Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 11:16   #1441
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dzisiaj będzie pierś z kurczaka na oliwie z oliwejk + sałatka grecka
U mnie tez była sałatka grecka... z tym ze z rybką

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Zdarzyło mi się raz. Miałam niewygodne buty, w których nie czułam sprzęgła więc je zdjęłam. prowadzenie na bosaka jest mega niewygodne nie polecam
Ja też nie.

Cytat:
Napisane przez ismena_jabolek Pokaż wiadomość
Witajcie moje drogie Panie...
Jestem "nowa" na tym forum i ogólnie na portalu, ale bardzo zainteresowała mnie nazwa wątku
To co napiszę jest troszkę nie w temacie aktualnie prowadzonej dyskusji, ale jestem świeżo upieczoną "oficjalną" narzeczona.
Wciąż nie wiem, czy podjęłam właściwą decyzję, cały czas się waham, bo jest tyle "ale"

Podzielcie się proszę ze mną swoimi doświadczeniami, zawsze ma się takie wątpliwości, a może wy trafiłyście na tego jednego, jedynego....
Witamy i zapraszamy.
Ja nie miałam zadnych wątpliwości.
Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
A ja sobie kupiłam dzisiaj sandałki w ccci Cud znalażłam nawet swój rozmiar 35, miałam kupic buty na obronę a wyszłam z pseudo plazowkami Chyba na obrę póje goła
haha Ty tez zakupilaś biale butki

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Widziałyście to?

aż słów brak

i chłopcy się mogą pakować. nigdy nie było mi ich tak szkoda ;(
Mi w ogole ich nie szkoda. Pierwsza połowa meczu w ich wykonaniu to byla totalna porazka. To nie było smutne...to było żenujące. Gdyby nie Boruc po 15 minutach byloby 3:0 dla Austrii.
Gol dla Polski był zresztą ze spalonego.
Sędzia pomylił sie w tym meczu niejednokrotnie i nie tylko na niekozyśc Polaków.

Cytat:

Coż od 30 lat za dobrzy w piłke nożna nie jestesmy
No tak jakby...i nie rozumiem tej narodowej fascynacji piłka nożną. Sukcesy odnoszą pilkarze ręczki, siatkarki, siatkarze, Kubica ale gada sie tylko o tych nieudacznikach. Żenuła.

Cytat:
Boruc jeden z przystojniaczkow naszych Chociaz nie lubię blondynów, dla niego robię wyjątek
NOm niezłe ciacho nz niego.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dokąłdnie, bo z Chorwacją to na pewno przedupimy. Zresztą, CHrwaci nas nie lubią, twierdzą że jestesmy anjgorszą drużyną na mistrzostwach.
..i mają 100% rację. Ja trzymam kciuki za Chorwatów i Holendrów.

Cytat:
Dokładnie!!! A mega gwiazda - Smolarek? Miałam wrażenie że nic nie robił przez cały mecz, komentator chyba ze 2 razy wymienił jego nazwisko
Jak to nic nie robił spacerował, usmiechał sie i trzymał rączki założone na plecach.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 11:25   #1442
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
U mnie tez była sałatka grecka... z tym ze z rybką

Ja też nie.

Witamy i zapraszamy.
Ja nie miałam zadnych wątpliwości.

haha Ty tez zakupilaś biale butki

Mi w ogole ich nie szkoda. Pierwsza połowa meczu w ich wykonaniu to byla totalna porazka. To nie było smutne...to było żenujące. Gdyby nie Boruc po 15 minutach byloby 3:0 dla Austrii.
Gol dla Polski był zresztą ze spalonego.
Sędzia pomylił sie w tym meczu niejednokrotnie i nie tylko na niekozyśc Polaków.

No tak jakby...i nie rozumiem tej narodowej fascynacji piłka nożną. Sukcesy odnoszą pilkarze ręczki, siatkarki, siatkarze, Kubica ale gada sie tylko o tych nieudacznikach. Żenuła.

NOm niezłe ciacho nz niego.

Jak to nic nie robił spacerował, usmiechał sie i trzymał rączki założone na plecach.
Ooooo ja też kibicuję Chorwatom...mam nadzieję, że wygrają i zostaną mistrzami Europu Jestem z nimi mocno związana

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 11:32   #1443
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Mnie też niedługo czekaja rozmowy o prace słabo mi na sama myśl. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej kwestii . Jest znacznie wiecej rozmow, które przeprowadzilam, niz tych na których mnie przepytywano.

Bardzo nie lubię szukać pracy . Ale w obecnej już nie wytrzymuję, tak po prostu się nie da pracować w wakacje muszę coś z tym zrobić.
Ja byłam tylko na 2 rozmowach. A doświadczenie masz, bycie po drugiej stronie to też niezłe doświadczenie

Cytat:
Nie lubię spódnic komfortowo czuję się w spodniach więc raczej na rozmowę nie odważyłabym się wystąpić w spódnicy.
Rozumiem. Ja też nie przepadałam za spódnicami...tym bardziej, że w żadnym fasonie nie wyglądałam dobrze ale w tej sukience po prostu szok, od razu się sobie spodobałam i czuję się w niej bardzo dobrze. Później jeszcze znalazłam spódnicę, poza tym w mojej szafie same spodnie, ale większość to dżinsy więc czeka mnie szukanie spodni...a spodnie tez mi ciężko dopasować mam szerokie biodra

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 11:32   #1444
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Paznokcie... Ja dzisiaj kupiłam trzy piękne perłowe lakiery (zwykle staram się kupować bez ani jednej drobinki migoczącej), co razem daje 7 nowych lakierów w ciągu ostatniego tygodnia ...
Zaszalałaś. Ja dziś idę na zakupy lakierowe. Będa na pewno perłowe bo wlasnie na takie mam ostatnio jazdę

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Co za szczęście, że dziś już piątek jakoś wybitnie mi się ten tydzień ciągnie w pracy.
Wcale nie fajnie. Moj mąż własnie wyleciał do Holandii i wraca w poniedziałek...niech już sie skończy ten czerwiec.
Wsiekłam sie pozatym bo internet bedziemy mieli dopiero w poniedziałek więc będe odcięta od swiata. Chyba będę cały weekend sprzątac.

Cytat:

Tak Smolarek, Krzynówek miał być w mega formie jedyny prawdziwy Polak Roger stanął na wysokości zadania i wykazał się walecznością
Zgadza się. w tm meczu grał tylko Roger i Boruc.
Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!
A nie przejmujcie sie tak tym meczem . Ja poszlam kuchnie szorowac w czesie jego trwania, przynajmniej pozytecznie spedzilam czas.
Zawsze bylismy slabi w tej dziedzinie, wiec to zadna nowosc, ze przegralismy.
Fakt, ze sedzia przegial z tym karnym, ale nam z kolei zaliczyl spalonego, wiec wyszlo po rowno.
Zgadza się

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
U mnie szczęśliwy pracę dziś dostałam

Dawno sie nie odzywałam....najpierw obrona, już jestem mgr a później szukanie pracy
Aga GRATULUJE

Cytat:
[/b]
Mogę zadzwonić ale nie wzięłam wizytówki i nie mogę namierzyć sklepu w internecie, nieźle się skamuflowali a mnie naszło dzisiaj z tą kiecką i usiedzieć na dupie nie mogę Jak dotrę do domu to zadzwonię wieczorem
No to się załatwiłaś. Nie dziwę się ze przebierasz nózkami. Ja bym na Twoim miejscu pojechała do tego salonu.
Stary 2008-06-13, 11:36   #1445
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Zaszalałaś. Ja dziś idę na zakupy lakierowe. Będa na pewno perłowe bo wlasnie na takie mam ostatnio jazdę

Wcale nie fajnie. Moj mąż własnie wyleciał do Holandii i wraca w poniedziałek...niech już sie skończy ten czerwiec.
Wsiekłam sie pozatym bo internet bedziemy mieli dopiero w poniedziałek więc będe odcięta od swiata. Chyba będę cały weekend sprzątac.

Zgadza się. w tm meczu grał tylko Roger i Boruc.

Zgadza się
Aga GRATULUJE

No to się załatwiłaś. Nie dziwę się ze przebierasz nózkami. Ja bym na Twoim miejscu pojechała do tego salonu.
Na pewno Ci szybko ten czas zleci, to przecież tylko 3 dni

Hania

Stary 2008-06-13, 11:40   #1446
Ines1985
Zakorzenienie

Dziewczyny, byłyście kiedyś w jakimś parku linowym? Ja się jutro wybieram, to będzie mój pierwszy raz . Nie mogę się doczekać, ale ciekawa jestem czy dam rade

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 11:40   #1447
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno Ci szybko ten czas zleci, to przecież tylko 3 dni
Tylko i aż zarazem.
Samotny nocleg w nowym mieszkaniu trochę mnei przeraża

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 11:45   #1448
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, byłyście kiedyś w jakimś parku linowym? Ja się jutro wybieram, to będzie mój pierwszy raz . Nie mogę się doczekać, ale ciekawa jestem czy dam rade
Ja miałam iść z TŻ-em, ale mama powiedziała, że nie dam rady i że szkoda pieniędzy i nie poszłam
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 11:47   #1449
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Aga GRATULUJE

Cytat:
Tylko i aż zarazem.
Dzięki Haniu

Też nie lubię być sama w domu w nocy Haniu fajnie, że już mieszkacie w nowym mieszkaniu i jak się szybciutko uwinęliście, przed nami zdążyliście Czekam na fotki

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 11:52   #1450
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Ja miałam iść z TŻ-em, ale mama powiedziała, że nie dam rady i że szkoda pieniędzy i nie poszłam
Ja uwielbiam takie rzeczy jako dziecko zawsze namiętnie łaziłam po drzewach dlatego myślę, że to może być fajna zabawa... Teraz na otwartych przestrzeniach mam trochę lęk wysokości ( w górach ), ale tutaj chyba nie bedzie tak źle. Tylko zastanawia mnie czy trzeba mieć np. silne ręce do takiego łażenia po linach.

Stary 2008-06-13, 11:55   #1451
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam takie rzeczy jako dziecko zawsze namiętnie łaziłam po drzewach dlatego myślę, że to może być fajna zabawa... Teraz na otwartych przestrzeniach mam trochę lęk wysokości ( w górach ), ale tutaj chyba nie bedzie tak źle. Tylko zastanawia mnie czy trzeba mieć np. silne ręce do takiego łażenia po linach.
Ja też lubię, ale myślę, że lęk wysokości przeszkodziłby mi w cieszeniu się z łażenia po tych trasach.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 12:02   #1452
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Haniu najlepiej znajdź sobie jakies zajęcie w domu to czas szybko minie, ale wiem jak to jest - samotne weekendy są be

W końcu namierzyłam ich, mają już list przewozowy ale kiecka w drodze- ma być poniedziałek, wtorek -uff
Cytat:
Tylko i aż zarazem.
Proponuję strzelić sobie winko i zaśniesz jak dziecko

Udało mi się dzisiaj przeciwstawić mamie i nie pokłócic się , bo moja wspaniałomyślna mama wymyśliła, że powinnam zaprosić teściów mojej siostry- z którą nie żyję najlepiej, ztn. oficjalne kontakty....no i Ci teście nie bardzo mi pasowali, stwierdziłam że to zupełnie obcy ludzie i nie chcę ich u siebie gościć - dzisiaj jej zakomunikowałam tę nowinę - jakoś przyjęła bez krzyku- tzn. jak chcesz , Twoja decyzja
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 12:29   #1453
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

Dawno sie nie odzywałam....najpierw obrona, już jestem mgr a później szukanie pracy
Gratulacje

Cytat:
Mnie też niedługo czekaja rozmowy o prace słabo mi na sama myśl. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej kwestii . Jest znacznie wiecej rozmow, które przeprowadzilam, niz tych na których mnie przepytywano.

Bardzo nie lubię szukać pracy . Ale w obecnej już nie wytrzymuję, tak po prostu się nie da pracować w wakacje muszę coś z tym zrobić.
Dasz radę Ja się marwtiłam swego czasu,ż enie znajde, znalażłam, a jednak nie poszłam,bo stwierdzilismy z Tz że domu podczas remontu p0rzypilnuje i na spokojnie sie obronie. Dzieki Bogu,że mam tak mądrego chłopa, bo miał rację Na spokojnie napisałam, chociaż nad ostateczną wersją do pozna w nocy.

Ostatnio rozmaialismy,co bedzie jak sie pojawi dziekco, kto przy nim zostanie, itd. TZ powiedział,że nic sie nie stanie jak będzie nas utrzymywał, bo dziecko jest ważniejsze niż samochod, czy budowa domu

Cytat:
Napisane przez dorinka30;7869251

[B
Udało mi się dzisiaj przeciwstawić mamie i nie pokłócic się[/B] , bo moja wspaniałomyślna mama wymyśliła, że powinnam zaprosić teściów mojej siostry- z którą nie żyję najlepiej, ztn. oficjalne kontakty....no i Ci teście nie bardzo mi pasowali, stwierdziłam że to zupełnie obcy ludzie i nie chcę ich u siebie gościć - dzisiaj jej zakomunikowałam tę nowinę - jakoś przyjęła bez krzyku- tzn. jak chcesz , Twoja decyzja
Wow
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 12:56   #1454
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Haniu

Też nie lubię być sama w domu w nocy Haniu fajnie, że już mieszkacie w nowym mieszkaniu i jak się szybciutko uwinęliście, przed nami zdążyliście Czekam na fotki
Przed wami bo nie robilismy podlog, nowej lazienki - tylko malowanie. Z mieszkaniem od dewelopera wszystko zdecydowanie dlużej trwa. Za to Wy będziecie mieli wszystko na tip top, nowiusieńkie i takie jakie chcecie.

Cytat:
Haniu najlepiej znajdź sobie jakies zajęcie w domu to czas szybko minie, ale wiem jak to jest - samotne weekendy są be

W końcu namierzyłam ich, mają już list przewozowy ale kiecka w drodze- ma być poniedziałek, wtorek -uff

Proponuję strzelić sobie winko i zaśniesz jak dziecko

Udało mi się dzisiaj przeciwstawić mamie i nie pokłócic się , bo moja wspaniałomyślna mama wymyśliła, że powinnam zaprosić teściów mojej siostry- z którą nie żyję najlepiej, ztn. oficjalne kontakty....no i Ci teście nie bardzo mi pasowali, stwierdziłam że to zupełnie obcy ludzie i nie chcę ich u siebie gościć - dzisiaj jej zakomunikowałam tę nowinę - jakoś przyjęła bez krzyku- tzn. jak chcesz , Twoja decyzja
Sa be zdecydowanie. Dziś zrobię porządki, ufarbuję włosy, poczytam gazetki z tego tygodnia do ktorych zajrzec nie miałam czasu. Na jutro jestem umowiona z kolezanką a w niedzielę odwiedzę rodzicow. Jakoś zleci.

To czekamy na sukienkę

Mama ma chyba dobry dzień.
Stary 2008-06-13, 13:07   #1455
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja na chwilkę
Cytat:
Dokładnie!!! A mega gwiazda - Smolarek? Miałam wrażenie że nic nie robił przez cały mecz, komentator chyba ze 2 razy wymienił jego nazwisko
no własnie to samo chciałam napisac
Gdybysmy mieli samych Rogerów i Boruców to bysmy byli mistrzami hehe
Cytat:

o matko az oplułam monitor ze smiechu niezły tekst Haniu

mykam dalej do nauki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:07   #1456
ButterBear
Zakorzenienie

Kurcze, dziewczyny, ale mam dziś nudny dzień w pracy... Nie ma co robić, a czas się ciągnie niemiłosiernie
Jeszcze prawie dwie godziny tu muszę siedzieć

Hania

Stary 2008-06-13, 13:09   #1457
Ines1985
Zakorzenienie

Ja tutaj chyba zaraz zasnę to chyba przez tą pogodę

ButterBear, wiedze ze mamy podobne odczucia . Ja jeszcze 3h

Stary 2008-06-13, 13:12   #1458
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, dziewczyny, ale mam dziś nudny dzień w pracy... Nie ma co robić, a czas się ciągnie niemiłosiernie

U mnie też jakoś nudno ,w ogóle jakaś zakręcona dzisiaj jestem
Stary 2008-06-13, 13:14   #1459
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny to moge wam pare ksiązek podesłac, to sie za mnie pouczycie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:18   #1460
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Widziałyście to?

aż słów brak
(
mistrzami to my nie jestesmy i nie bedziemy. z jednej strony karny nie fair ale i my ze spalonego strzelilismy a prawda jest taka ze to jzu od dawna nie liczy sie gra, umiejetnosci itp (nie tylko w pilce noznej) ale narodowosc, kto ma wieksze wplywy...

Cytat:
Boruc jeden z przystojniaczkow naszych Chociaz nie lubię blondynów, dla niego robię wyjątek
a mi sie nie podoba

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wy już po dzisiejszym dniu weekend zaczynacie a ja harówkę Mam chyba ze sześć zaliczeń teraz i nie wiem czy mi się siódme nie wpakuje, jeśli tak to dzisiejsza noc należy do kawy i książek
Proszę trzymajcie te magiczne wizażowe kciuki żeby wszystko do przodu było bo się chyba wykończę jak tak dalej będę zakuwać
Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Doskonale Cię rozumiem sama mam 6 zaliczeń w ten weekend i przyłączam się do prośby o trzymanie kciuków.
ja kolejny dzien lenia mam i nie zagladam do ksiazek

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Jeszcze 19 dni i wraca Tzt Nie mowiac o tym ze to bedzie baardzo intensywny miesiac dla nas dwojga Ale damy rade!!!!!!!!
to juz niedlugo. na pewno bedzie sie dzialo jak juz sie zobaczycie

Cytat:
mnie Krzynowek irytowal

Cytat:
gratuluje

Cytat:
Cześć Dziewczyny
ja też zaczynam weekendowy sajgon naukowy:/

ps. Do mnie dziś dzwonili w sprawie rozmowy i idę w przyszłą środę
to trzymam kciuki podwojnie

Cytat:
ja tez

kolejny dzien sie uzeram z elektronika. wymienilam tusz w drukarce. i namowilam mame na kupno dvd. tylko mamy tez cyfre i wczoraj nie moglismy podlaczyc bo nie bylo kabla. a dzis podlaczyc sie dalo ale nie ma obrazu (dekoder dziala). moze TZ przyjdzie i cos wykombinuje

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:18   #1461
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ja tutaj chyba zaraz zasnę to chyba przez tą pogodę

ButterBear, wiedze ze mamy podobne odczucia . Ja jeszcze 3h
Cytat:

U mnie identycznie. Własnie posiłkuję się colą, bo zaraz zasnę przed kompem!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:20   #1462
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o matko az oplułam monitor ze smiechu niezły tekst Haniu

mykam dalej do nauki
Milo mi
Owocnej nauki Madziu.

Cytat:
Mi to sie wydaje ze ty zakręcona jestes...i będziesz przez najblizszy miesiąc z powodu...slubu

Ja za to nie narzekam na brak pracy...sezon w pelni. Lubię to
Szczególnie ze moge teraz ludziom sprzedawac naprawdę fajne wczasy w super cenach...klienci są zadowoleni, ja jestem zadowolona..jest gites
Stary 2008-06-13, 13:28   #1463
Ines1985
Zakorzenienie

Haniu, biuro podróży? touroperator czy agent ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-13, 13:29   #1464
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś w ogóle jakiś taki niewyraźny dzień jest. Może dlatego ...
Ja to już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Wszystkie ciekawe wątki już przejrzałam na wizażu, wiadomości poczytałam, z siostrą mailuje, bo ona się chyba w pracy dziś też nie przemęcza...
Szukam bolerka,ale nic ciekawego nie umiem znaleźć Jak na złość, jak się czegoś szuka, to nic a nic ciekawego się nie da wysznupać

Hania

Stary 2008-06-13, 13:32   #1465
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, biuro podróży? touroperator czy agent ?
biuro podrózy...oddział -nie żadne tam agent
Edit...znaczy, po zastanowieniu, touroperator..pracuję w oddziale touroperatora czyli w biurze podrózy.
Stary 2008-06-13, 13:39   #1466
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
biuro podrózy...oddział -nie żadne tam agent
Ja miałam kiedyś praktyki w biurze agencyjnym nawet fajnie było, bardzo zróżnicowana oferta chociaż przede wszystkim Egipt.

Czy biuro wysyła Cie czasem na jakieś study tour?

Ja z tych nudów poszperałam troche na nk i kilka z was wyśledziłam (po profilu et-ki ).
I muszę to powiedzieć - Dorinko, jakiego ty masz ślicznego synka! No chłopak marzenie, ale będzie miał powodzenie za parę lat (zresztą pewnie już ma ?)

Stary 2008-06-13, 13:42   #1467
dorinka30
Zakorzenienie

To racja Haniu chyba zakręcenie przedślubne mi się włączyło

Jutro mam napięty grafik, kosmetyczka od twarzy a później od bikini , czyli zajmę się tym co najważniejsze górą i dołem

Ines dzięki, synek rzeczywiście jest boski Jedyne co mi się do tej pory w życiu udało to synek właśnie
Cóż dorasta mi facet a powodzenie ma i owszem (w przedszkolu) tylko gust dosyć specyficzny - NR1. na liście jest DODA A NR2 TOLA Z BLOG27
Stary 2008-06-13, 13:47   #1468
miskowa
Zakorzenienie

u mnie też nudy w pracy, wszyscy czekają na weekend, patrzcie co chłopaki znaleźli w sieci, obiecali, że przy następnej okazji będą pilnować i się w to ubiorą do pracy

http://archi.inosak.org/db/item351121271_1.html
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 13:50   #1469
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:

Ines dzięki, synek rzeczywiście jest boski Jedyne co mi się do tej pory w życiu udało to synek właśnie
Cóż dorasta mi facet a powodzenie ma i owszem (w przedszkolu) tylko gust dosyć specyficzny - NR1. na liście jest DODA A NR2 TOLA Z BLOG27
normalnie sama bym się w nim zakochała jakbym była w jego wieku
Tylko że chyba nie jestem w jego guście

Stary 2008-06-13, 13:57   #1470
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie sama bym się w nim zakochała jakbym była w jego wieku
Tylko że chyba nie jestem w jego guście

Liczę , że z tym gustem to przejściowe ale niezły ma rozrzut w każdym razie obydwie mocny kaliber

A ja nie jestem u Et-ki na nk ? więc jak mnie znalazłaś ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości