![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrzesień. Zara, victorias secret,calvin klein, coach itp
Hej, chętnie oddam pandorki
![]() ![]() ![]() skórzana bransoletka: 180zł charms: 160zł łączna wartość: 340zł pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
ok, mi pasuje. w takim razie dwie pandorki za 4 staniki VS.
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
podoba mi sie body forever....stringi szare jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Tak jak napisałam, oddam je tylko za inne kolczyki ze złota, Smashbox był wyjątkiem, bo akurat planowałam go kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
heej
![]() kuferek promod jest super jakosci dalam za niego ok. 200zl tutaj foto pomocnicze.....moglabym za niego wziac perfumy CK i jeszcze cos dobrac... moge prosic o foto na Tobie tego: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1506782305 oraz wymiary od pachy do pachy i dlugosci tych rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1506718103 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1506775082 ps. masz fajne spodnie z wysokim stanem, skad sa? ![]() Edytowane przez blakeL Czas edycji: 2017-09-30 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
i tak wstepnie mysle figi reserved, krem vianek, serum idealia za: szare stringi ck, pomadke bare minerals, tarte mini do ust i ready set ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Kochana a na ile wyceniasz sandałki coach?
za aviatorki serdecznie Ci dziękuję, są świetne, ale jednak nie zdecyduję się bez zmierzenia - muszą pasować do kształtu twarzy, a u mnie bywa różnie z okularami, nie chcę ryzykować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
jesli chodzi o sweterek oysho- jest mniejszy bedzie na S-ke spokojnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Koszula już wymieniona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
W porządku, ja czekałam, bo mówiłaś o wielu perfumach poza wątkiem
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
hej...ok moga byc białe - kuferek jest zupelnie nowy, stan sklepowy
![]() a co z topem Oysho? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- oki....bluzeczka mi sie nie przyda, ale podoba mi sie wiele innych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1506775082 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1506718103 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1506717541 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1506782305 bardzo prosze o wymiary od pachy do pachy i dlugosc i tego ostatniego bardzo prosze o foto na Tobie ![]() w jakim stanie sa te rzeczy? na pewno za kuferek bede chciala perfumy ckin2u ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- a to jest rozciagliwe? Dasz rade zrobic foto na sobie? ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- kurcze....chce za kuferek konkret ![]() bardzo bym ciebie prosila o foto na sobie tego białego body w takim razie oraz tego forever 21 czarnego oraz szerokosc od pachy do pachy i dlugosc calkowita tego: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1506775082 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1506718103 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Wyślesz mi fotkę bielizny Kleina, która mogłabyś wymienic?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
koci świat
|
Który dres bo mam kilka ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- A jaką długość od ramienia i szer. Od pachy do pachy ma ten sweterek holli w kolorze navy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Parka już praktycznie sprzedana na innym portalu. Natomiast podoba mi się u Ciebie ta bluzeczka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1506814610 Może znajdziesz coś za nią?
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
kurcze, szkoda, ze to body czarne zatrzymalas ;] ....Wiec, tak podsumowuja podoba mi sie:
-sweterek szary hollister -bare minerals szminka, tarte mini pomadka + spray, accent bursh -stringi ck, białe, brzoskwiniowe, a jak wygladaja te rozowe? -ew. topik bozello i body białe czekam na jakas propozycje ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
koci świat
|
Kurcze może być za krótki jutro zmierze mój, jakby co za dres byś oddała? Dres ten szary z gwiazdami? dla pewności pytam 🙂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
koci świat
|
Ten mam bo pozostałe wymienione
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
koci świat
|
Bo u mnie bałagan w wątku , dokładki mam na ostatnich stronach wątku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
wszystko mi pasuje, ale
![]() Sweter Hollister za sweter Ala militarny OK! Top z chokerem za crop top czarny OK! (wlasnie mialam Ci ja polecic, ze bedzie dobra na Ciebie i jest b.fajna) Body białe,te miniaturki Tarte - szminka , spray i pędzel Real technique za jeansy , te które pokazałaś mi w w wątku OK! I teraz tak ten topik oysho - chce zostawic sobie jednak. Bardzo mi zalezy na stringach CK jeszcze jakiś....znajdziesz cos jeszcze za stringi i bare minerals?? Znowu cos tam podorzucałam. Moge Ci tez polecic, te spodenki do spania koronkowe bohoo, są z metka beda ok na Ciebie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
oki a za bluzeczke aztecka dziekuje, jakos nie moj styl.
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Kochana a o jakim dokladnie sweterku rozmawiamy, z mojej strony tak? I ktore stringi masz jeszcze na chodzie - tylko te białe z szarą oblamówka tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
hej, czy to jest komplet czy wymieniasz tylko spodenki?
![]() wypisze wszystko co mi sie podoba ![]() najbardziej: conversy, body, nastepnie bokserki białe, czerwone, jak cos to na koncu stringi, ale tez chetnie szare/bezowe/białe ![]() poza wątiem mam wode Yves rocher, moge pokazac jakbys byla zaintersowana ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-10-01 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Aaa ok ten z victoria's secret - jest nowy z metką, może byc taka wymianka - tylko błagam daj te szare stringi ;] nie chce dublować kolorków...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, nic mi nie wpadło w oko
![]()
![]() |
#57 |
BAN stały
|
oki rozumiem , mysle jeszcze nad szortami szarymi zamiast drugiej pary białych.....
ale, prosze podsumuj usuwam po mału rzeczy z watkow dla Ciebie! ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- myślałam o tych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1506717449 jesli nie masz ani spodenek ani stanika..... to za wszystko deal, tak jak ustaliłysmy? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- oki wszystko mi pasuje i wszystko ustalone! napisalam jeszcze pw, to potwierdz tylko prosze i super jakbys wyslala we wtorek, ja wysle albo jutro albo w pon.- bede wyjezdzac za jakis czas i chce zabrac rzeczy ze soba od Ciebie ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
widzialam, ze wszystko sprzedzane, czyli tylko conversy zostaly z tego co bym widziala dla siebie pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
koci świat
|
Kurcze czarnego juz nie mam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:28 ---------- Tylko on jednak za krotki bedzie a taki ladny buuu ale mysle jeszcze nad tym rozowym kompletem bielizny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Aaaa i podoba mi sie jeszcze ten szary holli ale tez zalezy jakie jego wymiary Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Niestety juz poszła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Byloby fajnie na osobie. Ja tez moge cos dla ciebie piszukac mam mase cuchow ale nie mam ostatnio czasu na obfocenie i wystawianie ich. Podaj co bys chciala i rozmiar twój a ja poszukam i puszcze foty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Tak ten sweterek widzialam bardzo fajny tylko tez sie boje ze moze byc krotki bo to XS Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Oki to jutro wieczorem poszukam obfoce i ci zapodam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.