![]() |
#4591 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a my z TZ mamy teraz wspolny stres w zwiazku z jego klasa...jest wychowawca I klasy technikum.wrocil wczoraj z pracy i dzwoni pyta czy moze wpasc bo musi KONIECZNIE ze mna pogadac...myslalam ze znowu cos pzreskrobalam albo jego mamusia znowu cos wymyslila...a on mi mowi ze kilku jego uczniow dalo mu cynk ze jeden z kolegow pisze im na gg ze chce sie powiesic zeby zrobic prezent slubny swojej siostrze ktora ma slub za 2 tygodnie!!!!! ![]() ![]() ![]() aha w niedziele ,,spadlismy z ambony"...wczoraj wiekszosc znajomych jak nas spotkala smiala sie czy nad dupka nie boli... no co jest panienki ![]() ![]()
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-17 o 12:25 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
LiStar u mnie to zaklinanie Ci wyszło!!! mamy piękne słoneczko!!!Machnę jeszcze tylko kilka wykresów ,wkleję w pracę bambusy i inne konopie i lecę po truskawki
![]() ![]() toverek83 kurcze przerypane z tym uczniem. Ale to dobrze świadczy o Twoim TZ skoro uczniowie mu ufają. Eh zawód pedagoga to poważna misja!A tylu się do tego nie nadaje...aż strach |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i tez sie boje burzy zwlaszcza za dnia... ja juz nie kibicuje... szkoda czasu... przez 90 min mozna samemu druzyne pilkarska zrobic ![]() Cytat:
![]() Ja tez na zaklinam slonce... opgoda za oknem potworna ![]()
![]() |
#4594 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() toverek83 dobrze że Twój TŻ w porę zareagował bo mogło to się bardzo źle skończyć. myślę, że powinnas Mu teraz uświadomić ile dobrego zrobił-ile bólu zaoszczędził-teraz tylko trzeba pomóc chłopakowi-pomoc psychologa, może na początek Twój TŻ będzie mógł z nim porozmawiać, może łatwiej sie otworzy. Najważniejszę, żebyś była obok-Razem to nawet milczy się pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
Ja tez myslałam o zywych kwiatkach we włosach ale zdecydowała sie na cos takiego
#4596 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wyślę Ci troszkę mojego słonka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zobaczcie jakie wyzwania przynosi kazdy dzien....zrobie pozniej zdjecie sukienki jaka kupilam na poprawiny i wkleje.... dziekuje Wam kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czekamy na zdjęcia kiecki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() nareszcie udało mi się do Was zajrzeć - tyle stron naskrobałyście, że nie wiem czy uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu. W pracy na razie cisza jak makiem zasiał - chbya ktoś pomyslał, że tak długie odstawienie od wizażu może grozić choroba nerwową ![]() U nas przygotowania stoją w miejscu. Ja zobojętniałam na wszystko. Nie wiem jak mi się uda kupić materiał na suknie, jak wszystkie hurtownie pracują do 16-17 :/ Mam sama kupić materiał (mialam jechać z krawcową, bo była z inną klientką umówiona, ale ją odwołała i nie byłyśmy razem) i trochę mnie przeraża, bo ja sie na tym zupełnie nie znam, a materiały mają być łączone, więc musza jakoś "teksturą" do siebie pasować. Z tych powodów już mi wszystko jedno czy bedę miała tę suknię czy nie ... bez niej tez można wziąć śłub ![]() Wczoraj moja siostra odebrała suknie od krawcowej (innej). Suknia, mimo, że na wstępie miała być inna jest sliczna, bardzo delikatna i bardzo pasuje Siostrzyczki ![]() Stresuję się tym jej ślubem chyba bardziej niż swoim .... to juz za dwa tygodnie! Ja musze sobie kupić jeszcze kreacje ![]() Cytat:
Ja pisze tyle czasu, że Wy w tym czasie juz pewnie pare stron zapełniłyście ![]() edit: no i mialam racje ![]() Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-06-17 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuje waszej porady, mam sukienke taka jak na zdjeciu i chcialabym tez taka fryzure jak na zdjeciu obok, ale nie wiem czy bedzie welon pasowal....myslalam o jakims kwiatku wlasnie......a jak welon to krotki , nie taki jak ma modelka
hmmm, nie wiem dlaczego zdjecia sie nie wyswiatlaja??
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-17 o 12:26 Powód: post pod poste, |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Rozeznanie
|
ja nie widze tych ostatnich zdjec tej sukni i wloskow
![]() ![]()
#4602 |
Zakorzenienie
|
sprobuje jeszcze raz zalaczyc, nie wiem co jest grane?
#4603 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiec wg mnie to bedzie wygladalo pieknie z welonem takim zwyczajnym jak ma kobitka na fotce nawet krotkim ![]() praktycznie do kazdej sukni pasuje welon do tej tym bardziej ![]() czekamy na fotki z przymiarki ![]()
![]() |
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niech Ci dobrze służy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do kwiatów to sama miałem żywy kwiat we włosach. Wszystko zależy czy kwiat jest świeży i jak jest przygotowany przez florystkę. Ja miałam tulipana i trzymał sie super (wbrew opiniom, że tulipan padnie). jeśli obawiacie się, że po jakimś czasie będzie nieładnie wyglądał,poproście o dwa (jeden zmienicie przed północą), ja tak miałam zrobić, ale ktoś przez pomyłkę wyrzucił mój kwiatek, mimo to dobrze trzymał się tulipan przez całą noc. możecie zobaczyć na zdjęciach, które wkleiłam. Także polecam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Zadomowienie
|
Też nie jestem w stanie tego zrozumieć
![]() Ja do tej pory nie miałam styczności (nie korzystałam) ze zmywarkami, ale nie widziałam, żeby u znajomych coś się niszczyło przez zmywarkę ,... chyba że dana rzecz nie byla przystosowana i wtedy trzeba ręcznie. Zresztą się nie wypowiadam bo jestem laik w tych sprawach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Dlatego Martuś ja wolę kubki niż szklanki
![]() ![]() Jejku dziewczynki taka pogoda a ja ślęczę nad pracą i w dodatku komp mi wariuje!!!! Wydrukowałam część pracy a tu proszę- zamiast czcionki 12 wyszła 8! I jak tu nie zwariować?? I jeszcze przez jakieś 2 godziny nie mogłam wdepnąć na wizaż ![]() Ale za to podgoniłam z robotą i przy okazji praktycznie obiadek mam cały przygotowany. Mi strasznie podobają się kwiaty we włosach zwłaszcza ciemnych. Ja sama włosami się akurat nie mogę pochwalić- są zdrowe, błyszczące ale cieniutkie. W związku ze stresem związanym z kupnem mieszkania zaczęly wypadać jak nigdy przedtem ale od czego jest KWC? Zastosowałam ampułki Radical i jestem w szoku po efektach jakie daje!!! Do tego szamponik i odżywka z Joanny (apteczka babuni) na którą wcześniej w sklepie bym nie spojrzała. Hmm można powiedzieć że moje włosy wyglądają teraz lepiej niż kiedykolwiek ![]() Z cerą nie ma większych problemów ale chcę jeszcze iść na oczyszczanie. Muszę być piękna w dniu ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Ja naprawdę lubię myć naczynia
![]() Idę teraz umyć sobie szklankę na kawkę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
A ja nie
![]() PS. Zmieniłaś znowu avtarka. ![]()
#4611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4612 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toverek83 Twój TŻ zachował się bardzo dojrzale ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja jestem za Holendrami - mam nadzieję, że się nie pobijemy tutaj ![]() Cytat:
![]() U mnie zastój ze ślubnymi przygotowaniami ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Jasne! Łatwiej o zmianę avatara niż we własnym wyglądzie, szczególnie przed ślubem
![]()
#4615 |
Rozeznanie
|
Post 4464 i gdzieś wcześniej wrzucałam. Tutaj na zdjęciu widać ten kwiat.
Lilia jest duża i mocno pachnie, ale każdy kwiat jak jest świeży i dobrze przygotowany to się nadaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kwiaty fenomenalne...szkoda ze makijazu nie widac ![]() i zagadzam sie w 100% ze wszystko zalezy od tego jak kwiat jest przygotowany ![]()
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Przekopałam teraz wątek i mam kilka słów do Tiffi.
![]() Przeczytałam całą Twoją ślubną relację, ech łezka mi się w oku zakręciła. Zdjęcia piękne, miałaś ładne upięcie włosów i w tej sukni wyglądałaś bardzo elegancko i kobieco. Biżuteria, którą ubrałaś była trafionym dodatkiem. Ślicznie się mieniła i dodawała Tobie uroku. Jestem pod wrażeniem. ![]()
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
no ja te już jakiś czas biorę - około 3 miesiące będzie na ślubie - to może już coś zadziałają - w sumie to jakichś strasznych problemów nie mam, ale idealnie też nie jest - tak profilaktycznie bardziej
![]() W aptece mówiła mi farmaceutka, że co najmniej 2 miesiące. tiffi1 olśniewająco wyglądałaś po prostu *_* no ja się boje trochę tego zapachu lilii.. ale ten bukiet bardzo mi się spodobał... w sumie tulipany były od początku moimi faworytami, ale potem ktoś mnie wystraszył że takie nietrwałe :P ale tak sobie myślę, że skoro je już przetestowałaś to oże i ja się zdecyduję jeżeli nie będzie z nimi problemu w sierpniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.