|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Nie mogłam spać pół nocy dziś...i właśnie dostaliśmy telefon,że zmarła Babcia męża...
|
|
|
|
#842 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:45 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
91lat, piękny wiek. Ostatnio gorzej zaczęła się czuć i miała kłopoty z samodzielnym poruszaniem się, poza tym była w b.dobrej kondycji, wspaniała kobieta, z rewelacyjną pamięcią i ogromnym ciepłem w sobie. Smutno mi bardzo
|
|
|
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale myślę, że babcia była bardzo szczęśliwa że dozyla tak pięknego wieku w dobrym zdrowiu i nie meczyla się przed śmiercią. To dla niej na pewno dobre Jej ale się niewyspałam Obudziłam się o 3 i nie mogłam zasnąć. Z niecierpliwością czekałam na 6:30. Właśnie wstaje, zbieram się i... jedziemy na prenatalne! Jeszcze godzinka i zobaczymy co słychać u naszego Śpiocha Trzymajcie kciuki! ![]() Lelowa trzymam kciuki za Twoją wizytę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty!
|
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Dzień dobry
taka mgła u nas, ze bloku obok nie widać. Lenka, ja czekam na 21 tydzien i wtedy atakuje moją gin pytaniem czy w ogóle poleca szkole przy szpitalu gdzie pracuje. Ona jest taka spoko i liczę na konkretną opinie. Wtedy bede musiała nad moim popracować czy bedzie chciał ze mną chodzic. A rewolucje oglądane dzis na playerze z ciekawości, bo widziała zapowiedzi. Dolly ja mam taki inhalator https://novama.pl/novama-nebulino dla mnie sie sprawdził. Mam nadzieje, ze przy dziecku tez da radę. Dustin przykro mi :przytula: pięknego wieku babcia dożyła i najważniejsze, ze nie była schorowana Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w piąteczek
Wiecie jak spacer z psem szybko mija jak nadrabiam wątek Tylko o mało co na drzewo bym nie wlazła ale to szczegół ![]() dustinthewind trzymajcie się. Ciężki czas przed Wami Bardzo współczuję.Brilliant Girl świetnie że wyniki dobre ! Ja czekałam na tą wiadomość ![]() Ja dzisiaj znowu gorszy dzień. Czytam o waszych ruchach a u mnie nic i się schizuję Do wizyty dalekooo, po drodze mam wyjazd w góry - zastanawiam się czy nie przyśpieszyć wizyty i zrobić przed wyjazdem
|
|
|
|
#849 |
|
Wtajemniczenie
|
Alley nie smutaj. Jeszcze tak da Ci Dzieć do wiwatu, że będziesz miała dość ruchów. Po prostu teraz tak delikatnie się rusza, że nie czujesz
|
|
|
|
#850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że wada okaże się jak najmniejsza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#851 | |||
|
Rozeznanie
|
Moge ponarzekac z rana?
Mam juz problem z zakladaniem butow, mam takie za kostke sznurowane, nie bardzo sie da zalozyc bez rozsznurowania. Juz musze koniecznie na siedzaco, a przeciez to dopiero polowa ciazy. Co to bedzie, co to bedzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymajcie sie!
|
|||
|
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry witam sie w 18tc (17+0)
![]() Brilliant ja mam ciemny szary na białym stelażu wózek Dustin bardzo mi przykro z powodu utraty babci męża ![]() Juana, Lelowa za wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).Nastawiam się na kp, ale nie wiem jak to będzie. A listę taką dość szczegółową chciałam zrobić żeby męża uświadomić, że to wszystko też się może (ale nie musi) przydać. Połowy tych rzeczy nie mam zamiaru kupować od razu tylko odłożyć jakiś fundusz i mieć wybrane, żeby ewentualnie powiedzieć mu konkretnie "idź tam i tam i kup to i to"
|
|
|
|
|
#854 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że nie doczeka prawnusia ale z tego co piszesz dożyła pięknego wieku Cytat:
Cytat:
A ja mojego próbuję uczyć od jakiegoś czasu chodzenia bez smyczy żeby potem z wózkiem i nim nie chodzić... na razie się ekscytuje innymi psami i dziećmi Możliwe że zamówię behawiorystę do pomocy ale też biorę poprawkę na to, że to szczeniak ![]() Ja niby coś czuję od 2 dni ale jest to podobne do jelit, więc wczesne ruchy na bank można pomylić. Czuję chyba taki powiększający się bąbelek, coś w tym stylu Cytat:
Na 12:10 idę do kina na "Pierwszy śnieg" (a w poniedziałek sobie już "kupiłam" za pomocą tej karty Unlimited na "Ach śpij kochanie") Achhhh no i witam się w połowie ciąży 20+0---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Aha i zastanawiałam się, czy da się kupić po kimś używany i wymienić tylko te ssawki co dotykają piersi
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2017-10-20 o 08:31 |
|||||
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście jak pojadę do rodziców to mam tam obok las i pies może się wyszaleć. Za jakiś czas też tam będziemy mieszkać więc będzie miał jak w raju ![]() Ja jeszcze nic nie czuję Zaczyna mnie to martwić, no ale czekam nadal cierpliwie
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.toysrus.pl/babiesrus/w-ze.../TRUP723700001 |
|
|
|
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim!
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką doświadczoną w wózkach pokazała mi kilka bardzo fajnych modeli:1. Greentomem 2. Co Lander x Citroen 3. Quinny buzz xtra Chyba mój wózek wybiorę spośród tych. Zapewniała, że spacerówki są super. Ona ciągle sprzedaje i kupuje wózki więc testowała ich sporo i dlatego jej ufam. 91 lat... Pięknie dożyć takich lat we względnym zdrowiu. Moja babcia ma 87 lat ale już podupada na zdrowiu i nie jest już tą samą osobą jaką pamiętam z dzieciństwa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#860 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ,
Cytat:
Cytat:
Ja mam dziś jak połówkowe w klinice. Zobaczymy co tam u młodej słychać ![]() Kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj! |
||
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, idę nadrabiać bo od wczoraj wieczór nie miałam telefonu
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz kupić używany, nie wiem hak inne, ale medela ma te końcówki co się nakłada na pierś wymienne, wiec kupisz nowe. I ewentualnie butelkę do laktatora. Sam mechanizm nie ma styczności z mlekiem czy ogolnie ciałem. |
|
|
|
|
#865 |
|
Zadomowienie
|
Czarodziejka
za wizytę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#866 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale cudeńka ! Dla mnie ciuszki z HM są najpiękniejsze z wszystkichCytat:
Cytat:
Cytat:
Moja mała od dwóch dni spokojna. Wczoraj już dostała ochrzan bo prosiłam ją żeby już nie spała tylko dała znać a ona nic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Przepraszam, ze nie nadrobie całego wątku, ale dwa ostatnie dni to dla mnie był jakis koszmar, w środę z TZ sie pokłóciłam, a wczoraj miałam epizod ze słaniała sie na nogach i było mi słabo, nie upadłam bo trzymałam sie ściany, ale zwolniłam sie z pracy i dzis tez mam wolne. Przestraszyłam sie bardzo. Musze zrobic glukozę, morfologię i żelazo na szybko. No i wizytę u Gina mam we wtorek 24.10 zamiast 2.11 bo niepokoi go takze moja czystość ehh Selina, trzymam aby wada nie była genetyczna Brillant, super ze wyniki amnio wyszły dobrze Czarodziejka, ![]() Lunak, dzięki za listę wyprawkowa Jak juz mowa o laktatorach to od razu zapytam: jest sens kupować od razu nawet jak ktos nastawia sie na kp? Słyszałam ze lepiej poczekać i zweryfikować, bo koszt niemały i szkoda zeby miał leżeć nieużywany... czy laktatorem da sie rozkręcić kp jak cos? ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- I Kiwi, bardzo szkoda kotka ja jestem straszna kociara i zawsze żałuje... U mnie z ruchami tez rożnie, choc ja cześciej czuje po lewej stronie znów No i zdecydowanie sa one tak na pograniczu brzucha/podbrzusza, wyżej nie czuje nigdy ruchów |
|
|
|
#868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#869 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa, takie pytania nad którymi jeszcze sie nie zastanawiałam. Musze dopiero poczytać i powybierać.
ScarlettO :przytula: oby wszystko było dobrze i witaminami udało sie postawić Cie na nogi. Taki tydzien chyba, ze każda sie ze swoim kłóciła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty
i czekamy na piękne zdjecia z usg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

ale dla mnie lepsze zdjecie tego ze sklepu a nie katalogowego. kurczaczek nie myslalam o tym, ze czarna rama i ciemny wózek bedą wyglądać ponuro. Musze jeszcze raz jechać zobaczyc mój wybór 

Tylko o mało co na drzewo bym nie wlazła ale to szczegół
trzymajcie się. Ciężki czas przed Wami
Do wizyty dalekooo, po drodze mam wyjazd w góry - zastanawiam się czy nie przyśpieszyć wizyty i zrobić przed wyjazdem
___

).
Aha i zastanawiałam się, czy da się kupić po kimś używany i wymienić tylko te ssawki co dotykają piersi
13.03.2008
Na szczęście jak pojadę do rodziców to mam tam obok las i pies może się wyszaleć. Za jakiś czas też tam będziemy mieszkać więc będzie miał jak w raju
ale cudeńka ! Dla mnie ciuszki z HM są najpiękniejsze z wszystkich