|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Może masz? :)
NIEAKTUALNE
Lista jest dość obszerna, także trudno mnie będzie skusić na coś poza nią. Pielęgnacja: Twarz: > Lumene - krople witaminowe do twarzy - olejek dwufazowy > Woda termalna AVENE lub LRP - najmniejsza, 50 ml, najlepiej nowa > Preparat zmniejszający pory np. Clinique - Pore minimizer - tylko próbki, miniaturki > Clinique - Lotion nr 2 - każda ilość > Glinka Ghassoul marokańska, każda ilość > LRP-żel do mycia EFFACLAR > Avon – Retroactive – żel do mycia twarzy z mikrogranulkami – tylko nowy, lub z niewielkim ubytkiem Włosy: > Dobra pielęgnacja do włosów tłustych u nasady i suchych na końcach chętnie: KLORANE - z wyciągiem z pokrzywy - seria Curbicia > Odlewki profesjonalnej pielęgnacji do włosów (100-200 ml) (chętniej szampony) > Lakier L'oreal Infinium - tylko wersja 100 ml - 2 albo 3 Ciało: > Żele pod prysznic, płyny, kule do kąpieli – łatwo mnie skusić ![]() > Balsamy Sephora - różne zapachy, tylko odlewki na spróbowanie! >Pielęgnacja Tołpa - tylko niektóre kosmetyki m.in. balsam wygładzająco - ujędrniający > Joanna - masło kawowe do ciała - Tylko nowe > Dove - Supreme silk - krem do ciała - TYLKO NOWY > Nivea - Goodbye Cellulite - żel antycellulitowy > Inne preparaty antycellulitowe, mogą być próbki > Bielenda SexyLook - do biustu > Avon - detoksykująca maska do ciała z błotem morza martwego > Essence - zmywacz do paznokci > Scrub do ciała lirene - pomarańczowy > Przydałby się jakiś środek do ciała odstraszający owady, a także coś łagodzącego ukąszenia ![]() Zapachy: (w przypadku tych droższych - tylko mniejsze ilości -próbki, odlewki do atomizerków, końcówki, miniatury - nie chcę oddawać pół wątku za zapach > Zapachy demeter > Puma - Puma red > Nina Ricci - Nina > Kenneth Cole - Black > Lacoste - Lacoste Inspiration > Cacharel - Amor amor, Elixir Passion > CK - euphoria blossom i pewnie inne Chętnie przyjmuję też próbeczki zapachów - zarówno męskich jak i damskich Poszukiwane próbki: Cat deluxe at night Aquolina - Chocolovers CK - obsession night Carolina Herrera - Woman a z męskich Hugo Boss XY Kolorówka: > ArtDeco - baza pod cienie lub > Lumene - baza pod cienie > Pędzel do pudru sypkiego / do brązera / do cieni > Max Facor - Creme Puff - odcień transcluent > Sypkie cienie Gosh - tylko niektóre odcienie > Smacker - Lip frosting - truskawka lub berry surprise - tylko nowe lub z niewielkim ubytkiem > Clinique - puder sypki - jasne odcienie - każda ilość! > Błyszczyki Juicy Tubes – delikatne róże > Superbalmy Clinique > JOKO -czekoladka, ta najjaśniejsza Można mnie też kusić inną kolorówką, za podkłady z góry dziękuję - nie używam Inne: > Biżuteria Hand-made, ale mogę być wybredna > Wkład do RAID'a - przyrządu odstraszającego komary (taki do prądu) lub cały nowy zestaw Książki (tylko w stanie idealnym, lub nowe!): > Jak żyć z właścicielem neurotycznego kota > Fantastyka polska - tu mogę być wybredna > Sapkowski - cała saga od tomu "Krew Elfów" wzwyż > książki dot. fotografii cyfrowej i programów z nią związanych Ciuszki: > spodnie dresowe - najchętniej popiel lub czerń- rozmiar M/L - tylko w stanie bardzo dobrym lub nowe > cieniutki paseczek - najchętniej czarny, ale niekoniecznie, ale raczej kolory ciemniejsze > Nowe skarpetki 'stópki' - na rozmiar 40 > Legginsy czarne, tylko nowe, L > LECYTYNA FORTE > Ziaja Rebuild - masło ukierunkowane ujędrnianie > Słodkie pokusy - balsam do ciała - czekolada i kokos > Dwufazowy płyn do demakijażu oczu - najchętniej l'oreal lub cils demasq > Peeling gabinetowy ZiajaPro - małe ilości > Samoopalacze przeznaczony do twarzy - Clarins, Avene lub inne apteczne > Każda ilość saszetek dax perfecta: - peeling z bambusem (niebieski) - maseczka odżywcza migdały i miód Joop! Femme Guerlain - Insolence Cat deluxe Carolina Herrera - Sexy Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-06-19 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może masz? :)
Witaj, interesuje mnie bardzo krem nawilżający biodermy. W zamian ( oczywiście jeśli Cie interesuje ) mam dwufazowy zmywacz róża i jedwab z bielendy ( sprawdź KWC - są bardzo dobre opinie , minimalne użycie) oraz moge zrobić odlewkę szamponu Kadus ( super opinie ) do włosów zniszczonych, poza tym to co jest w moim wątku. Jakie zużycie Biodermy?
![]() Edit: mam peeling Bahia Oriflame - nowy i jeszcze poszperam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zużycie biodermy jest minimalne, użyłam może 3 razy nakładając cieniutką warstwę. Jeśli miałoby dojść do wymiany, zrobię zdjęcie i zaznaczę ubytek (krem nie jest napełniany po brzegi, dlatego ubytek może wydawać się większy). U Ciebie w wątku zainteresowało mnie co nieco ![]() ![]() - Na pewno byłabym zainteresowana odlewką szamponu kadus (50 - 100 ml w zupełności by mi wystarczyło) - Puder brazujacy dr.Hauschka - z wymiany, ubytek spory ( ok. 50% ) -czy to jest ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ng-powder.html ? - Miniprodukt peeling do twarzy na bazie wyciągu z nostrzyka lekarskiego Galenic Pur 20 ml. - ale nie wiem, jaka jest wartość tego miniproduktu ![]() ![]() i znacznie mniej interesują mnie: - Mgiełka różna z Oriflame - No i ewentualnie ta dwufaza bielendy, ale niekoniecznie ![]() Oczywiście pamiętam, że wymiana z mojej strony byłaby z tzw. 'górką' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Słoniku, ja mam Black Kenneth Cole i dwa rozświetlacze, a bardzo bym była zainteresowana kosmetykami Biodermy (krem i micel) i wodą termalną Avene. Zapraszam do siebie
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() A czym byłabyś zainteresowana w zamian? Cytat:
![]() A czy wchodziłaby w grę odlewka black, czy tak nie bardzo? Bo 45 ml to dla mnie zdecydowanie za dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domyślam się, że wolałabyś wymienić w całości, także zrozumiem, jak zrezygnujesz ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
niecnotliwa dziewica
|
Jak mi się uda dopaść atomizerek 10ml to chętnie Ci odpsikam - chyba, zebym wcześniej dostała interesujacą propozycję za całe 45ml Black. Czy możemy poczekać np. do jutra? Oczywiście, jeśli Ty miałabyś interesujacą propozycje za wodę Avene, to się nie wahaj.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o atomizerek się nie martw, bo mam - to najwyżej pierwsza wysłałabym paczuszkę, a Ty byś odpsikała do mojego ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej hej - dodaję zdjęcie hauschki. Popatrz sobie i powiedz co konkretnie bys chciała za kremik. Koszt galenica to około 15zł ( przy internetowej grupie cen).
edit: Beatko miałabyś coś na odlewkę kadusa? Ja mam tylko 30 ml flaszeczki po dercosach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na odlewkę postaram się coś wyszperać ![]() To ja na pewno byłabym zainteresowana pudrem, odlewką kadusa i albo dwufazą bielendy, albo mgiełką różaną, ale nie wiem, czy to nie będzie za dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mgiełkę chyba mam w rezerwacji, musze odszukać te posty i się upownić. Edit: Za krem proponuję - puder, 50ml Kadusa do włosków zniszczonych ( mam 250 więc więcej nie chciałabym odlewać ), dwufazowa bielenda róza i jedwab. + górka. Myślę że będzie uczciwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również uważam, że tak będzie uczciwie, zapraszam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłabym zainteresowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.