Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-03, 20:38   #4141
bartolina
Raczkowanie

Dot.: Kielce

Fenomenka84 dziękuje bardzo za odpowiedź, Kalex mnie również podoba się Twoja fryzurka, a jeszcze jak dojdzie welon i spinki to naprawdę będzie super
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 20:47   #4142
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

też tak myśle, spinki są nieduże, ale ładnie błyszczą i welonik do tego i będzie super
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-03, 22:11   #4143
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Kalex super fryzurka i będzie pasować do twojej sukienki

awangarda jest na wesołej prawda ??
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 07:13   #4144
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
paula,czy ty masz moze slub w pazdzierniku? 25-go?
Doris: Co do salonu Sallambier bylam tam na farbowaniu , mila obsluga , jezeli mialabys tam sie wybierac to tylko do p .Kingi ona jest jak dla mnie najlepsza

Co do daty slubu to nasz dzien 06.09.2008r. Juz sie zbiliza heheheh

Choć na moj wielki dzien jestem umowiona do p. Ani Świebody na ul. Wesolej .

Od dluzszego czasu do niej chodze na farbowanie jest po porstu swietna a wybor fryzor slubnych ma ogormny Polecam ja
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 07:23   #4145
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Fryzurka

dziewczyny a co myslicie o takiej fryzurce hmmm?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5118407.jpg (50,9 KB, 102 załadowań)
Stary 2008-06-04, 07:53   #4146
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
no ja też jestem ciekawa co mi wyjdzie na głowie wydrukowałam sobie parę fotek z fryzurkami,żeby pokazać fryzjerce o co mniej więcej mi chodzi i dodatkowo mam wydrukowane foto sukni,żeby fryzjerka zobaczyła jak sukni wygląda na górze;
poza tym od dziś zaczynam chodzić na solarium-po dwa razy w tygodniu

gosik-jeszcze 25 dni do naszych ślubów
a u Ciebie jak z makijażem?
Fryzurkę masz super, bardzo mi się podoba
Noo juz tylko 24 dni....
Makijaż robię ostatecznie w Erisie u p. Kasi
A jutro przymiarka, ja chcę już............

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 08:29   #4147
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
Kalex super fryzurka i będzie pasować do twojej sukienki

awangarda jest na wesołej prawda ??
dziękuję; tak na ul.wesołej

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Fryzurkę masz super, bardzo mi się podoba
Noo juz tylko 24 dni....
Makijaż robię ostatecznie w Erisie u p. Kasi
A jutro przymiarka, ja chcę już............
również dziękuję;
fryzura okazała się niezniszczalna,ponieważ w niej spałam w nocy i dzisiaj w pracy w niej siedzę
koleżankom również sie bardzo podoba, a żaden włos w nocy nawet nie drgnął, wszystko jest spięte i pokręcone tak jak było
konstrukcja nie do ruszenia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 09:36   #4148
izus123
Raczkowanie

Dot.: Fryzurka

Cytat:
Napisane przez paula_26 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co myslicie o takiej fryzurce hmmm?
Bardzo ladna w swej prostocie.zalezy do jakiej sukni i do jakiej buzki,a raczej charakteru A jaka masz (szukasz) suknie?

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-06-04 o 10:14
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 10:21   #4149
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Dot.: Fryzurka

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Bardzo ladna w swej prostocie.zalezy do jakiej sukni i do jakiej buzki,a raczej charakteru A jaka masz (szukasz) suknie?
izus123: No moja suknia jest w bardzo jasnym kolorze ekri, jedno czesciowa z gorsecikiem u gory , odkryte ma ramiona , ogolnie skromna sukieneczka

zastanawiam sie nad taka fryurka , no ale zobaczymy co tez mi doradzi moja fryzjerka

Pozdrawiam
Stary 2008-06-04, 10:31   #4150
lilusto
Raczkowanie

Witam!
Ja już po wizycie w Madonnie. Przymierzyłam ok. 10 modeli. Szczerze mówiąc, panie miłe, ale nie lubię jak ktoś narzuca mi coś, kiedy ja dobrze wiem w czym się dobrze czuję, a tym bardziej w co chce się ubrać w ten dzień! W Krakowie są dwa salony Madonny, ten na Rynku jest mniejszy. Tak jak pisałam - panie miłe - ale nie obeszło się bez zgrzytu! Nie wiem czy każda "młoda" tak ma, ale ja nie potrafię się zdecydować w ciągu 10 min. na suknie, tym bardziej na taką która koszyuje ok. 4 tys.!!! Dziewczyny w salonie za wszelką cenę namawialy mnie na zamówienie, mówiąc że jutro już będzie za późno na zamówienie na 6 września -pomyliła się. Poza tym poprosiłam panią, żeby zapisała mi nazwę modelu, który wstępnie wybrałam, na co ona że będzie pamiętać! Chciałam zapisać bo przed sobą miałam jeszcze wizytę w drugiej Madonnie a mam problemy z zapamiętywaniem takich szczegółów. Pani na odchodne powiedziała mi jakąś nazwę. Od początku coś mi nie pasowało i sprawdziłam to na necie! Okazało się że ten model nazywa się całkiem inaczej! - i wszystko na temat! Teraz nawet jeśli nie miałabym wyboru, to nie zamówiłabym u tej dziewczyny!!!
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 10:52   #4151
bartolina
Raczkowanie

Paula_26 ślubujemy tego samego dnia i o ile się nie mylę TY też zamawiałaś sukienkę w MS Modzie?
Stary 2008-06-04, 10:52   #4152
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
aaaa... ciekawe jak przygotowania u Tiffi1??? W sobotę ślub!!!
Dziewczyny witajcie,
Dziękuje wszystkim za życzenia.
To parę słów relacji okołoślubnych.
3 dni przed weselem to napawdę bylo dużo pracy i zamieszania.
Dzień śluby wstałam o 6 rano bo nie mogłam spć z bólem brzuch (stres), ale za chwilę przeszło. Potem pojehałam zrobić paznokcie (super wyszły), potem fryzjer i znów byłam zadowolona, następnie pojechałam z moim (jeszcze narzeczonym) na cmentarz na grób rodziców -chwila refleksji i przemyśleń. Potem makijaż, byłam zachwycona. Potem przyjechała świadkowa i ubieranie. Po złozeniu sukienki, welonu wszystcy sie zachwycili (pięknie to wyglądało). Wpiełam kwatek we włosy (miałam ukochane tulipany). Błogosławienstwo (tu bylo trochę stresu). Potem kilka zdjęć i do kościołą. W kościele tłum ludzi, 5 księży, znajomi śpiewali i czytali. Brat z resztą rodzinki niósł dary. Znajomy ksiądz powiedział kazanie, było pięknie uroczyście i w ogóle echhhh.
Potem imprezea weselna, pierwszy taniec, wyszedł bardzo ładnie i dostaliśmy brawa, a zabawa sama w sobie bardzo fajna, drugi zień poprawiny byo też bardzo miło.
Dziewczyny było idealnie.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 11:07   #4153
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Napisane przez bartolina Pokaż wiadomość
Paula_26 ślubujemy tego samego dnia i o ile się nie mylę TY też zamawiałaś sukienkę w MS Modzie?
Bartolina: Tak zamawialam suknie na ul. Słowackiego Ms moda

To super ten sam dzien A w ktorym kosciele? I gdzie zabawa?
Stary 2008-06-04, 11:12   #4154
Puchatek M.
Rozeznanie

Tiffi najgorętsze życzenia dla Was
Ogromnie się cieszę, że wszystko wyszło idealnie i jesteś szczęśliwa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 8dec5f281e681b13.gif (33,9 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-06-04, 11:26   #4155
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
izus123: No moja suknia jest w bardzo jasnym kolorze ekri, jedno czesciowa z gorsecikiem u gory , odkryte ma ramiona , ogolnie skromna sukieneczka

zastanawiam sie nad taka fryurka , no ale zobaczymy co tez mi doradzi moja fryzjerka

Pozdrawiam
zdj fryzurki,która wkleiłaś-bardzo ładna! bardzo mi sie podoba;
ja osobiście bym sobie takiej nie zrobił, bo nie lubie miec koków, ale u kogoś jak najbardziej mi się takie upięcia podobają

tiffi- super,że wszystko się udało!!!!!
Stary 2008-06-04, 11:37   #4156
bartolina
Raczkowanie

Cytat:

To super ten sam dzien A w ktorym kosciele? I gdzie zabawa?

Kościół Katedra, a przyjęcie robimy w Ambarasie, a Ty? Już się pogubiłam kto gdzie i kiedy, chyba przez te upały.
Stary 2008-06-04, 11:46   #4157
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Kościół Katedra, a przyjęcie robimy w Ambarasie, a Ty? Już się pogubiłam kto gdzie i kiedy, chyba przez te upały.
Ja na Karczówce a przyjęcie w Zajeździe Raj.
Stary 2008-06-04, 12:01   #4158
bartolina
Raczkowanie

Paula_26, a jak u Ciebie z przygotowaniami, rozdałaś już zaproszenia?
Stary 2008-06-04, 12:08   #4159
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Paula_26, a jak u Ciebie z przygotowaniami, rozdałaś już zaproszenia?
Powiem ci ze prawie mam wszystko przygotowane oprocz - alkoholu, tortu , butow, bielizny noi wlasnie zaproszen.

Mysle , ze jak zaczne pod koniec czerwca to bedzie dobrze , troche krucho z czasem u nas

A u ciebie jest juz komplet?
Stary 2008-06-04, 12:16   #4160
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Zycia dla Tiffi!!!

Dziewczyny,ktore kwiaciarnie Wasym zdaniem sa godne polecenia?
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 12:22   #4161
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Kalex bardzo ładna fryzurka.

Paula_26 Twoja fryzurka też bardzo mi się podoba.
Ja mam długie włosy i będę miała całkiem inną a właściwie raczej rozpuszczone lekko u góry spięte.

Pala_26 i Bartolina czy mogłybyście mi przesląć zdjęcia waszych sukni z MS Moda ja też zacznę od tego salonu wybór mojej sukni. Mi się ta podoba zamieszczam zdjęcie poniżej i mam podobne włosy do tej modelki i z twarzy też troche do mnie podobna

Tiffi wszystkiego najlepszego na nowej drodze, cieszę się, że wszystko było ok, mam nadzieje, że u mnie też tak będzie.
Stary 2008-06-04, 12:26   #4162
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
Kalex bardzo ładna fryzurka.

Paula_26 Twoja fryzurka też bardzo mi się podoba.
Ja mam długie łosy i będę miała całkiem inną a właściwie raczej rozpuszczone lekko u góry spięte.

Pala_26 i Bartolina czy mogłybyście mi przesląć zdjęcia waszych sukni z MS Moda ja też zacznę od tego salonu wybór mojej sukni. Mi się ta podoba zamieszczam zdjęcie poniżej i mam podobne włosy do tej modelki i z twarzy też troche do mnie podobna
Dagunia to moja suknia lecz ja mam kolor ekri i powiem szczerze ze na zdjeciu wyglada gorzej to jednak trzeba przymierzyc
Stary 2008-06-04, 12:38   #4163
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

tą suknie też mam na uwadze i będzie kolejna w przymiarce
Stary 2008-06-04, 12:46   #4164
bartolina
Raczkowanie

Cytat:
Powiem ci ze prawie mam wszystko przygotowane oprocz - alkoholu, tortu , butow, bielizny noi wlasnie zaproszen.

Mysle , ze jak zaczne pod koniec czerwca to bedzie dobrze , troche krucho z czasem u nas

A u ciebie jest juz komplet?
Ja zaproszenia muszę roznieśc do końca czerwca, bo na początku lipca wyjeżdzamy na wakacje na 2,5 tygodnia ( mówimy na nie podróż przedślubna) jak wrócimy to będzie już za poźno. A tak wogóle to My już jesteśmy dwa lata po ślubie cywilnym i u Nas troszkę inaczej to wszystko wygląda.
Tort mamy zamówiony, buty mam kupione, w tym tygodniu planujemy kupic wódkę, zastanawiam się gdzie zapisac się do fryzjera, kupic bieliznę, spisac protokół, zamówic kwiaty, kupic garnitur i jeszcze mnóstwo drobnych spraw większośc muszę załatwic w czerwcu, ale najważniejsze już mam czyli salę, sukienkę, fotografa, kamerzystę, samochód, ustaloną godzinę w kościele i zaproszenia czekają na rozdanie. Tak naprawdę to dużo jeszcze przede mną.
Stary 2008-06-04, 12:48   #4165
izus123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
Witam!
Ja już po wizycie w Madonnie. Przymierzyłam ok. 10 modeli. Szczerze mówiąc, panie miłe, ale nie lubię jak ktoś narzuca mi coś, kiedy ja dobrze wiem w czym się dobrze czuję, a tym bardziej w co chce się ubrać w ten dzień! W Krakowie są dwa salony Madonny, ten na Rynku jest mniejszy. Tak jak pisałam - panie miłe - ale nie obeszło się bez zgrzytu! Nie wiem czy każda "młoda" tak ma, ale ja nie potrafię się zdecydować w ciągu 10 min. na suknie, tym bardziej na taką która koszyuje ok. 4 tys.!!! Dziewczyny w salonie za wszelką cenę namawialy mnie na zamówienie, mówiąc że jutro już będzie za późno na zamówienie na 6 września -pomyliła się. Poza tym poprosiłam panią, żeby zapisała mi nazwę modelu, który wstępnie wybrałam, na co ona że będzie pamiętać! Chciałam zapisać bo przed sobą miałam jeszcze wizytę w drugiej Madonnie a mam problemy z zapamiętywaniem takich szczegółów. Pani na odchodne powiedziała mi jakąś nazwę. Od początku coś mi nie pasowało i sprawdziłam to na necie! Okazało się że ten model nazywa się całkiem inaczej! - i wszystko na temat! Teraz nawet jeśli nie miałabym wyboru, to nie zamówiłabym u tej dziewczyny!!!
Acha,czyli "nie powiemy Ci jaki model,zebys przypadkiem gdzies tanszej nie znalazla"."Kupuj tu i teraz-ostatnia szansa!"-ooo matko,co za podejscie.I to Madonna...
No to juz wiemy,ze jesli juz gdzies poza Kielce,to lepiej Czestochowa (bardzo chwalona na Wizazu) lub Jedrzejow (komentarze sa rozne co do tamtejszych sukni-,ale niewatpliwie jest taniej).
Tifii-wszystkiego najlepszego! Czekamy na zdjecia!Faju was msza wyladala,bardzo mi sie podb zaangzowane rodziny.A to w kazdym kosciele mozna w takiej fomie msze,czy w wybranych?
Ja mam w katedrze.Chcialabym moc wybrac sobie czytania,ksiedza,ktory wyglosi kazanie i dzieci,ktore przyniosa dary

Edytowane przez izus123
Czas edycji: 2008-06-04 o 13:02 Powód: dopis
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-04, 12:50   #4166
bartolina
Raczkowanie

[quote=dagunia24;7772662]

Ja na razie nie mam zdjęcia swojej sukni, ale jak tylko będę miała to zaraz je dołącze.
Stary 2008-06-04, 12:53   #4167
agnes208
Zakorzenienie

Tiffi oby całe Wasze wspólne życie było tak idealne jak dzien ślubu.

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy decydujecie się na księge weselną. To moim zdaniem to bardzo fajny pomysł bo mozna pozniej wkleic pare zdjec, ślubne kartki z zyczeniami od gosci i wyjdzie bardzo ciekawa kronika ślubna ale obawiam sie ze moze goscie nie beda sie wpisywac, jak Wy to organizujecie słyszałam ze niektórzy wyznaczaja 1 osobe do "opieki" nad ksiega, niektorzy kłada ja na osobnym stoliku przy wejsciu. Co sadzicie na ten temat?? Ja myslalam zeby ksiega sobie lezała a miedzyczasie moja 8 letnia chrzesnica podrzucałąby ja na stoły gosci i z niewinna mina aniolka mowila zeby cos fajnego napisali na pamiatke dla młodej pary. To dosc rezolutna dziewczynka wiec mysle ze by sobie poradzila i pewnie była by dumna ze w tak waznym dniu ma tak odpowiedzialna role
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 12:59   #4168
bartolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
No to juz wiemy,ze jesli juz gdzies po za Kielce,to lepiej Czestochowa (bardzo chwalona na Wizazu) lub Jedrzejow (komentarze sa rozne co do tamtejszych sukni-,ale niewatpliwie jest taniej).
Ja odradzam Jędrzejów, byłam tam i w tym salonie w którym najbardziej podobały mi się sukienki czyli były podobne do tych co są w Kielcach w Paryżance to właściciel sklepu wogóle nie miał podejścia do klienta, próbował mi wcisnąc to co miał tłumacząc ze to najnowsza kolekcja, wogóle nie słuchał o jaką sukinkę mi chodzi, pytał do jakiej kwoty szukam, że to trzeba określic, a jak mu odpowiedziałam ze do 2000 tyś chyba, że spodoba mi się suknia np o 200 zł droższa i będzie dobrze na mnie leżec i będę się w niej dobrze czuła to wiadomo że taką wybiore, to powiedział mi że jestem rozrzutna, także ja osobiście jestem na nieee i nikomu tego slonu nie polecam
Stary 2008-06-04, 13:13   #4169
Puchatek M.
Rozeznanie

U nas będzie księga gości. Pewnie niewiele osób się wpisze, ale i tak będzie fajną pamiątką.

W maju byliśmy na weselu przyjaciół i do Ich księgi wpisało się tylko kilka osób
Stary 2008-06-04, 13:18   #4170
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
U nas będzie księga gości. Pewnie niewiele osób się wpisze, ale i tak będzie fajną pamiątką.

W maju byliśmy na weselu przyjaciół i do Ich księgi wpisało się tylko kilka osób
No własnie tego sie obawiam ze wpisze sie tylko pare osób i to wszystko wiec tak pomyslam o tym dziecku podrzucajacym ksiege gosciom ale z drugiej strony czy to nie bedzie zbytnia natarczywosc tak im podkladac pod nos zeby sie wpisywali tak "na siłe". Moze poprosic muzyke o to zeby od czasu do czasu wspominala o tym ze lezy ksiega zeby tam napisac jakas dedykacje dla młodych, bo moze nie wszyscy goscie wiedza do czego ta ksiega chodzi mi głownie o tych starszych?? Co sadzicie dziewczyny??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości