Rossman - część III - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-21, 09:43   #1111
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Dot.: Rossman - część III

z fitelli smakow to jest jeszcze czarna wersja by ewa minge- smaki
czekolada z miętą
czekolada z kokosem
czekolada z pomarańczą

jest jeszcze fitella sliwkowa
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 09:53   #1112
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
kupiłam wczoraj 3 fitelle-2 cynamonowe i jedną tropikalną...były jeszcze żurawinowe...cynamonową już zjadałam jedną na sucho,żeby spróbować pyszna.kupię jeszcze kilka to będę miała na później
dziewczyny,jeśli interesują Was kosmetyki Bourjois to w superpharm jest promocja: -15%,a przynajmniej w złotych tarasach można sobie paznokcie pomalować lakierem szybkoschnącym(który ma się 5 dni trzymać na paznokciach-się okaże) a róż do twarzy kosztuje 29.50(coś około 29-30 zł)

a jakie są jeszcze smaki fitelli prócz:truskawki,tropikaln ej,cynamonowej,bananowej, żurawinowej???

a już myślałam,że to tylko ja nie mogę wjść na wizaż...ciekawe co się działo wczoraj cały dzień
[/COLOR][/COLOR]
Wejdz na strone fitelli, sa nawet smaki limitowane

A co do tego co sie dzialo z Wizazem, to tu jest odpowiedz --> https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=17
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 09:54   #1113
*angel1710**
Zadomowienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7948102]z fitelli smakow to jest jeszcze czarna wersja by ewa minge- smaki
czekolada z miętą
czekolada z kokosem
czekolada z pomarańczą

jest jeszcze fitella sliwkowa[/quote]

wszędzie szukam tych czarnych fitelli i nigdzie nie mogę znaleźć. wiecie może czy są w jakiejś sieciówce typu tesco albo coś ?
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 10:00   #1114
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
wlasnie coś mi nie pasowało z tymi postami
Dziewczyny, a oliwka musi być kochacznie ta Hipp?? Ja dziś kupiłam (nie w Rossmannie) taką oliwkę dla dzieci 500ml za 5zł z groszami myślicie, że nada się pod prysznic?

W wielu wątkach poznikały ostatnie 2-3 wiadomości. Szkoda ;(

Pewnei kupiłaś babydream? Tez dobry, ale hipp lepszy. Chociaż... Kwestia gustu moze- hipp nie ma żadnych wypełniaczy (dwa olejki+parfum), ale babydream więcej składników.

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
upsss, dubel. Ani@1987: porozglądaj się uważnie , u mnie tez nigdzie nie widziałam, a dzisiaj znalazłam na najniższej półce w ogóle nie oznakowany , ze to CND :/
Oo a jednak w Wawie sa jeszcze gdzieś za 3 zł?
Już pisałam, że były bez oznaczeń CND. Ale dziwne, bo an wileńskim jest teraz w cenie starej. Naprawde dziwne.

Cytat:
kupiłam wczoraj 3 fitelle-2 cynamonowe i jedną tropikalną...były jeszcze żurawinowe...cynamonową już zjadałam jedną na sucho,żeby spróbować pyszna.kupię jeszcze kilka to będę miała na później
dziewczyny,jeśli interesują Was kosmetyki Bourjois to w superpharm jest promocja: -15%,a przynajmniej w złotych tarasach można sobie paznokcie pomalować lakierem szybkoschnącym(który ma się 5 dni trzymać na paznokciach-się okaże) a róż do twarzy kosztuje 29.50(coś około 29-30 zł)

a jakie są jeszcze smaki fitelli prócz:truskawki,tropikaln ej,cynamonowej,bananowej, żurawinowej???

a już myślałam,że to tylko ja nie mogę wjść na wizaż...ciekawe co się działo wczoraj cały dzień

dostałam próbkę żelu pod prysznic aqulina o zapachu:pomarańcze i wanilia...pyyysznie pachnie poprawił mi trochę humor bo się nieziemsko wqrzyłam na pewną lekarkę
na dodatek cała świętojańska zakorkowana...wrrrrrrr wczoraj był super dzień-dzisiejszy jest do kitu...troszkę popłakałam i przeszło...najgorsze jest to,że jak się wqrzę to nie potrafię łez powstrzymać i ryczę nawet idąc ulicą ale mój tż się popisał...kupił mi słodkości,które zjadłam i owoce,którymi sie też na noc objadłam...a potem brzuch bolał:// przepraszam za ot

Hmm też myślałam czy by sobie nie sprawić nowego różu...

Smaki fitelli sa jeszcze nowe, w czarnych opkowaniach:
  • kokosowy z crunchy czekoladowymi
  • miętowy z kawałkami czekolady
  • pomarańczowy z kawałkami czekolady
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/

Wychodzi an to, ze jest razem 9 smaków.

A co do życiowych dołków wielki Hug dla Ciebie, dziewczyno też mi się się zdarza iśc ulica i ryczeć, też mnie jakiś czas temu lekarz wkurzył że wpadłam do domu ze łzami+ ojcec "czego ryczysz głupia". Ech, faceci.
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 10:07   #1115
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

(wczorajszy post, który zapisłam do notatnika żeby umieścić jak wizaż zacznie działać, hyhy)

Wczoraj: zakupy w realu.
buszuję w marynatach do mięs, nagle w ręce wpadła mi fitella w czarnym opakowaniu, pomarańczowa, sygnowana przez Ewę Minge (co mnie zdziwiło, co ma ruda do muesli?). Pomarańczowa wylądowała w koszyku, a ja podreptałam na łowy pozostałych. Sąąąą, przy muesli, śliczne, cynamonowej tez nie mogłam się oprzeć.
Także w sklepach REAL są wszystkie. W cynamonowej już się zakochałam, pomarańczowa czeka na dzisiejsze pałaszowanie.

(A Ewę Mingę spotkałam ostatnio w Promenadzie. Boże, kobita paskudna jest. W Tv wygląda jak plastik, w rzeczywistości to bijący po oczach sztucznością plastik :O ach ci słynni projektanci, im więcej kiczu tym więcej sławy, jak dla mnie ona sama jest równie potworna jak jej ciuchy)

Weekend chce peelingu? Najtaniej i najprzyjemniej- gąbka syrenka. Od teraz kończe z peelingami, bo działnie to samo, wychodzi o wiele taniej i nie trzeba gonić drobinek które lubią się potem chować w różnych zakamrkach ciała (brrr)

AryaxD a którego peelingu używałaś? tej nowej serii an trądzik? Też jest beznadziejny- w użyciu. Podraznia strasznie. Próbuję go rozgryźc czy to podraznienei czy działanie kwasu salicylowego, jesli to drugie, to mzoe jakoś się przemogę i wytrzymam...
Stary 2008-06-21, 10:27   #1116
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
W wielu wątkach poznikały ostatnie 2-3 wiadomości. Szkoda ;(

Oo a jednak w Wawie sa jeszcze gdzieś za 3 zł?
Już pisałam, że były bez oznaczeń CND. Ale dziwne, bo an wileńskim jest teraz w cenie starej. Naprawde dziwne.

Hmm też myślałam czy by sobie nie sprawić nowego różu...

Smaki fitelli sa jeszcze nowe, w czarnych opkowaniach:
  • kokosowy z crunchy czekoladowymi
  • miętowy z kawałkami czekolady
  • pomarańczowy z kawałkami czekolady
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/

Wychodzi an to, ze jest razem 9 smaków.

A co do życiowych dołków wielki Hug dla Ciebie, dziewczyno też mi się się zdarza iśc ulica i ryczeć, też mnie jakiś czas temu lekarz wkurzył że wpadłam do domu ze łzami+ ojcec "czego ryczysz głupia". Ech, faceci.

dzięki agacior
co do fitelli t dziś spr w carefourze-oby zbyt drogie nie były!!

w rossmanie na centralnym widziałam tonik malwy,ale nie wiem w jakiej cenie bo pod nim była cena mleczka...ehhh...w poniedziałek mogę sprawdzić jeśli chcecie
za każdym razem jak kupowałam timotei(znaczy się dwa razy)ekspedientki były świetnie poinformowane

a mogłybyście mi polecić jakiś piling do buzi,ale taki co by nie wysuszał skóry.kiedyś miałam lirene enzymatyczny,ale nie usunął żadnych zaskórników...cerę mam...hmmm...odwodnioną?w rażliwą?mieszaną?każdej po trochu,ale zawsze po umyciu wodą czuję ściąganie i czasem pieczenie (a podobno pieczenie to tyle radości)

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 10:48   #1117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
wszędzie szukam tych czarnych fitelli i nigdzie nie mogę znaleźć. wiecie może czy są w jakiejś sieciówce typu tesco albo coś ?
widzialam w carreofourze, w społemach
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 10:59   #1118
emememsik
po prostu Em :)

agacior89, a po ile fitelle są w Realu?
Stary 2008-06-21, 11:29   #1119
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnei kupiłaś babydream? Tez dobry, ale hipp lepszy. Chociaż... Kwestia gustu moze- hipp nie ma żadnych wypełniaczy (dwa olejki+parfum), ale babydream więcej składników.
Nie, ja kupiłam taką schleckerowską, bo tam mam blisko i byłam po ten balsam rozświetlający z Vanity Zaraz idę pod prysznic i przetestuję trik z oliwką
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 11:53   #1120
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
a mogłybyście mi polecić jakiś piling do buzi,ale taki co by nie wysuszał skóry.kiedyś miałam lirene enzymatyczny,ale nie usunął żadnych zaskórników...cerę mam...hmmm...odwodnioną?w rażliwą?mieszaną?każdej po trochu,ale zawsze po umyciu wodą czuję ściąganie i czasem pieczenie (a podobno pieczenie to tyle radości)
Pieczenie to tyle radości
Moze st.ives? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczajacy.html ma dobre recencje aczkolwiek wersja trądzikowa mnie wysusza.
Ten ma też bardzo dobre recenzje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ymatyczny.html i ładny skład

Cytat:
Nie, ja kupiłam taką schleckerowską, bo tam mam blisko i byłam po ten balsam rozświetlający z Vanity Zaraz idę pod prysznic i przetestuję trik z oliwką
Dawaj skład
oliwka jakakolwiek, ale właśnie się na tych johnsonowskich przejechałam- na tłustej skórze sie nie sprawdzają.
Stary 2008-06-21, 12:11   #1121
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Dawaj skład
oliwka jakakolwiek, ale właśnie się na tych johnsonowskich przejechałam- na tłustej skórze sie nie sprawdzają.
Proszę bardzo :
Paraffinum liquidum, glycine soja oil, olea europaea fruit oil, bisabolol, tocopherol, parfum.

EDIT: tak we własnym zakrecie analizując, to chyba skład nie jest zły oprócz tego ostatniego składnika ale chyba każda go zawiera
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 13:19   #1122
klajdla
Wtajemniczenie

Wlasnie wrocilam ze Skarbow Urody Bardzi fajnie bylo! No i bardzo duzo probek przytargalam ze soba do domu
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 13:21   #1123
mańcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam ze Skarbow Urody Bardzi fajnie bylo! No i bardzo duzo probek przytargalam ze soba do domu

No ja właśnie też było super,zaraz wkleję moje zdobycze.

Edit: Wklejam byłam razem z mamą dlatego tak dużo tego
mańcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 13:36   #1124
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mańcia Pokaż wiadomość

Ale kochane te małe próbki serum Eveline!!!
Gratuluję łowów
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-21, 13:37   #1125
Ani@1987
Rozeznanie

W tym co zaginęło pisałam ze kupiłam fitelletak jak pani mnie poinformowała były w pietek kupiłam 5 cynamonowych i 4 tropikalne...

Cytat:
wlasnie coś mi nie pasowało z tymi postami
Dziewczyny, a oliwka musi być kochacznie ta Hipp?? Ja dziś kupiłam (nie w Rossmannie) taką oliwkę dla dzieci 500ml za 5zł z groszami myślicie, że nada się pod prysznic?
Pod prysznic pewnie będzie ok, ale to ta hipp jest najlepsza do buzi bo nie zawiera parafiny

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
upsss, dubel. Ani@1987: porozglądaj się uważnie , u mnie tez nigdzie nie widziałam, a dzisiaj znalazłam na najniższej półce w ogóle nie oznakowany , ze to CND :/
Wiem ze tak robią i szukalm...ale nie ma
Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość
a j muszę powiedzieć że u mnie tonik uroda melisa dalej za 2,99 :p

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj w rossmanku!!

moje zakupki:
-chusteczki nawilżające alouette
- żele palmolive (ja- pomaranczowy z mieta, Tż-lawendowy odstresowujący )
- mleczko samoopalające sunozon (bez niego bym nie wyszła )
co do żeli to sie nawet nie zdzwiłam że pani zrobiła dziwną mine jak zapytałam o te promocje zapytała koleżanki która potwierdziła że taka promocja jest a jak wychodziłam to zrobiły obie takie dziwne miny... nierozumiem niektórych ekspedientek co im do tego że korzystam z promocji...
fitelli oczywiście nie było
Palmolive
Jejku a u mnie panie są miłe-jak pisałam juz sama mnie od razu poinformowaa o tym ze drugi zel Timotei dostanę za grosz, a kupowałam w pierwszy dzień promocji...i powiedziała mi kiedy będa znowu fitelle

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy u Was w Rossmannach jest baza pod tusz Miss Sporty? Szukam jej od jakiegos czasu i jak zagladam do szafy MS to nigdy nie ma
Ja kupiłam ją kiedyś w zestawie z tuszem...ale nie używam jej wcale-dla mnie nic nie robi

Cytat:
Jakiś czas temu widziałam w Stokrotce Premium w Plazie, ale nie jestem pewna czy są teraz?

Cytat:
Weekend chce peelingu? Najtaniej i najprzyjemniej- gąbka syrenka. Od teraz kończe z peelingami, bo działnie to samo, wychodzi o wiele taniej i nie trzeba gonić drobinek które lubią się potem chować w różnych zakamrkach ciała (brrr)
Dokładnieteraz juz ie bede kupowac peelingów bo syrenka najlepsza
Ale polecam też peeling Lirene ten w pomarańczowym opakowaniu-uwielbiam jego grapefruitowy zapach
Stary 2008-06-21, 13:42   #1126
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Pod prysznic pewnie będzie ok, ale to ta hipp jest najlepsza do buzi bo nie zawiera parafiny
Aha, to będę omijać buzię Jednak jeszcze nie używałam oliwki, bo musiałam się trochę "opalić" samoopalającym mleczkiem SunOzona... Słonko trochę zawodzi w tych sprawach ostatnio A samoopalacz+oliwka to chyba nie przejdzie Aha, pierwszy raz zastosowałam też te chusteczki samoopalające (też SunOzon)
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-21, 13:46   #1127
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Ja kupiłam ją kiedyś w zestawie z tuszem...ale nie używam jej wcale-dla mnie nic nie robi
No wlasnie opinie na KWC ma takie srednio zachecajace, ale poniewaz jest tania, chcialam dac jej szanse, z tym, ze nie moge jej kupic Ale moze sie rozmysle faktycznie...

A widzialyscie moze u siebie Rossmannach te lakierowane torby co sa w gazetce za 17,99? Nie moglam u siebie jej oblukac, a pomyslalam, ze moze przyda sie jako torba plazowa. Dajcie znac
Stary 2008-06-21, 13:51   #1128
Ani@1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoriko Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie nie odnośnie zapachu bo mi nawet podszedł, ale czy nie dostałaś uczulenia?? Ja posmarowałam całe ręce bo wyszłam wczoraj w bluzce z krótkim rękawkiem i mnie zsypało. Dobrze, że nie usmarowałam się cała. I teraz po tym uczuleniu boje się użyc Rossmannowego samoopalacza. A jak też mnie uczuli. A samoopalacza nie wezme przecież na ręce tylko.
P.S. Gdzie mogę się zapytać jaki składnik mógł mnie uczulić??
I teraz nie mam co zrobić z całą butlą balsamu a myślałam, że będe mieć tani i dobry Myślałam nad tym dla dzieci, ale nie znam się na składach więc nie wiem czy znów wyrzucić kase na darmo.
Ja w końcu jeszcze nie użyłam tego mleczka...ale mnie trochę przestarszyłaś
Agacior
pomóżTy po skaldzie odkryjesz co w tym mleczku moze uczulać?
Yoriko a dla dzieci 30 jest niestabilna, 50 juz tak
Stary 2008-06-21, 13:52   #1129
lily_of_the_valley
Zadomowienie

Cytat:
Sa w Piotrze i Pawle. Probowalam juz mietowa. Polega na tym ze czekolada jets mietowa i platki przechodza tym aromatem.
Stary 2008-06-21, 15:39   #1130
cochonnetta
Wtajemniczenie

agacior89: a Ty szukasz tego toniku urody jak coś to ja go dorwałam w rossmanie na świętokrzyskiej , tego co jest blisko Nowego Światu

co do mleczka sun ozon, to mnie wprawdzie nie uczula, ale strasznie wysusza, dlatego musze pod niego jeszcze balsam stosować. A samoopalające jest super
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 15:42   #1131
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

I serum 3d Eveline i widzę trzy kosmetyczki,całkiem fajne i próóóbek ile
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 15:47   #1132
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko niech Cię ręka Boska broni przed rossmannowskim peelnigiem do twarzy Synergen!!! Nie dość, że trze okropnie mocno, to jeszcze wysusza np. moją bezproblemową na ogół skórę na wiór!
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-21, 15:49   #1133
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:

Palmolive
Jejku a u mnie panie są miłe-jak pisałam juz sama mnie od razu poinformowaa o tym ze drugi zel Timotei dostanę za grosz, a kupowałam w pierwszy dzień promocji...i powiedziała mi kiedy będa znowu fitelle
ups miałam na myśli Timoteje hihi
mańcia
wow gratki z Lubelskich SU nie wyniosłam takich zapasów
wogóle to mi sie wydaje że w większych miastach chyba mieliście więcej stoisk i próbek
niektórych ze zdjęć nigdzie nie widziałam a szkoda

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 16:06   #1134
pani ćma
Zakorzenienie

a ja przyjechalam do domu rodzinnego a mama wyciaga kartoniik.. fitelli rozne smaki 20 opakowan w srodku, w pracy dostala i dala mi

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 16:22   #1135
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
a ja przyjechalam do domu rodzinnego a mama wyciaga kartoniik.. fitelli rozne smaki 20 opakowan w srodku, w pracy dostala i dala mi
Oj, ale ci dobrze
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 16:25   #1136
monika154
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
No wlasnie opinie na KWC ma takie srednio zachecajace, ale poniewaz jest tania, chcialam dac jej szanse, z tym, ze nie moge jej kupic Ale moze sie rozmysle faktycznie...

A widzialyscie moze u siebie Rossmannach te lakierowane torby co sa w gazetce za 17,99? Nie moglam u siebie jej oblukac, a pomyslalam, ze moze przyda sie jako torba plazowa. Dajcie znac
O.. widzę, że następna warszawianka Ja widziałam te torby wczoraj w Blue City.Ale wcale mnie nie zachwyciły .

monika154 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 17:03   #1137
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika154 Pokaż wiadomość
O.. widzę, że następna warszawianka Ja widziałam te torby wczoraj w Blue City.Ale wcale mnie nie zachwyciły .
No

Acha, czyli jakas tandeta te torby? No nic, w sumie to i tak nie tak tanio te 17,99
Stary 2008-06-21, 18:26   #1138
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Pieczenie to tyle radości
Moze st.ives? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...szczajacy.html ma dobre recencje aczkolwiek wersja trądzikowa mnie wysusza.
Ten ma też bardzo dobre recenzje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ymatyczny.html i ładny skład

dziękuję Ci ślicznie
tak jak pisałam,jeśli interesuje Cię tonik z malwy to widziałam w rossmanie na centralnym
Dawaj skład
Cytat:
Tylko niech Cię ręka Boska broni przed rossmannowskim peelnigiem do twarzy Synergen!!! Nie dość, że trze okropnie mocno, to jeszcze wysusza np. moją bezproblemową na ogół skórę na wiór!
na pewno nie kupię już żadnego produktu rossmanowskiego...kiedyś kupiłam ze 2 maseczki...i to był błąd...bo to dopiero było pieczenie(i nie sprawiło mi radości )

poczytam i coś wybiorę i kupię dziś w blue city kupiłam w super pharm maseczkę za 1.79(2x15 ml) wieczorkiem wypróbuję
a w reducie kupiłam 2 czarne fitelle-kokosowe....z braku mleka jem na sucho i więcej nie kupię...teraz muszę jeszcze spróbować tej pomarańczowej i miętowej(uwielbiam lody i czekoladę miętową )

dziewczyny wszystkie jesteście suuuper

ja się dziś tyle nachodziłam,że ledwo nogi czuję....już 3 dzień dreptałam po wawie...a z oszczędności biletu nie kupowałam,żeby zaoszczędzić na zakupy w rossmannie no i teraz odpoczywam buszując w wizażu

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 18:39   #1139
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:

wow,ja też byłam ale aż tyle nie przyniosłam.Dosyć długo stałam przy stoisku Eveline,bo zainteresowałam się tym rozgrzewającym serum,które tu zachwalałyście,ale pani była średnio zainteresowana wyjaśnieniem mi czegokolwiek,więc i tych miniaturek nie dostałam.

Ale za to mam syrenę antycelullitową .Byłam na stoisku i spytałam się pani czy ma może gąbki,bo słyszałam bardzo dużo pochwał na ich temat i chciałabym tylko zobaczyć jak wygląda antycellulitowa.Panie zdziwiły się,że syreny są tak popularne,więc powiedziałam im o Wizażu i że jak mają ochotę poczytać to jest taki wątek o Rossmanie Na koniec dostałam syrenę.Potem jeszcze strzelałam z łuku.
Dziewczyny,dzięki Wam przeszłam cały przystanek i to na dodatek błyskawicznie.Byłam pare minut po 10,więc nie było kolejek i za to dla Was .Brałam też udział w kilku konkursach,ale nic nie wygrałam .

Podsumowując.Wydaje mi się,że na festiwalach w innych miastach było więcej próbek,były nawet gazety.We Wrocławiu widziałam tylko Top Gear na jakimś stoisku dla facetów.Na wielu stoiskach trzeba było się prosić o próbki,a Wibo pod tym względem przebiło wszystkich.Mi się udało zdobyć błyszczyk,tylko dlatego że podeszły inne dziewczyny i spytały się wprost czy mogą dostać,a że ja stałam obok więc też się załapałam.Kosmetyczkę też dostałam przez przypadek,przyszły do hostessy koleżanki i im dała,zobaczyły to inne dziewczyny więc babka nie miała wyjścia musiała dać wszystkim.
Stary 2008-06-21, 18:46   #1140
Konto usunięte

powiem tak, wszyscy sie podniecaja fitellą w tym ja tez
ale jesli nie potrzebujecie jej do pracy, czy gdzies poza dom, to sie po prostu nie oplaca 50 g kosztuje srednio około 1 zł, czyli 250 g( jak zwykle platki to wychodzi 5 zl ) albo 10 opakowan czyli 500 g (10 zl ) bardziej oplaca sie kupic inne platki ale w duzym opakowaniu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości