|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Fenomenka84 dziękuje bardzo za odpowiedź, Kalex mnie również podoba się Twoja fryzurka, a jeszcze jak dojdzie welon i spinki to naprawdę będzie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
![]() też tak myśle, spinki są nieduże, ale ładnie błyszczą i welonik do tego i będzie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zadomowienie
|
Kalex super fryzurka
![]() awangarda jest na wesołej prawda ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Raczkowanie
|
Doris: Co do salonu Sallambier bylam tam na farbowaniu , mila obsluga , jezeli mialabys tam sie wybierac to tylko do p .Kingi ona jest jak dla mnie najlepsza
![]() Co do daty slubu to nasz dzien 06.09.2008r. ![]() Choć na moj wielki dzien jestem umowiona do p. Ani Świebody na ul. Wesolej . Od dluzszego czasu do niej chodze na farbowanie jest po porstu swietna a wybor fryzor slubnych ma ogormny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Raczkowanie
|
Fryzurka
dziewczyny a co myslicie o takiej fryzurce hmmm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo juz tylko 24 dni.... Makijaż robię ostatecznie w Erisie u p. Kasi ![]() A jutro przymiarka, ja chcę już............ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fryzura okazała się niezniszczalna,ponieważ w niej spałam w nocy i dzisiaj w pracy w niej siedzę ![]() ![]() konstrukcja nie do ruszenia ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4148 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzurka
Bardzo ladna w swej prostocie.zalezy do jakiej sukni i do jakiej buzki,a raczej charakteru
![]() Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-04 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzurka
Cytat:
![]() zastanawiam sie nad taka fryurka , no ale zobaczymy co tez mi doradzi moja fryzjerka ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Raczkowanie
|
Witam!
Ja już po wizycie w Madonnie. Przymierzyłam ok. 10 modeli. Szczerze mówiąc, panie miłe, ale nie lubię jak ktoś narzuca mi coś, kiedy ja dobrze wiem w czym się dobrze czuję, a tym bardziej w co chce się ubrać w ten dzień! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Raczkowanie
|
Paula_26 ślubujemy tego samego dnia i o ile się nie mylę TY też zamawiałaś sukienkę w MS Modzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny witajcie,
Dziękuje wszystkim za życzenia. To parę słów relacji okołoślubnych. 3 dni przed weselem to napawdę bylo dużo pracy i zamieszania. Dzień śluby wstałam o 6 rano bo nie mogłam spć z bólem brzuch (stres), ale za chwilę przeszło. Potem pojehałam zrobić paznokcie (super wyszły), potem fryzjer i znów byłam zadowolona, następnie pojechałam z moim (jeszcze narzeczonym) na cmentarz na grób rodziców -chwila refleksji i przemyśleń. Potem makijaż, byłam zachwycona. Potem przyjechała świadkowa i ubieranie. Po złozeniu sukienki, welonu wszystcy sie zachwycili (pięknie to wyglądało). Wpiełam kwatek we włosy (miałam ukochane tulipany). Błogosławienstwo (tu bylo trochę stresu). Potem kilka zdjęć i do kościołą. W kościele tłum ludzi, 5 księży, znajomi śpiewali i czytali. Brat z resztą rodzinki niósł dary. Znajomy ksiądz powiedział kazanie, było pięknie uroczyście i w ogóle echhhh. Potem imprezea weselna, pierwszy taniec, wyszedł bardzo ładnie i dostaliśmy brawa, a zabawa sama w sobie bardzo fajna, drugi zień poprawiny byo też bardzo miło. Dziewczyny było idealnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Rozeznanie
|
Tiffi najgorętsze życzenia dla Was
![]() Ogromnie się cieszę, że wszystko wyszło idealnie ![]()
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście bym sobie takiej nie zrobił, bo nie lubie miec koków, ale u kogoś jak najbardziej mi się takie upięcia podobają ![]() tiffi- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Raczkowanie
|
Paula_26, a jak u Ciebie z przygotowaniami, rozdałaś już zaproszenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysle , ze jak zaczne pod koniec czerwca to bedzie dobrze , troche krucho z czasem u nas ![]() A u ciebie jest juz komplet? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Zycia dla Tiffi!!!
Dziewczyny,ktore kwiaciarnie Wasym zdaniem sa godne polecenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Raczkowanie
|
Kalex bardzo ładna fryzurka.
Paula_26 Twoja fryzurka też bardzo mi się podoba. Ja mam długie włosy i będę miała całkiem inną a właściwie raczej rozpuszczone lekko u góry spięte. Pala_26 i Bartolina czy mogłybyście mi przesląć zdjęcia waszych sukni z MS Moda ja też zacznę od tego salonu wybór mojej sukni. Mi się ta podoba zamieszczam zdjęcie poniżej i mam podobne włosy do tej modelki i z twarzy też troche do mnie podobna ![]() Tiffi wszystkiego najlepszego na nowej drodze, cieszę się, że wszystko było ok, mam nadzieje, że u mnie też tak będzie.
#4162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Raczkowanie
|
tą suknie też mam na uwadze
![]()
#4164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tort mamy zamówiony, buty mam kupione, w tym tygodniu planujemy kupic wódkę, zastanawiam się gdzie zapisac się do fryzjera, kupic bieliznę, spisac protokół, zamówic kwiaty, kupic garnitur i jeszcze mnóstwo drobnych spraw większośc muszę załatwic w czerwcu, ale najważniejsze już mam czyli salę, sukienkę, fotografa, kamerzystę, samochód, ustaloną godzinę w kościele i zaproszenia czekają na rozdanie. Tak naprawdę to dużo jeszcze przede mną. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to juz wiemy,ze jesli juz gdzies poza Kielce,to lepiej Czestochowa (bardzo chwalona na Wizazu) lub Jedrzejow (komentarze sa rozne co do tamtejszych sukni-,ale niewatpliwie jest taniej). Tifii-wszystkiego najlepszego! Czekamy na zdjecia!Faju was msza wyladala,bardzo mi sie podb zaangzowane rodziny.A to w kazdym kosciele mozna w takiej fomie msze,czy w wybranych? Ja mam w katedrze.Chcialabym moc wybrac sobie czytania,ksiedza,ktory wyglosi kazanie i dzieci,ktore przyniosa dary ![]() Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-04 o 13:02 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Raczkowanie
|
[quote=dagunia24;7772662]
Pala_26 i Bartolina czy mogłybyście mi przesląć zdjęcia waszych sukni z MS Moda ja też zacznę od tego salonu wybór mojej sukni. Mi się ta podoba zamieszczam zdjęcie poniżej i mam podobne włosy do tej modelki i z twarzy też troche do mnie podobna ![]() Ja na razie nie mam zdjęcia swojej sukni, ale jak tylko będę miała to zaraz je dołącze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Tiffi oby całe Wasze wspólne życie było tak idealne jak dzien ślubu.
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy decydujecie się na księge weselną. To moim zdaniem to bardzo fajny pomysł bo mozna pozniej wkleic pare zdjec, ślubne kartki z zyczeniami od gosci i wyjdzie bardzo ciekawa kronika ślubna ale obawiam sie ze moze goscie nie beda sie wpisywac, jak Wy to organizujecie słyszałam ze niektórzy wyznaczaja 1 osobe do "opieki" nad ksiega, niektorzy kłada ja na osobnym stoliku przy wejsciu. Co sadzicie na ten temat?? Ja myslalam zeby ksiega sobie lezała a miedzyczasie moja 8 letnia chrzesnica podrzucałąby ja na stoły gosci i z niewinna mina aniolka mowila zeby cos fajnego napisali na pamiatke dla młodej pary. To dosc rezolutna dziewczynka wiec mysle ze by sobie poradzila i pewnie była by dumna ze w tak waznym dniu ma tak odpowiedzialna role ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Rozeznanie
|
U nas będzie księga gości. Pewnie niewiele osób się wpisze, ale i tak będzie fajną pamiątką.
W maju byliśmy na weselu przyjaciół i do Ich księgi wpisało się tylko kilka osób ![]()
#4170 |
Zakorzenienie
|
No własnie tego sie obawiam ze wpisze sie tylko pare osób i to wszystko wiec tak pomyslam o tym dziecku podrzucajacym ksiege gosciom ale z drugiej strony czy to nie bedzie zbytnia natarczywosc tak im podkladac pod nos zeby sie wpisywali tak "na siłe". Moze poprosic muzyke o to zeby od czasu do czasu wspominala o tym ze lezy ksiega zeby tam napisac jakas dedykacje dla młodych, bo moze nie wszyscy goscie wiedza do czego ta ksiega chodzi mi głownie o tych starszych?? Co sadzicie dziewczyny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.