|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SuperSHOCK, SuperFULL, Giordani Gold, Bust Contouring Cream i inne
levante nadal czekam na odpowiedz
|
|
#32 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
interesują mnie:
- T-BALANCE pressed powder Oriflame - Dermacol make-up cover 214, Nowy PERFECT WEAR Foundation SPF 10 Avon czy znalazłabyś coś u mnie? |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Odpisane
Na razie nie posiadam zapachów na wydanie (jestem uzależniona od wszystkich, które posiadam ).Nadal interesują mnie: 2.Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) 3. Avon, Pur Blanca EDT Moje: Avon SuperFULL Mascara Avon Supershock Mascara Nowy PERFECT WEAR oozostają chętne do wymiany .
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem że twoja propozycja to
moje: 2.Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) 3. Avon, Pur Blanca EDT za twoje: Avon SuperFULL Mascara Avon Supershock Mascara Nowy PERFECT WEAR ale nie odpowiedziałaś mi jeszcze na pytanie czy oddałabys jeden z tuszy i podkład za krem plus ew. coś byś sobie jeszcze dobrała ode mnie by równoważyło sie za dwa tusze i krem? Jerzeli dogadały bysmy sie jeszcze dzis jestem w stanie wysłac paczke jeszcze dzis bo i tak ide na poczte przed 11
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda w takim razie wymianka nam się nie uda bo nie ołaca mi się oddawać perfumu za tusz pozdrawiam gorąco
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję serdecznie, jednak rezygnuję, bo najbadziej zależało mi na kremie do biustu...szkoda. .Udanych wymian zyczę!!
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-28 o 10:48 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
problem w tym że mi zależy na jednym tuszu i podkładzie bardziej niz na 2 tuszach
![]() edit: a może dobrałabym sobie kilka próbek bo widze że masz ich troche i wtedy oddałabym perfum i krem za tusze x2 i podkład? mogłabys mi napisać jakie masz próki??
|
|
#40 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7683714]- Oriflame, Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls
znajdziesz coś u mnie?[/quote] Zgodnie z obietnicą, informuję , że kuleczki, które Cię interesowały mam nadal wolne i chętne do wymiany. Nie wiem czy coś jeszcze Cię zainteresowało?Mnie głównie ciekawi: Yves Rocher, Nutri Specific, Nutri Total Balsam do Ciała 3 w 1, NOWY, zalakowany Basiulku Cytat:
Faberlic, Krem-żel tonizujący i przeciwżylakowy do nóg, 50 ml, raz użyty Cloe, time reverse, anti-cellulite gel, NOWY Avon, cień sypki, nie wiem jaki to odcień, pisze 'spark', jest to taki pomarańcz-brąz [coś jak terakota] ze złotymi drobinkami – jakie zużycie? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobało mi się:
Nieużywany Avon, Color Trend, Perfect and Hide Concealer (Korektor 'Perfekcjonista') 4,2g (minimalne pęcherzyki na korektorze, nie mam pojęcia skąd się wzięly, korektor dopiero co zakupiłam, jest więc świeży) odcień - Light. kuleczki Oriflame - Nowe rękawiczki do refleksologii dłoni Avon. Skład: 97% bawełna, 3% elastan. Rozmiar uniwersalny Specjalne rękawiczki, które pomogą Ci wykonać masaż całego ciała. Zaznaczono na nich miejsca, które odpowiadają poszczególnym organom. Uciskając i masując je, możesz doprowadzić do odprężenia napiętych mięśni i wspomóc stymulację krążenia. do rękawiczek dołączona jest ulotka REZERWACJA - Nowe skarpetki do refleksologii stóp Avon. Skład: 92% bawełna, 8% elastan. Rozmiar uniwersalny Specjalne skarpetki, które pomogą Ci wykonać masaż całego ciała. Zaznaczono na nich miejsca, które odpowiadają poszczególnym organom. Uciskając i masując je, możesz doprowadzić do odprężenia napiętych mięśni i wspomóc stymulację krążenia. do skarpetek dołączona jest ulotka REZERWACJA |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wybrałam z probek jeśli pasuje Ci taka wymmianka: próbki+2 x tusz+ podkład za perfum + krem to zapraszam na priv
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ja dzis dołozyłam:
ZHC- SHIMMER BRUSH -Puder w pedzlu, 3,5g. NOWY,zafoliowany.Nr partii 2006A028. Odcień jasny/średni beż lekko brązowy. ORIfLAME-Giordani Gold Bronzing Pearls,z wersji Natural Bronze, dokładnie 26 brązowo-złotych kuleczek.Zużycie znikome Można zrobić mix z poniższymi.(Oddam w innym opak. bez puderniczki) ORIFLAME Bronzing Pearls Natural Raiance - dokładnie 13 rózowych, zbędnych mi kuleczek (bez puderniczki!). Nadal jestem chętna na krem do biustu i korektor
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-31 o 15:30 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za zainteresowanie
. Postaram się w miarę szybko każdemu odpisać. |
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
- Avon Supershock Mascara, black, 10ml. Użyta ok. 6 razy. Zakupiona niedawno – kwiecień/ maj. - Nowy Modelująco-liftingujący krem "Niewidzialny biustonosz" Avon Solutions body 150ml Jakie daty ważności? Prosze o odp u mnie.
|
|
#52 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nic nie znalazłam... Cytat:
.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Edit: Jeżli przeoczyłam kogoś w odpowiedzi proszę o przypomnienie.
|
||
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
~~ Różności do stylizacji włosów kręconych
Mam w wątku Po za tym to raczej już nic
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie przeoczyłaś
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie
Nowy PERFECT WEAR Foundation SPF 10 Avon, 30ml Upiększa cerę przez cały dzień: supertrwały, ultralekki, pozwala skórze oddychać, doskonale się rozprowadza, nadaje cerze nieskazitelną gładkość. Warmest Beige Mysle ze to podobna wartosc. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
No tak a oprocz niego podoba mi sie jeszcze - Nowy Modelująco-liftingujący krem "Niewidzialny biustonosz" Avon Solutions body 150ml
ktory jest drozszy zreszta tez w rezerwacji... Tak wiec niestety
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

).
.

, że kuleczki, które Cię interesowały mam nadal wolne i chętne do wymiany. Nie wiem czy coś jeszcze Cię zainteresowało?