|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Hey dziewczyny
![]() co tam slychac? jak dzionek mija? ja mam dzisiaj mala rocznice z TZem 3 Lata razem nawet nie wiem kiedy to zlecialo
|
|
|
|
#1322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, tylko nie denerwuj się, na pewno zdasz Cytat:
A ten czas to rzeczywiście strasznie szybko leci....
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie kilka dni, bo wkuwałam do egzaminu... Dzisiaj się odbył- zdałam
Nie, tylko, że najpierw mieliśmy wybrana datę 20.06.2009, ale nie było na ten termin wolnego lokalu... I w ten sposób będę ślubować tego smego dnia co Ty i Jaga ![]() Cytat:
Tyle, że Ty będziesz bronić licencjata, a ja magistra Powspieramy się![]() Cytat:
(nie, nie odpowiadaj. I tak nie zrozumiem )Cytat:
POWODZENIA!![]() Cytat:
Już dziś mamy wtorek![]() Cytat:
MAGiALENA, bardzo współczuję z powodu śmierci prababci . Martwiłyśmy się o Ciebie! Dawn tu nie byłaś Cytat:
Zazdroszczę Ci![]() Cytat:
![]() SAMBAdiJANEIRO, cieszę się, że dobrze się razem bawicie z TŻem ![]() Śliweńko kochana, mam nadzieję, że kotek się znajdzie . A co do nazwiska, moje też przekręcają latego cieszę sie ogromnie na jego zmianęCytat:
.Cytat:
. Jutro u nas będzie 3 lata i 4 miesiące odkąd jesteśmy razem. Niby tak mało, a tak wiele . czuję się tak, jakbyśmy od zawsze ze sobą byli. Nie pamiętam juz jak to było bez mojego TŻcika... I nie chcę pamiętać!
|
|||||||||
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to gratuluje ![]() Jeju jak pomyślę, że od października zaczynam znów studia po półtorarocznej przerwie.... Przerażona jestem
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-03 o 21:33 Powód: domknięcie cytatu |
|
|
|
|
#1327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śmigam samochodzikiem i tego samego Wam życze![]() Cytat:
to już wogóle przerażona jestem damy rade
|
|||
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi się udać![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas jutro minie pół roku od zaręczyn i 4 lata i 6 m-cy bycia razem A to dopiero początek naszego wspólnego życia, zamierzam spędzić wieeeelllleeee dłuuuuuuuugich lat z Tż![]() Edit Mam prośbę, doradzcie co mamy kupić znajomym na ich pierwsza rocznice ślubu? Bo kompletnie nie wiemy co, jakiś mały upominek, nic wielkiego, ale jednak jest problem żeby coś kupić, no i czas ograniczony, imprezka ma być w tą lub w następną sobotę, jeszcze nie wiemy. Macie może jakieś pomysły? Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-06-03 o 22:02 |
|||
|
|
|
#1330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas minelo wczoraj 2 lata i 3m-ce ehh leci ten czas szybciutko![]() dzisiaj mialam dzionek spedzony w kuchni hehe nie zartuje nie caly ale cos mnie naszlo na golabki nio to je zrobilam mowie wam warto bylo przede wszystkim dla samego widoku Tz jak sie zachwycal jedzac je naprawde jak facet docenia kobiete m.in. w kuchni to az chce sie gotowac- nio przynajmniej ja tak mam![]() jedyny minus to to ze proboje sie odchudzac ale jakos nie umialam obejsc obojetnie od tego smakolyku
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa na nowej fotce na nk Cię nie poznałam
![]() baja pierwsza rocznica to bawełniana albo papierowa wg różnych kalendarzy. Ja chciałam kupić haftowane chusteczki. [w pasmanteriach mają czasami piekne okazy, albo w sklepach z pościelą i bielizną pościelową] No ale nie wysżło. Teściu kuzynowi Tż zrobił niespodziankę - z racji że mieszkają na wsi to była taka możliwiwość na kijach w ogordzie gdzie była impreza, zawisły wielkie gacie, i robiły za flagę dwie, po jednym gaciochu na głowę małżeństwa ![]() Ja zrobiłąm prezent papierowy Kupiłam ramkę, i w pracy na ozdobnym papierze wydrukowałam sentencję: Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku. Antoine de Saint-Exupery pod tym ołówkiem narysowałam dwa seruszka - baloniki, połączone wstążeczką. ![]() Bardzo się podobało. Oby wszystkie Wasze troski prysły! |
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za trzymanie kciuków
dostałam 5 z tego egzaminu az w koncu ustny nam zrobił![]() dzis tez mam stresa bo mam egzamin z historii sztuki wiec trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj juz mam stresiorka w dodatku dzis oddaje moja prace mgr (mam nadzieje ze juz po raz ostatni i ze moja piekna promotorka juz nic nie wymysli i mi zaakceptuje ta prace) praca miala miec w zalozeniach 100 stron a po "udziwnieniach i wymyslaniach" mojej pani promotor ma juz 160 mam nadzieje ze to zaakceptuje wreszcie i pozwoli mi ja drukowac na czysto i skladac do dziekanatu i juz nic nie bedzie wymyslala mam nadzieje bo termin skladania prac mija 10.06 trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj się głowiłam i wymyśliłam 3 wersje prezentu:- papierowe kwiaty, które sama wykonam + butelka dobrego winka, lub szampana- tort z papieru toaletowego( widziałam kiedyś fajny w necie, myśle, że sama też dałabym radę zrobić) i coś do tego, nie wiem co jeszcze, - koszyk słodkości ozdobiony papierowymi kwiatkami. Do tych trzech wariantów oczywiście fajna kartka z odpowiednimi życzeniami. Tż stwierdził, że ten kosz byłby najlepszy, ale może coś jeszcze uda mi się wymyślić, mam na to tydzień jeszcze, bo impreza jednak będzie 14 Cytat:
Gratulacje No ale żeby nie było to dziś też Cię wspieram duchowo![]() Mogę oprawiać pracę Byłam rano u promotorki z poprawkami no i niepotrzebnie jechałam, bo tylko to przeczytałą, stwierdziła, że jest dobrze i że mogę oprawiać. Szkoda tylko, że mi nie zaufała, że zmienię wszytsko wg jej adnotacji i że będzie cacy. Nic to, najważniejsze że mam to już z głowy![]() Ciekawe jak Martucha z egzaminem na prawko?? |
||
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
dacie radę, życzę Wam tego
i zazdroszczę, że to już prawie meta. ![]() Wczoraj widziałam dziewczynę prawie mulatkę, zakochałam się! Była ślicznie ubrana, suknia w esyfloresy z opaluzującego materiału, wiązana na sziyji z szerokim dekoltem na plecach, opaskę warkoczową we włosach, włosy spięte. jak sunęła po sklepie, to ta suknia za nią achhh ![]() Chciałavbym mioec taki typ urody
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja teraz codziennie popoludnie spedzam z moim tż bo on 1 zmiane ma na kopalni i wraca przed 15:00 u mnie jest tak o 16:00 i do 21:00 razem jupi super spedzamy czas i jestesmy bardzo szczesliwi lece milego dniA
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki dawno mnie tu nie bylo.
Przede wszystkim gratuluje wszystkim zdanych egzaminow ![]() martucha mam nadzieje ze zdasz trzymam kciuki sliwienka bedzie dobrze zobaczysz wroci do domku a mnie wszystko normalnie boli przez ta moja maloplytkowosc to mi tak palce popuchly ze pierscionkow nosic nie moge i szklanki nie utrzymam ![]() a my wczoraj odebralismy samochod od mechanika ale jeszcze nie moge niem jezdzic bo nie ma sprawnych hamolcow i wspomagania kierownicy i grilla z przodu ale zaplacilismy przez to mniej bo 1500 zl ale juz z malowaniem
|
#1338 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MisQa, jak ma być? Dobrze będzie Najwazniejsze, że podjęłaś decyzję o powrocie![]() Cytat:
. Gratuluję kochana![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Świetne pomysły . Pamiętam, że mój przyszły teść dostał na 50-tkę taki tort z papieru toaletowego. Papier był różno kolorowy i pachnący, do tego jeszcze przyozdobiono cały "tort" podgrzewaczami, koralikami i wyglądało to super, a pachniało w całym domu . No, ale w tym wypadku raczej bym się skłaniała ku opcji pierwszej lub trzeciejSuper, że możesz już oprawiać pracę ![]() Cytat:
.Jak tam sprawy z Waszym ślubem cywilnym? |
|||||
|
|
|
#1339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś to szczęście miałam i usłyszałam magiczne słowo" może pani oprawiać pracę" Tobie na pewno też się uda![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba ten kosz słodkości jednak zrobimy, po obronie wezmę się za robienie tych kwiatuszków z krepy do ozdoby.Z pracy to jestem zadowolona, bo w końcu po przebojach już mam z nią święty spokój, jutro lecę ją oprawić
|
||||
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim zdanych egzaminów! No i oczywiście oprawionych prac!!!!!!!!!!!!! Oczywiście trzymam kciuki za tych co jeszcze zdają!!!!!! Oj studia - kiedy to było..........
|
|
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojej, az tak strasznie teraz wygladam, ze nie poznalas... ![]() Cytat:
no to gratuluje zobaczysz, teraz tez dobrze Ci pójdzie. Ty zdolniacha jesteś to nie ma sie o co martwić ![]() Cytat:
Oj, miałam znów zacząć w zeszłym roku, ale jakoś tak odwlekałam i nie zapisałam sie do żadnej szkoły.... Ale w tym roku to już na pewno będe znów studentką ![]() Pozdrawiam kobitki
|
|
#1342 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, miło mi do was dołączyć jako narzeczonych.
Nasz ślub 20.06.2009r. Pozdrawiam! |
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiedz nam o sobie i o TZ (towarzyszu Zycia). Ile jestescie razem, co macie juz zarezerwowane i takie tam.
|
|
#1344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witamy Witamy!! |
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
wiec niestety oblalam... najpierw niespodobalo mu sie ze puscilam pieszych - zapytal co zrowbilam - ja mu na to ze zatrzymalam sie przed przejsciem zeby ustapic a on ze od kiedy zapraszamy pieszych i ze zatrzymujemy sie tylko jak ktos wtargnie na jezdnie a nie istoi przed pasami (mnie uczono ze jak kto idzie albo stoi przed to sie zatrzymuje ale jak ktos dochodzi do przejscia to nie.. a on mi wyskakuje z takim tekstem... no nic) potem zakazl zrobic zawracanie na 3 to zrobilam a on ze zle a ja ze czemu skoro zawrocilam a on ze mialam dojechac do kraweznika a ja ze wydaje mi sie ze niemusialam skoro bez problemu niekorzystajac z calej jezdni udalo mi sie zawrocic a on ze nie... ze mialam skorzystac z calej jezdni a skoro nieskoizystalam to zle... potem kazal mi zrobic rownolegly i jak robilam na jednokierunkowej to podjechalo auto i czekalo bo uliczka byla bardzo waska a on ze oblalam bo zatamowalam ruch...
mam wrazenie ze zrobil to specjalnie tzn ze mial jakies notatki u siebie bo wiedzial ktory raz zdaje na czym poprzednio... i jeszcze mowi do mnie jak juz wracalam do osrodka ze swietnie jezdze.. i ze nastepnym razem jak przyjade to juz napewno zdam... a najsmieszniejsze jest to ze jak wrcalam do osrodka to specjalnie przed pasami stanelam a on ze dobrze to sie go pytam czemu teraz dobrze a poprzednio zle a on ze ustepuje sie przed ulomnymi i starszymi, a ja do niego ze tamci byli tez starsi a on ze nie...a ja ze tak dla mnie byli starsi dla pana nie... i przestalam z nim gadac... powalilo go... no nic.. ja sie niematrwie.. najwyzesz zdam za 3 rezem. .do trzech razy sztuka.. szkoda mi tylko czasu bo teraz nastepny pewnie we wrzesniu bedzie... dziekuje za trzymanie kciukow i graluje dziewczyna zdanego egzaminu
|
|
#1347 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Noooo egzamin zdany na 4
praca zaniesiona do promotora, teraz pozostaje tylko czekac - jutro sadny dzien (moja promotorka nie czyta prac, tylko udaje, ze cos z niej wie i mowi: dopisac to i tamto ---> w efekcie tego moja praca ma 160 stron ;/ mam nadzieje ze jutro nie powie: "strescic" bo zabije ![]() Cytat:
najbardziej podoba mi sie 1 i 3 pomyslowa z Ciebie osobka ![]() Gratuluje, ze juz mozesz oprawiac prace i wreszcie Ci ja zaakceptowala. Mam nadzieje ze moja tez zaakceptuje, bo na sama mysl ze mialabym cos jeszcze poprawiac to mi slabo ![]() Cytat:
Ty nam sie w kobietach nie zakochuj Masz Tż i tego sie trzymaj ![]() Cytat:
a to sie da wyleczyc? Mam nadzieje ze tak i ze juz niedlugo bedzie lepiej z Twoim zdrowkiem.Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zdałam za 5 razem a ten egzaminator to jakiś diota. po prostu chciał Cię uwalić i tylko wymyślał powody....
|
|
|
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Jak tak czytam o przebojach związanych ze zdawaniem egzaminu na prawko, to aż mi się odechciewa
|
||
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha nie zalamuj się! Ja też zdalam za piątym razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

ale u nas ukrop... nie da sie wytrzymac...
)
POWODZENIA!
Już dziś mamy wtorek

oj juz mam stresiorka