Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-27, 19:01   #2071
kasik30
Raczkowanie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Hypnotic ja wcale nie jestem szczupła!!Mam oponkę na brzuchu i jestem grubas,zwłaszcza przy Was laseczkach
Agness róznie u mnie jest z limitem kalorii ale zawsze poniżej 1000 kcal,nie będę pisała ile kalorii spożywam bo juz kiedyś coś o tym pisałam i Wiosenka mnie zbiła za to
Stary 2008-05-27, 19:03   #2072
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ... wykręciłam numer,a tu co? że takiego numeru nie ma próbowałam na wszelkie sposoby,jednak cały czas był w słuchawce ten sam głosik,że nie ma takiego numeru ... spróbuję jeszcze raz,może coś źle wystukałam,czekam aż Agatka mi odpisze,bo to od nie miałam numery.

Wybaczcie,ale muszę to z siebie wyrzucić. Czemu zawaliłam ? Wiedziałam,że tak będzie. Specjalnie rano zjadłam mniejsze śniadanie,bo potem miałam się zobaczyć z TŻ-tem (w ramach tego strajku,nie poszliśmy do szkoły,tzn ja poszłam tylko na 2 lekcje,a w szkole TŻ-ta były lekcje,ale on nie poszedł) ,no i stwierdziłam,że może coś zjemy jak będziemy razem. No i moje śniadanie miało 300kcal,trochę zmniejszyłam. Potem skusiłam się gdzieś w ramach IIŚn na bułkę,taką jak pizza,z farszem takim cebulowym,same wiecie. No i do godziny 15 to było wszystko. Wróciłam,nie miałam obiadu,to zjadłam 2pszenne naleśniki i drożdżówkę z truskawką i trochę budyniu w niej było.
I się zaczęło,zaczęłam mieć ochotę na coś słodkiego,chyba z 500-600kcal na nie poszło ... oczywiście mega wyrzuty sumienia i rowerek - spaliłam 850kcal. Po tym wszystkim tak bardzo chciałam zadzwonić do psychologa,umówić się na wizytę,a jednak wyświetliło,że nie ma takiego numeru. Teraz przed chwilą zrobiłam sobie kanapki,a wieczorem mam w planach jeszcze bieganie ... wszystko,byle nie przytyć ...
Boże ...

Kasik - jej,może nie ograniczaj tak jedzenia? ... ile mniej więcej jesz kcal ?
Aga wiesz dlaczego tak się kończy,?? ten niepohamowany apetyt pod koniec dnia, to normalne jak rano kiedy organizm najwięcej potrzebuje energii z jedzenia ty ucinasz gdzie sie da to błędne koło, teraz pójdziesz biegać na tej resztce energii i czym to się skończy Agus jak nie zaczniesz normalnie jeść to sie nigdy nie skończy a psycholog to podstawa i pierwszy krok do normalności , reszta należy do Ciebie i co z tym zrobisz tak potoczy sie Twoje życie. Mam nadzieje że w końcu sie dodzwonisz bo jak na razie to wszystko idzie po Twojej myśli prawda ??

Kasiu nie wiesz co może być podłożem Twoich problemów?? Od dawna nie akceptujesz Swojego wyglądu??wiesz skoro wszyscy wokół uważają że już wystarczy, że nie powinnaś już chudnąć to za pewne maja rację, pomyśl nad tym i zrób coś w stronę normalności za nim będzie za późno
Stary 2008-05-27, 19:09   #2073
kasik30
Raczkowanie

Funky, nie wiem od kiedy to się zaczeło ale już dość dawno temu ,chyba wpakowałam się w to bo wszyscy naokoło mi zawsze powtarzali ze jestem taka kobieca,okrągła i jakoś tak zaczeło mnie to drażnić,chciałam udowodnić że ja też mogę być szczupła..Zawziełam się wtedy bardzo i udowodniłam że potrafię bardzo znacznie schudnąć ,potem znów troszkę przytyłam i teraz od dwóch miesięcy znów tnę..
Wiesz najgorsze jest to że według mnie ja jestem za gruba i nie dociera do mnie nic poza tym...
Stary 2008-05-27, 19:17   #2074
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasik30 Pokaż wiadomość
Funky, nie wiem od kiedy to się zaczeło ale już dość dawno temu ,chyba wpakowałam się w to bo wszyscy naokoło mi zawsze powtarzali ze jestem taka kobieca,okrągła i jakoś tak zaczeło mnie to drażnić,chciałam udowodnić że ja też mogę być szczupła..Zawziełam się wtedy bardzo i udowodniłam że potrafię bardzo znacznie schudnąć ,potem znów troszkę przytyłam i teraz od dwóch miesięcy znów tnę..
Wiesz najgorsze jest to że według mnie ja jestem za gruba i nie dociera do mnie nic poza tym...
niestety tak to się zwykle zaczyna, ale widzisz teraz wszyscy wokół powtarzają że już wystarczy wydaje mi sie ze ten "nadmiar" kg widzisz Tylko Ty Kasiu chyba czas się zatrzymać i nie brnąć w to dalej, wiem że łatwo się mówi, ale chociaż postaraj się dla Siebie i dla Swojego Tż który Cię kocha taka jaka jesteś i na pewno nie chce byś traciła życie na odchudzanie
Stary 2008-05-27, 19:18   #2075
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
A teraz chce ten dzień przeżyć radośnie więc idę ślęczeć nad książkami ale może pojade z tatą na lody?
no, ciekawa jestem jak Ci poszło i powinnaś wiesz co zrobić z tym ruchem? np

Cytat:
Zawaliłam ... kolejny raz zawaliłam ... jest mi potwornie źle ...

Funky - właśnie się nastawiam psychicznie,aby wystukać numer ...

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Maggie tak trzymaj ! Spódniczki są sexyyy A ty na pewno masz ładne nogi
Agness i nad czym ty się w ogóle zastanawiasz? Zawaliłaś? Kolejny raz? Ok, ale zrób coś z tym. Samo pisanie nic nie pomoże. Trzeba działać!
Kasik wiesz, to przykre co piszesz Skoro jesteś taka chuda to już nie bądź na tym R i zmień podpis, proszę. Czemu miałabyś nie chodzić w stronę lodówki ? Jedzenie = paliwo. Samochód bez paliwa nie pojedzie. To samo z nami ludźmi. To naturalne, że ludzie podchodzą do lodówki i coś jedzą.
Agatko wiesz, w Warszawie w lipcu będzie koncert The Mars Volta w stodole Może się wybierzesz? Jak zobaczyłam to odrazu o tobie pomyślałam Bilety są po 95 złotych, zostało jeszcze 150 miejsc.
co u Ciebie?

Cytat:
Dziewczyny ... wykręciłam numer,a tu co? że takiego numeru nie ma próbowałam na wszelkie sposoby,jednak cały czas był w słuchawce ten sam głosik,że nie ma takiego numeru ... spróbuję jeszcze raz,może coś źle wystukałam,czekam aż Agatka mi odpisze,bo to od nie miałam numery.

Wybaczcie,ale muszę to z siebie wyrzucić. Czemu zawaliłam ? Wiedziałam,że tak będzie. Specjalnie rano zjadłam mniejsze śniadanie,bo potem miałam się zobaczyć z TŻ-tem (w ramach tego strajku,nie poszliśmy do szkoły,tzn ja poszłam tylko na 2 lekcje,a w szkole TŻ-ta były lekcje,ale on nie poszedł) ,no i stwierdziłam,że może coś zjemy jak będziemy razem. No i moje śniadanie miało 300kcal,trochę zmniejszyłam. Potem skusiłam się gdzieś w ramach IIŚn na bułkę,taką jak pizza,z farszem takim cebulowym,same wiecie. No i do godziny 15 to było wszystko. Wróciłam,nie miałam obiadu,to zjadłam 2pszenne naleśniki i drożdżówkę z truskawką i trochę budyniu w niej było. oj, nic się nie stało
I się zaczęło,zaczęłam mieć ochotę na coś słodkiego,chyba z 500-600kcal na nie poszło ... oczywiście mega wyrzuty sumienia i rowerek - spaliłam 850kcal.no tak... Po tym wszystkim tak bardzo chciałam zadzwonić do psychologa,umówić się na wizytę,a jednak wyświetliło,że nie ma takiego numeru. Teraz przed chwilą zrobiłam sobie kanapki,a wieczorem mam w planach jeszcze bieganie ... wszystko,byle nie przytyć ...
Boże ...
niestety zgadzam się 'Boże'. Koniecznie musisz znaleźć innego psychologa. Ale z jednego się cieszę - że sama wiesz, że to Cię niszczy, wiesz, że jestes chora i wreszcie chcesz się leczyc

Funkyś, a co u Ciebie, Słoneczko? lepszy nastrój już? A u Ciebie, Hypnotic?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 19:20   #2076
kasik30
Raczkowanie

Funky ,masz rację ale widzisz jak bym przeszła na normalne jedzenie zaraz bym utyła bo ja nie znam czegoś takiego jak rozsądna dieta albo jem wszystko i dużo albo nie jem prawie nic,taka prawda ,a co u Ciebie?
Zmieniony podpisek
Stary 2008-05-27, 19:21   #2077
funky87
Zakorzenienie

szkoda pisać , staram sie jakoś to przetrwać cały czas pod górkę ...

Izuś Ty tez nam napisz co u Ciebie ??

Kasiu- może na początku waga lekko poszła by w gorę, ale potem jak metabolizm ruszy to waga stanie w miejscu a nawet łatwiej będzie Ci zdrowo schudnąć, pomyśl chcesz tak do końca życia bać się jedzenia, ja też mam tak że przeginam zawsze w którąś stronę, na zasadzie wszystko albo nic i myślałam że nigdy nie będę umiała normalnie jeść, a teraz po tylu miesiącach głodówek , jem normalnie bez napadów i obżarstwo, wszystko jest możliwe, tylko trzeba na to czasu, organizm na początku zachowuje sie trochę jak "dzik" ale potem się uspokaja i wraca do normalności.
btw: ten podpis znacznie bardziej mi się podoba
Stary 2008-05-27, 19:25   #2078
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
szkoda pisać , staram sie jakoś to przetrwać cały czas pod górkę ...

Izuś Ty tez nam napisz co u Ciebie ??
ale co się dzieje? jedzenie, egzamin, serducho?

u mnie całkowicie normalnie, więc właściwie nie mam o czym pisać

Stary 2008-05-27, 19:33   #2079
kasik30
Raczkowanie

Funky,miło mi że Ci się podoba podpisikJak schudnę jeszcze troszkę to wtedy przerzucę się na normalne jedzonko
Stary 2008-05-27, 19:33   #2080
kasik30
Raczkowanie

Cześć Izuniu
Stary 2008-05-27, 19:35   #2081
funky87
Zakorzenienie

[quote=iza_wiosenna;769482 4]ale co się dzieje? jedzenie, egzamin, serducho?

u mnie całkowicie normalnie, więc właściwie nie mam o czym pisać [Nio to chyba dobrze a będziesz szla do tego psychologa ??/quote]wszystko , już tak chyba jest że jak się wali to wszystko na raz ehh jedzenie idzie w parze z waga , a że waga idzie w górę to jedzenie spada ... na prawdę nie ma o czym pisać, wiem że to minie, nie można mieć wszystkiego i nie zawsze układa sie po naszej myśli

Kasiu- wiesz że to sie nie skoczy, nigdy nie będzie wystarczająco,zawsze znajdzie sie coś do poprawy i myśl że może jeszcze jeden kg mniej ...
Stary 2008-05-27, 19:42   #2082
kasik30
Raczkowanie

Funky ty jesteś szczuplutka musisz normalnie jeść,nie wolno Ci redukować!Pamiętaj -jesteś naprawdę szczuplutka!Nie daj psychice nad Tobą zapanować!!!Nie chcę ci dawać rad ale taka jest szczera prawda!!!
Stary 2008-05-27, 19:46   #2083
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Funky ty jesteś szczuplutka musisz normalnie jeść,nie wolno Ci redukować!Pamiętaj -jesteś naprawdę szczuplutka!Nie daj psychice nad Tobą zapanować!!!Nie chcę ci dawać rad ale taka jest szczera prawda!!!
Staram się Kasiu staram, ale Ty tez spróbuj
Stary 2008-05-27, 19:50   #2084
kasik30
Raczkowanie

Będę się starała funky
Stary 2008-05-27, 19:56   #2085
imposing
Rozeznanie

Cytat:
Ale cham z niego! Nie przejmuj się, jak Ci tak jeszcze raz powie to mu powiedz, że jego (pewna część ciała ) pozostawia na pewno wiele do życzenia. Ja akurat w szkole mam odwrotny problem, bo się na mnie uwzięli i cały czas krzyczą "Chuda, podaj to" raz się zdarzyło, że jakiś koleś powiedział do mnie "Ty kościotrupie j*bany" (tak Btw to bardzo się z nim nie lubimy ) Nie rozumiem zupełnie dlaczego, bo w moim mniemaniu nie jestem za chuda, no ale ludziom to nie dogodzisz :/ I nie przejmuj się, powtarzaj sobie moje motto "Ja to nie wszyscy, a wszyscy to nie ja!"
Trzymaj się, dzielna jesteś

Dobranoc
Uwielbiam Cię normalnie. ;D ten tekst mnie z krzesła zwalił. ;D ;D
Nie jestem dzielna. Często płacze po nocach, patrze się na bułkę chyba z 20 minut zanim ją zjem i latam do lustra patrzeć, czy tyje.
ale bywało gożej, nie narzekam, jednak coraz bardziej zaczynam akceptować to , że nigdy już nie bede TAK chuda. Wiem że to dobrze. Ale.. szczerze mówiąc..żal mi tego.

Cytat:
za grube uda ? niech sie ten kolega mydłem naje! nie wszystkie modelki muszą być kościotrupami

U mnie gadają kościotrupie.... , nietoperek itp.
Ale nie przejmuj się nimi
Jedyny problem polega na tym,że chłopakom z mojej klasy podobają się tak przerażająco chude dziewczyny. Jest u nas taka jedna. Nie mogę na nią patrzeć jestem niesamowicie ZAZDROSNA kiedy oni jej mówia, że jest taka szczupła i wogóle. Wiem, że nie powinnam/
Naprawde jej obecność na mnie źle wpływa. Pamiętam, że kiedy nie jadłam mówiłam sobie: będe taka jak Kasia, ona jest taaaaka szczupła. A teraz patrze na nią codziennie, słucham jak prawią jej komplementy a mi mówią , że mam grube nogi.

Cytat:
Faceci się nie znają i są beznadziejni święta prawda. ;*
No tak, największej. Mimo że zawsze miałam niedowage, ale u mnie to było naturalne.
Właśnie boje sie, że jak mi się nie uda tego okresu utrzymać. Nie wiem czy po tym wszystkim nie stał się 'bardziej wrażliwy'. (;

Kochana, 1 kg to naprawdę mało. A wiesz, że Tobie potrzebny jest każdy gram. Widziałam jaka jesteś chudziutka, więc powinnaś sie cieszyć
I prosze Cię, jedz normalnie. Nie cofaj się spowrotem, na co to wszystko, no na co? ;**

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Wzrost- 155 cm
Zważę się..w weekend. Po co dokładać stresu? Hm..muszę wiedzieć na czym stoję, tymbardziej, że chcę tej głupiej R ;( skoro masz 155 cm to jesteś bardzo chudziutka. CHYBA podobnie ma Hypnotic.
Prosze Cie, nawet mi nie myśl o żadnej R, Tobie to by się nawet jeszcze trochę P przydało. Tyle już osiągnełaś, po co to marnować? ;*

Wczoraj przed snem długo nad tym wszystkim myślałam. Myślałam, płakałam i nie doszłam do żadnego wniosku. Spodnie mniej już na mnie wiszą, a ja załamana. Widzę w siebie grubasa, ale jem. nie jesteś gruba. to super , że jesz. Gdyby nie to, że gdy mało jem jestem słaba i na nic nie mam siły, pewnie znów popełniłabym ten błąd i ograniczałabym ;( wiesz, że nie możesz. dla Twojego dobra. Nie mam już siły. Nie mogę się odchudzać, ale przez te moje nogi mam już dosyć. Jestem gruszką, więc dół mam szerszy. mam tak samo. Zresztą jak to śmiesznie wygląda- tutaj szersze biodra, ramiona, wystające obojczyki i na dodatek niska. Zostałabym na U, ale musiałabym ćwiczyć. Niestety, ostatnio nie mogę się do tego zmobilizować. Nie wiem co dalej będzie. Muszę jeszcze długo nad tym wszystkim pomyśleć i wszystko sobie jasno "przedstawić".
nie ma tu co przedstawiać, żadnej R nie chcemy widzieć.
a w ramach pozbywania się 'kompleksu guszki' : któraś dziewczyna powiedziała, że idzie w miniówie do szkoły. No to, my też lecimy co Ty na to?

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
O kurcze to tym bardziej gratuluje okresu Mi cholera nie chce wrocic. A tabletek brac nie bede. Postanowione. a czemu nie chcesz? wiem, że lepiej żeby wrócił bez nich, ale skoro nie chce, może trzeba?

Słuchaj nie przejmuj sie tymi kolegami. Tak jak piszesz najwazniejsze jest Twoje zdrowie . I na pewno nie jestes gruba. Olej te uwagi po prostu
No tak, ale naprawde cięzko mi , porównując że kilka miesiący temu mówili: ale jesteś chudziutka, ale fajnie wygladasz [ tak, im się to PODOBAŁO. ;o ] a teraz: masz grube nogi.
Ale dobrze wiem, że zdrowie mam tylko jedno i nie warto go marnować.
Dlatego myśli o R chowam głęboko, głęboko. (;
imposing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 20:06   #2086
agness51
Zakorzenienie

Baby - nie no P to pod żadnym pozorem mi nie wyszło,łącznie ze słodyczami miałam na koncie jakieś 1800kcal,spaliłam 850,potem łyżka homo,i nieco później kanapki,to wszystko. Korci mnie,żeby dzisiaj już nic nie zjeść,nie mam ochoty na nic ... więc nie wiem czy jest sens wpychać na siłę ...

Funky - wiem,nie będę już ograniczała kalorii rano,bo wiem jak to się kończy ... brak energii,potem chęć na węgle itp.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 20:19   #2087
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Wiosenko wiesz u mnie to tak nieźle nawet jak na mnie . Nawet się przemogłam i po obiedzie zjadłam na deser takiego niedźwiadka kinder (coś jak kinder bueno white), trochę mniej myślę o jedzeniu. Wiem, że to wszystko mi potrzebne. Generalnie tak sie trochę wyluzowałam, ale niestety dalej czuje się trochę grubo, a najbardziej te nogi . To mój największy kompleks! A co do figury gruszki to ja nie wiem jaką mam . Teraz to pewnie mam tzw. tubę, bo podobno wszędzie jestem płaska, chociaż ja siebie tak nie postrzegam. Kiedyś bylam klepsydrą, bo miałam płaski brzuch, porządną pupę i całkiem spory jak na swój wiek biust. No, ale wszystko popsułam.
imposing to masz jakiś dziwnych chłopaków w klasie. U mnie to lubią jak dziewczyna ma tu i ówdzie. Tak czy siak, na pewno nie jesteś gruba, więc jak coś im się nie podoba to niech spadają
kasik teraz mi się podoba twój podpis

A co u Ciebie Wiosenko ?

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 20:29   #2088
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cześć dziewczyny Wróciłam niedawno z miasta. Miałam kupić prezenty do domu i wróciłam z niczym. Z bratem nie da się robić zakupów. Ja muszę wszystko dokładnie obejrzeć, porównać. Pójdę do jednego sklepu, do drugiego, później znów wracam do pierwszego. To nie na jego nerwy. Ja też się przy tym stresuję, bo wiem, że on jest zniecierpliwiony i du.pa. Jutro pójdę sama.

Wpadłam na moment, bo muszę ogarnąć chatę i przygotować obiad dla brata na jutro. Zajrzę wieczorem ( właściwie to pewnie w nocy) i poczytam dokładnie co u Was.

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 20:35   #2089
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Cześć Izuniu
cześć tak się przypatruję Waszej rozmowie i boję się, że nie będziesz umiała zastopować z reduckją...

Cytat:
wszystko , już tak chyba jest że jak się wali to wszystko na raz ehh jedzenie idzie w parze z waga , a że waga idzie w górę to jedzenie spada ... na prawdę nie ma o czym pisać, wiem że to minie, nie można mieć wszystkiego i nie zawsze układa sie po naszej myśli

Kasiu- wiesz że to sie nie skoczy, nigdy nie będzie wystarczająco,zawsze znajdzie sie coś do poprawy i myśl że może jeszcze jeden kg mniej ... właśnie...
chodzi o to 1,5kg? a zanim się zważyłaś czułaś te kg?

Cytat:
Wiosenko wiesz u mnie to tak nieźle nawet jak na mnie . Nawet się przemogłam i po obiedzie zjadłam na deser takiego niedźwiadka kinder (coś jak kinder bueno white), trochę mniej myślę o jedzeniu. Wiem, że to wszystko mi potrzebne. Generalnie tak sie trochę wyluzowałam, ale niestety dalej czuje się trochę grubo, a najbardziej te nogi . To mój największy kompleks!mój też... A co do figury gruszki to ja nie wiem jaką mam . Teraz to pewnie mam tzw. tubę, bo podobno wszędzie jestem płaska, chociaż ja siebie tak nie postrzegam. Kiedyś bylam klepsydrą, bo miałam płaski brzuch, porządną pupę i całkiem spory jak na swój wiek biust. No, ale wszystko popsułam.
imposing to masz jakiś dziwnych chłopaków w klasie. U mnie to lubią jak dziewczyna ma tu i ówdzie. Tak czy siak, na pewno nie jesteś gruba, więc jak coś im się nie podoba to niech spadają
właśnie Imposing, faceci potrafią być debilami, w końcu to ta brzydsza płeć a takimi tekstami nie warto się przejmować - po co? szkoda zdrowia...

A co u Ciebie Wiosenko ?
fajnie, że się wyluzowałaś, ale liczyłaś tak mniej więcej kcal, żeby nie wyszło za mało?

u mnie, ja pisałam - normalnie więc spoko. nawet zjadłam orzeszki po kolacji i potrafiłam przestać

Stary 2008-05-27, 20:45   #2090
funky87
Zakorzenienie

Wiosenko, pewnie normalnie te 1,5 kg nie przerażało by mnie tak, baaa nawet bym sie nie zważyła, ale że pojawiły sie inne problemy to znalazłam Sobie dla nich przykrywkę czyli obsesja na punkcie wagi i wyglądu, czyli wszystko tak jak za czasów zaawansowanej anoreksji jedyne na co miałam kiedyś wpływ i co mogłam kontrolować to była moja waga a teraz tracę kontrole i nie tylko nad waga ale nad całym moim życiem
Stary 2008-05-27, 20:48   #2091
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Wiosenko, pewnie normalnie te 1,5 kg nie przerażało by mnie tak, baaa nawet bym sie nie zważyła, ale że pojawiły sie inne problemy to znalazłam Sobie dla nich przykrywkę czyli obsesja na punkcie wagi i wyglądu, czyli wszystko tak jak za czasów zaawansowanej anoreksji jedyne na co miałam kiedyś wpływ i co mogłam kontrolować to była moja waga a teraz tracę kontrole i nie tylko nad waga ale nad całym moim życiem
ale co jest tego powodem? jest jakiś czy to po prostu nawrót sam z siebie? mam nadzieję, że nie przez tego faceta

właśnie - nie zauważyłaś tych kg więc w czym problem?

a bardzo obcinasz kcal?

Stary 2008-05-27, 20:53   #2092
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ale co jest tego powodem? jest jakiś czy to po prostu nawrót sam z siebie? mam nadzieję, że nie przez tego faceta

właśnie - nie zauważyłaś tych kg więc w czym problem?

a bardzo obcinasz kcal?
zauważyłam i dlatego się zważyłam, ale jakby wszystko było okej to nie zrobiłabym tego tylko żyła z myślą że ok przytyłam bo musiałam, a jeśli chodzi o ilość jedzenia to jest mniej, ale nie tak żeby było się o co martwić.Dziękuje za troskę ale nie piszmy już o mnie, bo to i tak niczego nie zmieni muszę to przetrwać , nie zmuszę nikogo aby mnie pokochał
Stary 2008-05-27, 21:02   #2093
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
zauważyłam i dlatego się zważyłam, ale jakby wszystko było okej to nie zrobiłabym tego tylko żyła z myślą że ok przytyłam bo musiałam, a jeśli chodzi o ilość jedzenia to jest mniej, ale nie tak żeby było się o co martwić.Dziękuje za troskę ale nie piszmy już o mnie, bo to i tak niczego nie zmieni muszę to przetrwać , nie zmuszę nikogo aby mnie pokochał
nie martw się, że tak powiem: 'za autobusem i za chłopcem nie trzeba biegać, zawsze znajdzie się następny ' wiem, że to boli, ale wkrótce przestanie choć ja sama pamiętam swą nieszczęśliwą miłość, z której b. długo się nie mogłam wyleczyć...

mam nadzieję, że nie będziesz próbowała się zredukować proszę... i tak ważysz za mało i wyglądasz zbyt szczupło

wiecie co, ja muszę lecieć, bo naaaaaaauka czeka.

dobranoc i miłego jutra!

Stary 2008-05-27, 21:05   #2094
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Teraz sie and tym zastanawiasz ?? Aguś jak Ci ciężko wystukać to dawaj ten numer i ja mogę zadzwonić i Cię umówić Proszę zrób to dla nas i przede wszystkim dla Siebie.
Właśnie zrób to dla siebie

Cytat:

Wybaczcie,ale muszę to z siebie wyrzucić. Czemu zawaliłam ? Wiedziałam,że tak będzie. Specjalnie rano zjadłam mniejsze śniadanie,bo potem miałam się zobaczyć z TŻ-tem (w ramach tego strajku,nie poszliśmy do szkoły,tzn ja poszłam tylko na 2 lekcje,a w szkole TŻ-ta były lekcje,ale on nie poszedł) ,no i stwierdziłam,że może coś zjemy jak będziemy razem. No i moje śniadanie miało 300kcal,trochę zmniejszyłam. Potem skusiłam się gdzieś w ramach IIŚn na bułkę,taką jak pizza,z farszem takim cebulowym,same wiecie. No i do godziny 15 to było wszystko. Wróciłam,nie miałam obiadu,to zjadłam 2pszenne naleśniki i drożdżówkę z truskawką i trochę budyniu w niej było.
I się zaczęło,zaczęłam mieć ochotę na coś słodkiego,chyba z 500-600kcal na nie poszło ... oczywiście mega wyrzuty sumienia i rowerek - spaliłam 850kcal. Po tym wszystkim tak bardzo chciałam zadzwonić do psychologa,umówić się na wizytę,a jednak wyświetliło,że nie ma takiego numeru. Teraz przed chwilą zrobiłam sobie kanapki,a wieczorem mam w planach jeszcze bieganie ... wszystko,byle nie przytyć ...
Boże ...

Kasik - jej,może nie ograniczaj tak jedzenia? ... ile mniej więcej jesz kcal ?
Agmess nie ucinaj z śniadania tylko dla tego że później masz iść gdzieś z TŻ i ś zjeś bo widzisz jak to się kończy

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Maggie, z tym walczeniem z kompleksami- świetnie Fakt- figura gruszki jest poprostu kobieca, ale ja chyba nigdy nie przestanę narzekać na uda. Zleciało mi przez ćwiczenia kilka cm, chudłam wciąż na diecie i chudłam, a na uda i tyłek dalej narzekam. Boję się tylko, jak będę musiała w lecie kupić krótkie spodenki i w nich chodzić, albo pójść na basen w stroju ;( ciągle myśle, że są grube..
Agness- próbój. Ciągle. Nie przestawaj. Jeżeli bardzo chcesz tej wizyty, to uda ci się ją załatwić prędzej czy później (;

a dziś..przejadłam się, chyba. Nie wiem- być może to po herbacie, ale mam tak zapchany i wydęty brzuch, że lewo co do domu doszłam- tak się źle czuję. Boli głowa, brzuch też i ledwo co się ruszam. W sumie nie wiem czy to przejedzenie. Mniejsza z tym. Jutro zdaję z muzyki i mam chemie, więc powinnam się uczyć. Ale nawet nie mam siły i nie mogę się skupić.
Ja też

Cytat:
Cytat:
niestety tak to się zwykle zaczyna, ale widzisz teraz wszyscy wokół powtarzają że już wystarczy wydaje mi sie ze ten "nadmiar" kg widzisz Tylko Ty Kasiu chyba czas się zatrzymać i nie brnąć w to dalej, wiem że łatwo się mówi, ale chociaż postaraj się dla Siebie i dla Swojego Tż który Cię kocha taka jaka jesteś i na pewno nie chce byś traciła życie na odchudzanie
To jest święta prawda kasik, nie brnij w to dalej

[quote=funky87;7694974]
Cytat:
ale co się dzieje? jedzenie, egzamin, serducho?

u mnie całkowicie normalnie, więc właściwie nie mam o czym pisać [Nio to chyba dobrze a będziesz szla do tego psychologa ??/quote]wszystko , już tak chyba jest że jak się wali to wszystko na raz ehh jedzenie idzie w parze z waga , a że waga idzie w górę to jedzenie spada ... na prawdę nie ma o czym pisać, wiem że to minie, nie można mieć wszystkiego i nie zawsze układa sie po naszej myśli

Kasiu- wiesz że to sie nie skoczy, nigdy nie będzie wystarczająco,zawsze znajdzie sie coś do poprawy i myśl że może jeszcze jeden kg mniej ...
funky kurcze a to przez tą sesje?

Cytat:
Napisane przez imposing Pokaż wiadomość
Uwielbiam Cię normalnie. ;D ten tekst mnie z krzesła zwalił. ;D ;D
Nie jestem dzielna. Często płacze po nocach, patrze się na bułkę chyba z 20 minut zanim ją zjem i latam do lustra patrzeć, czy tyje.
ale bywało gożej, nie narzekam, jednak coraz bardziej zaczynam akceptować to , że nigdy już nie bede TAK chuda. Wiem że to dobrze. Ale.. szczerze mówiąc..żal mi tego.

Jedyny problem polega na tym,że chłopakom z mojej klasy podobają się tak przerażająco chude dziewczyny. Jest u nas taka jedna. Nie mogę na nią patrzeć jestem niesamowicie ZAZDROSNA kiedy oni jej mówia, że jest taka szczupła i wogóle. Wiem, że nie powinnam/
Naprawde jej obecność na mnie źle wpływa. Pamiętam, że kiedy nie jadłam mówiłam sobie: będe taka jak Kasia, ona jest taaaaka szczupła. A teraz patrze na nią codziennie, słucham jak prawią jej komplementy a mi mówią , że mam grube nogi.
U mnie też jest taka bardzo chuda dziewczyna ma 168-169 i waży 44-45kg ciągle chwali się że jest chuda, a ja mam przytyć do przynajmniej 41-42 przy 160-159

No tak, największej. Mimo że zawsze miałam niedowage, ale u mnie to było naturalne.
Właśnie boje sie, że jak mi się nie uda tego okresu utrzymać. Nie wiem czy po tym wszystkim nie stał się 'bardziej wrażliwy'. (;

Kochana, 1 kg to naprawdę mało. A wiesz, że Tobie potrzebny jest każdy gram. Widziałam jaka jesteś chudziutka, więc powinnaś sie cieszyć
I prosze Cię, jedz normalnie. Nie cofaj się spowrotem, na co to wszystko, no na co? ;**
No właśnie funky

nie ma tu co przedstawiać, żadnej R nie chcemy widzieć.
a w ramach pozbywania się 'kompleksu guszki' : któraś dziewczyna powiedziała, że idzie w miniówie do szkoły. No to, my też lecimy co Ty na to?

No tak, ale naprawde cięzko mi , porównując że kilka miesiący temu mówili: ale jesteś chudziutka, ale fajnie wygladasz [ tak, im się to PODOBAŁO. ;o ] a teraz: masz grube nogi.
Ale dobrze wiem, że zdrowie mam tylko jedno i nie warto go marnować.
Dlatego myśli o R chowam głęboko, głęboko. (;
No a te myśli to na Syberie najlepiej wyślij i nie przyjmuj poczty z powrotem.

Cytat:
Wiosenko wiesz u mnie to tak nieźle nawet jak na mnie . Nawet się przemogłam i po obiedzie zjadłam na deser takiego niedźwiadka kinder (coś jak kinder bueno white), trochę mniej myślę o jedzeniu. Wiem, że to wszystko mi potrzebne. Generalnie tak sie trochę wyluzowałam, ale niestety dalej czuje się trochę grubo, a najbardziej te nogi . To mój największy kompleks!I mój A co do figury gruszki to ja nie wiem jaką mam . Teraz to pewnie mam tzw. tubę, bo podobno wszędzie jestem płaska, chociaż ja siebie tak nie postrzegam. Kiedyś bylam klepsydrą, bo miałam płaski brzuch, porządną pupę i całkiem spory jak na swój wiek biust. No, ale wszystko popsułam.
kasik teraz mi się podoba twój podpis

A co u Ciebie Wiosenko ?
U mnie też> Ciesze się hipnotic że zjadłaś tego hipcia

A ja przez 2 godziny uczyłam się do niemieckiego a pewnie i tak okaże się że nic nie umiem. Ale byłam na lodach z tatą(ja mcflurry z chrunch i karmelem, tata gałke czekoladowych)tylko troche przeraził mnie podwieczrek bo był taki wieeelki;[
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 21:11   #2095
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
U mnie też jest taka bardzo chuda dziewczyna ma 168-169 i waży 44-45kg ciągle chwali się że jest chuda, a ja mam przytyć do przynajmniej 41-42 przy 160-159

A ja przez 2 godziny uczyłam się do niemieckiego a pewnie i tak okaże się że nic nie umiem. Ale byłam na lodach z tatą(ja mcflurry z chrunch i karmelem, tata gałke czekoladowych)tylko troche przeraził mnie podwieczrek bo był taki wieeelki;[
ona może być 'tlusta chudzinka' poza tym nie patrz na innych. są ludzie bardzo chudzi i trudno. a 41-42 to Twoje założenie i myślę, że to duuuuużo za mało... powinno być 45 przynajmniej.

nie był aż wielki muszę lecieć!

Stary 2008-05-27, 21:23   #2096
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Krytia to 41-42 to naprawdę malo! Mi tyle kazali ważyć w szpitalu i to jest minimum dla mojego wzrostu (155cm). U mnie była dziewczyna co miała właśnie 160 i była w twoim wieku (2 gimnazjum, tak?) i jej kazali ważyć 48 kilo, więc i tak się powinnaś cieszyć, że sama sobie ustalasz wagę .
I absolutnie nie jesz za dużo! Mam wrażenie, że troszkę zawyżasz kalorie ;>? Za naukę trzymam kciuki

Photoblog
Stary 2008-05-27, 21:33   #2097
Madlen898
Raczkowanie

Dziewczyny, ja to się czuję, jak mały szpieg, bo regularnie Was podczytuję, ale prawie nigdy nie piszę. Postanowiłam się przełamać

Imposing - zobacz, ale to Tobie powiedział (Arek?), że nadajesz się na modelkę. Czyli to znaczy, że jesteś BARDZO ładna i BARDZO szczupła. Każda dziewczyna jak jest mała, marzy, żeby zostać modelką, a wg niego TY się na taką nadajesz. Teraz widzisz to inaczej? Coś mi się widzi, że mu się podobasz A co do tego komentarza o za grubych nogach - to modelki mają okropne nogi w większości. Może naoglądał się tych naprawdę przeraźliwie chudych nóg modelek (nie mówię o smukłych i umięśnionych, ale tych od projektantów wariatów) i stwierdził, że Twoje są ładniejsze. Chłopacy to prosty gatunek i często źle ubierają w słowa to, co myślą. Nie powiedział, że jesteś za brzydka na modelkę, tylko że masz zbyt ładne (bo nieco większe od tych z wsytającymi żyłami i siniakami) nogi. Ja tak widzę tą sytuację A co do chudej piękności, to może ona po prostu jest pewna siebie? Bo często b. szczupłe dziewczyny są pewne siebie, bo widzą, że koleżanki im zazdroszczą. Co za tym idzie, pewność siebie, dbanie i eksponowanie swojego ciała sprawia, że podobają się chłopakom, mimo że nie mają takiej świetnej figuryk, bo są zwyczajnie za chude. Co z tego wynika? Że powinnaś cieszyć się swoim pieknym ciałem i je podkreślać ładnymi ubraniami (jak zapewne zreszta jest). No i nos miniowki

Agness- zgadzam sie z dziewczynami, jak najpredzej skontaktuj sie z psychologiem. Widze kochana jak sie meczysz. Wydaje mi sie, ze jedzenie naprawde zaprzata ci glowe, wciac analizujesz, czy zjadlas malo, czy duzo... A co do wagi - to nie przejmuj sie, ze nie jest tak strasznie mala, bo w rzeczywistosci wygladasz chudo, zgrabnie i ladnie (wierze dziewczynom na slowo, w przeciwienstwie do Ciebie). Zauwazylam bowiem, ze osoby, ktory sporo schudly (a u Ciebie tak bylo, z 80kg jezeli sie nie myle) waga zawsze jest wieksza, niz sugeruje to wyglad. Niejednkrotnie to zaobserwowalam, nie wiem, z czego to wynika, ale tak jest

Wiosenko - jestes kochana, naprawde wspaniale doradzasz dziewczynom. Mam nadzieje, ze zly nastroj Cie juz nie dopadnie

Funky - podziwiam Cie za to z jaka determinacja bylas na P, bylas taka silna, naprawde. Musialo Ci byc strasznie ciezko. Waga sie nie przejmuj, badz sobie spokojnie na U i sie nie waz. Masz bardzo ladne jadlospisy, widzialam na NCJ A co do tego, ze jak sie wali, to wszytsko - to racja,naprawde. U mnie tez tak jest. Ae uwierz, ze cokolwiek teraz czujesz i mimo, ze wydaje Ci sie, ze juz zawsze tak bedzie, to jednak tak nie bedzie. To tylko chwilowe odczucie. Na pewno bedziesz juz wkrotce szczelsiwa, zapomnisz o wszytskim i w ogole. Trzymaj sie i niech zadne glupie mysli nie przychodza Ci do glowy

Agatko - Twoja historia naprawde strasznie mnie wzruszyla. Naleza Ci sie niesmaowity podziw i wielkie brawa, ze pomimo takich przeciwnosci losu i tego bolu, udalo Ci sie podniesc i dalej walczyc. Mam nadzieje, ze ten tydzien minie Ci szybko i wreszcie bedziesz w domu, ze rozpoczniesz dobry etap. Bo Ci sie nalezy. Zaslugujesz na szczescie, akceptacje swojego ciala i wspanialego faceta. Wierze, ze wkrotce to wszytsko bedzie Twoje

Hypnotic - niech zadna R nie chodzi Ci po glowie. Wiem, jak to jest czuc sie grubo, jak to jest miec kompleks nog... Ale uwierz, ze przy takiej wadze NIEMOZLIWE jest byc gruba. Prosze nie odchudzaj sie. Musisz wyrosnac na zdrowa, sliczna dziewczyne. Musisz jesc, dbac o siebie, a nie ucinac kcal

Plameczko - Twoje ostatnie posty sa takie madre, naprawde. Tak ladnie pisalas do Orzeszka. A co u Ciebie? Jak sie tzrymasz?

Zoosiu - widzisz, masz swietny metabolizm Nie ograniczaj jedzenia, nie ma potrzeby.A co do checi, zeby sie najesc, zeby zorganizowac sobie taki niby napad... Tez mam takie mysli. Ale staram sie nie wprowadzac ich w zycie. A jak z Tz - tem?

Krytia - strasznie Cie podziwiam, bo wiem, jak ciezko jest swoje dawne marzenia o byciu najszczuplejsza, najchudsza, zmieniac... w zdrowie. Dobrze Ci idzie. Powiem Ci szczerze, ze podziwiam Twoj metabolizm. Przy jedzeniu tak malej ilisoci kcal wczesniej, naprawde malutko tyjesz. Naprawde. Pomysl, jak wspaniale go teraz rozkrecisz i ile bedziesz mogla jesc potem. Zreszta, jeszcze dluga droga, zeby te kilogramy w ogole bylo po Tobie widac, bo 4kg to zadna roznica, szczegolnie dla takiej chudziny, zreszta pewnie czesc z tego to wahanie...

Aniu, Baby - bardzo sie ciesze, ze u Was tak dobrze Naprawde. Dobrze wiedziec, ze niektore z nas wychodza na prosta

Ogolnie dziewczyny wszytskie jestescie strasznie madre, kochane i wartosciowe. Naprawde.
Stary 2008-05-27, 21:46   #2098
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen898 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja to się czuję, jak mały szpieg, bo regularnie Was podczytuję, ale prawie nigdy nie piszę. Postanowiłam się przełamać To wspaniale że sie przełamałaś , ja na początku tez troszkę jak szpieg bo wiem jak ciężko tak od razu zacząć pisać o Sobie i Swoich uczuciach, ale jak zrobiłaś pierwszy krok to teraz pisz śmiało a może nam coś powiesz o Sobie

Imposing - zobacz, ale to Tobie powiedział (Arek?), że nadajesz się na modelkę. Czyli to znaczy, że jesteś BARDZO ładna i BARDZO szczupła. Każda dziewczyna jak jest mała, marzy, żeby zostać modelką, a wg niego TY się na taką nadajesz. Teraz widzisz to inaczej? Coś mi się widzi, że mu się podobasz A co do tego komentarza o za grubych nogach - to modelki mają okropne nogi w większości. Może naoglądał się tych naprawdę przeraźliwie chudych nóg modelek (nie mówię o smukłych i umięśnionych, ale tych od projektantów wariatów) i stwierdził, że Twoje są ładniejsze. Chłopacy to prosty gatunek i często źle ubierają w słowa to, co myślą. Nie powiedział, że jesteś za brzydka na modelkę, tylko że masz zbyt ładne (bo nieco większe od tych z wsytającymi żyłami i siniakami) nogi. Ja tak widzę tą sytuację A co do chudej piękności, to może ona po prostu jest pewna siebie? Bo często b. szczupłe dziewczyny są pewne siebie, bo widzą, że koleżanki im zazdroszczą. Co za tym idzie, pewność siebie, dbanie i eksponowanie swojego ciała sprawia, że podobają się chłopakom, mimo że nie mają takiej świetnej figuryk, bo są zwyczajnie za chude. Co z tego wynika? Że powinnaś cieszyć się swoim pieknym ciałem i je podkreślać ładnymi ubraniami (jak zapewne zreszta jest). No i nos miniowki

Agness- zgadzam sie z dziewczynami, jak najpredzej skontaktuj sie z psychologiem. Widze kochana jak sie meczysz. Wydaje mi sie, ze jedzenie naprawde zaprzata ci glowe, wciac analizujesz, czy zjadlas malo, czy duzo... A co do wagi - to nie przejmuj sie, ze nie jest tak strasznie mala, bo w rzeczywistosci wygladasz chudo, zgrabnie i ladnie (wierze dziewczynom na slowo, w przeciwienstwie do Ciebie). Zauwazylam bowiem, ze osoby, ktory sporo schudly (a u Ciebie tak bylo, z 80kg jezeli sie nie myle) waga zawsze jest wieksza, niz sugeruje to wyglad. Niejednkrotnie to zaobserwowalam, nie wiem, z czego to wynika, ale tak jest

Wiosenko - jestes kochana, naprawde wspaniale doradzasz dziewczynom. Mam nadzieje, ze zly nastroj Cie juz nie dopadnie

Funky - podziwiam Cie za to z jaka determinacja bylas na P, bylas taka silna, naprawde. Musialo Ci byc strasznie ciezko. Waga sie nie przejmuj, badz sobie spokojnie na U i sie nie waz. Masz bardzo ladne jadlospisy, widzialam na NCJ A co do tego, ze jak sie wali, to wszytsko - to racja,naprawde. U mnie tez tak jest. Ae uwierz, ze cokolwiek teraz czujesz i mimo, ze wydaje Ci sie, ze juz zawsze tak bedzie, to jednak tak nie bedzie. To tylko chwilowe odczucie. Na pewno bedziesz juz wkrotce szczelsiwa, zapomnisz o wszytskim i w ogole. Trzymaj sie i niech zadne glupie mysli nie przychodza Ci do glowy

Agatko - Twoja historia naprawde strasznie mnie wzruszyla. Naleza Ci sie niesmaowity podziw i wielkie brawa, ze pomimo takich przeciwnosci losu i tego bolu, udalo Ci sie podniesc i dalej walczyc. Mam nadzieje, ze ten tydzien minie Ci szybko i wreszcie bedziesz w domu, ze rozpoczniesz dobry etap. Bo Ci sie nalezy. Zaslugujesz na szczescie, akceptacje swojego ciala i wspanialego faceta. Wierze, ze wkrotce to wszytsko bedzie Twoje

Hypnotic - niech zadna R nie chodzi Ci po glowie. Wiem, jak to jest czuc sie grubo, jak to jest miec kompleks nog... Ale uwierz, ze przy takiej wadze NIEMOZLIWE jest byc gruba. Prosze nie odchudzaj sie. Musisz wyrosnac na zdrowa, sliczna dziewczyne. Musisz jesc, dbac o siebie, a nie ucinac kcal

Plameczko - Twoje ostatnie posty sa takie madre, naprawde. Tak ladnie pisalas do Orzeszka. A co u Ciebie? Jak sie tzrymasz?

Zoosiu - widzisz, masz swietny metabolizm Nie ograniczaj jedzenia, nie ma potrzeby.A co do checi, zeby sie najesc, zeby zorganizowac sobie taki niby napad... Tez mam takie mysli. Ale staram sie nie wprowadzac ich w zycie. A jak z Tz - tem?

Krytia - strasznie Cie podziwiam, bo wiem, jak ciezko jest swoje dawne marzenia o byciu najszczuplejsza, najchudsza, zmieniac... w zdrowie. Dobrze Ci idzie. Powiem Ci szczerze, ze podziwiam Twoj metabolizm. Przy jedzeniu tak malej ilisoci kcal wczesniej, naprawde malutko tyjesz. Naprawde. Pomysl, jak wspaniale go teraz rozkrecisz i ile bedziesz mogla jesc potem. Zreszta, jeszcze dluga droga, zeby te kilogramy w ogole bylo po Tobie widac, bo 4kg to zadna roznica, szczegolnie dla takiej chudziny, zreszta pewnie czesc z tego to wahanie...

Aniu, Baby - bardzo sie ciesze, ze u Was tak dobrze Naprawde. Dobrze wiedziec, ze niektore z nas wychodza na prosta

Ogolnie dziewczyny wszytskie jestescie strasznie madre, kochane i wartosciowe. Naprawde.
Dziękuję ale to moje P to Sama wiesz jak krótko trwało, powiem szczerze przeraziło mnie tempo przybywających kg, teraz jest w miarę ok raz lepiej a raz gorzej
Stary 2008-05-27, 21:53   #2099
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
ona może być 'tlusta chudzinka' poza tym nie patrz na innych. są ludzie bardzo chudzi i trudno. a 41-42 to Twoje założenie i myślę, że to duuuuużo za mało... powinno być 45 przynajmniej.

nie był aż wielki muszę lecieć!
45 Nie ja nie dam rady to tylko 1kg mniej niż ważyłam wtedy załamie się

Cytat:
Krytia to 41-42 to naprawdę malo! Mi tyle kazali ważyć w szpitalu i to jest minimum dla mojego wzrostu (155cm). U mnie była dziewczyna co miała właśnie 160 i była w twoim wieku (2 gimnazjum, tak?) i jej kazali ważyć 48 kilo, więc i tak się powinnaś cieszyć, że sama sobie ustalasz wagę .
I absolutnie nie jesz za dużo! Mam wrażenie, że troszkę zawyżasz kalorie ;>? Za naukę trzymam kciuki
1 gm. Jutro dzień straszny bo i psycholog i ten wstrętny niemiecki(nie wiem czy coś umiem)
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-27, 21:58   #2100
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Krytia spokojnie, na pewno dużo umiesz! Wiara w siebie to podstawa!! A jeśli chodzi o tycie, to mi w szpitalu też kazali wrócić do wagi o kilogram mniejszej od tej która była przed ED.
Inna strona medalu to, fakt, że ja jestem taka przekorna, że sie nikogo nie słucham i tak też jest tym razem . No, ale może kiedyś zmądrzeję.

Photoblog
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości