Grupa wsparcia chorujacych przewlekle(ktorych lekarze czasem maja w nosie)... - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-07, 19:09   #781
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Dot.: Grupa wsparcia chorujacych przewlekle(ktorych lekarze czasem maja w nosie)...

Cytat:
Napisane przez neissi Pokaż wiadomość
Velvet zadzwoń do swojej endo, że się rąbneła i powiedz żeby Ci wypisała nową, a Ty odbierzesz w dogodnym dla Ciebie terminie. Przecież nie potrzebujesz kolejnej wizyty.
Nie mam do niej telefonu. Poza tym nie mam dogodnych terminów (tzn. mam gdyby jakiś facet chciałby mnie zaprosić na kawę, w innych wypadkach nie mam) . W sumie jutro mam jedynie w miarę luźny dzień, ale nie sądzę by się zgodziła spotkać w niedzielę . Szybciej załatwię to przez rodzinnego.

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wracam zharowana, miałam takie 10 dni, ze przebaczcie nieobecność, a niestety następny tydzien będzie identiko.
Przeczytałam, że jesteś "zachorowana" . Ufff... Dobrze, że to nie to, bo zastanawiałam się, czemu i gdzie zniknęłaś.

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 19:25   #782
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Grupa wsparcia chorujacych przewlekle(ktorych lekarze czasem maja w nosie)...

la la la

a ja ciągle mam doła i to jeszcze większego
nawet wiersz nie pomógł idę uczyć się....

i nawet nowe zdjęcia nie pomogły ... chyba jest ze mną źle

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 20:11   #783
kasiek87
Kokon pro

ja mam wyniki do bani jestem na dolnej granicy "normy" i to raczej tak nie do konca i niestety lekarz stwierdzil ze jak taki jest wynik po lekach to on woli nie wiedziec jaki bylby bez, wiec dalej mam wdychac te swinstwa i nastepna spiro mam 4 lipca i wtedy zobaczymy znow moze tym razem sie uda, bo odczulac dalej sie nie moge, jedyne co fajne to lekarz i pielegniarka naprawde mili ludzie co wg mnie rzadko spotyka sie u lekarzy przyjmujacych na nfz ;] moj TŻ mial badanie zaraz po mnie i smiechowo brzmi zza drzwi "mocniej mocniej mocniej!!!" a to pigula tak kaze dmuchac w ten smieszny sprzet i niestety on tez wynik do bani, lepszy niz moj a tez nie moze sie jescze odczulac i dostal leki na zwiekszenie objetosci pluc. a co najlepsze to on potrafi bez przerwy plywac 2-3 godz bez stawania i sie nie zmeczyc ja po jednej dlugosci basenu wysiadam ;(

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 20:55   #784
noname12345TPa
Gość

Witajcie u mnie ok. Choć w pon idę do derma (trzymać kciuki proszę), bo się okazało, że pani doktor mnie źle zrozumiała. Uznała, że wszelkie kosmetyki, które stosuję mnie uczuliły - a to nie prawda. Mam dobrą piankę (do mycia twarzy), tonik, balsam, żel do higieny intymnej. Zapchał mnie krem i filtr (oba oddałam mamie). Teraz niestety kazała mi kupić żel, który mnie uczulił (ma SLS). Trafił też do mamy. A krem, którego dała mi próbki (i powiedziała, jaka ta seria jest super i wogóle, że cuda robi) jest za tłusty. Historię dobrze zna - przynajmiej ja jej dobrze opowiedziałam. Teraz idę znowu, a przyokazji dopytam się - czy mogę farbować włosy, stosować retinachletydy i jaki filtr będzie dobry dla mnie (nie chcę znowu kupować w ciemno). I dopytam się (bo ona uznała, że kosmetyki, które chcę wypróbować) mnie uczuliły - a ani razu ich nie stosowałam - znalazłam krem o prostym składzie, po za tym mam tam na liście interesujące filtry. Idę więc, bo źle się zrozumiałymy - ona uznała, że prawie wszystkie kosmetyki mnie uczulają. A jak widać tak nie jest.
Pozdrawiam i trzymajcie mocno kciuki za mnie
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 22:41   #785
ranka
Kici kici miau miau

hym to moze ja dolacze do klanu chociaz z jednej strony sie boje bo...jestem lekarzem
ale choruje tez przewlekle chociaz staram sie tym nie przejmowac i chhyba dzieki temu choroby lagodnie mnie traktuja.

a co ja mam?otoz...Colitis ulcerosa bardzo szybko zdiagnozowane,i Zespol Gilberta ktory tak naprawde jest defektem kosmetycznym bo tu o bilirubine chodzi ale sama watrobka na tym nie cierpi
mialam jeszcze problemy z tarczyca ale kiedys niejaki pan doktor zaaplikowal jej kuracja wstrzasowa i sie uspokoila...po prostu z niedoczynnosci wprowadzil mnie w nadzynnosc ( TSH 0,04),odstawilam leki i wszystko wrocilo do normy.

zamierzam jednak urodzic dziecko,bo mam nadzieje ze jednak wszelkie cechy odziedziczy po tatusiu,no moze z wyjatkiem Zespolu Gilberta ale z tym da sie zyc do poznej starosci.
a na adopcje nie jestem i prawdopodobnie nigdy nie bede gotowa.

to tak pokrotce

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 22:57   #786
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
hym to moze ja dolacze do klanu chociaz z jednej strony sie boje bo...jestem lekarzem
ale choruje tez przewlekle chociaz staram sie tym nie przejmowac i chhyba dzieki temu choroby lagodnie mnie traktuja.

a co ja mam?otoz...Colitis ulcerosa bardzo szybko zdiagnozowane,i Zespol Gilberta ktory tak naprawde jest defektem kosmetycznym bo tu o bilirubine chodzi ale sama watrobka na tym nie cierpi
mialam jeszcze problemy z tarczyca ale kiedys niejaki pan doktor zaaplikowal jej kuracja wstrzasowa i sie uspokoila...po prostu z niedoczynnosci wprowadzil mnie w nadzynnosc ( TSH 0,04),odstawilam leki i wszystko wrocilo do normy.

zamierzam jednak urodzic dziecko,bo mam nadzieje ze jednak wszelkie cechy odziedziczy po tatusiu,no moze z wyjatkiem Zespolu Gilberta ale z tym da sie zyc do poznej starosci.
a na adopcje nie jestem i prawdopodobnie nigdy nie bede gotowa.

to tak pokrotce
Jak porządnym to obiecuje że głowy Ci nie urwą...
A jak będą próbowały to ... już ze mna sie policzą.

Prosze nie piszcie tylko o chorobach... ranka powiedz cos wiecej o sobie.

Mialam dzis upalnie meczacy dzien, wkurzylam sie na warszawska skm... i no...

Mój TZ odwala nieziemskie numery ostatnim czasem...
Pozycza na wiecznie nieoddanie reczniki hotelowe... No i ma poza tym przekichane. Znowu pil, widać że pił i nadal jest pod wplywem a 45 minut wyciagalam z niego ze pil. Meserszmit po jednym piwie cholera jasna ktore o 18 wypil...

ranka, jestes lekarzem, czemu jesli waze podobnie do mojego TZ mam mocniejsza niz on glowe?

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 23:03   #787
ranka
Kici kici miau miau

co by tu powiedziec...aha juz wiem

wyszlam niedawno za mąż,zaczynamy starania o dzidziusia

tak ogolnie ja zauwazylam ze sie zmieniam,dawniej piekląca o byle co to teraz za to laicki spokoj...podobno po tacie
przymierzam sie tez do kupna psa,bo zawsze byly ze mna zwierzeta mam juz owczarka collie ale mieszka z rodzicami ..tak wiec czas miec swojego..tez chyba collie,jednka znam ta rase i wiem ze krzywdy nie zrobia ale i tak najpierw musze poczekac na mieszkanie takie juz nasze..calkowicie,no ale jeszcze sobie poczekam..

chyba jakis slowotok wyszedl ciemno i chlodno juz..ide spac
dobranoc

Instagram mój
Stary 2008-06-08, 12:06   #788
ukrycior
Zakorzenienie

Dzień dobry, wróciłam z siłowni. Padam
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 14:00   #789
noname12345TPa
Gość

Szpieg jak chcesz wiedzieć to dziś Niemcom kibicuję - całe mistrzostwa im kibicuje i wierzę, że będą mieli mistrzostwo Europy (misiek i te sprawy). A i słyszałam, że ani Austria ani Szwajcaria nie wyjdą z grupy - podobno to strasznie kiepskie zespoły. Po za tym jestem germanofilką, słucham Ramsteina (moje ukochane to Ohne Dich, Amerika, Moskau, Küss Mich, Einfasucht, Tier, Engel, Du reich so gut, Sohne, Mutter, Feuer Frei, Spielhur, Stierb nicht von mir). Tytuły mogę (jak by co) potłumaczyć - brzmią one po polsku - Bez Ciebie, Ameryka, Moskwa, Pocałuj mnie (z języczkiem), Zazdrość, Zwierzę, Anioł, Ty pachniesz tak wspaniale, Słońce, Matka, Ognia, Pozytywka, Nie umieraj przed mną. A moje ukochane dwa albumy, które najbardziej lubię to Mutter i Reise, Reise - Matka i Podróż, podróż. Mam też koncert - Vörkelball i Leichtspielhaus - dom muzyki światła (chyba) - tam są video, fragmenty z koncertów i jak się te piosenki robi. Strasznie chcę mieć (a mam wszystkie płyty) - koncert z Berlina - Live Aus Berlin - jest DVD (Video powyżej 18 roku życia niedostępne w Polsce, a szkoda) i CD. To by było od mnie. A i słucham Alicia Keys - nieźle śpiewa - mam płyty - The Diary of Alicia Keys, Song in A miror (razem z płytą z koncertów i miksami) i As I am. A i mam całą dyskografię Queena (klasyka muzyki rock), ale w tej chwili nie słucham - brakuje mi tylko przedostatniej płyty.
Stary 2008-06-08, 14:21   #790
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Wercia, jak lubisz Rammsteina to polecam grupę Eisbrecher.
Ja z niemieckich formacji preferuję Wumpscut i Dash Ich, ale nie polecam

Co do meczu, to piłką się nie interesuję. Ale i tak założyłam się w pracy o bitą śmietanę (każdy się zakładał o coś słodkiego ), że Niemcy wygrają 3:0.

Stary 2008-06-08, 14:27   #791
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Velvet Acid Kitty Pokaż wiadomość
Wercia, jak lubisz Rammsteina to polecam grupę Eisbrecher.
Ja z niemieckich formacji preferuję Wumpscut i Dash Ich, ale nie polecam

Co do meczu, to piłką się nie interesuję. Ale i tak założyłam się w pracy o bitą śmietanę (każdy się zakładał o coś słodkiego ), że Niemcy wygrają 3:0.
Kiciu, mnie Das Ich swoego czasu oczarowało na żywo na Castel Party.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-08, 15:05   #792
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

A ja pieknie daje do zrozumienia komu kibicuje w moim podpisie

Jesli zaś chodzi o muzyke to ja nie wiem o czym wy piszecie ;P
Ja najbardziej lubie: Hurt, Guano Apes, The Darkness, Coma, Blur, Anastasis, Röyksopp, Marie Peszek, Massive Attack, Slow Train Soul

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2008-06-08, 16:10   #793
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
A ja pieknie daje do zrozumienia komu kibicuje w moim podpisie

Jesli zaś chodzi o muzyke to ja nie wiem o czym wy piszecie ;P
Ja najbardziej lubie: Hurt, Guano Apes, The Darkness, Coma, Blur, Anastasis, Röyksopp, Marie Peszek, Massive Attack, Slow Train Soul

szpiegu dobre to z podpisem nie widziałam wcześniej tzn. dopóki mi nie pokazałaś

to ja mogę nie wiedzieć o czym wy mówicie
ja od 12 lat słucham HH : z zagranicznego – 2Pac, Soundkail, z Polskiego – Molesta, Kaliber, PFK/Pokahontaz, O.S.T.R, Fu, Fisz i inni. A z podziemnego HH to ogólnie słucham tylko składu z Kielc – D.T.P mam słabość do nich

Stary 2008-06-08, 16:34   #794
noname12345TPa
Gość

Kicia - tą bitą śmietanę na pewno wygrasz - ja obstawiam 2:0 dla Niemiec. Przecież te partaki to piłkę ledwo kopać umieją (teraz Leo coś zrobił, ale nie wiem czy dadzą radę). Każdy trener coś próbował no i co - ani razu - ani na MŚ W 2002, ani na MŚ w 2006 (zabiję się za to, że oglądałam mecz Niemcy-Włochy) nie wyszliśmy z grupy - teraz tak będzie.
Co do Rammsteina - niemiecki jest strasznie trudno połączyć z muzą - mocny, mocnarny język. A oni na dodatek takie show robią, że ho,ho. Miotacze ognia (Feuer Frei), jazda na rowerku na jednym kole i amerykańskie serpentyny (Amerika), iskry lecące na wokalistę (Ohne Dich), płomienie (Sohne) itd. A najbardziej znana to jest tylko Amerika i Ohne Dich. Może i teksty są mocarne - Heirate mich (ożeń się z mną) - nekrofillia, Tier - kaziroctwo, Rein Raus (wejść, wyjść) - dosłownie o seksie, Te quero puta (kocham cię dziwko) - prostytucja, Adios (żegnaj) - narkotyki i inne. Ale za to jaka to muza - można genialnie odreagować stres. Pamiętam te stroje lasek z koncertu w Moskwie (piosenka Moskau, płyta Vörkelball) - skórzane mini, bluzki białe przewiązane na piersiach, czerwone krótkie krawaty, wielkie kozaki do ud - działa na męską wyobraźnię. I te teledyski - niektóre są takie, że tylko w nocy je można zobaczyć. Np. Mann gegen Mann (człowiek przeciwko człowiekowi) - całą piosenkę są nadzy. Ale np. Ohne dich może wzruszać wprost.
Stary 2008-06-08, 20:03   #795
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Co do Rammsteina - niemiecki jest strasznie trudno połączyć z muzą - mocny, mocnarny język.
Eee, ja tam lubię niemiecką muzykę i to taką w stylu Rammsteina tylko bardziej electro - Eisbrecher, Oomph!, a z tych całkiem electro to właśnie Wumpscut i Das Ich najbardziej. Ale generalnie alternatywna niemiecka scena muzyczna jest sehr gut .

Cytat:
Massive Attack
Trip hop Ostatnio głównie słucham trip hopu, m. in właśnie Massive Attack

Cytat:
Kiciu, mnie Das Ich swoego czasu oczarowało na żywo na Castel Party.
Występowali na Castle Party? Pewnie dawno Na jesieni będą grać w Warszawie, mam zamiar się pojawić i mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie.
Jakiej muzyki słuchasz, że znasz Das Ich?

A co ja słucham można zobaczyć na moim profilu na last.fm: http://www.last.fm/user/zafi
Ostatnio nie mam czasu na muzykę... i wszystko mi się przejadło .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-08, 20:03   #796
ranka
Kici kici miau miau

widze Szpiegu ze mamy podobne muzyczne upodobania
Royksopp,poza tym Ladytron i ostatnio Oszibarack z nowa plyta to jest to co lubie najbardziej
czekam tez na nowa Anie D.

ps. a ja mysle ze Polska da czadu

www.last.fm/user/ranka77 to moj profil

ps. o nie...gol

Instagram mój
Stary 2008-06-08, 20:18   #797
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Velvet Acid Kitty Pokaż wiadomość
Eee, ja tam lubię niemiecką muzykę i to taką w stylu Rammsteina tylko bardziej electro - Eisbrecher, Oomph!, a z tych całkiem electro to właśnie Wumpscut i Das Ich najbardziej. Ale generalnie alternatywna niemiecka scena muzyczna jest sehr gut .

Trip hop Ostatnio głównie słucham trip hopu, m. in właśnie Massive Attack

Występowali na Castle Party? Pewnie dawno Na jesieni będą grać w Warszawie, mam zamiar się pojawić i mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie.
Jakiej muzyki słuchasz, że znasz Das Ich?

A co ja słucham można zobaczyć na moim profilu na last.fm: http://www.last.fm/user/zafi
Ostatnio nie mam czasu na muzykę... i wszystko mi się przejadło .
Grali na Castlu w 2001 bodaj albo 2002.

Muza? Ja słucham mnóstwa rzeczy. Dawniej głownie gothic, metal, punk, alternatywa. teraz ta wiele rzeczy, że nie mam jak wymienić. Przechodzę fascynacje przeszłością. Własną, muzyczną. A najczęściej słucham radia. Od rana do nocy. PR I Polskiego Radia. Namiętnie.
Stary 2008-06-08, 20:28   #798
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Ponoć w krakowskim media markt jest promocja... plazmy 32cale kosztuja 2500zl... jak polska wygra oddaja kase

Ukrycior, ja wole radio PIN

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2008-06-08, 20:34   #799
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Ponoć w krakowskim media markt jest promocja... plazmy 32cale kosztuja 2500zl... jak polska wygra oddaja kase

Ukrycior, ja wole radio PIN
Ja gustuję w starociach, radio gadane przeplatane muzyką jest najbardziej w moim stylu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-08, 21:41   #800
noname12345TPa
Gość

Jak bym była jasnowidzem - przegraliśmy - 0:2 dla Niemców. Ja się cieszę, bo im kibicuję. Teraz czeka nas remis (w cuglach) lub pzegrana z Chorwacją i wygrana z Austrią (by nie było blamażu.
Stary 2008-06-08, 21:54   #801
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Jak bym była jasnowidzem - przegraliśmy - 0:2 dla Niemców. Ja się cieszę, bo im kibicuję. Teraz czeka nas remis (w cuglach) lub pzegrana z Chorwacją i wygrana z Austrią (by nie było blamażu.
Chciałam tylko nieśmiało zauważyć, że oba gole strzelił Polak...
Stary 2008-06-09, 07:35   #802
noname12345TPa
Gość

Tak, tylko że on gra dla Niemiec - to też trzeba zauważyć
Stary 2008-06-09, 08:09   #803
neissi
Raczkowanie

GG do neissi Send a message via Skype™ to neissi

Hej Babeczki

Upalisko dzisiaj jak diabli. Ja już byłam na badankach, a teraz pól godziny dla rodziny - wizażyk

Ja słucham wszystkiego po trochu, ale z moich takich ulubionych to Coldplay, Outkast, Black Eyed Peas, One-T+Cool-T, U2, ale to nie jest tak, że wszystkie piosenki tych zespołów mi się podobają. Mam swoje typy. Bardzo lubię posłuchać też Elvisa, Barbary Streissand, Room 5, Pink, Sash, Nelly Furtado, Myslovitz, Blenders, Katie Melua... oj dużo by wymieniać A mój mąż słucha hip-hopu (i różnych takich, ale ja tego nie odróżniam, co to Trip Hop to ja nie wiem ) i bardzo lubi Kazika. Mnie to nie ciągnie za bardzo, ale mam parę moich ulubionych piosenek z repertuaru Abradab, Trzeci Wymiar, Łona (czy jak to się zwie), East West Rockers, a ostatnio spodobało mi się Akurat (Fantasmagorie i Lubię Mówić Z Tobą) Uwielbiam też posłuchać muzyki poważnej, więc zakręcona ze mnie osóbka Niemieckiej muzyki nie lubię z tej prostej przyczyny, że byłam kilka lat katowana tym językiem w szkole.

Velvet - z takimi receptami dobrze jest próbować w różnych aptekach. Mi w jednej kategorycznie odmawiali, a w drugiej nie widzieli wcale problemu. To zależy jak są zorganizowani i jakie mają układy.

Ranka
- Witam Cię serdecznie Dobrze jest mieć tu lekarza. Będziesz nam przypominała, że lekarze to też ludzie, bo czasem o tym zapominamy

Szpiegu - może Twój TŻ ma problemy z jakimś organem i stąd ta słaba odporność na alkohol.

Malinka - podrzuć mi tytuły swoich ulubionych kawałków, to może mężowi się spodobają jeśli jeszcze czegoś nie słuchał

Ukrycior - Polacy zawsze dla innych bardziej się starają. Przykładem są piękne drogi, które budują polscy inżynierowie ale nie w Polsce.

A wiecie co mnie wczoraj spotkało? Jak wracałam do domu to w kolejce siedziała vis a vis mnie taka młoda dziewczyna. Jechałyśmy tak sobie aż nagle ona daje mi swój bilet i mówi, że ona przeprasza, ale na bilecie napisała namiary na lekarza, bo ona miała ten sam problem z włosami, co ja i on jej pomógł. No i wysiadła. Szkoda, że nie powiedziała mi o tym wcześniej, bo bym się dowiedziała czegoś więcej, ale kurczę włosów to jej nie brakowało. Ja kiedyś miałam ogromną czuprynę, ale jak zaczęłam chorować to szkoda gadać. Zaraz zadzwonię do tego lekarza i popędzę tam jak najszybciej Byłoby bosko jakby udało mu się mi pomóc (wtedy skorzystałyby moje siostry i mama, bo mają to samo). Ja już tyle razy płakałam przed lustrem. Kiedy szukałam pomocy to nic nie dało się zrobić, a jak machnęłam na to ręką, nagle przychodzi ratunek Jak tak dalej pójdzie to zapowiada się ze mnie niezła 30-tka

No dobra, ale teraz już się zwijam. Czas zjeść śniadanie i ruszać do boju I ja w tym upale mam dzisiaj jeździć?
Stary 2008-06-09, 12:02   #804
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinka - podrzuć mi tytuły swoich ulubionych kawałków, to może mężowi się spodobają jeśli jeszcze czegoś nie słuchał
Ogólnie zakochałam się w nowej płycie O.S.T.R - Ja tu tylko sprzątam, a ze staroci to Molesta ogólnie wszytsko, Kaliber - To co czynni mnie innym od was, + i - .
Lubie też Jungle Brothers, Gentelmen. Jeszcze z nutek pojedynczych - Rahim feat. Mea- Ideału potęga, WWO- Zen, PFK - Jestem bogiem, Ja to ja, Gdyby, Priotytety, powierzchnie tnące, Nie ma mnie dla nikogo (ale te pewnie zna ). Jeszcze z zagranicznych Missy Eliot

jak coś przypomne dopiszę
Zmykam kuć

Stary 2008-06-09, 18:22   #805
noname12345TPa
Gość

Ja dziś znowu byłam u derma - filtry mam do wyboru - Bioderma, lub Avenki mineralne. Svr mogę stosować (tylko nie Provegol bo ma SLS, a za to Topylase Sensitve). Włosy farbować mogę- tylko trzeba testy robić. W piątek na wawę lecę bo muszę szturmować apteki po próbki (apteki drżyjcie nadchodzi Weronka) i zapisuję się na Niemca (austryjacki instytut na Zielnej) (trzymać kciuki by miejsc mi nie sprzątneli) i Angielski (Archibald) (muszę dokończyć Gramatyczny kurs).
Najbardziej was proszę (malinka, ukrycior, szpieg, neissi, vivenne i inni) o to byście trzymały kciuki za miejsca w piątek, bym mogła powtarzać mój niemiecki (certyfikaty mam na miejscu i chcę dojść do poziomu C1).
Pozdrawiam mordki moje w słoneczny dzionek.
Stary 2008-06-09, 20:06   #806
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś znowu byłam u derma - filtry mam do wyboru - Bioderma, lub Avenki mineralne. Svr mogę stosować (tylko nie Provegol bo ma SLS, a za to Topylase Sensitve). Włosy farbować mogę- tylko trzeba testy robić. W piątek na wawę lecę bo muszę szturmować apteki po próbki (apteki drżyjcie nadchodzi Weronka) i zapisuję się na Niemca (austryjacki instytut na Zielnej) (trzymać kciuki by miejsc mi nie sprzątneli) i Angielski (Archibald) (muszę dokończyć Gramatyczny kurs).
Najbardziej was proszę (malinka, ukrycior, szpieg, neissi, vivenne i inni) o to byście trzymały kciuki za miejsca w piątek, bym mogła powtarzać mój niemiecki (certyfikaty mam na miejscu i chcę dojść do poziomu C1).
Pozdrawiam mordki moje w słoneczny dzionek.

A niech mnie ktoś przytuli. Zrobiłam sobie dwa duże pęcherze na obu stopach na podeszwach. Moczę nogi w soli ale nie wyrabiam bo nie mogę stać. Buu.
Stary 2008-06-10, 20:36   #807
Mientka
Raczkowanie

Cytat:

A niech mnie ktoś przytuli. Zrobiłam sobie dwa duże pęcherze na obu stopach na podeszwach. Moczę nogi w soli ale nie wyrabiam bo nie mogę stać. Buu.
Przytulam was obie- Weronisiu i Ukryciorku.

A mnie kto przytuli.
Poczytuję was z doskoku jak mam chwilę czasu.
Pamiętacie niedawno cieszyłam się że mam pracę i nadal się cieszę ale zaczęły się schody. W pracy sobie radzę ale mam stary monitor i po siedmiu godzinach wpatrywania się w ekran strasznie pieką mnie oczy i zaczynają łzawić. Bolą mnie nadgarstki od pisania, a najbardziej prawy kciuk w tym stawie gdzie łączy się z dłonią. Wracam tak zmęczona że zasypiam w autobusie, zanim zrobię obiad jest wpół do szóstej. Więc obiad jest na kolację. Nie wiem czy to ze zmęczenia ale wszystko leci mi z rąk. Wczoraj zbiłam dzbanek z sokiem. Chciałam go schować do lodówki i wypadł mi z rąk, nagle go puściłam, tak jak bym przez chwilkę nie miała czucia w rękach. Nie wyrabiam ze sprzątaniem, praniem i gotowaniem.
Atmosfera w pracy jest super, lepiej nie mogłam trafić ale nie przejęłam jeszcze wszystkich obowiązków a już to co mam do zrobienia wyczerpuje mnie fizycznie, wiem że dam radę bo muszę ale skąd mam wziąźć siły na prace domowe?
Musiałam się trochę komuś pożalić.
A wy jak sobie radzicie - pytanie oczywiście do dziewczyn które pracują. ?
Mój mężczyzna już przebąkuje że może nie starajmy się o dziecko bo ja nie dam rady. A ja tak strasznie chciała bym mieć taką małą kruszynkę i to właśnie z nim.
Nie wiem co robić.
Mientka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-10, 20:44   #808
neissi
Raczkowanie

GG do neissi Send a message via Skype™ to neissi

Ja Cię już tulam Ukrycior

A ja dzisiaj byłam po wyniki i niestety TSH 99, ale fT4 ruszyło do góry, więc jest nadzieja, że Euthyrox działa. Zobaczymy co jutro powie endo. Byłam też na solarium, bo nie mam jak opalić tych głupich rękawków, które niechcący mi się zrobiły. Przynajmniej dowiedziałam się, że mój karnet wykupiony dwa lata temu jest jeszcze ważny No i miałam towarzysza, bo poszedł ze mną szwagier, który postanowił przyzwyczaić do promieni UV swoje białe nogi. Biedne przez 10 lat słońca nie widziały

I rozesłałam do rodzinki zawiadomienia, że na urodziny zbieram kash na moje marzenie. Oczywiście zaraz telefony się urywały z pytaniem "cóż to za marzenie". Ech ta ciekawość... Chodzi oczywiście o włosy, których mi brakuje. Zadzwoniłam do tej kliniki i no cóż... jak to w życiu bywa, taniej byłoby chyba kupić perukę Wizyta u pana dr P kosztuje bagatela 150-300zł (kwota zależy od wizyty), ale ugadałam się z rejestratorką, że przyjmują tam też inni lekarze, którzy są byłymi uczniami dr P i biorą za wizytę 60zł. Dowiedziałam się też, że na dzieńdobry zlecają trichogram, więc lepiej zrobić go od razu i zaoszczędzić jedną wizytę. To i tak dopiero szczyt góry, bo potem dają jeszcze różne skierowania w zależności od schorzenia, ale zbieram i idę

Malinka
- dzięki, ale obawiam się, że on to już wszystko zna A ja jednak wolę styl Abradab i Akurat chociaż Kaliber ma parę fajnych kawałków.

Wera - już trzymam A co do farbowania to gąrąco polecam hennę. Jest dla włosów odzywką, a w zależności od mieszanki, można uzyskać każdy kolor. Tylko polecam hennę z mazidła.pl, bo tylko tam mają ją bez PPD i jest najlepsza jakościowo. Moje składniki już czekają na mnie w domku. Myślałam, że przez pocztę dojdą w przyszłym roku, a tu taka niespodzianka Od razu po trichogramie nakładam mieszankę, bo już patrzeć na siebie nie mogę.

No na dzisiaj już spadywuję. Pozdrówka dla Was
Stary 2008-06-10, 20:51   #809
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinka - dzięki, ale obawiam się, że on to już wszystko zna A ja jednak wolę styl Abradab i Akurat chociaż Kaliber ma parę fajnych kawałków.
heh no D.T.P. mu nie mówie bo nie wiem czy jest skąd ściagnąć - to skład z Kielc mojego dobrego przyjaciela
jest na necie ale nie wiem czy mu sie spodoba [http://tukielce.of.pl/] dział download i tam nielegale i jest 5 płyt ostania jest rap w rytmie serca

Stary 2008-06-10, 21:42   #810
ranka
Kici kici miau miau

Mientka,byc moze to kwestia przzwyczajenia ?
przynajmniej tak mi sie wydaje ..organizm nie przyzwyczajony sie buntuje ale mysle ze bedzie lepiej

Instagram mój
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości