|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
A skąd ten zebro-osiol?
![]() Mniam zainspirowałyscie mnie tym wege pasztetem, muszę poszukać przepis jak się robi ![]()
#4923 |
Zakorzenienie
|
Hihi taedio
No bo to taka nasza gwiazda właśnie ![]() Sill No robi... kilka wózków z nia już widziałam... Kurde zaczyna mi się kaszel... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4924 |
Wtajemniczenie
|
Cashmere zebra ze smyka
![]() http://www.smyk.com/catalog/product/...-dzwoneczkiem/ Pasztet my ten bardzo lubimy i polecamy, ale inne na pewno też pyszne http://www.jadlonomia.com/przepisy/p...wy-z-zurawina/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Zjadłabym paszteta
![]() Kombinuje zamówienie na marketbio.pl natchnijcie mnie na coś zdrowego. Póki co hce witaminę C w proszku i sól himalajska. Olej kokosowy mam w zapasie. Pamiętam że któraś polecała pastę kokosową ale napisał r jest żeby ją spożyć w kilka dni więc nie wiem czy warto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Siilmariien - ta kurtka z pięknej mamy średnia. Widziałam ją tez na Allegro. Moze jeszcze jakby mniej kosztowała.Na lennylamb ceny powalają.
Kurcze, szkoda mi tyle kasy wydawać, zwłaszcza ze nie mieszkam w mieście i na tych moich spacerach nie muszę wyglądać. Jakby mi sie coś naprawdę spodobało to bym kupiła, ale tak na sile nie bede szukać. Vadi, nie sprawdzałam jeszcze wagi. W czwartek mamy ważenie. Mała! Fajna torebka i butki. Super, ze osioł tak się spodobał. Taedio - zdolniacha z Nikosia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
MerDer 4ever
|
Sill patrzyłam tez na ten ale nie mam akurat żurawiny
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Pestycyda
Może masło orzechowe lub migdałowe?? Rozne bakalie? Xzora ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dziś wyjechał z szuflad rozmiar 62. Przechodzimy na 68 cm. Dziś przyszla sukienka na chrzciny. Także na styk. W czw odbiorę z poczty.
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, az sprawdziłam tą pastę kokosowa. Na opakowaniu nie ma info, zeby w ciagu kilku dni spożyć. Ja ją kilka tygodni spożywam i była dobra.... poszukalam w innym sklepie innej pasty i tez jest tylko info ze po otwarciu w lodowce, nie pisze jak długo. Ja na biomarket zamawiam tahini, masło orzechowe, krem czekoladowy, pesto. Ostatnio zamówiłam tez pastę slonecznikową ale jeszcze nie próbowałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- I jeszcze daktyle, figi, chipsy kokosowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
bylismy dzis w grocie solnej. i okazalo sie ze zostawialm auto na światlach bo tak padało i szybko chcialam przebiec z dziecmi do budynku... mąż musiał przyjechać zreanimować akumulator
![]()
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Xzora, ta informacja o paście Jet na stronie więc nie wiem. A jakby rozpuścić ta pastę w wodzie to jest mleko kokosowe takie zdatne do kawy?
I do czego używasz chipsów kokosowych? Kliknęłam daktyle, żurawinę i jakiś kosmetyk:p Minini, masz Ci los. Zdarza się ![]() Morelle, jak Pestka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cale szczęście ze mąż mechanik. Odebrałam wyniki morfo i moczu Klaudii - wyglada ok. Wlasnie zasnęła przy piersi. Juz było bardzo blisko awantury, na szczęście sie uspokoiła i dała rade possać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robi sie mleko kokosowe. Do kawy nie próbowałam czy jest zdatne bo pije czarną. Chipsy kokosowe po prostu do zjedzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
MerDer 4ever
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Taedio, jak jakość??
![]() ![]() Zrobiłam dziś 11km ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
#4939 |
Zakorzenienie
|
Taedio - super prezent.
Aggs - 11km, wow! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Xzora, brawo za wyniki
![]() Taedio, super komplety ![]() Aggs, ale spacer! Pogoda Ci pozwoliła? Ja dziś odpuściłam. Jutro mam w planach do południa iść w końcu zaświadczenie do becikowego odebrać. Wojtek dziś mega maruda od 11 rano. Zmęczony a spać nie może. Teraz już mega awanturę przed i po kąpieli zrobił. Karmimy się i zobaczymy jak to się skończy bo ja już też ledwo na oczy patrzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Wtajemniczenie
|
Xzora noo drogie te kurtki i nie powalają wyglądem, najatrakcyjniejsze cenowo na bonprixie, szkoda że nie ma rozmiarów. Ja może kliknę dzisiaj parkę, ale muszę to jeszcze przemyśleć.
Super, że morfo i mocz Klaudii dobrze wyszły. Oby już dzisiaj było bez awantur! Taedio to dobrze, że zrobiłaś inny pasztet, bo w tamtym żurawiny obowiązkowo muszą być ![]() Możliwe, że Niko przygotowuje się pomału do pełzania! ![]() Ale czaderskie te zestawy! Minini ojj ale mieliście przygodę, współczuję, pewnie nie było fajnie z dwójką dzieci pod bokiem zorientować się że akumulator się rozładował ![]() Ale grota solna super pomysł! Jak było? Byliście sami czy obce osoby też? Ile trwał seans? Agg_s wow to się nazywa spacer ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Pestycyda powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wymiotuje. Ulewa średnio. Jak na jej możliwości. Nie za każdym razem. Apetyt wrócił. Płacze niestety z powodu bólu brzucha i jak robi siku :/ Coraz bardziej przekrzywia też głowę na bok. Zweryfikowalam też swój pogląd na spanie z nami. Wygodniej mi bo ona zasypia w5 min gdy trzymamy ją za rączkę. Juz śpi. Obudzi się pewnie o 5 albo o 1. Wyskoczyło mi dziś tez e aplikacji, że to ważne żeby dziecko ssalo piastki l. Więc jej pozwalam. Cytat:
Cytat:
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Bosz co za tragiczny dzień... a wieczór istna katastrofa...
Nie daje rady z katarem Hugo jest zmęczony i bardzo marudny cały dzień. Chociaz w dzień nie było źle z katarkiem... za to teraz go zalewa... frida.nie daje rady , js nie daje rady, ... tego odciągnąć, on się męczy jedząc, płacze, krztusi się jest nieodkladalny no zgroza! Przy dwojce nue ma szans na zamkniecie sie w pokoju z Hugusiem ... no nie ma, kolacja, kąpiele, ja jeszxze chora... Boże żeby jutro był lepszy dzień :modlisie: A mąż poszedł w najlepsze na kosza i oznajmił, ze bedzie dostępny po 22:00 zaj...scie. Nawet nie mam głowy do kłótni... Taedio Świetne prezenty, beda genialnie wyglądać. Aggs Gdzie Ty tyle wedrowałaś? Minini Zdarza się najlepszym ![]() Xzora Super, że wyniki są dobre. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Mała, zainwestujcie lepiej w katarek do odkurzacza. My jak na początku próbowaliśmy Frida to też kicha, na szczęście zanim katar się rozkręcił to mieliśmy już katarek i niebo a ziemia. Tylko żeby się trochę łatwiej ściągało to zakrapiana solą fizjologiczna albo woda morska i gile idą jak ta lala. Aż nie wiedziałam że w takim małym nosku tyle tego może siedzieć!
Obyście mieli spokojna noc bo te przy katarach nie są najlepsze zazwyczaj :tuli: A męża bym zabiła. Czemu go w ogóle puściłas jak taka sytuacja? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musiałam wygooglać ten rumień. Mam nadzieję, że Łucja się nie zarazi, jeśli to było to. A chustą się pochwal ![]() Cytat:
![]() ![]() Gadam wczoraj z TŻ o kurtce i on nagle mówi mi "to odpuść 2 chusty i kup kurtkę", na co zapytałam, czy 2 chusty, które mam. Na co on, że "nie, te 2 które zamierzasz kupić" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas wyjechała 50, za to 56 są teraz akurat ![]() Widzę, że wczoraj był wieczór Warki 0%. Też chciałam kupić, ale nie mogłam znaleźć na półce. Ku mojemu zdziwieniu pan w kolejce do kasy za mną wyskoczył z czteropakiem. Na pewno wziął ostatni. ![]() aaa Mała! śniłaś mi się dzisiaj. Dałaś mi jakąś grę typu Tetris i kazałaś dokończyć poziom, bo Ty musiałaś gdzieś lecieć. A wczoraj mi się śnił poród w trakcie powodzi i położne karmiły mnie suszonym mięsem różowego węża. A ja nienawidzę węży ![]()
![]() |
#4946 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
My też powoli wyxhodizmy z 62 ![]() Cytat:
Jakie super ! Skąd zamawiałas ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Martini
Lubię tetris ![]() Pestycyda Puscilam go, bo sam powinien kumac nagle sytuacje... dla.mnie jest nie do pomyślenia, żeby w takiej chwili go zostawić... Był umówiony juz dawno, ja sobie poradze zawsze... ale rozczarował mnie w sumie i zdenerwował. No.i pospane... 40 min :/ i oczy jak 5 zl :/ charczy okropnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4948 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki za Łucję zeby była zdrowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super przybrał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My chodzimy do galerii ![]() ![]() Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-10-03 o 20:17 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miłego urządzania! Cytat:
![]() Jak długo macie podawać? W czym rozpuszczasz? Cytat:
Cytat:
![]() Bodziak fajny, szkoda, że koszulki męskie nie bardzo. Cytat:
![]() DLaczego to ważne? Moj też ssie piąstki, ale starałam się go od tego odwodzić, bo jak trafi na kciuka to zaczyna go ssać. Pestycyda zamawiałaś tę bluzę z ali? Moje zakupy na ali to porażka! Zamawiałam przed porodem 5 rzeczy, przyszły 2, z czego jedna zła ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Wtajemniczenie
|
Mała dokładnie, spróbuj Katarka.
Morelle super, że jest trochę lepiej, oby antybiotyk szybko pomógł ![]() Martini dzięki 🌹 Współczuję tej traumy i lęku czy synek nie jest głodny ![]() ![]() Mimo że nie miałam takich przejść z kp to też jakieś lęki w głowie non stop mi siedzą. Przed ważeniem też mam stresa, bo Lu krótko je i ma dość długie przerwy - zawsze zastanawiam się czy takie karmienie jest ok i czy będzie miała dobry przyrost. Nie wiem na ile takie lęki to pozostałość po problemach z karmieniem pierwszej córki, a na ile ogólnie jakaś niepewność co do tego ile mleka moje piersi produkują - bo wizualnie zwykle są flaczkami. Pochwalę się chustą jak przyjdzie, ale nic nadzwyczajnego - taka jednolita a'la jeansowa ![]() Hehehe odpuść panu że sklepu sprzątnięcie ostatniego czteropaku - pewnie ciężarnej żonie poleciał kupić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Dziewczyny moja Łucja już trzeci raz przy tym nokturnie grzecznie zasnęła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.