|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Wątkowe ciotki pozdrawiają ![]() Dobrze że sie uczciwa osoba trafiła ![]() Schowałam próżniowo wiosenno/jesienne kurtki i moje przedciążowe spodnie Jutro urządzamy Halloween, będzie nas 8 i dwójka dzieci jak się nic nie pozmienia. Myślałam, że zrobię łopatkę bo to jest super proste, wsadza się na 8 godzin do piekarnika i zapomina. Do tego jakieś sałatki, ktoś ma przynieść soki, ktoś ciasto Mama ma swój 11 listopada, ja mam swoje Halloween Co roku wyprawiam
|
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Ciagle sie jeszcze nie wybrałam na polowanie za workami prozniowymi, a juz przeciez tak dawno Was o nie pytałam ciagle tylko przekładam z miejsca na miejsce.Uprzejmie donoszę, ze w Krakowie snieg Wsród moich znajomych taka impreza na halloween by nie przeszła. Koleżanki z pracy ciagle tylko nawoływały, ze to amerykańskie zle święto nie dla Polaka. Ja tam nic złego w tym nie widzę. Każda okazja do spotkania sie w większym gronie jest dobra ![]() Karolka to tak jak ja teraz tak sie umawiałam na połówkowe zeby miec małą różnice miedzy wizytami, bo moja gin to nawet co 6 tygodni chciałaby mnie widzieć jesli jest wszystko w porzadku. A dla mnie to kawał czasu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-30 o 14:02 |
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ten samochód...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ciemno, buro i ponuro... ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miła ta pani, ale pechowo tak czy siak. Ja odnośnie łożyska mam tylko zapis, że prawidłowe. Może lepiej. Im mniej mam szczegółów tym lepiej dla mojej głowy
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Selina juz po śniegu. Pociemniało na chwile, posypało i przestało. Teraz znowu slonce i wiatr.
Ja śniegu i zimy ogólnie nie lubie. Nigdy sie zagrzać wtedy nie mogę. A snieg to uznaje tylko na święta i swoje urodziny w innych dniach mógłby nie istnieć Parapet, o to to. Przyjęłam do wiadomości, ze prawidłowe i spokojna jestem. Chyba bym nawet nie wiedziała, ze są jakies stopnie dojrzałości łożyska jakby sie tutaj temat nie pojawił. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-30 o 14:23 |
|
|
|
#2619 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, właśnie przed chwilą pierwszy raz użyłam argumentu, że jestem w ciąży ☺ z wizyty prywatnej u endokrynologa, którą pani w recepcji zaproponowała mi na grudzień udało się załatwić na jutro rano
|
|
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Natchnęłaś mnie żeby sprawdzić czy już mam wyniki tsh i jest. Pięknie spadło do 1,930. Będę spokojnie czekać na wizytę u endo w piątek. Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-10-30 o 14:38 |
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam, kocham śnieg ![]() Cieszę się z Waszych dzisiejszych udanych wizyt ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zadomowienie
|
Karolka , super że na wizycie wszystko ok. Duży chłopak już
Co do samochodu, to fajnie że trafiliscie na uczciwą osobę. |
|
|
|
#2623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale powiem jej żeby wpisała mi skierowanie na morfologie, tsh i może coś jeszcze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najważniejsze, żeby leki mi wypisala i zaświadczenie do przychodni dała o lekach i dawkach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Lunak! Zapomniałam dodać, świetny wynik tsh, tak trzymać!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Koma miałam juz lepszy wynik. 1,6 z groszem kilka dni przed testem ciążowym, pozniej juz tylko szybowalo w gore. Ale i tak jestem zadowolona, bo to co było w maju to szkoda gadac.
Selina, wiadomość dla Ciebie - znowu prószy. Musze zapisać, ze snieg pierwszy snieg 30 października sie pojawił. Tez znacie wersje, ze dopiero 3 snieg sie utrzymuje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma co się martwić na zapas Lubie taki pierwszy śnieg jak pruszy. U nas nawet zapowiedzi zimy nie ma. Tylko paskudna, mokra, zimna i wietrzna jesień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Objadłm się
teraz znów relaxCytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A my w piątek jedziemy w góry! Właśnie mi hotel potwierdził rezerwacje zamierzam wymoczyc się w basenie, pospacerować i wylezec się w tężni- chyba można w ciąży, nie? Bo wiem ze sauna odpada. A np jacuzzi? Czy jakieś kąpiele w solach?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-10-30 o 15:30 |
||
|
|
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mówicie o pogodzie, śnieg, deszcz, a wiecie, że u mnie cały dzień słońce?! Tylko wieje oczywiście.
|
|
|
#2631 | |
|
Zadomowienie
|
E ta wołowina to nawet niezła wyszła. Upiekłam ja w worku z ziemniakiem, papryka, cebula, marchewka i czosnkiem w przyprawach i powiem że no no, posmakowala mi 😉 już zapowiedzialam mężowi że może mi czasem taka przynosić 😁 a dla pozostałych zrobiłam tartę z mięsa z rosołu z warzywami i też zadowoleni. Dziś w ogóle miałam taki zdrowy dzień, na śniadanie wypiłam koktajl z awokado, banana i jogurtem Nat. 😀 dzidzia chyba zadowolona i dumna z matki 😉 tym bardziej że w lodówce tiramisu i sernik z galaretką a ja ani wczoraj ani dziś nawet nie powachalam tego 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na pomysł z tartą bym nie wpadła, u mnie zwykle część mięsa z rosołu się marnuje ![]() Ja na 2 dni przygotowałam dla nas polędwiczkę z dynią i grzybami i jak zwykle przy dyni ucięłam się w palec Mąż mi wczoraj kupił fajny pyłek przybierający kolor pod wpływem światła dziennego
|
|
|
|
|
#2633 | ||
|
Rozeznanie
|
karolka_boroweczka, super!
Jakie duze te maluchy juz ![]() Cytat:
Tez uwielbiam snieg, jak jest tak ciemno to snieg zawsze rozjasnia krajobraz. Chcialabym bialy listopad, bo to chyba najbardziej ponury miesiac. W grudniu wszystko swieci swiatecznie, to da sie przezyc ![]() Cytat:
Sauna i jacuzzi raczej odpadaja, chyba, ze wejdziesz doslownie na moment, no ale to bez sensu. Chodzi o to, zeby nie podnosic temperatury ciala za bardzo.
|
||
|
|
|
#2634 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja dzisiaj mam luzy. Mąż zrobił zakupy, obiad mam od mamy, zabrałam się więc za segregacje ubranek. Podzieliłam typami, teraz jadę po rozmiarach. DSC_0658.JPG
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2635 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolinko, brzmi smakowicie ten przepis na wołowinę. Za mną chodzi stek, ale to jeszcze sobie poczekam. Moze męża namowie zeby mi śląskie rolady zrobił :paznokcie:
Fallen, śliczne body mi sie rzuciło w oczy. To z nadrukiem kamizelki. Takie w moim stylu jest ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
Przed ciaza mialam 1,7, pierwsze badaie w ciazy 0,98 chyba a ostatnio mialam 0,75 i poki co tak sie utrzymuje Ilsa zmienisz mi termin wizyty na 13.11 (zamiast 6.11), postanowilam zostac u mamy jeszcze na tydzien, wizyta nie ucieknie
|
||
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też właśnie spada, minimalne miałam 0,2306 pod koniec sierpnia ale już mi trochę urosło |
|
|
|
|
#2638 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ufff nadrobilam
![]() Właśnie też o nim myślałam! Zamowie go chyba w przyszłym miesiącu ![]() Cytat:
Tez mnie śmieszy to uczucie. Ale ogolnie mała jest juz taka silna, że zadziwiają mnie jej kopniaki ![]() Cytat:
Cytat:
Ja chce do końca stycznia mieć całośćCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Było -50% ![]() Cytat:
I że wszystko ok! A z samochodem dobrze, że uczciwa kobieta. Mój samochód juz z 6 razy był zarysowany i nigdy nie bylo winnego... Wkurza mnie takie podejście ludzi... Cytat:
Bawcie się dobrze! Lece robić dorsza! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
|
|
|
#2639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już po połówkowych - chłopak potwierdzony na 100%, waży 290 g, wszystko ok
mąż najbardziej szczęśliwy, że widział stópki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Wątkowe ciotki pozdrawiają 
13.03.2008
coraz większe te nasze dzieciaczki. I szybko masz następna wizytę 
ciagle tylko przekładam z miejsca na miejsce.
tylko ten samochód...

w innych dniach mógłby nie istnieć 

ale powiem jej żeby wpisała mi skierowanie na morfologie, tsh i może coś jeszcze.
teraz znów relax

Tylko wieje oczywiście.

musiałam przegryzać surówką z marchewki, bo inaczej się nie dało
Na poprzednie święta też mi dała kartę i oddałam ją Mężowi bo nic mi się nie podobało