|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
nie musi byc 14 dni. jesli recenzent ci przeczyta to nawet na nastepny dzien mozesz miec obrone
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
na usiu - na wydziale pedagogiczno psychologicznym - jest w regulaminie zapisane ze 14 chyba ze beda jakies okolicznosci wyjatkowe
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, dobrnęłam wreszcie do końca wątku
Wczoraj miałam się odezwać,ale nie miałam czasu. Teraz też powinnam się uczyć, bo mam zaliczenie a nic nie umiem, tylko siedzę na tym wizażu od ponad godziny i Was czytam.Witam nowe PM2009 ![]() Rybulko, ślicznego masz psa, zawsze mi się marzyła ta rasa. Strippi, fajnie, że TŻ będzie górnikiem. Na pewno będzie miał z tego b. dobry zarobek ![]() aaaa skoro będziesz koło Legnicy raz w tygodniu, to koniecznie musimy się kiedyś umówić na jakieś spotkanko. A gdzie to dokładnie masz mieć te treningi? Annfas, pochwal się tymi zdjęciami:P Samba się pewnie już cieszy swoim TŻ ![]() Długi weekend był świetny. Spędziliśmy go na wsi u dziadków TŻ, byliśmy z jego rodzicami. Spędziliśmy tam 3 dni, okolica cudowna, dom dziadków jest na końcu wsi i otaczają go pola i lasy, wychodziliśmy często na spacerki Spaliśmy oczywiście osobno TŻ musiał spać na podłodze z stołowym pokoju gdzie rodzice a ja sama w małym pokoiku. Masakra!! Na początku pogoda była brzydka, wiec nie miałam okazji zakładać krótkich spódniczek, więc babcia nic nie mówiła heheh. Później już było ślicznie jak wyjeżdżaliśmy. Jutro wkleję fotki. W niedziele byliśmy w kościele, właściwie to była taka kapliczka, bo tamta wieś liczy tylko 40 domów, więc zabita dechami. Dziadek TŻ jest sołtysem, a na mszy to widziały nas wszystkie babcie, a tato TŻ się pochwalił sąsiadce dziadków, że TŻ się żeni i cała wieś będzie wiedzieć hehe. Ale mieliśmy ubaw z tego!Dzisiaj TŻ miał rozmowę kwalifikacyjną i poszło mu bardzo dobrze, 30 min go maglowały dwie panie i zaprosiły go na czwartek na ostatnią rozmowę już dla wybranych. Niestety dowiedziałam się też złych rzeczy po powrocie. Mój brat miał brać ślub kościelny pod koniec lipca, ale jednak się rozwodzą. Masakra, 3 miesiące do ślubu, wszystko załatwione, suknia, wódka kupiona i wszystko poszło w błoto. Jutro będę rozmawiała z bratową to się dowiem czegoś więcej, bo tak to wiem na razie od mamy piąte przez dziesiąte. Ogólnie to przyjęłam to jakoś spokojnie, bo już dawno mieli się rozwodzić, ale jednak zdecydowali się na ten ślub, wszyscy myśleli, że będzie już tylko dobrze, ale się mylili. Dla ich dobra lepiej, żeby tego ślubu nie było,mnie mają dziecka, są tylko po cywilnym ehh ale za sobą 10 wspólnych lat. Nie wyobrażam sobie innej bratowej, ale takie życie
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cię zaszczyt kopnął![]() U nas z oddaniem pracy to jest niby tak, że trzeba dać 7 dni przed obroną, ale moja recenzentka stwierdziła, że jest w stanie 5 prac przeczytać dzień wcześniej, a na mój termin właśnie 5 osób od mojego promotora będzie się bronić, więc nie ma problemu. ja mam nadzieję, że do połowy przyszłego tygodnia będę już miała oprawioną pracę i ją będę mogła oddać |
|
|
|
|
#1115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda... pa,ietam jak pisalas, ze jadnak bedzie slub. ciekawe czemu jednak brat woli rozwód??Cytat:
|
|||
|
|
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tak dalej. Cytat:
![]() Pochwalę się, że ustne zdane j.polski na 95% a j.angielski niestety trochę gorzej bo na 65%.anuulaa przykra sprawa; wtedy gdy pisałaś, że biorą ślub cywilny byłam pewna, że wszystko się ułoży, a tu taki psikus... no ale z drugiej strony lepiej teraz niż po kościelnym. |
||
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tobie też gratuluje![]() a czemu na studium?? nie chcesz od razu na studia?? |
|
|
|
|
#1118 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj znowu Cytat:
jutro ide na rozmowe o pracy w kauflandzie na informacji no i dzownili z mebli ze od 2 czerwca moge pracowac jak chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kunice Legnickie 59-216 szkolka jazdy konnej AMI no w kopalni jest sie ustawionym na cale zycie i pozniej emerytuta 3 tys a moze i wiecej fajnie ze Twojemu tż dobrze poszlo kochana ehhh z tym rozwodem to przykra sprawa...tez myslalam ze juz dobrze...pisalas kiedys o tym ze mieli sie rozwiesc a pozniej jednak zaczelo sie ukladac ehh
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi oby sie udało zaliczyc wszytsko w czasie, bede bardzo happy
![]() jeszcze tylko 430 dni do slubu hehe
|
|
|
|
#1120 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny .Witam w tym watku .Tez planujemy slub na czerwiec 2009 .Konkretnie na 13. Niestety moj TZ lekko to olewa i nie ma zamiaru nic zalatwiac .Jak widze jego postawe to mi sie odechciewa. Mamy jednak miejsce juz zarezerwowane. ( ja to zrobilam oczywiscie) a poza tym nic innego .Moze ktos zna jakiegos fajnego DJ z poznania?
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
kaskapo biedna
![]() madzialenka takie odliczanie jest cholernie stresujące, chocc zostało tak wiele czasu ![]() Ja po wczorajszej wizycie u ortodonty umieram Cała buzia mnie boli, każdy ząb. Jestem o kawie i jogurcie. Teraz przekąszam paluszka małosłonego. Rarytas. Jest na tyle kruchy i szybkorospuszczalny w ślinie, że jakoś to znoszę. I jak tu się uczyć
|
|
|
|
#1122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie 415 ![]() Cytat:
nie martw sie moj tez tak mial i w sumie ma on powiedzial ze godzi sie na wszystko a ja mam zalatwic hehe
|
|
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
U nas tylko ja sama poszlam na msze sięzapisywać bo moj TŻ w pracy był, a przy pozostałych sprawach mi towarzyszył.
A odnoście tematu obrony prac licencjackich to ja swoją mam w tym roku w lipcu, ponieważ ostatni egzamin jest dopiero 30 czerwca. Ja sobie sesje przełożyłam na najbliższy weekend, z tego powodu, że studiuje dwa kierunki i chce mieć w czerwcu spokój na nauke do druiej sesji. A za rok w czerwcu nie dosć że mam swoje wesele i to bede też miała obrone pracy magisterskiej
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no moj tz też mi zawsze towarzyszył
|
|
|
#1125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na zdjęcia![]() Co do brata to na pewno lepiej, że teraz się rozchodzą niż po ślubie kościelnym, szkoda tylko, że tak to się wszystko teraz kończy, tym bardziej, że tyle lat razem byli. Z bratową widzę, że masz dobry kontakt, więc po rozwodzie dalej będziecie utrzymywały kontakt Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nie znam żadnego Dj z Poznania, ale jest tu wątek dla poznańskich panien młodych, więc tam na pewno dziewczyny kogoś polecą Przykra sprawa z Tż, zastanawia mnie dlaczego nie chce zaangażować się w organizację tego dnia, dziwne to troszkę. Być może nie jest typem człowieka, który lubi takie rzeczy, ale jednak powinien się troszkę włączyćCytat:
Chcę mieć więcej czasu na ostatnie sprawy, niż siedzieć z nosem w książkach
|
|||||
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[tfuuuuuu]
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieczyny, patrze, ze wszystkim sie uklada to i ja sie pochwale. Zaliczylam ta mikrobiologie ustnie. Mimo interwencji u opiekuna roku i tak musialam isc zaliczac. Nie bylo naet tak zle. Dobrze, ze poszlam odpowiadac jako pierwsza, bo reszta osob miala przerypane... ![]() DZiekuje za wsparcie duchowe Ide spac, bo jestem wypruta, wypluta, przemielona. Mam wrazenie, ze moj mozg to nie bryla a galareta i do tego rzadka...
|
|
#1129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy to będą studia czy studium powinnam iść na dzienne, ponieważ na kosmetologii (bo na to chce iść ) musi być duuużo praktyki czego na zaocznych jest niewiele.I tu jest problem, bo aby iść na dzienne musiałabym mieć blisko uczelnię, ponieważ nie chcę wyjeżdzać i wynajmować, gdyż mój tż jest tutaj na miejscu ![]() Bliżej mam do szkoły, w której jest studium. Później poszłabym na zaoczne i wtedy dojazd jest wskazany. Przeraża mnie perspektywa 7 lat nauki, ale co mam poradzić. ![]() Ale to zagmatwane... nie wiem czy ktoś zrozumie. ![]() Cytat:
.Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
pytałam sie promotorki o te nr stron: numerowane maja byc tylke te po polsku, a po angielsku bez numeru, maja byc wsadzone w prace w odpowiednie miejsce
![]() a na płycie CD ma byc wszytsko numerowane jak leci wraz z angielskimi, bo jak to ona powiedziała: nie bedziemy walczyc z komputerem i tego zmieniac heheale jest problem mam mega duzo nauki a tu jeden facet nie chce nam zrobioc egzmaminu (tego najgorszego, co jest tyle warunków) przed sejsa. bo mówi, ze fajnie by było jakbysmy jednak we wrzesniu sie bronili. i przez niego wszytsko na to wskazuje buuuu
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1132 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MI też się marzy zacząć taki kurs z konikami, ale to zbyt drogi wydatek![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1133 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny!Dołączam do szczęśliwych panien młodych 2009,nasz wielki dzień odbędzie się 26.09.2009 ,mamy zamówioną tylko salę,ale mam nadzieję,że dzięki Waszej pomocy i dobrej radzie wszystko uda się nam załatwić na czas. My staramy się decydować i rezerwować wszystko wspólnie
Wybraliśmy wrzesień, dlatego,że tylko wtedy był wolny termin (tzn. w grę wchodził sierpień i wrzesień,gdyż po sesji chcieliśmy sobie troszkę odpocząć , w lokalu,który nam się bardzo podoba.Serdecznie pozdrawiam wszystkie panny młode 2009
|
|
|
|
#1134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To teraz lepiej rozglądajcie się za zespołem, fotografem
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwonka witaj wsrod nas
![]() ![]() ![]() a ja dzisiaj wreszcie kupilam sukienke na slub ![]() ![]() co prawda nie blekitna ale tez ladna i nie zamierzam jej pokazywac mojemu tz az do dnia slubu..ehhh a to juz tuz tuz jeszcze tylko 16 dni![]() Zazdroszcze wam dziewczyny tego metliku na studiach mnie sie teskni za tym, ale mam nadzieje, ze niedlugo spowrotem zaczne i wreszcie zrobie mgr bo na razie tylko licencjat mam
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecujemy, że będziemy wspierać w przygotowaniach![]() Pokazuj sukienkę szybciutko |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak mimo tak krótkiego stażu jesteśmy pewni,że chcemy być ze sobą już na zawsze Studiuję historię na 3 roku na KULu ,jednak nie jest to chyba moje powołanie...
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
Baja
musze poczekac pare dni ..ale postaram sie umiescic ja w poniedzialek chociaz najslizniej wyglada na mnie- tzn chodzi o to ze jak wiadomo inaczej zuplenie wyglada na wieszaku inaczej na mnie ...postaram sie zrobic fotke jak wroce do londynu bo tu nic nie mam, aapart w tel niejest najlepszy a poza tym niedlugo jesli bedziecie chcaly oczywiscie pokaze wam fotki ze slubu![]() caluski
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z moim TŻ też zaręczyliśmy się po 14 miesiącach bycia razem ![]() i nie uważam, żeby staż miał tu coś do rzeczy Nie wiem czy już pisałam o tym, ale moja koleżanka przed ślubem 8 lat byla z facetem, wzięli ślub i po 1,5 roku biorą rozwód..... Także uważam, że to jak długo jest się ze sobą nie ma najmniejszego znaczenia Najwazżniejsze, że się kochacie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

TŻ musiał spać na podłodze z stołowym pokoju gdzie rodzice a ja sama w małym pokoiku. Masakra!! Na początku pogoda była brzydka, wiec nie miałam okazji zakładać krótkich spódniczek, więc babcia nic nie mówiła heheh. Później już było ślicznie jak wyjeżdżaliśmy. Jutro wkleję fotki. W niedziele byliśmy w kościele, właściwie to była taka kapliczka, bo tamta wieś liczy tylko 40 domów, więc zabita dechami. Dziadek TŻ jest sołtysem, a na mszy to widziały nas wszystkie babcie, a tato TŻ się pochwalił sąsiadce dziadków, że TŻ się żeni i cała wieś będzie wiedzieć hehe. Ale mieliśmy ubaw z tego!
. Decydujesz się na jakieś studia?

i już III część wątku. 
witaj znowu
a nie przecietnie wygladajacej kobiet, czyli o pelnych, seksownych ksztaltach. 

wiec sie nie martw na pewno babcia bedzie na twoim slubiE