Panny Młode 2008 cz.II - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-06, 17:07   #4051
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
cieszę się razem z Tobą...

annakacka co się znowu stało

chyba mam PMS, rozdrażniona chodzę i tylko TŻ się obrywa, ale on wie co jest grane i się pod nosem śmieje, a mnie to jeszcze bardziej dobija
dzastus A SLONECZKO U WAS SWIECI???MOZE SPACER POPRAWI CI NASTROJ??
DZIEWCZYNKI JURO JESTESMY MYSLAMI Z BIRCHINA..16:00
BIRCHINA POWODZENIA!!!POGODA-NIECH SWIECI SLONECZKO NAD WAMI A AANIOLOWIE STROZOWIE NIECH SIE WAMI I WASZYMI GOSCMI ZAOPIEKUJA ABY KAZDY Z NICH PRZEZYL Z WAMI GODNIE TEN DZIEN...DZIEN NAJWAZNIEJSZY W WASZYM ZYCIU...a potem pamietaj o relacji dla nas i o zdjeciach bo ci zyc nie damy

posluchajcie dziewczyny tegoo...polece to mojemu kamerzyscie jak bedzie montowal mi plytke ze slubu...juz to widze/.....piekne
http://www.youtube.com/watch?v=s3kAsUB6nFA&feature=user

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-06-06 o 17:32 Powód: post pod postem
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 17:19   #4052
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Toverku super że się wszystko ułożyło

A ta piosenka przecudna

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 17:25   #4053
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Toverku super że się wszystko ułożyło

A ta piosenka przecudna
dzieki Wam kochane...az wstyd sie przyznac ze sama nie wymyslilabym tego co mu powiedzialam...wszytsko z wasza pomoca
Stary 2008-06-06, 17:26   #4054
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dzastus A SLONECZKO U WAS SWIECI???MOZE SPACER POPRAWI CI NASTROJ??
oj świeci świeci
chyba wybierzemy się wieczorkiem na jakieś piwko wypiję zdrówko wszystkich TŻ, żeby im się w głowach poukładało i oczywiście Biricchiny

piosenka super

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 17:27   #4055
Taverney
Zakorzenienie

Dot.: Sierpien 2008-panny mlode.

z zasady nie zakładamy już od dawna wątków miesięcznych. Zapraszam do wątku dla Panien Młodych 2008
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 17:30   #4056
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Wam kochane...az wstyd sie przyznac ze sama nie wymyslilabym tego co mu powiedzialam...wszytsko z wasza pomoca
No przecież my kobitki musimy sobie pomagać Jak to się mówi- co dwie głowy to nie jedna. A co dopiero tyle głów co nas tu jest

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 17:40   #4057
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

dziewczyny tak sie troche martwie bo cos kasienka 1985 milczy...Kasiu mamy nadzieje ze u Ciebie jest wporzadku..trzymaj sie
dzasta no to zdrowie TZ-ow...ja dzis oblewam prawko kuzynki,,,bo sama dalej nie mam
Stary 2008-06-06, 17:41   #4058
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Dziewczyny to już jutro!! Jacie kręcę...

Wczoraj przeżyłam szok!! Byliśmy w kościele składać podpisy, zapłaciliśmy za ślub i spytałam się czy na końcu mogą zagrać czarną madonnę(moja mama się na to uparła), na to ksiądz, że w gablocie jest numer telefonu do organistki i żeby do niej zadzwonić. Moja mama zadzwoniła i wyobraźcie sobie, że ona nawet nie wiedziała że ślub jest jakiś o 16!!!! Tego nikt nam nie powiedział i dzięki Bogu, że mama zaczęła wymyślać z muzyką, bo mielibyśmy cichy ślub!!!!
Tak się strasznie zdenerwowałam, że zaraz jedziemy do kancelarii spytać czy komuś jeszcze dodatkowo trzeba zapłacić!! to zapłacimy!!
Jedziemy potem z Łukaszem do fryzjera, robić paznokcie, w przerwie do moich dziadków na obiad, potem spowiedź, o 19 spotkanie z organistką... a myślałam, że sobie odpoczniemy dzisiaj....
Pozdrawiam i gdybym się już nie pojawiła trzymajcie za Nas kciuki jutro o 16!!
ładne rewelacje )) ale masz piękną pogodę *_* i w ogóle suknię i wszystko i będzie cudnie zazdroszczę Ci nooo czekamy na relację i zdjęcia przeszczęśliwej PM

Cytat:
Napisane przez anytsuj Pokaż wiadomość
Witajcie, szkoda, że dopiero dziś znalazłam Wasz wątek. Ja biorę ślub jutr o 19 jestem strasznie zdenerwowana, nie wiem co się będzie działo jutro, bo już dziś jestem kłębkiem nerwów. Nie mogę się skupić, cały czas myślę czyjuż wszystko mam, sprawdzam rajstopy, bieliznę, buty i tak do końca nie jestem pewna czy mam wszystko.
Wiecie co - najbardziej się boję przysięgi w Kościele, boję się, że nie będę w stanie wypowiedzieć słów przysięgi, albo zacznę się jąkąć. Na codzień jestem raczej niesmiała i dużo osób mnie onieśmiela, a na dodatek ten mikrofon i wszystkie oczy skierowane i bardzo skupione tylko na nas, ach przepraszam, że się tak wyżalam, ale jak powyrzucam z siebie to może będzie mi lżej.
Pozdrawiam Was serdecznie !!!
witaj antysuj nic sie nie martw, obok Ciebie będzie Twój ukochany więc będzie na pewno raźniej... też do najśmielszych nie należę ale póki co nie mogę się doczekać tego dnia - dzień przed na pewno będę miała nastruj podobny do Twojego hihihih trzymaj się i opowiedz jak było

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!

Wpadłam się przywitać! Chwila wolniejsza w pracy a ja od razu na wizaz to naprawde uzależnienie....

Z dobrych wieści w końcu dziś @ przyszła, jutro jade zamówić sukienke Czyli jakiś krok do przodu w przygotowaniach.

Miłego dnia wszystkim życze!
no super że @ się pojawiła - wymarzona suknia będzie

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, moja waga ciągle w miejscu, a przydałoby się chociaż ze trzy kilo
Ja sobie sama zrobiłam taką księgę. Nie lubię udziwnień i zbyt bogatych zdobień, poza tym to kolejna stówka do wydatków... Niestety już wykasowałam projekt. Wydrukowaliśmy wszystko na brązowo. (...)

U nie też różnie. Wkurza mnie fakt, że ja muszę o wszystkim myśleć i 5 razy przypominać, żeby chociaż rachunki popłacił. Poza tym miesiąc do ślubu, a ten nawet nie ma świadka Normalnie wszystkiego się odechciewa...
Integra Ty to jesteś normalnie... juz pisałam nie raz no podziwiam

Cytat:
madziczek i Wy kochane ktore mnie pocieszalyscie i tlumaczylyscie sprawilyscie ze:
TZ przeprosil mnie wczoraj ale co najwazniejsze powiiedzial ze zastanowil sie nad tym wszystkim i przyznal ze powinien byl inaczej zareagowac.powiedzialam mu wszytsko to co zapamietalam z forum od was..mowilam mu ze bedziemy jednoscia ze powinien mnie szanowc i inne rzeczy...i pogodzilismty sie a dzis juz jest tylko lepiej
AgatkoR....bardzo mi smutno.....mam nadzieje ze kuzynka bedzie silna i wytrwa ten zly dla niej czas....
annakacka gdzie nas znowu opuszczasz Łobuziaro???????????????? ??????????
cieszę się niezmiernie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
cieszę się razem z Tobą...

annakacka co się znowu stało

chyba mam PMS, rozdrażniona chodzę i tylko TŻ się obrywa, ale on wie co jest grane i się pod nosem śmieje, a mnie to jeszcze bardziej dobija
mi się PMS skończył z dniem wczorajszym już minęło zagrożenie - nikogo nie uduszę, pobiję ani wogóle nic jestem potulna jak baranek ;p

TŻ dzisiaj dostał pozwolenie na przeniesienie - więc kciuki choć trzymane nielicznie - pomogły strasznie się z tego powodu cieszę, w lipcu może się w końcu wyniosę do stolicy na stałe i mogę przejść do innych przygotowań...
Ciocia wysłała pocztą metryki itp dla mnie i teraz liczę, że do w wtorku dojdą mimo strajków itp ;/ dzisiaj u siebie odebrałam odpis z bierzmowania bez problemowo - za 20 zł ;] spodziewałam się tego...

Wczoraj miałam masę frajdy - najpierw na allegro znalazłam jeszcze kilka kompletów biżuterii która mi się podobała ;p a potem w Photo Shopie przymierzałam do siebie + suknia+ welon - i nawet całkiem pomogło - dokupię chyba jeszcze łańcuszek ;> podobną bransoletkę widziałam w KDT, z kolczykami będzie pasować - jakby co będą 2 wersje alternatywne
Ostatnio też wpadłam na pomysł, żeby zamówić dla siebie wiązankę w kolorach różu - bo moja świadkowa taka będzie miała suknię, a dla niej białą (zgadnijcie kto będzie w białej sukni ) hmmm... ta kwestia będzie nie rozstrzygnięta do momentu zamówienia zapewne ;]

dodaję zdjęcie łańcuszka/kolii które zamówię dodatkowo, plus inne które "przymierzałam", może komuś się spodoba
Ostatnio też jakoś tak chodzi mi po głowie diadem w formie delikatnej opaski... jakbym została przy delikatnej formie biżuterii mógłby pasować... ile par pończoch kupić? Chyba ze 2 co najmniej? Ostatnio jest tak gorąco... jak pomyślę że w sierpniu będzie ukrop może i patrzę na moją suknię to przypomina mi zbroję i trochę mnie przeraża
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 17:43   #4059
wiolis
Raczkowanie

moje drogie, wlasnie wrocilam ze slubu znajomej - podczas przysiegi przewidzialam, ze moze dopasc glupawy smiech, ale nie pomyslalam o placzu!!!!!!!!!!!!!!! u tej kolezanki wpierw mlody wypowiadal przysiege, glos zaczal mu sie lamac, poplakal troche, potem mloda rowniez poplakala podczas wypowiadania slow... a ja... rowniez lzy zakrecily mi sie i poplynely!!!!!!!! co to bedzie u mnie??? strach sie bac!
annakacka a gdzie Ty znowu znikasz???
Stary 2008-06-06, 17:43   #4060
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny tak sie troche martwie bo cos kasienka 1985 milczy...Kasiu mamy nadzieje ze u Ciebie jest wporzadku..trzymaj sie
dzasta no to zdrowie TZ-ow...ja dzis oblewam prawko kuzynki,,,bo sama dalej nie mam
też zauważyłam, że jej nie ma... może jest mocno zajęta

jejciu... Toverku przypomniałaś mi jak ja swoje prawko oblewałam łooo matko, to już ponad 6 lat minęło

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 17:54   #4061
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
moje drogie, wlasnie wrocilam ze slubu znajomej - podczas przysiegi przewidzialam, ze moze dopasc glupawy smiech, ale nie pomyslalam o placzu!!!!!!!!!!!!!!! u tej kolezanki wpierw mlody wypowiadal przysiege, glos zaczal mu sie lamac, poplakal troche, potem mloda rowniez poplakala podczas wypowiadania slow... a ja... rowniez lzy zakrecily mi sie i poplynely!!!!!!!! co to bedzie u mnie??? strach sie bac!

wiolis też jak myślę o tym momencie to... strach się bać, ja się tak łatwo wzruszam
oj trzeba będzie dobrze wytapetowac twarz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-06, 18:05   #4062
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez obawiam sie wzruszenia. Najbardziej sie boje ze podczas przysiegi nie bede mogla wydusic z siebie slowa.
Podejrzewam, ze w 100% rozkleje sie przy podziekowaniach dla rodziców
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 18:32   #4063
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
madziczek i Wy kochane ktore mnie pocieszalyscie i tlumaczylyscie sprawilyscie ze:
TZ przeprosil mnie wczoraj ale co najwazniejsze powiiedzial ze zastanowil sie nad tym wszystkim i przyznal ze powinien byl inaczej zareagowac.powiedzialam mu wszytsko to co zapamietalam z forum od was..mowilam mu ze bedziemy jednoscia ze powinien mnie szanowc i inne rzeczy...i pogodzilismty sie a dzis juz jest tylko lepiej
super , kochacie sie, wiec musialo byc dobrze
Cytat:
DZIEWCZYNKI JURO JESTESMY MYSLAMI Z BIRCHINA..16:00
BIRCHINA POWODZENIA!!!POGODA-NIECH SWIECI SLONECZKO NAD WAMI A AANIOLOWIE STROZOWIE NIECH SIE WAMI I WASZYMI GOSCMI ZAOPIEKUJA ABY KAZDY Z NICH PRZEZYL Z WAMI GODNIE TEN DZIEN...DZIEN NAJWAZNIEJSZY W WASZYM ZYCIU...a potem pamietaj o relacji dla nas i o zdjeciach bo ci zyc nie damy
dolaczam sie do zyczen

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Kochana

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 18:45   #4064
wiolis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Ja tez obawiam sie wzruszenia. Najbardziej sie boje ze podczas przysiegi nie bede mogla wydusic z siebie slowa.
Podejrzewam, ze w 100% rozkleje sie przy podziekowaniach dla rodziców
dlatego postanowione, ze Tz dziekuje rodzicom-ja nie bede w stanie...
w sumie to sam powiedzial: podziekowania, bede mowil ja??? kochany, domyslny Tz"cik
BIRCHINA zycze spokojnej nocy, duzo spokoju ;o) wszystkiego NAJ!!
Stary 2008-06-06, 19:01   #4065
jeszczepanna
Raczkowanie

Birchina wszystkiego naj! Bedzie jak z bajki
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 19:49   #4066
malutka_24
Wtajemniczenie

anytsuj
witam i życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego z okazji ślubu

martyna_martyna
Puchatek M.
witam w PM2008

Biricchina
trzymam mocno i pije za wasze szczęście

owieczka05
witam w naszym i ślubujemy w tym samym dniu

monai
czyżbyś to była ty w tej białej kiecce

przysięga
albo mnie wtedy zatka albo się popłaczę a już na pewno będę płakać w czasie podziękowań dla rodziców
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 20:31   #4067
biedronka19876
Rozeznanie

Biricchina wszystkiego naj na nowej drodze życia

Dziewczyny nie piszcie za duzo, zebym nie bylo duzo do nadrabiania
Spedzam weekend na uczelni
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 20:36   #4068
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
monai
czyżbyś to była ty w tej białej kiecce
nie wiem no NAPRAWDĘ nie mam pojęcia jak na to wpadłaś hihihihi
mam nadzieję, że nikt więcej się nie zorientuje i nie będę musiała zmieniać planów co do mojego stroju - chciałam być tam incognito i w przebraniu
Stary 2008-06-06, 21:01   #4069
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość
Dziewczyny niestety m sze sie z wami pozegnac....Niektorym pojdzie to na reke innym bedzie smutno inne skacza pod niebiosa...Sytuacja mie do tego zmsila...Przykro mi bo bardzo sie z wami zwaozalam a co niektore bardzo ale to bardzo polubilam jestescie niezawodnymi przyjaciolkami choc nigdy napewno was bym niepoznala...Serdecznie was pozdrawiam...I wszytkim pannom mlodym zycze najlepszego z okazji waszych slubow...Ja po moim napewno napewno wam wstawie fotki...Ale juz niebede sie nigdy udzielala....Jezeli bedzie mialy pytania na temat fryzjerstwa albo wogole...Logojcie sie na forum ktore wam podawalam i jest w moim statusie,albo jak kto woli tam sa jeszce inne mozliwosci kontaktu ze mna gg skeyp i ICQ.Jeszcze raz buziaki....
annakacka nie znikaj

Cytat:
AgatkoR....bardzo mi smutno.....mam nadzieje ze kuzynka bedzie silna i wytrwa ten zly dla niej czas....
annakacka gdzie nas znowu opuszczasz Łobuziaro???????????????? ??????????
toverek83 cieszę się że wszystko się poukładało

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
ł

Wczoraj miałam masę frajdy - najpierw na allegro znalazłam jeszcze kilka kompletów biżuterii która mi się podobała ;p a potem w Photo Shopie przymierzałam do siebie + suknia+ welon - i nawet całkiem pomogło - dokupię chyba jeszcze łańcuszek ;> podobną bransoletkę widziałam w KDT, z kolczykami będzie pasować - jakby co będą 2 wersje alternatywne
Ostatnio też wpadłam na pomysł, żeby zamówić dla siebie wiązankę w kolorach różu - bo moja świadkowa taka będzie miała suknię, a dla niej białą (zgadnijcie kto będzie w białej sukni ) hmmm... ta kwestia będzie nie rozstrzygnięta do momentu zamówienia zapewne ;]

dodaję zdjęcie łańcuszka/kolii które zamówię dodatkowo, plus inne które "przymierzałam", może komuś się spodoba
Ostatnio też jakoś tak chodzi mi po głowie diadem w formie delikatnej opaski... jakbym została przy delikatnej formie biżuterii mógłby pasować... ile par pończoch kupić? Chyba ze 2 co najmniej? Ostatnio jest tak gorąco... jak pomyślę że w sierpniu będzie ukrop może i patrzę na moją suknię to przypomina mi zbroję i trochę mnie przeraża
ten pierwszy booooski

Cytat:
mnie też łzy dopadająm ostatnio nawet na błogosławieństwie u kuzynki-boję się troszkę bo jak zobaczę mauśkę spłakaną to na bank fontanna pojdzie

Biricchina jutro Wasz wielki dzień[ jestem z Tobą myś;ami

Dziewczyny mam problem...Przyajciółka planuje mi wieczór panieński nic wielkiego ale zawsze...chodzi o to że mój TŻ ma siostre z którą moje relacje są zerowe a raczej chłodne jak listopadowe poranki...zapraszać ją? czy nie?dodam że jest obrażona na mnie że my bierzemy ślub w tym roku a to ona miała plany-problem w tym że ona ze swoim ukochanym są zaręczeni 2 lata nieoficjalnie, rodzice dowiedzieli sie przypadkiem, nie było mowy o ślubie-dopiero jak dowiedzieli się o naszym to wybuchła, wyrzyła się na mnie- i od tej pory jak ja do niej cześć nie powiem to ona nawet na mnie nie spojrzy . przykro mi ale też nie zamierzam Jej w tyłek wchodzić.co robić?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-06, 21:20   #4070
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
ten pierwszy booooski
ten na niebieskim tle? już zamówiłam na allegro

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem...Przyajciółka planuje mi wieczór panieński nic wielkiego ale zawsze...chodzi o to że mój TŻ ma siostre z którą moje relacje są zerowe a raczej chłodne jak listopadowe poranki...zapraszać ją? czy nie?dodam że jest obrażona na mnie że my bierzemy ślub w tym roku a to ona miała plany-problem w tym że ona ze swoim ukochanym są zaręczeni 2 lata nieoficjalnie, rodzice dowiedzieli sie przypadkiem, nie było mowy o ślubie-dopiero jak dowiedzieli się o naszym to wybuchła, wyrzyła się na mnie- i od tej pory jak ja do niej cześć nie powiem to ona nawet na mnie nie spojrzy . przykro mi ale też nie zamierzam Jej w tyłek wchodzić.co robić?

Ja na Twoim miejscu bym zaprosiła - ale nie jakoś wylewnie, tak oficjalnie. Jeżeli się macie nie lubić to nie przyjdzie, a jeśli przyjdzie - to może wam się stosunki ocieplą? Tak czy inaczej wyjdziesz na "tą lepszą" ;p moim zdaniem
Stary 2008-06-06, 21:22   #4071
malutka_24
Wtajemniczenie

monai
dobra nikomu nie powiem

annakacka
a ty gdzie uciekasz przed nami

LilStar
jeżeli siostra twojego Tz'ta miałaby ci zepsuć ten dzień to ja bym jej nie zapraszała, bo po co masz sobie przez nią taki fajny wieczór psuć. Masz się wtedy dobrze bawić i cieszyć podrygami ostatnich chwil wolności a nie kłócić z nią czy coś takiego
Ale z drugiej strony jak to napisała monai zapraszając ją pokazałabyś, że jesteś "ta lepszą i mądrzejszą". A jakby odmówiła to masz problem z głowy
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 21:35   #4072
LilStar
Wtajemniczenie

no i co ja bym bez Was zrobiła?
monai, malutka24

macie rację-zaproszę Ją i będę mieć czyste sumienie, może faktycznie zmieni swój stosunek do mnie, przecież będzie prawie moją Siostrą.
zrobię pierwszy krok ku lepszemu. może ona też się gryzie tą sytuacją-nie wie jak wybrnąć i czeka na mój gest- naiwna jestem wiem ALE MOŻE

monai tak ten na niebieskim tlepiękny, że ja go nie wylookałam
Stary 2008-06-07, 00:00   #4073
monai
Rozeznanie

GG do monai

dokładnie tak samo myślę LilStar bo też jestem naiwna ale czy to źle oczekwiać, że ludzie są lepsi a nie gorsi

A teraz spytam o welon... bo ja chyba będę mieć taki raczej średniej długości tzn do pasa-trochę krótszy, w sumie przymierzę jak będę kupować który najlepiej będzie wyglądać... ale tak pocichu zastanawiam się nad takim długim welonem... słyszałam, że welon powinien być dłuższy od trenu (mam tren, taki nie średniej wielkości) - że tak elegacko... ale z drugiej strony - to u mnie jest warstwa 1 - materiał sukniowy jednolity i na tym warstwa wykończona koronką - dłuższa taka jakby ciągnąca się - to chyba już taki welon odpada co? zresztą pewnie by mi nie pasował no sama sobie odpowiedziałam ;] ale co wy myślicie na temat długości welonu?
Stary 2008-06-07, 00:32   #4074
aggie23
Rozeznanie

hej dziewczyny.
ja biore slub 25 pazdziernika tego roku. juz sie nie moge doczekac. wiekszosc rzeczy juz mamy zalatwione ale reszta nie mamy kiedy sie zajac na razie:/ czeka mnie teraz obrona pracy mgr wiec wreszcie bede miec czas na przygotowania. szkoda ze czas szybciej nie plynie... ten pazdziernik tak daleko.. echh
cel 2: 72
cel 3: 67
aggie23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 07:16   #4075
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Kochane dziękuję

Spać nie mogłam, obudziłam się z bólem brzucha, kibel już zaliczyłam
Popijam teraz melisę i zaraz zaczynam się szykować.
Pogoda jst cudowna, oby tylko nerwy mnie nie zjadły.

Trzymajcie się. Jak wrócę na pewno napiszę relację!

Będzie pięknie, musi być

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 07:18   #4076
anytsuj
Zadomowienie

Witajcie, spałm tylko kilka godzin, teraz wmuszam w siebie śniadanie i zaraz wyruszam do fryzjera i na makijaż. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam Was, jak będzie po wszystkim to się napewno odezwę, papa
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 07:19   #4077
anytsuj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Kochane dziękuję

Spać nie mogłam, obudziłam się z bólem brzucha, kibel już zaliczyłam
Popijam teraz melisę i zaraz zaczynam się szykować.
Pogoda jst cudowna, oby tylko nerwy mnie nie zjadły.

Trzymajcie się. Jak wrócę na pewno napiszę relację!

Będzie pięknie, musi być
Powodzenia!!!
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 07:23   #4078
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

wszytkiego naj naj naj biricchina bedzie wszytko ok...pojdziesz do fryzjera i tak dalej to ci ulzy...trzymam kciuki i jeszcze raz wszytkiego naj...
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 08:42   #4079
jeszczepanna
Raczkowanie

[quote=aggie23;7801270]
Ale fajnie ja tez biore ślub 25 października. Większość spraw załatwionych ale tych formalnych jeszcze nie, pozdrawiam i pokaz suknie.
Annnakacka - nie znikaj tak, prosimy
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 09:15   #4080
izus123
Raczkowanie

Ja tez 25 pazdziernika...ale nie mam jeszcze sukni Nie moge sie zdecydowac to jedno i nie ma mnie w kraju-to drugie.
Aggie23-do pazdziernika juz tuz,tuz
A wy juz wszystko dopiete na ostatni guzik macie?
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości