Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-30, 13:56   #2611
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Cytat:
Napisane przez karolka_boroweczka Pokaż wiadomość
Melduję się po połówkowym. Pół nocy ze stresu nie spałam. Ale wszystko ok. Mały waży już 570g 😊 i też mam dojrzałość łożyska 1 stopień i nic lekarz nie mówił, że coś jest nie tak.

Za to pod przychodnią mocno nam zarysowali samochód. Na szczęście pani na nas czekała.

Kolejną wizytę mam 9 listopada.
Kochany klocuszek Wątkowe ciotki pozdrawiają
Dobrze że sie uczciwa osoba trafiła

Schowałam próżniowo wiosenno/jesienne kurtki i moje przedciążowe spodnie

Jutro urządzamy Halloween, będzie nas 8 i dwójka dzieci jak się nic nie pozmienia. Myślałam, że zrobię łopatkę bo to jest super proste, wsadza się na 8 godzin do piekarnika i zapomina. Do tego jakieś sałatki, ktoś ma przynieść soki, ktoś ciasto Mama ma swój 11 listopada, ja mam swoje Halloween Co roku wyprawiam

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 13:59   #2612
Jolinko
Zadomowienie

Cytat:
Melduję się po połówkowym. Pół nocy ze stresu nie spałam. Ale wszystko ok. Mały waży już 570g 😊 i też mam dojrzałość łożyska 1 stopień i nic lekarz nie mówił, że coś jest nie tak.

Za to pod przychodnią mocno nam zarysowali samochód. Na szczęście pani na nas czekała.

O super, ale byczek 😉ponad pół kg, Wow, jak to możliwe że te bobaski tak szybko rosną 😊 świetnie. Jeszcze ok 2,5- 3kg i rodzisz 😜

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 13:59   #2613
karolka_boroweczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
Karolka gratuluje takiego dużego kawalera coraz większe te nasze dzieciaczki. I szybko masz następna wizytę

Niefajnie z tym samochodem. Przynajmniej jakaś uczciwa osoba i poczekała. Mam nadzieje, ze bez problemów sie dogadaliście.
Ja bym sie popłakała i załamała jakby mi ktoś teraz samochód zarysował.

Tak czytam, ze macie stopnie dojrzałości łożyska, a mnie lekarz nic nie mowil i nic nie zapisał na kartach po badaniu.
Ciekawe ile mój bedzie miał za tydzien (moze sie załapie na usg i mi lekarka powie).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak szybko następna, bo połówkowe robiłam u innego lekarza, a do swojej chodzę co 3, 4 tygodnie
karolka_boroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 13:59   #2614
Lunak
Wtajemniczenie

Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Kochany klocuszek Wątkowe ciotki pozdrawiają

Dobrze że sie uczciwa osoba trafiła

Schowałam próżniowo wiosenno/jesienne kurtki i moje przedciążowe spodnie

Jutro urządzamy Halloween, będzie nas 8 i dwójka dzieci jak się nic nie pozmienia. Myślałam, że zrobię łopatkę bo to jest super proste, wsadza się na 8 godzin do piekarnika i zapomina. Do tego jakieś sałatki, ktoś ma przynieść soki, ktoś ciasto Mama ma swój 11 listopada, ja mam swoje Halloween Co roku wyprawiam

Ciagle sie jeszcze nie wybrałam na polowanie za workami prozniowymi, a juz przeciez tak dawno Was o nie pytałam ciagle tylko przekładam z miejsca na miejsce.

Uprzejmie donoszę, ze w Krakowie snieg ja chce lato

Wsród moich znajomych taka impreza na halloween by nie przeszła. Koleżanki z pracy ciagle tylko nawoływały, ze to amerykańskie zle święto nie dla Polaka. Ja tam nic złego w tym nie widzę. Każda okazja do spotkania sie w większym gronie jest dobra

Karolka to tak jak ja teraz tak sie umawiałam na połówkowe zeby miec małą różnice miedzy wizytami, bo moja gin to nawet co 6 tygodni chciałaby mnie widzieć jesli jest wszystko w porzadku. A dla mnie to kawał czasu

Edytowane przez Lunak
Czas edycji: 2017-10-30 o 14:02
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 14:14   #2615
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Melduję się po połówkowym. Pół nocy ze stresu nie spałam. Ale wszystko ok. Mały waży już 570g i też mam dojrzałość łożyska 1 stopień i nic lekarz nie mówił, że coś jest nie tak.

Super! Wielkie gratulacje dla Was tylko ten samochód...

Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 14:16   #2616
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Ciagle sie jeszcze nie wybrałam na polowanie za workami prozniowymi, a juz przeciez tak dawno Was o nie pytałam ciagle tylko przekładam z miejsca na miejsce.

Uprzejmie donoszę, ze w Krakowie snieg ja chce lato

Wsród moich znajomych taka impreza na halloween by nie przeszła. Koleżanki z pracy ciagle tylko nawoływały, ze to amerykańskie zle święto nie dla Polaka. Ja tam nic złego w tym nie widzę. Każda okazja do spotkania sie w większym gronie jest dobra

Karolka to tak jak ja teraz tak sie umawiałam na połówkowe zeby miec małą różnice miedzy wizytami, bo moja gin to nawet co 6 tygodni chciałaby mnie widzieć jesli jest wszystko w porzadku. A dla mnie to kawał czasu

Zazdroszczę śniegu
U mnie ciemno, buro i ponuro...

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 14:20   #2617
parapet
Zadomowienie

Cytat:

Karolka, super Jaki duży chłopak
Miła ta pani, ale pechowo tak czy siak.

Ja odnośnie łożyska mam tylko zapis, że prawidłowe. Może lepiej. Im mniej mam szczegółów tym lepiej dla mojej głowy
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 14:21   #2618
Lunak
Wtajemniczenie

Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Selina juz po śniegu. Pociemniało na chwile, posypało i przestało. Teraz znowu slonce i wiatr.
Ja śniegu i zimy ogólnie nie lubie. Nigdy sie zagrzać wtedy nie mogę. A snieg to uznaje tylko na święta i swoje urodziny w innych dniach mógłby nie istnieć

Parapet, o to to. Przyjęłam do wiadomości, ze prawidłowe i spokojna jestem. Chyba bym nawet nie wiedziała, ze są jakies stopnie dojrzałości łożyska jakby sie tutaj temat nie pojawił.

Edytowane przez Lunak
Czas edycji: 2017-10-30 o 14:23
Stary 2017-10-30, 14:33   #2619
Koma1002
Zadomowienie

Dziewczyny, właśnie przed chwilą pierwszy raz użyłam argumentu, że jestem w ciąży ☺ z wizyty prywatnej u endokrynologa, którą pani w recepcji zaproponowała mi na grudzień udało się załatwić na jutro rano

Stary 2017-10-30, 14:35   #2620
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, właśnie przed chwilą pierwszy raz użyłam argumentu, że jestem w ciąży ☺ z wizyty prywatnej u endokrynologa, którą pani w recepcji zaproponowała mi na grudzień udało się załatwić na jutro rano

Prywatnie do endokrynologa za miesiąc? Nooo... szok. Bardzo dobrze, że znalazł jej się termin dla ciężarnej

Natchnęłaś mnie żeby sprawdzić czy już mam wyniki tsh i jest. Pięknie spadło do 1,930. Będę spokojnie czekać na wizytę u endo w piątek.

Edytowane przez Lunak
Czas edycji: 2017-10-30 o 14:38
Stary 2017-10-30, 14:38   #2621
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Selina juz po śniegu. Pociemniało na chwile, posypało i przestało. Teraz znowu slonce i wiatr.
Ja śniegu i zimy ogólnie nie lubie. Nigdy sie zagrzać wtedy nie mogę. A snieg to uznaje tylko na święta i swoje urodziny w innych dniach mógłby nie istnieć

Parapet, o to to. Przyjęłam do wiadomości, ze prawidłowe i spokojna jestem. Chyba bym nawet nie wiedziała, ze są jakies stopnie dojrzałości łożyska jakby sie tutaj temat nie pojawił.

Ale jak to? :smutek: już po?! ;(
Uwielbiam, kocham śnieg

Cieszę się z Waszych dzisiejszych udanych wizyt

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 14:39   #2622
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Karolka , super że na wizycie wszystko ok. Duży chłopak już
Co do samochodu, to fajnie że trafiliscie na uczciwą osobę.
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 14:41   #2623
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Prywatnie do endokrynologa za miesiąc? Nooo... szok. Bardzo dobrze, że znalazł jej się termin dla ciężarnej

Natchnęłaś mnie żeby sprawdzić czy już mam wyniki tsh i jest. Pięknie spadło do 1,930. Będę spokojnie czekać na wizytę u endo w piątek.
Lipa, bo ja pójdę bez wyników najświeższych ale powiem jej żeby wpisała mi skierowanie na morfologie, tsh i może coś jeszcze.

Stary 2017-10-30, 14:46   #2624
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Lipa, bo ja pójdę bez wyników najświeższych ale powiem jej żeby wpisała mi skierowanie na morfologie, tsh i może coś jeszcze.

Jak się z dnia na dzień dowiadujesz, że masz wizytę, to ciężko o wyniki. Może dowiesz się coś na podstawie starych, a na następną już zrobisz te co napisałaś na świeżo
Stary 2017-10-30, 14:53   #2625
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Jak się z dnia na dzień dowiadujesz, że masz wizytę, to ciężko o wyniki. Może dowiesz się coś na podstawie starych, a na następną już zrobisz te co napisałaś na świeżo
Właśnie, pokażę jej co się zmieniło przez pół roku najważniejsze, żeby leki mi wypisala i zaświadczenie do przychodni dała o lekach i dawkach

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Lunak! Zapomniałam dodać, świetny wynik tsh, tak trzymać!!

Stary 2017-10-30, 14:59   #2626
Lunak
Wtajemniczenie

Koma miałam juz lepszy wynik. 1,6 z groszem kilka dni przed testem ciążowym, pozniej juz tylko szybowalo w gore. Ale i tak jestem zadowolona, bo to co było w maju to szkoda gadac.

Selina, wiadomość dla Ciebie - znowu prószy. Musze zapisać, ze snieg pierwszy snieg 30 października sie pojawił. Tez znacie wersje, ze dopiero 3 snieg sie utrzymuje?

Stary 2017-10-30, 15:08   #2627
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Koma miałam juz lepszy wynik. 1,6 z groszem kilka dni przed testem ciążowym, pozniej juz tylko szybowalo w gore. Ale i tak jestem zadowolona, bo to co było w maju to szkoda gadac.

Selina, wiadomość dla Ciebie - znowu prószy. Musze zapisać, ze snieg pierwszy snieg 30 października sie pojawił. Tez znacie wersje, ze dopiero 3 snieg sie utrzymuje?

W ciąży to normalne, że wyniki tsh idą w górę nie ma co się martwić na zapas

Lubie taki pierwszy śnieg jak pruszy. U nas nawet zapowiedzi zimy nie ma. Tylko paskudna, mokra, zimna i wietrzna jesień

Stary 2017-10-30, 15:29   #2628
Mecassie
Zakorzenienie

Objadłm się teraz znów relax
Cytat:

:brawo: :brawo:

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Jaki duży chłopczyk Ciekawe ile teraz dzieciaczki codziennie przybierają. Widzę, że ten mój lekarz zasiał panikę, zupełnie niepotrzebnie
Podobno 170gram ja tydzień

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 15:29   #2629
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:

Ale kawał chłopa! Ja tam nie wiem jakie mam łożysko poza tym ze jest nisko i musimy obserwować.
Cytat:

Zawsze mnie to zadziwia ze tak o to miejsc nie ma ale potem jak podrazysz to się okazuje ze się miejsce znajduje

A my w piątek jedziemy w góry! Właśnie mi hotel potwierdził rezerwacje zamierzam wymoczyc się w basenie, pospacerować i wylezec się w tężni- chyba można w ciąży, nie? Bo wiem ze sauna odpada. A np jacuzzi? Czy jakieś kąpiele w solach?

Edytowane przez asiula1306
Czas edycji: 2017-10-30 o 15:30
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 15:46   #2630
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
A my w piątek jedziemy w góry! Właśnie mi hotel potwierdził rezerwacje zamierzam wymoczyc się w basenie, pospacerować i wylezec się w tężni- chyba można w ciąży, nie? Bo wiem ze sauna odpada. A np jacuzzi? Czy jakieś kąpiele w solach?
Wiesz co, z zazdrości najchętniej bym Ci powiedziała, że NIC CI NIE WOLNO!

Mówicie o pogodzie, śnieg, deszcz, a wiecie, że u mnie cały dzień słońce?! Tylko wieje oczywiście.
Stary 2017-10-30, 15:52   #2631
Jolinko
Zadomowienie

E ta wołowina to nawet niezła wyszła. Upiekłam ja w worku z ziemniakiem, papryka, cebula, marchewka i czosnkiem w przyprawach i powiem że no no, posmakowala mi 😉 już zapowiedzialam mężowi że może mi czasem taka przynosić 😁 a dla pozostałych zrobiłam tartę z mięsa z rosołu z warzywami i też zadowoleni. Dziś w ogóle miałam taki zdrowy dzień, na śniadanie wypiłam koktajl z awokado, banana i jogurtem Nat. 😀 dzidzia chyba zadowolona i dumna z matki 😉 tym bardziej że w lodówce tiramisu i sernik z galaretką a ja ani wczoraj ani dziś nawet nie powachalam tego 😊

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Ale kawał chłopa! Ja tam nie wiem jakie mam łożysko poza tym ze jest nisko i musimy obserwować.

Zawsze mnie to zadziwia ze tak o to miejsc nie ma ale potem jak podrazysz to się okazuje ze się miejsce znajduje

Jacuzzi też nie, tam podobno łatwo o infekcje bo temp wyższa, a te bąbelki to chyba też nie za dobre dla malucha. A o kapielach w solankach nic nie słyszałam.

Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 15:55   #2632
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
E ta wołowina to nawet niezła wyszła. Upiekłam ja w worku z ziemniakiem, papryka, cebula, marchewka i czosnkiem w przyprawach i powiem że no no, posmakowala mi �� już zapowiedzialam mężowi że może mi czasem taka przynosić �� a dla pozostałych zrobiłam tartę z mięsa z rosołu z warzywami i też zadowoleni. Dziś w ogóle miałam taki zdrowy dzień, na śniadanie wypiłam koktajl z awokado, banana i jogurtem Nat. �� dzidzia chyba zadowolona i dumna z matki �� tym bardziej że w lodówce tiramisu i sernik z galaretką a ja ani wczoraj ani dziś nawet nie powachalam tego ��
Ale pyszności A na pomysł z tartą bym nie wpadła, u mnie zwykle część mięsa z rosołu się marnuje
Ja na 2 dni przygotowałam dla nas polędwiczkę z dynią i grzybami i jak zwykle przy dyni ucięłam się w palec Dobrze że zmiana hybryd za tydzień Mąż mi wczoraj kupił fajny pyłek przybierający kolor pod wpływem światła dziennego

Stary 2017-10-30, 16:01   #2633
Pannkaka
Rozeznanie

karolka_boroweczka, super! Jakie duze te maluchy juz

Cytat:
Mnie tez natchnelyscie, przez chorobe corki calkiem zapomnialam sprawdzic, a jeszcze od lekarza nic nie przyszlo. Po 4 tygodniach brania levaxinu tsh zamiast spasc (bylo 3,1) wzroslo do 3,5. Zmienili mi dawke z 25 na 50mg. Kolejna kontrola znowu za 4 tygodnie...

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Ale jak to? :smutek: już po?! ;(
Uwielbiam, kocham śnieg
Tez uwielbiam snieg, jak jest tak ciemno to snieg zawsze rozjasnia krajobraz. Chcialabym bialy listopad, bo to chyba najbardziej ponury miesiac. W grudniu wszystko swieci swiatecznie, to da sie przezyc

Cytat:
Ale zazdroszcze Sauna i jacuzzi raczej odpadaja, chyba, ze wejdziesz doslownie na moment, no ale to bez sensu. Chodzi o to, zeby nie podnosic temperatury ciala za bardzo.
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 16:02   #2634
FallenAnn
Rozeznanie

Dziewczyny a ja dzisiaj mam luzy. Mąż zrobił zakupy, obiad mam od mamy, zabrałam się więc za segregacje ubranek. Podzieliłam typami, teraz jadę po rozmiarach. DSC_0658.JPG

Stary 2017-10-30, 16:09   #2635
Lunak
Wtajemniczenie

Jolinko, brzmi smakowicie ten przepis na wołowinę. Za mną chodzi stek, ale to jeszcze sobie poczekam. Moze męża namowie zeby mi śląskie rolady zrobił :paznokcie:

Fallen, śliczne body mi sie rzuciło w oczy. To z nadrukiem kamizelki. Takie w moim stylu jest

Stary 2017-10-30, 16:27   #2636
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Tak czytam, ze macie stopnie dojrzałości łożyska, a mnie lekarz nic nie mowil i nic nie zapisał na kartach po badaniu.
Ciekawe ile mój bedzie miał za tydzien (moze sie załapie na usg i mi lekarka powie).

Ja tez nie mam tego nigdzie zapisanego ani lekarz mi nic nie mowil po badaniu nawet na polowkowym

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
W ciąży to normalne, że wyniki tsh idą w górę nie ma co się martwić na zapas
A mi wlasnie TSH w ciazy spada
Przed ciaza mialam 1,7, pierwsze badaie w ciazy 0,98 chyba a ostatnio mialam 0,75 i poki co tak sie utrzymuje

Ilsa zmienisz mi termin wizyty na 13.11 (zamiast 6.11), postanowilam zostac u mamy jeszcze na tydzien, wizyta nie ucieknie

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 16:50   #2637
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Przed ciaza mialam 1,7, pierwsze badaie w ciazy 0,98 chyba a ostatnio mialam 0,75 i poki co tak sie utrzymuje

Ilsa zmienisz mi termin wizyty na 13.11 (zamiast 6.11), postanowilam zostac u mamy jeszcze na tydzien, wizyta nie ucieknie
Zmienione

U mnie też właśnie spada, minimalne miałam 0,2306 pod koniec sierpnia ale już mi trochę urosło

Stary 2017-10-30, 17:08   #2638
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Ufff nadrobilam
Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Ja mam reczny avent. Sprawdzil sie swietnie.
Właśnie też o nim myślałam! Zamowie go chyba w przyszłym miesiącu
Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Wasze maleństwa też ma już czkawkę ? Bo boja tak śmieszne to jest wtedy zawsze wołam męża żeby patrzał i czuł bo to rytmicznie się pojawia tylko skąd taka czkawka się bierze ?

Moja miewa Tez mnie śmieszy to uczucie. Ale ogolnie mała jest juz taka silna, że zadziwiają mnie jej kopniaki

Cytat:
Dwójeczka przy naprawdę dużych dawkach też Robi się czarna

Odnośnie pozostania Męża w domu to dziewczyny, którym przydarzy się cc - Mąż powinien dostać na was 2 tygodnie L4 opieki i potem nadal może wykorzystać tacierzyński
Mój mąż jest na własnej działalnosci wiec nie taka prosta sprawa, ale sam zadeklarowal, że przez 2 tygodnie zostaje ze mną w domu tylko czasem będzie musiał oddzwonic albo odpisać na maila

Cytat:
Ja juz swojemu powiedziałam ze do końca stycznia chce mieć wszystko skompletowane bo tak naprawdę to w połowie lutego juz może się rodzić a mąż sam nie ogarnie zakupów a wyprawka dla siebie jeszcze w ogole się nie zajmowalam i nie myślałam o niej

Mój TZ wczoraj sam z siebie powiedział, że w grudniu musiny juz ogarnąć całą wyprawke Ja chce do końca stycznia mieć całość

Cytat:
Ja mam chyba gorzej, bo sama tak mam. Cały czas odbieram telefony i maile z pracy, pomagam. Do końca roku chciałabym wziąć jeszcze aktywny udział w jednym projekcie z domu, żeby mieć choć odrobinę wpływ na jego kształt...Bo przecież to moja działka, będzie to miało wpływ po moim powrocie...aż mnie głowa od tego boli, ale z pracą do końca rozstać się nie potrafię...mocno przeżywam, choć nie mówię o tym mężowi, bo on jest raczej z tych, którzy są zdania, że praca w pracy, a dom jest dla rodziny 😑 a mnie aż nosi z nudów, trochę smutku i tak w kółko...

Ja pracy do domu nie biore, ale doskonale Cie rozumiem, bo też ciężko będzie mi się rozstać z praca albo raczej z zespołem. Strasznie Lubie tą pracę wiec poczatek będzie ciężki. Ale jednak malutka jest dla mnie najważniejsza!

Cytat:
Dostałam wczoraj od mamy żeberka na dziś. O jakie ostre jej wyszły musiałam przegryzać surówką z marchewki, bo inaczej się nie dało

Znowu mnie zaczyna boleć głowa plus tej pogody jest taki, że zanieczyszczenia wywiało i nawet na głównych drogach miasta jest tylko jakieś 30% normy
Ale już jedzie do mnie oczyszczacz powietrza mąż wczoraj się zmobilizował, bo zauważył, że znowu zaczynam częściej kaszleć.

Pannkaka oj nie chciałam zrobić przytyku do tego, że u Ciebie to mrozy przez cały rok Tylko tak mi się ten śnieg skojarzył z tym co wczoraj pisałaś o rozpoczęciu sezonu narciarskiego
Oooo mogę zapytać jaki? Tez planujemy zakup
Cytat:
Grrr, znalazłam na e-bielizna szlafrok do szpitala ale nie mogę znaleźć karty podarunkowej od Teściowej Na poprzednie święta też mi dała kartę i oddałam ją Mężowi bo nic mi się nie podobało
Ja kupilam szlafrok w sobote na otwarciu galerii Było -50%
Cytat:

Super, że mały juz jest całkiem duży I że wszystko ok!
A z samochodem dobrze, że uczciwa kobieta. Mój samochód juz z 6 razy był zarysowany i nigdy nie bylo winnego... Wkurza mnie takie podejście ludzi...

Cytat:

Oooo góry... Cudownie! Moja gin mówiła, że sauna i jacuzzi odpada. I baseny z temperatura wody powyżej 37 stopni. Ale do 36 jak najbardziej ok byle tylko nie siedzieć za długo Bawcie się dobrze!

Lece robić dorsza!

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 17:09   #2639
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ja tez nie mam tego nigdzie zapisanego ani lekarz mi nic nie mowil po badaniu nawet na polowkowym

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Najważniejsze, że wynik mieści się w normie. Dostałaś leki? Może dawka jest za wysoka?

Stary 2017-10-30, 17:11   #2640
julietta83
Zakorzenienie

ja też już po połówkowych - chłopak potwierdzony na 100%, waży 290 g, wszystko ok
mąż najbardziej szczęśliwy, że widział stópki
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości