![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V
dzis u:
1. serek wiejski + pomidor kromka Macy+ tuńczyk wsw 2. 500g truskawek koktajl z mleka i truskawek serek homo waniliowy 3. dwie kromki Macy razowej z lososiem wędzonym dwie kromki z tuńczykiem w zalewie 4. 300g truskawek, jablko 5. tutaj spróbuję zjeść coś bialkowego jak jest tak gorąco moglabym jesc caly dzień tylko i wylącznie owoce |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
1. sernik na zimno waniliowy - ok. 300 g
2. kanapka z pomidorem serem i wędzona piersią indyka - dość duża kromka 3. omlet jogurtowy z pieczarkami i smazone pieczarki z sosem sojowym, maślanka naturalna (jajko, duża łyżka jogurtu, 4 pieczarki, kropla oleju) 4. kanapka z jogurtem bałkańskim, pomidorem, szynka i serem - nieduża kromka chleb niestety biały, sernik z serków homo |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
redukcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2256 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
moje R
Śniadanko: koktajl truskawkowy - 11szt. truskawek + woda gaz. + sok z cytryny (rano za dużo nie moge jeść ale postaram się dołożyć homo z warzywkami) Śniadanko 2: 2 skibki chleba z serem żółtym oraz z szynką + 5 rzodkierek +kawa (teraz juz wiem że chleba z serem niet zwłaszcza z żółtym ![]() Obiadek: zupka jarzynowa (niesetety zaciągana śmietaną babcina) Obiadek 2: ryż (4 łyżki ugorowanego białego- jeszcze nie zdażyłam kupić brązowego) + 2 liście pora+ cebula dymka+ łyżeczka koncentratu+łyżeczka jażynki przyprawy + jajko - wszystko na patelni bez oleju. I teraz nie wiem co dalej zjeść ... ? Co porponujecie ?
#2258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
jeszcze nie przygotowalam dobrze lodówki i jest troszke pustawa musze na zakupy iść pożądne
![]()
#2260 |
Raczkowanie
|
U
1. 250 ml mleka 1,5 % z 30 g muesli + 100 g serka wiejskiego z łyżeczką miodu + 125 g jogurtu truskawkowego 0 % + małe jabłko + 5 winogron 2. jakaś taka ciemna bułka z ziarnami z serem białym chudym, pomidorem, papryką i sałatą + 10 winogron 3. duużo makaronu + sałatka z pomidorów, ogórków, cebuli i fety 4. 100 g serka wiejskiego: 50 g z winogronami, 50 g z mieszanką studencką + 125 g jogurtu truskawkowego 0 % + jabłko + pół pomidora 5. dwie sojowe kiełbaski + pomidor Proszę o wyrozumiałość, bo to mój pierwszy jadłospis na Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2262 |
Raczkowanie
|
smak6malin, dziękuję
![]() makaron.. takie jakieś kokardki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Podobnie jak u Phenomenki wyszło U zamiast R :
Śn : pół ziarnistej bagietki (część z twarogiem,pomidorem,część z twarogiem i dżemem) i kromka razowca z serem,sałatą,ketchupem IIŚn : 2 małe kromki razowca z homo nat. i ogórkiem O : 3 naleśniki (z twarogiem,a jeden z homo nat. i dżemem) oraz mały kawałek babki ziemniaczanej,ogórek K: miseczka zupy warzywnej,micha truskawek z serkiem wiejskim,naleśnik z dżemem garść krakersów po 55 minutach na rowerku porządna łyżka homo była może coś jeszcze wpadnie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
No wpadnie wpadnie,bo późno idę spać. Poza tym biorąc pod uwagę rowerek mało kcal wyszło
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Wtajemniczenie
|
U
śniadanie : owsianka : 5 łyżek otrębów owsianych, 200 ml mleka, serek homo malinowy, 300 g truskawek, kromka razowca, jako na twardo, pomidor, 3 rzodkiewki II śniadanie : drożdżówka z serem i brzoskwinią, lód o smaku czarnej porzeczki, duże zielone jabłko, kromka razowca z polędwicą sopocką, serem żółtym i sałatą III śniadanie : serek homo waniliowy, kilka nerkowców, kilka łyżeczek masła orzechowego, banan obiad : 350 ml zupy kalafiorowej : marchewka, kalafior, ziemniaki, pomidory, skrzydełko z kurczaka, puszka tuńczyka, kukurydza, ogórek konserwowy, kilka łyżek majonezu i jogurtu, przyprawy podwieczorek: zielone jabłko, ponad pół kilo truskawek, 5 łyżek śmietany 12 %, kilka łyżek homo naturalnego, kromka żytniego z salami i ketchupem kolacja : ogromna bułka musli, pół : z twarogiem śmietankowym ( 100 gr ), szczypiorkiem, pomidorem, sałatą, drugie pół : z serem żółtym, sopocką, szczypiorkiem, pomidorem i sałatą Zaraz przyniosę sobie jakieś orzechy do chrupania i może jeszcze jedno jabłko ![]()
#2268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W smaku na pewno lepsze ![]() ![]()
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak kontuzja, wyleczyłaś?
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kontuzji to kiepsko, dzisiaj miałam trening, już robimy próby generalne i w ogóle. Strasznie nas dzisiaj instruktor wymęczył, nie czuję stóp, dawno się tak nie spociłam. Podpadłam mu dzisiaj kilka razy za obijanie się i musiałam potem robić kilka razy więcej wszystkiego niż reszta, no ale tak to już z nim jest. Chcę żebyśmy byli najlepsi.. Mówiłam mu o mojej kostce, ale powiedział, że nie mam marudzić i muszę jechać bo tańczę w pierwszym rzędzie i nie ma zmiłuj. ![]()
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak wyglądają Twoje treningi? ile razy w tyg., długie są?? i... w pierwszym rzędzie, wow ![]() ![]() uuups, ot ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj Pani Moderator, podpadasz ![]()
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
P.
![]() Śniadanie: 1/2 szklanki płatków owsianych, szklanka mleka, Jogobella z muesli bananowa-pomarańczowa, banan, pomarańcza, orzeszki II śniadanie: Trzy kanapki z polędwicą sopocką Sałatka: sałata, pomidor, ogórek, jajko, kefir III śniadanie: Lody - 2 gałki - toffi i śmietankowe Obiad: Zupa pomidorowa zabielana z makaronem Kotlet z kurczaka panierowany 1/2 torebki brązowego ryżu Potarta marchewka Deser: Truskawki, nie wiem sama ile ![]() Podwieczorek: Kawałek sernika Kawa Kolacja: Tortilla z 2 parówkami, żółtym serem, ketchupem Sałatka jak na II śniadanie Noc naukowa przede mną - są jeszcze truskawki, orzeszki. ![]()
#2275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmmm ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje P ![]() Śn: jaglanko-owsianka ( 15g jaglanych, garść owsianych, pół szklanki mleka sojowego, łyżeczka budyniu śmietankowego), serek wiejski, łyżka otrębów owsianych, łyżka zarodków, 2 otrębów ze śliwką, 15g zdrowego błonnika,garsteczka musli z jaśkami, 120g czereśni, kawałek melona softies, 2Śn. serek homo wiśniowy, 15g musli, 15g ciniminis (po raz pierwszy wzięłam płatki do szkoły ![]() 3Śn. big milk Ob. 2 tortille 1 troche tuńczyka wsw, kukurydzą, wędliną sojową, 2 z linessą truskawkowo-limetkową, kilkoma łyżkami jogurtu wiśniowego 0%, pół big jabłka, 15g fistaszków, 15g orzeszków w miodzie D: precelek, miseczka czereśni P: kinder bueno white, mc flurry karmel&chrunch <--- pal licho że nie zdrowe ja to ![]() K: fitella jabłkowo-cynamonowa( nie mogłam się pwstrzymać ![]() ![]() ![]() razem: 2900, dodaje po trochu codziennie żeby znów było 3300 ![]() tylko troche godziny nieb takie jakie chciałam ale co tam ![]() tylko szkoda że banan leży w kuchni i się psuje a ja za chiny nie umiem znów się przełamać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz mi się przypomniało, że jakieś dwa tygodnie temu kupiłam musli goody z siemieniem lnianym. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.