|
|
#4441 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
Ja uwielbiam defekty. |
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Konto usunięte
|
Co tu taka cisza?
Coś mi się wydaje, że nie będziecie musiały czekać do listopada na zakończenie akcji z Anginą. Chyba pozamiatał dzisiaj. W skrócie powiem, że mnie kompletnie nie uwzględnia w swoich planach i nie traktuje na tyle poważnie, na ile bym liczyła. On z kolei nie rozumie o co mi chodzi. Nie chcę się rozpisywać, bo bym musiała książkę napisać |
|
|
|
#4444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak o... fajny, atrakcyjny, w końcu rzeczowy ale nie chwyta mnie za serce jest przełom bo Jestem w stanie spotkać sie z nim 2 raz![]() Samo to, ze prawie do 2 godziny z nim siedziałam w środku tyg :P
|
|
#4445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ---------- [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77708991]Co tu taka cisza? Coś mi się wydaje, że nie będziecie musiały czekać do listopada na zakończenie akcji z Anginą. Chyba pozamiatał dzisiaj. W skrócie powiem, że mnie kompletnie nie uwzględnia w swoich planach i nie traktuje na tyle poważnie, na ile bym liczyła. On z kolei nie rozumie o co mi chodzi. Nie chcę się rozpisywać, bo bym musiała książkę napisać Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77708991]Co tu taka cisza?
Coś mi się wydaje, że nie będziecie musiały czekać do listopada na zakończenie akcji z Anginą. Chyba pozamiatał dzisiaj. W skrócie powiem, że mnie kompletnie nie uwzględnia w swoich planach i nie traktuje na tyle poważnie, na ile bym liczyła. On z kolei nie rozumie o co mi chodzi. Nie chcę się rozpisywać, bo bym musiała książkę napisać Napis, ale co konkretnie się stało? Może jakaś niejasność wyszła w pisaniu? Miałam nadzieję, że on się rozkręci... |
|
|
|
#4447 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77708991]Co tu taka cisza? Coś mi się wydaje, że nie będziecie musiały czekać do listopada na zakończenie akcji z Anginą. Chyba pozamiatał dzisiaj. W skrócie powiem, że mnie kompletnie nie uwzględnia w swoich planach i nie traktuje na tyle poważnie, na ile bym liczyła. On z kolei nie rozumie o co mi chodzi. Nie chcę się rozpisywać, bo bym musiała książkę napisać może jednak opowiesz coś więcej? W Twojej historii jest to, czego się właśnie boję w relacjach z facetami - ze będziemy się spotykać, będzie fajnie, ale jednak ja będę chciała mieć pewność i stabilizacje, a on będzie jakos inaczej to pojmował niemniej z opisów Anginy ciągle liczyłam, ze chłopak się wyrobi. Może teraz to naprawdę jakies nieporozumienie, tak jak sugeruje Classic?
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już sięumówiliście na kolejne spotkanie?
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#4450 |
|
Komplikatorka
|
Shawtty cieszę się ogromnie z Twojego postu
![]() Comablack może jeszcze chwyci
|
#4451 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77708991]Co tu taka cisza?
Coś mi się wydaje, że nie będziecie musiały czekać do listopada na zakończenie akcji z Anginą. Chyba pozamiatał dzisiaj. W skrócie powiem, że mnie kompletnie nie uwzględnia w swoich planach i nie traktuje na tyle poważnie, na ile bym liczyła. On z kolei nie rozumie o co mi chodzi. Nie chcę się rozpisywać, bo bym musiała książkę napisać Może to jednorazowa sytuacja, ale jeżeli dalej masz się męczyć w tej relacji to nie ma sensu. Tutaj też podejrzany jest zupełny brak kontaktu fizycznego. Nieśmiałość nieśmiałością, ale myślę że np. wzięcie kobiety za rękę po 2 miesiącach randek nie jest jakimś wyczynem. |
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77711446]Powiem Ci, że jak nie idzie od początku to nie idzie potem. Może on nawet na swój sposób mnie lubi, ale nic poza tym. Brak inicjatywy to objaw braku zainteresowania. On nie uwzględnia mnie w swoich planach, kompletnie się ze mną nie liczy, nie brakuje mu mnie i takie tam. Nie wiem czy on w ogóle o mnie myśli, czy jestem taką zapchaj dziurą. On twierdzi, że niepotrzebnie tyle analizuje, i że przecież "jest dobrze". Nie jest mi dobrze, wy wiecie o tym najlepiej
[/QUOTE]przykro mi to, co opisujesz, to właśnie jest to, czego się obawiam - bo z drugiej strony często się słyszy "nie zachowuj się jak desperatka, nie bądź namolna, nie napieraj, nie naciskaj, nie pokazuj że ci zależy - bo on uciekanie; niech to się rozwija swoim tempem" itd.... A ja właśnie wychodzę z takiego założenia, jak i Ty, że jeśli nie ma zainteresowania obustronnego, to słabo...
|
|
|
|
#4454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A blizny można zmniejszać, choćby zeklami i maściami, jak są świeże Cytat:
Defekty dodają charakteru i indywidualności Jak blizna na brodzie Harrisona Forda... ![]() ![]() Cytat:
jak ja nie lubię tego podejścia, że z facetem trzeba się obchodzić jak z jajkiem "bo facet się wystraszy i ucieknie..." ![]() A co to kurczę, płocha sarenka, że się spłoszy? To niech lepiej ucieka, tchórz mi niepotrzebny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-10-05 o 09:20 |
|||
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja nie lubię tego podejścia, że z facetem trzeba się obchodzić jak z jajkiem "bo facet się wystraszy i ucieknie..." ![]() A co to kurczę, płocha sarenka, że się spłoszy? To niech lepiej ucieka, tchórz mi niepotrzebny
|
|
#4456 |
|
Konto usunięte
|
Coś mi się wydaje, że nie będziecie musiały czekać do listopada na zakończenie akcji z Anginą. Chyba pozamiatał dzisiaj. W skrócie powiem, że mnie kompletnie nie uwzględnia w swoich planach i nie traktuje na tyle poważnie, na ile bym liczyła. On z kolei nie rozumie o co mi chodzi. Nie chcę się rozpisywać, bo bym musiała książkę napisać Chociaż jedna z nas mądra ! Nie ma co tracić czasu do listopada.[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77711446]Powiem Ci, że jak nie idzie od początku to nie idzie potem. Może on nawet na swój sposób mnie lubi, ale nic poza tym. Brak inicjatywy to objaw braku zainteresowania. On nie uwzględnia mnie w swoich planach, kompletnie się ze mną nie liczy, nie brakuje mu mnie i takie tam. Nie wiem czy on w ogóle o mnie myśli, czy jestem taką zapchaj dziurą. On twierdzi, że niepotrzebnie tyle analizuje, i że przecież "jest dobrze". Nie jest mi dobrze, wy wiecie o tym najlepiej [/QUOTE]Przybij piątkę! Mogłabym to samo napisać o T. Już dzisiaj jestem jakaś spokojniejsza i trochę mi odpuściło, ale wczoraj to miałam takiego doła jak nie pamiętam kiedy - i w sumie po co mi to? Swoją drogą T. znów swoje. W skrócie - jak ja do niego przyjdę na noc to bardzo fajnie, a jak napisałam, że wolałabym odwrotnie bo mam dość ciężkie 2 dni teraz - to on mi da znać jutro (czyli dzisiaj)
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77711446]Powiem Ci, że jak nie idzie od początku to nie idzie potem. Może on nawet na swój sposób mnie lubi, ale nic poza tym. Brak inicjatywy to objaw braku zainteresowania. On nie uwzględnia mnie w swoich planach, kompletnie się ze mną nie liczy, nie brakuje mu mnie i takie tam. Nie wiem czy on w ogóle o mnie myśli, czy jestem taką zapchaj dziurą. On twierdzi, że niepotrzebnie tyle analizuje, i że przecież "jest dobrze". Nie jest mi dobrze, wy wiecie o tym najlepiej
[/QUOTE]przykro czytać. Uważam, że masz rację, albo traktuje cięjako zapchaj dziurę lub po prostu on tak ma i nie okazuje uczuć ale w takim wypadku jak tobie to przeszkadza to i tak nie ma sensu ciągnąc takiej znajomości. Ja też lubię czuć, że komuś zależy tak samo jak mi a nie żyć w wiecznej niepewności.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#4458 | |
|
Zadomowienie
|
[/QUOTE]Prawda. Zasługujesz na kogoś kto będzie cię adorował, inicjował kontakt fizyczny zabiegał o spotkania i ogólnie pokazywał, że mu zależy. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4459 | |
|
perfumowe ADHD
|
Dobrze, że wróciłaś
Cytat:
![]() Powodzenia na randce brzmi obiecująco Mam problem. Zostałam zaproszona na kolejną randkę, przez pana od bilardu. Ale no nie wiem czy powinnam iść, ze względu na młodego niby nie ma między nami żadnych zobowiązań, relacja jest otwarta ale mam wątpliwości. Z drugiej strony żałowałabym znajomości z tym kolesiem, ale nie wiem ...Młodemu popiepryły się plany życiowe, jest w dołku i mam wrażenie że wyżywa się na mnie jest kłótliwy i niezbyt przyjemnie się z nim w tym momencie rozmawia. Trochę zapaliła mi się czerwona lampka, no ale ... W dodatku nie wiadomo nic o terminie kolejnego spotkania, bo sam nie wie co będzie musiał robić. Eh to będzie ciężka relacja, już nie przez samą odległość, ale przez to że on nie ma stabilizacji w życiu i odbija się to na nas.
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE]Może on woli jak idzie wolniej, ale 2-3 miesiące bez określenia, w którą stronę idziemy, to jakaś kpina :/ Ja tez jestem w stanie poświęcić swój komfort czy nawet pozmieniać trochę plany, żeby się spotkać, gdy mi zaczyna zależeć. I tego samego oczekuję. Szkoda, że się nie udało... ale w tym wypadku chyba nie warto tracić czasu, który mógłabyś poświęcić na szukanie kogoś innego ![]() [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77713106] Chociaż jedna z nas mądra ! Nie ma co tracić czasu do listopada.Przybij piątkę! Mogłabym to samo napisać o T. Już dzisiaj jestem jakaś spokojniejsza i trochę mi odpuściło, ale wczoraj to miałam takiego doła jak nie pamiętam kiedy - i w sumie po co mi to? Swoją drogą T. znów swoje. W skrócie - jak ja do niego przyjdę na noc to bardzo fajnie, a jak napisałam, że wolałabym odwrotnie bo mam dość ciężkie 2 dni teraz - to on mi da znać jutro (czyli dzisiaj) [/QUOTE]Wygodnicki się znalazł :/ Słuchaj się przyjaciółki, z tego Pana chyba nic już nie będzie. I tak jak wyżej - czy warto tracić dla niego czas? Czasami mam wrażenie, że niektórzy myślą, że są jedynymi osobami na świecie i nie mają żadnej konkurencji. A tak nie jest!
|
|
|
|
#4462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;77711446]Powiem Ci, że jak nie idzie od początku to nie idzie potem. Może on nawet na swój sposób mnie lubi, ale nic poza tym. Brak inicjatywy to objaw braku zainteresowania. On nie uwzględnia mnie w swoich planach, kompletnie się ze mną nie liczy, nie brakuje mu mnie i takie tam. Nie wiem czy on w ogóle o mnie myśli, czy jestem taką zapchaj dziurą. On twierdzi, że niepotrzebnie tyle analizuje, i że przecież "jest dobrze". Nie jest mi dobrze, wy wiecie o tym najlepiej [/QUOTE]przykro mi, że tak wyszlo, ale lepiej teraz niż później ![]() Cytat:
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;77713106] Chociaż jedna z nas mądra ! Nie ma co tracić czasu do listopada.Przybij piątkę! Mogłabym to samo napisać o T. Już dzisiaj jestem jakaś spokojniejsza i trochę mi odpuściło, ale wczoraj to miałam takiego doła jak nie pamiętam kiedy - i w sumie po co mi to? Swoją drogą T. znów swoje. W skrócie - jak ja do niego przyjdę na noc to bardzo fajnie, a jak napisałam, że wolałabym odwrotnie bo mam dość ciężkie 2 dni teraz - to on mi da znać jutro (czyli dzisiaj) [/QUOTE]mega słabe ![]() Cytat:
ale mnie głowa dziś boli
|
|||
|
|
|
#4465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś wchodzę na portal patrzę a tu... facet usunął konto. A na koniec wysłał mi taką oto wiadomość. a pi.. na tej stronie to same pajace są nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie?? jeśli nie chcesz pisać to poco odsyłasz te pi..oczka?? Zatkało mnie .
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
Bardzo mi jest przykro. Dzwonił dziś, ale nie mogłam rozmawiać. Oddzwonię do niego popołudniu. Odebrałam zamówienie ciuchowe i jest ciut lepiej. Zaraz podjadę po jakąś bieliznę jeszcze, bo muszę coś sobie ładnego kupić na codzień bo chodzę jak lump i wstyd się rozbierać ;p |
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Napisnadropsie, bardzo mi przykro, ale jesteś konkretną dziewczyną i ile czasu masz się z nim tak szarpać... nie napisałaś żadnych szczegółów, ale sama wiesz najlepiej. No i to jest dorosły facet, a spotyka się z Tobą i tłumaczy się jakbyście mieli po 14 lat
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Napewnotymrazem, w końcu z doświadczenia mogę to poradzić - postaw go pod ścianą i w tę lub w tamtą, bo nie spotykacie się od wczoraj, a on tez niepoważnie się zachowuje...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
mi się wydaje, że teraz faceci myślą, że dzięki portalom to mają nieskończone źródło nowych i chętnych pań.
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Milagros, Daga - dziękuję
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

jest przełom bo Jestem w stanie spotkać sie z nim 2 raz

niemniej z opisów Anginy ciągle liczyłam, ze chłopak się wyrobi. Może teraz to naprawdę jakies nieporozumienie, tak jak sugeruje Classic?

Chociaż jedna z nas mądra ! Nie ma co tracić czasu do listopada.
niby nie ma między nami żadnych zobowiązań, relacja jest otwarta ale mam wątpliwości. Z drugiej strony żałowałabym znajomości z tym kolesiem, ale nie wiem ...