|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Dziewczyny mam na wymiane Anew Retroactive na dzien i dwie sztuki Anew Ultimate pod oczy (wszystkie 3 nowe i nieotwierane)
wiem, ze to nie jest watek do wymiany, ale dla trzech kremow nie bede zakladala calego tematu, bo nic innego nie mam, co moglabym wymieniac wiec jesli ktoras z Was jest zainteresowana to niech napisze ![]() Aha, wczoraj odebralam paczke z kat.8. Wszystko przyszlo, ze stron wyprzedazowych zamawialam to mleczko do opalania. Tez zalapalam sie na ta szminke pro-to-go, ale kolor niestety w ogole mi nie pasuje, moze ktoras z Was by reflektowala? O to juz w takim razie 4 kosmetyk sie dorzucil
|
|
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
Przeszukalam watek, ale chyba nikt nic konkretnego nie pisal o nowym kremie modelujaco-opalajacym Cellu-Glow i osmiu bransoletkach za 9,90. Jesli ktoras z Was moze cos o tych rzeczach powiedziec, to bylabym wdzieczna, bo za pare dni skladam zamowienie z K08. Ciekawi mnie czy krem robi smugi, czy brudzi i ogolnie jaki efekt brazujacy daje? Te bransoletki to tandeta jakas czy warto? Z gory dziekuje
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bransoletki... Takie cienkie, jest ich chyba 8 albo 10... Calkiem ladnie sie prezentują na rece. Moim zdaniem warto... Ja kupilam w demo wiec za 18zl za krem i 8zl za bransoletki bardzo sie oplacalo
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe, kiedy będzie polski katalog 11. Przypomnijcie mi proszę, czy Avon ma letnie wyprzedaże?
Polskie ceny czasem różnią się od rosyjskich - też próbowałam przeliczać ruble na złotówki i w rzeczywistości nasze ceny były inne. Wyższe
|
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki zastanawiam się nad kupnem różu z netto, tylko mam problem z odcieniem, uzywam podkładu antystresowego cream, karnację mam jasną
|
|
|
|
#4386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy wolisz mieć policzki różowe czy bardziej stonowane koralowe tu znajdziesz zdjęcia dwóch odcieni mam nadzieję że się przydadzą ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=226 |
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
przejrzałam aktualny katalog i jestem przerażona. nie ma podkładu antystresowego :| Wycofali z regularnej sprzedaży? :| Czy może ja ślepa jestem....
|
|
|
|
#4390 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
mam już podgląd faktury i brak braków a zamówienie na ponad 500zł.Z wyprzedażowej strony zamawiałam żel p.prysznic dwufazowy ten zielony i przyjdzie , zastanawiałam się jeszcze nad tym ochronnym mleczkiem brązującym ale bałam się krótkiego terminu ważności a ja kosmetyki z serii bronze ma przeważnie 2 sezony bo nie daje rady zużyć. Dlatego wzięłam ujędrniający balsam ochronny i mam nadzieje że nie będzie zbyt gęsty.
Poza tym wzięłam sobie jeszcze jedną szminkę nabłyszczającą tę diamentową w kolorze rhinestone rose , mgiełki LBD i Perceive i mydło w płynie.Postaram się z k09 nie zamówić już nic . |
|
|
|
#4393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
czy otrzymałyscie moze karty myAvon i z nich korzytacie? Na czym to polega? Buzial,
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilka pytań, zamówienia produktów wpisuje w tą dużą różową kartkę ?? Bo w srodku jest jeszcze jedna kartka, napisana czarnymi literami i nie wiem w którą
I na jaki adres mam to wysyłać? można złożyć zamówienie przez internet? A i jeszcze kwestia zarobków, gdy złoże zamówienie na większą kwotę to kiedy wypłacają mi pieniążki? Z tego co mi się wydaje to można zamawiać jakieś kosmetyki dla konsultantek w niskich cenach ale to chyba jest dobre dla tych którzy nie chcą zarabiać a mi chodzi wyłącznie aby mieć z tego jakieś korzyści. Dla siebie Kosmetyków nagminnie nie chcę dostawać ani kupować.... |
|
|
|
#4396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tych wszystkich informacji powinna Ci udzielić osoba, z która podpisujesz umowę. dziwne, że Ci nie powiedziała nawet tak podstawowych rzeczy, jak to w jaki sposób składać zamówienie przez internet.. Zwróć się może do niej, bo to należy do jej obowiązków.
|
|
#4397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest w k11/08
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni nie wypłacaja pieniędzy, zamawiasz, dostajesz paczkę, a potem płacisz fakturę na co masz chyba 3 tygodnie od jej wystawienia. W avonie zarabianie pieniędzy polega na tym, że robiąc zamówienia za jakąś kwotę przysługuje Ci upust, ale to możesz przeczytać np w strefie konsultantki, na formularzu tym różowym chyba tez to jest. I np mając 25% upustu od produktu (nie każdego!) sprzedajesz klientce za cenę katalogową, a Ty płacisz avonowi za produkt minus te 25%. Poza tym jak dla konsultantek są tańsze kosmetyki to nie oznacza, że musisz je brać dla siebie. Mozesz je np komus sprzedać Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
#4399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zamówienia wpisujesz w formularz różowy , każdy produkt ma swój numer katalogowy odnajdujesz go i wpisujesz ilość zamówionego produktu jeśli chodzi o katalog, natomiast osobny formularz jest uniwersalny przeznaczony do przesyłania faxem.W zasadzie formularze te zanosi się do biura avonu ale na jaki adres wysyła się to nie mam pojęcia , składam zamówienia prze internet. Co do pieniążków to nikt ci nic nie wypłaci , to ile zarobisz zależy od tego ile sprzedasz bo od każdego produktu masz upust a różnica między ceną z katalogu a wypracowanym rabatem jest twoim zarobkiem. Zanim zaczniesz liczyć na kokosy zorientuj się w asortymencie i zasadach jakie obowiązują w avonie (w tym wątku i w poprzednich jest o tym ciągle mowa) i wtedy zobaczysz czy to ci się opłaca czy nie. no i kasiek1122 była szybsza. |
|
|
|
|
#4400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..właśnie wczoraj skończyłam jedno opakowanie tego kremu modelująco-opalającego.Używałam go codziennie. Faktycznie: drobinki złote..są śliczne.. i pięknie wyglądają. Efekt opalenizny był widoczny. Co do ujędrniania: jakieś minimalne efekty były.To tyle pozytywów. Nie mogłam jednak znieść zapachu tego kremu.. Po każdym nałożeniu wietrzyłam pokój ;(poza tym, zostawial mi smugi. Starałam się dokładnie smarować nim..a i tak mimo wszystko jakoś tak czasami było widać nierówne "odcienie", a po myciu to całkiem u mnie pojawiała się "mozaika"... Może komuś innemu służy lepiej - sama jednak już nie kupię go więcej..wolę wyłożyć pieniążki na jakiś inny kosmetyk. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
A może macie już jakieś wrażenia ze stron zapachowych z katalogu 9?? Czaję się na bananową serię Naturals, ciekawa jestem czy będzie fajna.
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam na żywo u fryzjera zarówno katalog 9 jak i 10 i powiem tak, że seria bananowa pachnie tak samo ładnie jak szampon o tej samej kompozycji zapachowej. Jeśli chodzi o Sensy z 10 to tak mi się wydaje że pachna tak samo jak w starej wersji. Seria Tokio, Roma i coś tam ładnie pachną, tak samo nowy Blue Rush dla facetów.
|
|
|
|
#4404 |
|
Zadomowienie
|
O, dzięki Kasia2439
Zapowiada się to ciekawie.
|
|
|
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem tez tyle ze jest to na takiej sredniej wielkosci dlonie jak ktos ma male to spadaja jezeli duze to nie wejda jezeli chodzi o jakos to ja np mialem dwie ciut wieksze od pozostalych ale za te pieniadze awrto dam kolezance w prezencie![]() Jeśli chodzi o Sensy z 10 to tak mi się wydaje że pachna tak samo jak w starej wersji. Z tego co wiem to jest calkiem nowa seria bo wachalem jeden zapach i nie jest podobny do zadnego z terazniejszych. Mam pytanie czy ktos oprocz mnie dostal nowy perfum od salmy hayeck i czy dostal takze rozwalony potfel?? Oraz prosze o opinie na temat tego eliksiru do cery dojrzalej jest w fajnej cenie i nie wiem co mam mowic klientkom...a nie mam zamiaru miec zwrotow
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-06-04 o 18:07 Powód: prosze nie pisać posta pod postem!! |
|
|
|
|
#4406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie kusi ta seria tylko ze względu na zapach...O szamponie z tej serii nie mam najlepszego zdania...Oceniłabym go jako dopuszczający
|
|
|
#4407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
Srednica 7 cm
i nie maja regulacji
|
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

wiem, ze to nie jest watek do wymiany, ale dla trzech kremow nie bede zakladala calego tematu, bo nic innego nie mam, co moglabym wymieniac 

.
Po każdym nałożeniu wietrzyłam pokój ;(poza tym, zostawial mi smugi. Starałam się dokładnie smarować nim..a i tak mimo wszystko jakoś tak czasami było widać nierówne "odcienie", a po myciu to całkiem u mnie pojawiała się "mozaika"... Może komuś innemu służy lepiej - sama jednak już nie kupię go więcej..wolę wyłożyć pieniążki na jakiś inny kosmetyk.