![]() |
#4561 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Martko krzeselko rewelacyjne takie slodkie tylko bardzo drogie
![]() Ann mysle ze ugotowana marchewka nie szkodzi choc pewnie co za duzo to nie zdrowo ![]() Bassienka nie pomoge bo nic na ten temat nie wiem ![]()
#4562 |
Zakorzenienie
|
aaa...czyli oki
dzięki kobiałki ![]() dzisiaj pierwszy raz zupkę zjadła tak to marfefka sama była,później z brokułem,ziemniakiem i tymi dwoma jednocześnie,ale już wczoraj miała takie murmurando na tą marfefkę,że ![]() dzisiaj trochę tej zupki (z miną jak za karę) na szczęście zjadła pewnie cały szkopuł w urozmaiceniu ![]() wczoraj kupy mimo śliwek nie było za to dzisiaj po jabłku ![]() to już są konkrety ![]() pewnie Sinlac też ją trochę zapycha,ale skrobane jabłko rulez Martka-i ptak i chicco ![]() co do zabawek to niestety prawda jest smutna-dzieci wolą przedmioty codziennego użytku ![]() jak zgram zdjęcia to Wam pokażę co ZU najchętniej ostatnio robi i jeszcze jedno-przed chwilą zrobione dostaliśmy od znajomych taką prostą huśtaweczkę i Zu na niej usnęła ![]() fakt-zagraca trochę mieszkanie,ale zawsze chwila wolna na wizaż ![]() Basienko-przepraszam,ale ja też nie pomogę niestety ![]() może morfologię,mocz zrobić dla pewności? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zadomowienie
|
Ann ale numery!!!
To przynajmniej jak będziecie nas odwiedzać to przy karmieniu Zu będzie się czuła jak w domu ![]() ![]() A jesteś zadowolona z fotela?? A to jabłuszko Zu dostaje gotowane? Bo podobno można jakoś w mikrofali ale nie wiem jak ![]() Agi no takie ceny ![]() tańsze też są ale ten ma full regulacji i wysokości i oparcia. I kółka są ![]() Tulis tak sobie pomyślałam że może Marcel w nocy też woła bo chce mu się pić. Tylko co tu dać jak on nic nie uznaje ![]() Mały ostatnio najchętniej bawi się smokiem (rzucanie na odległość i oglądanie z każdej strony), miętoszenie gazet i papierków po cukierkach. A na obiad miał dziś ziemniaki ze szpinakiem i serdecznie je olał. Skończyło się na cycuchu ![]()
#4564 | ||
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny, wlasnie wrocilismy z podrozy autobusem i padam
![]() Primavera szczerze Ci wspolczuje ![]() ![]() Musisz pogadac z mezem, nie trzymaj tego w sobie. Zobaczysz na pewno w krotce bedziecie spedzac czas tylko we troje ![]() Agi widze, ze Ty tez za ciekawie nie mialas ![]() ![]() A poza tym tak tu w UK jest. Czasem jak ktos kogos idzie odwiedzic to sie zapomina i siedzi sie i siedzi i nie chce sie isc do domu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Takie podstawowe w UK to kosztuje okolo 50 funtow, ale zawsze mozna znalezc na ebayu lekko uzywane a tansze (a tez dobre) Szperrr gratuluje Hani drugiego zabka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak juz pisalam jestem bardzo zmeczona i ide spac. U mnie juz po 24. Milego dnia ![]() p.s. ale sie rozpisalam ![]()
![]() |
#4565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Naciesz sie tam pogoda bo u nas wciaz pada ![]() W Hiszpanii ponoc tez- czemu ja mam takiego pecha wrrrr dobrze ze jest basen w hotelu ![]() ![]() Nie no licze ze sie tam przetrze pogoda i zaczna sie upaly ![]() Moj Hubic poprostu mnie rozwala co chce go posadzic on sztywne nogi i chce stac cieszy sie przy tym normalnie nie do opisania ![]() Dzis pisalam wam o tym ze Hubert namietnie wyszukuje wzrokiem tv i oglada dzis lecialy teletubisie i wiecie co przez pare min ogladania mial takie reakcje na bajke jakby ja rozumial jak teletubisie sie smialy on sie smial jak one smutne on tak patrzyl jakby zaraz mial plakac ![]() ![]() Ann z ta hustawka niezle ja jednak mysle o skoczku bo podobalo mi sie jak Oskareg kangurzyl choc nie wiem czy jest sens bo teraz jade na troche do Polski a one sa chyba do 12 kg :P
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
czytam na bieżąco ale nie daję rady pisać, mam ochotę krzyczeć "oddajcie mi moje dziecko" od trzech dni jest on nie do zniesienia zarówno w dzień jak i w nocy. W nocy budzi się co 1,5-2 godz w dzień też mało śpi i ciągle marudzi, płacze gdy odkładam go do łóżeczka, na matę, do krzesełka nawet na wózku a do tej pory spacery chociaż były przyjemnością
![]() ![]()
#4567 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona generalnie nie pomaga mi, jak jest - ewentualnie doglądnie Huberta, ale jak ja jestem obok ![]() Lubię ją, tylko ona jest trochę zmanierowana - i z tego powodu dłuższe przebywanie z nią działa mi na nerwy ![]() o jedzeniou w puszce nie słyszałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz, jak dla mnie to ona zjada wystarczająco? Hubert ma 5,5 mies, jest raczej sporym i aktywnym dzieckiem - a zjada po 150ml (czasem zostawi) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko te chłopy...mało kumate są; ona dzwoni i pyta, czy może przyjść (wymusiłam wcześniejsze dzwonienie, ponieważ po naszym ślubie był czas, że przychodziła CODZIENNIE wczesnym popołudniem (ja szybko kończę pracę) i była do wieczora, a tż wracał dopiero pod wieczór i siedziałam z nią sama) albo czy będziemy gdzieś jechali, bo ona chce z nami jechać - no a tz wtedy, "że coś mówiłam o wyjeździe i spyta, czy może z nami jechać". No i weź tu odmów - wyjdę na zołzę ![]() On się czuje za nią odpowiedzialny i troszczy się o nią - i doceniam to, ale uważam, że jednak należy nam się przebywanie we własnym towarzystwie i tyle ![]() Jak wasze dzieci zasypiają? Hubert jak mała małpa dosłownie. Robi jakiś mostek - głowa bokiem i do góry, a ciało jakby na brzuszku ![]() Nogi rozrzucone, wywalona na przewijak albo na szczebelki - teraz właśnie nogi na zaplątane w szczebelki, a rączkami trzyma się szczebli po drugiej stronie ![]() ![]() A skończę trochę na smutno, bo uświadomiłam sobie, że życie to czasem jest do d... Mam koleżankę - chodziłyśmy razem do podstawówki a potem na studia. W Boże Narodzenie wyszła za mąż. Jakiś miesiąc temu jej mąż (młodszy od nas, ma chłopak 24 lata) miał zapalenie wyrostka - pokomplikowało się, bo mu się wylało do otrzewnej i babrało się to trochę, nie mogli go doleczyć coś.....okazało się, ze ma raka, bardzo złośliwego, lekarze dają mu pół roku... Koleżanka jest w ciąży... Po prostu brat mi słów ![]() ![]() Jak słyszę o takich sytuacjach (a zwłaszcza wśród znajomych, bo to jednak inaczej się odbiera, niż obcych ludzi) to dochodzę do wniosku, że świat jest zły i niesprawiedliwy |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Prima-to smutne co piszesz
![]() Zu śpi na brzuchu,więc wielkiego pola manewru nie ma,ale między szczebelkami często różne części ciała ma ![]() szwagierce się nie daj ![]() a ile ona ma lat? Martko-z krzesełka jestem baaaardzo zadowolona ![]() ![]() jabłuszko ZU dostaje surowe-starte Agi-ja też nie słyszałam o puszkach dla dzieci ![]() Misia-3maj się,nie daj!jutro pewnie wróci do Ciebie Twój synuś ![]() edit-wklejam Zu w huśtawce(wersja robocza z kocem i poduszką,bo pokrowiec i szelki w pralce były ![]() 2-ulubiona zabawa,wyrzucanie klamerek z dzbanka 3-i obrywanie liści kwiatkom ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Rozeznanie
|
Ale slicznosci ta Twoja Zu jak ona slodko spi w tej hustawce.. i te jej usteczka mmm slodkosci
Primka czasem zdarzaja sie takie smutne sytuacje tez znalam ludzi w podobnej sytuacji ![]() A ja do tej pory w 1000 gralam ciekawe kto jutro za mnie wstanie tymbardziej ze dzis Hubert jak nigdy nie chcial zasnac hehe dzis zrobilam manewr nie wiem jak spojrzalam na godzine ,ale wydawalo mi sie ze jest kolo 19.30 wiec rozebralam Hubcia (ktory znowu mi obsikal pol rzeczy mimo ze byl na ceratce ![]() ![]()
#4571 |
Zakorzenienie
|
No Łucja ma prawie 5,5 miesiąca. 18 maja skończyła 5. Ogólnie pytam w sprawie tego mleczka, bo wcześniej jadła tak jak piszę 180-210ml... ale tak sobie mysle,ze moze po prostu juz tyle nie potrzebuje.
A co do wczorajszego usypiania, to nawte nie mowcie. Nie wiem czy to zęby, czy co, ale mała przez 1,5 godziny tak narzekała, popłakiwała, usnąć nie mogła, oczy ledwo ledwo i meczyla sie bardzo. A jutro czeka nas weselicho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
4.30
![]() Prim no aż mnie zatkało jak przeczytałam... Strasznie wrażliwa jestem na takie rzeczy po smierci rodziców to chyba nawet bardziej... aż mi łzy w oczach stanęły.... Basiu mój Łukaszek też ostatnio mało je... Zawsze zjadał 150ml bez problemu a teraz to biegam z nim po całym domu z flaszką a i tak trochę zostawia... Mam wrażenie, że jedzenie go nudzi i trzeba mu machać przed oczami czymś albo zmieniać widoki ![]() ![]() Słoiczki przemilczę - na razie od nich odpoczywamy ![]() ![]() martko super krzesełko ![]() ![]() ![]() szperrr ja bucików Łukaszkowi nie zakładam, tylko takie papciuszki miękkie jak jest chłodniej a tak to albo skarpetki albo goła stópka ![]() A jak z kupkami? Lepiej już? misia pisz co z Uszkiem bo my sie tu przecież martwimy ![]() ann no Zu bombowo wygląda w tej huśtawce ![]() ![]() Łukaszek też ma kłopoty ze spaniem w ciągu dnia i rano wstaje za wcześnie ![]() Wieczorem ładnie zasypia przy bajkach Andersena - tak sie przyzwyczaił , że musze mu poczytać bo jak nie to jęczy ![]() Zwalam to na zęby nie je, nie śpi... A u lekarza mi powiedzą, że znowu za mało przytył no wziąść sie i zastrzelić ![]() A jutro mam w planie iśc do fryzjera bo wyglądam masakrycznie no i ostatnio byłam w październiku ![]() ![]() Edit Puszina widzę Cię pisać co tam słychać ![]() ![]()
#4573 |
Rozeznanie
|
Eh dziewczyny ale napisałyście, nie nadążam z czytaniem. Jakiś sajgon w domu mamy ostatnio, i Oskar i ja dostalismy kopa energii. Ja latam ciągle i coś sprzatam i nie mam czasu na kompa a on też jest nadaktywny tak że wieczorem padam na sofę i nie mam siły się ruszyć
![]() basiu Oskar nigdy chyba nie zjadł na jeden raz tyle, ile zjada Łucja ![]() martko fajne krzesełko...u nas takie krzesełka są tańsze, a szok cenowy to klasyczne drewniane krzesełko, ktore można przekształcić w takie niskie krzesło ze stolikiem, na kółkach.. może dlatego, że to takie klasyczne krzesło, a Norwegowie są bardzo przywiązani do tradycji i klasyki i takie przedmioty tutaj sa bardzo drogie..no i my będziemy mieli wlanie takie krzesełko, po moim mężu i jego młodszym bracie ![]() ![]() Prima pytałaś o cenę skoczka, ja nie pomogę za bardzo bo w przeliczeniu na zł zaplaciłam za niego ponad 200zł ![]() ![]() Ann widzę ża Zu też ma zamiłowanie ogrodnicze, tak jak mój Oskarello. Ciekawe po kim on to ma, bo na pewno nie po mnie ![]() Szperrr zyjesz po lekarzu? ----------------------------- Oskar dostał wysypki na pleckach, niedużej ale udało mi się zauważyć ![]() ![]() ![]() A dzis jedziemy na weekend na dacze teściów. Z teściami oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zadomowienie
|
oj nie kuście tymi huśtawkami.
Już drugie zdjęcie jak dziecko usnęło przy zabawie. A mam dostać jakąś po mojej chrześniaczce. Nie mam za bardzo miejsca w domu na te wynalazki ale widząc te zdjęcia myślę że jakoś się pomieścimy. Sławko czy Łukaszek w tych godzinach to wstaje już tak na dobre?? Prima ja też jestem przeczulona na takie rzeczy. W zeszłym roku w marcu w tym samym tygodniu okazało się że ja jestem w ciąży a moja mama ma raka. To co wtedy przechodziłam, tego się nie da opisać. Dla mnie to był największy koszmar, najgorsze co mnie wtedy mogło spotkać. Z jednej strony nie umiałam się cieszyć maleństwem w brzuszku tak do końca, z drugiej wiedziałam że to małe dzidzi to najlepsze co nas mogło spotkać. Walczyliśmy z chorobą do końca sierpnia. Teraz jest dobrze ale każde badania kontrolne mamy to dla mnie strach. Bardzo jestem przeczulona na punkcie tej strasznej choroby.
#4575 |
Zakorzenienie
|
No Łucja zjadała dość sporo, nie mogę zaprzeczyć, jedynie zupek przeważnie robionych przeze mnie zjadała mniej, wiadomo bardziej syta... ok 150-180ml. Co do słoiczków, to mi dziecko jak nie chciało jeść, to wycwaniłam się, do butli, troche przegotowanej wody do tego i wcina aż jej się uszy trzesa... i ze wszystkim tak. Nawet zupką ostatnio mi pluła przeze mnie zrobiona, do butli i wciela całą
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Wtajemniczenie
|
martko no niestety na dobre
![]() ![]()
#4577 |
Rozeznanie
|
Basiu w "Pierwszy rok zycia dziecka" ostrzegają, żeby nie dawac jedzenia przez butlę kiedy wprowadzamy stałe pokarmy. Dwa najwazniejsze powody to: dziecko bedzie trudniej ostawic od butelki oraz przez butlę maluch zjada więcej niż jest głodny, bo wygodnie mu się je, a to prowadzi do otyłości.. Oskar też jadł ładnie z butli i kaszki wieczornej potrafi zjeść przez butlę 180ml, ale nie daję mu nic poza mlekiem z butli - właśnie z tego powodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Witam
ja tylko na chwilke, bo zaraz ide siać kwiatki na balkonie ![]() musze wykorzystać chwile kiedy Gosia śpi, bo potem idziemy od razu na spacer. Martka fajne to krzesełko ale dla nas tez ciut przydrogie, znalazłam nawet fajne, też ma sporo funkcji ale kosztuje połowę mniej: http://www.allegro.pl/item368889222_...2_zielone.html ma fajny zieloniutki kolor, byłoby do kompletu ![]() i jeszcze takie, ma bardziej kolorową tapicerkę: http://www.allegro.pl/item368207540_...ena_ekids.html jeszcze poszperam, ale znając życie kupimy to pierwsze, najwczesniej znalezione ![]() Primka szczerze współczuję natręta ![]() ![]() Koletynko czytasz w moich myslach czy co? my tez wczoraj z okazji skonczenia pół roczku raczyłysmy sie takim daniem,- jogurcik + owoce ![]() 100lat dla Oskarka ![]() Ann świetna ta hustawka, aż mnie kori żeby cos takiego kupić ![]() z ZU widzę, że mały rolnik rośnie ![]() ![]() i nie wiem co miałam napisać, jak sobie przypomne to jeszcze zajrzę ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Wtajemniczenie
|
Yoolia a co wysiewasz?
![]() Też coś kombinuję na balkonach - póki co kupiłam pelargonie - te akurat kupił mąż i są trochę badziewne - nie mówcie mu ![]() I tak mi sie przypomniało bo kiedyś tu coś pisałyście o roślinkach - czy ktoś sobie może sadził ziółka? Takie jak bazylia, oregano, natka pietruszki w doniczkach?... Bo ja bym chciała ![]() ![]()
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() reszta bedzie kupna, chyba surfinie kupię ![]() i jeszcze może trochę ziólek posieję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U lekarza przezylam, chociaz w trakcie zemdlalam i 2 razy zwymiotowalam ![]() Zu cudna! Te jej usta.. ![]() Fajne te wasze krzeselka do jedzenia i kusza mnie... ![]() ![]() Hania juz robi normalne kupy ![]() Edit: My mamy tygrysa do skakania.. Hania dostala go od kolezanki po jej chlopakach i na poczatku go uwielbiala ![]() Tesciowie skombinowali tez jakiegos uzywanego i troche byli klapnieci jak przyszli z nim i zobaczyli, ze Hania juz takiego samego ma. To bylo przed wylotem do PL, wiec zasugerowalam, ze wezme go ze soba.. a tam oddalam go (za ich zgoda) kolezance, ktora ma miesiac mlodszego synka. W kazdym razie, nie wiem czy wydawalabym jakas super kase na to nie wiedzac, czy Hania bedzie chciala wogole w tym skakac, a uzywane nadal mozna po prostu uprac i jest super.
#4582 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
Duzo zdowka i usmiechu dla Oskarka i Gosiaczka ![]() ![]() ![]() U nas zasypianie jak pisalam w nocy bylo trudne no i wstawanie w nocy bo sie maly przebudzał Hubert od pary dni mowi cos w rodzaju yj yj ale w taki sposob jakby robil kupe do tego chciał cos na siłe nam powiedziec a dziasła pokazuje w calej okazałosci. Smiesznie to wyglada z drugiej strony tak dziwnie, najczesciej to robi jak go postawimy jest wtedy dumny ze stoi ![]() Moj Hubis tez mial uczulenie na pleckach jednak ja nie wiem od czego ![]() ![]() Slawko niezle te Twoje pobudki ohhhh az sobie wyobrazic nie moge Bassienka ja dodaje do mleka saszetki na ulewanie pewnie u nas tez sa jakies specyfiki Yoolia fajniutkie te krzeselka no nasza ogrodniczko sadz zeby ladnie w lato było ![]() Martko dobrze ze sie poprawiło u nas tez byly takie chwile w rodzinie ![]()
#4583 |
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7723698]Chcialam tylko napisac, ze Wasza kolezanka szperrr jest niekulturalna, czestuje ja kawa, odmawia, czestuje ja jablkiem, nie reaguje, phi
![]() I jeszcze obmawia na watku, a przeciez o gustach sie nie dyskutuje ![]() ![]() Ja po prostu nie reaguje na podstepne zaczepki ![]() ![]()
#4584 |
Zakorzenienie
|
Zamaist kolejnego Edytu:
Chcialam nagrac Hanie, jak w kolysce przekreca sie na kolanka (pokazac rodzicom).. a ona wstala na nogi. Z wrazenia upuscilam kamere ![]()
#4585 |
Zakorzenienie
|
Gratyluję hanioklaski:
Więcej na razie nie chce mi się pisać, bo jestem zła i rozbita... Raz - ta sytuacja z koleżanką, a dwa - moja własna wielka, wielka głupota napraawdę, debilizm to delikatne okreslenie ![]() Generalnie szukam pracy; -w mojej miejscowości być może będzie miejsce, okaże się w sierpniu, - w sąsiedniej jest potrzebna jedna nauczycielka -w innej sąsiedniej otwierają nową placówkę i będzi epotrzenba parę nauczycielek Z dyrektorka w mojej miescowości już rozmawiałam osobiście - a dziś postanowiłam zawieźć podania do tamtych dwóch. Akurat bratowa ma wolne - zostawiłam jej Huberta, szybko napisałam podania i zawiozłam.....oczywiście na odwrót ![]() Dopiero w domu sie zorientowałam - i dzwoniłam, żeby odkręcić, ale wstyd jest niesamowity. Nie świadczy to o mnie dobrze ![]() ![]() Lewdo wróciłam do domu - dostaję sms-a od dyr z mojej miejscowości - ze chyba już nie jestem zainteresowana pracą u niej, skoro składam podania gdzie indziej ![]() No i teraz obawiam się, że zostane bez pracy -bo wywarłam na bank złe wrażenie tymi zamienionymi podaniami, a ta jest zła, że szukam gdzie indziej... wch, szkoda gadać, doła załapałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Prima, nie doluj sie dziewczyno, Twoja dyrektorka powinna to zrozumiec
![]() A o sytuacji Twojej kolezanki i jej meza wlasnie przeczyytalam.. przykro mi. Nigdzie jednak nie poszlam.. mam lenia i nie waham sie go uzyc ![]() ![]()
#4587 |
Zadomowienie
|
![]() Roztrzepus ze mnie taki że głowa mała... Nie przejmuj się za bardzo, jakoś się na pewno wszystko wyjaśni i jeszcze będziesz się z tego śmiała ![]() Zostalismy dziś w domu bo gorąco na dworze, nie chciałam małego katować spacerem o 14 w 38 stopniach. Więc usnął sam i śpi już ponad godzinę. Noszszee nie wiem kiedy ostatnio miałam tyle wolnego czasu. Ugotowałam mu zupkę, zjadłam obiad, posprzątałam łazienkę. I nie wiem co mam jeszcze zrobić. To taki odruch jak mały śpi - nie wiadomo za co się złapać. Ja też chcę filmik!!! Dziś robimy ekspozycję na gluten, dodałam do zupki. Albo nie robimy, zależy od tego czy kuchnia mamy zasmakuje ![]() I wiecie co, przywieźli mi dziś krzesełko ![]() Zamówiłam w środę o 21 a przywieźli dziś o 9. Ekspresówa ![]()
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Prima, bo tak to jest jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy
![]() nie martw się na zapas, a ta derektorka powinna zrozumiec, teraz są taki czasy, że każdy próbuje swoich siła w kilku miejscach Martka, ja miałam dziś sypnąc kaszki do obiadku ale jakoś się wstrzymałam, za to zjadłysmy cały słoiczek kremu dyniowego z żółtkiem i od kilku dni Gosia zjada po całym słoiczku ![]() a zótko to od 7-mca pół co drugi dzień?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() w koncu nadrobiłam zaległosci w czytaniu mam zabiegany tydzien za 2 tygodnie bierzemy slub koscielny no i przygotowania trwaja ![]() prima wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki ![]() ![]() basiu mój kubus tez pije bebilon pepti i tez nie przepada za mleczkiem 80-90 wypije i ma dosc a kiedys pił po 150-180 ale widocznie teraz juz tyle nie potrzebuje ![]() musze konczyc bo mój maruda mnie woła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Rozeznanie
|
Co do krzesełek jedzeniowych dla dzieci... właściwie wszystkie sa podobne. Róznia się obiciem i producentem (a co za tym idzie ceną). Ktoś wklejał takie wściekle zielone z allegro. Ja mam takie same tylko w innym kolorze. Sprawdza się znakomicie i Pitu tez sobie chwali. Do tego stopnia, że zasnął pare razy przy jedzeniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.