![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
milkNhoney grejt
![]() ![]() ![]() Btw. możemy jakoś skracać Twój nick? ![]() krasulka właśnie myślałam, gdzie Cię wcięło ![]() Pokaż się w nowej fryzurze ![]() laylaa dawaj, dawaj, wbijaj się ![]() ![]() Ciekawe jak tam Agosek? ![]() Ych, miałam dzisiaj sen maturalny ![]() Śniło mi się, że poszłyśmy całą ekipą spr. wyniki. Okazało się, że wszyscy mają po 95% a ja 44,35... ![]() ![]() btw. http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=4650 świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
blaque z tego co widziałam któraś pisała na milkNhoney- milky, więc może się zgodzi?
![]()
#2583 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze Was tu znowu widzieć
![]() blaque Ty będziesz miała 95% a oni po 40% ![]() ![]() Ja jestem ciekawa ile mi wyjdzie z historii i WOSu. I z polskiego ![]() ![]() marta idę w czwartek zbadać krew ( ![]() ![]()
#2584 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już się nawet nie usprawiedliwiam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Piszecie o oddawaniu krwi, a ja, aż wstyd się przyznać, strasznie się tego boję ![]() ![]() ![]() Co do pracy. W te wakacje wyjątkowo dużo się będzie działo, więc nawet nie próbuję szukać. Postanowiłam, że zacznę pracować już na studiach. O! ![]()
![]() |
#2585 |
Rozeznanie
|
To i ja powracam
![]() ![]() jakoś tak ostatnio oddaliłam się od wizażu i w ogóle od Was.. Blaque wczoraj kupiłam sobie ten podkład który polecałaś - affinitone, mam nadzieję, że się sprawdzi, a do tego tusz rimmel glam'eyes. Wszystko mi się pokończyło z kosmetyków w domu, poza peelingami i olejkami do ciała.. A właśnie dziewczyny Wy do kąpieli używacie płynów czy olejków do kąpieli? Ja płynów, ale chyba spróbuję olejków, bo ponoć po nich skóra jest lepsza ![]() no to tak, na zmienienie tematu, bo widziałam, że ostatnio tu zgrzyty były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
Co do kąpieli, to ja nie używam niczego, bo kąpię się bardzo bardzo rzadko, preferuję prysznic
![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już straciłam nadzieję co do znalezienia jakiejś ludzkiej pracy. Odpada wszelakie kelnerowanie bo... uwaga! mój tata mi nie pozwala ![]() ![]() Poza tym wszędzie mówią, że chcą ludzi na stałe. Tak się zastanawiam na ile oni podpisują na początku umowę? ![]()
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
Jak na stałe, to przeważnie na początek jest okres próbny 1 albo 3 miesiące, a później już umowa na dłużej albo na czas niekreślony, w każdym razie to raczej nie dla nas, heh
![]() Ja nie nadaję się do kelnerowania itp., bo jestem niska, bardzo młodo wyglądam i nie umiem nawet donieść kawy z kuchni do pokoju, bo mi się wylewa ![]() W ogóle jakiś średni zapał mam do tego szukania pracy, motywacją jest jedynie to, że nie musiałabym się prosić rodziców o kasę.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię płynów do kąpieli za bardzo, więc nie używam. No, czasami jak mam zamiar odpocząć to daję trochę, żeby zanurzyć się w pianie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
He
![]() ![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kąpieli/prysznicu napisałabym to co Uhahana, co mam to biorę ![]() Cytat:
Ja bym chciała oddać krew. Ja będę trochę pracować, ale zobaczymy jak to wyjdzie z tą moją firmą. chciałabym trochę odłożyć i trochę pojeździć tu i tam. Jakieś koncerty, wypad gdzieś ze znajomymi do domków ( ![]() ![]()
![]() |
#2592 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez juz stracilam nadzieje na prace w sklepie, jednak bez tego doswiadczenia bardzo ciezko jest cos znalezc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2593 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popieram kwestię koncertów ![]()
![]() |
#2594 | ||
po prostu Em :)
|
Może po prostu milk?
![]() Cytat:
Miałam już kawowy, teraz wykańczam truskawkowy.. ![]() Cytat:
![]() Sprzedałam pierwszą w życiu rzecz na all!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Rozeznanie
|
blaque jasne, myślę że dobre będzie mNh czy milk albo milky
![]() co do wanny... od żeli przez płyny po sole. A jak mam duużo czasu na dłuugą kąpiel to olejki i inne kwiatki bajerki ![]() a w ogóle to kiedyś skończyła mi się pianka do golenia to użyłam szamponu elseve[?] ten do prostowania włosów bo dobrze zmiekczał hehe a czasami jak się spieszę pod prysznicem to używam jako żelu szaponu joanny truskawkowego lub wcieram trochę odżywki truskawkowej w suche końcówki co by zapach był. Macie takie podobne zastosowania? ![]() i cholera coś się chyba pyli bo mnie tak kręci w nosie i tylko kicham cały dzień ![]() uhahana też jestem niska i jeszcze jak się czaiłam na robotę w barze to kombinowałam czy aby tam za barem będzie mnie widać ![]() ![]() wyjazdy.. chciałabym sobie trochę pozwiedzać, zacząć od Polski. Jak sobie pomyślę w ilu miejscach jeszcze mnie nie było. Np. nigdy nie byłam na mazurach.
#2596 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...e+kosmetyk%F3w
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam coś ostatnio problemy z nogami. Aż do połowy łydki mam takie czarne kropki, nawet po goleniu widać te czekające na wyjście na świat włoski. Peelingi mi nic nie pomogły. ![]()
![]() |
#2598 |
Zadomowienie
|
milk ja też nigdy nie byłam na mazurach ale szczerze to odstraszają mnie tyklo komary
![]() Pamelija ja nie mam wanny ![]() ![]() Przeczytałam dziś chyba z pół internetu o ogłoszeniach i wysłałam swoje cv do 4 miejsc. Jedno to recepcjonistka w trendy'ach ![]() EDIT: A właśnie jak to jest z tym wypowiedzeniem? Miesiąc wcześniej się skłąda tak? IW no właśnie nie wiem ale jak masz umowe o prace na nieokreślony to możesz się zwolnić z wyprzedzeniem, a do tej na czas nieokreślony no to przecież nie żyjemy w niewolnictwie i możemy zrezygnować z pracy, tylko czy nie ma konsekwensji... ![]()
#2599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
to jest chyba określone w umowie. ale nie sądzę, żeby były jakieś konsekwencje, po prostu mówisz, że chcesz się zwolnić (oczywiście z wyprzedzeniem).
![]()
#2601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
W umowie na czas nieokreślony obowiązuje okres wypowiedzenia. Jeżeli chcemy się zwolnić, to najpierw mówimy o tej decyzji pracodawcy, składamy wypowiedzenie i musimy jeszcze przez ten ustalony okres pracować, niby że pracodawca ma mieć czas na znalezienie kogoś na nasze miejsce.
Wy się tu martwcie jak się zwalniać a ja bym chciała jakąkolwiek tą pracę mieć, hahaha. Mnie też jakoś do Mazur nie ciągnie, po prostu nie widzę nic szczególnego w większej ilości jezior. A jak chcę pojedyncze, to mam 50 razy bliżej ![]() Za to morze bardzo lubię, jakiekolwiek, najlepiej jakieś ciepłe ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Łooo, wróciłam z biegania
![]() ![]() Ych, jak mnie wkurzają trąbiący kierowcy ![]() Co do Mazur to też mnie jakoś tam nie ciągnie. Nic specjalnego. I gór nie cierpię! Mam traumę po wycieczkach szkolnych-każda była w góry. Deszcz,śnieg, wiatr nic to. Jazda w góry wspinać się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
Też nienawidzę gór
![]() A tak na poważnie, to już po prostu przesyt. Jak jest ładna pogoda, to nawet z okna widzę góry.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubię gór, ale niestety z "naszych" terenów na szkolne wycieczki właściwie tylko tam można było jechać, bo w miarę blisko no i tanio. bleee, zwariuje w tym domu ![]()
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam działke nad jeziorem i rodzice mają las. Na wycieczki rowerowe jeżdze sobie na wieś. I wszędzie śliczne krajobrazy. No góry kocham nocą. Ogólnie lubie tylko je oglądać i chyba nic więcej, Nad morzem się szybko nudze, ale tez bardzo lubie. Za to uwielbiam miasto Kraków ![]() Humor parszywy. Jutro lece na lumpy i ustalić termin na prawko. A w następnym tygodniu lece do sanepidu zrobić te badania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() też miałam biegać od wakacji, ale jakoś się nie mogę zebrać.. Cytat:
JA DZIŚ SIĘ ZAPISAŁAM NA PRAWKO ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Konto usunięte
|
Też się coś nie mogę wkręcić przez prace...
Co do kąpania i tego czego uzywamy to tak jak Uhahana leję to co stoi koło wanny ![]() A jeśli chodzi o oddawanie krwi to ja nie chcę swojej oddawać... nie boję się pobierania jej ale tego że mnie czymś zarażą przez przypadek, wiem ze to egoizm bo kiedyś mogę sama potrzebować krwi ale jakoś nie mogę sie przemóc... I jakoś szkoda m itych wakacji bo poświęcam je całe pracy a wkońcu mam ukochanego Tżta z którym mogłabym je spędzić a nie mogę bo nie mam dla niego czasu bo zajmuję się zarabianiem pieniedzy....Czy w takim życiu poswieconym ciągłej pracy i oszczedzaniu odnajdę szczęście? No i jeszcze cos Wam powiem...Tż wygrał konkurs perfumiarski (czy perfumeryjny) i wygrał 2 tygodniowy wyjazd do Paryża na praktyki w perfumeriach Diora... Czujecie to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co mi się stało, ale zapragnęłam bardzo dobrze nauczyć się niemieckiego, gdyż... bardzo podoba mi się ten język (poważnie ![]() ![]() ![]() I nie śmiejcie się, ale od jutra zaczynam wkuwać na pamięć książkę z biologii - z nudów i z ... no wiecie ![]() ![]()
![]() |
#2610 |
Przyczajenie
|
mam pytanko skończyłam l.o profil biol-chem
ale nie wiem co dalje?jakie studia proponujecie oczywiście które potem dadza zawó opłacalny. ja myślę o farmacji-medycyna odpada prosze poradźcie mi z góry dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.