|
|
#1591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Teraz już nie, szukałam, ale nie znalazłam niczego równie atrakcyjnego i w przyzwoitej cenie:/ trzeba sie przemeczyc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
Chcialabym uroczyscie ogłosić, ze oficjalnie zostalam jedynka singielka wsrod moich znajomych. Moja jedyna kolezanka, ktora byla sama wlasnie sie sparowala 😁 wooo hooooo! 😜
|
|
|
|
#1593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja miałam ciężką noc, co chwilę myślę "A co by były gdyby" i tworzy mi się milion scenariuszy w głowie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
Laritana, współczuję, ciężko się patrzy na ludzi epatujacych szczęściem. Nie z zazdrości, przypomina własne, utracone. Ale to chyba taka mała iskierka, ze gdzieś tam da kogoś interesującego poznać? Trzymaj się, kochana.
Wczoraj odpisał mi na tego maila, równie sucho i zdawkowo jak ja. Przepłakalam wieczór, kontakt mnie trochę podlamal (musialam napisać co z rzeczami i tym umowionym spotkaniem). Noc pełna snów o nim. Poranki to najsłabsza część dnia, ciężko zapełnić pustkę. Mam ochotę przelezeć cały dzień, niby wiem, że to etap, gdzie jeszcze mi wolno. Ech, czasie, mijaj. |
|
|
|
#1595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki musicie się czymś zająć. Ja też miałam te głupie myśli. A wczoraj jak szłam do domu po pracy to się złapałam na myśli "ani razu dzisiaj o nim nie pomyślałam". Myślę, że to, że pojawił się w moim życiu i znowu mnie skrzywdził bardzo mi pomogło. Bo ja wiem teraz, że on się nie zmieni. Będzie zawsze tak samo, a ja wolę spokój jaki mam teraz. Jest mi smutno bo jestem sama ale nie jakoś daje radę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a od października wyjazd na studia, ale niestety do mieszkania, w którym też było pełno JEGO. No z deszczu pod rynnę;( byliśmy razem tylko 7 miesięcy i to w zasadzie ja już skończyłam tą znajomość, to i tak czuje pustkę, czuje jakby jakaś część mnie odeszła.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i naukę farmy, żeby nie płakać w przyszłym semestrze, że jestem tyle do tyłu. Brakuje mi codziennych obowiązków, bo końcówkę września mieliśmy zaplanowaną 'wspólną'. Śmiesznie, bo wyczekiwałam tych wakacji jak nigdy dotąd, a teraz modlę o czas na uczelni, kiedy nie będę pamiętała jak się nazywam. Mam zamiar chodzić na wszystkie wykłady, przynajmniej jedną konferencję w miesiącu i całą masę dyżurów. Wyczuwam, że wyjdzie to na dobre mojej przyszłej karierze. |
|
|
|
|
#1599 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Będę na przełomie września i października we Wro, bo jadę z Wizazanka z innego wątku do Karpacza
.Jak wrócimy to mamy zamiar iść na otrzęsiny , może wybrałabyś się z nami? ![]() Cytat:
. Tylko funkcjonuje w trochę zmienionej formie, bo "śmierć nie wesele" .Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Powodzenia w realizacji planów. .Cytat:
Trzymsm kciuki za odcięcie Co do fb, to z moich obserwacji wynika, że im tam piękniej, tym bardziej pieprzy się w życiu . Milion lajków i jednorożce na tęczy to serio żaden wyznacznik tego, co dzieje się w prawdziwym życiu. To tylko wycinek, mała cześć, która zazwyczaj jest podrasowana na maxa.Cytat:
.
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję! ja nie jestem co prawda z Wro, ale będziemy w takim razie w kontakcie, może się uda zorganizować spotkanie
|
||
|
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
jakdalejzyc ja sie tak smieje, ze zostalam sama na placu bitwy
ale bardzo ciesze sie jej szczęściem. Tym bardziej, ze ona bardzo przezywala (jeszcze 3 tyg temu jak sie z nia widzialam) ze zostanie stara panna itd. A tu bum dlatego z całego serducha jej kibicuje bo to strasznie fajna dziewczyna. Zreszta ja wszystkim Wam kibicuje! Btw, widzisz jak sie czujesz po tym mailu? Po spotkaniu byloby duuuuzo gorzej dlatego brawa dla Ciebie, ze sie nie zdecydowałaś! Madra dziewczyna ![]() Cindy no to piatka! ja podobnie jak Ty, nie przejmuje sie tym tylko raczej zartuje, ze prowadze jednoosobowy klub singielek teraz zreszta.. moja babcia zawsze mowi 'za długie czekanie, lepsze sniadanie' Pirex z tym kursem to bardzo dobry pomysl. Ja probowalam sie dostac na medycynę- niestety nie udalo sie. Pozniej sytuacja rodzinna itd wiec wyjechalam z Polski. Marzenia o lekarskim co prawda nie spelnilam ale kurs z pierwszej pomocy zrobilam i bardzo polecam! Zreszta chyba wywolales wilka z lasu bo wlasnie wczoraj, wracajac z pracy mialam okazję udzielac jakiemuś starszemu panu pierwszej pomocy. Nigdy nie wiesz kiedy mozesz uratowac komus zycie dlatego warto wiedzieć jak. Trzymam kciuki za to i za resztę planow
|
|
|
|
#1602 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Narazie sie trzymam i nie zagladam na jego fejsa ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1609 |
|
Konto usunięte
|
Ehh...dzieciaki...
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam Wasz dzień? Coś cicho :p
|
|
|
|
#1614 |
|
Konto usunięte
|
A może by p...ć to wszystko i wyjechać w Bieszczady?
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Męcząco, 11h w pracy, a później biegiem do domu bo wreszcie przywieźli mi nową kuchenkę (wczoraj czekałam na nich od 16 do 21).
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1617 |
|
Konto usunięte
|
To robimy tak.Za dwa trzy tygodnie,biorę SAABrine ,zgarniam po drodze 3-4 z was i robimy nalot Magdzie.
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś ciężki dzień w pracy, dodatkowo chyba przeforsowałam się na treningach, ogólnie padam na twarz. A jak Ty się miewasz? |
|
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
Cisza przed burzą 😁
|
|
|
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dużo pracy. Mózg zajęty. Czuje dużo większy spokój, zadowolenie z życia i nie myślę o ex !! Powiem wam, że potrzebowałam chyba się na nim ponownie zawieść, aby poczuć się wolna od nadziei, że on się zmieni. Nigdy się nie zmieni, a ja jestem lepszym człowiekiem bez niego !!!
( mam nadzieję, że to nie jest chwilowe samopoczucie)Ogólnie ostatnio dużo oglądam i czytam o minimaliźmie, slow life, oszczędzaniu itp. Próbuje sobie jakoś poukładać przyszłość. Poczuć się lepiej w moim życiu. Odnaleźć sens. Mam cele: skończyć podyplomowe z zzl, podszkolić się z angielskiego, dalej trenować jogę, więcej czytać i odkładać na mieszkanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

ja miałam ciężką noc, co chwilę myślę "A co by były gdyby" i tworzy mi się milion scenariuszy w głowie

) i naukę farmy, żeby nie płakać w przyszłym semestrze, że jestem tyle do tyłu. 
.

wooo hooooo!