Singielki 25+ część XI - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-28, 15:49   #931
lolek9000
Zakorzenienie

Dot.: Singielki 25+ część XI

Classic ja na walizkach żyje ale do przodu ogólnie
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 15:52   #932
Zorzoli
Zakorzenienie

halloween jest o można go zakryć ostrzejszzym makeupem

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 16:34   #933
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Nie no, ratunku.

Tak niby rozsądnie piszę, a tak naprawdę mam ochotę wyć do księżyca. Czuję, jakbym nie mogła bez niego żyć, choć wiem, ze to irracjonalne. Próbuje zwalczyć to uczucie, ale to takie bez sensu, bo nie potrafię przestać go kochać. I taka jestem wściekła, zrezygnowania i rozzalona. I tak mi przykro, ze on nie chce dac szansy - mnie, sobie, nam. A ja czuję, że chciałabym mu pomóc, wspierać, być z nim, planować przyszłość.

Czuję się, jakbym odstawila jakąś heroine, choć nigdy z narkotykami nie miałam styczności.

Nie mogę spać.
Kiedy to się skończy, naprawdę się staram i dupa.
Możecie krzyczeć.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jakie to znajome... Czytając Twój post poczułam ulgę, że jestem singielką niezaangażowaną uczuciowo i nikt mi więcej nie zafunduje takich rewelacji. Jednocześnie przykro mi, że Ty musisz przez to przechodzić. Trzymaj się ciepło

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
hej dziewczyny...ahh co za straszna pogoda aż nic się nie chce.
wczoraj byłam na mieście ze znajomymi, dzisiaj też idę na imprezę.... Wychodzę więcej niż jak iedy byłam na studiach ahaha

a jutro mam spotkanie nr.4 z panem sexy
Super Będziemy wyczekiwać na relację

Dołączam do grona imprezujących dzisiaj. Chociaż w sumie nie jestem pewna, czy dojdziemy do klubu, możliwe, ze skończy się na domówce tak jak zazwyczaj. Starość nie radość
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 16:56   #934
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Jakie to znajome... Czytając Twój post poczułam ulgę, że jestem singielką niezaangażowaną uczuciowo i nikt mi więcej nie zafunduje takich rewelacji. Jednocześnie przykro mi, że Ty musisz przez to przechodzić. Trzymaj się ciepło

Super Będziemy wyczekiwać na relację

Dołączam do grona imprezujących dzisiaj. Chociaż w sumie nie jestem pewna, czy dojdziemy do klubu, możliwe, ze skończy się na domówce tak jak zazwyczaj. Starość nie radość
No kurczę, akurat jeden weekend zamulam w domu, a wszyscy na imprezach

Też więcej sobie nie pozwolę czuć się w taki sposób. Ale póki co nie widzę w ogóle wyjścia z obecnego stanu.

Najgorsze, bo tydzień temu poznałam naprawdę świetnego faceta, możemy gadać godzinami, jest bardzo inteligentny, rozmawiamy o książkach i poezji, opowiedziałam mu o mojej obecnej sytuacji i on mnie wspiera, niczego nie oczekuje w zamian.

Ale jak wiadomo, to bez sensu, nie chcę go tak chamsko friendzonować, a o żadnym związku słyszeć nawet nie chce. A nikogo nie będę trzymać w zanadrzu. Więc musiałam ochłodzić tę relację, choć jeszcze w czwartek piliśmy razem do rana.

Wtedy uświadomiłam sobie, że metoda klina nic tutaj nie pomoże. A jeszcze kogoś przypadkiem skrzywdzę. W końcu to do mnie ostatecznie dotarło. Stąd też samotny weekend.

Edytowane przez Shawtty
Czas edycji: 2017-10-28 o 16:57
Shawtty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 17:25   #935
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
No kurczę, akurat jeden weekend zamulam w domu, a wszyscy na imprezach

Też więcej sobie nie pozwolę czuć się w taki sposób. Ale póki co nie widzę w ogóle wyjścia z obecnego stanu.

Najgorsze, bo tydzień temu poznałam naprawdę świetnego faceta, możemy gadać godzinami, jest bardzo inteligentny, rozmawiamy o książkach i poezji, opowiedziałam mu o mojej obecnej sytuacji i on mnie wspiera, niczego nie oczekuje w zamian.

Ale jak wiadomo, to bez sensu, nie chcę go tak chamsko friendzonować, a o żadnym związku słyszeć nawet nie chce. A nikogo nie będę trzymać w zanadrzu. Więc musiałam ochłodzić tę relację, choć jeszcze w czwartek piliśmy razem do rana.

Wtedy uświadomiłam sobie, że metoda klina nic tutaj nie pomoże. A jeszcze kogoś przypadkiem skrzywdzę. W końcu to do mnie ostatecznie dotarło. Stąd też samotny weekend.
Tutaj też doskonale Cię rozumiem, bo również miałam szczęście/nieszczęście poznać niedawno świetnego faceta, takiego naprawdę w moim typie i pewnie byłabym nim baaaaardzo zainteresowana, gdyby nie moje ostatnie przeżycia i skazy na psychice, które pozostawiły Podobnie jak Ty nie zamierzam "uszczęśliwiać" go swoją przyjaźnią ani trzymać w zanadrzu i po prostu więcej się z nim nie spotkam, chociaż część mnie na pewno by chciała.
Stary 2017-10-28, 17:34   #936
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj też doskonale Cię rozumiem, bo również miałam szczęście/nieszczęście poznać niedawno świetnego faceta, takiego naprawdę w moim typie i pewnie byłabym nim baaaaardzo zainteresowana, gdyby nie moje ostatnie przeżycia i skazy na psychice, które pozostawiły Podobnie jak Ty nie zamierzam "uszczęśliwiać" go swoją przyjaźnią ani trzymać w zanadrzu i po prostu więcej się z nim nie spotkam, chociaż część mnie na pewno by chciała.

Powieliłabym schemat, tak też zaczęła się moja relacja z W., nie mogę zrobić sobie tego ponownie. Ani temu chłopakowi, bo to też wrażliwsza osoba niż nieempatyczny W.
Stary 2017-10-28, 18:18   #937
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Poszliśmy na Thora, a potem na drinka
Bardzo miły, spokojny, troskliwy, kulturalny...
I pytał czy bezpiecznie dotarłam
Jak dla mnie brzmi perfekcyjnie

Cytat:
Napisane przez SpiewWannie Pokaż wiadomość
Wiem że dopadło się przygnębienie, ale podchodzenie do tego na zasadzie że moja data ważności na związki się kończy jest co najmniej smutne, głowa do góry , tylko tak można coś osiągnąć
Dzięki. Otóż to, dopadło mnie myslenie, że to już koniec, nie mam szans i sama nie wiem czego ja oczekuję, skoro nic się nie udało do tej pory. Mam fajną pracę, lubię ją, lubię moje miasto, mam tu rodzinę i znajomych, pragnęłam do tego "dołożyć" ukochanego i być szczęśliwa. No a się nie układa.

Cytat:
Mądre wnioski.
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 18:27   #938
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie brzmi perfekcyjnie

Dzięki. Otóż to, dopadło mnie myslenie, że to już koniec, nie mam szans i sama nie wiem czego ja oczekuję, skoro nic się nie udało do tej pory. Mam fajną pracę, lubię ją, lubię moje miasto, mam tu rodzinę i znajomych, pragnęłam do tego "dołożyć" ukochanego i być szczęśliwa. No a się nie układa.

Mądre wnioski.
Życzę Ci z całego serca, by ten ukochany się znalazł do kompletu

Mądre, trochę późno do nich dochodzę, ale liczy się skutek. Choć popełniałam ostatnio masę błędów.
Stary 2017-10-28, 18:52   #939
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem Twoją rówieśniczką i nachodzą mnie podobne myśli, zresztą pewnie to już wiesz, bo wielokrotnie o tym pisałam. Ale nie poddawajmy się tym myślom. Mamy wpływ na swój los i jeśli tylko będziemy chciały, poznamy kogoś ciekawego
Stary 2017-10-28, 18:53   #940
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Życzę Ci z całego serca, by ten ukochany się znalazł do kompletu

Mądre, trochę późno do nich dochodzę, ale liczy się skutek. Choć popełniałam ostatnio masę błędów.
dziękuję!
Boję się, że faktycznie potrzebna by mi była duuuża zmiana, żeby kogoś poznac (zmiana miasta, zmiana pracy, zmiana znajomych). A ja tak nie chcę, przeraża mnie to... Jestem osobą mocno przywiązującą się do osób i do miejsc. I chciałabym tu i teraz kogoś poznać, jak inne moje kolezanki, które nie musiały skakać na głęboką wodę, ba, nawet tindera sobie nie musiały zakładać.

Nie martw się Shawtty, każda z nas popełnia błędy. Dobrze jest jednak nad sobą pracować, nad swoim zachowaniem, swoimi wyborami.
Stary 2017-10-28, 19:02   #941
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję!
Boję się, że faktycznie potrzebna by mi była duuuża zmiana, żeby kogoś poznac (zmiana miasta, zmiana pracy, zmiana znajomych). A ja tak nie chcę, przeraża mnie to... Jestem osobą mocno przywiązującą się do osób i do miejsc. I chciałabym tu i teraz kogoś poznać, jak inne moje kolezanki, które nie musiały skakać na głęboką wodę, ba, nawet tindera sobie nie musiały zakładać.

Nie martw się Shawtty, każda z nas popełnia błędy. Dobrze jest jednak nad sobą pracować, nad swoim zachowaniem, swoimi wyborami.
Żadne wielkie zmiany nie są potrzebne. Czasem wystarczy wyjść na jakąś imprezę, na domówkę, do klubu, spotkać kogoś znajomego z jakimś jego znajomym. Czasem wystarczy spotkać kogoś dosłownie na ulicy. Nigdy nie wiesz, kto i kiedy się trafi.
Nie wiem tylko, czemu jesteś tak negatywnie nastawiona do portali? Naprawdę da się poznać tam wartościowe osoby, pomyśl o tym. Do niczego Cię to nie zobowiązuje, ale zawsze to po prostu większe szanse.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Jestem Twoją rówieśniczką i nachodzą mnie podobne myśli, zresztą pewnie to już wiesz, bo wielokrotnie o tym pisałam. Ale nie poddawajmy się tym myślom. Mamy wpływ na swój los i jeśli tylko będziemy chciały, poznamy kogoś ciekawego
Tylko właśnie - trzeba mieć czystą głowę. Nawet jakbym jakiegoś królewicza teraz poznała, olałabym. Trochę mnie to smuci, jestem sama 2,5 roku i póki nie uwolnię się z tego obecnego uczucia, nawet najcudowniejszy chłopak pójdzie w odstawkę. I staż mojego singielstwa tylko będzie się przedłużał. Ale to i tak lepsze niż wpadanie z jednej relacji w drugą, miotanie się i płakanie.
A jestem od Was bodaj z rok młodsza.
Stary 2017-10-28, 19:37   #942
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Żadne wielkie zmiany nie są potrzebne. Czasem wystarczy wyjść na jakąś imprezę, na domówkę, do klubu, spotkać kogoś znajomego z jakimś jego znajomym. Czasem wystarczy spotkać kogoś dosłownie na ulicy. Nigdy nie wiesz, kto i kiedy się trafi.
Nie wiem tylko, czemu jesteś tak negatywnie nastawiona do portali? Naprawdę da się poznać tam wartościowe osoby, pomyśl o tym. Do niczego Cię to nie zobowiązuje, ale zawsze to po prostu większe szanse.
Może się nieprecyzyjnie wyraziłam - ja osobiście do portali nic nie mam, mam konta na 4 próbuję w ten sposób zwiększyć swoje szanse na poznanie kogoś. Chodziło mi o to, że przykładowo moje koleżanki nawet tego nie potrzebowały, bo właśnie poznały swoich partnerów tak o, na żywo: w pracy, na studiach, przez znajomych itd.
Mi się nie udaje ani na żywo, ani przez portale.
Stary 2017-10-28, 19:48   #943
Shawtty
Zakorzenienie

Gdybym poszła dziś na imprezę tam gdzie zawsze chodzę, spotkałabym i W., i tego chłopaka, którego poznałam tydzień temu.
Stary 2017-10-28, 19:57   #944
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Dinulka to dziś.
Chciałam się wylaszczyć a syfy wyszły mi jak dawno nie i mam twarz w pryszczach na imprezę po latach

A Ty Dinulka jak się bawiłaś?
haha ja tak zawsze mam z syfami
u mnie całkiem całkiem, ale wyszło dziwnie, bo jak się rozkręcać zaczęło, to nagle wszyscy wstali i wyszli, bo tacy zmęczeni środowisko specyficzne, połowa prawników, ogólnie większość jak u ciotki na imieninach, mimo że to był przedział wieku 25-30 lat + jedna osoba okolo 33...
jeden chłopak i jedna dziewczyna byli zabawni, wygadani itp (+moje współlokatorki). Że im się opłacało na tak krótko przychodzić i to jeszcze z prezentami i prowiantem (tego co zostało starczyloby na poprawiny dziś )

Cytat:
Poszliśmy na Thora, a potem na drinka
Bardzo miły, spokojny, troskliwy, kulturalny...
I pytał czy bezpiecznie dotarłam

A teraz się zbieram, bo impreza dzisiaj
a Ty jesteś nim zainteresowana?
Cytat:
Może się nieprecyzyjnie wyraziłam - ja osobiście do portali nic nie mam, mam konta na 4 próbuję w ten sposób zwiększyć swoje szanse na poznanie kogoś. Chodziło mi o to, że przykładowo moje koleżanki nawet tego nie potrzebowały, bo właśnie poznały swoich partnerów tak o, na żywo: w pracy, na studiach, przez znajomych itd.
Mi się nie udaje ani na żywo, ani przez portale
.
piona

ja dziś zamulam w domu, zero Halloween
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 21:15   #945
Milagros_90
Zakorzenienie

Muszę zrobić total porządki - z materiałami ze studiów, z kosmetykami, z książkami. Oczyszczanie przestrzeni, porządkowanie. Może jutro się za to wezmę
Stary 2017-10-28, 21:23   #946
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Mi się nie udaje ani na żywo, ani przez portale.
Podpisuję się pod tym .
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-28, 21:38   #947
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
piona
Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod tym .
Jedyne miejsce, gdzie ktoś mnie rozumie!
Stary 2017-10-28, 22:43   #948
lolek9000
Zakorzenienie

Cierpliwości ! Mi się też długo nie udawało
lolek9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-29, 04:14   #949
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli będą następne spotkania?

Super, że miło spędziłaś czas. Podobał Ci się film? Byłam na nim ostatnio.
Po dzisiejszej imprezie... Tak! Mega zabawny i rozbrajający. W mig zintegrował się ze wszystkimi stolikami, a do mnie się tak kleił, ze parę osób mnie pytało czy jesteśmy razem "nie?.. A tak ładnie do siebie pasujecie!"
:facepalm:
MMyślałam że kumpla za ten głośny komentarz zabiję.

A film jest super, nakręcony z jajem i na wesoło

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-10-29 o 08:26
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-29, 10:31   #950
Mamba00
Rozeznanie

Maja super A jak Twoje odczucia wobec niego? Jest szansa na coś więcej?
Mamba00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-29, 10:32   #951
Zorzoli
Zakorzenienie

Wszyscy jeszcze śpią po wczorajszych imprezach?

Stary 2017-10-29, 10:33   #952
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:

Ja już nie śpię, ale zastanawiam się czy nie umrzeć
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-29, 10:33   #953
Mamba00
Rozeznanie

A mój mi wyszeptał, że coś do mnie czuje...
Mamba00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-29, 10:34   #954
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Po dzisiejszej imprezie... Tak! Mega zabawny i rozbrajający. W mig zintegrował się ze wszystkimi stolikami, a do mnie się tak kleił, ze parę osób mnie pytało czy jesteśmy razem "nie?.. A tak ładnie do siebie pasujecie!"
:facepalm:
MMyślałam że kumpla za ten głośny komentarz zabiję.

A film jest super, nakręcony z jajem i na wesoło
Maja fajnie
Cytat:

Ja już nie śpię. U mnie wieczór udany wczoraj.
A jak u reszty?

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78362316]Ja już nie śpię, ale zastanawiam się czy nie umrzeć[/QUOTE]

Ha ha
Ja o dziwo czuję się super, a piłam na zmianę grzane wino z grzanym piwem
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-29, 10:59   #955
Zorzoli
Zakorzenienie

[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78362316]Ja już nie śpię, ale zastanawiam się czy nie umrzeć[/QUOTE]

a co się stało?

Cytat:
Napisane przez Mamba00 Pokaż wiadomość
A mój mi wyszeptał, że coś do mnie czuje...
a co ty na to?

Stary 2017-10-29, 11:31   #956
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez SpiewWannie Pokaż wiadomość

Następnym razem z sukienką :P he, he
Może widzimy się w tygodniu na piwie z moimi znajomymi a potem w sobotę klub ^^
Ale on dopiero co miesiąc temu został zdradzony przez narzeczoną, która poszła do kochanka, więc powiedział, że nie szuka kobiety ... Szkoda mi go strasznie, bo dobry mężczyzna :/
Wczoraj chciał mnie z domówki wyciągnąć do klubu, a dzisiaj jak usłyszał że idę sama do kina zadeklarował się iść ze mną
Stary 2017-10-29, 11:32   #957
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba00 Pokaż wiadomość
Maja super A jak Twoje odczucia wobec niego? Jest szansa na coś więcej?

Ja się też do niego lepię
Stary 2017-10-29, 11:59   #958
hekate93
Zadomowienie

Cytat:

Już nie
ale trzeba się teraz doprowadzić do stanu używalności bo wróciłam taka zmęczona że nawet makijażu nie zmyłam, no i teraz się nadaję na imprezę na halloween
Stary 2017-10-29, 12:09   #959
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04
Konto usunięte

Cytat:
a co się stało?
Za dużo procentów %% Na szczęście już w miarę żyję. Byłam umówiona na obiad z koleżanką, ale nie dam rady i zostaję w domku

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez hekate93 Pokaż wiadomość
Już nie
ale trzeba się teraz doprowadzić do stanu używalności bo wróciłam taka zmęczona że nawet makijażu nie zmyłam, no i teraz się nadaję na imprezę na halloween
Ja tak samo
9cf1d31d279bad27b001c12cbf2de6a056fa95f2_6583802d27f04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-29, 12:15   #960
Dinulka
Zakorzenienie

Maja, Mamba, Classic - extra

ja się chyba w końcu wyspałam, pierwszy raz od dawna. Ciekawe tylko czy wieczorem usnę i pójdę wypoczęta do pracy czy będę się przewracała z boku na bok do 3 i znów nieprzytomna :P ostatnio już się czułam permanentnie zmęczona i brakowało mi regeneracji
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości