|
|
#1831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Cytat:
sukienki również śliczneMam kilka fryzur, które mi się podobają, wkleję niektóre. Generalnie stawiam na pokręcone i lekko spięte rozpuszczone włosy, albo na jakiś ciekawy kok. Co do makijażu to chciałabym coś w brązie, kremie, złocie, coś w ten deseń, niestety nie mam fotek na komputerze, z którego teraz korzystam |
||
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
baja, podoba mi sie ta przedostatnia fryzurka, z kwiatem
sliczna.
|
#1833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę ściągnąć pomysł? ![]() mi też, bardzo ładna ![]() a co do piosenki na pierwszy taniec to fajna (tylko raczej na ślub zimą ) jest "Winter World Of Love" Engelberta Humperdincka http://www.youtube.com/watch?v=D3qcdytbuFQ
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Wtajemniczenie
|
baja, strippi, dziewczyny dzieki
normanie to juz pojutrze i bede zonka ehh nie moge w to uwierzyc cio do piosesnki do wlasne nie bylam pewna tytulu mimo ze tyle razy ja slyszalam,dziekuje \za korekte kurcze dziewczyny macie nieziemskie tempo z tym wszystkim na razie sie nie wlaczam z bytnio bo uwierzcie nie mam czasu dzis od rana sprzatanie zakupy itp..dobrze ze chociaz w pracy mam wolne do pon , aczkolwiek wszysko na biezaco czytam![]() Martucha mam nadzieje, ze juz zdrowko wrocilo ![]() Widze, ze kilka z nas podobnie jak ja przebywa za granica ..ja lece do polski na rawie caly sierpien i wtedy mam zamair isc do krawcowej i zaczac szyc suknie tylko jeszcze musze dokladnie sie zdecydowac na fason chociaz powiem wam, ze jeszcze nie widzialam sukni ktora bym mnie urzekla wogole cos mi sie shcrzanilo z wielocutyj i nie wiem jak to naprawic ehh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1835 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Masz rację, jak już będziesz w Polsce porób sobie badania. Będziesz spokojniejszaCytat:
Cytat:
Nie chcę mieć wszystkich włosów spiętych w sztywny kok, bo źle się wtedy czuję...Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybulka, mnie interesują glównie polscy producenci, bo są po prostu tańsi a ja nie jestem jakaś bogata
I nadal będę takich szukać. Może na targach ślubnych znajdę jeszcze jakieś ciekawe oferty
|
|
|
|
#1837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
5 jest. Dziękuję wszystkim za wsparcie Tak, termin faktycznie zmieniliśmy, ponieważ jak w listopadzie rezerwowaliśmy termim to już 26 był zajety, a bardzo nam zależało na Arkadii W sumie też fajnie, bo od Wigilii do Sylwestra będziemy imprezować To teraz zmykam oblewac obronę i ogladać mecz
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zeszłym roku byłam na weselu 29. 12, balowałam właściwie cały tydzień, bo najpierw święta, potem to wesele, poprawiny i bal sylwestrowy świetnie było i dałam radę przeżyć taki maraton
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
rany jak wam zazdroszczę, że już po obronach (i oczywiście gratuluję wszystkim mgr
![]() |
|
|
|
#1842 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no w każdym razie specjalnie kręcić ich nie będe musiała napewno ![]() Rybulka ja właśnie też nie lubie takich mocno spiętych włosów, wole takie jakieś luźne upięcie, szczególnie, że TŻ'towi podoba się najbardziej gdy mam rozpuszczone, no ale na ślub to jednak jakoś trzeba spiąć żeby mi nie przeszkadzały ![]() Cytat:
|
|
#1843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do sierpniowego wesela![]() ja tez jestem na 1 sala chociaz ta ziolona dekoracja... i rowniez niechce sztywnego koka.. mysle czy wogole miec spiente... Cytat:
wiedzialam ze ci sie uda![]() ![]() dziekuje za zyczenia zdrowia juz mi duzo lepiej wlasnie nanosze ostatnie (mniejmy nadzieje) poprawki na prace.. w niedziele oddaje calosc.. ma ja przeczytac i w przyszlym tygodniu mi powie czy znowu cos zmieniamy czy juz nie...
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje wszystkim "piontkuf" Zdolniachy z Was...
|
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
no wkońcu gollllllllllll!!!!!!!
długo nie odzywałam sie ale skrupulatnie czytałam waszystko co napisałyście ja rownież gratuluje wszystkim Wam zdania magisterek i licencjatów ![]() a ja sie dostałam na specjalizacje i to tez był powód mojego rzadkiego udzielania sie na wizażu,może teraz będzie lepiej heheh co to slubu i wesela u mnie narazie zastój ;jeszcze rok także trochę czasu jest;za suknia będę się rozglądąćw w styczniu-lutym gdyz uważam że takm jak jedna z Was napisała suknie ,które zazwyczaj nam się podobają w katalogu na modelce, zupełnie inaczej wyglądaja po przymierzeniu, także uważam że narazie dam sobie spokój ostatnio byłam na weselu i spotkałam sie z nowością otóż w trakcie wesela para młoda rozdawała każdemu z gości zdjęcie na pamiatke ze slubu-myslelismy że robili przed slubem tę fotkę i szybko wywołali ,ale okazało się ze fotograf w trakcie wesela cyknął fotke parze młodej ich aparatem ,a jego człowiek(tj.fotografa)poj echał szybko do studia wywołac fotki tak żeby każdy z gosci juz na weselu mógł dostać te pamiątkę(mam nadzieje że za bardzo nie zamotałam )i ja mam zamiar również sciągnąć ten pomysł na moje wesele-muszępogadac ze swoim fotono a tak wogóle to w połowie lipca wyjezdzamy z TZ na urlop na 2 tyg do Włoch ,ale na wycieczkę czyli będziemy zwiedzac Rzym,wenecję,florencję ,pizze,monte cassino,capri eh super juz sie nie moge doczekać p.s.mam nadzieję że nasi wkońcu wygrają!!!!!!
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje dostania sie na specjalizacje. Apropos specjalizacji, co poradzisz na mucocele, tylko nie moz, ze usuwac chirurgicznie. ![]() rzeczywiscie fajny pomysl, ale u mnie chyba nie wejdzie w gre. Chociaz musialaym najpier pogadac z fotografem. Ciekawe ile wyjdzie taka jedna fotka.ja tez za sukniami bede sie rozgladac dopiero pod koniec roku, ale moze pod koniec lipca pochodze mimo wszystko po salonach i troche pomierze, ale zrobie to tylko dla mamy, bo w grudniu czy w styczniu to jej nie bedzie i nie bedzie mogla ze mna sukni wybierac. ![]() Ech, zazdroszcze wycieczki, bo tez chcialabym sie w taka do wloch wybrac... Szczegolnie obejzec Watykan. ![]() A ja obliczylam, ze te zaproszenia, ktore bede robic sama i ktore wklejalam wczesniej kosztowac mnie beda 0,34 zl/sztuke razem z kopertami.
|
|
#1847 |
|
Rozeznanie
|
cieszę sie bardzo że mnie pamiętasz-cie
no sluzaczka zdecydowanie trzeba usunąc chirurgicznie bo lubi sie odnawiać także trzeba radykalnosci ,ale na pewno wiesz że nasza chirurgia szczekowo-twarzowa jest na bardzo wysokim powiomie tazke jakby cos to moge ci doradzic do kogo ewentualnie sie udać acha mówie tu i instytucie sstomatologii przy gigancie ![]() aa i jeszce jedno zwracam ci Jaga honor z tym uniwersytetem medycznym-miałaś zdecydowana rację moje informacje były błędne także przepraszam aa co do tych szczurów to wiesz co mój kumpel w tamtym roku zdawał mgr u nas na Twoim kierunku i on własnie pisał prace na temat tych szcurów tylko nie wiem czy temat pracy brzmiał tak samo ,ale na pewno też je kroił bo pamietam jak opowiadał ![]() no ja tez się strasznie ciesze z tej wycieczki kupilisnmy ostatnio aparat w media markt (promocja!!!!!!)także fotki bedziemy trzepać ![]() a zaproszenia kupimy najtańsze na allegro no jakieś za 1 zł bo i tak wylądują w koszu znam to z autopsji ![]() wódke prawdopodobnie wezmiemy albo Pałacową albo Maximusa zobaczy sie jeszcze co do bukietu hmm jak kupie suknie to wtedy będę się zastanawiac nad bukietem jaga zazdroszcze ci tych prostych włosów ja zawsze marzyłam o takich
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz mam dosc skalpeli. A tu jeszcze to. Fakt, odnawia sie srednio raz na dwa tygodnie... A tak odnawia sie juz 5 rok. Ale chetnie wezme namiary. Hmmm, po tej stronie co gigant, czy po tej co psk? Chodzi o to czy po tej stronie co hortex czy po przeciwnej (a propos hortexu to my stamtad bierzemy tort weselny ). Bo wiem, ze tam jakis niewielki budynek kolo psk jest i tam widnieje tabliczka, ze to szczekowka czy kjakos takaj tam, nie masz za co przepraszac. Nikt nie jest nieomyslny, ja tez czasem "strzelam gafy" ![]() Z tymi szczurami to jak na razie mi sie upieklo, ale mojej kumpeli, ktora bedzie u mnie swiadkowac nie. Musiala zeskrobywac mieso z kosci. ![]() To napstrykaj jak najwiecej. Kupcie tez karte pamieci by jeszcze wiecej napstrykac fot, bo pamiec samego aparatu jest niewielka i miesci chyba 50 zdjec.No ja tez mialam kupic te najtansze na allegro, ale jak obliczylam, ze moge sama zrobic i wyjdzie jeszcze taniej, to po co przeplaca? Zwlaszcza, ze tak jak piszesz i tak wyladuja w koszu... To po co te kase wywalac do kosza... Wole te kase z roznicy przeznaczyc na cos fajnego. ![]() Ja bukiet tez bede dobierac do sukni, ale na bank, ktorys z tych juz przeze mnie zamieszczonych. ![]() Heh, nigdy nikomu nie da sie dogodzic. Ten kto ma krecone chcialby miec proste i na odwrot. Ja to bym chciala, zeby chociaz podatne byly na krecenie,a tu nic... Proste jak druty. Prostownicy nawet nie trzeba uzywac...![]() EDIT: Poszykalam jeszcze raz informaji o mucocele (choc i sa wersje, ze to mukocele). Znalazlam zdjecia tzw zabki (czyli torbieli podjecykowej) i byly tez zdjecia z zabiegu. Brrr. Ja nie chce
|
|
#1849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
instystut stmatologii -od strony hortexu trzeba przejsc na druga stronę od ulicy skłodowskiej ,po prawej stronie zaraz za szlavbanem (wjazd do giganta) jest instystut a tam na parterze jest rejestracja i tam juz dalej kierują.a jesli chodzi o lekarza to na pw moge dac ci namiary Jaga ale przeicez mucocela to nic strasznego zabieg trwa jakies 40 minut i bardzo duzo ludzi ma mucocle ,w w dodatku jest to zmiana niezłośliwa wiec nie ma sie czego obaqwiiać na studiach kilka razy bylłam na zabigu ch,opca pamietam chyba z 15 lat miał i tez miał mucocele także głowa do góryacha mukocela a torbiel podjęzykowa wogóle torbiele to dwie rózne sprawy mucocela to mucocle czyli torbiel śluzowa a torbiele to nie nowotwory, torbiel to zmiana guzopodobna a dogodzic to nam moga chyba tylko Nasi TZ ![]() sorki ale musze to napisać chyba tego sędziego popier........... karny eh
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
Brak mi slów. Aż nie chce mi się wierzyć, że przy takiej technice jaką mamy teraz, nie da się zakwestionować blędnych decyzji sędziów. Taki sędzia powinien zostać pozbawiony swoich uprawnień. Ja bym go osobiście pobila. Kto wie, może spalila mu chatę.........Rozumiem, że można popelnic TAKI blad w sedziowaniu gdzieś w drugiej lidze, ale nie na mistrzostwach EURO!
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w hekeju 2 sezony temu na podobnej zasadzie moje tychy niezdopbyly mistrzostwa bo jakis palant "zinterpretowal" przepisy.. potem go niby odsuneli.. i kogo w tym sezonie spotkalismy tez jego i przez kogo mielismy tez straty bo sie dopiepszali non stop kary wlepial a on.. .wiec ja uwazam ze tak jak w przypadku mojego ukochanego hokeja tak i w nodze najwazniejsi i tak sa sedziowie...
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ivoclar zazdroszczę wycieczki, też bym sobie gdzieś pojechała |
|
|
|
|
#1853 |
|
Wtajemniczenie
|
Najgorsze że to się stalo w ostatnich sekundach
Mój TŻ siedzi rozbity i trudno nam się otrząsnąć z tego szoku.Ivoclar czy to jest zorganizowana wycieczka? Kto ją organizuje i ile jeśli mogę spytać kosztuje taki wypad? Kombinuje ostatnio gdzie by tu pojechać w podróż poślubną a Wlochy są calkiem romantyczne
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, ze torbiele to nie nowotwory, no i wiem, ze ta podjezykowa to inna niz mucocele, ale nigdy nie wiadomo co kiedy sie zezlosliwi. Dlatego lepiej wyciac i miec z glowy... ![]() Ty mi tu 15latkow nie przytaczaj, bo to i tak mi ni pomorze. Najgorsze, ze przyjda studenciki i beda mi zagladac w zeby jak sie mucocele wycina. A swoja droga, w USA, stosuje sie laser, albi jakos nie zaszywa sie brzegow, by byl caly czas odplyw... Rana po laserze zdecydowanie bardziej mi sie podoba. yyy, to jaki wynik, bo ja juz nic nie wiem. ![]() popscene, no wlasnie WLochy tez mi sie marza jako poroz poslubna.
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi tez brakuje slow na to wszytsko normalnie ehhh...wspolczuje temu sedziowi jesli mieszka gdzies blisko Polakow..oj bedzie mial przechlapane
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie wiem czy Wlochy. Mam kilka opcji: Istria samochodem albo jakaś grecka wyspa też na wlasną rękę. Wlochy natomiast wolalabym w zorganizowanej wycieczce ![]() EDIT: http://supergigant.blox.pl/2008/06/Okradli-nas.html |
|
|
|
|
#1857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sama sobie zazdriszcze dziewczynki ![]() jaga pw poszło jest to zorganiziowana wycieczka (tylko na takie wyjezdzam bo wiem że bedzie wszystko zorganizowane)no i oczywiscie jezdze tylko z wyprobowanych biur podrozy czyli tym razem jedziemy z opolskiej itaki 200%gwarancji jedziemy autokarem jedzie sie 12 godzin czyli wieczorem wyjezdzamy a rano juz jestesmy we wloszech,placilismy 4tyz za 2 osoby z pelnym wyzywieniem czykli sniadania i obiadokolacje,ale wycieczke wypupywalismy w styczniu i dlatego była 10% tańsza dodatkowo ze soba musimy miec okolo 150eoro na wstepy no i cos koło siebie kieszonkowe ![]() dziewczynki ja z tz harujemy cały rok zeby potem móc sobie gdzies wyjechac (składamy składamy i jeszce raz składamy kase bo uwielbiamy podrozowac) w tamtym roku bylismy w grecji ale to były wczasy polaczona ze zwiedzaniem tez na 15 dni z biura funclub powiem ze w skali od 1 do 10 funclubowi daje 7.itaka 10,triada dno i wodorosty necerman 8 a w podroz poslubna umyslilam sobie wyspy zielonego przyladka heheh ale zobaczymy jak to wyjdzie
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
Ivoclar, kolejne pytanie
Jak rezerwujecie w styczniu taki wyjazd, to placicie już calość? Czy jakąś zaliczkę? Bo po tych wakacjach zaczynamy odkladać na wesele i nie wiem jaki będzie stan naszej kasy w styczniu, stąd moje pytanie hehe
|
|
|
|
#1859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
On uwielbia jak mam rozposzczone włosy i w takich też wysłałby mnie na nasz ślub . No, ale ja stwierdziłam, że jednak cosik trzeba z włosami zrobić![]() Cytat:
Zazdroszczę Tęsknię za tym krajemA co do meczu... Powiem tylko tyle: tak to jest jak grają gospodarze turnieju...
|
|||
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
sedzia co za cwel....oj niech go tylko dorwa na ulicy
sory ale jestem wkurzona
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

Pojechaliśmy do szpitala ,ale w Irlandii opieka medyczna jest jeszcze gorsza niż w Pl
Spędziłam tam 11 godzin na izbie przyjęć oczekując na lekarza.Porobili mi badania,wykluczyli zapalenie wyrostka ,a ból wciąż nie ustępował.Prawdopodobnie był to ból jajnika albo kolka nerwowa.Na szczeście leki które dostałam pomogły mi i teraz już czuję się lepiej.
a w zeszłym roku to pisano nam na tym wątku że za wcześnie że 2 lata a teraz o maj gad już za rok
i bukietów też

Masz rację, jak już będziesz w Polsce porób sobie badania. Będziesz spokojniejsza
rezerwowaliśmy termim to już 26 był zajety, a bardzo nam zależało na Arkadii 

Jaga ale przeicez mucocela to nic strasznego zabieg trwa jakies 40 minut i bardzo duzo ludzi ma mucocle ,w w dodatku jest to zmiana niezłośliwa wiec nie ma sie czego obaqwiiać na studiach kilka razy bylłam na zabigu ch,opca pamietam chyba z 15 lat miał i tez miał mucocele także głowa do góry