![]() |
#1621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
1505245493663.jpg ja jeszcze zyje weekendem, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:29 ---------- Poprzedni post napisano o 04:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A te treningi (u mnie pole dance i może jakiś pilateso-fitness) też zamierzam uskuteczniać od przyszłego roku. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Raczkowanie
|
Po pierwszej terapii czuje taka pustkę wiele rzeczy wywalilam z siebie po raz pierwszy. Mówiąc to wszytko wiele rzeczy mi się nasunelo wiele rzeczy zobaczyłam. Widzę ten schemat który wciąż powielam z facetami. Ech dużo pracy przede mną... Nie biorę tych antydepresantow. Nie chce czuje się po nich jak pijana. Potrzebuje być teraz sama. Nie chce mi się nawet myśleć o facetach dopóki nie naprawie siebie.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Wtajemniczenie
|
Nela83 najważniejsze, że zaczęłaś. Teraz już będzie tylko lepiej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Przyczajenie
|
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi. Na razie dalam jeszcze jedna szanse. Nie umiałam tak tego zakończyć... nie bylam w stanie, widzialam jak na mnie patrzy... mowil, ze on chce spedzic ze mna reszte zycia, zalozyc rodzine itd... peklam, dalam jeszcze jedna szanse. W niedzielę bylo milo, naprawde, tak jak powinno byc. Bardzo sie staral. Zobaczymy na jak dlugo... ale szczerze w głębi duszy nadal czuje, ze troche sie wypalilo to co bylo kiedyś... nie wiem. Mam mieszane uczucia. Może tez to wszystko jest przez to ze jestesm DDA... na domiar zlego w moim otoczeniu pojawil się pewien chłopak. Nie zeby cos, ale bardzo dobrze mi sie z nim rozmawia, dawno z nikim innym nie przegadalam tyle czasu... ehhhh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Raczkowanie
|
Dzin dobryyyyy!
![]() I miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 | |||||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Ozwę się w wolnej chwili na priv ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Często chodzę na spotkania z osobami, które nie są w moim typie - nie mam nic do stracenia, bo na związek się nie nastawiam, a można poznać świetnych ludzi ![]() Ciężki dzień, o 21 juz spałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wzajemności ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Lux Mundi
|
Ubiłam wątek
![]() Dobrego dnia! ![]() ![]()
![]() |
#1634 |
Zakorzenienie
|
też takie coś napisałam tu kiedyś
![]() ![]() nie ubiłaś, spokojnie ![]() u mnie zaczął się zleeee, śnił mi się eks i co więcej w połaczeniu z kobietami, o których mysle teraz w jego kontekście, że wolał je ode mnie (jego była i dwie dziewczyny intensywnie lajkowane na fb) :P w tym śnie jechali wszyscy razem na jakies wakacje, było morze, plaża, ja ich spotkałam w hotelu, byłam tam sama jak palec. Co za głupi sen! Na domiar złego chyba przesadziłam z ćwiczeniami i od kilku dni boli mnie kręgosłup ![]() Edytowane przez Milagros_90 Czas edycji: 2017-09-14 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciągle schemat: podły nastrój rano --> zajmuję obowiązkami --> wieczorem dochodzę do wniosku, że nie jest tak źle --> sny o nim. Ten mój związek taki kolorowy nie był, wcześniej dostawałam sygnały, że on nie jest zbyt dojrzały i mało empatyczny. Ale tłumaczyłam sobie, tak jak on tłumaczył mi, że jestem jego pierwszą dziewczyną, że nie wie jak się zachować. Jezu, ile zakochana kobieta jest skłonna wybaczyć - od tego, że wrócił do mamusi, zamiast mi pomóc w przeprowadzce, że sugerował, że owszem, chudnąć nie muszę, ale o masę mięśniową mogłabym zadbać aż po te wieczory na scrollowaniu wykopu ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- I również wszystkiego dobrego ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Raczkowanie
|
jakdalejzyc owszem, milosc zaslepia
![]() ![]() A i tak za kazdym razem jak sie odezwal to lecialam jak na skrzydlach bo 'big love'. Tlumaczylam go ciagle, wzielam cala wine za rozpad zwiazku na siebie, chcialam isc na kazdy mozliwy kompromis zeby tylko wrocil. Kompletnie zgubilam w tym siebie ![]() Ale czas oprocz tego, ze goi rany otwiera tez oczy.. I dzis juz wszystko rozumiem. Widze rzeczy, takimi jakie są. Nie żyje juz iluzją. Ktoś mi kiedys powiedzial 'przyjdzie taki dzien, zrozumiesz ze to jest koniec. I to bedzie poczatek'. I tak właśnie sie stalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Mili, priv ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za brak wiadomych snów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Przyczajenie
|
Witam Kochani,
Pisałam już na forum i dostałam poradę żeby napisać tutaj. Jestem załamana od kilku Dni nie jem nie pije tylko płacze... nie potrafię sobie z tym poradzić... Mój chłopak (28, ja 23) zostawił mnie po 6 latach związku z dnia na dzień. Powiedział ze nie chce już ze nie jest z siebie zadowolony ze swojej pracy potrzebuje czasu dla siebie a my się kłócimy i to nie ma sensu. Musze się tez do czegoś przyznać co nie było w porządku, zajrzałam w jego telefon. Zajrzałam bo nie potrafiłam uwierzyć ze to co mówi jest prawdą. On pisał ze sowim kolegą o tym ze się nam nie układa i ten kolega (który mnie zna i zawsze jest miły dla mnie) wbił mi po prostu nóż w plecy... napisał mu ze nie wie czemu wtedy zerwał z jego byłą, ze on może napisać so niej i jakoś ich znowu związać ale najpierw on musi zakończyć ze mną a mój chłopak na to ze za nią tęskni ze napisał do niej w zeszłym roku mail z przeprosinami i ze ja byłam błędem jego życia bo on nadal nie zakończył z tym i nadal ma dla niej uczucia... to tak mnie zabolało... nik nigdy mnie jeszcze tak nie zranił... myślałam ze mnie kocha ze coś dla niego znaczę tym bardziej ze ja 4 lata temu przeprowadziłam się dla niego z Anglii 1300km zostawiłam wszystko rodzine przyjaciół... pół roku temu musiałam się przeprowadzić do innego miasta (80km dalej) przez studia ale przyjeżdżałam często do niego, robiłam co mogłam ... teraz nie mam nikogo nawet z kim porozmawiać jestem sama w obcym mieście nie mam do kogo ust otworzyć, zadzwonić przytulić się wypłakać... to tak okropnie boli... nie mam siły już płakać jestem chora z bólu siedzę w moim mieszkaniu sama i płacze cały czas ... on był moim pierwszym chłopakiem pierwsza wielka miłością ... nie mam na nic sił, nie wiem co robić to tak strasznie boli Dzisiaj byłam u lekarza bo nie spałam od kilku nocy płakałam cały czas nadal nic nie jadłam i nie piłam, lekarz pobrał mi krew a później leżałam ponad 2 godziny pod kroplówką i tyle czasu myślałam mój chłopak nawet do mnie nie napisał czy wszystko w porządku, tylko jego mama i ona mu powiedziała ale jego to nie obchodziło. I to tak okropnie boli, z dnia nadzień on tak się zmienił... jedyne czego sobie życzę to mieć kogoś z kim mogę porozmawiać i nie być sama... problem w tym ze nie mam tu nikogo jestem sama w obcym mieście nie znam nikogo nie wiem gdzie mam pójść, to jest jedna z najgorszych rzeczy nie mieć do kogo się zwrócić. Kilka dni temu on jeszcze się mną interesował przytulił byliśmy razem w mięcie a teraz? Jak można się tak zmienić w ciągu kilku godzin? To tak okropnie boli nie daje już rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Wtajemniczenie
|
Natalia brak mi słów...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację, nie powinnaś być teraz sama. Jacyś znajomi z tych studiów? Nie bój się prosic, nawet jeśli dotychczas nie byliście blisko, możesz się zdziwić ile dobrych ludzi Cię otacza. Ktokolwiek, z kim się jako-tako trzymałaś. A może wróć na parę tygodni do rodziców? Wiem, że przechodzisz przez piekło, sama jestem lekko ponad tydzień od rozstania. I wiem, że boli, wiem, że płaczesz, że ciężko podnieść się z łóżka, a co dopiero wstać i jeść. Poczytaj ten wątek, naprawdę pomaga zrozumieć, że towarzyszące Ci emocje są najzupełniej normalne, że doświadczyłaś straty i musisz przejść przez żałobę. W tym samym miejscu były tysiące kobiet, tysiące pięknych, dobrych i wartościowych kobiet. I dały radę. Ty też dasz. Daj sobie tyle czasu na płacz, ile tylko potrzebujesz. Ale miej z tyłu głowy, że całe życie przed Tobą i tę pustkę da się zapełnić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Lux Mundi
|
Popieram Dziewczyny - im szybciej zrzucisz go z piedestału "Pana Idealnego", obok którego nawet nie stał - tym lepiej dla Ciebie.
Buc, zdecydowanie w znaczeniu krakowskim.
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
Nieśmiało zapytam, czy mogę dołączyć..
![]() ![]()
![]() |
#1647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
może nam łatwiej było, bo już były próby tego.. no nie wiem, zawsze jednak wychodziliśmy z tego.. tym razem ja przejrzałam na oczy, wysłuchałam rad, wypisałam sobie za i przeciw.., pobyłam sama i zdecydowanie wole budować z kimś innym życie ( jak jeszcze się ktoś znajdzie
![]()
![]() |
#1650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś się kończy, cos zaczyna. Daj sobie czas i pamiętaj, ze teraz jesteś TY najważniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.