![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
A jakie macie ciśnieniomierze?
![]() ![]()
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesamowite! Moja babcia ostatnio mi opowiadała, że całą ciążę mówili jej że ma jedno dzieciątko a jak urodziła jedno ... to powiedzieli jej, że teraz będzie rodzić drugie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze ktoras ma cisnieniomierz z lidla i moze cos powiedziec? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Ja od wczoraj w domu u rodziców. Nie byłam u nich zaledwie 12 dni a powiedzieli mi że przez ten czas strasznie mnie wybrzuszylo, czyli mi się nie wydawało 😎 Tyle przez ost dni nazbieralam żarcia że czuję że utylam. 😉 a tu cały tydz w maminych garach... ech, będzie trudno, ani basenu ani nawet nie pocwicze bo moja mama wielka przeciwniczka ćwiczeń w ciąży to wolę jej nie drażnić. 😉 Miłego dnia wszystkim i kciuki za dzisiejsze wizyty 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
U mnie obecna waga idealnie sie pokrywa z kalkulatorem ale ta koncowa to jakas abstrakcja, w zyciu tyle nie przytyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Zmieniasz tam jednostki na kilogramy i centymetry, wpisujesz wagę i wzrost sprzed ciąży i wyskakuje tabela jak powinna przyrastać Twoja waga
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Hej, witam się przy śniadaniu
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ale paskudna pogoda ![]() Stwierdziłam, że to nie będzie dobry poniedziałek. Tam gdzie chodzę zawsze na pobranie (przeważnie zawsze w okolicach 9 rano) nigdy nie ma ludzi a dzisiaj armagedon ![]() ![]() ![]() Wstawiam jeszcze linki do aukcji z Alli bo widziałam, że któraś chciała : https://pl.aliexpress.com/item/Autum...311.0.0.95DZQS https://pl.aliexpress.com/item/2016-...311.0.0.95DZQS https://pl.aliexpress.com/item/Sprin...311.0.0.95DZQS Lece nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omron kojarze i jeszcze wiem, ze microlife sa dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja chciałam. Chyba też kliknę bo jeden komplet mnie urzekł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendzie.
![]() Dzisiaj wizyta na 15 proszę o kciuki ![]() A teraz lece nadrabiać. ![]()
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zycze powodzenia wizytujacym i lece do obowiazkow bo mi naczynia inwazje na mieszkanie uskuteczniaja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() Chociaż ostatnio jak czytałam że gdzieś wprowadzają 3 płeć, to w sumie i to nie jest pewne ![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Na chwilę usunęłam,a Wy zasuwacie ![]() ![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bo jak mięśnie, to nawet tego nie czuć i nie widać. Jak ćwiczyłam to waga poszła trochę w gore, ale obwody w dół ![]() Ale się fatalnie czuje dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ja jak zawsze wyskoczę ![]() ale wczoraj weszłam na chwilę i przeczytałam jedną wypowiedź odnośnie goście/dzieci/w domu/poza domem dziewczyny ja wiem że łatwo się mówi ale nie pozwólcie na to by dziecko zasypiało w idealnej ciszy - właśnie mam taki przykład moja własna siostra - mieszkają u rodziców w domu od roku prędzej przez pierwszy rok życia dziecka mieszkali w kawalerce sypialnia kuchnia z salonem i łazienka no powiem wam tragedia ona siedziała po ciuchu na telefonie jak mały spał nie sprzątała przy nim bo aby się nie obudził itp. efekt tego taki że mały ma prawie 2 lata i jak jesteśmy to w porze usypiania go czyli w południe i wieczór nie można nawet rozmawiać! bo im wydaje się zagłośno bo mały nie zaśnie ![]() moje dziecko chowane w sposób(broń Boże nie mówię że idealnie bo daje nam popalić) gdy dziecko spało matka jechała z odkurzaczem, gotowała obiad czyli trzaskała garami, myła podłogi gadała (fakt mieszkamy w domku) tyle że mała ma pokój na poddaszu które jest jedną wielką powierzchnią otwartą schodami do salony żadnych drzwi ścian nad schodami bo balustrada telewizor lub radio włączone w tle, znajomi przychodzili siedzieliśmy do późna hałas bo to muzyka, to jakiś film a efekty kina domowego są jakie są. Wszyscy nam się dziwili, że mała śpi i się nie obudzi fakt budziła się tylko gdy była głodna. i szła spać dalej. u mojej siostry wygląda to tak że od momentu kiedy mały zaśnie najlepiej żeby wszyscy chodzili na palcach a gdy się przebudzi to awantura bo dziecko obudzone - ciężkie takie życie gdzie nawet nie można naczyń ze zmywarki pochować albo pogadać bo dziecko się budzi ![]() co do wyjść: my wszędzie jeździliśmy z mała, jak zasnęła to po przyjeździe przekładałam ją do łóżeczka czas przebierając czasem nie zależy co miała na sobie jakoś się nie ograniczaliśmy - moja mama zawsze wspomina jak chodzili z nami (ze mną i bratem rok po roku) do znajomych na brydża i wracali z nami o 3-4 nad ranem ![]() - ja wykorzystując fakt że w jednym domu mieszkamy z teściami (dom podzielony na dwa każdy ma swoje osobne wejścia na zewnątrz inaczej nie da się wejść, nie ma żadnej klatki w środku więc zimą trzeba się ubierać i dookoła lecieć ale dzięki temu jest całkiem neutralnie) no ale zawsze są na dole więc jak już był czas że mała spała prawie całą noc tz. budziła się koło 4-5 nad ranem na jedno karmienie często bywało tak jak byliśmy u sąsiadów albo gdzieś w miarę blisko szczególnie zimą to przywoziłam ją do domu przekładałam do łóżeczka bo przeważnie już spała niosłam nianię do dziadków albo babcia przychodziła na tv a ja jechałam dalej ![]() ![]() ![]() Jak zawsze z pracy w przerwie i na raty pisane więc może się trochę rozjeżdżać ![]() MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak czytam o waszych problemach ze snem i u mnie to samo, kładę się koło północy ale do 2:00 nie zasypiam, a potem rano ciężko oko otworzyć. I dziwnie mi teraz zachciewa się siku, czuje lekki dyskomfort w brzuchu i już wiem że to na siku. W nocy mnie to nie obudzi i jak już wstanę to mam wrażenie że pęcherz mi pęknie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za to wczoraj oglądaliśmy ze znajomymi horror/thriller i gdyby nie końcówka, którą zepsuli to był całkiem spoko ![]() Jakiej maseczki używasz ? Ja mam tak suchą skórę na twarzy i do tego uczulenie, że nie mogę sobie z tym poradzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam do koszyka na allegro jakiś omron za 130zł, temat przekazałam tż - niech się wykaże i coś wybierze
![]() Zamówiłam na allegro szlafrok i koszule do karmienia, jeszcze muszę ogarnąć jakieś majty i staniki do karmienia, no i zamówić koszyk na gemini.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ... Super, że tak fajnie Wam poszło ![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakie kosmetyki wybraliście ? Ja postawie chyba na olej kokosowy. Zobaczę jak się sprawdzi ![]() Moja teściowa pracuje w szpitalu i organizuje mi 'lekową' wyprawkę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kciuki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie pamiętam jak się nazywał ![]() Mało oryginalny bo o nawiedzonym domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki też takie wzięłam. Takie śliczne rzeczy ma ten sprzedawca, że najpierw naładowałam do koszyka na 50$ ale później się opamiętałam i zamowiłam 4 rzeczy na kwotę 19$ na próbę. Moje pierwsze zamówienie z alliexpress ![]() Niestety czuję,że mi się spodobało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.