![]() |
#2611 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ja pociągu nie mam, ale mam autobusy ![]() albo bezpośrednie albo z Lublina ![]() dziewczyny, mówić czy wam się podoba czy nie ![]() Plot musi sie zgodzić, nie ma wyjścia ![]() Bożu, to w końcu jesteś Bożysław czy Bożydar ? ehh, o ja naiwna, zawsze ufam niewłaściwym facetom ![]() ![]() Luna, a jak Twoje sprawy sercowe ? nie chce w to wnikać, tylko pytam tak ogólnie. Miałam kiedyś koleżankę, która jak tylko zostawała sama, bez chłopaka, czuła się beznadziejna, lekceważona, niedowartościowana. Już wielokrotnie czytałam o takich przypadkach, może Ty też tak odreagowujesz samotność ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, to poprostu moje paranoje
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Lunuś, nie tak do końca sama
![]() Tutaj fajowskie towarzycho ![]() Ja zostałam z samym TŻ-tem, bo straciłam wszystkich "przyjaciół", toteż tak bardzo przywiązałam się do Wizażu. To jest naprawdę dobre miejsce ![]()
#2614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem czy takie dobre ... gdzie jest pełno kłótni, awantur, nienawiści, banów, gdzie czasem nie można wyrazić własnego zdania... gdzie czasem można czuć sie bardziej samotnie i obco niż w prawdziwym świecie a wszystko jest złudne i iluzjonistyczne... gdzie tak naprawde nie wiesz kto jest twoim przyjacielem a od kogo możesz sie spodziewać wszystiego najgorszego ... gdzie to co dobre zanika wśród fałszu i obłudy, podczas gdy króluje wszechobecne zło ... gdzie nie można być niczego pewnym, może jedynie tego że prędzej czy później zostanie sie zdeptanym... gdzie nie liczy sie pasja, zwycięstwo a ważniejsze od tego jest własne ja i zadufanie w sobie ... gdzie gdy kogoś sie nie lubi można go łatwo zrównać z ziemią, nie znając go zupełnie... gdzie żeby kogoś dopingować trzeba mieć swój udział ( co dla mnie jest już psychozą) czy żeby załować czyjejś śmierci trzeba tego kogoś osobiście znać ... gdzie koło śmierci przechodzi sie obojętnie, nic ona nie wnosi do życia a jest tylko pustą statystyką ... gdzie wreszcie mentalność ludzka nie ma prawa sie zmienić czy zweryfikować bo jest tak a nie inaczej ... pisze tu ogólnie, o wielu wątkach które czytałam, które dały mi tak wiele do myślenia choć nie zawsze brałam udział w dotyczących ich polemikach ... czasem czuje że to jakaś jedna wielka paranoja, to tak jakbym żyła w psychozie która z rzeczywistego świata przenika także tu potegując swoją siłe ... czy tylko ja to tak odczuwam? tak, pewnie to tylko ja i moje paranoje ...
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | ||
Wtajemniczenie
|
Ojej, miło mi że ktoś o mnie pomyślał i chce mnie uprowadzić na macanie!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też Cie Lunciak nie znam tak naprawdę, naprawdę, ale nic nie poradzę na to, że bije od Ciebie takie ciepełko, i nawet w kontekście Twoich "paranoji" [głupota, głupota, głupota ![]() ![]() ![]() Czasem jak gadacie o czymś - Ty i Angel - to ja się nie chce nawet wtrącać, bo co ja prosty człowiek ze wsi mogłabym dodać ![]() A do wizażu to rozumiem Cię, bo też w wątkach z którymi miałam styczność spotkałam się z taką dziwną (?) atmosferą i to nie jest fajne.. Dlatego cieszę się, że jest taki wątek jak ten, gdzie po przeglądaniu wizażu mogę wpaść i się odstresować wśród osób mi poniekąd bliskich. Patrząc realnie nie tylko na wizażu spotykamy się z obłudą, fałszem itd. Rozejrzyjmy się - świat jest tym przesiąknięty i nic na to nie poradzimy ![]() dopisek dopisek dopisek: Do Futbolowej - cudny The Doctor ![]() I słówko do Nat - taaaak chce linkaaaa!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Wtajemniczenie
|
Sorki za post pod postem, ale spiesze się.
Mówiąc, że lubię tu wpaść i "odstresować się w otoczeniu osób mi bliskich" nie miałam zamiaru obrażać żadnych nowych osób piszących w tym wątku, które nie są od początku/ przyszły tu po wygranej Roberta itd itp ![]() Bo znowu będzie, że kogoś wyganiam i batem chce bić ![]()
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie i sytuacje, o których piszesz znajdują się nie tylko tutaj, ale i wszędzie indziej. Wizaż jest skupiskiem ogromnej ilości różnych osobowości. Jedni uzewnętrzniają tu swoje wady i schizy, inni żale i zmartwienia, a jeszcze inni radości i uciechy. Nie ma co generalizować, że wszystko jest złe i zamykać się. Ja próbuję wyłuskać tu osoby, z którymi można bezstresowo porozmawiać. Bo takich, którzy niszczą i dołują mam aż nadto w swoim otoczeniu. Nie ma co się przejmować, naprawdę ![]()
![]() |
#2618 |
Zadomowienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/1766169,12,item.html
nie ma to jak niemiecki brukowiec, tudzież czasem polski z niemieckimi właścicielami ![]() ej oni są tak głupi czy tylko udają ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Skomentuję to krótko - debile.
#2620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hiszpania dała popalić Rosji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
No to powróciłam z Kanady-ma się w końcu skrzydła
![]() Żeby było śmieszniej w dzień wyścigu wybyłam z domciu i na wyścig o 19 nie dotarłam, łaziliśmy ze znajomymi, browarki itp. I dojechaliśmy do cywilizacji a w centrum u nas było pełno kibiców, bo mecz na Starym Rynku oglądali. I gościu jakiś obcy rzuca mi się na szyję i mówi, że Robert wygrał a ja ![]() ![]() Hamiltonowi kwiaty z podziękowaniami posłałam. Lunka mam nadzieję, że już trochę lepiej Ci na serduchu i w myślach też ![]() A tak w ogóle to przeczytajcie radosną twórczość mojego kumpla z LO i ze studiów na n-k w mojej galerii przy zdjęciu bolidu, ja się turlałam ze śmiechu ze 3 dni. Może Was też rozśmieszy.
![]() |
#2622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zresztą gdyby ktokolwiek inny grał z Hiszpanią byłabym za Hiszpanami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sluchaj... ja wlasciwie sama juz nie wiem kim jestem, to wszystko przez was ![]() Ale mowcie sobie jak tam chcecie, nie obraze sie ![]() Ja niewlasciwy? Osz Ty ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale do rzeczy, zgadzam sie z Toba w 100%, bo tak na dobra sprawe gdzie sie czlowiek nie obejrzy to wszedzie zaklamanie, falsz, nienawisc itd...czyli same negatywne emocje,a ja juz mam tego dosc. Bo ludzie zamiast byc wobec siebie milym i serdecznym to obrazaja sie i zloszcza o nie wiadomo co. WYdaje mi sie, ze wiekszosci w ogole brakuje dystansu do siebie i do swiata i stad sie to bierze. Ale przeciez nikomu by nie zaszkodzilo, jesli podszedlby do zycia z pozywtynym nastawieniem, a negatywne emocje zostawil na bok. Trzeba miec jedynie nadzieje, ze w koncu ulegnie to zmianie ![]() I nawet sie nie rozpisalam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() O jak fajnie... tez chce taka czapeczke ![]() A nie szkoda Ci bylo kasy na Hama? ![]() Przeczytam, jak jeszcze uda mi sie przed powrotem brata ![]() A co do tego nadania obywatelstwa niemieckiego Kubicy, to jest chyba jakis zart ;/ Zreszta watpie, ze on by w ogole chcial, bo chyba na glowe jeszcze nie upadl. A co do meczu to nie mialam jak ogladac, bo bylam na imieninach. Co prawda jakos mecze mnie zabardzo nie ciekawia, ale jak gra Hiszpania, w korej skladzie znajduje sie tylu przystojnych pilkarzy ![]() I fajnie, ze wygrali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o a ja nawet nie zauważyłam że ktoś mnie wogóle chce ![]() cóż może powinnam tam napisać tego posta ... ale teraz właściwie nie isnieje wolność słowa i by nie być zrównaną z ziemią napisałam go to. Myślałam że z Waszej strony będzie jakiś odzew i właśnie jego brak mnie chyba najbardziej zabolał. Poczułam sie troche tak jakbym nic nie wnosiła do tego wątku, jakby moje zdanie sie nie liczyło, jak gdyby cały mój roczny pobyt nic nie znaczył. DLatego pisałam wczoraj że czuje sie pominięta. Stąd też zaczęłam sie zastanawiać nad swoją paranoją i czy tylko ja tak widze to wszystko o czym napisałam w poście. Co więcej kiedy dyskusja nie została wszczęta zaczęłam sie utwierdzać w tym że chyba rzeczywiście tak jest jak mówiła tamta dziewczyna, że to ja sie myle, i co najgorsze z moim myśleniem nie pasuje na tym wątku... Wtedy zobaczyłam że odstaje od grupy, zrobiło mi sie strasznie przykro, polały sie łzy i reszte już znacie... Początkowo rozważałam czy mój pobyt na tym wątku ma dalszy sens, jeśli nie jest tak jak być powinno ... Teraz Plot piszesz że myślisz tak jak ja ... ale ja dowiaduje sie o tym dopiero teraz, a to wszystko co sie stało było niepotrzebne... Hm, piszesz że bije ode mnie ciepełko, że jestem słoneczną osobą ... a ja własnie tego nie czuje ![]() ![]() Teraz patrząc z perspektywy wczorajszego dnia, myśle że to jednak źle że dziele sie tu wszystkimi myślami bo wychodzą z tego nieporozumienia ... Cytat:
![]() to prawda, mam zagmatwaną psychike ale to pozostałości po długiej depresji ... teraz jest o niebo lepiej, nie robie wielu rzeczy które w przeszłości miały miejsce. Dawniej było siedzenie i płakanie, dziś jest troche więcej walki ale nadal drobne rzeczy sprawiają że nie potrafie powstrzymać łez ![]() a tak wogóle to czytałam że 20% ludzi z depresją choruje na serce ![]() masz dużo racji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej było to zaskoczenie i euforia ![]() ani z jednym ani z drugim nie jest lepiej w końcu mi przejdzie ... fajna ta twórczość, chłopak ma talent ![]() mecz fajny ale szkoda mi Rosji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba wierzyć że to sie zmieni ![]() ![]() póki co lepiej nie uczestniczyć w wątkach ... Cytat:
![]() łe tam, w Hiszpani to akurat zero ciach jak dla mnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dobra, nie było mnie trochę. Ale się stęskniłam, stwierdziłam, że nie mogę bez Was żyć i wracam.
![]() Cytat:
Nie rozumiem podejścia takich osób do sytuacji. Sport to jest to, co łączy. To, co sprawia, że obcy ludzie ściskają się na ulicy (przykład Joasi ![]() Cytat:
![]() Pisałam Wam dziewczyny, jak to ze mną jest. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na macańsko jeszcze kiedyś przyjadę. ![]() Cytat:
Ja na świat patrzę chyba jednak przez różowe okulary. Może za mało przeszłam, może za mało bólu mnie spotkało, ale jednak cały czas wierzę. Wierzę w ludzi, wierzę w dobro, w to, że po burzy wychodzi słońce. A po czyjejś śmierci zawsze mi przykro, ogarnia mnie nostalgia i zastanawiam się, co teraz dzieje się z tym człowiekiem. Boję się, że po śmierci nie ma nic - czarna dziura. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo dla tego pana z rynku. ![]() ![]() A galerię zaraz zlustruję. ![]() Cytat:
![]() Ja tam jestem za Hiszpanami ze względu na mojego Ikera. ![]() ![]() EDYTUJĘ BO ZANIM ZDążYłAM SPłODZIć POSTA TO JESZCZE NAPRODUKOWAłYśCIE: Cytat:
![]() ![]() ![]() Cóż za herezje opowiadasz, smukła dziewico! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mogę mówić innym, że nie ma co się smucić, ale niestety na grunt własnego życia przełożyć tego nie umiem. A ze zwycięstwa Hiszpanii baaaardzo się cieszę ![]() ![]()
![]() |
#2630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ee tam mądrze ![]() ![]() ![]() ![]() temat śmierci już przerabiałam, ale jestem pewna że coś po niej jest ![]() ale dalej nie moge zrozumieć toku myślenia niektórych ... czy to że kogoś nie znałam osobiście oznacza że nie wolno mi być smutną bo ta osoba odeszła ? przecież nie cierpie tylko dlatego że ta osoba była sławna ale dlatego bo była istotą, była młoda, miała męża, malutką córeczke, i wszystko tak nagle sie skończyło co jest dla mnie tragiczne ... nie rozumiem jak można przejść koło śmierci obojętnie, co z tego że każdego dnia ktoś umiera i taka jest kolej rzeczy... mówie tu o śmierci Agaty M. i wątku o niej. no Iker fajny ale brakuje mu ikry ![]() ![]() a ja nie mam żadnego pokemona wiec nie wchodze w gre ![]() a tak sie zastanawiałam wczoraj ![]() ![]() rozwaliłaś mnie tą smukłą dziewicą ![]() ![]() ![]() Cytat:
no to sobie możemy piątke przybić ![]() też mam lekką nerwice, choc u lekarza nie byłam to jednak potrafie jeszcze trzeźwo zdiagnozować ![]() ![]() ![]() ![]() No i też potrafie pocieszyć wszystkich dookoła, tylko sama sobie pomóc nie potrafie ... zmykam na mecz, do przerwy 0:0, a przed przerwą godny uwagi był moment kiedy Zlatan dostał w czułe miejsce i to z buta przeciwnika ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-06-11 o 06:38 Powód: edit - zapomniałam ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wam tylko te macanska w glowie ![]() ![]() [/QUOTE] A tak w ogole to chcialam sie was poradzic w pewnej sprawie... a mianowicie chodzi o to, iz moja przyjaciolka zaproponowala wyjazd ze swoimi znajomymi na kilka dni do Torunia, a pozniej nad jezioro. Niby wszystko fajnie, ale jak sie glebiej zastanowilam to mam watpliwosci... Bo oprocz niej jedzie jedna para i kolega mojej przyjaciolki, chociaz teraz sama wlasciwie nie wiem jak to nazwac. Bo od jakiegos czasu z nim kreci, ale nie chce z nim byc, bo nie jest w jej typie, tylko widze, ze sama sie w tym gubi i sama nie wie czego chce. Ale przypuszczajac, ze zmienilaby zdanie i byliby ze soba to tak troche glupio z nimi jechac no nie? Bo 2 pary by byly a ja sama... A co wy byscie zrobily na moim miejscu? Lunka i Futbolowa - mam nadzieje, ze wyjdziecie z tego, bo moja kolezanka przez cos podobnego przechodzila i wiem, ze dobrze z nia nie bylo, bo widzialam ja czasem w takim stanie i zreszta sama mi opowiadala... Ale naszczescie ten okres ma juz za soba i jest zdecydowanie lepiej ![]() ![]() I wydaje mi sie Lunka, ze lepiej by bylo jakbys poszla do lekarza, bo moze jakos by Ci pomogl i szybciej bys sobie z tym poradzila. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zadomowienie
|
Teraz wiem, gdzie pojechac, zeby spotkac Roberta
![]() http://sport.onet.pl/0,1248769,1766647,wiadomosc.html I tak w ogole to on niezle wysportowany musi byc. Moze mnie zmotywuje i tez wezme sie za siebie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Rany, Luna i znowu mogę powiedzieć, że mamy dokładnie to samo. Włącznie z tą psychozą. A już myślałam, że ja jednak jestem jakaś skrzywiona na tym punkcie... To co? Wychodzimy z tego razem?
![]() Bożenko, ja osobiście bym nie pojechała. Zanim poznałam mojego Marcina, często stawiano mnie w takiej sytuacji. Siedziałam sobie z obściskującymi się parkami i tylko mnie to dobijało. Z tego też powodu próbowałam skończyć ze sobą i wtedy zjawił się TŻ, który postanowił być mi przyjacielem i wyciągnąć mnie z tego. Po dwóch spotkaniach jednak z przyjaźni nic nie wyszło i zostaliśmy parą, bo tak się w sobie zakochaliśmy ![]() ![]()
#2634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To fajnie, ze znalazlas kogos takiego ![]() ![]() A czy czasem na Twoim av'ie nie znajduje sie Rossi? Czy jakos tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki że nam dobrze życzysz ![]() ehh nie wiem czy to coś da, w 3 lo wychowawczyni zauważyła że coś sie dzieje, skrzyknęła kilka dziewczyn i one znalazły mi psychologa, poszły nawet tam ze mną, pogadałam z jakąś panią psycholog, co za bardzo mi nie pomogło... po jednym razie to nic nie dało ale i tak nie potrafiłam z nią gadać ... Cytat:
![]() a tak wogóle najpierw przeczytałam NASA ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() możemy spróbować, ale wiesz że to cholernie trudne ![]() mam takie samo zdanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Ja tym ludziom nawet czasem współczuję bo jak by to powiedzieli moi wariaci z uczelni "oni są po prostu ułomni społecznie, pewnie socjalizacja zaszwankowała" (socjologie studiuje ![]() Owszem wkurza mnie jak ktoś pisze że cieszyć się powinno tylko z własnych wygranych ale z drugiej strony taka postawa jest bronią obosieczną bo taka osoba ze swoją radością z wygranej zostaje sama bo niby kto miał by się z nią cieszyć tak, więc tylko współczuć należy. A i jeszcze mówię wam dziewczyny da się spotkać ludzi "normalnych" bez fałszu i tak dalej tylko trzeba przestać zwracać uwagę na tych podłych a wtedy zaczyna zauważać się tych fajnych. Ale czasem to trudne bo i ja mam z tym czasem problemy. No ale naplotłam, ale tak uważam w sumie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |||||
Wtajemniczenie
|
możemy jakichś innych Polaków im z chęcią oddać, byle nie Roberta
![]() Mi też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zupełnie jak Robert ![]() ![]() A z ogłoszeń parafialnych to byłam u fryzjera przed chwilą, i jeju jak się ciesze, obcięła mi moją miotełke porozdwajanych i suchych końcówek i teraz mam takie mięciutkie i kochane że mmm ![]() ![]() Cytat:
![]() A jeszcze w pierwszym momencie pomyślałam od razu że skoro za NASA stoi Angel, to Robert już w ogóle ma przechlapane ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Krówka, piesek i baranek
Tygrys i hipopotamek Myszka,liski oraz bobry Wszyscy mówią Wam ![]() Bożenko, ja na Twoim miejscu bym nie pojechała, gdyż czułabym się jak 5 koło u wozu. Chociaż jakbyś już była w Toruniu to byś mogła się kopsnąć do mnie te 40 km ![]() Kasia obiecuję, że wpadnę następnym razem. Jak skrzydła zawiodą to zawsze motor pozostaje. Plot-włosy mają to do siebie, że rosną, lepiej mieć krótsze ale zdrowsze, znam z autopsji, już 2 razy musiałam ściąć na bardzo krótko. Lunka, ja po kilku wizytach u psychologa dopiero mogłam coś powiedzieć, jeden raz nic nie daje. Spróbuj bo mi pomogło. Właśnie zeżarłam drożdżówkę z truskawkami (pyszna była) a obiecałam sobie, że nie będę jadła słodyczy i spadam się wybiczować...
#2639 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2640 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oczyywiscie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To widze, ze jak narazie wszystkie byscie na moim miejscu nie pojechaly... Hm chyba musze sie nadtym powaznie zastanowic. A Ty gdzie mieszkasz? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.