|
|
#4561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Fajnie, ktoś tu nabija się z moich zarobków
, taa nauczyciele w Polsce mają taaaakkkkieee kokosy, nie wiedziałaś Jolu ?dziękujemy za całusy )Tak udały się, Olcia "kupiła" sobie sukienkę , tylko ciekawe dlaczego mi z konta kasa wypływa ![]() Zapraszam .Cytat:
Oczywiście Cytat:
|
||
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7779710] Eeee, wydebilam od Tz, jak cos to do niego z prosba Niestety kochane na diecie jestem (nie wszystkie kobitki mają szczęście być chudymi po ciąży, bo niektóre, tak jak ja żarły bez opamiętania i teraz muszą ponosić konsekwencje swojego obżarstwa), ale mogę napisać, że bardzo chcę, chciałabym ...[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7779710] Nie, chciala napisac, ze z niej taka znawczyni jak z koziej doopy traba tyż piknie napisane [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7779710] A zdjec nie bedzie do odwolania, aparat nam wysiadl, a ja od kilku tygodni nie potrafie podjac decyzji jaki kupic I tak szaleje na necie miedzy aparatami a fotelikami [/quote]To już wiemy, co robisz w czasie, jak Ciebie nie ma tam, gdzie być powinnaś
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam bardzo
Marudzenie wkurzyło mojego męża i stwierdził "to nie idź do tej pracy" . tak to na chłopa liczyć.Dobranoc |
|
|
|
#4564 |
|
Rozeznanie
|
Ivy, łączę się w bólu z powodu diety. Jednakowoż lody jeszcze nie zjedzone
.Aaa, miałam napisać, że ja lubię swoją pracę i chętnie tam chodzę. Na pieniądzach mi tak bardzo nie zależy. Mam co jeść i gdzie mieszkać. Ważne, że dobrze się tam czuję z ludźmi i nie wstydzę się tak bardzo mojego ułomnego angielskiego. No i tajemnica zaginięć Lei rozwiązana! |
|
|
|
#4565 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Eszewerio wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia i spełnienia marzeń
Cytat:
Maja lubi aparat, jak tylko zobaczy, że ma go w ręce to dostaje przyśpieszenia by go dopaść. Jak włączam kamerę zamiera i wpatruje się w czerwoną lampeczkę.Cytat:
Oj te babcie, nic się nie może zmarnować Cytat:
Mój to rzadko słyszy jak ona wstanie, czy nawet płacze, musi się fest drzeć by się przebudził. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7771628]A dzis mnie naprawde zaskoczyl, bo sam usiadl I to nie raz, juz wczoraj probowal, ale ostatnia faza mu nie szla, widocznie musial sie z tym przespac... z tym tempem to jutro chodzic zacznie Gratuluję Oliemu, rozbrykał nam się ostatnio ![]() Cytat:
Weronika ma chyba więcej włosów, niż niejeden dorosły człowiek. Chyba naoglądała się koleżanek i postanowiła spać tak jak one. Cytat:
Może mu w nóżki zimno, albo chce podziwiać swoje nakrycia głowy. Na nóżkach je doskonale widzi. Cytat:
W takich chwilach też tak myślę jak Ty. Powinnyśmy to pamiętać na co dzień, że mamy tyle szczęścia. Cytat:
Ja bym skorzystała, jeśli praca Tobie odpowiada. To tylko 4 godzinki, na pewno obie dacie radę. Cytat:
Jaś jest słodki, bardzo fajny ma kapelusik. Kawałek trawki jednak się znalazł na harce Jasiowie. Oczy Cytat:
Sylwia może wybierz się jeszcze do innego lekarza, zobaczysz co powie. Cytat:
Co Ty kochana wypisujesz?!!! Agatce nikt nie jest w stanie zastąpić mamy. Żadnego odrzucenie nie będzie. Cytat:
Kurcze ale Ty zabiegana jesteś, dawno nie miałam takiego dnia „ciągle w biegu”. No chyba, że liczyć spacery z Mają to w sumie w biegu ![]() Joli jasne, że możesz. Prześlę Ci PW. Ja też chcę Was na nk Proszę o namiary Wybaczam ![]() Cytat:
Gratuluję nowej umiejętności Malwince, choć pewnie mamie ona się nie bardzo podoba ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7779710]Ja tak samo [/quote]I ja też [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7779710]A zdjec nie bedzie do odwolania, aparat nam wysiadl, a ja od kilku tygodni nie potrafie podjac decyzji jaki kupic I tak szaleje na necie miedzy aparatami a fotelikami [/quote]Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taka niezdecydowana jestem. Poszło w miarę sprawnie Myślałam, że będzie gorzej.
|
||||||||||||
|
|
|
#4566 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7779969]Kochana, piszesz o mnie [/quote]Nie kochana Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie widzę
|
|||||
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, już zaproszenie poszło. Pewnie odnajdę u Ciebie kilka wątkowych mam. Także dziewczyny uwaga, będę zapraszać
|
|
|
|
#4568 |
|
Wtajemniczenie
|
no witam w tym pieknym słonecznym dniu
katarzynko- szystko sie ułoży a w żłobku nie jest tak źle- przynajmnie w moim i strasznie jestem zła że chwilowo nie mozemy chodzić.zobaczysz- małej sie spodoba i ty też bedziesz zadowolona joli31-twoja Pucka już dobrze wie kto to mama i mimo że z babcia będzie jej dobrze to o tobie nie zapomni bo ty jesteś dla niej najważniejsza.mojego tż juz tyle nie ma i mała zbyt często go nie widzi a zawsze poznaje. nie ma mozliwości zeby zapomniała i tatusiu i twoje maleństwo też i tobie nie zapomni. zdjecia superowe- obejrzałam wszystkie- i cos te dzieciaczki takie duże sie zrobiły no a u nas tak we wtorek biegiem leciałam z pracy bo doktorowa miała byc po południu ale juz jak wyciagałam telefonicznie karte to okazało sie że jej nie ma i jest pan doktor ale internista.no cóż -poszłam bo nie miałam wyjscia. no i pani w rejestracji mnie zdenerwowała- ja nie wiem czy pania przyjmie z dzieckiem- no to ja na to - dlaczego ?przeciez dzwoniłam, katę wyciagnęłam i mówiłam że to małe dziecko- no nie wiem. lekarz nas przyjął ale nic nie poradził bo mówi że on na dzieciach sie nie zna i nie chce jej zmieniać lekó żeby nie zaszkodzić. bardzo miły pan-zbadała, osłuchał ale poradził przyjść jutro(wczoraj)do pani doktor.no i ta super miła pani mówi że pediatra przyjmuje we wtorek(za tydzień) a ta druga pani co jest internistą ale ma specjalizcje z pediatrii to ma juz komplet pacjentó. a ja jej na to - to co mam zrobić z dzieckiem?- to niech pani przyjdzie-może przyjmie. załamałam się bo chciałabym wiedzieć co jej jest bo ten kaszel bardzo mnie martwi. no i mój kochany tata mi pomogł. Pojechał wczoraj rano do WAM-udowiedział sie o wrócił po nas żeby mi pomóc i trafiliśmy do pani doktor która zwsze mnie i siostrę leczyła.zbadali, zważily( 8 kg), mała nawet nie zaplakała tylko patrzyła z zaciekawieniem. dała jej eurespal i bidacynę do oczu , skierowanie na krew ale najpierw kazała obserować i jak te leki działaja . nie chciała od razu stwierdzić że to alergia bo może to jednak jakiś okropny wirus. ponieważ moje dziecko nie miewa gorączki to antybiotyku nie dała, dała za to swój numer na komórkę żeby w razie pogorszenia dzwonic to ona powie co dalej -czy daać antybiotyk i pobierać krew.no i jestem bardzo zadowolona po tej wizycie bo trochę sie uspokoiłam. no i rano ropka z oczek była ale juz nie tyle co ostatni o jakby troche mniej kaszle i taki bardziej sychy ten kaszel się robi. zobaczymy bo to po pierwszym podaniu nowych leków. w poniedziałek na kontrolę. no i cały dzień na dworku spedziłyśmy. z siostrzenicą po lumpkach pochodziłyśmy no i mamy kilka fajnch ubranek.a później park, siostra prosiła żebym jej odebrała synka bo w pracy utknęła i odstawiłam go jej do pizzeri, zjedliśmy wszyscy pizzę i odprowadziłam ich trochę do domku.mała była zadowolona bo w parku kocyk rozłożyliśmy i mogła troche porozrabiać i jak wróciliśmy to już byłą wykończona ale w kapieli odzyskała siły. miłego dnia wam życzę
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Joli- 2,5 miesiaca mija jak wróciłam do pracy (7-15,w domu jestem gdzieś na 16)i zawsze jak wejdę do domu to Daria o mało ze skóry nie wyskoczy jak mnie zobaczy-macha łapkami,smieje się, podskakuje,normalnie piszczy tak sie cieszy.A pilnuje ją moja mama,więc nie mam się co martwić
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - mam pytanie dot. ekspozycji na gluten.
Chodzi mi o to, że można albo kaszką, albo biszkoptem - kaszką to podają, po ile i co ile, ale jak z biszkoptem? Jak wy to robiłyście? Chyba Ivy dawała biszkopta Olci
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dawałam przez pierwsze 1,5 miesiąca po płaskiej łyżeczce startego biszkopta na tarce do zupki. A teraz po 2 łyżeczki. I radzę po biszkopty wybrać się do jakiegoś większego sklepu i porównać skład. Ostatnio jak byłam w Auchan, to znalazłam różne kwiatki w niektórych składach. Nie może być konserwantów, czyli generalnie na literkę E-..., no i te które zawierają śladowe ilości orzechów arachidowych też radzę unikać. Ja miałam biszkopty Sanu, a teraz kupiłam Dan Cake do chrupania dla Olci (bo te z Sanu, nie chcą wcale twardnieć i Olcia w mig zamienia je w pył).
|
|
|
|
|
#4572 | ||
|
Zadomowienie
|
Najlepsze życzenia dla Patryczka
Cytat:
Dorka cieszę się, że w końcu udało Ci się dostać do lekarza. Miejmy nadzieję, że kuracja przyniesie skutki. Mai Eurespal pomagał. Życz Klaudusi szybkiego powrotu do zdrowia. Cytat:
Ja dawałam kaszę mannę, tak 1 łyżeczkę do zupy, ale takiej płynnej na wywarze warzywnym. Albo tarłam biszkopt na tarce i do zupki około ¾ łyżeczki, wszystko na 120/125 ml zupki dawałam. Ivy przypomniało mi się ja jeszcze dawałam biszkopty firmy mamut „biszkopty wrocławskie” i te kamieniały najlepiej ![]() Myshia na chrupkach kukurydzianych firmy aro (to chyba wyrób z makro) w składzie pisze tylko grys kukurydziany, nigdzie nie pisze o śladowych dawkach orzechów arachidowych, więc może są „czyste” ................ My miałyśmy ciężką noc, Maja od 3:30 do 5 prawie nie spała, co chwile wstawała. Pewnie jakbym ją wzięła do siebie to by spała, ale się nie ugięłam. Po 5 zasnęła i spała do 7:40. Trochę jestem nieprzytomna
|
||
|
|
|
#4573 | |||||
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7779327]A ja pracuje w hurtowni gier do PC i PS a znam sie na tym jak ...
![]() Jak mnie znajdziesz na Nk to zapros Dzieki za pocieszenie. Juz Cie znalazłam i zaprosiłam Cytat:
[quote=dorka19801;7780633] joli31-twoja Pucka już dobrze wie kto to mama i mimo że z babcia będzie jej dobrze to o tobie nie zapomni bo ty jesteś dla niej najważniejsza.mojego tż juz tyle nie ma i mała zbyt często go nie widzi a zawsze poznaje. nie ma mozliwości zeby zapomniała i tatusiu i twoje maleństwo też i tobie nie zapomni.[/qoute] Cytat:
Dzięki za pocieszenie. Napewno macie rację.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Patrysiu wszystkiego najlepszego Co się stało Majuni Tak po prostu nie chciało jej spać. jak teraz się czujecie?U nas dla odmiany nocka super. Agatka spała od 20 do 8.15 z pobudką o 4 rano na jedzonko. Czuję się wyspana Zaraz idziemy na spacerek, ale ciężko mi się od komputra oderwać jeszcze za chwile wrzucę fotki dziesiejsze mojej królewny.Pa |
|||||
|
|
|
#4574 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() u nas noc podobna do Anusiowej, Malwinka postanowiła poskakać i pobujać się w środku nocy. Nawet nie wiem, ile to trwało, bo nieprzytomna z lekka byłam i jestem ![]() Plucie małej mi nie przeszkadza, a niech sobie pluje, przynajmniej ma jakieś zajęcie - nie tylko mama i mama. Dorka, dobrze że się troszkę Klauduni polepszyło. Czekamy na dalsze rezultaty leczenia. Kochanego masz tatę i chyba jest bardzo z Klaudią związany A, Malwa rano pięknie nas powitała - ugryzła w nos najpierw tatusia, potem mamusię . Za mało jej było wyczynów nocnych.Edit: cześć Joli, wysłałam zaproszenie na n-k
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
(niektorzy ogladaja seriale, ja podczytuje Jesienne ![]() )Mowicie, ze niektore biszkopty twardnieja???!!?! A jak to jest z chrupkami? Bo czego nie dam Hani w lapke, to zaraz jest zjedzone - jedynie z niedogotowana marchewka i wafelkami ryzowymi ma czasem problem, ale za to pozniej odkurza rozmoczone okruszki i wtedy to juz nie ma mocnych. Przylaczam sie tez do pytania o gluten , wiec chyba czas. Jak dlugo powinny to byc dawki ekspozycyjne? 1.5 miesiaca? (A tak poza tym, to z Mur-mur niezla blondina byla )
|
#4576 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4577 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
rozumiem Cytat:
![]() Ale ja nie mam takich ostrych ataków bolu brzucha ogólnie mnie nic nie boli ![]() Może taki silny bol powinnaś skonsultować ![]() Cytat:
Ostatnio mój mąż ma fazę na papryczki pripri i do wszystkiego je dodaje...są piekielnie pikantne Joli gratuluję podjęcia decyzji o pracy ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7781657]Apel ![]() Kto mi poleci jakis dobry aparat, taki co to i zwierze na wyscigach sfotografuje Bo szukam i szukam i juz sama nie wiem Leosia a ty chcesz cyfrówkę czy lustrzankę ? My ostanio kupiliśmy lustrzankę i jestem zadowolona wcześniej z cyfrówki nawet dla trybie dla sportowców fotografując Kubę wychodziły mi poruszone fotki, teraz aparat jest szybszy![]() Można tam ustawić dużą czułość, krótki czas, ważna jest też stabilizacja obrazu i dzięki temu wychodza dobre foty. ********* Jak piszecie o pracy to mnie dopada jakaś dziwna nostalgia. Ja niby obiecalam szefowej że wracam na początku roku, ale nadal jest to dlamnie mysl przerazająca ![]() Ostatnio rozmawiałam z mężem, że nie bardzo chcę wracać, powiedział że jak chcę to mogę zostać jeszcze w domu...ogólnie bym się zastanowiła, może już na zawsze ![]() I przyznam że bardzo mi się ta myśl spodobała, mogę być kurą domową ![]() Jestem rozdarta ...mam nadzieję że za kolka miesięcy sięto unormuje i będę wiedziała czego chcę ???Może już będzie mi się marzył powrot do pracy ![]() p.s. Jak na razie wczoraj się dowiedziałam że Puchatek dostał od Firmy na dzień dziecka kupony pieniężne do Smyka , niewiem jeszcze ile, ale i tak się cieszę
|
|
#4578 |
|
Rozeznanie
|
Murmelius, to prawda przecież, chyba, że wolisz platyna hiii
i obiecane fotki |
|
|
|
#4579 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Najserdeczniejsze życzenia dla Majuni
Cytat:
, poszukam w hipermarketach Cytat:
ja miałam tak wczoraj Cytat:
Jolu mam nadzieję, że dziewczyny przekonały Cię, że Pucka nie zapomni Ciebie jako mamy podczas rozstań, kiedy pójdziesz do pracy. ----------------------- A my dzisiaj do lekarza na USG cycuchów Olciowych mam nadzieję, że niczego się nie dopatrzą. Trochę to trwało, zanim znaleźliśmy odpowiedniego specjalistę. Edit: Nieuchronnie zbliżamy się do końca cz. II naszego wątku. |
|||
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
p.s do Leosi edytowałam poprzedni post i dopisałam o aparacie
|
#4582 |
|
Rozeznanie
|
Pysiu, zastanów się po prostu czy jesteś szczęśliwa opiekując się Puchatkiem. Może właśnie masz możliwość pracować w mniejszym wymarze godzin. Jeśli Ci odpowiada obecny stan, to czemu nie. Pomyśl tylko, czy jesteś pewna, że zawsze tak będzie.
Poissonivy - powodzenia na USG, trzymam za Olcię. Na pewno będzie ok.A Leokadię to wszędzie z otwartymi ramionami przyjmą hohoho .
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Umknela mi wazna kwestia - cuuuudne maluszki macie!!
Leos, za Twoja prace moj TZ nawet kasy by nie chcial, on by sobie tylko deputat bral ![]() ![]() (ale chyba tylko w weekendy.. i musieliby mu z Hania pozwolic przychodzic, bo ja tez czasem musze miec wolne [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7781740]Blondi blondi lalalala [/quote]Cytat:
![]() bo zaraz mnie stad pogonicie, za robienie balaganu miedzy mamuskami
|
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4585 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U nas w noc z dwiema pobudkami, na szczęście krótkimi. Cycuś i spanko . Wczoraj przez 2,5 godziny robiłam ćwiczenia i wpatrywałam się namiętnie w znaki drogowe Moc buziaków z okazji miesięcznicy dla Majuni Cytat:
Cytat:
A Puchatek mniamusny Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trawka się znalazła, a grządki, szklarenkę i pomieszczenie gospodarcze (tzw. komórkę) udało mi się pominąć na zdjęciach .Cytat:
Ja miałam takie "mini-miesiączki", odczuwałam ból, ale mniejszy niż przed ciążą. Wcześniej co druga miesiączka wiązała się z silnym bólem podbrzusza. Cytat:
Cytat:
.Wezmę flaszkę .Cytat:
Jednak w głowie mi się nie mieści, że można zapomnieć o dziecku Cytat:
.Agatka kocha Cię najbardziej na świecie i z caął pewnością to się nie zmieni, choćbby teściowa pozwalała jej wejść na głowę (czego oczywiście Wam nie życzę ).Cytat:
.Miałaś rzeczywiście szalony dzień, jesteś świetnie zorganizowana. Mam nadzieję, że nowe leki pomogą Michałkowi. A i Tobie życzę dużo zdrowia .Cytat:
|
|
#4586 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cd.
Dziękuję Tobie, Murmelius i Anusi za zaproszenie! Cytat:
A ja jadłam wczoraj lody! Kupiłam sobie na spacerze śmietankowe Big Milk, bardzo je lubię .Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że trafiłyście na życzliwą, kompetentną lekarkę. Cytat:
Odpocznij dziś w miarę możliwości w ciągu dnia, zrób sobie dobrą herbatę lub kawę, załóż nogi na stolik i poleń się, gdy Majeczka będzie spała . Może dzisiejsza noc będzie lepsza?[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7781657]Apel ![]() Kto mi poleci jakis dobry aparat, taki co to i zwierze na wyscigach sfotografuje Bo szukam i szukam i juz sama nie wiem Leosiu , Michał ma znajomego fotografa, który robi im zdjęcia reklamowe, mamy też w rodzinie młodego i zdolnego fotografa, napisz, czego potrzebujesz i czego oczekujesz od sprzętu, popytam .My mamy lustrzankę Nikon D80, dokupiliśmy do niej dodatkowy obiektyw do zbliżeń i dużą lampę błyskową i jesteśmy baaardzo zadowoleni Zdjęcia z Jaśkowej galerii do końca 6 miesiąca robione były cyfrówką, na początku 7 przerzuciliśmy się na lustrzankę. ![]() Cytat:
.Cytat:
Buziole dla Hani PS Właśnie obejrzałam zdjęcia Gutki. Śliczne słoneczko Wracam do testów .
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybyście mnie teraz zobaczyły... Pełne uzależnienie - od komputera i od słodyczy
. Pożerałam batonik gapiąc się w monitor, popijałam oczywiście kawą. Kawa rozlana, nie trafiłam do dzioba. Siedzę majtkach i koszulce, na założenie spodenek już nie starczyło czasu. I dobrze, bo rano zdjęłam z suszarki... Chcę się ruszyć i z przerażeniem dostrzegłam wielką brązową plamę na udach . Rozmazana czekolada .Obraz nędzy i rozpaczy. Spadam
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2008-06-05 o 11:27 Powód: coby zaplatane odplatac |
||
|
|
|
#4590 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kaszkę manną można zastąpić wszystkim co gluten posiada. Może to być biszkopt, chleb, bułka, makaron (oczywiście z mąki pszennej) ... tylko trzeba pamiętać, że produkty te są już z dodatkami, więc trzeba dokładnie czytać skład na etykietach. Ja swojej daję czasami skórkę od chleba do pomemlania, bardzo to lubi, bułki nie lubi. Cytat:
A nie masz możliwości pracy w domu? Albo na pół etatu. To byłoby jakieś wyjście, aby wilk był syty i owca cała. Cytat:
Moja ulubienica [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7781864]no to wrocilam, i prawie nic nie robie i jeszce mi placa za to [/quote]Ja też tak chcę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Demoniku ja też uwielbiam Big Milki, mają dla mnie rewelacyjny smak śmietankowy, który pamiętam z dzieciństwa. A i nie mają dużo kalorii co najważniejsze, bo te z czekoladą, czy toffi to już niestety mają więcej. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

to żart oczywiscie
, taa nauczyciele w Polsce mają taaaakkkkieee kokosy, nie wiedziałaś Jolu
?
. Nie znam sie na mięsie, poznaję tylko żeberka 

(nie wszystkie kobitki mają szczęście być chudymi po ciąży, bo niektóre, tak jak ja żarły bez opamiętania
i teraz muszą ponosić konsekwencje swojego obżarstwa), ale mogę napisać, że bardzo chcę, chciałabym ...
. tak to na chłopa liczyć.

. Kolejne trzy zrobiłam dzisiaj, przed wyjściem na spacer. Moja zafiltrowana, słodka, biała gębula
[/quote]

ja miałam tak wczoraj
[/quote]