Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-10, 16:12   #2401
angelkaa
Wtajemniczenie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Jakiego ja mam pecha Dzięki za trzymanie kciuków ale niestety zostałam w domu nie poszłam na egzamin nie mogłam sie podnieść z łóżka, pół nocy wymiotowałam, zatrułam się truskawkami.

Jestem wściekła, zawsze coś musi być nie tak. Znowu będę czekać na egzamin, a tak się cieszyłam bo zero stresu, siedzę teraz i płaczę. Jestem niesamowicie zla

Nie wiecie czy teraz jak nie byłam na egzaminie czy teraz będę musiała płacić za cały egzamin czy tylko dopłacić coś za to, że mnie nie było w wyznaczonym terminie?
oj szkoda bardzo .. mysle, że pewnie iles bedziesz musiała dopłacic

a ja zdam moją relacje ..
wstałam sobie o 5 umyłam ząbki nic nie zjadłam bo nie mogłam no i poszłam
Oczywiście bus mi sie spożnił no i cała w nerwach ;| ..
dojechałam o 7.10 pochodzłam po Wordzie, wypiłam .. red bulla i o 7.40 słysze 'Angelika * proszona na plan manewrowy' szok że tak wcześnie ;|
no i ide myślalam że po drodze padne trupem pan zaprosił do samochodu coś tam powiedział pokazałam światła i płyny ( troche mi sie płyn chłodzący pomieszał) no i łuk - poszedł bezproblemowo, górka także
no i na miasto.. przy samym wyjeżdzie z Worda już mi zgasł ( ale ogolnie od momentu wejścia do samochodu stres uciekł w dal ) no i jade sobie i kazał mi zawrócić to sobie zawróciłam na 3 potem kazał mi zawrocic na skrzyżowaniu i też bez problemow, potam kazał mi sie rozpędzić do 50km/h i zatrzymac sie przed światłami (nie sądziłam ze moze mi dać takie cos heh i na 2 sie rozpędziłam).. potem kazał mi zaparkować skośnie ( tego sie najbardziej obawiałam bo nigdy tak nie parkowałam no ale jakoś wyszło) pan powiedział 'no ładnie pani zaparkowała ale zadanie niestety nie zaliczone ja tak: już sobie mysle ze nie zdałam a on : a wie pani dlaczego a ja chwila zastanowienia i 'no tak .. kierunkowskazu nie dałam' ;/ a on ' no to prosze jeszcze raz '.. no i mi sie udało potem miałam zawracanie na rondzie (i tak sobie myslałam o co mu chodzi z tymi zawracaniami .. już trzecie.. )no i jesszcze chwile jeżdziłam prawie ciągle po jednokierunkowych.. tak sobie tylko myslałam ' dziewczyny z Wizażu trzymają kciuki .. cała moja klasa .. poł rodziny .. tato powiedział że da mi samochod na wakacje jak zdam .. i co ja teraz zrobie jak nie zdam' no i w końcu do ośrodka .. jechałam i modliłam sie heh .. no i zaczął coś tam mowić że mam uważać na kierunkowskazy i ze ogolnie było dobrze i że egzamin jest zaliczony wynikiem pozytywnym ... ja taka radość wskrzesiłam z siebie tylko ''ale fajnie .. dziekuję '' no i poszłam zapominając torebki .. musiałam sie biegiem wrócić heheh .. ale jestem szczęśliwa
heh ciekawe czy ktoś z Was doczytał do końca
a teraz jade nad jeziorko i bede sie ... uczyc ;/ ..

angelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:15   #2402
incognito_girl
Raczkowanie

GG do incognito_girl

Gratulacje!!
incognito_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:27   #2403
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

brawo!!!!! wiedziałam, że w końcu ktoś tu przyniesie dobre wieści!!! cudownie
wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:38   #2404
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelkaa Pokaż wiadomość
oj szkoda bardzo .. mysle, że pewnie iles bedziesz musiała dopłacic

dojechałam o 7.10 pochodzłam po Wordzie, wypiłam .. red bulla i o 7.40 słysze 'Angelika * proszona na plan manewrowy' szok że tak wcześnie ;|
no i ide myślalam że po drodze padne trupem pan zaprosił do samochodu coś tam powiedział pokazałam światła i płyny ( troche mi sie płyn chłodzący pomieszał) no i łuk - poszedł bezproblemowo, górka także
no i na miasto.. przy samym wyjeżdzie z Worda już mi zgasł ( ale ogolnie od momentu wejścia do samochodu stres uciekł w dal ) no i jade sobie i kazał mi zawrócić to sobie zawróciłam na 3 potem kazał mi zawrocic na skrzyżowaniu i też bez problemow, potam kazał mi sie rozpędzić do 50km/h i zatrzymac sie przed światłami (nie sądziłam ze moze mi dać takie cos heh i na 2 sie rozpędziłam).. potem kazał mi zaparkować skośnie ( tego sie najbardziej obawiałam bo nigdy tak nie parkowałam no ale jakoś wyszło) pan powiedział 'no ładnie pani zaparkowała ale zadanie niestety nie zaliczone ja tak: już sobie mysle ze nie zdałam a on : a wie pani dlaczego a ja chwila zastanowienia i 'no tak .. kierunkowskazu nie dałam' ;/ a on ' no to prosze jeszcze raz '.. no i mi sie udało potem miałam zawracanie na rondzie (i tak sobie myslałam o co mu chodzi z tymi zawracaniami .. już trzecie.. )no i jesszcze chwile jeżdziłam prawie ciągle po jednokierunkowych.. tak sobie tylko myslałam ' dziewczyny z Wizażu trzymają kciuki .. cała moja klasa .. poł rodziny .. tato powiedział że da mi samochod na wakacje jak zdam .. i co ja teraz zrobie jak nie zdam' no i w końcu do ośrodka .. jechałam i modliłam sie heh .. no i zaczął coś tam mowić że mam uważać na kierunkowskazy i ze ogolnie było dobrze i że egzamin jest zaliczony wynikiem pozytywnym ... ja taka radość wskrzesiłam z siebie tylko ''ale fajnie .. dziekuję '' no i poszłam zapominając torebki .. musiałam sie biegiem wrócić heheh .. ale jestem szczęśliwa
ALE SUPEEEER!

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:42   #2405
Yen7
Raczkowanie

[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;7834699]Yen spróbuj powalczyć z tym swoim nastawieniem
Takich dorbiazgów które moga nie wyjść jest naprawdę mnóstwo, ale spróbuj myśleć w ten sposób że skoro to tyle razy wszystko dobrze robiłas w czasie jazd, to dlaczego akurat miałoby nie wyjść na egzaminie.[/quote]

walczę z całych sił tylko ja już taki nerwus jestem

Cytat:
oczywiście że doczytałam do końca superaśnie że zdałaś
GRATULUJĘ !

A tak na marginesie... gdzie się podziewa Ratatuj?
Bo jutro jej wielki dzień.
Yen7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:42   #2406
2018070520180950
Konto usunięte

jutro o 7.40 mam egzamin trzecie podejscie boje sie
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:44   #2407
eweska
Moderatoreska

Angelka gratuluję

Dziękuję wszystkim za miłe słowa
Jednak w moim przypadku nawet one do mnie nie docierają, jestem bardzo zła na siebie, mam wielgaśnego doła. Szczerze wolałabym dziś nie zdać tego egzaminu, ale nie mogę sobie darować, że nie mogłam pojechać
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:46   #2408
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:51   #2409
NatQa1988
Raczkowanie

Incognito_girl, glam_star to bede o was tez pamietac i trzymac kciuki a o ktorej macie ja mam pozno 17;30 ale biore dzien wolnego zeby wypaczac od pracy
NatQa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:55   #2410
Yen7
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję wszystkim za miłe słowa
Jednak w moim przypadku nawet one do mnie nie docierają, jestem bardzo zła na siebie, mam wielgaśnego doła. Szczerze wolałabym dziś nie zdać tego egzaminu, ale nie mogę sobie darować, że nie mogłam pojechać
Eweska, stało sie i koniec. Nie zadręczaj się w tej chwili myśleniem o egzaminie. Ważne że to była tylko chwilowa niedyspozycja a nie poważniejsza choroba.
Następnym razem pojedziesz, zdasz i będziesz mieć to z głowy.

tylko już nie jedz truskawek

Kachaaa kciuki jutro gwarantowane.
Stary 2008-06-10, 17:06   #2411
martini.
Zakorzenienie

Angelaaaaaaaa
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 17:49   #2412
_Natalee_
Zadomowienie

a ja w czwartek podejscie numer dwa
i znow sie wogole nie denerwuje, pewnie znow obleje

_Natalee_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 18:12   #2413
ciasteczko 19
Raczkowanie

dzIewczyny moze wy jestescie lepiej doinformowane odemnie ?
mam termin dopiero na 24 lipca, ale strasznie mi nie pasuje. chcialabym wczesniej, tak na poczatku bo 15 akurat mam wyjazd .. czy skoro juz mam termin, to moge zaniesc podanie o przyspieszenie egzaminu ? czy moze moge sie z kims zamienic? albo dzwonic dzien w dzien do WORDU czy sie miejsce zwolniło. ? miał juz ktos taki przypadek albo slyszał?
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 18:13   #2414
Yen7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Natalee_ Pokaż wiadomość
No a ja się denerwuję za nas dwie
Miło wiedzieć że ktoś zdaje w tym samym dniu
Stary 2008-06-10, 18:18   #2415
_Natalee_
Zadomowienie

eee tam Yen7 nie ma się co denerwować
przeciez to tylko egzamin
a jak cos to mozesz potem nakrzyzcec na tego pana, a co Ci tam

Stary 2008-06-10, 18:38   #2416
nataliaa
Raczkowanie

JEJQ... ale wy macie tempo ;p;p byłam ostatnio na wizażu wczoraj popołudniu a tu już tyle zaległości ;p;p muszę częściej tu zaglądać

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
juz ktos napisal- jak egzaminator dał po hamulcach- to koniec egzaminu. Taki gluupi blad i poprawka,eh

Jasne ,ze sie uda
Ale Ty masz fajny termin poprawkowyy ja tez chec tak wczesnie....

Mysle czy by nie napisac jakiegos odwolania o przesunięce terminu egzaminu
Cytat:
Napisane przez Yen7 Pokaż wiadomość
no fakt, skoro hamulec poszedł w ruch to już koniec
ale mógł być człowiekiem o dobrym sercu i uznać że go nie użył
żartuję oczywiście bo przecież teraz wszystko się nagrywa
zgadzam się ale przyznaję mój błąd był... miał prawo po hamulcach dać... ale trochę żal ...
też się cieszę, że mam tak wcześnie termin kolejnego egzaminu...ale z drugiej strony już się go boję
ale myślę, że tym razem damy radę obie

myślę o dokupieniu kilku godzin... muszę sobie wszystko przypomnieć, żeby już nie zrobić jakiegoś błędu na egzaminie... ;p

Cytat:
Jakiego ja mam pecha Dzięki za trzymanie kciuków ale niestety zostałam w domu nie poszłam na egzamin nie mogłam sie podnieść z łóżka, pół nocy wymiotowałam, zatrułam się truskawkami.

Jestem wściekła, zawsze coś musi być nie tak. Znowu będę czekać na egzamin, a tak się cieszyłam bo zero stresu, siedzę teraz i płaczę. Jestem niesamowicie zla

Nie wiecie czy teraz jak nie byłam na egzaminie czy teraz będę musiała płacić za cały egzamin czy tylko dopłacić coś za to, że mnie nie było w wyznaczonym terminie?
<przytul> ale pech... nie dziwię się że byłaś zła... że też ta choroba nie mogła sobie wybrać innego dnia... ehhh

Cytat:

egzamin jest zaliczony wynikiem pozytywnym ... ja taka radość wskrzesiłam z siebie tylko ''ale fajnie .. dziekuję '' no i poszłam zapominając torebki .. musiałam sie biegiem wrócić heheh .. ale jestem szczęśliwa
heh ciekawe czy ktoś z Was doczytał do końca .
jasne że doczytaliśmy ) i GRATULUJĘ
W końcu któś nam przyniósł dobre wiadomości )

Cytat:
jutro o 7 egzamin trzecie podejscie boje sie
Trzymam mocno kciuki :kciuki :
NA pewno zdasz... do trzech razy sztuka
Jesteśmy z tobą

"Nie przejmuj się - szepnąl mi do ucha - Gdybym mógł snić, śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym sie tego."

..czekam na ten dzień..
nataliaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:13   #2417
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Bedziemy tzrymac kciuki

Cytat:
Nawet tak nie mow nie oblejesz i koniec kropka

Cytat:

O matkooo, wspolczuje swoja droga to jzu ktoras osoba co jest chora przez truskawki
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:18   #2418
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad
Konto usunięte

Cytat:
no i zaczął coś tam mowić że mam uważać na kierunkowskazy i ze ogolnie było dobrze i że egzamin jest zaliczony wynikiem pozytywnym ... ja taka radość wskrzesiłam z siebie tylko ''ale fajnie .. dziekuję '' no i poszłam zapominając torebki .. musiałam sie biegiem wrócić heheh .. ale jestem szczęśliwa
angelkaa super super , znowu mamy dziś święto

Bałaś się parkowania skośnego, dostałaś je ale spokojnie dałaś radę - świetnie , będzie z Ciebie już za chwilę kierowca - jak tylko odbierzesz dokumencik
Ale się cieszę razem z Tobą - wiedziałam że będzie nowy kierowca na wizażu i jest . Oczywiście że doczytałam do końca Twoją relację .

No proszę, też tak jak ja myślałaś w czasie egzaminu o osobach trzymających kciuki tu na wizażu no i też zdałaś .

No to kolejni zdający mamy receptę na sukces: jak czujecie w czasie egzaminu że stresik Was coś dopada to myślicie tu o osobach trzymających kciuki na wizażu i ślicznie zdajecie - jak widać skuteczność potwierdzona przez kolejną osobę .

Ale teraz sporo osób zdaje: i to tak parami , ale nas będą boleć kciuki, ale grono naszych kierowców znów się powiększy jutro miejmy nadzieję

Jutro mocno trzymamy kciuki za dziewczyny: Ratatuj, Kachaaa dacie radę , na pewno umiecie jeździć, tylko nerwy zostawcie tutaj nam i jutro też będzie okazja do świętowania

A w czwartek kolejne dwie kandydatki na kierowców: Yen, _Natalee_ umiecie jeździć i zdacie: powtarzajcie to do samego egzaminu - to Wam pomoże osiągnąć sukces

A ja tak późno z tymi gratulacjami, bo skorzystałam z moich praw i znów zaliczyłam dziś kilka kilometrów - kolejne doświadczenia zdobyte
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:23   #2419
Martilla
Rozeznanie

angelkaa gratuluję

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:26   #2420
maxymilian
Rozeznanie

GRATULUJĘ ANGELKAA !!!!!

Cytat:
tak sobie tylko myslałam ' dziewczyny z Wizażu trzymają kciuki .. cała moja klasa .. poł rodziny .. tato powiedział że da mi samochod na wakacje jak zdam .. i co ja teraz zrobie jak nie zdam' / ..
...hm.... ye..... no nie tylko dziewczyny... ja też...
maxymilian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:34   #2421
eweska
Moderatoreska

Dziękuję bardzo za wszystko
Żołądek jak na razie się uspokoił, jutro jadę ustalić sobie termin, cóż pewnie w sierpniu się załapię :/
Kurcze dla mnie ten dzień niech jak najszybciej się kończy, nawet nie mam ochoty na rozmowę z mężem który jest 1500 km ode mnie
Ratatuj, Kachaaa trzymam za Was jutro mocno
Stary 2008-06-10, 19:41   #2422
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję bardzo za wszystko
Żołądek jak na razie się uspokoił, jutro jadę ustalić sobie termin, cóż pewnie w sierpniu się załapię :/
Kurcze dla mnie ten dzień niech jak najszybciej się kończy, nawet nie mam ochoty na rozmowę z mężem który jest 1500 km ode mnie
eweska
Szkoda bardzo tego terminu, ale może tak miało być .
Ja też bardzo żałowałam jak musiałam mój egzamin przekładać na później, ale za to potem zdałam - życzę Ci żeby w Twoim przypadku też to najbliższe podejście okazało się szczęśliwe .
A na moje kciuki oczywiście możesz liczyć Będzie dobrze
72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:46   #2423
eweska
Moderatoreska

Dusiu
Ja to niestety jestem typem człowieka, który za bardzo się wszystkim przejmuje
Tak się wczoraj cieszyłam, nie stresowałam się wcale, liczyłam na to, że dziś mi dobrze pójdzie

No niestety jak się ma non-stop pecha to i tym razem tak musiało być

No nic czeka mnie nadal czekanie i tyle
Stary 2008-06-10, 20:06   #2424
Konto usunięte

Cytat:
Dusiu
Ja to niestety jestem typem człowieka, który za bardzo się wszystkim przejmuje
Tak się wczoraj cieszyłam, nie stresowałam się wcale, liczyłam na to, że dziś mi dobrze pójdzie

No niestety jak się ma non-stop pecha to i tym razem tak musiało być

No nic czeka mnie nadal czekanie i tyle
Eweska

Ja też zawsze się wszystkim za bardzo przejmuję, dlatego rozumiem co czujesz w pewnym sensie . Też miałam pecha przy robieniu tego prawka, też ciągle pod górkę, ciągle jakieś dziwne zdarzenia i przypadki, już wszyscy wokół mówili że mam po prostu pecha, bo nie tylko ja to tak odbierałam - tego było za dużo jak na jedną osobę .

Ty rzeczywiście dziś miałaś fatalnie (ja przekładałam termin miesiąc przed egzaminem, Ty jeszcze wczoraj byłaś pewna że będziesz mogła zdawać, dlatego to tak bardzo Cię boli). Ale to nie była Twoja wina, po prostu tak się stało .

Ale wierz mi - pech się kończy: naprawdę się kończy i przychodzą lepsze dni, jeszcze niedawno też nie wierzyłam że pech mnie opuści na ten egzamin, a jednak poszła paskuda gdzieś indziej .
Twój pech też się skończy wreszcie, bo nikt nie ma pecha bez przerwy - czasami pech idzie sobie na urlop i życzę Ci żeby ten Twój też sobie poszedł gdzieś indziej podczas tego kolejnego podejścia .

Poczekasz teraz na kolejny termin, jeździć na pewno nie zapomnisz .
Ze stresem sobie dasz radę, pecha już nie będzie i jeszcze tego lata bedziesz mogła jeździć samodzielnie
Stary 2008-06-10, 20:17   #2425
eweska
Moderatoreska

No nic jutro będzie lepiej
Jak to jedna z Was ma w podpisie (mniej więcej coś takiego) nie miała baba problemu to sobie wymyśliła prawo jazdy wiem, że coś przekręciłam, ale brzmiało to podobnie
Chociaż tu mogłam się wygadać
Niestety, ale jestem ciągle sama ze wszystkimi problemami, mam jedynie synka koło siebie, który wywołuje u mnie uśmiech, po prostu za dużo mam problemów na głowie i czasami nie daję sobie rady, ale staram sie szybko stawać na nogi i wiem, że jutro będzie ok, po marudzę sobie i będzie dobrze
Stary 2008-06-10, 20:24   #2426
_Natalee_
Zadomowienie

no własnie chodzi o to,ze umie jako tako jezdzic, czasem smigam sama juz samochodem,a na egzaminie zawsze cos pojdzie nie tak
ale ja w siebie wierze,tyle tez,ze jestem przygotowana na porazke

Stary 2008-06-10, 20:33   #2427
papryka85
Zakorzenienie

eweska
to się nazywa złośliwość losu strasznie Ci współczuję, ja bym pewnie ciskała piorunami na prawo i na lewo...e tam "pewnie"..."na pewno"!!! Przeżyłam coś nieco podobnego w styczniu i lutym tego roku-długo chorowałam, jednak gdy już wydawało się, że jest OK szłam do pracy i...zaczynało się od początku co chwilę lądowałam w łóżku, myślałam, że oszaleję!!! nienawidzę jak mnie coś ogranicza, stąd na prawdę dobrze Cię rozumiem moja rada jest taka:
-ponarzekaj
-poprzeklinaj jak lubisz
-porzucaj czymś
-pokrzycz
-ponarzekaj
-popłacz sobie
i pomyśl następnym razem się nie dam
będzie dobrze, widocznie tak musiało być

angelkaa ja nie wytrzymałam i zaczęłam czytać Twojego posta od końca, żeby wiedzieć czy zdałaś czy nie ale jak już wyłowiłam tę wiadomość, zaczęłam czytać od początku uwielbiam relacje z egzaminów(najchętniej zdanych oczywiście ), bo są przepełnione radością
gratuluję Ci serdecznie super, że dałaś radę

Ratatuj, Kachaaa jutro liczę na równie radosne Wasze relacje
powodzenia(nie dziękować!!!)

Dusia jak ja Ci zazdroszczę, że możesz już nabywać praktyki w prywatnym samochodzie...ehhh...tak mnie dobija, że ja nie będę miała czym jeździć po zdaniu egzaminu...mam dylemat-albo pójdę do szkoły, albo kupię auto na razie rozsądek nakazuje mi to pierwsze, ale cały czas myślę, że to kicha zrobić prawko i schować je do szuflady

EDIT:
eweska to mój podpis z tym "kłopotem"
no ale życie bez kłopotów byłoby mdłe, nudne-jak to rzekł mój kolega
głowa do góry, zaraz będzie lepiej
Stary 2008-06-10, 20:37   #2428
plotkara0804
BAN stały

też nie zdałam.
i juz emocje opadły ale wczOraj
byłam totalnie na maxa rozkojarzona wściekła ityp itd bo to tylko i wyłacznie z mojej winy nie zdałam. egzaminatora mialam SUPER mówi sie trouno. feralny poniedziałek
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 20:38   #2429
Konto usunięte

Cytat:
no własnie chodzi o to,ze umie jako tako jezdzic, czasem smigam sama juz samochodem,a na egzaminie zawsze cos pojdzie nie tak
ale ja w siebie wierze,tyle tez,ze jestem przygotowana na porazke
_Natalee_ jakie tam zawsze coś pójdzie nie tak na egzaminie , raz się nie udało i to wystarczy jeśli chodzi o te nieudane razy, teraz najwyższa pora żeby juz wszystko wyszło ładnie

Cytat:
No nic jutro będzie lepiej
Jak to jedna z Was ma w podpisie (mniej więcej coś takiego) nie miała baba problemu to sobie wymyśliła prawo jazdy wiem, że coś przekręciłam, ale brzmiało to podobnie
Chociaż tu mogłam się wygadać
Niestety, ale jestem ciągle sama ze wszystkimi problemami, mam jedynie synka koło siebie, który wywołuje u mnie uśmiech, po prostu za dużo mam problemów na głowie i czasami nie daję sobie rady, ale staram sie szybko stawać na nogi i wiem, że jutro będzie ok, po marudzę sobie i będzie dobrze
eweska jutro będzie lepiej .
Wygadać się to dobra rzecz, bo to pomaga, pomarudzić każdy może bo każdy ma taką potrzebę.
A my tu jesteśmy po to żeby Cię wspierać przynajmniej jeśli chodzi o Twoje potyczki z robieniem prawa jazdy .

Zobaczysz, wszystko się wreszcie odwróci i będziesz mogła niedługo synka zabrać na wycieczkę samochodową, a i Tobie będzie lżej jeśli chodzi o codzienne problemy jak już będziesz mieć prawko.

Należy Ci się to prawko i życzę Ci żeby to marzenie o jego zdobyciu jak najszybciej się spełniło

papryczko nigdy nic nie wiadomo, może uda się pogodzić i szkołę i samochód .

Ja też musiałam wybierać: na razie rozsądek wskazał że muszę urządzić łazienkę, więc z własnego samochodu póki co nici. Dopiero w przyszłym roku w zasadzie będę mogła zacząć zbierać .
Na szczęście na razie mogę korzystać z samochodu ojca .

plotkara
Wiem co czujesz, ja też po oblanym egzaminie czułam się fatalnie, tym bardziej że też miałam super egzaminatora.
Ale na kolejnym podejściu tez był fajny egzaminator i tym razem już wyszło .
Głowa do góry, kolejnym razem bedzie lepiej
Stary 2008-06-10, 20:40   #2430
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez papryka85 Pokaż wiadomość
eweska
to się nazywa złośliwość losu strasznie Ci współczuję, ja bym pewnie ciskała piorunami na prawo i na lewo...e tam "pewnie"..."na pewno"!!! Przeżyłam coś nieco podobnego w styczniu i lutym tego roku-długo chorowałam, jednak gdy już wydawało się, że jest OK szłam do pracy i...zaczynało się od początku co chwilę lądowałam w łóżku, myślałam, że oszaleję!!! nienawidzę jak mnie coś ogranicza, stąd na prawdę dobrze Cię rozumiem moja rada jest taka:
-ponarzekaj
-poprzeklinaj jak lubisz
-porzucaj czymś
-pokrzycz
-ponarzekaj
-popłacz sobie
i pomyśl następnym razem się nie dam
będzie dobrze, widocznie tak musiało być

EDIT:
eweska to mój podpis z tym "kłopotem"
no ale życie bez kłopotów byłoby mdłe, nudne-jak to rzekł mój kolega
głowa do góry, zaraz będzie lepiej
Hehehe przeklinać to ja nie lubię, reszta może być
No a to ty masz taki podpis, rzucił mi się w oczy juz jakis czas temu i zapamiętałam mniej więcej

Dusia

Dzięki dziewczyny od razu lepiej, nawet sie uśmiechnęłam
A synuś to już się doczekać nie może kiedy z mamą sobie pojezdzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości