![]() |
#2461 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Durga, a ile Ci będą płacić?
![]()
![]() |
#2462 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() wstałam dziś o 7.40 bo musiałam brata wywalić do szkoły, ale w zasadzie o 6.20 byłam już wyspana ![]() ![]() potem szybkie sprzątanie i TŻ przyjeżdża ![]() pisałam, że wczoraj posmarowałam się brązującym Dove. jestem w szoku - mam taką ładną opaleniznę, bez smug, równiutką ![]() teraz jak nie mogę się opalać, to taki balsam i krem do twarzy w sam raz, potem nie będę straszyć P. na basenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś polski, wchodzę ostatnia i znowu będzie nerwówka, mam nadzieję, że pójdzie mi lepiej niż na angolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
krasulka tzrymam kciuki
![]() A ja dziś sobie kupiłam bombke w reserved taką żółtą. Wygladam w niej jak pszczółka maja ![]() durga gratuluje pracy ![]() ![]()
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam wczoraj (a może to było przedwczoraj? ![]() ![]()
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Nija list motywacyjny
![]()
#2467 | |
|
Cytat:
![]() ![]() w H&M za to uwielbiam dodatki, ale ostatnio ciekawe ciuchy jakoś trudniej mi tam znaleść. u nas w Cubusie też są fajne ![]() ale się dziś wakacyjnie czuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W H&Mie znalazłam taką niebieską bluzkę-tubę (ale to chyba nie na moje kształty ![]() ![]()
![]() |
#2469 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
po prostu Em :)
|
Oo.. temat zjechał na sklepy.
![]() Ja wielbię H&M, mogę śmiało powiedzieć, że jestem uzależniona od ich dodatków. ![]() ![]() fuksja, wiesz już co i jak z sobotą? ![]()
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
a ja przyszłam się pożalić
![]() Tż ma pracę co 2 dni od rana do 22. Ja mam od czerwca pon-pt od 8 do 15. Staż w urzedzie wojewodzkim. I niby wszystko fajnie... ale wcale się nie cieszę. Myślałam że nadrobimy z Tż rok szkolny a tutaj wychodzi że mało będziemy się widzieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i za kilka godzin mam się super bawić na ognisku... ![]()
#2472 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie urodzone w 89 r.
![]() Jesli mozna, dolacze do Was ![]() dzis mialam ostatnia maturke, ustny polski, jeszcze czekam na wyniki i sie denerwuje... Fajny ten watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Teraz nie myśl o zmartwieniach! Pomyślisz o nich później! Teraz pomyśl o imprezie, w co się ubierzesz itp
![]() Cytat:
![]() Jutro wieczorek filmowy ![]() A teraz jadę pooddychać świeżym powietrzem na działce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
Będziesz mieć jeszcze dziś wyniki? Późno, już po 19... Ale życzę 100%. A jak nie 100, to powyżej 70
![]() A no niestety... Mialy byc o 19.30, ale cos sie opoznia... Mam strasznie duza szkolke i to tak zazwycazaj dlugo trwa. Dzis mialo ponad 50 osob ustny... Ehh. No doprowadza mnie do nerwicy ;D O, a jednak nie. Wlasnie mikolega napisal, 16. Ale zenada. To przez moje zdenerwowanie bu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Konto usunięte
|
Od 1000 do 1400, ale pierwszy miesiac jestem na umowę zlecenie i mam 6 zł za godzinę.
![]() ![]() To chyba wezmę zestaw do ciemniejszej karnacji ![]() Cytat:
![]() To teraz opowiem Wam jak było ![]() A więc przyszłam ja i 3 nowe dziewczyny i zaczęłyśmy szkolenie polegajace na oglądaniu sklepu (nasze Reserved jest można smiało powiedzieć ze duże), nauce o rodzajach kolekcjii reserved, metkach i znakach rozpoznawczych i tym co należy do której strefy. Tak więc każda kolekcja (np. Glamour, Casual, City itd) mają swoje strefy w sklepie i leżą tylko w tych strefah, do każdej też jest osobna metka, a czasem kilka rodzajów i osobny typ wieszaków (w tym także kilka rodzajów). Potem było szkolenie na składanie różnych typów i fasonów ubrań, metkowanie, klipsowanie bo każdy fason klipsuje się inaczej i w zależnosci od ceny i bardzo szybkie na obsługe kasy (nic z niego nie zrozumiałam, ale w najbliższych dniach mają mnie w to bardziej szczegółowo wtajemniczyć). Było tez szkolenie z dekoratorem. Nie wiedziałam ze dekorowanie (czyli układanie ciuchów) sklepu jest takie skomplikowane ![]() I w ciagu tych 2 tygodni gdy panuje dany wystrój sklepu nic się nie zmienia, chyba ze towaru zabraknie to mozna coś zmienic na własną rękę. I dziś dzień spędziłam na porządkowaniu, układaniu, składaniu ubrań na strefie City, Casual i Kids i przy okazji nauczyłam się na pamieć co gdzie leży w sklepie ![]() No także było dość ciężko ,ale głównie przez to że trzeba cały czas stać, nie am nawet możliwości usiaść na minute oprócz 20 minutowej przerwy, nie można też w czasie pracy sie napić ani nic, tylko w czasie tej jedynej przerwy (ale wiadomo coś tam sie da wykombinować). Nogi mnie teraz bolą jak cholera ![]() Zawsze myślałam, ze te panie w sklepie tylko udają że się tak krzatają wokół tych ciuchów ale teraz już wiem że nie da się inaczej bo tam ciagle jest coś do roboty, coś do poprawienia, wygładzenia, przewieszenia, złozenia, zmetkowania, przecenienia.... Masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
A ja mam problem.. Bo pisze to lm i zastanawiam się czy napisać to do tej głównej siedziby w gdańsku czy u mnie w bb
![]()
#2477 |
Wtajemniczenie
|
hihi widze że wy dalej wałkujecie ten sam temat a u mnie znów kolejny dzień remontu ja chce już koniec
![]() ![]() ![]()
#2478 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trudno już dałam mamie z adresem centrali...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo już nie moge znieśc tego brudu kurzu nieporzadku ja lubie jak wszystko jest na swoim miejscu ![]()
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
ha, tez nienawidze. U mnie w domu ciagle sie cos remontuje, a ja sie wtedy czuje jak na dworcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi ciesze sie ze mnie rozumiesz kochana ![]()
![]() |
#2484 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o rany ![]() ![]() ![]() Ja też nigdy nie lubiłam genetyki, ale taka dziewczyna mi ją świetnie wytłumaczyła i jest to jeden z moich bardziej ulubionych działów ![]() ![]() Cytat:
![]() a na herbatkę karmelową mam ochotę ![]() ![]() ![]() Pam też ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |||||||
Rozeznanie
|
krasulka dobrze, że z pieskiem już dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No bo pamiętacie jak mówiłam Wam o tej kawiarni? No to przyjeli mnie do niej, miały być 3 dni próbne, a potem normalne zatrudnienie (4h na godzinę, plus napiwki i inne tipy), a w czasie okresu próbnego dostawałabym tylko napiwki i tipy. Praca od 9:30 do ostatniego gościa, czyli albo do 23, albo do 2, a czasami i później. Pracowałam wtorek, sobota, niedziela. W tym tygodniu byłam w grafiku na wtorek i środę i miałam normalnie zarabiać, ale menager powiedział, że może bym odpoczeła w środę, a ja powiedziałam, że mogę przyjść, a on na to "no to super". No a potem dowiedziałam się, że wykreślił mnie z grafiku do końca tygodnia i za ten wtorek powienien mi zapłacić 50zł, ale pewnie z kasy nie zobaczę, bo podejrzewam, że on zatrudnia osoby na 3 dni i kolejna osobę i w ten sposób chce mieć pracowników za darmo. no nic, przynajmniej zobaczyłam na czym praca kelnerki polega i zarobiłam 200zł z napiwków. Teraz dostałam propozycje pracy. Jedna w pubie osiedlowym, taka melina. Generalnie bałabym się zostawać z tymi pijanymi facetami sama więc zrezygnowałam. Mogłabym też pracować w takiej bananowej restauracji i zarabiać ok, lub ponad 10 tys. na miesiąc, ale bym nie miała na nic czasu i bym chodziła ledwo żywa i z TŻtem bym się wogóle nie widziała i nasz związek mógłby się rozpaść więc zrezygnowałam odrazu. A do tej kawiarni już nie wrócę. Niby sympatycznie było, ale ciągle było coś nie tak. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Durga oj ja w swojej pracy teraz tez nie mogłam siedzieć.. nogi po 16h to w D... włazą.. i kręgosłup też. Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
Kurcze, tez zaczynam prace. W sobote. Kelnerka zostane hehe. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle
![]() Ale i tak bardziej by mi odpowiadala taka praca, na jaka sie zalapalam w poprzednie wakacje. Biurowa, caly dzien komp, ksero itp. A najfajniejsze byly rozmowy z klientami z Islandii, Wlk Brytanii ![]() ![]() A dzis ostatni dzien luzu, chociaz tez nie bardzo, bo mama mi cala liste obowiazkow zostawila ![]() Ale na razie probuje sie przestawic na tryb dzienny, chociaz jeszcze jestem lekko zaspana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Durga - mam pytanie co do Twojej pracy
![]() To jest już praca na stałe? Na ile masz podpisaną umowę?
#2488 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ano i wiozłam chłopaków samochodem bo nie było innej osoby. no comments haha się wystraszyli trochę ![]() Cytat:
![]() ![]() Pam co do pracy to potrafią czlowieka nieźle wykorzystać ![]() ![]() ![]() Durga aaa zazdroszczę takiej pracy, choć domyślam się jak ciężko i jak wygląda to od kuchni. To musi być naprawdę fajne doświadczenie z tym szkoleniem, to całe układanie, oglądanie ciuchów itd to jest na serio przyjemna sprawa i zmiana wystroju. Tylko własnie fizycznie ciężko. Zawsze chciałam pracować w jakiś większym sklepie odzieżowym, ale u mnie jest tylko kilka a tam już komplet.Gratuluję ![]() aaa u mnie jednak happyend dziś z Tż wszystko zalatwiliśmy i będzie pracował razem ze mną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj wieczorem idziemy do wesołego miasteczkaaaa ![]() ![]() lecę się poopalać !
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Tak Was podziwiałam za te CV, a chyba tez będę musiała swoje zrobić...
![]() Coś czarno to widzę. Durga, mimo wszytko-fajna praca ![]() ![]() milkNhony, gratuluję stażu ![]() ![]() Pam, też uważam, że nieźle zarobiłaś na tych napiwkach ![]()
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
aaa wrócilam
![]() ![]() ![]() dosyć wcześnie bo Tż źle się poczuł. aaa byliśmy na takiej meeega karuzeli sasasa Było tak fajnie, że aż przytomność prawie straciłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz relaaax !
Regeneracja ducha i ciała ![]() Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz. ![]() Edytowane przez milkNhoney Czas edycji: 2008-05-30 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.