|
|
#121 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Forma podrywu?
Cytat:
I nadal to dla Ciebie nie jest sygnał na "lepiej dać sobie spokój z tym facetem". Cóż. Powodzenia. Zauroczysz się, ale potem nie jęcz, że wiele rzeczy nie pasuje, bo masz mnóstwo sygnałów alarmowych jak na dłoni.
|
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
Gdyby było dobrze nie miałabym powodów żeby go zostawiać, ale tego nie wiem jak będzie, nie wiem dlaczego on sobie z tego nie zdaje sprawy
|
|
|
|
#123 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
no i efekt osiągnięty, emocjonalny kołowrotek i analizujesz jego zachowanie od paru dni, zamiast wyjść z tego obronną rękę i kombinatora zignorować.
|
|
|
|
|
#124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Bo on szuka kogoś kto go wysłucha a nie wybzyka.
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;78259556]Bo on szuka kogoś kto go wysłucha a nie wybzyka.[/QUOTE]
Chyba nie ma takich facetów, którzy nie chcieliby seksu |
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Sa
Jak widać mu nie zalezy na spotkaniach a na pogaduszkach a raczej jego marudzeniu |
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
Głupia jestem, ze to ciagne. Gosc sie na mnie dzisiaj obrazil, bo przez 2 h nie odpisalam na jego smsy, to byla pierwsza jego wiadomosc tego dnia, nie rozumiem czemu to taki problem dla niego
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
Ja się tylko dziwię, że ciebie jeszcze dziwi jego zachowanie. To dokładnie to o czym pisałyśmy przecież. Jeśli z sobie tylko znanych powodów chcesz się w to pakować to nikt nie będzie wnikał, ale on pokazał kim będzie jak na tacy, więc to dziwne potem być w wielkim szoku, kiedy jest dokładnie taki, jest sobą. Wątpię, że jesteś głupia, ale to co robisz faktycznie nie ma dla mnie wiele sensu.
|
|
|
|
#131 |
|
BAN stały
|
Po prostu nie rozumiem jak dorosly czlowiek moze byc zly, ze przez 2 h nie sprawdzalam telefonu i sadzic, ze to oznaka, ze mi nie zalezy, nie przewiduje, tego, ze ktos napisze. Przez te 2 h napisal mi potem jeszcze 3 smsy.
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Przez ostatni czas duzo pisalismy, calymi dniami, wczoraj spotkalismy sie 2 raz, spedzilismy razem 6h, sam powiedzial, ze swietnie sie bawilismy. Po czym dzisiaj mi pisze, ze boi sie otworzyc na kogos, boi sie porazki, troche brzmialo jakby chcial zakonczyc znajomosc. Nie wiem jak takie cos rozumiec
|
|
|
|
#133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
On nadal nie jest Ciebie pewny!
Musisz teraz kupić mu bukiet kwiatów i pudełko czekoladek (w kształcie serduszka), pojechać do niego i zaśpiewać serenadę na mandolinie. Potem wspiąć się po rynnie z bukietem w zębach i wręczyć mu słodycze. Alternatywą jest spisanie cyrografu o dozgonnej miłości i oddaniu, i przypieczętowanie go własną krwią z tętnicy szyjnej. |
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
Dla mnie to jest tak dziwny przypadek, ze chcialabym chociaz w niewielkim stopniu zrozumieć jego zachowanie i czy faktycznie to byla jakas manipulacja czy moze faktycznie pisal szczerze. Juz na wczorajszym spotkaniu poczulam, ze minelo mi to zauroczenie, bardziej traktowalam go jak znajomego, zbyt dlugo sie to ciągnęło, za duzo obaw z jego strony, ogolnie uznalam to jego zachowanie za niemeskie
|
|
|
|
#136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
Tydzień temu, w poniedziałek zupełnie bez powodu, wcześniej był w dobrym humorze, napisał mi, że jeśli chce żebyśmy zostali znajomymi to ok, ale jeśli chce czegoś więcej to jednak nie. Napisał mu wtedy, że ok, rozumiem, nic na siłę. on na to jakby z pretensjami, że zbyt szybko się poddaje, że o znajomość trzeba walczyć. Napisałam, że i owszem, ale skoro powiedział takie słowa, to nie będę się narzucać. Po czym zmienił temat na to, że on musi być pewien, że nie zainteresuje się innym itp. W sodę, gdy popisaliśmy napisał mi że jestem wyjątkowa i zaczyna się coraz bardziej wciągać, po czym w piątek znowu smęcił, że jest sam i że mu smutno i czy zawsze tak będzie
|
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spotykałam się z podobnym egzemplarzem. Gdy mu zakomunikowałam, żebyśmy zostali znajomymi, (bo kto by wytrzymał taką częstotliwość przypływów i odpływów), najpierw się zgodził, a po kilku dniach: "Ale jak to? Nie zawalczysz?"
|
|
|
|
|
#139 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Ze Ci nie szkoda czasu na tego typa!
Zanim go zrozumiesz mogłabyś znaleźć fajnego faceta i z nim być |
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Świadomy czy nie, nie powinno się robić za jego terapeutę.Musi mieć pewność że nie będziesz się interesowała innym, autorko, jak poczuje się pewniej to raczej zacznie się tak upewniać, że ci kapcie spadną. Nikim się już nie odważysz zainteresować, nawet kobietami, bo nie będziesz miała okazji. |
|
|
|
|
#143 |
|
live your passion
|
On po prostu chce ciągłego zapewniania o uczuciach. Cokolwiek zrobisz to będzie za mało. Będzie źle o sobie gadał, rezygnował itd., ale tak naprawdę to będą "testy" czy zaprzeczysz. Jeśli nie zaprzeczysz to będzie marudzenie i użalanie się nad sobą i tak w kółko. Broń borze żebyś wyszła gdzieś gdzie są faceci i nie odpisała na jego sms w przeciągu kilku sekund. Radzę - odpuść.
|
#144 |
|
BAN stały
|
Ale dlaczego na zywo jest zupelnie inny niz przez smsy?
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Przeprowadź na nim test podobnego kalibru. Napisz mu, że długo zastanawiałaś się nad waszą relacją i nie jesteś niczego pewna. Powiel jego sterty bzdur. Nie jesteś ciekawa jego reakcji?
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
Nie wiem czy w ogóle jest sens skoro napisał, że ma blokadę żeby się otworzyć. Jak dla mnie to on dziwnie do tego podszedł tak jakbyśmy musieli być razem. Najpierw powinien mnie poznać na żywo, spędzić trochę czasu, sądzę, że 2 spotkania to mało i wtedy zdecydować
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;78614616]Ze Ci nie szkoda czasu na tego typa!
Zanim go zrozumiesz mogłabyś znaleźć fajnego faceta i z nim być[/QUOTE] Desperacja - słowo klucz. |
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
To nie desperacja. Ja sie w to wszystko tak dziwnie wkrecilam, ze gdy on mi pisal rozne rzeczy, to czulam potrzebe wytlumaczyc mu, ze zle mysli
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- To nie desperacja. Ja sie w to wszystko tak dziwnie wkrecilam, ze gdy on mi pisal rozne rzeczy, to czulam potrzebe wytlumaczyc mu, ze zle mysli |
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
A za 5 lat kiedy znajomość będzie na tym samym etapie ty będziesz zakładać wątki „jestem juz stara - nikt mnie nie chce, co robic”
Wkręciłas sie w cos co nie ma prawa sie udać. Ale spoko to Twój zmarnowany czas. Nie mój. Mi zwyczajnie byłoby szkoda marnowania czasu. W tym czasie mogłabym poznać wielu fajnych ludzi, stworzyć związek A ty sie skupiasz na kimś kto jest pasożytem. I tak z tego nic nie będzie! Daj sobie spokoj. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Albo misja - on musi zmienić myślenie 🤣🤣 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

I nadal to dla Ciebie nie jest sygnał na "lepiej dać sobie spokój z tym facetem". Cóż. Powodzenia. Zauroczysz się, ale potem nie jęcz, że wiele rzeczy nie pasuje, bo masz mnóstwo sygnałów alarmowych jak na dłoni.

no i efekt osiągnięty, emocjonalny kołowrotek i analizujesz jego zachowanie od paru dni, zamiast wyjść z tego obronną rękę i kombinatora zignorować.