![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MODNE za MODNE, cz. 13, marzec ;)
witam niestety nic
![]() |
#483 |
Przyczajenie
|
hej kosmetyki poki co wolne (całkowity koszt to ok 80zł), za zegarek i bransoletke bede wybredna
![]()
![]() |
#485 |
Zadomowienie
|
Dopisuje za pamięci, bo mi się miesza wszystko
![]() Mam dla Ciebie stringi VS x2, pomadkę MUFE, pędzel Zoeva i mgiełkę BBW. Dołożyłam trochę rzeczy to może Ci coś wpadnie w oko. Jak nie to musimy z tego ukręcić coś, bo spodnie sprzedane a za sukienkę już czekam na przelew ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- To chyba wiem, o kogo chodzi ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
nie jestem przekonana do tych spodni niestety, ale mam obok siebie sklep wranglera i postaram się obczaić jeszcze na piżamowe spodnie byłabym nadal chętna (jeśli podasz ten wymiar w pasie przy okazji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki
to mierzone na płasko, prawda?? chyba były by ok. jeszcze chciałam zapytać... masz tam jeszcze jedne ciemne dżinsy w rozmiarze 27/32 (jakiś Tommy czy coś w tym stylu) ale one są proste, tak? nie rurki? i czy ten rozmiar jest mniejszy niż Molly 28/34? (na pewno Molly są dłuższe,, ale czy mogłabyś porównać szerokość? przy okazji) Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2017-10-11 o 05:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Hej przepraszam, ze dopiero dzis odpisuje. Syn mi sie rozchorowal na maksa i ciezko mi cokolwiek zrobic. Jutro najpozniej w piatek zrobie dokladke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
Chodzi o czarną Asos Petite. Ale szmineczkę MAC chcialabym oddac tylko za inny produkt MAC do akcji back2mac.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
dziekuje, ale nic
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
Duzo rzeczy mi się podoba, ale aktualnie zmieniam szafe kompletnie i sama
Pozbywam się rzeczy lub wymieniam na to, czego potrzebuje - a akurat potrzebuje cygaretek, swetra i sukienki jesiennej, także ja tu czekam z odłożonymi rzeczami i daj znać jak się uda rozwiązać tą sprawę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Metki z cena czy metki te w środku produktu? Te w środku maja, z cena odczepiła
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Nie trzeba zdjęcia płaszcza, bo dzisiaj kupiłam inny już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zadomowienie
|
Jak coś to podoba mi się jeszcze czarna koszula zara z dokładki
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
Okej to ja dalej czekam
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1490946195 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1490946195 ? ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Właśnie sprzedałam ją na innym portalu ![]()
![]() |
![]() |
#501 |
Zadomowienie
|
MODNE za MODNE, cz. 13, marzec 😉
To możemy się powoli dogadywać.
Mnie bez zmian interesują: spodnie, sweter Vila, koszula Zara i sukienka Vila - w podanej kolejności. Dla Ciebie mam w tej chwili: pomadkę MUFE, 2x Stringi i mgiełkę dodatkowo. Proszę wiec zajrzyj czy na tą chwile coś z wątku byś dobrała - jak nie to coś poszukam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- A i pędzel Zoeva! Tak, możesz wybrać z kosmetyków i pędzli z dokładki też. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poza wątkiem mam jeszcze 2 balsamy nivea (te nowe, olejek w balsmie czy jakos tak)rzeczy ze zdjęcia, tam są gornopolkowe błyszczyki Julep i TrishMcEvoy do tego błyszczyk Bourjois, cien Nyx i mPrincess (usa). Jak coś Cie interesuje daj znać, ja właściwie chętnie oddam wszystko w całości znacznie pomniejszając wartosc Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2017-10-21 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie sukienka : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1505682121 i bluzka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1505682121 . DObralabys cos do legginsów?
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
hej, spodobala mi sie pudrowa sukienka hm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
Klapki nie moje, wiec tylko na perfumy je wymieniam. Proszę wiec zebys wskazała co ostatecznie Ci się podoba w wątku oprócz tego, co Tobir odłożyłam i żebyśmy ustaliły w końcu co za co
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
Kochana uda Ci się coś wybrać? Chciałabym w koncu się pozbyć tych rzeczy albo w wymianie albo sprzedając
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
Jeśli nie uda się nam ustalić do piątku to ja rezygnuję, za długo to wszystko trwa i wstrzymuje mi i sprzedaż i możliwość wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, że chciałabyś cały zestaw Bell włącznie z tymi pomadkami dodatkowymi?
To ja sobie pogrzebalam i w sumie może tak: zestaw Bell 20szt Pędzel Zoeva Miniatura bazy Guerlain MUFE 2x stringi VS Dorzucam mgiełkę Za Cygaretki Mango Sweter Vila Sukienka Vila Koszula Zara + Koszula Other Stories Szorty welurowe Asos Granatowa bluzka Mango Tylko proszę uświadom mnie czy i jakie ślady użytkowana maja te rzeczy. Fotek swetra i cygaretek nie odkopałam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
Okej. To jak mamy tak wstępnie ustalone to poczekam do pon. Zdjęcia mi się nie wyświetlają jeśli chciałaś jakieś wstawić. Sweter da się ogolic? Bo pewnie przez to stan nie jest idealny?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Super, to czekam na fotki i informacje. Jeśli potrzebujesz więcej fotek ode mnie - daj znać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.