|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
![]() tak, tak prace mam juz napisana. teraz musze jeszcze takie poprawki kosmetyczne porobic i dac do przetłumaczenia to co trzeba ![]() tylko mam problem z interpunkcja.z awsze na czuja robie a promotorka mi napisała"interpunkcja./ dam to TZ do przeczytania (nie robi wcale błędów ortograficznych choc zawsze na czuja pisze wiec mam nadzieje, ze w przecinakch tez bedzie dobry) myslicie, że to wystarczy i ze nie trzeba dawac do polonistki jakiejs?? zwracaja oni na te przecinki az taka uwage?? Rybulko no to cco czuje ze twój TZ juz jutro bedzie u lekarza ![]() a mój dzis zdal egzamin na bierzmowanie i 13 czerwca (w piatek) ma bierzmowanie
|
|
|
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale Ci zazdroszcze ja juz sie nie moge doczekac az kurde ta moja promotorka zaakceptuje ta moja prace ;/ nawet jej nie przeczytala a ciagle cos wymysla ehhh, ja to mam dopiero stresa bo do 10 musze zlozyc prace w dziekanacie zeby sie bronic w czerwcu lub lipcu i praca ma juz 150 stron a moja promotorka ciagle chce wiecej Trzymam kciuki za obrone |
||
|
|
|
#1023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A moja obrona 24 czerwca, praca lezy i promotora, w piatek do niego ide zobaczymy co powie, mam nadzieje ze zaakceptuje bo juz mam dosyc tych poprawek. |
|
|
|
|
#1025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie my też bedziemy przetapiać, babcia tŻ-ta dała nam tyle złota, ze jeszcze zostanie.... Nie wspomne juz o złocie od mojej mamy ![]() witamy kolejną panne młoda 2009 ![]() Ja kupiłam swojej w końcu masażer do stóp... wiem, ze chciała go już dawno, ale ciągle jakos pieniązków nie miałam za bardzo.... Jeju jaka szczęśliwa była jak go zobaczyła Aż miło popatrzeć ![]() Moja mamusia kochana ![]() Cytat:
skąd się w ogóle biora tacy ludzie....;/
|
|
#1026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze najgorzej było jak juz byłam na lotnisku a nie wybraliśmy daty 19.09 ponieważ nie chciałam ...
|
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to widze, ze nasi bedą w tym samym czasie prawie, ze bierzmowani ![]() edit: Martucha ale poprawia ci te przecinki czy tylko napisala "przecinki" tak jak mi
|
||
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde jutro cale Balice beda wiedziec ze moj Tż wrócił hehehe Juz mamy tyle planow ze nie wiem kiedy to wszystko zrobimy ale najpierw musze wymeczyc moja magisterke, a raczej przekonac moja nieczytajaca pania promotor, ze juz wiecej napisac sie nie da tylko nie wiem jak to zrobic? ![]() no a z ta data to tak tylko zartowalam sierpien tez fajny miesiac, w dodatku szybciej Ja chcialam na poczatku miec slub w sierpniu ale mielismy jechac razem do tej Anglii i tak stwierdzilismy ze w sierpniu to tam jeszcze pelen sezon jest i ustalilismy date na 05.09. A teraz jak juz raczej nie pojedziemy to troszke zaluje ze nie mamy w sierpniu bo pewnie pogoda by byla pewniejsza. No ale mam nadzieje ze 05.09 pogoda tez dopisze
|
|
|
|
|
#1030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozjaśniło mi się w głowie i teraz wiem, że obie wersje są poprawne promotorka miała ten sam dylemat, ale potem stwierdziła, że ona napisałaby to z dużej litery, więc chyba jej posłucham.Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że za tydzień kobieta już mi pozwoli pracę oprawiać, Na pocieszenie powiem, że moja też mi wymyśla, ale już widzę koniec więc jakoś mi lżej z tym
|
|||
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi w sumie az tak bardzo nie poprwiała. tam jeden przecinek na strone, dopiero na dwoch stronach napisała: interpunkcja (ale nie wiem czy to sie tylko tych 2 konkretnych stron tyczy) |
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
troche poprawialam, dalam tz i tez poprawil a reszte olalam.. bez przesady cholera jasna wazniejsze jest czy dobrze dalam przecinek czy dobrana literatura wnioski badania...
|
|
#1034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nad jeziorkiem to bylismy po przyczepe i nawet nie wychodzilam z auta ale widzialam duzo koni bo obok byla Jaroszowka czyli wielki klub jezdziecki pozniej w rokitkach tez byla stadnina no i pod lubinem wiec no sporo widzialam tych konikow oczywiscie mialam wszystko co zechcialam ze sklepu a na wieczor piwko no i spalam u niego juuuupiiiii w koncu no a na kolacje pizza :d ![]() a dzis rano sie obudzilismy a raczej nas obudzil wspanialy telefon moj kochany tż dostal sie do kopalni czyli ma prace do konca zycia na poczatek przez pierwsze miesiace bedzie zarabial malo bo ok 1500zł ale pozniej juz bedzie lepiej...no i wiadomo barborki nie barborki ciagle kasa wpadac bedzie dodatkowa dzis zwolnil sie z pracy a jutro jedzie juz na zaklad robic badania i szkolenia2 czerwca zjezdza na dol ![]() ciesze sie bardzooo no ale nasz wyjazd tygodniowy do mojej stadninki do moich kochanych koni nie wyplil (( caly dzien smutna jestem przez to...nie wiem kiedy zobacze to moje kochane koniska ehhale za to kochany zapisze mnie pod Legnice do klubu jezdzieckiego i bede jezdzic raz w tygodniu a pozniej bede sie starac o brazowa odznake i moze w przyszlosci zawody Cytat:
![]() a co do bezrobotnosci to mam dosc!! no kochana jeszcze ok rok ;/ witaj
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze ma prace... wprawdzie bardzo niebezpieczna ale jednak... ciesze sie razem z wami.. najwazniejsze ze stala ![]() das zrade bedzie odznaka beda zawody a moze w przyszlosci wlasna stadnina
|
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki ja juz po pracy wcinam ciacha bo mi sie kolacji nie chce robic
![]() jaga wspolczuje normalnie co za jedzowata jedza cie uczy normalnie szok ![]() martucha nie przejmuj sie wyzwiskami to nie wina tego biednego malucha tylko jego walnietych rodzicow strippi slonko teraz jak twoj tz dostal sie do kopalni to szybciej kredyt na mieszkanie dostanie i juz po weselu zamieszkacie razem wiem bo moj kolega tez gornik i bez problemu dostal kredyt wiec glowka do goey twoje marzenia zaczynaja sie spelniac pomalu a i jutro kochanie na ktora sie umawiamy na miasto??
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zrobie dokładnie tak samo
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka praca do końca życia to każdemu się marzy Tż ma szczęście chociaż to bardzo niebezpieczna i ciężka pracałączę się w bólu, mnie bolą dziąsła, zęby mądrości po raz kolejny się dają we znaki |
|
|
|
|
#1039 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! jestm tu na forum nowiutka
chcialam sie z Wami przywitac;mam na imie Ewa, moj narzeczony to Wojtek. Jestesmy ze soba juz ponad 5 lat, zareczylismy sie w grudniu zeszlego roku, a wesele jest juz zaplanowane na 8 sierpnia 2009 Pozdrawiam! |
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że mamy wiele wspólnego również zaręczyliśmy się w grudniu i ślub też mamy 08.08
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh niooo nie taka ostatnia raczej ale jutro na pewno "spimy" razem o ile w ogole usniemy a ja teraz pod nieobecnosc tz caly czas spie z jego koszulka
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie Tż po weekendzie zostawił skarpetki w pokoju, ale nie zamierzam z nimi spać
|
|
|
|
|
#1044 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez sie cieszymy
|
|
|
#1045 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze skarpetami Tżta tez bym nie spala chyba ze bym chciala sie juz nigdy nie obudzic zartuje A tą koszulkę to na moje zyczenie mi zostawil fajnie sie tak w nia wtulic heheh nooo ale lepiej w Tżta
|
|
|
|
|
#1047 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lubię takie zadania Dzieki temu ciągle sobie cos powtarzam i utrwalam. My, polonistki, w ogóle mamy takiego bzika na tym punkcie, że jak np. któraś z nas ma wątpliwości co jak napisać, po powrocie do domu z ciekawości sprawdzamy w słownikach![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
ach jak ja bym chciała tak zasnąc przy TZ. ale niestety...
|
|
|
|
#1049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1050 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje dziewczyny za serdeczne powitanie
bardzo tu milo! napewno sie zadomowie z przyjemnoscia Narazie jeszczezaznajamiam sie z tematami, ale zapewne bede sie troszke udzielac! raz jeszcze pozdrawiam wszystkich serdecznie! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

pracę masz już właściwie napisaną z tego co pamiętam, a sesja Ci szybciutko minie
Tego nie ukrywam, ale nawet piszac sciagi czlowiek sie uczy. Tak wiec dzis poszlam po te wyniki. Jako jedyna z naszej grupy zaliczylam. I to na 3 (niby na 3 pytania odpowiedzialam na ocene ndst, a odpowiedzialam na wszystkie pytania. Czyli, ze 70% mialam dobrze. )No i babka calej naszej grupie (lacznie ze mna) kazala przyjsc we srode i zaliczac ten material ustnie...
Ja tez musze, bo jak babka powiedziala "nie sadze aby pani napisala cala ta prace samodzielnie". No rzesz... Za reke mnie nie zlapala. Inni tez sciagali a tylko do mnie sie przyczepila. Moze wszyscy mieli nie zaliczyc?
I takim sposobem reszta zaliczen idzie na odstawke, bo musze przysiasc nam mikrobiologia. A najciekawsze jest to, ze wszelkie zaleglosci musze pozaliczac do czwartku, bo w piatek jest rada i podsumowanie calosci...

skąd się w ogóle biora tacy ludzie....;/

(( caly dzien smutna jestem przez to...
ale jutro na pewno "spimy" razem