![]() |
#211 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() Z kalkulatora też skorzystałam, a co będe gorsza ![]() Wyszło mi, że powinnam nosić 70D, co nie ukrywam, wydaje mi się lekką przesadą ![]() Za to pochwale się w imieniu swoim i mojej mamy ![]() a) zapęcie nie powinno być powyżej łopatek b) biust powinien mieścić się w miseczce, a nie po całym obwodzie stanika ![]() Więc zupełnie w ciemno i bez konsultacji, kupiłam mamie najpierw jeden biustonosz, zupełnie miękki, bez usztywnień 90F, a gdy ten wzbudził zachwyt, kolejne dwa w rozmiarze F oraz G. Moja rodzicielka podsumowała, że nie miała pojęcia, że wszystko, może się tak trzymać, na właściwym miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubie ich. Dzialaja mi na nerwy ![]() Annmarie- dziekuje za wyjasnienienie- takie to troche czary-mary ![]() ![]() Ide jutro przymierzyc 'rozmiar z kalkulatora'. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak nie mogę odżałować jednego z modeli Victoria Secrets, który strasznie mi się podobał, ale w żadnym rozmiarze nie chciał na mnie leżeć - albo był za duży, albo fiszbiny mi się wżynały wszędzie...
![]() |
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak się wyżalić w Scent Barze, od razu czuję się lepiej
![]() Margot45, Fenris, hecate, madziczko, rachelo, mskladaczku, taiwo, Zuziuniu, annmarie, czarnazuziu, Nat, tymeno, Ptaszyno niebieska, tulipanko bardzo Wam dziękuję za wszystkie przemiłe słowa ![]() Jeden plus jest taki, że będę miała teraz czas na wizażowanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Sabbath, życzę dużo zdrowia twojemu mężowi. Cieszę się, że wszystko poszło gładko. --- No to idę sobie. Będę zagłębiać się w wizażowe czeluście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Wam zycze, moze dzis pospie nieco lepiej...
Wczoraj bylo mi bardzo przykro, wlasciwie to wpadlam w mega dol. koles, ktrego lubie, kazda swoja duza i mala frustracje wyladowal na mnie. Ja probowalam rozmawiac z nim ale widzac, ze nic to nie daje a ja mam juz lzy w oczach, odeszlam bez slowa. a miekka jestem ostatnimi czasy i nie odgryzam sie, nie palam zadza zemsty wiec tylko plakalam w kiblu fundujac sobie pande pod oczami. Nie umiem ukrywac emocji. Dzis mijalam go w korytarzu - on rozciagniety w usmiechu ja jak zbity pies (mimo, ze nie chcialam) tylko odpowiedzialam 'cze' Pozniej dopadl mnie w korytarzu z 'przepraszam za wczoraj' A ja mimo, ze mialam ochote wrzeszczec 'Ty gnoju' to tylko stalam tam jak debil i mimowolnie sie usmiechalam i topnialam jak lod. Jestem taka slaba i beznadziejna ostatnio - dawniej to juz z porcja bluzgow poszlalabym go w penis a teraz ... nie umiem. Przejmuje sie tez kims, kim wcale nie powinnam. Bez mrugniecia okiem zrobil mi z zycia male piekielko bawiac sie wysmienicie a teraz nagle - smutny! I ja smutna, ze on smutny. A raczej winna, ze nagle kiedy on 'miewa' jakies porywy uczuc ja ...juz nie bardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż prędzej zasnę z paszczą na klawiaturze, obśliniając klawisze - jestem nieprzytomna ![]()
![]() |
#217 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Ano
![]() A ja mam cały czas zapisany namiar perfumeryjny od Ciebie, ale niestety, ostatnio w niedzielę jechałam przez Toruń, więc nawet się nie wybierałam - nie bardzo wierzyłam, żeby otwarte było...
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ______________ gryx - cudny avatar ![]() w odrobinę podobny klimacie wrzucam fotkę Paolo Roversi'ego z l'uomo Vogue 2000. jedno z moich ulubionych ![]()
![]() |
#220 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Paul Newman - mój number one wśród aktorów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() (to się ekspert wypowiedział ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Będę pilnowała. Jeszcze raz dziękuję. Dobre rady zawsze w cenie. ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
Musi w tym być sporo prawdy, bo mnie w kupnym gorsecie biust wyłazi wszędędy (że pozwolę sobie neologizm stworzyć). Przodem, górą, pod pachy się wciska... Wygląda to fuj. Ohydnie po prostu. ![]() O tym, że zdecydowałam się nie upubliczniać tego fuja pisać nie muszę... Cytat:
![]() Teraz dopiero doczytałam żółty tekst. Brzmi to naprawdę strasznie. Mariolu, czy jest jakaś sensowna perspektywa leczenia? Fizjoterapia, jakieś ćwiczenia na wzmocnienie gorsetu mięśniowego? Może poza ostrożnością rzeczywiście pomyślisz o jakimś szytym na miarę gorsecie? Dobrze uszyty i dopasowany gorset naprawdę nie tylko chroni, ale i odciąża kręgosłup. ![]() Życzę Ci zdrowia. Z Santorio. ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Gryxiu- Bossski avatar
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Madziczka
![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _______________ Sabbath koszmarna siostro to wspaniala nowina ze twoj krolewicz juz jest w domu ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Mariolu współczuję
![]() Sabbath - dobre wieści ![]() Mendosito gratuluję awansu ![]() Burn gratuluję znalezienia ciekawego zajęcia (dopiero teraz doczytałam ![]() Aniołku trzymam kciuki za rozmowę - będzie dobrze ![]() Annmarie - dzięki za namiary na sklepy, dzisiaj spróbuję pojechać do tego znalezionego przeze mnie na forum biuściastych, bo znalazłam sobie na stronce kilka fasonów, które chcę przymierzyć. Nadal nie mieści mi się w głowie, to co wyliczył kalkulator, a jak powiedziałam o tym TŻ, to na mnie popatrzył i zrobił tak ![]() No i musiałam mu wszystko tłumaczyć, że poza A,B,C,D są jeszcze inne rozmiary (o tym chłopak nie wiedział) i że 65G nie będzie wyglądać jak namiot (tak sobie mniej więcej wyobraził ![]() Pewnie okaże się, że to jakiś błąd w obliczeniach i zostanę przy miseczce, którą noszę teraz. Jednak nie dowiem się póki sama tego nabiustnie nie sprawdzę ![]()
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra postawa ![]() ![]() Wiekszy numer miseczki przy mniejszym obwodzie, bedzie podobny. Troche to dziwacznie brzmi, ale np. 75B to mniej wiecej to samo co 70C. Z ta tylko roznica, ze maly obwod lepiej trzyma i zgarnia to co powinno siedziec od samego poczatku w miskach. ![]() Mariolu serdecznie wspolczuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||||||
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj sukienkę bez ramiączek i wszystko się bezproblemowo i stabilnie trzyma ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Burn, co do pracy - absolutna rewelacja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak więc domyslam się, że Biedronka zdobyta ![]() ![]() Fajna jest ![]() ![]() Dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja się denerwuję ... ![]() Tam jest mega ostra selekcja. Zadzwonili do mnie na pewno tylko dlatego, że poręczyła za mnie koleżanka, która jest kierowniczką z innym Inglocie ![]() ![]() No a mama się ze mnie nabija, że tak przeżywam ![]() Cytat:
![]() Aż nabrałam ochoty na jakiś film z lat 50. ![]()
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak do tej pory nie mam żadnego miękkiego w mojej szafie, taki byłby pierwszy. Od czegoś trzeba zacząć ![]()
![]() |
#228 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cholera, ile zaległości mi się narobiło
![]() W temacie stanikowym: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() Cytat:
Kiedyś przymierzyłam sobie stanik z Triumpha, który miał mniejszy obwód pod biustem ale większą miskę, ponieważ nie było mojego rozmiaru i wyglądało to naprawdę dobrze, miałam wrażenie, że piersi prezentują sie lepiej niż zazwyczaj. Cytat:
![]() Czyli wychodzi na to, że lepiej kupować staniki z mniejszymi obwodami, np. zamiast 80C zaopatrzyć się w 75B. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Brawo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Ups...
![]() ![]() ![]()
#230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Contax, a znasz może w W-wie jakieś dobrze zaopatrzone sklepy, gdzie będzie trochę rozmiarówki z 65 pod biustem? Nie zaryzykuję kupowania w internecie, póki nie upatrzę sobie konkretnego modelu i go nie wymierzę ![]() A tak w ogóle, to powinnam już od paru godzin robić fuchę redaktorską ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Gryx - Brawo za Paula Newmana! Ja też go uwielbiam. W dodatku nawet w wydaniu starszego pana nadal jest nieziemsko piękny
![]() W temacie bieliźnianym - jak ja bym chciała sie nie bać kupowania biustonoszy w internecie! Niestety nawet w zwykłym sklepie mam z tym problem, czasem pasuje na mnie 75B czasem 75C, a czasem przymierza 5 rozmiarów i żaden nie pasuje ![]() A takie są czasem śliczności... |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Na początek dołączę do grona zachwyconych avem Gryxia ... Gryxiuniu - ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wracaj do zdrówka kochana ![]() Cytat:
Oj jak ja bym chciała zobaczyć mojego Ciacho takiego nawalonego .... hihihihih ![]() 70 I - fajnie ? Cytat:
![]() Cytat:
byłam wczoraj w triumph'ie .. i babeczka - bez zdziwienia na szczęście, powiedziała mi, ze przykro jej ale takich rozmiarów nie mają ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam z pracy i idę zaraz kosić trawę, może mordka mi sie trochę opali i nóżki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Mieszkanie odkurzone, ogarnięty trochę kącik z kompem... zabrałam się do redakcji i dotarłam aaaaaaż na drugą stronę z trzydziestu trzech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Aragonte, wrzuć na ScentBar - pomożemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myszko, w 75 D - mniejszy obwód ale większa miska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
A potem musiałabym Was flaszkami spłacać, hyhy
![]() Kopnijcie mnie, ta robota naprawdę sama się nie zrobi, leń jestem jak nie wiem co ![]() Inna sprawa, że czuję się podziębiona i ciągle chychram - to też mi nie dodaje chęci do pracy, wrrrrr... Tzn. większa w numeracji, bo jak się obejrzy i porówna, to specjalnej różnicy pomiędzy 75B i 70C nie widać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
BAN stały
|
Padam, a niecałe pół podwórka wykosiłam. No ale słoneczko bierze porządnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
U mnie też porządki. Sprzątnęłam kluskom (czyli moim dwóm albinoskom) klatkę, wyszorowałam drewniane półki i domek, uprałam hamak i z rozpędu "uprałam" szczury, bo się fleje zbeżowiły... A ogólnie to zaczęłam dzień od płaczu, wczoraj płakałam trzy razy (w tym raz idąc po ulicy), co za...
![]()
#240 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, irkax, Contax,SpanishMyszko, Favkes dziękuję Wam pięknie za wszystkie słowa otuchy, wsparcia i rady.
Dziś już nieco lepiej, ale żołądek mi się buntuje na leki, które zażywam ![]() Sypie mi się kręgosłup w odcinku piersiowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.