Panny Młode 2009 cz. III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-03, 18:14   #1321
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Hey dziewczyny
co tam slychac?
jak dzionek mija?

ja mam dzisiaj mala rocznice z TZem
3 Lata razem nawet nie wiem kiedy to zlecialo
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 18:32   #1322
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
witajcie ale u nas ukrop... nie da sie wytrzymac...

jutro rano mam egzamin na prawo jazdy.. trzymajcie kciuki... jak narazie sie niestresuje.. ale moze jutro cos sie zacznie dziac...

oj, tylko nie denerwuj się, na pewno zdasz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny
co tam slychac?
jak dzionek mija?

no to gratuluje
A ten czas to rzeczywiście strasznie szybko leci....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 19:45   #1323
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
no to gratuluje
A ten czas to rzeczywiście strasznie szybko leci....
dziekuje
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 19:58   #1324
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Hey dziewczyny
co tam slychac?
jak dzionek mija?

no to gratulacje
a nam dzisiaj miesiąc mija od zaręczyn
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 20:21   #1325
Rybulka
Zakorzenienie

Nie było mnie kilka dni, bo wkuwałam do egzaminu... Dzisiaj się odbył- zdałam. Jutro zaczynam naukę do poniedziałkowego egzaminu...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Rybulko chciałas zrezygnowac z naszej szczęsliwej daty??
Nie, tylko, że najpierw mieliśmy wybrana datę 20.06.2009, ale nie było na ten termin wolnego lokalu... I w ten sposób będę ślubować tego smego dnia co Ty i Jaga

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja obronę będę miała w przyszłym roku przed samiutkim ślubem, już to czuję jak będę sie wkurzać, że muszę pisać pracę a tu w głowie ślub i wszystko z nim związane.
Bedziesz miała tak samo, jak ja Tyle, że Ty będziesz bronić licencjata, a ja magistra Powspieramy się

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ano szczury. No ja tez nie potrafilabym pokroic szczura, zwlaszcza, ze wiem, jak sie je usmierca, bo juz raz przy takiej procedurze uczesniczylam... Wczesniej podczas jednych zajec musielismy uspic szczura eterem i gdy ten spal bralo sie nozyczki i cielo brzuch (trzeba bylo wypreparowac z niego nerki, watrone i serce). Tylko, ze dali tepe nozyczki i mimo, ze szczur byl uspiony to i tak przerazliwie piszczal. Poplakalam sie wtedy i teraz jak to pisze mam lzy w oczach. Niektore osoby sie ze mnie smialy... Ale ja nic nie poradze, ze jestem uczuciowa. Poza tym kocham zwierzeta... No i jak teraz pomysle, ze mam znow takie stworzonko kroic to serce mi sie kraje. Niby prowadzaca cwiczenia wtedy tlumaczyla, ze to sa specjalnie chodowane zwierzeta, ktore maja wady i ze nie powinno byc zal. No tak, to rownie dobrze mozna powiedziec, ze mozna wychodowac specjalnego czlowieka do typowo laboratoryjnych zadan... Dla mnie to zadne tlumaczenie. To babka powiedziala, ze gdybysmy mieli bliska osobe, albo sami zachorowali na raka to wolelibysmy badania robic na szczurach niz na samych sobie. No i tu babka tez nie trafila... Ja jestem po tej chorobie a mam zupelnie inny swiatopoglad. Owszem, chce pomagac ludziom, ale nie kosztem biednych zwierzat.

A praca magisterska brzmi: "wplyw suplementacji cynkiem na peroksydacje lipidow w watrobie szczura".
Ło matko! Historia ze szczurem mnie przeraziła, bo sama bym pewnie zareagowała, tak jak Ty... A temat Twojej pracy? Yyyyyy... a o co chodzi? (nie, nie odpowiadaj. I tak nie zrozumiem)

Cytat:
witam mamusia mi kupila nowy monitor i teraz moge was pieknie wiedziec.. bpo ostani mi sie czesto wylanczal..
a dzis mialam 2 godziny jazd jesczze jutro i we wtorek bo w srode egzamin po raz drugi... mam andzieje ze tym razem sie uda...
No to jutro kciuki trzymam POWODZENIA!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
A ja się przygotowuje psychicznie na 5 dniową rozłąkę z moim TŻ, bo jedzie na szkolenie do Poznania w związku ze swoim nową pracą. Jedzie w niedziele a wraca w piątek Nie wiem jak to wytrzymam, ostatnio jest nam tak cudownie, że się rozpływam....To jest jego takie pierwsze szkolenie, razem to przeżywamy i samo słowo wyjazd służbowy/szkolenie źle mi się kojarzy, włącza mi się jakaś głupia wyobraźnia, czy ja jestem normalna??
Nie martw się kochana, na pewno szybko zleci Już dziś mamy wtorek

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem przerażona, moja kuzynka była razem z klasą na wycieczce w Bieszczadach i tylko cud uratował ich od tragedii. W schronisku, w którym mieszkali wydobywał się gaz z kuchenki, zatruło się 11 uczniów gdyby tego ktoś nie zauważył w porę, lub gdyby wszyscy spali to zapewne juz by się nie obudzili albo nie daj boże ktoś zapalił by światło w tej kuchni, to bardzo możliwe, że wylecieli by w powietrze masakra! Tu macie link, poczytajcie http://ww6.tvp.pl/400,20080530725458.strona, jest też plik video pod zdjęciem
To stało się wczoraj wieczorem, na szczęście dziś wszyscy mogli wrócić do domu. Chwała Bogu, że mojej kuzynce się nic nie stało. Normalnie cała się trzęsę jak pomyśle co mogło się zdarzyć
Nie słyszałam o tym... Bardzo dobrze, że nic się poważniejszego nie stało

MAGiALENA, bardzo współczuję z powodu śmierci prababci.
Martwiłyśmy się o Ciebie! Dawn tu nie byłaś

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc.

Jutro czeka nas przeprowadzka. Strasznie się boję. Jak to będzie pod współnym dachem.

Milego sobotniego wieczorku
Będzie dobrze, zobaczysz Zazdroszczę Ci

Cytat:
laski musze sie pochawlic...

http://www.tvs.pl/index.php?id_materialu=39 5
ta modelka - blondynka - ktorej sesja zdjeciowa rozpoczyna ten program to moja przyjaciolka Zaklina, ktora bedzie swiadkiem na moim weselu po raz koljeny moge ja ogladac gdzie w mediach i ciagle namawiam zeby mi jakas sukienke zaprojektowala bo oprocz bycia modelka sama projektuje... ale jestem z niej dumna
Piękna ta Twoja świadkowa

SAMBAdiJANEIRO, cieszę się, że dobrze się razem bawicie z TŻem

Śliweńko kochana, mam nadzieję, że kotek się znajdzie. A co do nazwiska, moje też przekręcają latego cieszę sie ogromnie na jego zmianę

Cytat:
dziewczyny mam wielką prosbe niech mi którach napisze czy te zdanie powinno byc z przecinkiem czy bez: "formy spedzania czasu wolnego a wyniki w nauce"
Zdecydowanie bez przecinka. I dokładnie z tego powodu, o którym pisałaś niżej- to jest porównanie.

Cytat:
Hey dziewczyny
co tam slychac?
jak dzionek mija?

No no no, gratuluję. Jutro u nas będzie 3 lata i 4 miesiące odkąd jesteśmy razem. Niby tak mało, a tak wiele. czuję się tak, jakbyśmy od zawsze ze sobą byli. Nie pamiętam juz jak to było bez mojego TŻcika... I nie chcę pamiętać!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 20:33   #1326
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Nie było mnie kilka dni, bo wkuwałam do egzaminu... Dzisiaj się odbył- zdałam. Jutro zaczynam naukę do poniedziałkowego egzaminu...

no to gratuluje

Jeju jak pomyślę, że od października zaczynam znów studia po półtorarocznej przerwie.... Przerażona jestem

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-06-03 o 21:33 Powód: domknięcie cytatu
Stary 2008-06-03, 20:56   #1327
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

jutro rano mam egzamin na prawo jazdy.. trzymajcie kciuki... jak narazie sie niestresuje.. ale moze jutro cos sie zacznie dziac...
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
trzyam kciuki musi sie udac

ja ide na prawko w sierpniu i tex mam nadzieje, ze mi sie uda
No ja na szczęście egzamin prawka mam za sobą śmigam samochodzikiem i tego samego Wam życze... pamietam mój stres.. brrr

Cytat:
[
Jeju jak pomyślę, że od października zaczynam znów studia po półtorarocznej przerwie.... Przerażona jestem
Hm, a ja to wogóle od października na studia -pierwszy rok to już wogóle przerażona jestem damy rade
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 21:07   #1328
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Hm, a ja to wogóle od października na studia -pierwszy rok to już wogóle przerażona jestem damy rade
oj to się będziemy wspierac w bojach

Stary 2008-06-03, 21:34   #1329
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam mocno musi się udać

Cytat:
Gratulacje

Cytat:

...

No no no, gratuluję. Jutro u nas będzie 3 lata i 4 miesiące odkąd jesteśmy razem. Niby tak mało, a tak wiele. czuję się tak, jakbyśmy od zawsze ze sobą byli. Nie pamiętam juz jak to było bez mojego TŻcika... I nie chcę pamiętać!
Gratuluje zdanego egzaminu

U nas jutro minie pół roku od zaręczyn i 4 lata i 6 m-cy bycia razem A to dopiero początek naszego wspólnego życia, zamierzam spędzić wieeeelllleeee dłuuuuuuuugich lat z Tż

Edit
Mam prośbę, doradzcie co mamy kupić znajomym na ich pierwsza rocznice ślubu? Bo kompletnie nie wiemy co, jakiś mały upominek, nic wielkiego, ale jednak jest problem żeby coś kupić, no i czas ograniczony, imprezka ma być w tą lub w następną sobotę, jeszcze nie wiemy. Macie może jakieś pomysły?

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-06-03 o 22:02
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 22:55   #1330
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Hey dziewczyny
co tam slychac?
jak dzionek mija?

gratuluje u nas minelo wczoraj 2 lata i 3m-ce ehh leci ten czas szybciutko

dzisiaj mialam dzionek spedzony w kuchni hehe nie zartuje nie caly ale cos mnie naszlo na golabki nio to je zrobilam mowie wam warto bylo przede wszystkim dla samego widoku Tz jak sie zachwycal jedzac je naprawde jak facet docenia kobiete m.in. w kuchni to az chce sie gotowac- nio przynajmniej ja tak mam
jedyny minus to to ze proboje sie odchudzac ale jakos nie umialam obejsc obojetnie od tego smakolyku
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 07:59   #1331
kliwia
Zakorzenienie

MisQa na nowej fotce na nk Cię nie poznałam

baja pierwsza rocznica to bawełniana albo papierowa wg różnych kalendarzy. Ja chciałam kupić haftowane chusteczki. [w pasmanteriach mają czasami piekne okazy, albo w sklepach z pościelą i bielizną pościelową] No ale nie wysżło.
Teściu kuzynowi Tż zrobił niespodziankę - z racji że mieszkają na wsi to była taka możliwiwość na kijach w ogordzie gdzie była impreza, zawisły wielkie gacie, i robiły za flagę dwie, po jednym gaciochu na głowę małżeństwa
Ja zrobiłąm prezent papierowy
Kupiłam ramkę, i w pracy na ozdobnym papierze wydrukowałam sentencję:
Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupery

pod tym ołówkiem narysowałam dwa seruszka - baloniki, połączone wstążeczką.

Bardzo się podobało.

Oby wszystkie Wasze troski prysły!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 09:07   #1332
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziekuję za trzymanie kciuków dostałam 5 z tego egzaminu to bylo u tego goscia co nam takie problemu robił i nie chiał dac wpisów i zrobic egzaminu bysmy sie w czerwcu nie broniliaz w koncu ustny nam zrobił

dzis tez mam stresa bo mam egzamin z historii sztuki wiec trzymajcie kciuki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 11:30   #1333
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję za trzymanie kciuków dostałam 5 z tego egzaminu to bylo u tego goscia co nam takie problemu robił i nie chiał dac wpisów i zrobic egzaminu bysmy sie w czerwcu nie broniliaz w koncu ustny nam zrobił

ja tez mam dzisiaj egzamin oj juz mam stresiorka w dodatku dzis oddaje moja prace mgr (mam nadzieje ze juz po raz ostatni i ze moja piekna promotorka juz nic nie wymysli i mi zaakceptuje ta prace) praca miala miec w zalozeniach 100 stron a po "udziwnieniach i wymyslaniach" mojej pani promotor ma juz 160 mam nadzieje ze to zaakceptuje wreszcie i pozwoli mi ja drukowac na czysto i skladac do dziekanatu i juz nic nie bedzie wymyslala mam nadzieje bo termin skladania prac mija 10.06 trzymajcie kciuki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 11:35   #1334
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

baja pierwsza rocznica to bawełniana albo papierowa wg różnych kalendarzy. Ja chciałam kupić haftowane chusteczki. [w pasmanteriach mają czasami piekne okazy, albo w sklepach z pościelą i bielizną pościelową] No ale nie wysżło.
Teściu kuzynowi Tż zrobił niespodziankę - z racji że mieszkają na wsi to była taka możliwiwość na kijach w ogordzie gdzie była impreza, zawisły wielkie gacie, i robiły za flagę dwie, po jednym gaciochu na głowę małżeństwa
Ja zrobiłąm prezent papierowy
Kupiłam ramkę, i w pracy na ozdobnym papierze wydrukowałam sentencję:
Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupery

pod tym ołówkiem narysowałam dwa seruszka - baloniki, połączone wstążeczką.
Pomysły fajne Wczoraj się głowiłam i wymyśliłam 3 wersje prezentu:
- papierowe kwiaty, które sama wykonam + butelka dobrego winka, lub szampana
- tort z papieru toaletowego( widziałam kiedyś fajny w necie, myśle, że sama też dałabym radę zrobić) i coś do tego, nie wiem co jeszcze,
- koszyk słodkości ozdobiony papierowymi kwiatkami.
Do tych trzech wariantów oczywiście fajna kartka z odpowiednimi życzeniami. Tż stwierdził, że ten kosz byłby najlepszy, ale może coś jeszcze uda mi się wymyślić, mam na to tydzień jeszcze, bo impreza jednak będzie 14

Cytat:

No Madziu za Ciebie nie ma co kciuków trzymać, sama sobie świetnie radzisz Gratulacje No ale żeby nie było to dziś też Cię wspieram duchowo

Mogę oprawiać pracę Byłam rano u promotorki z poprawkami no i niepotrzebnie jechałam, bo tylko to przeczytałą, stwierdziła, że jest dobrze i że mogę oprawiać. Szkoda tylko, że mi nie zaufała, że zmienię wszytsko wg jej adnotacji i że będzie cacy. Nic to, najważniejsze że mam to już z głowy

Ciekawe jak Martucha z egzaminem na prawko??
Stary 2008-06-04, 11:36   #1335
kliwia
Zakorzenienie

dacie radę, życzę Wam tego i zazdroszczę, że to już prawie meta.

Wczoraj widziałam dziewczynę prawie mulatkę, zakochałam się!
Była ślicznie ubrana, suknia w esyfloresy z opaluzującego materiału, wiązana na sziyji z szerokim dekoltem na plecach, opaskę warkoczową we włosach, włosy spięte. jak sunęła po sklepie, to ta suknia za nią achhh
Chciałavbym mioec taki typ urody
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 11:42   #1336
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Hey dziewczyny
co tam slychac?
jak dzionek mija?

GRATULACJE
a ja teraz codziennie popoludnie spedzam z moim tż bo on 1 zmiane ma na kopalni i wraca przed 15:00 u mnie jest tak o 16:00 i do 21:00 razem jupi super spedzamy czas i jestesmy bardzo szczesliwi lece milego dniA
Stary 2008-06-04, 11:56   #1337
mala2241
Raczkowanie

czesc dziewczynki dawno mnie tu nie bylo.
Przede wszystkim gratuluje wszystkim zdanych egzaminow

martucha mam nadzieje ze zdasz trzymam kciuki

sliwienka bedzie dobrze zobaczysz wroci do domku

a mnie wszystko normalnie boli przez ta moja maloplytkowosc to mi tak palce popuchly ze pierscionkow nosic nie moge i szklanki nie utrzymam

a my wczoraj odebralismy samochod od mechanika ale jeszcze nie moge niem jezdzic bo nie ma sprawnych hamolcow i wspomagania kierownicy i grilla z przodu ale zaplacilismy przez to mniej bo 1500 zl ale juz z malowaniem
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 12:51   #1338
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
no to gratuluje

Cytat:
(...)Gratuluje zdanego egzaminu
(...)
Serdeczne dzięki za gratulacje
MisQa, jak ma być? Dobrze będzie Najwazniejsze, że podjęłaś decyzję o powrocie. Już to podziwiam. Wdrożysz się na nowo

Cytat:

Ta nasza wątkowa kujonica. Gratuluję kochana. Za niedługo będziesz panią magister

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja tez mam dzisiaj egzamin oj juz mam stresiorka w dodatku dzis oddaje moja prace mgr (mam nadzieje ze juz po raz ostatni i ze moja piekna promotorka juz nic nie wymysli i mi zaakceptuje ta prace) praca miala miec w zalozeniach 100 stron a po "udziwnieniach i wymyslaniach" mojej pani promotor ma juz 160 mam nadzieje ze to zaakceptuje wreszcie i pozwoli mi ja drukowac na czysto i skladac do dziekanatu i juz nic nie bedzie wymyslala mam nadzieje bo termin skladania prac mija 10.06 trzymajcie kciuki

Cytat:
- tort z papieru toaletowego( widziałam kiedyś fajny w necie, myśle, że sama też dałabym radę zrobić) i coś do tego, nie wiem co jeszcze,
Do tych trzech wariantów oczywiście fajna kartka z odpowiednimi życzeniami. Tż stwierdził, że ten kosz byłby najlepszy, ale może coś jeszcze uda mi się wymyślić, mam na to tydzień jeszcze, bo impreza jednak będzie 14
(...)
Mogę oprawiać pracę Byłam rano u promotorki z poprawkami no i niepotrzebnie jechałam, bo tylko to przeczytałą, stwierdziła, że jest dobrze i że mogę oprawiać. Szkoda tylko, że mi nie zaufała, że zmienię wszytsko wg jej adnotacji i że będzie cacy. Nic to, najważniejsze że mam to już z głowy(...)
baja, widze, że Ty wcale nie masz problemu z prezentem. Świetne pomysły. Pamiętam, że mój przyszły teść dostał na 50-tkę taki tort z papieru toaletowego. Papier był różno kolorowy i pachnący, do tego jeszcze przyozdobiono cały "tort" podgrzewaczami, koralikami i wyglądało to super, a pachniało w całym domu. No, ale w tym wypadku raczej bym się skłaniała ku opcji pierwszej lub trzeciej
Super, że możesz już oprawiać pracę Pamiętam jaka ja byłam szczęśliwa i przejęta, jak oprawiałam swoją

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
(...)
a mnie wszystko normalnie boli przez ta moja maloplytkowosc to mi tak palce popuchly ze pierscionkow nosic nie moge i szklanki nie utrzymam(...)
Biedna.
Jak tam sprawy z Waszym ślubem cywilnym?
Stary 2008-06-04, 13:42   #1339
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za zdany egzamin i za prace bez poprawki Ja dziś to szczęście miałam i usłyszałam magiczne słowo" może pani oprawiać pracę" Tobie na pewno też się uda

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
GRATULACJE
a ja teraz codziennie popoludnie spedzam z moim tż bo on 1 zmiane ma na kopalni i wraca przed 15:00 u mnie jest tak o 16:00 i do 21:00 razem jupi super spedzamy czas i jestesmy bardzo szczesliwi lece milego dniA
o kochana ty to masz dobrze, zmiana pracy Tż wyszła na dobre, macie więcej czasu dla siebie

Cytat:

a mnie wszystko normalnie boli przez ta moja maloplytkowosc to mi tak palce popuchly ze pierscionkow nosic nie moge i szklanki nie utrzymam
Ojej martwisz mnie ostatnio troszeczkę z tym stanem zdrowia, ale gorąco wierzę, że w końcu się wszystko unormuje i Ci się polepszy

Cytat:
baja, widze, że Ty wcale nie masz problemu z prezentem. Świetne pomysły. Pamiętam, że mój przyszły teść dostał na 50-tkę taki tort z papieru toaletowego. Papier był różno kolorowy i pachnący, do tego jeszcze przyozdobiono cały "tort" podgrzewaczami, koralikami i wyglądało to super, a pachniało w całym domu. No, ale w tym wypadku raczej bym się skłaniała ku opcji pierwszej lub trzeciej
Super, że możesz już oprawiać pracę Pamiętam jaka ja byłam szczęśliwa i przejęta, jak oprawiałam swoją
heh no głowiłam się i wymyśliłam chyba ten kosz słodkości jednak zrobimy, po obronie wezmę się za robienie tych kwiatuszków z krepy do ozdoby.
Z pracy to jestem zadowolona, bo w końcu po przebojach już mam z nią święty spokój, jutro lecę ją oprawić
Stary 2008-06-04, 14:02   #1340
eseska
Zakorzenienie

Gratuluje wszystkim zdanych egzaminów! No i oczywiście oprawionych prac!!!!!!!!!!!!! Oczywiście trzymam kciuki za tych co jeszcze zdają!!!!!! Oj studia - kiedy to było..........
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 14:42   #1341
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
MisQa na nowej fotce na nk Cię nie poznałam

ojej, az tak strasznie teraz wygladam, ze nie poznalas...

Cytat:

no to gratuluje
zobaczysz, teraz tez dobrze Ci pójdzie. Ty zdolniacha jesteś to nie ma sie o co martwić

Cytat:
MisQa, jak ma być? Dobrze będzie Najwazniejsze, że podjęłaś decyzję o powrocie. Już to podziwiam. Wdrożysz się na nowo

Oj, miałam znów zacząć w zeszłym roku, ale jakoś tak odwlekałam i nie zapisałam sie do żadnej szkoły.... Ale w tym roku to już na pewno będe znów studentką

Pozdrawiam kobitki

Stary 2008-06-04, 14:43   #1342
agamalutka
Przyczajenie

GG do agamalutka

Cześć dziewczyny, miło mi do was dołączyć jako narzeczonych.
Nasz ślub 20.06.2009r.
Pozdrawiam!
agamalutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 14:46   #1343
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agamalutka Pokaż wiadomość
Nasz ślub 20.06.2009r.
Pozdrawiam!
Witamy. Dolaczasz moze nie do narzeczonych a do slubujacych w 2009 roku, bo nie kazda tu z nas jest narzeczona.

Opowiedz nam o sobie i o TZ (towarzyszu Zycia). Ile jestescie razem, co macie juz zarezerwowane i takie tam.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 14:56   #1344
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Witamy. Dolaczasz moze nie do narzeczonych a do slubujacych w 2009 roku, bo nie kazda tu z nas jest narzeczona.

Opowiedz nam o sobie i o TZ (towarzyszu Zycia). Ile jestescie razem, co macie juz zarezerwowane i takie tam.
No jak się okazuję, są też nienarzeczone, ale planujące
Witamy Witamy!!
Stary 2008-06-04, 15:06   #1345
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
No jak się okazuję, są też nienarzeczone, ale planujące
Witamy Witamy!!
I to co najmniej 2

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:06   #1346
martucha84
Zakorzenienie

wiec niestety oblalam... najpierw niespodobalo mu sie ze puscilam pieszych - zapytal co zrowbilam - ja mu na to ze zatrzymalam sie przed przejsciem zeby ustapic a on ze od kiedy zapraszamy pieszych i ze zatrzymujemy sie tylko jak ktos wtargnie na jezdnie a nie istoi przed pasami (mnie uczono ze jak kto idzie albo stoi przed to sie zatrzymuje ale jak ktos dochodzi do przejscia to nie.. a on mi wyskakuje z takim tekstem... no nic) potem zakazl zrobic zawracanie na 3 to zrobilam a on ze zle a ja ze czemu skoro zawrocilam a on ze mialam dojechac do kraweznika a ja ze wydaje mi sie ze niemusialam skoro bez problemu niekorzystajac z calej jezdni udalo mi sie zawrocic a on ze nie... ze mialam skorzystac z calej jezdni a skoro nieskoizystalam to zle... potem kazal mi zrobic rownolegly i jak robilam na jednokierunkowej to podjechalo auto i czekalo bo uliczka byla bardzo waska a on ze oblalam bo zatamowalam ruch...

mam wrazenie ze zrobil to specjalnie tzn ze mial jakies notatki u siebie bo wiedzial ktory raz zdaje na czym poprzednio... i jeszcze mowi do mnie jak juz wracalam do osrodka ze swietnie jezdze.. i ze nastepnym razem jak przyjade to juz napewno zdam...

a najsmieszniejsze jest to ze jak wrcalam do osrodka to specjalnie przed pasami stanelam a on ze dobrze to sie go pytam czemu teraz dobrze a poprzednio zle a on ze ustepuje sie przed ulomnymi i starszymi, a ja do niego ze tamci byli tez starsi a on ze nie...a ja ze tak dla mnie byli starsi dla pana nie... i przestalam z nim gadac... powalilo go... no nic..

ja sie niematrwie.. najwyzesz zdam za 3 rezem. .do trzech razy sztuka.. szkoda mi tylko czasu bo teraz nastepny pewnie we wrzesniu bedzie...

dziekuje za trzymanie kciukow i graluje dziewczyna zdanego egzaminu
Stary 2008-06-04, 16:19   #1347
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Noooo egzamin zdany na 4 praca zaniesiona do promotora, teraz pozostaje tylko czekac - jutro sadny dzien (moja promotorka nie czyta prac, tylko udaje, ze cos z niej wie i mowi: dopisac to i tamto ---> w efekcie tego moja praca ma 160 stron ;/ mam nadzieje ze jutro nie powie: "strescic" bo zabije

Cytat:

Mogę oprawiać pracę Byłam rano u promotorki z poprawkami no i niepotrzebnie jechałam, bo tylko to przeczytałą, stwierdziła, że jest dobrze i że mogę oprawiać. Szkoda tylko, że mi nie zaufała, że zmienię wszytsko wg jej adnotacji i że będzie cacy. Nic to, najważniejsze że mam to już z głowy
super pomysly najbardziej podoba mi sie 1 i 3 pomyslowa z Ciebie osobka

Gratuluje, ze juz mozesz oprawiac prace i wreszcie Ci ja zaakceptowala. Mam nadzieje ze moja tez zaakceptuje, bo na sama mysl ze mialabym cos jeszcze poprawiac to mi slabo

Cytat:
dacie radę, życzę Wam tego i zazdroszczę, że to już prawie meta.

Wczoraj widziałam dziewczynę prawie mulatkę, zakochałam się!
Była ślicznie ubrana, suknia w esyfloresy z opaluzującego materiału, wiązana na sziyji z szerokim dekoltem na plecach, opaskę warkoczową we włosach, włosy spięte. jak sunęła po sklepie, to ta suknia za nią achhh
Chciałavbym mioec taki typ urody
oj oj Ty nam sie w kobietach nie zakochuj Masz Tż i tego sie trzymaj

Cytat:
oj straszne a to sie da wyleczyc? Mam nadzieje ze tak i ze juz niedlugo bedzie lepiej z Twoim zdrowkiem.

Cytat:
Trzymam kciuki za zdany egzamin i za prace bez poprawki Ja dziś to szczęście miałam i usłyszałam magiczne słowo" może pani oprawiać pracę" Tobie na pewno też się uda
nooo mam nadzieje bo termin juz coraz blizej a ja ciagle slysze ze to dopisac to dopisac ;/ zalamac sie idzie. Pocieszam sie ze ona tak wszystkim ciagle cos kaze dopisywac i jeszcze nikomu nie powiedziala ze moze oprawiac prace. Ostatnio powiedziala: "walczymy do konca zeby prace byly jak najlepsze", mam nadzieje ze mojej pracy tez to dotyczylo a nie ze jutro sie dowiem ze obrona we wrzesniu bo trza wszystko zmienic ;/ za jeden weekend to ja juz wiele nie zrobie ;/

Cytat:
Nasz ślub 20.06.2009r.
Pozdrawiam!
witaj
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:19   #1348
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
wiec niestety oblalam... najpierw niespodobalo mu sie ze puscilam pieszych - zapytal co zrowbilam - ja mu na to ze zatrzymalam sie przed przejsciem zeby ustapic a on ze od kiedy zapraszamy pieszych i ze zatrzymujemy sie tylko jak ktos wtargnie na jezdnie a nie istoi przed pasami (mnie uczono ze jak kto idzie albo stoi przed to sie zatrzymuje ale jak ktos dochodzi do przejscia to nie.. a on mi wyskakuje z takim tekstem... no nic) potem zakazl zrobic zawracanie na 3 to zrobilam a on ze zle a ja ze czemu skoro zawrocilam a on ze mialam dojechac do kraweznika a ja ze wydaje mi sie ze niemusialam skoro bez problemu niekorzystajac z calej jezdni udalo mi sie zawrocic a on ze nie... ze mialam skorzystac z calej jezdni a skoro nieskoizystalam to zle... potem kazal mi zrobic rownolegly i jak robilam na jednokierunkowej to podjechalo auto i czekalo bo uliczka byla bardzo waska a on ze oblalam bo zatamowalam ruch...

mam wrazenie ze zrobil to specjalnie tzn ze mial jakies notatki u siebie bo wiedzial ktory raz zdaje na czym poprzednio... i jeszcze mowi do mnie jak juz wracalam do osrodka ze swietnie jezdze.. i ze nastepnym razem jak przyjade to juz napewno zdam...

a najsmieszniejsze jest to ze jak wrcalam do osrodka to specjalnie przed pasami stanelam a on ze dobrze to sie go pytam czemu teraz dobrze a poprzednio zle a on ze ustepuje sie przed ulomnymi i starszymi, a ja do niego ze tamci byli tez starsi a on ze nie...a ja ze tak dla mnie byli starsi dla pana nie... i przestalam z nim gadac... powalilo go... no nic..

ja sie niematrwie.. najwyzesz zdam za 3 rezem. .do trzech razy sztuka.. szkoda mi tylko czasu bo teraz nastepny pewnie we wrzesniu bedzie...

masz racje nic sie nie martw!!
ja zdałam za 5 razem a ten egzaminator to jakiś diota. po prostu chciał Cię uwalić i tylko wymyślał powody....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 16:27   #1349
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz ślub 20.06.2009r.
Pozdrawiam!
Witaj wśród nas

Cytat:

Martuś, dobrze, że podchodzisz do tego w ten sposób.
Jak tak czytam o przebojach związanych ze zdawaniem egzaminu na prawko, to aż mi się odechciewa
Stary 2008-06-04, 16:32   #1350
popscene
Wtajemniczenie

Martucha nie zalamuj się! Ja też zdalam za piątym razem To są szuje i tyle i trzeba przez to po prostu przejść. Glowa do góry!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości