![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
#2822 |
Zakorzenienie
|
Jestem beznadziejna
![]() ![]() Potem w Inglocie rzuciłam się na cienie - kupiłam 3 no ale promocja była - pojedyncze duże za 9 zł i Vertigo za 5 zł ![]() ![]() W Naturze zakupiłam krem do rąk z lnem Eva Natura - ten co mam w pracy (Dax) doprowadza mnie do szału - mam wrażenie że jeszcze bardziej mi wysusza dłonie ![]() Em: Fajny sen. No ja nie wiem co Ty tak o Złosiu podświadomie myślisz ![]() ![]() Ziz: ja też nie umiem ściągać - mam wrażenie że wszyscy na mnie patrzą i szepcza ze oszustka jestem ![]() ![]()
#2823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam zyciowy problem
![]() ![]() robie sobie imienna liste kosmetykow, ktore zapakuje do walizki. doszlam do rozswietlaczy i mam rozkminke ![]() ![]() ![]()
#2825 |
Zakorzenienie
|
Aga dam znać
![]() ![]()
#2826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2827 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Kusiły mnie mgiełki do ciała h&m, obawiam sie, ze jeszcze po nie wrócę... ![]()
![]() |
#2828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podejrzewam, ze może "załamanie" nastapiło z powodu wyrwania się do sklepów ![]() ![]() Ale ale ... Oparłam się brązujacemu paskowanemu rozświetlaczowi Essence z serii Africa Queen (czy coś w tym stylu). Jeden był już pofatygowany więc ciapłam się nim troche i dosyć ciemny jest - zrezygnowałam a szkoda, bo fajnie się prezentuje, może jako cień byłby lepszy...
![]() |
#2829 |
Zakorzenienie
|
Aga - Opolanka śliczna ta sukienka z Benettona
![]() Hosenko to rozświetlacz z zeszłego lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Wiem wiem
![]() ![]()
#2831 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Oddałam dziś 16 stron tej mojej nieszczęsnej pracy i okazuje się, że miałam chyba najwięcej ![]() Potem zamiast pisać kolejną pracę poszłyśmy z koleżankami na zakupy, ale o dziwo nic nie kupiłam, sama jestem w szoku. W piątek planuję się wybrać na Big Shopping ![]() Pogoda u mnie też dziś dziwna, rano było słonecznie i ciepło, ale w końcu nie tak upalnie, a potem się zdecydowanie ochłodziło i przyszły chmury ![]() zizou ja tam się nie śmieję, bo robię dokładnie to samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co bedziesz kupowac? ![]()
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
O przepraszam, taka pogoda jak dziś to mogłaby być przez całe lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
agnieska chłodniej może być jak dla mnie, ale wolę słoneczne dni
![]() ziz no w sumie co masz się ograniczać ![]() Ale ja sobie też dokładnie wszystko piszę co wezmę. Przy okazji - przyszedł dziś do mnie list wysłany 01.05.08 w Warszawie... Lekka przesada... |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
pierwszego maja? o dzizias.
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
Tak, maja, nie postanowiłam złej cyferki
![]() To ja już nie chcę myśleć, ile się naczekam na perfumy i pudry ze strawberry! |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Zadomowienie
|
A mnie regularnie nie dostarczają przesyłek ani awizo na przesyłki ze Strawberry. Każdą paczkę muszę im wydzierać pazurami, tzn mnie się nie boją - nasyłam na nich męża, który dotąd stoi przy okienku aż paczka się znajdzie. Mają je schowane w oddzielnej szafce na poczcie i chyba liczą, że nikt się nie upomni. Zazwyczaj paczka jest już ostemplowana pieczątką Awizowano powtórnie a u mnie ani jednego zawiadomienia nigdy nie ma.
Fajne interesy sobie kręcą na boku, bo za 3 czy 4 razem przestałam wierzyć w przypadek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2839 |
Zadomowienie
|
Po wczorajszych traumatycznych przejściach zamierzam napisać pismo do kierowniczki tej poczty oraz do wiadomości gdzieś wyżej żeby ich skontrolowali, albo żeby się trochę wystraszyli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
droga A kiedyś majade pisała, że wszelkie zastrzeżenia można zgłaszać do urzędu komunikacji elektronicznej, bo oni nadzorują całą pocztę polską. Jak rzekomo zgubili moją paczkę ze strawberry to też tam dzwoniłam, znalazłam całą drogę paczki od momentu wejścia do sortowni w Warszawie, powiedziałam na mojej poczcie, że napiszę do tego UKE i jakoś w końcu paczka się znalazła.
Chociaż mówiono mi tak bezczelne rzeczy, jak np. "nawet jeśli znajdziemy tą paczkę wpisaną w księgach to co z tego, jej fizycznie u nas w urzędzie nie ma, więc nic to pani nie pomoże". Rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
i oni jeszcze maja czelnosc strajkowac. normalnie az mi szczeka opadla. [mnie sama tez spotykaly takie rzeczy, nasz rejonowy listonosz to zwykly zlodziej i malwersant, niestety - ma silne plecy i nic i nikt go nie ruszy; jedynym wyjsciem byla zmiana adresu korespondencyjnego, co jest neistety troche uciazliwe na dluzsza mete...]
#2843 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak a propos Poczty naszej kochanej ![]() ![]() ![]() ************* Byłam dziś i na stepie i na siłowni i jakoś przeżyłam, ale obawiam się jutrzejszych zakwasów. Na wszelki wypadek walnęłam sobie Gingersa na dobranoc ![]() ![]() W ogóle to zaczynam odliczać dni do wyjazdu. Jeszcze tylko tydzień. W sumie o tej porze, to będę już na Londynem ![]() Oderwę się od rzeczywistości, ucieknę na chwilę, odpocznę od problemów i rodziców, którzy chyba jeszcze nie pogodzili się z tym, że ich córka dawno jest dorosła. Nie mieszkałam z nimi 8 lat i teraz naprawdę ciężko mi to przychodzi, nie umiemy się dogadać ![]() Jak Wam już wspominałam odnowiłam znajomość z moim dawnym facetem, okazało się, że obydwoje czujemy do siebie coś więcej, no ale moim rodzicom to nie w smak i teraz sytuacja jeszcze się pogorszyła. I jeszcze, żeby mi coś konkretnego powiedzieli, nieee, oni po prostu rzucają jakimiś zdawkowymi uwagami, robią miny i marudzą. Jak próbuję zacząć rozmowę, to mnie ucinają. Normalnie jak dzieci. Ech, musiałam się Wam wyżalić, bo zaczynam sobie jakoś układać życie, jestem szczęśliwa, a oni moje szczęście burzą ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2008-06-11 o 22:39 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Mag rodzice to zuo
![]() ![]() trzymam kciuki, cobys szczesliwa byla permanentnie ![]() ![]()
#2845 | |||
Zakorzenienie
|
To poleca słoiczkowy eyeline rInglota
![]() Cytat:
![]() Ja dzis nie idę spać, egzamin jet so 9 to może jakos dotrzymam- miałam krótką drzemkę ok 20 a teraz pójdę po mocną kawcię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba rzeczywiście jedynym wyjściem będzie pójście ' na swoje' skoro nie rozumieją i nawet nie próbują no to trudno ![]() Londyńska lista zakupów ode mnie się powoli klaruje ![]()
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Wam
![]() Byłam dziś w szkole tylko na jednym wykładzie i okazuje się, że dostałam pierwszą w moim życiu na studiach 6 ![]() Potem byłam z siostrą na Kochanicach Króla. I teraz leże w łóżku i wpładłam w jakiś smutkowy , melancholijny nastrój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że chociaż w życiu osobistym zaczynam wychodzić na prostą ![]() Dzięki, ziz, za pocieszenie ![]() Cytat:
![]() ![]() To akurat powinnaś się cieszyć, przynajmniej pod kątem przyszłego farbowania. Ja po 3 miesiącach to bym z 5cm odrostu miała ![]() Cytat:
![]() A ja nawet żadnej nie mam i nie sądzę, abym stworzyła. Nie wiem nawet co bym chciała, jak mi się coś spodoba, to kupię i już. Na pewno chcę kupić kostium kąpielowy, o! ![]() Idę spać, coś mnie to piwko wzięło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | ||
Zadomowienie
|
Hm
![]() ![]() Dzięki, na "żywo" jeszcze ładniejsza. Zobaczyłam dziś na wystawie i wiedziałam, że będzie moja ![]() Cytat:
Raz się wkurzyłam, że listonosz zamiast wchodzić na górę (leń) zostawia awizo, a ty człowieku potem biegaj przez pół miasta by odebrać swoje. Zrobiłam karczemną awanturę na "głównej" w Opolu i teraz moje polecone dostarczają mi do drzwi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W mojej rodzinie sami prawnicy albo profesorowie od ścieków, tylko ja taki odszczepieniec. Mój tato nawet ostatnio zdeklarował się, że zapłaci za moją dalszą edukację, bylem tylko zdobyła wreszcie jakieś wykształcenie ![]() Na dokładkę jestem zdeklarowaną starą panną. Wszystkie ciotki i pociotki straciły chęć na "wydanie mnie za mąż" kiedy podczas rodzinnego spędu, mając już dość tłumaczeń typu: mnie tak dobrze, dla świętego spokoju stwierdziłam, że skoro tak bardzo zależy im na weselichu, to mogą je sobie organizować, ja się do imprezy nawet dołożę, tylko niech nie liczą, że będę tam robić za clowna w białej kiecy i uśmiechać się szeroko do świeżo poznanych krewnych ![]() Teraz mam święty spokój przynajmniej w kwestii małżeństwa. No i robię wszystko by utwierdzić familiję w przekonaniu , żem totalna wariatka ![]() Tak dla zobrazowania- w czasie studiów przez rok przygotowywałam miesięczny wyjazd do Rumunii, o czym w domu nie pisnęłam słówkiem. Rodzice wyjechali do Grecji, a wyjechałam 2 dni po nich zostawiając jedynie kartkę na lodówce. Po 6-ciu tygodniach zadzwoniłam z polskiej ambasady w Bukareszcie, że mnie i trójkę moich przyjaciół okradziono i trzeba nas ściągnąć do Polski. To był niedzielny wieczór, a ja tym telefonem przerwałam występ życia mojego szwagra, który prosił właśnie o rękę mojej siostry. Takich historii fundowałam i funduję im nadal na pęczki, zatem sama widzisz, iż miano zakały noszę jak najbardziej zasłużenie ![]() Magju, wierzę, że uda Ci się znaleźć ciekawą (i dobrze płatną) pracę, a w tzw. międzyczasie wypracować kompromis z rodzicami. Głowa do góry, grunt to pozytywne myślenie! Sama widzisz, że zaczyna się układać. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() ![]()
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-06-11 o 23:02 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
MagJa, bardzo się cieszę, że Ci się ułożyło
![]() ![]() ![]() Ja nic nie piłam, ale czuje się, jakby mnie też coś wzięło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znając życie ok. 4 najpóźniej polegnę, obym tylko potem się obudziła o 7 i nie zaspała na ten egz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.