![]() |
#1111 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rossman - część III
z fitelli smakow to jest jeszcze czarna wersja by ewa minge- smaki
czekolada z miętą czekolada z kokosem czekolada z pomarańczą jest jeszcze fitella sliwkowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do tego co sie dzialo z Wizazem, to tu jest odpowiedz --> https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7948102]z fitelli smakow to jest jeszcze czarna wersja by ewa minge- smaki
czekolada z miętą czekolada z kokosem czekolada z pomarańczą jest jeszcze fitella sliwkowa[/quote] wszędzie szukam tych czarnych fitelli i nigdzie nie mogę znaleźć. wiecie może czy są w jakiejś sieciówce typu tesco albo coś ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wielu wątkach poznikały ostatnie 2-3 wiadomości. Szkoda ;( Pewnei kupiłaś babydream? Tez dobry, ale hipp lepszy. Chociaż... Kwestia gustu moze- hipp nie ma żadnych wypełniaczy (dwa olejki+parfum), ale babydream więcej składników. Cytat:
![]() Już pisałam, że były bez oznaczeń CND. Ale dziwne, bo an wileńskim jest teraz w cenie starej. Naprawde dziwne. Cytat:
Smaki fitelli sa jeszcze nowe, w czarnych opkowaniach:
Wychodzi an to, ze jest razem 9 smaków. A co do życiowych dołków wielki Hug dla Ciebie, dziewczyno ![]()
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
(wczorajszy post, który zapisłam do notatnika żeby umieścić jak wizaż zacznie działać, hyhy)
Wczoraj: zakupy w realu. buszuję w marynatach do mięs, nagle w ręce wpadła mi fitella w czarnym opakowaniu, pomarańczowa, sygnowana przez Ewę Minge (co mnie zdziwiło, co ma ruda do muesli?). Pomarańczowa wylądowała w koszyku, a ja podreptałam na łowy pozostałych. Sąąąą, przy muesli, śliczne, cynamonowej tez nie mogłam się oprzeć. Także w sklepach REAL są wszystkie. W cynamonowej już się zakochałam, pomarańczowa czeka na dzisiejsze pałaszowanie. (A Ewę Mingę spotkałam ostatnio w Promenadzie. Boże, kobita paskudna jest. W Tv wygląda jak plastik, w rzeczywistości to bijący po oczach sztucznością plastik :O ach ci słynni projektanci, im więcej kiczu tym więcej sławy, jak dla mnie ona sama jest równie potworna jak jej ciuchy) Weekend chce peelingu? Najtaniej i najprzyjemniej- gąbka syrenka. Od teraz kończe z peelingami, bo działnie to samo, wychodzi o wiele taniej i nie trzeba gonić drobinek które lubią się potem chować w różnych zakamrkach ciała (brrr) AryaxD a którego peelingu używałaś? tej nowej serii an trądzik? Też jest beznadziejny- w użyciu. Podraznia strasznie. Próbuję go rozgryźc czy to podraznienei czy działanie kwasu salicylowego, jesli to drugie, to mzoe jakoś się przemogę i wytrzymam...
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki agacior ![]() co do fitelli t dziś spr w carefourze-oby zbyt drogie nie były!! w rossmanie na centralnym widziałam tonik malwy,ale nie wiem w jakiej cenie bo pod nim była cena mleczka...ehhh...w poniedziałek mogę sprawdzić jeśli chcecie ![]() ![]() za każdym razem jak kupowałam timotei(znaczy się dwa razy)ekspedientki były świetnie poinformowane ![]() a mogłybyście mi polecić jakiś piling do buzi,ale taki co by nie wysuszał skóry.kiedyś miałam lirene enzymatyczny,ale nie usunął żadnych zaskórników...cerę mam...hmmm...odwodnioną?w rażliwą?mieszaną?każdej po trochu,ale zawsze po umyciu wodą czuję ściąganie i czasem pieczenie (a podobno pieczenie to tyle radości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1117 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
po prostu Em :)
|
agacior89, a po ile fitelle są w Realu?
![]()
![]() |
#1119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze st.ives? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczajacy.html ma dobre recencje aczkolwiek wersja trądzikowa mnie wysusza. Ten ma też bardzo dobre recenzje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ymatyczny.html i ładny skład ![]() Cytat:
![]() oliwka jakakolwiek, ale właśnie się na tych johnsonowskich przejechałam- na tłustej skórze sie nie sprawdzają.
![]() |
#1121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Paraffinum liquidum, glycine soja oil, olea europaea fruit oil, bisabolol, tocopherol, parfum. ![]() ![]() EDIT: tak we własnym zakrecie analizując, to chyba skład nie jest zły oprócz tego ostatniego składnika ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wrocilam ze Skarbow Urody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale kochane te małe próbki serum Eveline!!! ![]() Gratuluję łowów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | ||||||
Rozeznanie
|
W tym co zaginęło pisałam ze kupiłam fitelle
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jejku a u mnie panie są miłe-jak pisałam juz sama mnie od razu poinformowaa o tym ze drugi zel Timotei dostanę za grosz, a kupowałam w pierwszy dzień promocji...i powiedziała mi kiedy będa znowu fitelle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale polecam też peeling Lirene ten w pomarańczowym opakowaniu-uwielbiam jego grapefruitowy zapach ![]()
![]() |
#1126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A widzialyscie moze u siebie Rossmannach te lakierowane torby co sa w gazetce za 17,99? Nie moglam u siebie jej oblukac, a pomyslalam, ze moze przyda sie jako torba plazowa. Dajcie znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Agacior pomóż ![]() Yoriko a dla dzieci 30 jest niestabilna, 50 juz tak ![]()
![]() |
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
agacior89: a Ty szukasz tego toniku urody
![]() ![]() co do mleczka sun ozon, to mnie wprawdzie nie uczula, ale strasznie wysusza, dlatego musze pod niego jeszcze balsam stosować. A samoopalające jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mańcia ![]() ![]() ![]() wow ![]() ![]() ![]() wogóle to mi sie wydaje że w większych miastach chyba mieliście więcej stoisk i próbek ![]() niektórych ze zdjęć nigdzie nie widziałam ![]() ![]()
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
a ja przyjechalam do domu rodzinnego a mama wyciaga kartoniik.. fitelli rozne smaki
![]() ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() poczytam i coś wybiorę i kupię ![]() ![]() a w reducie kupiłam 2 czarne fitelle-kokosowe....z braku mleka jem na sucho i więcej nie kupię...teraz muszę jeszcze spróbować tej pomarańczowej i miętowej(uwielbiam lody i czekoladę miętową ![]() dziewczyny wszystkie jesteście suuuper ![]() ja się dziś tyle nachodziłam,że ledwo nogi czuję....już 3 dzień dreptałam po wawie...a z oszczędności biletu nie kupowałam,żeby zaoszczędzić na zakupy w rossmannie ![]() ![]()
![]() |
#1139 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Ale za to mam syrenę antycelullitową ![]() ![]() Dziewczyny,dzięki Wam przeszłam cały przystanek i to na dodatek błyskawicznie.Byłam pare minut po 10,więc nie było kolejek i za to dla Was ![]() ![]() Podsumowując.Wydaje mi się,że na festiwalach w innych miastach było więcej próbek,były nawet gazety.We Wrocławiu widziałam tylko Top Gear na jakimś stoisku dla facetów.Na wielu stoiskach trzeba było się prosić o próbki,a Wibo pod tym względem przebiło wszystkich.Mi się udało zdobyć błyszczyk,tylko dlatego że podeszły inne dziewczyny i spytały się wprost czy mogą dostać,a że ja stałam obok więc też się załapałam.Kosmetyczkę też dostałam przez przypadek,przyszły do hostessy koleżanki i im dała,zobaczyły to inne dziewczyny więc babka nie miała wyjścia musiała dać wszystkim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Konto usunięte
|
powiem tak, wszyscy sie podniecaja fitellą w tym ja tez
![]() ale jesli nie potrzebujecie jej do pracy, czy gdzies poza dom, to sie po prostu nie oplaca 50 g kosztuje srednio około 1 zł, czyli 250 g( jak zwykle platki to wychodzi 5 zl ) albo 10 opakowan czyli 500 g (10 zl ) bardziej oplaca sie kupic inne platki ale w duzym opakowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.