|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
dziś pierwszy raz musiałam prosić o przepuszczenie w sklepie
miałam tylko 2 rzeczy, kolejka spora, a ja poczułam, że mi się ciemno przed oczami robi na szczęście obyło się bez komentarzy, a po wyjściu na powietrze wszystko wróciło do normy byłam też w lidlu i poczyniłam pierwszy zakup ubrankowy - dwupak bodziaków szary i w liski, reszta nie moja kolorystyka spore są i trochę poleżą, ale 15 zł nie majątek teraz wcinam ciastko z jabłkiem z lidla i popijam kakao ![]() potem będę gotować fasolkę, która moczy się od wczoraj, na 14:30 mam połówkowe - wierzę, że wszystko będzie ok ![]() co do sytuacji po porodzie, to na dzień dzisiejszy ustaliłam z mężem, że weźmie dwa tygodnie l4 po mojej cesarce, do tego pracuje 5 minut od domu, więc i potem w każdej chwili będzie mógł zareagować szybko na awaryjną sytuację to w teorii, bo bardzo chciałby zmienić pracę ze względu na zarobki i w sumie nie wiadomo jak będzie za te kilka m-cy... a mogę liczyć tylko na niego... na razie sprawdza się super jako przyszły tatuś, zaskakuje mnie jego cierpliwość na moje ciążowe "humory", rozumie i pomaga teraz wiem, że to był błąd, że tak długo staraliśmy się pozbawić siebie takiej sytuacji no ale może potrzebowaliśmy takich zawirowań, jakie przechodził nasz związek rok temu, dzięki czemu teraz jest tak super |
|
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
E to dobry duet był. Śledź z karpatka... jadlabym 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam tego Roan Bassa w wersji 2w1 tak jak mi dziewczyny doradziły
https://www.olx.pl/i2/oferta/wozek-2...8-IDoO0gy.html Trochę inny kolor ale też spoko chyba no nie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2556 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj zaczęłam 5 miesiąc i dzidek zrobił nam prezent z tej okazji - kopie jak szalony Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie materaca ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Dzień dobry Wczoraj zaczęłam 5 miesiąc i dzidek zrobił nam prezent z tej okazji - kopie jak szalony Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie materaca
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
Julietta trzymam kciuki za Twoją wizytę ☺ podejrzysz sobie maluszka. Zazdro 😉
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak maluch ma czkawke to ponoć dobrze bo to wspomaga rozwój płuc i w ogóle jest pożyteczne wiec się ciesz ![]() A wózek jest spoko, co prawda nie moja kolorystyka bo nie lubię beżu ale wygląda dobrze. Nie wiem tylko czy to ekoskora czy materiał? Bo na zdjęciu wydaje się jakby to była ekoskora Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co do czkawki u maleństwa to jeszcze nie czuje, ale ja dopiero niedawno z tydzień temu zaczęłam czuć wyraźne kopniaczki a nie rybkę ![]() Do Lidla też póki co się nie wybieram, przed chwilą widziałam śnieg za oknem i zamieć ale już śladu po nim nie ma na szczęście ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2568 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). W sumie jeśli będę tam wracać to i tak nie ma co teraz się wprowadzać, bo za te 2 lata to będzie całkiem nowy skład. Może tylko dziewczyny, z którymi pracowałam zostaną Taki urok placówek.Koma, jak z Twoimi wymiotami? Czarodziejka pisze, że cały czas ją męczą, a przecież Ciebie też trzymało. Cytat:
Ciekawe jak tam Alley w górach się trzyma, bo widziałam dziś zdjęcia z Zakopanego to zima na całego i śniegu pełno.Mam twarde postanowienie, że jak mój pojedzie w delegacje, to ja ogarnę wszystkie zamówienia dla Dziecia i dla mnie Będę miała zajęcie.
|
||
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2570 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jedyne co to zima trwa tutaj dluzej i jest ciemniej
|
||
|
|
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Lunak, miło że pytasz 😊 niestety jak nie wymiotuje to źle się czuję- to takie mdłości jak na początku ciąży 😑 dziś chyba Czaro_dziejkaa to napisała- nie za bardzo umiem cieszyć się ciąża, bo każdego dnia źle się czuję 😭
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście było to chwilowe tylko, ale się przerazilam jak zobaczyłam już ten śnieg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Pannkaka przypomnisz mi co w tym bujaczku z Tiny Love było nie tak dla Ciebie? tak myślę czy kupić go bo znalazłam za jakieś 150 zł ale nie wiem czy nie za wcześnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mecassie, bardzo fajny ten wózek . |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty haha u nas tez sypal przed chwila
|
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
No straszne, przez to wcale nie mam ochoty na zakupy, bo jestem zwyczajnie zmęczona...a mąż już mówi o rodzenstwie dla malucha w brzuchu...
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze jednak wczoraj zamówiłam kurtkę zimowa z H&M
Chociaż mam nadzieję że jeszcze jesień będzie i się chociaż na chwilę wypogodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie ciesze z zimowki w szafie
|
|
|
|
#2578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Tą co Ty kupiłaś
jednak się skusilam, chciałam ta parke co ma lelowa ale myślę że brzuch mi jeszcze mocno do przodu wyrzuci więc ta granatowa będzie idealna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Torrence pokaż proszę ten bujaczek który Ty kupiłaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zimówkę z h&m taką granatową na 299, chciałam tą tańszą, ale stwierdziłam, że za cienka będzie na zimę.. Co prawda w tej póki co wyglądam jak w worku, ale jest ciepła i zakładam ją na krótki rękawek i nic nie przewiewa
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

teraz walczę z nim żeby wziął urlop bo chciałam żebyśmy pojechali na dłuższy weekend gdzieś. Ale nie umie pracy zostawić bo teraz mają gorący okres i nie chce zostawiać pracowników. Od zawsze miał problem z braniem urlopów i zwolnień... Ale pracuje nad tym
To bardzo budujące 
Z jednej strony podziwiam tą jego pracowitość i zaradność ale z drugiej strony mam duże obawy, czy mi się w tym nie zatraci... 

. Dokładnie tak samo ma mój. On zrobi wszystko najlepiej, projekt bez niego się załamie, inni nie dadzą rady albo zrobić po łebkach. Pomysł z pracą w domu jak już Dzieć będzie z nami też miał - wybiłam z głowy. Teraz na szczęście przeskoczył w etap, że w przyszłym roku będzie miał dużo urlopu, to go wykorzysta w domu żeby nie stracić chwili z maluszkiem. Trzymam za to jego postanowienie kciuki.
a wyprawka dla siebie jeszcze w ogole się nie zajmowalam i nie myślałam o niej