|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Ale dzien
![]() ![]()
#3632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O Ty kujonko ![]() ![]() Ewusia widzę,że tu o jakimś Tż-ecie piszesz,wróciłaś do swojego byłego,czy to nowy towar? bo ja nie na bieżąco ![]() Dzisiejszy dzień udany calusieńki ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem mówię Dobranoc ![]()
![]() |
#3633 | ||
Zakorzenienie
|
a cóż to się działo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby Ci weekend w pracy spokojnie minął ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Widzę ostre zasady
![]() ![]() ![]() ![]()
#3635 |
Zakorzenienie
|
Hej Aniołki
![]() Wczoraj troche starałam się uczyc, dlatego nie dałam rady nic juz napisć... jeśli przezyje dzisiejszy dzień to przezyje wszystko chyba ![]() ![]() Ania gratuluje ocen ![]() Ewuś już TŻ ?? ![]() ![]() ![]() Wogóle moja mama moze sobie wymienic telefon i mozliwe, ze pozwoli mi wybrac sobie nowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry i miłego
kurcze, nie mam w ogole czasu na wizaż ![]()
#3637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to witamy w klubie.. ja tez nie ma czasu... dzien dobry i milego dnia! weekend ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3639 |
Wtajemniczenie
|
ach, niby nic, caly dzien byl swietny tylko w bieeeegu szalenczym
![]() Dzis zapowiada sie podobnie, a jeszcze musze troche potrenowac i rozgrzac sie przed niedzielna "wycieczką" (bedzie ponad 160km do przerowerowania ![]() buziaki ![]()
#3640 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzi8eń dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
przeżyjesz na pewno ![]() dziękuję ![]() ogólnie określenie TŻ jest dla mnie bardzo poważne, a tu się wszystko wydarzyło tak szybko ze ciężko mi to przechodzi przez klawiaturę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poszłam wczoraj spać o drugiej ponieważ oglądałam "Lśnienie" oraz gadałam na gg i dziś skandalicznie zaspałam ![]() ![]() ![]() ![]() po powrocie od lekarza się uczyłam i zaraz wracam do tej czynności, bo jeszcze rodzice mają wpaść do nas będąc w Katowicach i w ogóle muszę się zacząć streszczać ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | ||||||||
Zadomowienie
|
ahoooooj
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kochana, od tego jestesmy zeby Cie wesprzec i wysluchac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję chemii kochana ![]() ![]() dziękuję Wam wszystkim za kciuki, które zawsze baaaaardzo mi pomagają ![]() ![]() A i Ewuś - gratuluję tej 4 ![]() Cytat:
![]() a to coś pewnego...może plotki jakieś tylko...? Trzymaj się... ![]() ![]() kongrata ![]() takie szalone są najlepsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj dzień szalony w biegu - szkoła, pozniej praca, z pracy wrocilam po 2, a wstać musiałam dziś o 6 ![]() dlatego zaraz cos zjem i położe się na jakieś 2 godzinki bo dziś znow na 17 do pracki zasuwam... ![]() Buziaki i milego dnia kochane ![]()
![]() |
#3642 | ||
Wtajemniczenie
|
no to pieknie sie bawicie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hello! ja wlasnie zjadlam lunch (3kromeczki chleba PUR PUR z paprykarzem wege). Probowalyscie tego chlebka?? Rewelacja!! Ja nie jem pieczywa bo w tym, kraju nie ma dobrego ale ten kupilam w Polsce i przywiozlam tu i powiem,ze to jest najlepsze pieczywo na swiecie a kto twierdzi inaczej ten klamie ![]() Pyszny,pelen blonnika,ziaren,na wodzie zrodlanej z pszenicy pur pur,ponoc rewelacja przy odchudzaniu> I zdrowy. TZ zadzwonil wczesniej i powiedzial,ze ma znajomego ktory ma w gorach nad jeziorem takie cottage maly, i ze da nam jutro klucze i mozemy tam na weekend jechac i na noc zostac! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zycze wam udanego popoludnia ![]()
![]() |
#3643 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hihihih ![]() ![]() ![]() Zapowiada sie pracowity weekend ![]() ![]() Taka jest piękna pogoda, ze ahhh ![]() ![]() Zaraz lece z kumpelą na miasto, bo ona musi kupic sobie okulary przeciwsłoneczne - ja kupiłam wczoraj ![]() ![]() ![]() miłego dnia Słonka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie wróciłam ze szkoły,jestem przeszczęśliwa,bo zaliczyłam chemię na 3+,i jak miałam 1 to teraz mam szansę nawet na 3 ![]() ![]() A niedługo wybywam korzystać ze słoneczka,z przyjaciółką i siostrą,więc jest super ![]() Tamuś - uważaj z tą solarką,bo niszczy skórę ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zadomowienie
|
Dziekuje bardzo za słowa pocieszenia
![]() Odbylismy długa, burzliwa rozmowe i narazie jest w porzadku, wyjasnilismy sobie kilka rzeczy....wiec zobaczymy jak to bedzie, ja bym bardzo chciała zeby było dobrze ale jednoczesnie boje sie i jestem nieufna...zobaczymy. Teraz musze poodkurzac, powycierac kurze, a potem chyba pojde pobiegac. ![]() Agness-gratuluje ![]() Agolek-takiego znajomego to tylko na rekach nosic ![]() Malinka-mam nadzieje ze Ci to przejdzie i spokojnie bedziesz sobie mogła tego mielonego zjesc ![]() Miłego popołudnia!
![]() |
#3646 | ||
Zakorzenienie
|
no niby ma mi dietę ułożyć zobaczymy co i jak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mielonego zjadłam ![]() A ja dzisiaj nakupiłam MEGAAA dużo przypraw ![]() ![]() ![]() aaa i kupiłam sobie "cyckowy-wygodnik" czerwony ![]() ![]()
![]() |
#3647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3648 |
Zadomowienie
|
Witam, po raz enty
![]() Z przepustki znaczy się... Oj jest co prawić,toteż streszczę się bom zmęczona. Zlądowałam tam w środę przed 14stą, z niezłymi schizami, zwłaszcza na parterze gdy zobaczyłam chorych... Na oddziale mieszczącym sie na 9piętrze zdeczka się wyciszyłam. Sympatyczna pielęgniarka oprowadziła mnie gdzie trza no i zostałam. Na sali względny spokój, leżały 2 dziewczyny po jakichś drobnych zabiegach. Posiłki serwowane tam,jako takie ;P Na szczęście jest i dobrze wyposażony bufet/sklep, niedaleko Real ,a wraz z nim McDonalds i Blikle ![]() Wyspałam się,dzień pozniej odwiedził mnie doktor prowadzący,po jakimś czasie zaprowadził na pogawędkę. Tam omówił sytuację,jak wyglądać będzie zabieg,hyhy szrama na udzie po przeszczepie, pół roku gojenia kości, implanciki zębowe, czy jestem zdrowa dowiem się za 5 lat z racji,że owe paskudy lubią się odradzać. Dał mi dziś przepustkę do niedzieli wieczór,abym odpoczęła, w poniedziałek zaś ponowna biopsja. Niby nie mogą odczytać co to jest,jakie pochodzenie,gadał coś op gorszej odmianie,którą trzeba leczyć też chemią ![]() ![]() Wśród pacjentów (faceci w wieku 50-60)wzbudzałam hmm zdziwienie,jak zresztą w całym terenie,bo młoda i to tamto. Z mym fartem będę mieć na sali nowa towarzyszkę-20paroletnią dziewczynę po chemii,z marskością wątroby po ww, chudą niczym z oświęcimia,bez krtani,ledwo mówiącą i osłabioną. Yhh , w sumie zdawała się być sympatyczna,jednakże trochę ciężko mi będzie znosić widok czyjegoś cierpienia. Wróciłam z matką do domu pociągiem,oczywiście nie obyło się bez spięć ,padam na ryj ze zmęczenia,wcinam z uporem maniaka prażone orzeszki ,jutro krótkie spotkanie z koleżanką i ciąg dalszy przygody ze szpitalem czas zacząć. ![]() Swoją drogą,kurcze blade ,jeszcze bardziej jaram się całą medycyną ,że kto wie może kiedyś (gdy pozbędę się lenistwa do nauki wszelakiej ![]() ![]() Hmm konczę swój smętny wywód, Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
HeloŁ
![]() No to zdane, na dobry - z obdartymi uszami, ze strasznym wstydem, po się rozryczałam, choć spoko, bo omal nie ryczałam już przed egzaminatorem, bo były komentarze na temat samych celujących w indeksie i tego na co zasługuję za swoje wykonanie na tym egzaminie ![]() ![]() No nic, koniec smęcenia, nie ma humoru... Miłego weekendu kobitki, może wpadnę jeszcze popołudniem zamiast poobiedniej drzemki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wstałam po 8. Po co właściwie ? ![]() Schism - fajnie, że się wkońcu odzywasz, zastanawiałam się co u Ciebie i przyznam, ze martwiłam... ![]() ![]() ![]() Aleee gorąco na dworze ![]() dziś ma byc do... 30 stopni ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super, ze masz przepustke i sie odezwalas ![]() trzymam kciuki ![]() jedziemy do Niemiec na wielki rowerowy zjazd, ale bedzie... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki, ja wczoraj mialam jszcze bardziej szalony dzien jak przedwczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ja tylko na chwilkę bo idę się uczyć ![]() ![]() dziś miałam wcześnie wstać ale nie wyszło ![]() dlatego biorę się ostro za naukę bo później jadę do TŻ-a i oczywiście zostaję do jutra bo przecież nie opłaca mi sie jechać na sam wieczór ![]() ehhhh, kiedy ja zmądrzeję i zacznę traktować naukę poważnie, chyba nigdy ![]() ![]() Mam nadzieję ze będziecie miały udany weekend ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Pamięta mnie jeszcze ktoś? ![]() Chcialam bardzo tu uczesczac ,ale wiecie szkola, obowiazki itd. Pewnie we wakacje to sie zmieni ![]() Ewusia_marchew: Hehe ![]() tamonita: U mnie to juz jest chyba wiecej niz 30 stopni ![]() ![]() ![]() enex: Ale czwora to przciez dobra ocena ![]() ![]() schism_: Tak juz czytam Twoja historie rowniez na innych watkach i szczerze mowiac to nie za wesoło. Napisze to juz 1000 raz ale podziwiam Cie za to jak sobie z tym radzisz. Ja bym sie juz chyba zrozchisteryzowała ![]() ![]() ![]() agness51: Gratulacje z chemii ![]() ![]() ![]() No a u mnie upal jak nic ![]() ![]() ![]() A wieczorem mam zamiar isc z rodzina na jakis grill bo dostali zaproszenie rodzinne.Kiedys byli jakimis tam w gminie (wiem ze dokladna jestem ,ale nie interesuje mnie kim byli) i dostali zaproszenie od burmistrza gdzie beda same szychy. Coz poogladam troche elegantow i wroce. Lepsze to niz siedzenie w domu ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wpadłam się przywitać
![]() Zaraz lecę z mamcią na zakupy,a potem na spotkanko z TŻ-tem ![]() Baby - jej,ale dobra średnia ![]() fajnie,że się pokazałaś ![]() Enex - ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
ahoj dziewoje
![]() ![]() było nieeeeeeźleee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Odpoczywaj i czekam na relację... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przyda sie po kilku ladnych tygodniach ciaglego spania i stangacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() słyszałam, że solarka jest kilka razy gorsza od naturalnego słońca - to mniej więcej takie przełożenie jakbyś się przyłożyła do słonka z bliskiej odległości... także tamuś nie szalej ![]() ![]() Cytat:
![]() hahah takiego określenia to jeszcze nie słyszałam, dobre ![]() Cytat:
cóż, leczenie jest niezbędne do wyzdrowienia - teraz sytuacja wymaga od Ciebie dużej siły psychicznej, ale za parę lat będzie to już tylko wspomnieniem... Trzymam kciuki za Ciebie i odzywaj sie jak tylko bedziesz miala taka mozliwosc ![]() Cytat:
![]() ![]() Odpocznij troszke ![]() Cytat:
![]() btw. mnie teraz tez boli, zaraz sobie zapodam Panadol chyba... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmmmm........... ![]() no raaaaczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj taki ruch byl w pracy,ze masakra po prostu - a jeszcze wyjść nie chcieli i tym sposobem zmaknęlismy dopiero ok.2... ![]() ![]() ![]() Dziś powtorka z rozrywki - mam normalnie maraton pracowniczy w tym tygodniu^^ Ale przynajmniej odzwyczajam sie od siedzenia w domu i nic nie robienia ![]() ![]() Wyspałam się, bylam na krotkim spacerku, kupilam sobie balerynki (nowy nałóg:P) i koszulkę za napiwek ![]() Trzymajcie się cieplutko (chyba inaczej sie nie da bo lato w pełni mamy^^) Buziaki i milego dniaaa ![]()
![]() |
#3656 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uhh, padnieta jestem, ale kupilam sobie pare nowych bzdetek do roweru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
Jutro wolne!
kochane jutro wszystko nadrobię, teraz kqapiel i spać ![]() ![]()
#3658 |
Zakorzenienie
|
Mercy - no ba ze szekszi
![]() ![]() a cyckowe wygody? ![]() dziewczynki padam ryjkiem na twarz - tłumaczę z angielskiego o superkomputerze masarka normalnie ![]()
#3659 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale pięęęęknaaa pooogoda ![]() Miałam jechać na wieś, ale nie chce mi się zabardzo, zostane w domu i napisze referat na biologie, a później się poopalam ![]() Jabłuszko- czemu boli mnie głowa tak często to nie mam pojęcia, ale boli codziennie po wstaniu z łóżka... ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3660 |
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() Wpadłam dosłownie na chwilkę,nacieszyć się internetem ;> O 13 wyjeżdżam we wiadome miejsce,z nadzieją, na lepszy nastrój i o wiele łagodniejszą diagnozę . Wczoraj spotkałam się z koleżanką,na pizzy,pogadałyśmy trochę ,pochodziłyśmy tu i ówdzie, 'pocieszyła' mnie 'złymi przeczuciami'dlaczego doktorzy planują biopsję od nowa o_O W sumie najważniejsze jest pozytywne myślenie,a nie gdybanie i rozpaczanie ![]() W domu uraczona zostałam przepieraniami z rodzicami,zwłaszcza "empatycznym" ojczulkiem, w sumie mam gdzieś ich przerysowane opinie. No nic zbieram się,trza będzie odpocząć w drodze,zwłaszcza przed jutrzejszym głupim Jasiem ![]() Do zobaczenia ![]() (napiszę gdy dorwę się w cudowny sposób kafejki internetowej,być może na następnej przepustce) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.