|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Asiu wiesz, moje przyjaciolki tez maja problem z postzreganiem siebie, no moze nie wsyztskie, ale wiekszosc. U mnie w szkole w ogole jest mania na chudosc, a juz najbardziej w mojej klasie. Glosno sie komentuje, ze kto przytyl itd... Straszne.
Zobacz, jestes dorosla, wiesz jak straszne konswkwencje moze miec dla Ciebie brak miesiaczki wywolany zbyt duza chudoscia? I to nie chodzi juz o to,ze moze spowodowac nieodwracalna bezpolodnosc, ale cialo kobiety jest tak skonsruowane, ze brak miesiaczki jest powaznym porblemem... Nie wie, co Ci poradzic, bo jak powiem, zebys jadla wiecej, to i tak nic nie da, bedziesz miala wyrzuty itd. A w tej pracy powinnas cos jesc, chcociazby kanapke, cos szybko przekasic, cokolwiek. Ale moze sporobuj przez tydzien nie chodzic na silownie, jesc na co masz ochote. Bylas u ginekologa? Myslalas nad pscyhologiem? Trzymaj sie Agatko sciskam Cie bardzi mocno choc wirtualnie :przyt ul: Moze teraz te wszystkie kumulowane uczucia z Ciebie odchodza, jestes w domu, wsyztsko wraca ze zdwojona sila? Ale jakie mysli Cie tak bardzo przygnebiaja? Dobrze, ze rozmawiasz z mama, zgadzam sie z Eilo, wykorzystaj to. Pomysl, ze juz niedlugo wizyta u spychologa, wszytsko sie rozjasniI dziewczyny, ah, zawstydzacie ![]() I chcialam sie Was spytac, czy macie tak jak ja. Bo ja czuje sie teraz taka wypalona, ze nie cieszy mnie po prostunic. Kazdy dzien (szkolny) jest dla mnie meczarnia. Ide z mysla, ze bedzie zly dzien i napawde jest. Ciagle mam jakies problemy. A to ktos sie obrazi za byle co, a to sprawdzian, a to pogorsze sobie na sam koniec ocene... Ciagle, naprawde ciagle cos. Nie mam sily na nic, kreci mi sie w glowie, mam mroczki przed oczami. Jestem zniechecona. Nawet perpektywa wakcji mnie jakos specjalnie nie cieszy, tzn. chce, zeby wreszcie byly, ale przeraza mnie, ze wtedy juz nie bedzie odwrotu, juz nie wroce do starej szkoly. Trudny dla mnie okres, trudnego wyboru dokonuje (zmiana szkoly, zaczynam 1 rok w nowym liceum, a nie tam gdzie chodzilam do gim) i jestem zestresowana. Do tego mam jakies dziwne leki, kuircze, co sie w ogle ze mna stalo... Kiedys taka nie bylam. Np.stresuje sie zalozyc do szkoly jakas nowa rzecz, bo boje sie, ze 1. beda mnie obgadywac ze brzydka 2. ze mnie pogrubia 3.ze brzydko w niej wygladam. A najstraszniejsze jest, ze u nas naprawde sie tak obgaduje ludzi za wszystko ![]() Staram sie jesc normalnie, ale w lustrze widze dziewczyne z ogrooomnymi udami, brzydka twarza. Chcialabym Wam wyslac moje zdjecia, ale troche sie stresuje. Zrobie sobie jakies zdjecia w weekend i przesle, jezeli bedziece chcialy . Chtnie zobacze tez Wasze Staram sie jesc normalnie, nie wariowac zz cwiczeniami itd. Czuje jakies zniechecenie do wszytskiego do siebie samej, taka zlosc jakas. Dziwnie mi. Kazdy maly problem narasta dla mnie do rangi swiatowej. Czy to przemeczenie? A co do wycieczki do Heide Parku to bylo super Mnostwo kolejek, jest tam slicznie. I chcociaz bylam straasznie zmeczona, to bylo warto. Wciaz sie smialismy, ja piszczalam i w ogole bylo super Wrocilam do domu o 2 w nocy w sb, a w niedz o 11.00 juz szlam na zakupy po sukienkie na bal gim... Ale szczesliwie udalo mi sie kupic ladna, tak mysle W zasadzie jak bede przesylac zjecia, moge sie sfotografowac w niej, w normalnych ubranaich tez, ale zebyscie zobaczyly![]() Trzymajcie sie kochane Moje NK przesle Wam pozniej, bo teraz nie mam juz czasu
|
|
#2822 |
|
Rozeznanie
|
Madlen: Mogę Ci powiedzieć z perspektywy czasu, że gimnazjum to taki głupi okres, gdzie bardzo często zdarza się właśnie obgdywanie, obśmiewanie... ze mnie w gim. też się śmiali, miałam ogromne kompleksy - dzieciaki w tym wieku są mało wrażliwe i tolerancyjne.
Ale wiesz, z moich doświadczeń wynika, że w liceum naprawdę jest zupełnie inaczej. Wszystkie moje lęki 'co ludzie powiedzą' zniknęły jak ręką odjął. Nagle wszyscy przestali zwracać uwagę na mój wygląd, na to jak się ubieram. Każdy jakoś rozwijał swoją indywidualność, ludzie byli bardziej wrażliwi i zdecydowanie bardziej tolerancyjni. Nie mówię, że było idealnie, bo oczywiście, że były gorsze i lepsze momenty - ale nigdy nie czułam się zaszczuta, czy gorsza z powodu ubrania, wagi, fryzury. W liceum ludzie są doroślejsi i pomimo ogromu stresu związanego z maturą bardzo dobrze wspominam ten okres, właśnie ze względu na ogromny kontrast ze złośliwością i docinkami z gimnazjum. Także uszy do góry Jestem pewna, że w liceum bardzo Ci się spodoba, to naprawdę 'inny świat' A na pocieszenie powiem jeszcze, że ja do liceum poszłam nie tylko do innej szkoły, ale też do innego miasta, w którym nie znałam nikogo oprócz jednej (!) koleżanki, bo leżało na drugim końcu polski niż mój dom rodzinny. Także byli to dla mnie zupeeeełnie obcy ludzie, a sporo z nich już się znało z gimnazjum itp. I jakoś przyjeli mnie dobrze, szybko się zaaklimatyzowałam... naprawdę, liceum jest ok, głównie ze względu na ludzi. Można spokojnie rozwijać swoją indywidualność bez narażenia na śmiech ![]() Jestem pewna, że będzie fajnie! Krytia - śliczniusia fryzurka, wyglądasz bardzo uroczo!!! Super!
|
#2823 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
, a to nie jest żadne wyjście z sytuacji, to pogarszanie sprawy i zakopywanie problemów które się nawarstwiają i dlatego Basiulka jest coraz gorzej. Może powinnaś zacząć w prost mówić o tym co Ci przeszkadza i co sprawia ból. Może rodzice i brat nie maja wyraźnych sygnałów że takim postępowaniem Cię ranią. Cytat:
Fajnie plameczko że jest u Ciebie lepiejCytat:
jejq Agatko tak mi przykro że jest gorzej u Ciebie Wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko stawić czoła rzeczywistości zwłaszcza gdy sie liczyłaś że będzie ona całkowicie inna, powiem Ci szczerze że też przez to przeszłam , liczyłam że wsztsko wokół mnie będzie takie jak sobie wymarzyłam a potem przyszło zderzenie z rzeczywistością ale to taka szara codzienność w której wszyscy żyjemy i teraz doszłam do tego momentu że żyje jak inni, nie oczekuje od życia cudów tylko zrozumienia bliskich, których Ty teraz bardzo potrzebujesz i dobrze że porozmawiałaś z mamą i że masz z nią taki kontakt, proszę nie odsuwaj sie od niej i mów jej o wszystkim co cię boli i co siedzi w środku, razem łatwiej znaleźć rozwiązanie i będzie Ci o niebo lżej. ściskam mocno i czekam na dobre wieści ![]() Cytat:
Cytat:
![]() btw : Wiosenko martwię się o Ciebie, napisz choć parę słów co słychać.
|
|
#2824 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym mam straszny problem z cerą, ale na szczęście jutro idę do dermatologa. Czuję się ohydnie. Gardzę sobą. Nie mogę na siebie patrzec. Cytat:
Ale wiem, że atmosfera w szkole była okropna. Ocenianie, porównymwanie. Teraz widzę jaka jest młodzież w tym wieku i mam wrażenie, że jest coraz gorzej. W liceum natomiast ludzie są już poważniejsi. To już taki okres kiedy przestajemy patrzec na kumpli, pojawiają się priorytety. A co Twojego fizycznego samopoczucia, to może byc zmęczenie. Zbliża się koniec roku szkolnego i zapewne żyjesz na podwójnych obrotach. Mam nadzieję, że niedługo poczujesz się lepiej
|
|
#2825 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wróciłam z wycieczki.
Omineło mnie bardzo wiele, także przepraszam nie dam rady wszystkiego nadgonić. Ogólnie było fajnie, pomijając jedzenie. Przez tydzień.. prawie nic nie jadłam. ![]() Tak wiem. Ale tak bardzo się bałam, że będe jadła za dużo, że ludzie będą na mnie patrzeć ile ja w siebie wpakuje, że będą gadać jaki ze mnie żarłok itd, że aż nie jadłam prawie wcale. Najbardziej przerażające jest to, że wklęsł mi brzuch przez ten tydzień, a mi się to podoba i wcale nie mam ochoty znów normalnie jeść. Jeju, jakie to bezndziejne
|
|
|
|
#2826 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ta decyzja o zmianie szkoły na pewno jest stresująca.. też przez to przechodzę, chociaż w sumie nie tak bardzo. gorzej miałam w zeszłym roku, zaczął się rok szkolny a ja po dwóch tygodniach zmeiniałam szkołę. to był dopiero stres. co powie moja stara klasa? co będzie z tą nową? przecież wszyscy już się znają. bałam się odrzucenia, tego że nie będę potrafiła się zaklimatyzować. ale wszystko poszło dobrze, i tak na prawdę nie miałam się czego obawiać. poznałam fajnych nowych ludzi a z wybranymi osobami ze starej klasy nadal utrzymuje kontakt. tak więc głowa do góry i nie bój się zmian bo w życiu są potrzebne. a jeśli tamci ludzie na prawdę są Twoimi dobrymi znajomymi czy też przyjaciółmi to nie stracisz z nimi kontaktu..co do LO - to tak, zgadzam się. ludzie na zupełnie innym poziomie ![]() Cytat:
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Imposing nie tędy droga, wiem że to może się podobać bo i mnie ucieszyły znikające kg ale uświadomiłam sobie że nie chcę tak do końca życia i powiedziałam stop chorym myślom, proszę Cię zastanów sie co jest ważniejsze.
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
Agatko bo przyjadę do Ciebie i spiorę Ci tyłek!!!Wiesz masz super Mamę która myślę że się domyśla co Cie trapi,tylko musisz się przełamać i zacząć z nią o tym rozmawiać
![]() Funky co u Ciebie dobra duszyszko? No cóż ja dziś się opycham pyszznymi truskawkami i już się nimi tak zapchałam że ło matko ![]() Ale mam je koło sibie i tak non stop bezwiednie po nie sięgam ;D Ja jutro ide do fryzjera,ale tylko po kolorek ,nic nie obcinam bo mi szkoda włosów ,troszkę już urosły Co trzy miesiące delikatnie rozjaśniam sobie włosy,nie chcę ich odbarwiać tylko pomalutku sobie je rozjaśniam na blond ![]() Pozdrawiam wszystkie laseczki,miłego dnia
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez wcinam truskawki ile się da Kasiu![]()
|
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
To super Funky
Dobry nastrój to podstawa
|
|
#2831 |
|
Gość
|
Witajcie - u mnie powiewa dobrym optymizmem. Choć dziś nie zjadłam drugiego śn - zjadłam porządną jajecznicę na I śn i nie miałam po niej wyrzutów sumienia
Pozdrawiam was i trzymajcie się cieplutko |
|
|
|
#2832 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ogolnie ostatnio stawiam na plus PS. Czekam na fotki w weekend ![]() Jednak nie zjadlam, ale pozniej na meczu `troche` chipsow wpadlo Cytat:
Cytat:
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
Powiało optymizmem więc i ja się dopiszę
![]() Pisałam dzisiaj egzamin, w związku z czym widziałam się z ludźmi, którzy ostatnio widzieli mnie w styczniu - przed R. Ubrałam buty na obcasach (10 cm ) i szlam jakaś taka uśmiechnięta bo wydawało mi się, że jest dobrze. I muszę wam powiedzieć, że wywołałam prawie sensację . wszyscy mówili mi jak ładnie wyglądam i że zeszczuplałam... (chociaż myślę że to w dużej mierze zasługa butów), ale jak się dowiedzieli, ze nie odchudzam się już więcej, to powiedzieli, że zdecydowanie mam rację, bo już jestem trochę za chuda. Pierwszy raz chyba od dawna poczułam się ładna i zadowolona z tego, że wyglądam jak wyglądam. Bardzo mnie to podbudowało... A potem pisałam egzamin, poszedł mi świetnie i w nagrodę kupiłam sobie czekoladowego rożka I zjadłam go, z malutkimi tylko wyrzutami sumienia, a teraz jem danio waniliowy i banana i poszłam przed lustro i mój brzuch wcale nie jest aż taki znowu wielki ![]() Teraz mam male wyrzuty sumienia za loda, ale zagłuszam je i uśmiecham się dalej. Będzie dobrze. asilos m. ->
|
#2834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2835 |
|
Raczkowanie
|
Siris dziekuje kochana
Podnioslas mnie na duchu![]() I gratluje egzaminu! I mam nadzieje, ze to pomoze, ze juz nie bedziesz sie odchudzac. Skoro juz tera mowia, ze jestes za chuda, to naprawde nie powinnas.I prosze nie miec zadnych wyrzutow, no! I wage schowac gleboko, tak jak ja ![]() Plameczko no ja wiem, jak to jest jak przyjaciolki sie odchudzaja Masakra. A dla nas, z Ed, to juz w ogole. Ni emoge wtedy na siebie patrzec, od razu mysle, ze jestem gorsza... Wiec podziwiam Cie, kochana. Ale wiem z autopsji, ze te diety przyjaciolek najczesciej polegaja na nic niejedzeniu przy mnie i innych znakomych, a w domu... No wiesz. Bo chyba niemozliwe jest, ze ktos przez 2 miesiace nie je nic i nic zupelnie nie chudnie? No wlasnie... Wiec sie nie przejmuj, to nie Ty bedziesz miala zepsuty metabolizm. A co do jedzenia, to sama kiedys pisalas, ze zawsze jadlas trohce wiecej niz inni i bylas szczupla, wiec moze Twoj organizm potrzebuje wiekszej dawki energii. Zreszta, na pewno jesz normalnie i tylko Tobie sie wydaje, ze to duzo, a pewnie niewiele![]() Kasia i dobrze że nie ścinasz Mysle, ze im dluzsze tym lepsze, no oczywiscie bez przesady. Wiadomo nie kazdemu pasuja, ale ja jestem fanka tych dluzszych jednak Pochwal sie pozniej, jak efektZosiu odpisalam Ci na PW ![]() ![]() Funky wiesz, ja sie chyba wlasnie tak wypalilam. Kompletnie nie mam na nic sily i ochoty. A jak u Ciebie? Masz juz wolne od nauki czy nadal sie uczysz? A jak z jedzeniem? Agatko no wlasnie, pewnie Ty tego nie zauwazasz, ze schudlas, a tak jest. Zobacz, strata ok. 3 kg (prawda?bo najpier bylo 1, a pzoniej jeszcze 2, dobrze pamietam?) byc moze nie jest jakos bardzo widoczna, ale u osoby, ktorej waga spada wolno - o wiele bardziej to widac. Wiec na pewno jakas roznica jest. DO tego cwiczylas 1h dziennie, wiec troche masy przybylo w miesniach. Na pewno wiec jest roznica! Nawet nie mysl, ze nie ma! Sprobuj spojrzec na siebie pozytywnie, nie zadreczaj sie Imposing ![]() ![]() Kurcze, wiesz, ze tak nie mozna? Kochana, jak to... Prawie nic nie jadlas? Co to znaczy? NIe pilnowali tam Was, na jakis obiadach itd? A co w takim razie pomyslaly o Tobie kolezanki, skoro jadlas tak malutko? Wskakuj szybko na P i wracaj do starej wagi! Jejku, nie bylo Ci slabo, nie czulas sie zle? Na takich wycieczach je sie z reguly wlasnie duzo, ciagle sie biega, rusza...
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie dłużej, tedy byłam, ale nie ma weny do pisania...no w każdym razie Madlen -
A tak inaczej jadłospisy niczego warte, wczorej wielkie żarcie, ale powiedzmy, że nie nazwę tego kompulsem, bo całkiem sensowne to było, choć mi wyszło 3700kcal, ale dopóki nie zacznę pichcić 5 przez 10 jestem zadowolona narazie. Tylko życie warte niczego. Narazie zero wyników nauki do egzaminu, zero . Czuję się totalnie jak dno, dno wszystkich den, do du.. za przeproszeniem i w ogóle, wali się wszystko na uczelni, po prostu mnie to przerasta kuć 10tygodni w kawałku, 10tygodni sesji a wizja po skończeniu tej uczelni marna, bo na lekarzy wszyscy tylko plują, zarobki chyba nawet poniżej średniej krajowej, życie nicego warte...przepraszam...mam doła .Idziom sę pomiotać z książką...jak narazie jestem w tyle 200stronic... .Madlen - żyję od urodenia w Czechach, ale blisko granicy i wielokrotnie miałam do czynienia z młodzieżą polską na wspólnych zawodach sportowych, albo wypadach a jak już nic to chętnie chodzę za granicę po zakupki, bo polskie spożywczaki to istny raj dla kochającego jeść
|
|
|
|
#2837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Dzisiaj jestem już w dobrym nastroju, zaraz mam na obiad spaghetti made by mój TŻ i mam nadzieję, że tak zostanie . A co do liceum - na pewno tak będzie Ja byłam w dwóch liceach i było tak samo - o wiele poważniejsi, dojrzalsi ludzie, a przede wszystkim - więcej tolerancji Ja zawsze byłam dziwak jak chodzi o ubieranie się - w gimnazjum się ze mnie śmiali, w liceum podziwiali, że mam 'oryginalny styl' także kontrast jak najbardziej widoczny - i pozytywny ![]() A do jakiej klasy chcesz iść? Tzn. do jakiejś profilowanej?
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
U mnie ... sama nie wiem jak to nazwać. Waga pokazuje tyle samo co ostatnio,ale po sobotnim grillu pewnie i tak waga nie odzwierciedla prawidłowo ... ale i tak czuję się potwornie ... dzisiaj zjadłam płatki z dodatkami na śniadanie,potem kanapkę,pierś z kurczaka z kaszą i kapustą na obiad i przed chwilą serek wiejski z bananem,orzechami,łyżką jogurtu i kawałek ciasta roboty mojej mamy. Próbuję siebie przekonać,że to nie jest dużo,choć sama nie wiem już bo 45 min jeździłam na rowerku,prawie 600kcal spaliłam i jeszcze 50 brzuszków. Na szczęście jeździłam wolno i na jak najmniejszym obciążeniu,ale po prostu już nie mogłam wytrzymać bez rowerka ...I jeszcze w szkole mi dziś nie poszło,więc mam beznadziejny humor ... Trzymajcie się Zaraz poczytam co u Was.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2839 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też się martwię o Ize, odezwij się Kochana choc na chwilę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wizyta u psychologa narazie przesunięta na termin nieokreślony, ale mam nadzieję, że uda w przyszłym tygodniu. Wyślij mi na PW linka do NK.
|
|
#2840 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje posty były zazwyczaj takie optymistyczne,teraz piszesz,że nie możesz na siebie patrzeć,że gardzisz sobą ... strasznie mnie to martwi kochana ... mam nadzieję,że jednak to,że nie chudniesz tylko Ci się wydaje,albo po prostu daj sobie spokój już z redukcjąCytat:
ale co do brzucha to rozumiem ... mi jak się tylko zmniejsza to patrzę wtedy z radością na swoje ciało,dumna niewiadomo jak z tego,że jest bardziej płaski ... ![]() Cytat:
Cieszę się niezmiernie Cytat:
Cytat:
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
|
|
|
#2841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że ja naprawdę schudłam, a kompletnie tego nie widzę. Wprost przeciwnie. Wczoraj jak płakałam podczas rozmowy z mamą, złapała mnie za nadgarstek i powiedziała- boże jaka ty chudziutka, a mi o d razu w głowie czerwona lampka- ona kłamie!! Każde słowa kierowane do mnie mówiące, że schudłam jeszcze bardziej mnie pogrążają. Nikomu nie wierzę, tylko sobię, a sobie właśnie nie powinnam!!
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Werka- Gratuluje sukcesów
![]() Siris88- to musiało być wejście na pewno zrobiłaś megaa wrażenie na wszystkich i może w końcu dostrzeżesz że jesteś śliczną i zdgraba dziewczyna , która już nie musi się odchudzać.Madlen mam nadzieję że to chwilowe i ze na wakacjach nabierzesz na nowo sił do życia i do nowej szkoły.Najlepiej to nie myśleć o przyszłości i nie planować, co ma być to będzie a będzie super jeszcze się o tym przekonasz. Ja juz prawie skończyłam sesje, jeszcze tylko 1 zaliczenie i jetem free a jedzenie, to cóż jak zawsze pod ścisłą kontrolą, to taki pozorny luz ale lepsze to niż jak było dawniej.Agatko- może nie jak w bajce ale myślałaś że ta normalności będzie inna, wymarzona , ja tez niestety się na tym przejechałam ale teraz jest dobrze, Tobie tez się uda to zaakceptować i Siebie ,tylko musisz zacząć terapie, szkoda że przesunęła sie w czasie, ale najważniejsze że pójdziesz.
|
#2843 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę się pochwalić moim parę kg 'grubszym' ciałem? ;>
http://nannus.fotka.pl zdjęcia w sukience----> 60 kg (to zimowe, to jakieś 57) Kupiłam dzisiaj spodnie i dwie bluzki ![]() Enex, mam pytanie. Też chciałam iść na medycynę, ale czytając Twoje posty... hm. Co mogłabym jeszcze robić po biol-chemie w LO? Oprócz bycia nauczycielką... Interesują mnie jakieś doświadczenia itd... Gdzie trzeba iść, żeby badać ślady w miejscu przestępstw? ![]() |
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny,pomóżcie,nie wiem już co mam robić. Tracę nad wszystkim kontrolę,wszystko wymyka mi się z rąk
...Po tym jak wam pisałam doszły jeszcze ze 2 kawałki ciasta. Nadal czegoś mi się chciało,zrobiłam kanapkę z ciemnego pieczywa. Jednak z wyrzutów sumienia nie zjadłam jej. Ugryzłam parę razy i wyrzuciłam do śmietnika! Potem znów wsiadłam na rowerek,20minut jechałam,no i coś tam wpadło po tym rowerku,żeby coś było.Nie wiem co się ze mną dzieje. Jem,a potem z wyrzutów sumienia wpadam w jakiś szał i jeżdżę na tym rowerku,spalam ... i jeszcze wypiłam herbatę z 3torebek ziołową ...Nie wiem już co mam robić,jestem bez sił już na to wszystko ... kiedy pozwalam sobie na U to mam wrażenie,że przeginam i tracę kontrolę,wtedy dopadają mnie te cholerne wyrzuty i spalam,spalam ... ![]() Annie - jej,jaka Ty szczuplutka ...
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się w 100%. Psycholog nie gryzie.
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, u mnie dobrze
dziękuję za troskę oczywiście będę pisać na pw do Was, bo bardzo polubiłam moje kochane Ślicznotki ( ), a z dietetyki nie odejdę. no a jak już przemyślę to wszystko, może wrócę.choć podczytywać Was i tak będę pewnie ale postaram się traktować wszystko mniej emocjonalnie.Całuję i dziękuję za wszystko (tylko nie myślcie, że to jakieś pożegnanie) edit: Boże, Annie. aleś Ty śliczna!
|
|
#2848 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale prosze wróć do normalnego jedzenia. Cytat:
Agness ![]() Annie ale różnica na lepsze śliczna jesteś!
|
|
#2849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agatko przykro mi że Twoje marzenia prysły jednak nie poddawaj się, walcz dalej o lepsze życieAgness ta R nie wychodzi Ci na zdrowie Funky a jak dziś u Ciebie? Iza nic ma siłe. Lepiej odpuść sobie dietetykę czy KZ niż masz sie znowu w to wpakować
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojejku, dziękuję!
Mam 178-9 cm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

:przyt ul:

.
. Byłam na co weekendowej wycieczce z rodzicami. I było fajnie. Byliśmy w green wayu i zjadłam całą porcję
Jadłam dzisiaj niezdrowo ale co tam raz się żyje. 

bo 45 min jeździłam na rowerku,prawie 600kcal spaliłam i jeszcze 50 brzuszków. Na szczęście jeździłam wolno i na jak najmniejszym obciążeniu,ale po prostu już nie mogłam wytrzymać bez rowerka ...