|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
Cytat:
ale to za mało. Hypnotic, czy dopuszczasz do siebie myśl, że np. za rok możesz ważyć więcej? bo to prawdopodobne. rozwijasz się, rośniesz, Twoje ciało się zmienia. pisałam to zresztą. czy to do Ciebie mniej więcej dociera? Krytia, gorsze dni też się zdarzają. ale jutro będzie lepiej ![]() Dziewczyny, ja już lecę, muszę się pouczyć biologii... Dobranoc i miłego jutra, jakbym już dziś nie weszła !
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
Krytia a u Ciebie w szkole jutro nie strajkują? Bo ja nie mam lekcji
Ewelko tobie przecież R też nie potrzebna! Wiecie mam takie smutne wrażenie, że przez to moje użalanie się o R teraz wszystkim gorzej
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenko kompulsu już dawno nie miałam, ale kilka razy je miałam. To, że jem więcej kompulsami nie nazywam, bo to nim nie jest, a ja rozróżniam poprostu
Ile musze przytyć? Hm, a muszę tyć? Bo w sumie mam niedowagę, alee .. eh. Ostatnio jak higienistka nas w szkole ważyła too było 44,5 kg - ale w butach i po śniadaniu, więc odejmowała nam nawet po 1 kg. Kilka dni wcześniej na czczo i rano było- 41 kg. Niedługo znów muszę się zważyć, bo sama już dokładnie nie wiem ile mam. Hypnotic- to nie przez Ciebie. Już wczoraj o tym długo myślałam, a dopiero wcześniej przeczytałam twój post. Nie obwiniaj się, bo nie masz za co.
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O matko...nie tyjesz , masz niedowage i nie chcesz przytyc? Niedowaga jest niedobra tak samo jak nadwaga. Ja chociaz mialam kiedys tylko 3kg niedowagi to postanowilam przytyc. DLa zdrowia. |
||
|
|
|
#2046 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Neffik, da sie przestac to robić. Na początku jest strasznie, ale po miesiącu do 2 to mija ta hmm chęc i wydaje sie aburdale to robic. Cytat:
Moja ciocia tam pracowała i zrezygnowała. Lepiej jej sie w kurczakach z rozna pracowało. Można nawet zjesc szyjkę z kurczaka, bo wczesniej tylko bułkę z ..tłuszczem
|
|||
|
|
|
#2047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wstrętni, okropni .... nauczyciele. Przez nich nie pojade jutro do Warszawy tylko w sobote . A już trudno nastawiłam się na 1 z fizyki ale pewnie załamanie będzie
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
Zjawiam się ponownie.
Miniony tydzień był dość średniawy pod wiadomym względem... Niby starałam się jeść to na co mam ochotę, fakt zaszłości planowania/liczenia wciąż są obecne o_O ale znowu pojawiały się wyrzuty sumienia,prowokowane tekstami matki:'jesz niezdrowe świństwa' 'toż to chemia sama' ,nagle się nawróciła po przeczytaniu serii artykułów nt odżywiania tfu ortoreksji i pitoli, gdy zjem coś słodkiego (a bo cukier a bo konserwanty)czy zaglądnę do Maca ('naszpikowane czymś tam mięso') zaczęła też coś o konieczności ćwiczeń,że mam obwisłe ramiona, uda (8miesięcy temu też miałam 'ciut obtłuszczone uda bez mięśni" )z kolei potem zaczyna ,że powinnam 10kg przytyć,na i tak w koło Macieju. Wkurzałam się tym, doszły 'czarne myśli',incydenty z samookaleczeniem po każdej kłótni,poczucie pustki ,dywagacje;że inni ważą 10kg więcej ode mnie a mają podobne wymiary ze względu na mięśnie i mogą se na więcej pozwolić itd itp :/ Tylko za cholerę nie będę wpieprzała się w kolejne bagno ćwiczeń siłowych,odżywek białkowych i im podobnych,gdzieś mam fakt,że nigdy wysportowanej sylwetki mieć nie będę bo zwyczajnie jestem leniwa.... Może to chwilowy dołek spowodowany chociażby PMS'em ![]() Czasem też dochodzą insynuacje,że skoro b,długooo śpię to mogę odjąć te 300 kc.a potem nadrobić nadwyżkę,gdy rozpocznę dzień o 9,nie o 12jak wcześniej Acz twardo poddaję się temu i ląduję najwyżej na 'siedzącym;minimum 1600 ;PZresztą mam jakiś tydzień ,aby nacieszyć się żarciem. Na początku czerwca w Wawie czeka wreszcie owa operacja. Poważna,wymagająca 14dni rekonwalescencji w związku z nieudogodnieniami jakie spowoduje ,karmić mnie będą papkami i mało kalorycznie (500,czasem 800 czasem 1200kcal aby nie obciążać organizmu szpikowanego lekami i gojącej się szczęki) Tu pojawia się cień schiz,że zrypie mi się metabolizm (dodatkowo odstawią mi tyroksynę)i gdy wrócę już do względnej' normalności'utyję z nawiązką :| Znaczy się 2-3kg by nie zaszkodziły,ale w inny przyjemniejszy sposób..... Yhh kończę już swe utyskiwania,jutro nowy i zapewne lepszy dzień . ![]() |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#2050 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kochana, a powiedz szczerze : gdybyś nie miała w domu wagi, zauważyłabyś te 1.5 kg? [ Które napewno chociaż w połowie jest wahaniem ] Napewno nie. Dlatego nie waż się, tak bedzie lepiej. Cytat:
a to że nie masz okresu .. warto się starać choćby dlatego, żebyś i Ty mogła nam tu z taką nowiną wparować. ![]() ostatni raz był w połowie września. potem zero. ![]() Iza dzięki wielkie (: Cytat:
Może lepiej nie waż się? Po co dokładać sobie stresu? dziś w szkole galiśmy nt. modelek. Nagle Mateusz powiedział, że nadawałabym się na modelke. Na co Arek że no niby wszystko ok, ale nogi mam na modelke z grube. Miałam łzy w oczach. Myślałam że sie rozpłacze, znów. Już sobie przypomniałam, że dobiłam do 50 kg [przeraża mnie ta 5 na początku ] już zaczełam mieć 'kosmate myśli' że : możeby tak nie jeść obiadu..?Ale zjadłam. I postałam troche przed lustrem i stwierdziłam, że owszem moje nogi pozostawiają do życzenia [ gruszka jestem, dlatego szersza w udach ], ale niech sobie gadają co chcą, ważne żebym ja sie dobrze czuła i zdrowa była. I taka miłato była myśl , że dalej mam uśmiech od ucha do ucha. xD
|
|||
|
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) pozostawia na pewno wiele do życzenia. Ja akurat w szkole mam odwrotny problem, bo się na mnie uwzięli i cały czas krzyczą "Chuda, podaj to" raz się zdarzyło, że jakiś koleś powiedział do mnie "Ty kościotrupie j*bany" (tak Btw to bardzo się z nim nie lubimy ) Nie rozumiem zupełnie dlaczego, bo w moim mniemaniu nie jestem za chuda, no ale ludziom to nie dogodzisz :/ I nie przejmuj się, powtarzaj sobie moje motto "Ja to nie wszyscy, a wszyscy to nie ja!" Trzymaj się, dzielna jesteś Dobranoc
|
|
|
|
|
#2052 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jem, choć już fizycznie nie mogę, ale moje oczy cały czas by jadły... To jest tak, że zjem coś, co sobie zaplanowałam, ale mam ochotę na coś jeszcze, np. do owsianki mimo wszystko tosta... A skoro zjem juz jednego, to nie zaszkodzi drugi... Skoro zjadłam dwa, to czemu by nie trzeciego? A skoro i tak juz zawaliłam, to jedna gruszka wiele nie zmieni, mandarynka zreszta tez, a arbuz to przecież sama woda, a grahamki sa takie pyszne, więc leca 4 po kolei, skoro i tak juz tyle zjadłam, to mogę sobie pozwoliś na paczkę musli, przecież są taki pyszne... I za każdym razem sobie mówię: to już ostatni kęs. No i niestety nie jest. A przecież nie jadłam cały dzień NNKT, to musi być też homo, ale co to jest 150g, to dochodzi jeszcze 200g twarogu... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spróbuj pomyśleć, że chciałabyś być szczęśliwa, nie przejmowac się jedzeniem tak jak dotychczas, jestem pewna, że fałdek nie ma- to tylko Ewelka wreszcie staje na nogi, dla własnego zdrowia ![]() _______ Jestem głupia, odmawiam sobie jeszcze wiele rzeczy, a mogłabym to spokojnie jeść, gdyby nie te cholerne napady ![]() Ale nie dam się temu cholerstwu, co to to nie!!! Poza tym połączyłam tłuszcze z węglami na śniadanie- wreszcie To, co na NCJ nazywam R/U w sumie chciałabym, żeby było normalnym żywieniem, nie chcę obsesyjnie zwracać uwagę na połączenie tłuszczy i białka, na nie jedzenie owoców po 16 (jesli będe miała ochote, to będę je jeść!), Do jogurtu nie będe specjalnie dodawała twarogu tylko dlatego, że to 'za mało białka', normalni ludzie tak nie robią. I moze będzie to trochę poniżej mojego zapotrzebowania, postaram sie jak najwięcej ćwiczyć, w ten sposób chciałabym moje mini jojo pożegnać i z powrotem wazyć 55 kg; wtedy nie będę miała z czego wychodzić, bo będę jadła w miarę normalnie Bo wczoraj było 57kg, dzisiaj 58; mam nadzieję, że do wakacji się uda ![]() W ogóle jestem z siebie dumna, bo zjadłam 1 mały kawałek jabłecznika i ciasta z galaretką, nie rzuciłam się potem na jedzenie, a żeby było trochę redukcyjnie to pobiegałam i... Pobiłam swój rekord:O NIGDY nie udało mi się biegać 50 minut, kondycja mi na to nie pozwalała, a tym razem nie byłam nawet bardzo zmęczona
|
|
#2053 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli pytasz o moje sprawy sercowe, to raczej kiepsko Myślenie o Panu R. nie daje mi spokoju. Ostatnio postanowiłam, że wyrzucam Go z głowy, ze swego serca, że koniec. Chciałam wykasować Go z pamięci. Przestałam oglądać Jego zdjęcia i tak trwałam przez jakiś czas. Dwie noce temu rozmiawiałam z moim przyjacielem z PL i kiedy powiedziałam, że kończę z Panem R. spytał- i co teraz, w kim się zakochasz? ...No właśnie w kim, skoro kocham R... Ale trwałam dalej w niemyśleniu i wydawało mi się, że mogę zapomnieć, ale dziś przekonałam się, że nie. Oglądałam zdjęcia kolegi na "naszej klasie" i na jednym z nich był Pan R. Myślałam, że mi serce rozsadzi!! Nie byłam gotowa na ten widok. Wcześniej przed spojrzeniem na jego zdjęcie, mówiła sobię- spoko, on nic dla Ciebie nie znaczy, spojrzysz i nic nie będziesz czuła, zupełnie nic. Wrócę do Polski i może tam uda mi się o Nim zapomnieć. Skupię się na odbudowywaniu własnego życia i z czasem mi przejdzie. Cytat:
A jak Ty się czujesz Gosiu? Radzisz sobię? Cytat:
Cytat:
![]() Jutro jadę z bratem do miasta, chcę kupić jakieś prezenty rodzicom i siostrze, może jeszcze sobię coś znajdę. Kilka dni temu cieszyłam się na ten wypad, teraz jakoś entuzjazmu nie widać. Ale to pewnie przez noc, przez jej przygnębiającą formę. Jakoś to będzie.
|
|
#2054 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wszystkie modelki muszą być kościotrupami![]() Cytat:
![]() Ale nie przejmuj się nimi Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze 7 dni i wszystko się ułoży mam taką nadzieje. A na tych zakupach kup też coś dla siebie
|
|
#2055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie chcesz popaść w kolejna obsesje, wiedz że ćwiczenia wciągają tak samo jak jedzenie ![]() Cytat:
Cytat:
Garden jesteś bardzo dzielna i wierzę że dasz rade, musisz przetrwać te chwilowe wahania nastrojów i nie dać się tylko iść dalej w drogę normalności ![]() Cytat:
i są beznadziejni ![]() Agness - jak z psychologiem ?? Ja nie odpuszczę , pamiętaj Słoneczko nie dam Ci spokoju dopóki chociaż nie sprobujesz
|
|
#2056 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętam rozmowę z moimi kumplami (starszymi, bo o dzieciuchach i ich gustach to wiecie):
R: Kurde Anka... co Ty z sobą zrobiłaś? Taka strasznie chuda! Kiedyś to faaajna byłaś. Ładne nogi, fajne cycki, płaski brzuch, a teraz to co? Myślisz, że facetom to się chude podobają? Ja: No... a nie? Wszystkim się podobać nie muszę. R: No nie mów, że to się komuś podoba? Przecież albo ma jakieś patologie na mózgu, albo ślepy jest. Żadnemu facetowi się szkielety nie podobają! To nie było chamskie... to było prawdziwe ![]() Do McD trzeba było się zgłosić do 16 maja, dzisiaj idę coś tam podpisać. Jest cieplutko, więc wezmę i się przejdę, a potem wrócę, wezmę rower, zeszyty i pojadę się pouczyć na świeżym powietrzu ![]() Co do wymiotowania. Jak zjem za dużo naraz to czasem mam takie myśli. Ale nigdy się im już nie poddaję. |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę powodzenia Dziewczyny, no i do usłyszenia następnym razem;* |
|
|
|
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zważę się..w weekend. Po co dokładać stresu? Hm..muszę wiedzieć na czym stoję, tymbardziej, że chcę tej głupiej R ;( Wczoraj przed snem długo nad tym wszystkim myślałam. Myślałam, płakałam i nie doszłam do żadnego wniosku. Spodnie mniej już na mnie wiszą, a ja załamana. Widzę w siebie grubasa, ale jem. Gdyby nie to, że gdy mało jem jestem słaba i na nic nie mam siły, pewnie znów popełniłabym ten błąd i ograniczałabym ;( Nie mam już siły. Nie mogę się odchudzać, ale przez te moje nogi mam już dosyć. Jestem gruszką, więc dół mam szerszy. Zresztą jak to śmiesznie wygląda- tutaj szersze biodra, ramiona, wystające obojczyki i na dodatek niska. Zostałabym na U, ale musiałabym ćwiczyć. Niestety, ostatnio nie mogę się do tego zmobilizować. Nie wiem co dalej będzie. Muszę jeszcze długo nad tym wszystkim pomyśleć i wszystko sobie jasno "przedstawić".
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 'świństwa'? wszystko jest dla ludzi na ncj czasem wklejasz to, co jesz - spokojnie, wiele szczupłych nastolatek je gorzej, typu - chipsy na śniadanie etc i jakoś żyją. takie gadanie mamy pewnie wkurza, ale trzeba to olać jesteś młoda, ciesz się tym, że możesz jeść, co chcesz - i jedz ![]() i pamiętaj o swym niecnym planie 2000 kcal Cytat:
lecę, napiszę wieczorem więcej !
|
|
|
#2060 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A teraz chce ten dzień przeżyć radośnie więc idę ślęczeć nad książkami![]() ![]() ale może pojade z tatą na lody?
|
|
#2061 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, to możemy podać sobie ręce... Dziękuję ![]() Cytat:
Po prostu nie ma juz takiej dużej różnicy między talią a biodrami ![]() Moje nogi też nie są idealne, ale przy Twojej wadze ani mi się waż myśleć o R! Bo figura gruszki wcale nie jest śmieszna, powiedziałabym, że po prostu kobieca . Jeśli już tak bardzo nie potrafisz zaakceptować swoich nóg, to lepiej spróbuj z ćwiczeniami, pojawią się 1-sze efekty a zobaczysz, że mobilizacja się znajdzie (mówię to ja, wiem po sobie ). A jutro w ramach akcji ' pozbywamy się kompleksów' idę do szkoły w mini, a w nosie z moimi grubymi kolanami
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Zawaliłam ... kolejny raz zawaliłam ...
jest mi potwornie źle ... ![]() Funky - właśnie się nastawiam psychicznie,aby wystukać numer ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dawaj ten numer i ja mogę zadzwonić i Cię umówić Proszę zrób to dla nas i przede wszystkim dla Siebie.
|
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
Witam laseczki,chwilę nic nie pisałam bo w sumie nie ma o czym ale codziennie Was czytam,także wiem co w trawie piszczy
![]() Wy jesteście takie młodziutkie i tak bardzo już życie zrąbane przez ed,ja w waszym wieku ,w ogóle nie miałam takich problemów ważyłam więcej niż teraz i nie uważałam się za grubą,boże strasznie bym chciała by moja psychika znów była w porządku i zeby zjedzenie batonika musli nie wiązało się z ogromnymi wyrzutami sumienia.. No cóż ja cały czas jadę na ostrym R,ograniczam jedzenie jak mogę,mój TŻ mówi że ja zyję tylko waflami ryżowymi i jogurtem naturalnym.. Ostatnio moja znajoma powiedziała że nie wie co się ze mną dzieje ze jeszcze jakiś czas temu byłam normalną kobietą z krągłościami a teraz wyglądam coraz gorzej i czy się odchudzam ,ja oczywiście zaprzeczyłam,widziała co jem i pyta się czy jem cos poza tym zestawem (pisałam wyżej co jem)a ja jej mówię że nie,ze jadam normalnie..Ostatnio Mama pytała się mnie czy ja cos w ogóle jem(nie mieszkam z mamą tylko z TŻ)a ja jej mówię że nie umiałabym nie jeść bo jest tyle dobrych rzeczy do jedzenia i się roześmiała,no cóż prawda jest troszkę inna. Tak bardzo bym chciała jeść normalnie bez wyrzutów sumienia,cieszyć się jedzeniem..' Agatko trzymaj się kochanie ![]() Krytio nie wolno Ci się już odchudzać! Agness bo Ci zleję tyłek jak w końcu nie zadzwonisz do lekarza Dla wszystkich laseczek
|
|
#2065 |
|
Raczkowanie
|
Funky
To za troskę ,że się tak kochanie wszystkimi przejmujesz,pomyśl kochanie czasami też o sobie
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie tak trzymaj ! Spódniczki są sexyyy
A ty na pewno masz ładne nogi ![]() Agness i nad czym ty się w ogóle zastanawiasz? Zawaliłaś? Kolejny raz? Ok, ale zrób coś z tym. Samo pisanie nic nie pomoże. Trzeba działać! Kasik wiesz, to przykre co piszesz Skoro jesteś taka chuda to już nie bądź na tym R i zmień podpis, proszę. Czemu miałabyś nie chodzić w stronę lodówki ? Jedzenie = paliwo. Samochód bez paliwa nie pojedzie. To samo z nami ludźmi. To naturalne, że ludzie podchodzą do lodówki i coś jedzą. Agatko wiesz, w Warszawie w lipcu będzie koncert The Mars Volta w stodole Może się wybierzesz? Jak zobaczyłam to odrazu o tobie pomyślałam Bilety są po 95 złotych, zostało jeszcze 150 miejsc.
|
|
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Hypnotic, całe w pajączkach i bliznach, haha
![]() Szczerze? Dzisiaj cały dzień po domu latam w szortach i staniku, tak jest gorąco, a jak poszłam na targ po warzywka w jeansach to myślałam, że się ugotuję... Nie ma innej opcji, niż spódniczka ![]() Agness, będę brutalna: nie pokazuj się w watku, póki nie pochwalisz się, że wreszcie zadzwoniłaś i umówiłaś się na wizytę, ok?
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ... wykręciłam numer,a tu co? że takiego numeru nie ma
próbowałam na wszelkie sposoby,jednak cały czas był w słuchawce ten sam głosik,że nie ma takiego numeru ... spróbuję jeszcze raz,może coś źle wystukałam,czekam aż Agatka mi odpisze,bo to od nie miałam numery.Wybaczcie,ale muszę to z siebie wyrzucić. Czemu zawaliłam ? Wiedziałam,że tak będzie. Specjalnie rano zjadłam mniejsze śniadanie,bo potem miałam się zobaczyć z TŻ-tem (w ramach tego strajku,nie poszliśmy do szkoły,tzn ja poszłam tylko na 2 lekcje,a w szkole TŻ-ta były lekcje,ale on nie poszedł) ,no i stwierdziłam,że może coś zjemy jak będziemy razem. No i moje śniadanie miało 300kcal,trochę zmniejszyłam. Potem skusiłam się gdzieś w ramach IIŚn na bułkę,taką jak pizza,z farszem takim cebulowym,same wiecie. No i do godziny 15 to było wszystko. Wróciłam,nie miałam obiadu,to zjadłam 2pszenne naleśniki i drożdżówkę z truskawką i trochę budyniu w niej było. I się zaczęło,zaczęłam mieć ochotę na coś słodkiego,chyba z 500-600kcal na nie poszło ... oczywiście mega wyrzuty sumienia i rowerek - spaliłam 850kcal. Po tym wszystkim tak bardzo chciałam zadzwonić do psychologa,umówić się na wizytę,a jednak wyświetliło,że nie ma takiego numeru. Teraz przed chwilą zrobiłam sobie kanapki,a wieczorem mam w planach jeszcze bieganie ... wszystko,byle nie przytyć ...Boże ... ![]() Kasik - jej,może nie ograniczaj tak jedzenia? ... ile mniej więcej jesz kcal ?
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2069 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie, z tym walczeniem z kompleksami- świetnie
Fakt- figura gruszki jest poprostu kobieca, ale ja chyba nigdy nie przestanę narzekać na uda. Zleciało mi przez ćwiczenia kilka cm, chudłam wciąż na diecie i chudłam, a na uda i tyłek dalej narzekam. Boję się tylko, jak będę musiała w lecie kupić krótkie spodenki i w nich chodzić, albo pójść na basen w stroju ;( ciągle myśle, że są grube..Agness- próbój. Ciągle. Nie przestawaj. Jeżeli bardzo chcesz tej wizyty, to uda ci się ją załatwić prędzej czy później (; a dziś..przejadłam się, chyba. Nie wiem- być może to po herbacie, ale mam tak zapchany i wydęty brzuch, że lewo co do domu doszłam- tak się źle czuję. Boli głowa, brzuch też i ledwo co się ruszam. W sumie nie wiem czy to przejedzenie. Mniejsza z tym. Jutro zdaję z muzyki i mam chemie, więc powinnam się uczyć. Ale nawet nie mam siły i nie mogę się skupić.
|
#2070 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze... Mimo wszysto zycze powodzenia w tym szpitalu Cytat:
Słuchaj nie przejmuj sie tymi kolegami. Tak jak piszesz najwazniejsze jest Twoje zdrowie . I na pewno nie jestes gruba. Olej te uwagi po prostu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak myslisz dlaczego siegnela po cos slodkiego? Dlatego ze rano ograniczylas sobie jedzenie. Organizm sie tego dopominal. Na nastepny raz pamietaj ze nei ma czegos takiego jak ucinanie kalorii z czegos rano zeby potem cos zjesc. Bo sama widzisz jak to sie konczy.Toffiee: Mi tez sie podoba ten avatar Ideal kobiety moim zdaniem Wole patrezyc na nia i miec inpiracje taka niz jakiegos kosciotrupa.
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

i generalnie już nie mam terapii z tą panią. Z czego tak właściwie się cieszę. Powiedziałam mamie, że nie chcę już do niej wracać i wolę jakiegoś innego psychologa. Ona na to, że jeśli to ma mi pomóc to mogę chodzić. No i teraz muszę to przemyśleć i jutro chyba poszukam jakiegoś, albo pójdę do tej poradni z której miałam skierowanie do szpitala, bo tam było całkiem sympatycznie. Jeśli chodzi o kalorie to właśnie podliczyłam i nie wygląda to zbyt korzystnie
wychodzi jakieś 1100 kcal. Wiem, głupota.
ale to za mało. 

Ile musze przytyć? Hm, a muszę tyć?
Bo w sumie mam niedowagę, alee .. eh. 

i pitoli, gdy zjem coś słodkiego (a bo cukier a bo konserwanty)czy zaglądnę do Maca ('naszpikowane czymś tam mięso') zaczęła też coś o konieczności ćwiczeń,że mam obwisłe ramiona, uda (8miesięcy temu też miałam 'ciut obtłuszczone uda bez mięśni" ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Acz twardo poddaję się temu i ląduję najwyżej na 'siedzącym;minimum 1600 ;P

juz niedlugo bedziesz z domu, zaczniesz terapie i wszystko sie ulozy. Przetrzymaj jeszcze te kilka dni
i są beznadziejni
Ja nie odpuszczę , pamiętaj Słoneczko nie dam Ci spokoju dopóki chociaż nie sprobujesz