|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
Baby, życzę abyś szybko poczuła się lepiej Cytat:
Mam wielką nadzieję, że Twój kryzys minie, że będziesz radosna Oby najbliższa wizyta u psychologa pomogłam Ci nabrać sił na dalszą walkę o pełne, szczęśliwe życie. Bo zasługujesz na nie Kochana Nabieraj kolorków Ja też jutro będę wylegiwała się na słoneczku (oczywiście w czapeczce Cytat:
Za 2 godzinki jadę na lotnisko
|
|
#2432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja się poddaje, nawet mój tata nie jadł obiadu bo nie jest głodny i mu gorąco a ja zjadłam obiad podwieczorek i lody, nie koniec z tym
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczyny, uciekam, za chwilę jadę na lotnisko
Żegnam się z Wami w Szkocji, a powitam Was w Polsce Do zobaczenia za kilka godzin
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krytia: tak pojde na badania Aga: Wcale ze takie kosci nie sa ladne. Ogolnie nie rozumiem czegos. Po podobaja mi sie szczuple a nie kosciaste dziewczyny ale sama nie potrafie siebie zaakceptowac szczuplej tylko musze byc ksciasta. Ech... |
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Agatko bardzo sie ciesze, ze juz jedziesz
Widzisz, juz minelo tyyyyle dni! Mam nadzieje, ze bedziesz wreszcie szczesliwa i wszystko sie ulozy. Milej podrozy, czekamy na CiebieBaby idz kochana koniecznie do lekarza. To nie sa zarty Bardzo sie o Ciebie boje, przestraszyl mnie Twoj post. Obys poczula sie lepiej A co do wystajacych kostek - to moze jakies P, albo chcociaz porzadne U wreszcie, hmm?Hypnotic bardzo ciekawy artykul.Ja juz dawno przestalam byc taka niewolnica bialka, ale widze, ze wiele dziewczyna na wizazu wciaz ma obsesje na jego punkcie. Co do tego, ile jem, to nie wiem dokladnie, bo nie licze kalorii, ale mysle, ze sa to rozsadne porcje. Mam caly czas opory przed tluszami i slodyczami. Moim duzym sukcesem jest to, ze jem maslo. Co prawda smaruje ardzo malutko, ale zawsze cos Stopniowo sie przelamuje. Wstydze sie kupowac np. drozdzowki czy wafelka, ale jak kupi je mama czy cos w stym stylu, to jem oczywiscie. Mysle, ze dla Ciebie tez najlepsze byloby takie wyposrodkowanie, bez zakazanych produktow itd. Jak sama przed soba uczicwie zwiekszylabys dawki jedzenia, nie liczac kcal, bardziej na luzieFunky kochana dziekuje za zaproszenie do przyjaciol Tak mi miloI tak sie o Ciebie martwie, kochana Mam nadzieje, ze te 0,5kg to nie bedzie dla Ciebie zacheta do dalszego odchudzania. Naprawde bardzo Cie podziwiamy za U, za to że sie nie poddawalas, ale nie wracaj juz do tegoto ja tez mam pewne watpliwosci... Co do sytuacja z Werka Kasik tak sie ciesze ![]() Annie tak samo Wasze posty sa takie pozytywneEwelko no i widzisz Zapamietaj ta rozmowe z kolezankami na przyszlosc, jezeli kiedykowliek pozmyslisz, ze jestes gruba, to jeszcze raz odtwarzaj wszystko w pamieciMonika... jestes taka szcuzpla. Zgadzam sie z Agata i Ludzia,jesz bardzo malo, nie powinnas sie odchudzac... To zupelnie nie potrzebne. ![]() Krytia nie przejmuj sie nimi. Najwazniejsze jest Twoje zdrowie, Twoje zycie Toffiee bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry. No w sumie racja, ze nie mozna jej oskarzac, ale jednoczesnie jej krzywdzace komentarze spowodowaly, ze wpadlas na pomysl odchudzania. To nie ona sie glodzila i robila sobie krzywde, ale ona to rozpetala. Do tego sama miala powazne problemy.Tak mi przykro, ze to wsyztsko trwalo az piec lat Musisz z tym teraz walczyc, wykorzytsajfakt, ze psychicznie czujesz sie lepiej. Jak u Ciebie jest teraz z jedzeniem? Czy probujesz przytyc? Mam nadzieje, ze bedzie lepiejAgness dobrze, ze jest troche lepiej, ale martwi mnie ta Twoja obesja ruchu. Przeciez tak nie mozna. Jak jedno to drugie... Co z psychologiem? Postaraj sie miec ten dobry nastroj na dluzej Plameczko ciesze sie, ze nie robisz sobie wyrzutow. I ogolnie masz chyba dobry nasroj, prawda? Oby tak dalej ![]() A ja mam dziewczyny jakas hustawke nastrojow... Plakac mi sie chce. Ostatnio tyle sie dzieje, chyba jednak wypisze sie ze szkoly i do pierwszej liceum pojde gdzie indziej, stresuje mnie to, ale takze bardzo cieszy. Ostatnio troche pozwaodzilam sie na ludziach. Niby tylko na dobrych kolezankach, a nie przyjaciolkach, ale jednak. Boli. Czasem wydaje mi sie, ze mam okropnego pecha. Ale chyba nie powinnam tak myslec, zwazywszy na to, jak cierpia inni.
|
|
#2436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
przemyśl dobrze to liceum jeśli będziesz pewna to idź do tego nowego może będą tam zaczepiści ludzie? Też się pozawodziłam na ludziach
|
|
#2437 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do psychologa - naprawdę,teraz mam najgorszy tydzień w szkole i nawet gdybym bardzo chciała to nie mogę tak sobie iść z lekcji,poza tym mama przecież nic by nie wiedziała,potem by się pruła,że znów mnie w szkole nie ma itp. A po drugie - tak naprawdę to chyba nadal mam nadzieję,że wyjdę z tego sama ... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj w sumie nienajgorzej. Ubrałam do szkoły moje nowe spodenki do kolana i choć czułam się gruba,z potwornymi nogami itp,to przeżyłam mimo wszystko. Chyba pierwszy raz w życiu nie zmieniłam zdania i jednak poszłam w spodenkach do szkoły,zawsze w szkole się krępowałam.A jeśli chodzi o jedzenie - dzisiaj w sumie takie utrzymanie,zjadłam 1600kcal,spaliłam 450,i zastanawiam się,czy powinnam coś jeszcze zjeść dzisiaj. Niby mało wyszło kalorii,ale przed chwilą zjadłam dużą bułę ciemną z tuńczykiem i warzywami,więc na następny posiłek może być trochę za późno ![]() Nie wytrzymałam,musiałam pojeździć na rowerku,bo w ramach deseru poobiedniego zjadłam sobie drożdżówę z makiem,no i potem lekkie wyrzuty sumienia się pojawiły,choć bardzo się starałam,aby ich nie było. Teraz zaraz zmykam na mały spacerek,może se lode kupie,a co i tak mało kalorii w sumie wyszło,potem do książek,najgorszy dni teraz ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
|
|
|
#2438 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tu nawet nie chodzi o to chyba czy to weekend, czy normalny dzień, myślę, że to chyba ze stresu... Jem super wypasioną owsiankę, ok, ale po godzinie mam na coś ochotę, to zjem garść płatków, potem leci następna, jeszcze kolejna, aż skończy się paczka, leci druga, potem jest mi sucho, to leci homo- 1 i drugi. A skoro już tyle zjadłam, to mogę sobie pozwolić na pieczywo, które tak uwielbiam, i idą 4 grahamki i kilkanaście tostów. No i przecież tyle zjadłam, to czy paczka pierników coś zmieni? Dwa jabłka? To tyle co nic. I tak w ciągu 2 godzin i najczęściej to się powtarza już do końca dnia. Takie głupie myślenie, potem zdaję sobie sprawę, ze nawet smaku już nie czuję, tylko połykam w całości. W czasie diety może zdarzyło się to kilka razy, po przejściu na U- średnio 1-2 razy w tygodniu ______ Dzisiaj jest już ok, wprawdzie zjadłam zdecydowanie za duzo truskawek i jestem przejedzona, ale nie był to napad. Boję się tego, że za 2 tygodnie na weekend idę do pracy- w gastronomii, nie będe miała możliwości robienia posiłków, a wokól będą same kaszanki, kiełbasy, hamburgery, gofry, lody i boję się, że właśnie wtedy znowu się złamię ;/ Cięzko w takich momentach jeść wieśniaka. Cytat:
To nie jest ładne, to jest wręcz BRZYDKIE, wiele osób mi to już mówiło, najchętniej bym je spiłowała, więc kompletnie Cię nie rozumiem ![]() Poza tym... Na taką ilość ruchu jesz dużo za mało, doskonale wiesz, że nawet jakbyś chciała to nie schudniesz w ten sposób, musisz przyspieszyć przemianę materii, a robisz dokladnie na opak, spalasz mięśnie. I wiesz o tym, tylko czemu nie wyciągniesz wniosków? Cytat:
One powinny czuć się głupio, w żadnym wypadku nie Ty. Cytat:
Teraz już będzie tylko lepiej ![]() Cytat:
Osobiście uwazam, że zmiana środowiska nawet bez większego powodu jest dobra, poznaje się nowych ludzi, a jeśli poprzednim znajomym na nas zależy, to i tak utrzyma się dobry kontakt Cokolwiek zrobisz będzie dobrze
|
|
#2439 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
że tak się męczysz. Oby było lepiej - proszę, powiedz, że jest... Cytat:
Cytat:
Cytat:
mają to gdzieś albo zazdroszczą takim chudzielcom jak Ty, że jedzą, ile chcą i są chude Cytat:
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiosenko, ale to dlatego, że ostatnio malutko ćwiczę, mam mało czasu, a ja naprawdę lubię się ruszać
i to dla mnie przyjemność .
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą, nie mam pojęcia, czemu uznałaś mój tekst w grzechach za prowokację. miał być śmieszny i zabawny oraz - miał wyśmiać głupie grzechy wizażanek typu 'zjadłam kanapkę', 'zjadłam jabłko po 16'. i na szczęście wiele dziewczyn rozbawił i tego typu pseudogrzechy już się nie pojawiają.
|
|
|
#2442 |
|
Wtajemniczenie
|
Ah, muszę przeprosić, źle zrozumiałam
. Mnie też rozbawił, więc zapytałam,a myślałam, że to ty kiedyś napisałaś sama i, że to była prawda.
|
#2443 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawde pomaga. Wygrałam przez to z bulimiaA to mleczko jest super pyszne i nie żałuj, to w końcu prezent Cytat:
Cytat:
Mało ludzi takich jest, dla nich wiele rzeczy nie ma znaczenie, nie przywiązują do nich wagi.Z moją siostrą jest tez złozoan sytuacja, ona tez się głodziła , tylko dlarego, że nie chciało się jej podejśc do lodówki i teraz tez tak robi. Gdy była w szpitalu psych. umieszczoną ją nawet w programie anoreksji , tak ciągle chudła. a czy ja naprawdę miała- do dzis nie wiem-raczej nie,Jest z gatunku tych ludzi niewrażliwych i nieambitnych. Jest bardzo chuda, ale ma okres i nik sie jej nie czepia. Drażni mnie to i irytuje, ale własnie- ona ma okres. Staram się przytyc, ale gdy waga faktycznie wzrasta czuję się źle i waga znowu spada, potem znowu wzrasta i wychodze na 0 niestety. |
|||
|
|
|
#2444 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pomyśl ile czasu już straciłaś na próbowanie .... i teraz zastanów się czy warto nadal ???Cytat:
![]() ![]() A Czemu nie piszesz co słychać u Ciebie ?? melduj i to szybciutko ![]() btw: aaaaaaaaaaaaaa jutro egzamin a pojutrze drugi ![]() ![]()
|
|
#2445 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Iza nie wiem jak moge pozwalać na takie zachowanie, ja hmm jestem raczej spokojna, cicha(chociaż jak jestem w obcym towarzystwie to nie) a po za tym to one są lubiane i wiesz jak powiem coś im to boje się że wszyscy się ode mnie odwrócą. A o jedzeniu staram się nie rozmawiać nigdy Mam kilka koleżanek ktre gadają ze mną tylko w szkole a nigdy nie chcą abym do nich przyszła czy coś. Ale jest jedna dziewczyna którą lubię i ona chyba mnie też, ale wyjechała na wakacje
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko ![]() Cytat:
truskawki pyszne są a poza tym jak jesz? lepsza ta obojętność (jeśli nie jest apatią) od totalnego doła a więc może wszystko zmierza ku lepszemu? u mnie całkowicie normalnie
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie Ci zazdroszczę tej normalności ![]() edit: ja uciekam jeszcze się pouczyć wykładów i wyciąć ściągi Buziaki Moje Kochaniutkie
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile kcal jadasz dziennie teraz?
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, że nie pisałam. czytam Was cały czas.
jest źle. powiedziałabym nawet, że fatalnie. po powrocie z francji od razu wyjechalam do kolezanki. bylo dobrze, bardzo. ale pozniej coś się załamało w moim życiu.. coś bardzo dla mnie ważnego, czego byłam pewna, okazało się tylko moim urojeniem. doszedł stres w szkole, wybór liceum, pełno zaliczeń, walka o dobrą średnią. zaczęły się napady. od tego pierwszego 'wyczekiwanego'. średnio co drugi dzień. nie wymiotuje, ale gdybym tylko potrafiła... mało sypiam, codziennie jadę na kofeinie, łykałam kilka razy tussipect by mieć siłę się uczyć. jestem przygnębiona, a w zasadzie mam przeraźliwie zmienny nastrój. potrafię rozpłakać się nagle z byle powodu a zaraz śpiewać wesołą piosenkę. ale najchętniej leżałabym całymi dniami, teraz tylko powstrzymuje mnie od tego sporo nauki. tak tak, ta chora ambicja. oczywiście przytyłam. średnio co drugi dzień mój brzuch z przejedzenia jest ogromnych rozmiarów, widząc się w lustrze mam łzy w oczach. czuję jak tyję. i kolejna sprawa która mnie przygnębia i to bardzo mocno. przedwczoraj postanowiłam to zmienić. przejść na R. nie umiem jeść normalnie. Zawsze ze skrajności w skrajność. Wczoraj było dobrze. Całkiem redukcyjnie. Dzisiaj - cały dzień można by nazwać napadem. A postanowienie było bardzo mocne. Przecież patrząc na siebie, dotykając boczki czuję obrzydzenie. Mimo tego nie mogę, nie potrafię... Jutro pewnie będzie to samo. Utnę ze śniadania, do szkoły nie wezmę, zjem skromny obiad, sięgnę po jogurt.. i potem poleci. paczka musli starcza mi na jeden, góra dwa dni. Wiem, że nie muszę przechodzić na R. Wystarczy, że napady się skończą, będę jeść regularnie, normalnie, a te kilogramy zlecą. Ale nie potrafię... Jedzenie jest moją obsesją, nie dam rady żyć normalnie
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro wyruszam na jej spotkanie wyjdę na przeciw to może się natknę i jak dopadnę to nie wypuszczę z rąk a z jedzonkiem to tak dobijam do 1800-1900 więc nie jest źle.EDIT: Zooosiu tak mi przykro jak czytam co się dzieje u Ciebie chodzisz do psychologa, czy przerwałaś terapię?? Słoneczko nie poddawaj się a już na pewno nie zaczynaj tego od nowa bo to się nigdy nie skończy
|
|
#2451 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)kiedy zaczęły się napady? przecież we francji jadłaś normalnie, potem u koleżanki chyba też? czy przez to zdarzenie zaczęłaś ucinać? (bo ja mam tak, że gdy jestem smutna, coś mi nie wyjdzie - ucinam )nie potrafisz nie obcinać kcal w ciągu dnia? skoro wiesz, jak to się kończy? i co z psychologiem, Słoneczko? poza tym zdajesz sobie sprawę z faktu, że jeśli chcesz, by napady minęły, redukcja jest wręcz WYKLUCZONA... ![]() Cytat:
przymknę na to łaskawie oko a serducho ?Krytuś,a u Ciebie?
|
|
|
#2453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2454 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przestałam pisać nawet tutaj, na zwierzaniu się psycholog też mi specjalnie nie zależy.. udaje przed wszystkimi, że jest dobrze. a jest co raz gorzej.
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
zosiu, zamykanie się w sobie to najgorsze co możesz robić, czemu nie odpowiadasz na mojego poprzedniego posta?
Madlen wiesz co - jeśli ludzie Ci nie odpowiadają - zmień klasę lub szkołę. ja to zrobiłam i nie żałuję.
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Zosia- kurcze, tak się ostatnio zastanawiałam co u ciebie, ale widzę, że nie za ciekawie
w każdym bądź razie nie poddawaj się, kochanie, przecież wiesz, że potrafisz skończą się napady, wszystkie nauczymy się normalnie jeść, ale potrzeba czasu . . . i nie myśl o redukcji, ona nic nie pomoże, wierz mi .
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie potrafię normalnie.. Pani psycholog mówi, że nie mogę się kontrolować, że powinnam pozwolić sobie na luz, bo im bardziej będę myśleć o tym, żeby napadu nie było i ograniczać wszystko, tym bardziej on będzie. a jednorazowym zdarzeniem się nie przejmować. ale gdy ja pomyślę po obiedzie 'mam ochotę na jogurt' i tak za jej naradą zjeść go, to potem stwierdzam, że chcę drugi, później może jabłko a może miska musli no i ostatecznie pod koniec mnie rozsadza ![]() boje się zjeść obiad, bo wiem, że wtedy nie będę mogła przestać.. gdyby nie szkoła ta lawina poleciałaby po śniadaniu. boje się jeść cokolwiek, ale z drugiej strony nie mogę przestać..
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Funky ja Cie tez bardzo, bardzo polubilam
Naprawde![]() A co do tych przyjaciol, to w sumie nam oni sa najbardziej potrzebni, bo wrazliwe z nas dziewczyny. I tak czesto sie na nich niestety zawodzimy Ja w juz tyle przyjaciol stracilam, ze naprawde jest mi przykro jak o tym pomysle... Bo przyjaznisz sie z kims pare lat, spedzacie mnoswto czasu razem, a pozniej okazuje sie, ze to zupelnie nie to. TAKI ZAWOD. Zawsze strasznie to przezywam, analizuje, placze i trace zaufanie do ludzi. Oby tym razem bylo inaczej.I zycze Ci powodzenia na egzaminie! W konuc wpadasz tu tylko na chwilke, a tak wciaz sie uczysz. Bedzie dobrzeMaggie strasznie mnie pociesyzlas tym postem Ja wlasnie mam taka nadzieje, ze trafie na fajna klase w liceum, ze wszytsko bedzie ok. Tez lubie tak zaczynac od nowa. W gimnazjum tez nikogo nie znalam i okazalo sie byc bardzo fajnie. Jednak po 3 latach bycia razem chce czegos nowego sprobowac. Tymbardziej ze nasi nauczyciele sa okropni. A poniewaz chodze do najlepszego gimnazjum w moim miescie przy najleszym liceum to maja obsesje,cos w stylu "nikt cie nie zmuszal tu byc, jak ci nie pasuje to spadaj" itd... Ogolnie nieciekawie. Mam nadzieje, ze uda mi sie utzrymac kontakt z fajnymi osobami, z jedna z podstawowki caly czas mi sie udaje, spotykamy sie co najmniej raz w tyg i jest super![]() Oh, Maggie nie wiem, co Ci poradzic odnoscie tego apetytu. Na pewno troche winic mozna za to niedobory w organizmie. Na samym poczatku przygody z odchudzaniem tez od czasu do czasu zjadalam jakas nieprzyzwoita ilosc "zakazanego" produktu. I to nie bylo napadowe, bo ja po prostu wtedy sie jeszcze tak tym nie przejmowalam. Zreszta, nie mialam za bardzo po co. Bo jeden dzien i waga znowu spadala, na poczatku odchudzania metabaolizm byl zachywcajacy (tak, robilam ten blad i wazylam sie codziennie). Wiec na pewno troche organizm sie dopomaga. No i tez pewnie wina jest to, ze sie tak mocno kontrolowalas, sposywalas itd. podczas diety, wiec teraz podswiadomie chcesz "wrzucic na luz" jak masz duzo nauki i stresujacy dzien i wybierasz ten sposob. Wiem, ze trudno jest nad soba zapanowac. Ale kochana, jak to jets, akceptujesz swoje cialo? Sprobuj sie nie przejmowac jak zjesz za duzo. Postaraj sie do konca dnia jesc jak najbardziej normalnie, nie odpuszczaj. Najgorsze, co mozesz teraz zrobic, to sie tak przejmowac i rozstrzasac. Mysle, ze powinnas byc na U, tak jak wczesniej postanowilas i nie myslec o jedzeniu, o planowaniu, bialku itd. Waga sama spadnie. I polecam niewazenie sie. Ja praktykuje od jakiegos czasu i powiem, ze jest super . Trzymaj sie kochana i nie daj sie zadnemu ED Zoosiu ![]() ale co sie konkretnie stalo? Nie mozesz "mscic" sie na sobie jedzeniem... Kochana, nie tedy droga. Na pewno przesadzasz, bo niemozliwe jest TAAAKIE przytycie w ciagu zaledwie paru dni. Nie katuj sie zadnym R, to nic nie da, bedzie tylko gorzej. Organizm bedzie sie dopominal wiekszej ilosci skladnikow. Powinnas porozmawiac o tym z Twoja psycholog, zebys jakos inaczej wyladowywala stres. Wiem, ze nam najlatwiej jest dac ujscia napieciu jedzac bardzo malo albo sie opychajac, ale nie mozemy pozwolic, zeby choroba zwyciezala. Jak mam nerwowy dzien, to zawsze przeginam trioche z jedzeniem. Albo mam scisniety zoladek, albo wprost mnie ssie. I pozniej zawse jestem na siebie zla. Dlaytego naprawde pogadaj z psycholog, poczekaj, az sytuacja sie unormuje, nie bedziesz juz taka smutna, daj sobie czas, a bedzie lepiejEDIT: Plameczko i bardzo dobrze postanowilas Kiedys juz pisalas, ze jak chcesz sie spiac i cos bardzo dobrze zrobic, to wtedy przestajesz myslec o R, zalwtiasz te sprawe i wszytskojest dobrze. Wiec nie zaptrzataj sobie teraz glowy jakas niepotrzebna R, tylko skup sie na tym praiwe jazdy. Nie przejmuj sie tym instruktorem, uwierz w siebie. Moze wyskoczysz jutro z tata i jezcze pocwiczycie jazde? Bardzo bym chciala, zebys zdala, bo wyobrazam sobie, jak bedziesz z siebie dumna No i my wszystkie tez. Podejdz do tego na spokojnie. Nastawienie ma baaardzo duze znaczenie w takich sprawach. Spedz dzien egzaminu jakos milo, zebys na luzie do tego podeszla. Bede baardzo mocno trzymala kciuki za Ciebie I oby te wszytskie przykre mysli uciekly od Ciebie jak najdalej. Wiesz, mysle, ze kazdy czasami czuje sie samotny. Naprawde nie masz nikogo zaufanego? Ja zawsze chcialam miec taka przyjaciolke ideal. Tzn. ze rozumiemy sie niemalze bez slow, zawsze nierozloczane, nigdy nie poklocone, identyczne ooglady itd. Ale to niemozliwe. Nie ma idealow i trzeb apracowac nad soba. Ale jak mam zly dzien, pokloce sie z rodzicami, to wtedy mysle, ze jestem taka okropnie samotna, strasznie sama, sama, sama. I ze jak schudne i bede niesamowicie chuda, to przynajmniej wszyscy beda mi zazdroscic figury. Jak sie przeczyta te slowa, to brzmia niedorzecznie, idiotycznie. A niestety przechodza mi przez glowe. Tylko nie pozwalam im zwyciezac. Trzymaj sie kochana
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
zosia mam to samo, wszystko, jak nie jem, to jest okej, nie umiem jesc normalnie, bo potem jeszcze to, a jeszcze plasterek szynki, a to moze troche czeresni i tak do 3000 kcal. Zawsze gdy mam wolny czas. Dlatego ratuje sie R, ktora z reszta i tak mi nie wychodzi, ciagle tyje, jestem gruba i w ogole.
Mam dosc, nie daje rady,ja juz nie chce, nic juz nie chce, mam dosc wszystkiego, nie chce byc samotna, nie chce byc gruba, chcialabym zdac ten egzamin i miec z glowy wszystko, a jak nie zdam, to bedzie wstyd ![]() Wiem mowie jak dziecko, ale nie mam juz sil na to wszystko. Mam dosc.
|
#2460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hmm tak sobie myśle czy raz w miesiącu spotkanie z psychologiem to dobrze czy źle? ![]() A teraz lepiej, tylko jak znów ktoś mówi że nie jest głodny to mnie zazdrość zżera bo ja bym mogła jęść i jeść i jeść . Ale mam nadzieje że rowerka jutro nie będzie.
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Dobrze ze wyszłąs z tego. No a teraz trzeba pamietac o czyms na glowe bo nie ma zartow z tym sloncem jak piszesz.
Oby najbliższa wizyta u psychologa pomogłam Ci nabrać sił na dalszą walkę o pełne, szczęśliwe życie. Bo zasługujesz na nie Kochana

Ja też jutro będę wylegiwała się na słoneczku (oczywiście w czapeczce 

Nieźle, u mnie w ogólniaku, w I klasie to cała klasa w sumie takiej nie miała 

- w tygodniu ok, a w weekend lody, ciastka itp. nie twierdzę, że wyolbrzymiasz, ale skoro przed dietą jadłaś dużo, to...
nie wiem. a powiedz mi, jak wyglądają Twoje weekendy?