Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-20, 05:25   #841
dustinthewind
Rozeznanie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Nie mogłam spać pół nocy dziś...i właśnie dostaliśmy telefon,że zmarła Babcia męża...
dustinthewind jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 05:45   #842
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Brilliant, jednak ten na białej ramie bardziej do mnie przemówił ale dla mnie lepsze zdjecie tego ze sklepu a nie katalogowego. kurczaczek nie myslalam o tym, ze czarna rama i ciemny wózek bedą wyglądać ponuro. Musze jeszcze raz jechać zobaczyc mój wybór

Koma, w ogóle to jak na zajęciach?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hello, fajnie, że pytasz 😙 padlam zaraz po powrocie. Tylko szybki prysznic wzięłam. Jednak szybciej się męczę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja już ruchy czuje codziennie, a córkę poczułam dopiero koło 20 tyg i nieregularnie, więc bez stresu dziewczyny.

Gratuluję wszystkim dobrych wyników!

Mi się wózek jasny na ciemnej bardziej podoba.

Mnie zastanawia najbardziej co kupować pojedynczo na co razy 2.

Co do wózka- jasny na ciemniejszej to byłby mój wybór 😊 bardziej podobają mi się czarne ramy, tak też wybierałam swój 😁

---------- Dopisano o 04:45 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ----------

Cytat:
Napisane przez dustinthewind Pokaż wiadomość
Nie mogłam spać pół nocy dziś...i właśnie dostaliśmy telefon,że zmarła Babcia męża...
Ojej 😔 bardzo mi przykro. Ile lat miała babcia?

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 05:55   #843
dustinthewind
Rozeznanie

Mamusie marcowe 2018 cz. 4

91lat, piękny wiek. Ostatnio gorzej zaczęła się czuć i miała kłopoty z samodzielnym poruszaniem się, poza tym była w b.dobrej kondycji, wspaniała kobieta, z rewelacyjną pamięcią i ogromnym ciepłem w sobie. Smutno mi bardzo
Stary 2017-10-20, 06:00   #844
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
91lat, piękny wiek. Ostatnio gorzej zaczęła się czuć i miała kłopoty z samodzielnym poruszaniem się, poza tym była w b.dobrej kondycji, wspaniała kobieta, z rewelacyjną pamięcią i ogromnym ciepłem w sobie. Smutno mi bardzo
Pewnie niejedno pamiętała! Bardzo, bardzo mi przykro, przytulam Cię mocno. Dobrze, że nie chorowala, nie cierpiała, odeszła spokojnie 😔❤

Stary 2017-10-20, 06:41   #845
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Bardzo mi przykro Ale myślę, że babcia była bardzo szczęśliwa że dozyla tak pięknego wieku w dobrym zdrowiu i nie meczyla się przed śmiercią. To dla niej na pewno dobre

Jej ale się niewyspałam Obudziłam się o 3 i nie mogłam zasnąć. Z niecierpliwością czekałam na 6:30. Właśnie wstaje, zbieram się i... jedziemy na prenatalne! Jeszcze godzinka i zobaczymy co słychać u naszego Śpiocha Trzymajcie kciuki!

Lelowa trzymam kciuki za Twoją wizytę

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 06:56   #846
dustinthewind
Rozeznanie

Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty!
Stary 2017-10-20, 07:27   #847
Lunak
Wtajemniczenie

Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Dzień dobry taka mgła u nas, ze bloku obok nie widać.

Lenka, ja czekam na 21 tydzien i wtedy atakuje moją gin pytaniem czy w ogóle poleca szkole przy szpitalu gdzie pracuje. Ona jest taka spoko i liczę na konkretną opinie. Wtedy bede musiała nad moim popracować czy bedzie chciał ze mną chodzic.
A rewolucje oglądane dzis na playerze z ciekawości, bo widziała zapowiedzi.

Dolly ja mam taki inhalator https://novama.pl/novama-nebulino dla mnie sie sprawdził. Mam nadzieje, ze przy dziecku tez da radę.

Dustin przykro mi :przytula: pięknego wieku babcia dożyła i najważniejsze, ze nie była schorowana

Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty

Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 07:44   #848
alleyezonme
Zakorzenienie

Witam się w piąteczek Tylko 8 h do weekendu

Wiecie jak spacer z psem szybko mija jak nadrabiam wątek Tylko o mało co na drzewo bym nie wlazła ale to szczegół

dustinthewind trzymajcie się. Ciężki czas przed Wami Bardzo współczuję.

Brilliant Girl świetnie że wyniki dobre ! Ja czekałam na tą wiadomość Oby u Seliny było tak samo

Ja dzisiaj znowu gorszy dzień. Czytam o waszych ruchach a u mnie nic i się schizuję Do wizyty dalekooo, po drodze mam wyjazd w góry - zastanawiam się czy nie przyśpieszyć wizyty i zrobić przed wyjazdem

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 07:59   #849
Lunak
Wtajemniczenie

Alley nie smutaj. Jeszcze tak da Ci Dzieć do wiwatu, że będziesz miała dość ruchów. Po prostu teraz tak delikatnie się rusza, że nie czujesz
Stary 2017-10-20, 08:18   #850
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ja dzisiaj wymiotowałam...
Musiałam się dwa razy autem zatrzymywać na postojach... masakra jakaś...

Właśnie wróciliśmy od lekarza potwierdził wadę serduszka, teraz czekamy na wyniki amnio.
W zależności od wyników amnio. Jeśli jest to wada genetyczna, to wiąże się z nią szereg innych rzeczy, wtedy będziemy musieli się zastanowić czy robimy terminacje ciąży, a jeśli jest to wada niezależna to po porodzie teoretycznie od 1 do 2 operacji.

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
Kochana trzymam mocno kciuki za wyniki amnio mam nadzieję że wada okaże się jak najmniejsza

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Kotek mial nowotwór. Woda w plucach. Panleukopenii nie było

Biedny kotek

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez robinsonka2 Pokaż wiadomość
mega mnie to rozbawiło z rana

miłego dnia! ja po wczorajszej wizycie w sklepie z wózkami mam totalny zamęt...lubemu wózki Adamex przypadły do gustu i może taki po prostu trzeba zanabyć....hm... dziś wizyta...ale na USG jeszcze trochę poczekam :/
Widzę że z Gdańska jesteś, gdzie byliście oglądać wózki?

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:19   #851
Pannkaka
Rozeznanie

Moge ponarzekac z rana? Mam juz problem z zakladaniem butow, mam takie za kostke sznurowane, nie bardzo sie da zalozyc bez rozsznurowania. Juz musze koniecznie na siedzaco, a przeciez to dopiero polowa ciazy. Co to bedzie, co to bedzie

Cytat:
Proszę Was bardzo Mam nadzieję, że zadziała, bo pdfów nigdy nie wrzucałam
To taka moja propozycja, która została przegadana z moim i się zgodził. Część rzeczy jest dzięki Wam na liście, bo o poduszce Life Nest pisała Nicole, a ja nie miałam pojęcia o czymś takim
Butelki, sterylizator, podgrzewacz, pojemnik, czy nastawiasz sie na karmienie mm? Bo jesli masz zamiar karmic piersia, to chyba nie warto od razu tego wszystkiego kupowac? Ja mialam jedna butelke w komplecie z lakatorem i jedna gratisowa (jak juz karmienie sie unormowalo to kupilam wiele innych, ale to bardziej w poszukiwaniu takiej ktora dziecko zaakceptuje...). Wyparzalam i podgrzewalam je w garnku i tyle Na poczatku przydaly sie doslownie pare razy.

Cytat:
Napisane przez oto_ ja Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was miała do czynienia z wózkami Baby Design? Właśnie mignął mi gdzieś w internecie model lupo, może widziała go któraś na żywo?
Mam Lupo Comfort, korzystalam przez 2,5 roku i teraz dalej bede, bylam bardzo zadowolona Teraz moze rozwazyla bym model Husky, ale na zywo go nie widzialam, wiec nie wiem.

Cytat:
Bardzo mi przykro Trzymajcie sie!
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:23   #852
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry witam sie w 18tc (17+0)

Brilliant ja mam ciemny szary na białym stelażu wózek
Dustin bardzo mi przykro z powodu utraty babci męża
Juana, Lelowa za wizyty

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:23   #853
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Moge ponarzekac z rana? Mam juz problem z zakladaniem butow, mam takie za kostke sznurowane, nie bardzo sie da zalozyc bez rozsznurowania. Juz musze koniecznie na siedzaco, a przeciez to dopiero polowa ciazy. Co to bedzie, co to bedzie

Butelki, sterylizator, podgrzewacz, pojemnik, czy nastawiasz sie na karmienie mm? Bo jesli masz zamiar karmic piersia, to chyba nie warto od razu tego wszystkiego kupowac? Ja mialam jedna butelke w komplecie z lakatorem i jedna gratisowa (jak juz karmienie sie unormowalo to kupilam wiele innych, ale to bardziej w poszukiwaniu takiej ktora dziecko zaakceptuje...). Wyparzalam i podgrzewalam je w garnku i tyle Na poczatku przydaly sie doslownie pare razy.
:piona: też mi ciężko buty na stojąco ubierać. Jakoś tak się przewracać zaczynam i równowagi nie mogę utrzymać. Dla bezpieczeństwa siadam już przy tym (musiałam odgruzować ławeczkę do tego ).

Nastawiam się na kp, ale nie wiem jak to będzie. A listę taką dość szczegółową chciałam zrobić żeby męża uświadomić, że to wszystko też się może (ale nie musi) przydać. Połowy tych rzeczy nie mam zamiaru kupować od razu tylko odłożyć jakiś fundusz i mieć wybrane, żeby ewentualnie powiedzieć mu konkretnie "idź tam i tam i kup to i to"
Stary 2017-10-20, 08:33   #854
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi przykro Szkoda że nie doczeka prawnusia ale z tego co piszesz dożyła pięknego wieku
Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Jej ale się niewyspałam Obudziłam się o 3 i nie mogłam zasnąć. Z niecierpliwością czekałam na 6:30. Właśnie wstaje, zbieram się i... jedziemy na prenatalne! Jeszcze godzinka i zobaczymy co słychać u naszego Śpiocha Trzymajcie kciuki!
Oczywiście trzymamy
Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Wiecie jak spacer z psem szybko mija jak nadrabiam wątek Tylko o mało co na drzewo bym nie wlazła ale to szczegół

Ja dzisiaj znowu gorszy dzień. Czytam o waszych ruchach a u mnie nic i się schizuję Do wizyty dalekooo, po drodze mam wyjazd w góry - zastanawiam się czy nie przyśpieszyć wizyty i zrobić przed wyjazdem
A ja mojego próbuję uczyć od jakiegoś czasu chodzenia bez smyczy żeby potem z wózkiem i nim nie chodzić... na razie się ekscytuje innymi psami i dziećmi Możliwe że zamówię behawiorystę do pomocy ale też biorę poprawkę na to, że to szczeniak

Ja niby coś czuję od 2 dni ale jest to podobne do jelit, więc wczesne ruchy na bank można pomylić. Czuję chyba taki powiększający się bąbelek, coś w tym stylu
Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Może wymówka żeby kupić nówki sztuki na zameczek

Na 12:10 idę do kina na "Pierwszy śnieg" (a w poniedziałek sobie już "kupiłam" za pomocą tej karty Unlimited na "Ach śpij kochanie")

Achhhh no i witam się w połowie ciąży 20+0

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Nastawiam się na kp, ale nie wiem jak to będzie. A listę taką dość szczegółową chciałam zrobić żeby męża uświadomić, że to wszystko też się może (ale nie musi) przydać. Połowy tych rzeczy nie mam zamiaru kupować od razu tylko odłożyć jakiś fundusz i mieć wybrane, żeby ewentualnie powiedzieć mu konkretnie "idź tam i tam i kup to i to"
Kupujesz laktator żeby pobudzać jeśli nie będzie na początku nic lecieć ? A jeśli tak to manualny czy elektryczny ? Myślałam nad lovi bo niby ma niejednostajne ruchy, które pobudzają jak dziecko Aha i zastanawiałam się, czy da się kupić po kimś używany i wymienić tylko te ssawki co dotykają piersi

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2017-10-20 o 08:31
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:39   #855
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
A ja mojego próbuję uczyć od jakiegoś czasu chodzenia bez smyczy żeby potem z wózkiem i nim nie chodzić... na razie się ekscytuje innymi psami i dziećmi Możliwe że zamówię behawiorystę do pomocy ale też biorę poprawkę na to, że to szczeniak

Ja niby coś czuję od 2 dni ale jest to podobne do jelit, więc wczesne ruchy na bank można pomylić. Czuję chyba taki powiększający się bąbelek, coś w tym stylu
Mój to już nie szczeniak ale nadal ekscytuje się wszystkim za bardzo. Boję się go puszczać na osiedlu żeby nie wyleciał mi na ulicę czy coś. Czasami jak chodzę bardzo wcześnie lub bardzo późno to daję mu luz Na szczęście jak pojadę do rodziców to mam tam obok las i pies może się wyszaleć. Za jakiś czas też tam będziemy mieszkać więc będzie miał jak w raju

Ja jeszcze nic nie czuję Zaczyna mnie to martwić, no ale czekam nadal cierpliwie

Stary 2017-10-20, 08:42   #856
robinsonka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Widzę że z Gdańska jesteś, gdzie byliście oglądać wózki?

byliśmy w Akpolu na Jaśkowej, było tam kilka marek...ale np nie było bebetto, które chciałam zobaczyć... ale wczoraj trochę zmieniła mi się wizja...oglądałam wózek szwagierki i jest super i za dobre pieniądze i chyba zgapię
http://www.toysrus.pl/babiesrus/w-ze.../TRUP723700001
robinsonka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:45   #857
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Lunak dzięki za rozpiskę wyprawkowa, zapisuje sobie

PM 2017
Stary 2017-10-20, 08:45   #858
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Witam się w piąteczek Tylko 8 h do weekendu

dustinthewind trzymajcie się. Ciężki czas przed Wami Bardzo współczuję.

Brilliant Girl świetnie że wyniki dobre ! Ja czekałam na tą wiadomość Oby u Seliny było tak samo

Ja bym pewnie dla spokoju poszła na wizytę przed wyjazdem 😏 żeby wiedzieć co i jak, i tam mniej się denerwować

Stary 2017-10-20, 08:45   #859
bloody_marry
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim!

Wczoraj rozmawiałam z koleżanką doświadczoną w wózkach pokazała mi kilka bardzo fajnych modeli:
1. Greentomem
2. Co Lander x Citroen
3. Quinny buzz xtra

Chyba mój wózek wybiorę spośród tych. Zapewniała, że spacerówki są super. Ona ciągle sprzedaje i kupuje wózki więc testowała ich sporo i dlatego jej ufam.

91 lat... Pięknie dożyć takich lat we względnym zdrowiu. Moja babcia ma 87 lat ale już podupada na zdrowiu i nie jest już tą samą osobą jaką pamiętam z dzieciństwa

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:46   #860
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dzień dobry ,
Cytat:
Przykro mi bardzo

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro Ale myślę, że babcia była bardzo szczęśliwa że dozyla tak pięknego wieku w dobrym zdrowiu i nie meczyla się przed śmiercią. To dla niej na pewno dobre

Lelowa trzymam kciuki za Twoją wizytę

Kciuki za wizytę!

Ja mam dziś jak połówkowe w klinice. Zobaczymy co tam u młodej słychać

Kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj!
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:49   #861
Mecassie
Zakorzenienie

Dzień dobry, idę nadrabiać bo od wczoraj wieczór nie miałam telefonu

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:50   #862
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Ja bym pewnie dla spokoju poszła na wizytę przed wyjazdem 😏 żeby wiedzieć co i jak, i tam mniej się denerwować
Chyba tak zrobię bo i tak sobie obliczyłam że jak zostanie tak jak jest to między wizytą a później kolejną (połówkowym) będzie tylko ok tydzień - 1,5 tyg przerwy więc też trochę bez sensu. Umówię się na przed wyjazdem jak mi się uda Dzięki, że mnie w tym utwierdziłaś

Stary 2017-10-20, 08:51   #863
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo mi przykro Szkoda że nie doczeka prawnusia ale z tego co piszesz dożyła pięknego wieku

Oczywiście trzymamy

Może wymówka żeby kupić nówki sztuki na zameczek

Na 12:10 idę do kina na "Pierwszy śnieg" (a w poniedziałek sobie już "kupiłam" za pomocą tej karty Unlimited na "Ach śpij kochanie")

Achhhh no i witam się w połowie ciąży 20+0

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Kupujesz laktator żeby pobudzać jeśli nie będzie na początku nic lecieć ? A jeśli tak to manualny czy elektryczny ? Myślałam nad lovi bo niby ma niejednostajne ruchy, które pobudzają jak dziecko Aha i zastanawiałam się, czy da się kupić po kimś używany i wymienić tylko te ssawki co dotykają piersi
Ja mam medele mini electric, bardzo dobry laktator z tym że ja ogólnie miałam problem ze ściąganiem pokarmu. Karmilam młodego normalnie, spokojnie się najadał, a laktatorem za pierona nie mogłam 30ml ściągnąć.

Możesz kupić używany, nie wiem hak inne, ale medela ma te końcówki co się nakłada na pierś wymienne, wiec kupisz nowe. I ewentualnie butelkę do laktatora. Sam mechanizm nie ma styczności z mlekiem czy ogolnie ciałem.
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 08:56   #864
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Kciuki za dzisiejsze wizyty

PM 2017
Stary 2017-10-20, 08:58   #865
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Czarodziejka za wizytę

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 09:05   #866
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam że tak o sobie, ale mam wyniki: mały jest zdrowy
Brilliant to są wspaniałe wieści!
Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale robicie smaka na różne pyszności!! Ja zrobiłam sobie chia na mleku kokosowym z owocami, też taki troche deserek

Kurczę jakoś mi nie smakuje to chia
Cytat:
Załącznik 7280461Załącznik 7280466

Pretty Wydaje nam się z Mężem że 56 wypadło wieksze w H&M Pies od razu chciał lizać buciki

Maj gad ale cudeńka ! Dla mnie ciuszki z HM są najpiękniejsze z wszystkich
Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. czy któraś też sie wybiera?
I jak było ? Dużo płacisz? Ja muszę się zapisać ale jakoś mi nie po drodze

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Ja ide we wtorek na 1 zajecia

Marcia - a jak z blizniakami z ruchami, czujesz je "szerzej" niz w pojedynczej ciazy? tez mi sie podoba ten jasny

Ogladala moze ktoras kuchenne rewolucje? Ja dawno nie, ale dzisiaj trafilam na odcinek. Wlascicielka jakas tak pelna dumy i pychy ze slow braknie
Tą właścicielkę z Katowic to bym cwaniara jedna... no paniusia jakich mało
Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Ja też w tym miejscu czuję tak powiedzmy 90 % ruchów A jak byliśmy na usg to akurat w tym miejscu była... główka
Też czuję po prawej stronie od stronie pępka ale były tam nogi (kolana)
Moja mała od dwóch dni spokojna. Wczoraj już dostała ochrzan bo prosiłam ją żeby już nie spała tylko dała znać a ona nic

Stary 2017-10-20, 09:08   #867
ScarlettO
Wtajemniczenie

Hej

Przepraszam, ze nie nadrobie całego wątku, ale dwa ostatnie dni to dla mnie był jakis koszmar, w środę z TZ sie pokłóciłam, a wczoraj miałam epizod ze słaniała sie na nogach i było mi słabo, nie upadłam bo trzymałam sie ściany, ale zwolniłam sie z pracy i dzis tez mam wolne. Przestraszyłam sie bardzo. Musze zrobic glukozę, morfologię i żelazo na szybko. No i wizytę u Gina mam we wtorek 24.10 zamiast 2.11 bo niepokoi go takze moja czystość ehh

Selina, trzymam aby wada nie była genetyczna i oczywiście jak najmniejsza

Brillant, super ze wyniki amnio wyszły dobrze

Czarodziejka,

Lunak, dzięki za listę wyprawkowa

Jak juz mowa o laktatorach to od razu zapytam: jest sens kupować od razu nawet jak ktos nastawia sie na kp? Słyszałam ze lepiej poczekać i zweryfikować, bo koszt niemały i szkoda zeby miał leżeć nieużywany... czy laktatorem da sie rozkręcić kp jak cos?

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

I Kiwi, bardzo szkoda kotka ja jestem straszna kociara i zawsze żałuje...

U mnie z ruchami tez rożnie, choc ja cześciej czuje po lewej stronie znów No i zdecydowanie sa one tak na pograniczu brzucha/podbrzusza, wyżej nie czuje nigdy ruchów
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-20, 09:11   #868
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi przykro... trzymajcie się.
Cytat:
Chyba tak zrobię bo i tak sobie obliczyłam że jak zostanie tak jak jest to między wizytą a później kolejną (połówkowym) będzie tylko ok tydzień - 1,5 tyg przerwy więc też trochę bez sensu. Umówię się na przed wyjazdem jak mi się uda Dzięki, że mnie w tym utwierdziłaś
Alley i przynajmniej będziesz miała spokojny wyjazd i odpoczniesz

Stary 2017-10-20, 09:15   #869
Lunak
Wtajemniczenie

Ilsa, takie pytania nad którymi jeszcze sie nie zastanawiałam. Musze dopiero poczytać i powybierać.

ScarlettO :przytula: oby wszystko było dobrze i witaminami udało sie postawić Cie na nogi. Taki tydzien chyba, ze każda sie ze swoim kłóciła.

Stary 2017-10-20, 09:18   #870
Mecassie
Zakorzenienie

Kochane trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty i czekamy na piękne zdjecia z usg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości