|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
a Tobie?
![]() mi aktywnie normalnie padam! byłam na zawodach, biegłam pierwszy raz w życiu 1500 m i tak mnie to zmęczyło, że zjadłam kolację (ogromniastą i magnum ale wyrzutów brak przed chwilą wstałam i zaraz znów idę ![]() dobranoc ale napisz co u Ciebie, Słoneczko !
|
|
#3152 |
|
Wtajemniczenie
|
Krytia chodzi o ostatnie zdjecie na nk? Ale ty jestes tam szczuplutka! Nie widzialam Twoich innych zdjec, ale bylas jeszcze chudsza prawda? Na tym zdjeciu wygladasz super! Figura extra! Tak wesolo, slicznie i bardzo bardzo szczuplo
, a nie smiertelnie chudo, bo taka sobie Ciebie wyobrazam gdybys byla jeszcze chudsza..
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3154 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) Generalnie z każdym dniem bardziej pozytywnie nastaiwam sie do P i coraz mniej podobaja mi się wychudzeni ludzie, chociaz wiadomo, mnie powiem, zeby mi sie nie podobali jakos szczególnie. Ogólnie czuje się xle, bo mój lek jest zły i nie dosc , że okropnie odwadnia organizm, to ciągle chce mi sie po nim spać, mam doły, mysli samobójcze i wogóle takie dzine mysli a'la schizofik. Ale juz w środe jade do lekarza, to poprosze o zmine leku. Dziękuje za Troskę skarbkiCytat:
a mogłabys mi powiedziec jakie miałaś BMI, kiedy go dostałaś, ile kcal mniej więcej jadłas i przez jaki czas. Bardzo bardzo mi zależyCytat:
A tak jwielbiam w nie grać. ale włoski i tak super kolorCytat:
42 kg/168cm Cytat:
. a moigłabys powieziec w którym odcinku będzie Twój domek?
|
|||||
|
|
|
#3155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Relaksuje się, bo jutro ostatni dzień nauki. Potem w poniedziałek to zaliczenie i hulaj dusza. Mam zamiar sobie odreagować w wakacje Byłam sobie na spacerku i pochodziłam po parku, posłuchałam iPoda i było fajnie. Tęsknie trochę za rodzicami, bo wyjechali do pracy nad morze, a ja nie mogłam, bo mam jutro korki z matmy Ech, jak już się skończy ten rok szkolny to ja mam zamiar zapomnieć o tym, że jest takie coś jak podręczniki.Chciałabym sobie wreszcie poczytać książki, które czekają na mnie (zwykłe powieści, nie matma i polski :P) i chyba sobie zaraz pójdę i poczytam Bardzo się Cieszę, że u Ciebie dobrze !Dobranoc ![]() Toffiee wiem, że trudno jest. Mnie gdyby nie zmusili to pewnie też bym się z tym cackała. Jedz jednak, bo szpital to jest una masakra :P Jesteś taka chuda, że nie masz na pewno nigdzie tłuszczu! A spodnie wyrzuć w cholerę jeśli się okaże, że są za małe! To nie ty masz się dopasowywać do ubrania, tylko ubranie do twojej sylwetki A jak będę wiedziała w którym odcinkuto dam znać
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korzystaj z tego P, jedz jak najwięcej kcal, w końcu jedząc 3000 nie będziesz tyć i na u będziesz sobie mogła pozwolić na... no cóż, na wszystko !
|
|
|
#3157 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja to ledwo 600 przebiegam jak musze A sen to na zdrowie ci wyjdzie więc dobranoc I ciesze się że wyrzutów brakatw. to możliwe że w niedziele przyszłą lu sobote za 2 tyg. jade do Krakowa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
, to chyba prawda kiedyś byłam wesoła i szczęśliwa a uśmiech nie schodził mi raczej z twarzy. A teraz przypomniało mi się jak na urodzinach mojego byłego chłopaka zjadłam dużego loda, 1 ogromny i 2 odrobine xD mniejsze kawałki pizzy, popiłam nestea i w domu dopchałam czymś tam jeszcze i wiecie co byłam mega szczęśliwa. Ze wszystkiego. A najbardziej z tego że pobiłam go w kręgle i zjadłam tyle samo kawałków pizzy co on a nie mnie Cytat:
Zajmij się sobą poczytaj ulubione ksiąki i pisz tu do nas czasem ![]() Tooffe ciesze się że przechodzisz na P bo ważysz malutko . Ale dasz rade!!!
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki,u mnie niestety chyba jeszcze gorzej.
Dzisiaj ponad 2000 kcal się uzbierało,w tym praktycznie cały jadłospis niezdrowy,na dodatek strasznie czuję się spuchnięta przez okres ... a z wyrzutów sumienia poszłam wieczorem biegać i przebiegłam praktycznie bez żadnej przerwy 5 km ... (25 kółek po 200m )Jak ja się boję,że przytyję Boże ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5 km bez przerwy błagam nie rób tego jutro a nawet zjedz więcej. Powiedziałaś siostrze o ed?Przeraża mnie to na serio, nawet nie wiem co ci napisać żeby ci pomóc
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Krytio - no,praktycznie bez przerwy,tylko na chwilę stanęłam i się porozciągałam.
A siostrze nie mówiłam - ostatnio nie mam z nią dobrego kontaktu,często się kłócimy,właśnie między innymi przez te moje chore spalanie itp. ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
chyba ze 3 tygodnie, albo i dluzej,nie pisalam nic, w sumie to pisalam tylko pare razy i nie wiem czy ktos pamieta no bynajmniej pisalam przed wyjazdem do Polski, balam sie wtedy wejsc na wage,czulam ,ze przytylam i w ogole...bo jadlam po ok 2200 kcal na dzien. no ale bylam w Polsce, bawilam sie super przez te 10 dni,duzo sie dzialo, mialam super humor prawie caly czas, z jedzeniem to roznie bylo,czasem 1500, czasem nawet 4000 kcal , myslalam,ze ze 2 kg bedzie wiecej po powrocie,bo po prostu nie moglam na R wytrzymac i musialam jesc wiecej,bo az mnie trzeslo i spac nie moglam,jak bylam glodna.no ale wrocilam do Norwegii, zwazylam sie po 3 tygodniach niewazenia i co sie okazalo?? waga jak miesiac wczesniej,nawet przed wyjazdem bylo 0,5 wiecej. bylam super szczesliwa, ze jedzac po okolo 2300 na dzien srednio i przy zmniejszonej dawce ruchu, utrzymalam wage. nastroj jednak szybko mi sie popsul,poklocilam sie ze wspollokatorami, posprzeczalam z kolega...zaczelam miec dosc pracy i bycia tutaj...zaczelam sie znowu dolowac i czuc samotna...no i mialam sie wziac za R i schudnac jeszcze te 1,5 kg,ktore chce. no ale wlasnie wszystko zaczelo mi sie sypac i zaczelam jesc wiecej i wiecej...dodatkowo przed okresem bylam. wczoraj i dzis to po jakies 4000 kcal bylo i znowu sie czuje gruba,brzydka i nie chce wyjsc nawet z domu,boje sie,ze znowu zaczne isc w zla strone,jak kiedys,a juz zaczynalo byc tak pieknie, juz zaczynalam sie sobie podobac i mialam taka radosc zycia w sobie...i na dodatek wczoraj stalo sie cos strasznego... zwymiotowalam, a nie zdarzylo mi sie to od okolo 4 miesiecy w ogole...i w ten sposob dosieglam dna...bo i tak potem jeszcze sie najadlam, w sumie glupota straszna,ja po takim napadzie i tak pozniej nadrabiam to, co zwrocilam,bo zle sie czuje...ale czasu nie cofne...teraz mam manie ciagla patrzenia w lustro i sprawdzania,czy nie przybylio mi cos...to chore,wiem, musze cos z tym zrobic,poza tym, siedze sobie w domu dzis caly dzien,plakalam troche nawet,rozmyslam o roznych rzeczach i stwierdzilam,ze bedac tu dalej, z dala od domu, nic dobrego sie nie zdarzy,a moze byc jeszcze gorzej...postanowilam rzucic to w cholere i wracac do domu po niedzieli...bo skoro na mysl o wyjsciu do pracy dostaje wewnetrznej histerii, to nic dobrego z tego nie wyniknie,zaczynam wpadac w paranoje,z ktorej myslalam,ze juz prawie wyszlam....jak wrece do domu i bede miala blizej rodzine i przyjaciol,bede mogla sie wyspac,odpoczac,odstresow ac,robic to, na co mam ochote, to moze mi przejdzie,moze bedzie znowu dobrze,tak jak jeszcze bylo tydzien temu...z 2 strony,wiem,ze to nie zalezy od tego,gdzie sie jest,ale potrzebuje odmiany,za 3,5 miesiaca zaczynam wymarzone studia i chcialabym do tej pory dojsc zupelnie do normalnosci,osiagnac wymarzona wage,ktora stracilam w zeszlym roku, przejsc na utrzymanie i pozwalac sobie na drobne grzeszki i uwolnic sie od ciaglego myslenia o jedzeniu, bo teraz znowu jem,nawet jak mi sie nie chce...no i wlansie tez mnie przygnebia to,ze nie mam juz zapasow z Polski,a tu wszystko drogie i nie moge sobie pozwalac na kupowanie jedzenia,jakie bym chciala,bo wydalambym znaczna czesc tego,co chce odlozyc. jedyna rzecza,dla ktorej chcialam tu byc jeszcze kilka tygodni,sa pieniadze.ale nie one sa najwazniejsze,bo jesli z moja psychika ma byc coraz gorzej,zamiast lepiej,to one nie sa tego warte...czytam na biezaco wszystji co piszecie,zadziwiajace jak podobne sa nasze zachowania... przegladalam archiwum i widzialam zdjecia niektorych z Was,naprawde ladne i zgrabne z Was dziewczyny, dlaczego my sie tak meczymy i zadreczamy tym jedzeniem...czy to wszystko moze byc normalne... ![]() to ja Wam siebie tez pokaze, zebyscie wiedzialy,z kim macie do czynienia: www.88forgetmenot88.fotka .pl to sa fotki sprzed 2 tygodni,kiedy postanowilam przestac spogladac w przeszlosc,ale widocznie do konca sie tak nie da. ale bede dobrej mysli, ze wszystko sie ulozy wkrotce...
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Niezapominajka - masz po prostu przepiękną sylwetkę, w ogóle to z ciebie śliczna kobieta
. Zadręczasz się absolutnie ZBYTECZENIEOde mnie dobranoc wszystkim, powoli zmierzam do końca czytania, jak zawsze nie zrobiłam planu, mam tylko poczytane, no wierzyć będę w to, że coś zapamiętam a i jeszcze znajdę czas na nauczenie. Jeszcze tylko patofizjo żołądka i jelit i zmykam w krainę snów i spokoju i zadowolenia osobistego pomarzyć sobie o lepszych czasach... Niestety sobota upłynęła pod znakiem wielkiego podjadania, czyli znowu ból brzucha, to już był trzeci taki lichy dzień i jak zawsze mam w planie dziś wstać pozytywnie nastawiona i zaliczyć dzień na plus...no obaczymy... . Zmykam, niech przynajmniej co naśpię, choć z moim lenistwem to na brak snu akuratnie nie narzekam...jestem zdolna zasnąć na zawołanie, tak mam o dziurki w nosie tej nauki i ciągłego sterczenia na tyłku z nosem w książkach...I przepraszam, że ciągle zrzędzę, ale wizja przyszłości mnie przeraża absolutnie...Jak nie zdam to czeka mnie całe aż 7dni błogiego lenistwa wakacyjnego...nic tylko się wieszać... .Dobranoc kochane
|
|
|
|
#3163 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
więc musi nie możliwe żebyś wszystko zapomniała i będę za ciebietrzymać kciuki![]() Tylko powiedz kiedy.
|
|
#3164 |
|
Rozeznanie
|
Krytia, a ja tez mogę link do profilu na nk?
|
#3165 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale wiedz, że tak jak inne dziewczyny , uwżam , że jestes śliczna, chudziutka, bardzo masz subtelną i delikatna urodę. Taka własnie jak niezapominajka |
||||||
|
|
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też bym poprosiła
|
|
|
|
#3167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wyglądasz jak modelka, absolutnie się nie odchudzaj bo naprawdę nie masz z czego, a możesz tylko zaszkodzić Sobie, Agatko- odezwij się , proszę, bo bardzo sie martwię o Ciebie ![]() ps. To było wahanie, dziś znowu 0,5 kg mniej, aż człowiekowi lżej na serduchu ![]() Wiem wiem - > panikara ze mnie![]() ![]() Miłego dnia ślicznotki
|
|
#3168 | ||
|
Zadomowienie
|
wysłany
Cytat:
Mnie? Cytat:
Nie wiem ja chyba też poczułabym się lepiej gdybym zobaczyła to 0.6 kg mniej ale trudno nie zważe się, dopiero w piątek. Słucham sobie Linkin Parka. Tylko tak dziwnie wspomnienia wróciły. Ale ide na basen dzisiaj i sobie popływam.
|
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
Krytia śliczna z Ciebie dziewczyna! Na prawdę! Świetnie wyglądasz na tym zdjęciu... powiedziałabym, że jesteś nawet za chuda, więc nie martw sie i jedz na zdrowie!
![]() ps. wysłałam Ci zaproszenie
|
#3170 |
|
Wtajemniczenie
|
Krytia, taaak
![]() No widzisz funky! Tylko ja tutaj tyję na U ^^ |
|
|
|
#3171 |
|
Rozeznanie
|
Annie, ja jak przeszłam na U to też przytyłam- nie dużo, może kilogram, 1,5 (w sumie objętnościowo bardziej niż wagowo ;-)) a później samo to zleciało jak organizm przezwyczaił się do większych porcji. Więc nie martw się!
|
#3172 |
|
Wtajemniczenie
|
Annie można powiedzieć, że ja również przytyłam na U, niewiele i jak Demita- bardziej objętościowo niż wagowo, bo zakryły mi się kości.
Niezapominajka- nie odchudzaj się, proszę, przecież wiesz, że nic dobrego to nie przyniesie...nie jesteś wcale gruba, wręcz przeciwnie- z czego chcesz ty się odchudzać ? ![]() Właśnie, Toffie my tutaj chcemy ładniutkie P ujrzeć Agness, jejku, przecież wiesz, że to ta chora obsesja ruchu ... nie możesz się jej poddawać. I przepraszam, że nie pamiętam, ale korzystasz z pomocy psychologa ?
|
#3173 |
|
Wtajemniczenie
|
Krytia no i tak będzie niedługo
Bo jesteś silna, nawet nie wiesz jak! Ja Cię podziwiam, bo gdyby nie lekarze to ja bym z przytyciem cackała się jak nie wiem, albo czekała na śmierć. Ja w pewnym momencie chciałam już przytyć, ale nie starczyło mi siły. Po prostu mi zwisało. Cały dzień leżałam w łóżku i spałam. Potem miałam dzień aktywności i coś chciałam robić, dużo biegałam, ćwiczyłam no i jadłam tyle ile dałam radę upchnąć, ale to było jakieś 800 kcal i potem znowu następnego dnia totalny brak sił i cały dzień przesypiałam, albo oglądałam TV i nic nie jadłam A ty jesteś dzielna! I kiedyś osiągniesz to czego chciałaś ![]() Niezapominajko śliczna z Ciebie dziewczyna Niech żadna R Ci nawet po głowie nie chodzi !
|
|
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/13236109
Hipnotic kochana jestes ![]() . Tobie też się wszystko uda
|
#3175 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Dziewczynki za mile slowa
wiecie jak to jest...niby 1,5 kg mi brakowalo tylko do wymarzonej wagi (teraz to pewnie wiecej po obfitym tygodniu), niby juz starczy ale ja sie boje, ze ruszy lawina i znowu zaczne tyc i tyc...az bedzie blisko 70 kg.... ![]() takze bede sie starala mimo wszystko zrobic lekka redukcje i dojsc do 57, a potem to juz ladne utrzymanie. i tak od dluzszego czasu nie zdarzylo mi sie zjesc mniej niz 1500 kcal, chudlam nawet jedzac 1800, bo mialam aktywny tryb zycia, teraz chce wrocic do Polski i ruchu tyle nie bedzie,ale wypoczne i nie bede moze miala takich napadow glodu...poza tym bede mogla jesc, co bede chciala, a nie patrzec na ceny i kupowac tylko tanie rzeczy zeby oszczedzic.a co do wagi, to najmniej wazylam kiedys 54-55 kg, ale teraz nie chce tak nisko schodzic, bo to juz jest niedowaga i moge miec problemy z okresem. jesli zejde do 57 i bede miec z nim problemy, to tez przytyje z wlasnej woli odrobine, na razie przy obecnej wadze jest wszystko ok, choc kiedys nie bylo, ale pewnie dlatego,ze teraz duzo jem i sie ruszam,a kiedys nie jadlam prawie nic...
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, że wielu się to udało jak choćby Ajjiii (jej milion kcal ) i Mangolince no i Krytii niezapominajkaaaaaaaaaaaa aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ja tez tyję na U
nie martw się to się kiedyś unormuje
|
#3179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania ja tez na poczatku tyłam na U, organizm musi miec czas, by troche przyspieszyc
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
a cześć
co tam? ![]() wiecie coooo? zaczynam akceptować siebie. to dziwne kupiłam sobie super spodenki i w ogóle, trochę inaczej patrzę na swoje ciało - dostrzegam obok wad również zalety. ale żeby nie było tak dobrze - ostatnio więcej jem. to nie problem, problemem tu jest moje myślenie pt. "w sumie jestem całkiem ładna, ale jak dalej będę tak jadła, przytyję i nie będę się (znów) akceptować". aa...![]() ale we wtorek idę do psychologa od spraw odżywiania i nie tylko. w sumie myślę, że to dobra decyzja
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

normalnie padam! byłam na zawodach, biegłam pierwszy raz w życiu 1500 m i tak mnie to zmęczyło, że zjadłam kolację (ogromniastą i magnum ale wyrzutów brak
przed chwilą wstałam i zaraz znów idę 

Ale ja już dostałam okres
a mogłabys mi powiedziec jakie miałaś BMI, kiedy go dostałaś, ile kcal mniej więcej jadłas i przez jaki czas. Bardzo bardzo mi zależy
A tak jwielbiam w nie grać. ale włoski i tak super kolor
. Zaczęłam dziś redukcyjnie, ale zaraz po śniadaniu się opamiętałam
!