|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Macassie płaciłam 160 zł. Taki kupiłam tylko stacjonarnie: http://allegro.pl/adapter-do-pasow-d...5-4883e809754d
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak z ciekawości - jakie łóżeczko planujecie kupić ? Bo tam w ikei to chyba takie standardowe są ![]() Mi się podobają takie które szczebelki mają w kolorze drewna a reszta jest biała Ciekawe czy z naszego łóżeczka da się takie coś zrobić
|
|
|
|
|
#1863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łóżeczko było standardowe białe z szufladami dokupowanymi osobno (na ekspozycji stało białe łóżeczko z różowymi szufladami) ale cena była wysoka bo chyba 799zl na komplet. Nie wiem co mi w nim nie pasowało, może ten róż. Albo to ze było takie brudne, zmacane i nie zachęcalo do zakupu. I miało też tylko dwa poziomy montowania dna a z tego co widziałam to można znaleźć trzypoziomowe |
||
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie łóżeczko koniecznie musi mieć 3 poziomy i wyjmowane szczebelki. Jak ma całą ściankę ściąganą to dodatkowy plus, ale nie jest to konieczne. Byłam zrobić te zdjęcia i facet kazał zdjąć okulary, bo podobno oprawki za szerokie Zdjęć nie odebrałam. Facetowi zawiesiła się maszyna ale za to mam serek z krówką i będę próbować na podwieczorek
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie to z ikei wydaje mi się takie mało... dziecięce, za mało przystosowane. Zresztą w ogóle obecna kolekcja mnie nie porwała.
W ogóle jakie mi się straszne rzeczy śniło. Oglądałam wczoraj Ozark i pewnie dlatego- śniło mi się ze byłam z kilkoma osobami gdzieś w jakimś domu czy magazynie i ktoś nas gonił. A ja miałam jakaś strzelbe i postrzelilam jednego z tych gangsterów najpierw w dłoń a potem w klatkę piersiową :/ ostatecznie uratowałam wszystkich tymi dwoma strzalami ale nie powiem żebym była z tego dumna. A potem śniło mi się ze byłam w jakimś starym ośrodku wypoczynkowym i musieliśmy sprzątać pokoje. W biurku w jednym z nich znalazłam jakieś stare portrety i nuty i strasznie szorowalam szuflady. Byłam kosmicznie zmęczona i powiedziałam ze ja juz musze wracać bo nie daje rady. I wyszłam z tego ośrodka i zaczęłam iść przed siebie bo nie wiedziałam gdzie jestem a na dodatek lał deszcz... jakieś mroczne te sny miałam |
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też coś w łóżeczkach z IKEA nie pasuje, tam napewno nie kupimy
za to ten lateksowy materac był w promocji z 249 zł na 199 zł i było napisane że końcówka serii? Ale kupimy jakiś inny, razem z lozeczkiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jak siedzę i się pochyle, brzuch dotyka ud.. Creepy ![]() Czytacie swoim brzuchom? Dzisiaj pierwszy raz spróbowałam, co za harce się wyprawiają, aż miałam gule na brzuchu
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytam, ale nic dziecięcego i nie zawsze. Czasami w ciągu dnia gadam też, ale takie pojedyncze zdania bardziej niż konkretnie. Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-25 o 15:31 |
|
|
|
|
#1870 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale to taka moja logika, nic potwierdzonego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wczoraj w łóżku to miałam takie odczucie, że brzuch mi lata na boki. Tłukła się w prawo i lewo. No więc ja światło na brzuch, telefon do ręki, a ta po odkryciu kołdry cisza! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Obleciałam osiedlowe sklepy i w jednym były aż 4 różne waniliowe, ale nie ten.Cytat:
![]() Wyżeram kapuchę na łazanki. Mniam
|
||||||||
|
|
|
#1871 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I może mniejsza sieć dystrybucji?Cytat:
Cytat:
Mecessie uśmiałam się na Twoją odpowiedź do tego posta Lunak ![]() Ja wybrałam takie łóżeczko: łóżeczko.jpg Chciałam białe z szarym czymś, mamy łóżko w szarej tapicerce i chyba będzie to miało ręce i nogi
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-10-25 o 15:52 |
|||
|
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak brzuch będzie większych rozmiarów Cytat:
![]() Ja ostatnio nawet z krzesła bym spadła tak mi się coś równowaga zachwiała Cytat:
Kazał odstawić furagin i nospe a żelazo mam jeszcze kontynuować ale się ucieszył bardzo, że mi się tak wynik poprawił |
|||
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pospiewalabym jeszcze póki tz nie ma w domu, ale jak na złość wszystkie piosenki z głowy wyleciały
|
|
|
#1874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U nas to samo było - dyskoteka na całego a jak tylko Mąż położył rękę to cisza (a na mnie krzyczał jak tak robiłam )
|
|
|
#1875 |
|
Rozeznanie
|
aaaaj, beznadziejny ten dzisiejszy dzień. Za oknem leje, w pracy same wiecie jak... tak mnie nerwy targają cały dzień , że przestać nie mogą.
![]() Wrócę do domu i będę naleśnikiem. o takim: http://demotywatory.pl/4631059/Porad...-smutna-osoba- |
|
|
|
#1876 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie w deszczowa srode
Witam tez nowa mame widze, kolejna warszawianka, fajnie.W koncu doczytalam i chcialam sie odniesc do chyba pytania Seliny apropo siary. W tej ciazy nic mi nie cieknie ale w poprzedniej to byla jakas masakra juz od polowy ciazy zalane koszulki itp a rano potrafilam wyciagac ze stanika mokre wkladki. Bleh. Gratulacje udanych wizyt! Jesli chodzi o szkole rodzenia to nie chodzilam ale w tej ciazy chcialabym zabrac na kilka zajec partnera bo to jego pierwsze dziecko i nie chce, zeby bal sie noworodka no i chce, zeby byl ze mna przy porodzie. Czarodziejka - ja tez ja tez juz chce miec polozna ZAZDRO.Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Dustin - wspolczuje sytuacji w pracy cokolwiek zlego sie nie dzieje ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
Asiulka, Parapet to może ja wam zladuje paczkę z tym krowkowym serem bo widzę go w każdym sklepie, i chociaż nie biorę go to przez was zwracam na niego uwagę. 😜 wolę nie testować bo jeszcze mi posmakuje a raczej jakieś mega zdrowe to nie jest. Chociaż czytałam że w porównaniu z danonkami i danio to ten z krowka jest dużo lepszy jakościowo. Ja gustuje w jogurcie naturalnym i bieluchu czasami.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Jolinko Czas edycji: 2017-10-25 o 17:00 |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko na chwilę odnieść się do biustu dotykającego brzucha... dla mnie to tragiczne uczucie
zawsze wkladam pomiedzy bluzkę bo inaczej to fujWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha jak tak samo! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Blat zaolejowany, tarta zjedzona
tzn pół a drugie pół mamy na jutroWracając z Luxmedu jeszcze zgarnęłam Męża samochodem i wpadliśmy do Biedronki po zapomnianego łososia żeby mieć z czego zrobić drugie śniadanko na jutro (tortilla) i wypinałam dzielnie brzuch ale ludzie tylko patrzyli i nic |
|
|
|
#1881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1882 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do tsh i anty-tpo robiłam wczoraj o 7:30 i wczoraj przed południem miałam już wyniki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
Jade zaraz na wizyte u gine, robie przy okazji cytologie. Może wlaczymy na chwile usg, zeby zobaczyc malutka
. Trzymajcie kciukiJa z ikei nic nie kupuje. Łóżeczka w ogole nie planuje kupowac, posciel mam. Wiaderko do kapieli malucha mam. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maluch tez slucha ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
podziel sie pozniej informacjami po wizycieCytat:
Pisała, któraś (Asiula chyba, ale mogę sie mylić, bo mi Wasze nicki szybko ulatują z głowy, a jeszcze wtedy w sklepie byłam), ze łóżeczko z ikea ma tylko 2 poziomy regulacji Juana, swietnie, ze tak szybko sa wyniki to jest akurat dobra informacja, bo póki co mam same zle skojarzenia z nimi ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-25 o 17:27 |
||
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
Wtajemniczenie
|
2.03, prawidłowe jest niby do 2.35. Szału nie ma ale ostatnio miałam 2.17, wcześniej kolo 2.3 a zaczynałam od ponad 3
W piątek mam wizytę u endo. Zobaczymy co powie ![]() Cytat:
Ja badania robie na lublańskiej kolo capgemini ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

). Do któregoś roku i tak wszyscy muszą wymienić. A po ślubie to chyba się ma miesiąc czasu na zmianę dokumentów (chyba, że nazwiska nie zmieniałaś, to wtedy wg mnie nie ma co kasy wydawać, bo nic nie zmienią). Ja zmieniałam po ślubie, a teraz jeszcze raz, bo się przemeldowałam dopiero.

)
zawsze wkladam pomiedzy bluzkę bo inaczej to fuj
13.03.2008
Maluch tez slucha