 0,241
Glukoza - 81

Morfologia
Leu 8,93
Ery 4,79,
Hemo 14,01,
Hematokryt 41,0
Płytki 274

Ciąża oceniona na 9t6d ... czyli 10 tydzień coś za szybko rośnie
na wynikach się nie znam...
matko to już 10 tydzień ? ale leci

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Mamy w dwupaku- cieszę się, że wszystko ok
Staraczki witam we wtorek
U mnie owu na dniach, jeśli będzie bo też jak groszek nic nie czuję. Tak ogólnie to nie dopuszczam myśli, że się nam nie uda nigdy, w ogóle, ale jakoś nie wierze, że się nam tym razem uda skoro tyle czasu się nie udaje. Nie wiem jakie mam mieć nastawienie. Olać nie umiem, optymistyczne nastawienie przynosi załamanie jak nie widać 2 kresek, pesymistyczne przynosi porażkę echh

Miłego dnia dziewuszki

uda się nam wszystkim ! przytulam Cię mocno !

Cytat:
Napisane przez cambria04 Pokaż wiadomość
Witam się z pracy jednak we wtorek nie chce mi się tak jak w poniedziałek...

Hahaha w sumie to śmieszne😜 dzieci mają niesamowity zmysł obserwacji a z drugiej strony potrafią sobie dużo wymyślić😉p.s. A śmierdzi? :brzydal :

Super, że wizyta udana

niby nie śmierdzi ale wietrzyć swój pokój i kuchnię się boi, tak jakby świeże powietrze zabijało

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Liven, co to za aplikacja? Przydałaby mi się, bo zapominam o piciu.. Herbatę mogłabym pic litrami, ale woda

Domi, aż parsknelam śmiechem do telefonu xD może usłyszał coś w tv i tak powtórzył
mi do śmiechu nie było bo widziałam jej minę, odwróciła się na pięcie i wyszła bez słowa na pole...
Dopiero mi ulżyło jak przyjechał drugi wnuk i jej wypalił że jest franca i że jej "wpierdori" jak to on powiedział myślałam że gorzej być nie może a tu młodszy kuzyn pokonał moje dziecko w pyskowaniu do babci

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Zamówiłam z allegro tę prostownicę będę piękna

Cytat:
Napisane przez Vanessa37 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
hej jak się czujesz ?

Cytat:
Dzień dobry

Co do tematu prostownicy ja mam z Babyliss i jestem mega zadowolona.
Mam też lokówkę te ze zdjęcia. Mega efekt. Ale muszę się jej chyba pozbyć, bo nim mi włosy urosną to trochę czasu minie haha.

W ogóle to mój mąż obudził mnie żarciem z maca, podobno na spaniu mówiłam o tym to mi przywiózł. Boże jak mi się chciało tych kanapek ! Normalnie dzień dziecka + kawa z maca
Załącznik 7211941

musiałaś o tym macu pisać ? teraz będę mojego tżta ścigać żebyśmy pojechali

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Vanessa37 Pokaż wiadomość
chyba będą nici z jutrzejszego testowania. Brzuch mnie zaczyna pobolewać więc @ przyjdzie powiem wam szczerze, że już nie mam sił odstawię te cholerne witaminy i dam sobie spokój bo to zaczyna być ponad moje siły mówią dobre nastawienie, cały czas je mam i co mi z tego... wyląduje w wariatkowie
Cytat:
Napisane przez alusiekmalutki89 Pokaż wiadomość
witaj w klubie... moja psychika też już siadła jutro powinna przyjść @ , czuje że przyjdzie bo już podkrawiam, czyli tak jakby się okres rozkręcał już nie wiem kiedy i jak się tżtować, szczegolnie że mojego męża wiecznie nie ma w domu. zresztą widzę po nim, że jemu też jest cięzko .... wczoraj przeplakałam całe popołudnie i wieczór
dziewczyny bardzo mocno Was przytulam i wierzę że następny cykl będzie dla Was szczęśliwy, nie traćcie nadziei i nie poddajcie się

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny - witam się w totalnym NIE-humorze jakiś dołek mnie ogarnął
I zimnoooo mi

co się dzieje ?
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76702516]Domima co jest?
Vanessa ja dalej trzymam kciuki 😊

Co do prostownicy ja dostane na urodziny to się pochwalę 😊 Domu wypisz mi testowanie na 3 września bo nie wytrzymam i zrobię test w urodziny będzie 12 dpo jak coś jest to powinien pokazać 😊
Póki co temperatura rosnie 😊

się robi ! muszę sobie tą wiadomość oznaczyć co by mi nie umknęło
Stary 2017-08-29, 20:19   #3590
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero mi ulżyło jak przyjechał drugi wnuk i jej wypalił że jest franca i że jej "wpierdori" jak to on powiedział myślałam że gorzej być nie może a tu młodszy kuzyn pokonał moje dziecko w pyskowaniu do babci

My byliśmy w maku. To wszystko Wasza wina

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-29, 20:31   #3591
domii29
Zakorzenienie

[1=33bc89d9a686e21f9e65207 88de64e03cdc01325_655d448 24371d;76703101]Ja sie pospieszylam, niestety jedna krecha

następny cykl jest Twój

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Dzieci przeciez czasem gadaja jak chca...

Uu przykro mi;**

Dobry;**
Ja mialam dziwna nocke nad ranem zasnela dobrze i spalam do 10.30
Milego dnia;*

korzystaj ze spania póki jeszcze możesz

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7670376 1]Widzę humory na wątku przednie ... to tak jak u mnie 😢

Gdzie moja ciąąążżżaaa ja się pytaaaaam ?!

Mam nadzieję że właśnie zamykam dziś trzeci tydzień, bo 21dc 😂😂😂

innej opcji nie ma!

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76704551]Znaczy ja mam 7 D po do @ jeszcze jest tydzień około ale nigdy nie miałam tak równego wzrostowwego wykresu zawsze górki i dolinki 😊 po za tym wydaje mi sie ze owulacja była dzień dwa szybciej niz zaznaczył mi wykres więc moze byc nawet 9po
Ale rownie dobrze to może oznaczać ze w końcu się unormowala prolaktyna próbuje wytrzymać do niedzieli z testem bo może akurat w urodziny wykres zrobi psikus i temperatura spadnie

moto gdzieś mi się Twój wykres w oczy rzucił, coś mało serduszek w tym miesiącu trzymam kciuki żeby w tym miesiącu się Wam udało

Cytat:
Hej

Ja tez myślę o zakupie prostownicy...
Ale na razie sie wstrzymuje.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Z dobrych wiadomości, jutro pojdzie do mnie paczka z kompletem minky i spiworkiem rekinkiem dla malej.

jak Ci paczka przyjdzie to się pochwal

Cytat:
Komplet gotowy, wieczorem pokaze Wam spiworek. Załącznik 7212156

ale piękny

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7670600 1]Ale gadasz głupoty okrutne! Są serduszka dzień wcześniej to przecież akurat żołnierzyki dotarły na zbiórkę i czekały 🤗

rozbawiło mnie to ale popieram, napewno było tak jak napisałaś !!

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Hej

Wróciłam z urlopu.

W sobotę byłam u nowej gin. Konkretna babka. Jeśli dostanę @ teraz to idę we wrześniu do szpitala na badania hormonów i wymazy.
super że Ci się fajna pani ginekolog trafiła
jak tam po urlopie ?

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Przy drugich zakupach w rosmanie jest 40% zniżki. Ja się obkupilam i zostawiłam wszystko u rodziców mam wymówkę, żeby się nie smarować na rozstępy

Czekam na jakieś kreseczki z utęsknieniem
ale kusicie dzisiaj tymi zakupami w rosku dobrze że spłukałam się na ali to mnie na sklepy nie ciągnie

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
A to jaka jest teraz promocja w rossmanie? Coś przegapiłam?

Joanna - bardzo bym Ci chciała jutro sprawić przyjemność moimi kreseczkami :-P

bardzo mocno zaciśnięte !!

Cytat:
Ja mam już taki celulit,że aż mi wstyd
Niestety mam do niego tendencję. Rozstępów jak narazie nie zauważyłam.

Robię przysiady,biegam bo ale gdzieś to moje niezdrowe żarcie musi wychodzić w końcu

ja nie dość że mam celulit to jeszcze i rozstępy do tego, jakby na cyckach po ciąży i karmieniu było mi mało to wyskoczyły jeszcze na nogach

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Czytalam kiedys o teorii ze przyjaciołkom wyrownuje sie cykl i maja okres w tym samym terminie. Ciekawe ile w tym prawdy

ja i moja przyjaciółka byłyśmy tak zżyte że ja nie miałam @ po pół roku a ona @ 2 razy w miesiącu to była wielka przyjaźń

Cytat:
Z tego co czytałam to jeśli ktoś ma tendencje do rozstępów to niestety, ale żadne kremy czy olejki nie pomogą. Sama mam ich sporo i już nawet nie zwracam na nie uwagi
też z czasem przestałam zwracać na to uwagę ale bluzki z dekoltem już rzadko noszę bo mi wstyd

Cytat:
Moja nastoletnia szwagierka ma rozstępy od sutków do samej góry przez rozmiar piersi. Już jej współczuję
Ma dopiero 14lat.
o matko... miałam koleżankę z takimi rozstępami i nie przejmowała się nimi wcale

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Jak tygrysy! Chociaż mi to bliżej do skrzyżowania pandy z leniwcem

Ja bym pewnie jakiś inny cel badań wymyśliła, żeby uniknąć nieprzyjemnych pytań.
wybacz, rozbawiłaś mnie
Stary 2017-08-29, 20:37   #3592
Feliska
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7671923 1]Sikaj jutro dwie krechy to polecimy na podwójne świętowanie![/QUOTE]

Mam kiepskie przeczucia, ale póki mnie małpa nie zaleje mam plan testować z samego rana!

Cytat:
Cieszę sie, że sie przyczyniłam do porzadku w Waszym domu u nas też fajnie się sprawdza i mąż przestał biadolic że niby tylko on sprząta teraz widać doskonale ile kto robi i idziemy łeb w łeb z punktami
U nas jest dokładnie to samo!! nagle nie ma pretensji, że wszystko w domu robi mąż

Cytat:
Dziękuję jutro powinnam dostać okres, brzuch pobolewa ale na razie go nie widać, pewnie rano zrobię test bo jestem niecierpliwa

Mam dokładnie tak samo, też mnie lekko pobolewa, ale nie ma @ na razie... nadzieja umiera ostatnia
Stary 2017-08-29, 20:38   #3593
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie to tylko dziecko a jak tesciowa pomysli ze mu nagadalas to tylko o niej swiadczy... nie o Tobie

👍

Domima, co jest?

Trzymam kciuki za kolejny cykl ✊✊

Domii nie martw sie nie wykrealimy Cie z pierwszej str

Rybcia ta kolejna znizka jeszcze bedzie na produkty do higieny hamy ustnej. To bedzie 2+2 gratis i pewnie bedzie mozna wziac udzial tylko raz z jednej karty tak jak bylo poprzednio, ale pamietam ze mozna bylo kupic wiecej par produktow niz dwie.
Ja dzis tez wstapilam po maseczki a mialam nic nie kupowac tym razem

Sent from my LG-H340n using Wizaz Forum mobile app
chociaż mogę być spokojna że mnie z pierwszej strony nie wykreślicie

Cytat:
Ja też. Haha

Moja mama ma duży biust i się jej pytam jak się śpi na brzuchu z takimi cycami. A ona mi jak byłam młodsza to było ciężko, teraz już rozchodzą się pod pachy to jakoś ujdzie.

Cytat:
W rossku?

Haha dobre

Moja najlepsza koleżanka w ciąży z drugim dzieciątkiem...nie mogę się smucić, muszę dogonić

W sumie to nasza wspólna dobra znajoma, więc powiem mężowi dopiero po serduszkowaniu żeby nie czul się pod presja

no to do roboty

Cytat:

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

chyba kupię teściowej jakiś lepszy telefon i jej tą aplikację zainstaluję

Cytat:
a ja miałam męża przekonać do tej apki i zapomniałam sobie

Cytat:
W ogóle to nie wiem skąd się ona bierze kawałek kabla, grzałki i ceramiki i 150 zł

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Bardzo się cieszę, bo na spokojnie przyjmę to co przyniosą kolejne miesiące bez wizji braku pracy w listopadzie
super Ci się to złożyło choć mam nadzieję że na L4 pójdziesz już niebawem

Cytat:

mocno zaciskam żeby @ nie przyszła

Cytat:

My byliśmy w maku. To wszystko Wasza wina
a mój tż nie chce jechać, mi samej też się nie chce muszę wytrzymać do jutra... jak żyć ja się pytam
Stary 2017-08-29, 20:40   #3594
Feliska
Zakorzenienie

Domi.... jesteś mistrzem spamowego nadrabiania
Stary 2017-08-29, 20:41   #3595
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
chociaż mogę być spokojna że mnie z pierwszej strony nie wykreślicie

no to do roboty

chyba kupię teściowej jakiś lepszy telefon i jej tą aplikację zainstaluję

a ja miałam męża przekonać do tej apki i zapomniałam sobie

super Ci się to złożyło choć mam nadzieję że na L4 pójdziesz już niebawem

a mój tż nie chce jechać, mi samej też się nie chce muszę wytrzymać do jutra... jak żyć ja się pytam
Nie pomogę, bo big mac i mc flurry weszły aż miło

A taka ładna miłość...

Stary 2017-08-29, 20:45   #3596
domii29
Zakorzenienie

Ufff nadrobilam Was!!
Po ciezkim dniu zapraszam na deser

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20170829_204459.jpg (102,2 KB, 39 załadowań)
Stary 2017-08-29, 20:47   #3597
invi_08
Zakorzenienie

Jest i gotowy spiworek, jest boski. 😍😍😍

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 20:47   #3598
Ulllaa
Raczkowanie

Cytat:

Mam dokładnie tak samo, też mnie lekko pobolewa, ale nie ma @ na razie... nadzieja umiera ostatnia
Trzymam kciuki za Twoje dwie kreski

Cytat:

Dziękuję, cieszę się, że tu dołączyłam, najlepsza grupa wsparcia!

Cytat:
Narobiłaś mi smaka na mcflurry 😄

Ulllaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-29, 20:49   #3599
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Domi.... jesteś mistrzem spamowego nadrabiania
Ostrzegalam ze bede spamowac
Cytat:
Mc flurry
Cytat:
Jest i gotowy spiworek, jest boski. 😍😍😍

Poka poka pokaaaa!
Cytat:
Trzymam kciuki za Twoje dwie kreski

Dziękuję, cieszę się, że tu dołączyłam, najlepsza grupa wsparcia!

Narobiłaś mi smaka na mcflurry 😄

Stary 2017-08-29, 20:53   #3600
naamarelle
Zakorzenienie

Dostalam dla mlodego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170829_205200_HDR.jpg (125,7 KB, 42 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości