|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
DZIEWCZYNKI JURO JESTESMY MYSLAMI Z BIRCHINA..16:00 BIRCHINA POWODZENIA!!!POGODA-NIECH SWIECI SLONECZKO NAD WAMI A AANIOLOWIE STROZOWIE NIECH SIE WAMI I WASZYMI GOSCMI ZAOPIEKUJA ABY KAZDY Z NICH PRZEZYL Z WAMI GODNIE TEN DZIEN...DZIEN NAJWAZNIEJSZY W WASZYM ZYCIU...a potem pamietaj o relacji dla nas i o zdjeciach bo ci zyc nie damy ![]() posluchajcie dziewczyny tegoo...polece to mojemu kamerzyscie jak bedzie montowal mi plytke ze slubu...juz to widze/.....piekne http://www.youtube.com/watch?v=s3kAsUB6nFA&feature=user
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-06 o 17:32 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Toverku super że się wszystko ułożyło
![]() A ta piosenka przecudna
#4053 |
Raczkowanie
|
dzieki Wam kochane...az wstyd sie przyznac ze sama nie wymyslilabym tego co mu powiedzialam...wszytsko z wasza pomoca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Wtajemniczenie
|
oj świeci świeci
![]() chyba wybierzemy się wieczorkiem na jakieś piwko ![]() ![]() ![]() ![]() piosenka super ![]()
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpien 2008-panny mlode.
z zasady nie zakładamy już od dawna wątków miesięcznych. Zapraszam do wątku dla Panien Młodych 2008
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4057 |
Raczkowanie
|
dziewczyny tak sie troche martwie bo cos kasienka 1985 milczy...Kasiu mamy nadzieje ze u Ciebie jest wporzadku..trzymaj sie
dzasta no to zdrowie TZ-ow...ja dzis oblewam prawko kuzynki,,,bo sama dalej nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() TŻ dzisiaj dostał pozwolenie na przeniesienie - więc kciuki choć trzymane nielicznie - pomogły ![]() Ciocia wysłała pocztą metryki itp dla mnie i teraz liczę, że do w wtorku dojdą mimo strajków itp ;/ dzisiaj u siebie odebrałam odpis z bierzmowania bez problemowo - za 20 zł ;] spodziewałam się tego... Wczoraj miałam masę frajdy - najpierw na allegro znalazłam jeszcze kilka kompletów biżuterii która mi się podobała ;p a potem w Photo Shopie przymierzałam do siebie + suknia+ welon - i nawet całkiem pomogło - dokupię chyba jeszcze łańcuszek ;> podobną bransoletkę widziałam w KDT, z kolczykami będzie pasować - jakby co będą 2 wersje alternatywne ![]() Ostatnio też wpadłam na pomysł, żeby zamówić dla siebie wiązankę w kolorach różu - bo moja świadkowa taka będzie miała suknię, a dla niej białą (zgadnijcie kto będzie w białej sukni ![]() dodaję zdjęcie łańcuszka/kolii które zamówię dodatkowo, plus inne które "przymierzałam", może komuś się spodoba ![]() Ostatnio też jakoś tak chodzi mi po głowie diadem w formie delikatnej opaski... jakbym została przy delikatnej formie biżuterii mógłby pasować... ile par pończoch kupić? Chyba ze 2 co najmniej? Ostatnio jest tak gorąco... jak pomyślę że w sierpniu będzie ukrop może i patrzę na moją suknię to przypomina mi zbroję i trochę mnie przeraża ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Raczkowanie
|
moje drogie, wlasnie wrocilam ze slubu znajomej - podczas przysiegi przewidzialam, ze moze dopasc glupawy smiech, ale nie pomyslalam o placzu!!!!!!!!!!!!!!! u tej kolezanki wpierw mlody wypowiadal przysiege, glos zaczal mu sie lamac, poplakal troche, potem mloda rowniez poplakala podczas wypowiadania slow... a ja... rowniez lzy zakrecily mi sie i poplynely!!!!!!!! co to bedzie u mnie??? strach sie bac!
annakacka a gdzie Ty znowu znikasz???
![]() |
#4060 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jejciu... Toverku przypomniałaś mi jak ja swoje prawko oblewałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiolis też jak myślę o tym momencie to... strach się bać, ja się tak łatwo wzruszam ![]() oj trzeba będzie dobrze wytapetowac twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podejrzewam, ze w 100% rozkleje sie przy podziekowaniach dla rodziców ![]()
![]() |
#4063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie to sam powiedzial: podziekowania, bede mowil ja??? kochany, domyslny Tz"cik BIRCHINA zycze spokojnej nocy, duzo spokoju ;o) wszystkiego NAJ!!
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Raczkowanie
|
Birchina wszystkiego naj! Bedzie jak z bajki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Wtajemniczenie
|
anytsuj
witam i życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego z okazji ślubu martyna_martyna Puchatek M. witam w PM2008 Biricchina trzymam mocno ![]() ![]() owieczka05 witam w naszym ![]() ![]() monai czyżbyś to była ty w tej białej kiecce ![]() przysięga albo mnie wtedy zatka albo się popłaczę a już na pewno będę płakać w czasie podziękowań dla rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Rozeznanie
|
Biricchina wszystkiego naj na nowej drodze życia
![]() Dziewczyny nie piszcie za duzo, zebym nie bylo duzo do nadrabiania ![]() Spedzam weekend na uczelni ![]()
#4068 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Biricchina jutro Wasz wielki dzień[ jestem z Tobą myś;ami Dziewczyny mam problem...Przyajciółka planuje mi wieczór panieński nic wielkiego ale zawsze...chodzi o to że mój TŻ ma siostre z którą moje relacje są zerowe a raczej chłodne jak listopadowe poranki...zapraszać ją? czy nie?dodam że jest obrażona na mnie że my bierzemy ślub w tym roku a to ona miała plany-problem w tym że ona ze swoim ukochanym są zaręczeni 2 lata nieoficjalnie, rodzice dowiedzieli sie przypadkiem, nie było mowy o ślubie-dopiero jak dowiedzieli się o naszym to wybuchła, wyrzyła się na mnie- i od tej pory jak ja do niej cześć nie powiem to ona nawet na mnie nie spojrzy . przykro mi ale też nie zamierzam Jej w tyłek wchodzić.co robić? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Rozeznanie
|
ten na niebieskim tle? już zamówiłam
![]() Cytat:
Ja na Twoim miejscu bym zaprosiła - ale nie jakoś wylewnie, tak oficjalnie. Jeżeli się macie nie lubić to nie przyjdzie, a jeśli przyjdzie - to może wam się stosunki ocieplą? Tak czy inaczej wyjdziesz na "tą lepszą" ;p moim zdaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Wtajemniczenie
|
monai
dobra nikomu nie powiem ![]() ![]() annakacka a ty gdzie uciekasz przed nami ![]() LilStar jeżeli siostra twojego Tz'ta miałaby ci zepsuć ten dzień to ja bym jej nie zapraszała, bo po co masz sobie przez nią taki fajny wieczór psuć. Masz się wtedy dobrze bawić i cieszyć podrygami ostatnich chwil wolności ![]() ![]() Ale z drugiej strony jak to napisała monai zapraszając ją pokazałabyś, że jesteś "ta lepszą i mądrzejszą". A jakby odmówiła to masz problem z głowy |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Wtajemniczenie
|
no i co ja bym bez Was zrobiła?
monai, malutka24 ![]() macie rację-zaproszę Ją i będę mieć czyste sumienie, może faktycznie zmieni swój stosunek do mnie, przecież będzie prawie moją Siostrą. zrobię pierwszy krok ku lepszemu. może ona też się gryzie tą sytuacją-nie wie jak wybrnąć i czeka na mój gest- naiwna jestem wiem ALE MOŻE monai tak ten na niebieskim tle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Rozeznanie
|
dokładnie tak samo myślę LilStar
![]() ![]() ![]() A teraz spytam o welon... bo ja chyba będę mieć taki raczej średniej długości tzn do pasa-trochę krótszy, w sumie przymierzę jak będę kupować który najlepiej będzie wyglądać... ale tak pocichu zastanawiam się nad takim długim welonem... słyszałam, że welon powinien być dłuższy od trenu (mam tren, taki nie średniej wielkości) - że tak elegacko... ale z drugiej strony - to u mnie jest warstwa 1 - materiał sukniowy jednolity i na tym warstwa wykończona koronką - dłuższa taka jakby ciągnąca się - to chyba już taki welon odpada co? zresztą pewnie by mi nie pasował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny.
ja biore slub 25 pazdziernika tego roku. juz sie nie moge doczekac. wiekszosc rzeczy juz mamy zalatwione ale reszta nie mamy kiedy sie zajac na razie:/ czeka mnie teraz obrona pracy mgr wiec wreszcie bede miec czas na przygotowania. szkoda ze czas szybciej nie plynie... ten pazdziernik tak daleko.. echh ![]()
#4075 |
Zadomowienie
|
Kochane dziękuję
![]() ![]() ![]() Spać nie mogłam, obudziłam się z bólem brzucha, kibel już zaliczyłam ![]() Popijam teraz melisę i zaraz zaczynam się szykować. Pogoda jst cudowna, oby tylko nerwy mnie nie zjadły. Trzymajcie się. Jak wrócę na pewno napiszę relację! Będzie pięknie, musi być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zadomowienie
|
Witajcie, spałm tylko kilka godzin, teraz wmuszam w siebie śniadanie i zaraz wyruszam do fryzjera i na makijaż. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam Was, jak będzie po wszystkim to się napewno odezwę, papa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wszytkiego naj naj naj biricchina bedzie wszytko ok...pojdziesz do fryzjera i tak dalej to ci ulzy...trzymam kciuki i jeszcze raz wszytkiego naj...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Raczkowanie
|
[quote=aggie23;7801270]
Ale fajnie ja tez biore ślub 25 października. Większość spraw załatwionych ale tych formalnych jeszcze nie, pozdrawiam i pokaz suknie. Annnakacka - nie znikaj tak, prosimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Raczkowanie
|
Ja tez 25 pazdziernika
![]() ![]() Aggie23-do pazdziernika juz tuz,tuz ![]() A wy juz wszystko dopiete na ostatni guzik macie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.