Rossman - część III - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-21, 19:10   #1141
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Rossman - część III

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7953190]powiem tak, wszyscy sie podniecaja fitellą w tym ja tez
ale jesli nie potrzebujecie jej do pracy, czy gdzies poza dom, to sie po prostu nie oplaca 50 g kosztuje srednio około 1 zł, czyli 250 g( jak zwykle platki to wychodzi 5 zl ) albo 10 opakowan czyli 500 g (10 zl ) bardziej oplaca sie kupic inne platki ale w duzym opakowaniu [/quote]

masz rację!!t samo mi dziś tż powiedział
tyle,że ja nie jadłam do tej pory płatków cynamonowych...miętowych. ...pomarańczowych nie jadłam jeszcze a że uwielbiam te smaki to chcę spróbować i jeśli się zdecyduję na płatki to kupię crunchy..tyle,że jak kupuję całe opakowanie to i potrafię całe opakowanie zjeść w 1-2 dni ehhhh...dlatego przestałam je kupować...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 19:21   #1142
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
masz rację!!t samo mi dziś tż powiedział
tyle,że ja nie jadłam do tej pory płatków cynamonowych...miętowych. ...pomarańczowych nie jadłam jeszcze a że uwielbiam te smaki to chcę spróbować i jeśli się zdecyduję na płatki to kupię crunchy..tyle,że jak kupuję całe opakowanie to i potrafię całe opakowanie zjeść w 1-2 dni ehhhh...dlatego przestałam je kupować...
ja tez bardzo lubie crunchy, ale fitelle to ja potrafie na sucho czasem i 5 opakowan zjesc :|
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 19:22   #1143
mańcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość

Ale kochane te małe próbki serum Eveline!!!
Gratuluję łowów

No właśnie bardzo się z nich cieszę, bo używam tego serum. Każda ma 50ml, więc mam 150ml za friko

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

I serum 3d Eveline i widzę trzy kosmetyczki,całkiem fajne i próóóbek ile
Ja myślałam,że te kosmetyczki to puste są a tam w każdej kredka do oczu i ust(brąz), cień lub lakier i eye-liner oprócz tego co stanęłam przy tym stoisku to dostałam błyszczyk

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
mańcia
wow gratki z Lubelskich SU nie wyniosłam takich zapasów
wogóle to mi sie wydaje że w większych miastach chyba mieliście więcej stoisk i próbek
niektórych ze zdjęć nigdzie nie widziałam a szkoda
Sporo wszystkiego było, ale ten Festiwal wydawał mi się jakiś taki mały, po dwóch godzinach nie miałam co robić, a do tego niektóre panie jakieś takie dziwne;/ opryskliwe...

Cytat:
Napisane przez joanna_k Pokaż wiadomość
wow,ja też byłam ale aż tyle nie przyniosłam.Dosyć długo stałam przy stoisku Eveline,bo zainteresowałam się tym rozgrzewającym serum,które tu zachwalałyście,ale pani była średnio zainteresowana wyjaśnieniem mi czegokolwiek,więc i tych miniaturek nie dostałam.

Ale za to mam syrenę antycelullitową .Byłam na stoisku i spytałam się pani czy ma może gąbki,bo słyszałam bardzo dużo pochwał na ich temat i chciałabym tylko zobaczyć jak wygląda antycellulitowa.Panie zdziwiły się,że syreny są tak popularne,więc powiedziałam im o Wizażu i że jak mają ochotę poczytać to jest taki wątek o Rossmanie Na koniec dostałam syrenę.Potem jeszcze strzelałam z łuku.
Dziewczyny,dzięki Wam przeszłam cały przystanek i to na dodatek błyskawicznie.Byłam pare minut po 10,więc nie było kolejek i za to dla Was .Brałam też udział w kilku konkursach,ale nic nie wygrałam .

Podsumowując.Wydaje mi się,że na festiwalach w innych miastach było więcej próbek,były nawet gazety.We Wrocławiu widziałam tylko Top Gear na jakimś stoisku dla facetów.Na wielu stoiskach trzeba było się prosić o próbki,a Wibo pod tym względem przebiło wszystkich.Mi się udało zdobyć błyszczyk,tylko dlatego że podeszły inne dziewczyny i spytały się wprost czy mogą dostać,a że ja stałam obok więc też się załapałam.Kosmetyczkę też dostałam przez przypadek,przyszły do hostessy koleżanki i im dała,zobaczyły to inne dziewczyny więc babka nie miała wyjścia musiała dać wszystkim.
Co do Wibo to racja ale pani blondynka bardzo miła i doradzić potrafiła i bez problemu dała kosmetyczkę (sama z siebie) a widziałam,że tamta druga nie dawała tak chętnie i stała obrażona na cały świat.

Ja tylko skorzystałam z badania cery na stoisku Ziaji... a co dostawało się za badanie na innych stoiskach?

I jeszcze ciekawi mnie czy dawali coś na stoiskach, gdzie wykonywało makijaż

A z panią od Syrenek rozmawiałam, ale powiedziała,że nie może sprzedać Syrenki, nie pomyślałam o tym,żeby ją o nią poprosić bo dziewczyna mojego brata chciała, a ostatnio w Ross nie było;/

A w ogóle jak tylko weszłam do dorwał mnie pan z Johnson&Johnson i za odpowiedź na chyba trzy pytania dostałam głęboko oczyszczający rozgrzewający peeling CLEAN&CLEAR, wkładki Carefree Flexi Form i tampony O.B. (swoją drogą pan bardzo miły)

Jak pokazałam kuzynce próbki to męczy mnie,żebym jutro z nią pojechała (wtedy zaliczyłabym wszystkie przystanki, ale niebardzo mi się chce)
mańcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 19:39   #1144
dygotka8
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7953520]ja tez bardzo lubie crunchy, ale fitelle to ja potrafie na sucho czasem i 5 opakowan zjesc :|[/quote]

też bym zjadła,ale szkoda mi tak na raz zjeść cały zapas

czy używała któraś z Was tego pilingu??lub może wie gdzie gdzie można go dostać??

http://esentia.pl/Pulanna_Chinese_He...zny_p23699.htm

coś miałam jeszcze napisać,ale nie pamiętam co.....ehhh...skleroza ....a młoda jestem jeszcze przecież

Stary 2008-06-21, 19:43   #1145
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez mańcia Pokaż wiadomość

Ja tylko skorzystałam z badania cery na stoisku Ziaji... a co dostawało się za badanie na innych stoiskach?

I jeszcze ciekawi mnie czy dawali coś na stoiskach, gdzie wykonywało makijaż

A w ogóle jak tylko weszłam do dorwał mnie pan z Johnson&Johnson i za odpowiedź na chyba trzy pytania dostałam głęboko oczyszczający rozgrzewający peeling CLEAN&CLEAR, wkładki Carefree Flexi Form i tampony O.B. (swoją drogą pan bardzo miły)

Jak pokazałam kuzynce próbki to męczy mnie,żebym jutro z nią pojechała (wtedy zaliczyłabym wszystkie przystanki, ale niebardzo mi się chce)

Nivea-dostawało się kartonik,który "trzeba było" wymienić na torebkę z miniaturkami.
Garnier-książeczka z próbkami w ilości zadawalającej
Ziaja-nie badałam cery,ale wypełniłam ankietę i dostałam reklamówkę z tonikiem i kilkoma próbkami
Glis Kur-badanie włosów,nic nie dostałam, obok leżała próbka z maseczką (?) do włosów.
Olay-dostałam małą próbeczkę kremu i ulotkę.
Pantine-badanie włosów,nic nie dostałam,ale to był jeden z przystanków urody
Heden Shoulders-nic nie dostałam,podobnie jak Pantine

Aha na stosiku Whiskas i Pedigree nie dawali próbek karmy.Mój pies był zawiedziony,że nic mu nie przyniosłam

Makijażu nie robiłam,więc nie wiem co dawali.Jutro idzie moja mama,ja już nie mam siły.Męczę ją żeby przyniosła próbki Eveline ,bo Wibo to chyba jej się nie uda zdobyć.

Pana od Johnson&Johnson wogóle nie widziałam
Stary 2008-06-21, 19:46   #1146
MagdaP
Zadomowienie

Tez dzis bylam, ale dopiero po 11 (wczesniej egzamin), wyszlam tuz przed 18ta. Jutro ide drugi raz, bo dzis glownie stalam w kolejkach po kupony (a przy okazji badan). Tym razem nastawie sie na kolorowke bo widze ze tez mozna bylo cos dostac
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 20:01   #1147
mańcia
Zadomowienie

Cytat:
Nivea-dostawało się kartonik,który "trzeba było" wymienić na torebkę z miniaturkami.
Garnier-książeczka z próbkami w ilości zadawalającej
Ziaja-nie badałam cery,ale wypełniłam ankietę i dostałam reklamówkę z tonikiem i kilkoma próbkami
Glis Kur-badanie włosów,nic nie dostałam, obok leżała próbka z maseczką (?) do włosów.
Olay-dostałam małą próbeczkę kremu i ulotkę.
Pantine-badanie włosów,nic nie dostałam,ale to był jeden z przystanków urody
Heden Shoulders-nic nie dostałam,podobnie jak Pantine

Aha na stosiku Whiskas i Pedigree nie dawali próbek karmy.Mój pies był zawiedziony,że nic mu nie przyniosłam

Makijażu nie robiłam,więc nie wiem co dawali.Jutro idzie moja mama,ja już nie mam siły.Męczę ją żeby przyniosła próbki Eveline ,bo Wibo to chyba jej się nie uda zdobyć.

Pana od Johnson&Johnson wogóle nie widziałam
Dzięki

No to jutro się przebadam ciekawe czy powiedzą mi to samo co pani z Ziaji czy coś innego

No z Wibo jest ciężko, ale miałam akurat szczęście.

A opłaca się iść na te wszystkie przystanki? Coś ciekawego dawali w tej torbie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 20:09   #1148
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Dzięki

No to jutro się przebadam ciekawe czy powiedzą mi to samo co pani z Ziaji czy coś innego

No z Wibo jest ciężko, ale miałam akurat szczęście.

A opłaca się iść na te wszystkie przystanki? Coś ciekawego dawali w tej torbie?
hihi co do badań,to na każdym stoisku słyszałam co innego .Najbliżej prawdy była pani od badania włosów na stoisku Glis Kur.Bardzo ciekawe badanie włosów robiła Nivea-na koniec badania dostawało się jakiś specjalistyczny wydruk,ale ja po staniu w kolejce ponad 30 minut zrezygnowałam.Bardzo wolno to szło.

Zawartość torby to chusteczki Olay,szampon Pantine do rudych + odżywka,miniaturki olay,małe ciastka LU,smycz,podpaski,żel do włosów.Ktoś wcześniej wklejał zdjęcie tej torby.
Stary 2008-06-21, 20:15   #1149
mańcia
Zadomowienie

Cytat:
hihi co do badań,to na każdym stoisku słyszałam co innego .Najbliżej prawdy była pani od badania włosów na stoisku Glis Kur.Bardzo ciekawe badanie włosów robiła Nivea-na koniec badania dostawało się jakiś specjalistyczny wydruk,ale ja po staniu w kolejce ponad 30 minut zrezygnowałam.Bardzo wolno to szło.

Zawartość torby to chusteczki Olay,szampon Pantine do rudych + odżywka,miniaturki olay,małe ciastka LU,smycz,podpaski,żel do włosów.Ktoś wcześniej wklejał zdjęcie tej torby.
Właśnie tak przypuszczałam,że z tymi badaniami to różnie jest chyba pójdę na to badanie włosów na stoisku Nivea, bo najbardziej zależy mi na sprawdzeniu stanu moich włosków.
Dzięki za wszystkie informacje
Stary 2008-06-21, 20:16   #1150
MagdaP
Zadomowienie

Czesc przebadalam dzis a teraz czytam wasze komentarze i rozwazam strategie na jutro.Z drugim kompletem kuponow raczej dam spokoj. Przede wszystkim ewa - bo nie zdazylam wczoraj. Sprobuje pomanrudzic w eveline. Ogladalam stoisko ale jakos same z siebie panie probek nie dawaly. Wyglada na to ze warto postac w nivei. Przy cerze rozne wyniki wychodzily ale moze to zalezalo od czasu jaki uplynal od porannego smarowania i od miejsca badania - dolna szczeka troche mniej nawilzona. No i moze uda sie cos pozbierac z kolorowek.
Byla ktoras z was u pana przy stoisku L'oreal casting?
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 20:24   #1151
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

gratuluję łowów
ja też dziś byłam na "łowach" hehhe tylko ja za nie w rossmannie musiałam zapłacić w sumie to 75 zł a kupiłam
dwa materace nad wodę
szczoteczkę do mycia twarzy
zel i tonik synergen do cery trądzikowej
żele Timotei generalnie żaden mi się nie podobał i gdybym miąła za nie zapłacic normalna cenę to napewno bym nie kupiła ale za namową mamy wziełam fioletowy i zielony kremowy( nie pamiętam jaki sa a nie chce mi się iśc do łazienki)
dwie pasty vademecum i dostałam dwa dezodoranty bac
tusz wibo
no i farbę dla mamy ale juz neistety bez gratisu ahhh ale i tak tanio ( chyba heheh)
pewnie cos pominełam ale jak zobaczę to napewno dopisze hehe
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 20:25   #1152
istari
Paul's girl

ja byłam dzisiaj od 10 do 12. żadnych badań nie robiłam, bo tak jakoś średnio w nie wierzę wróciłam z torbą próbek i 4 puszkami pepsi bo co przechodziłam koło babeczki to mi jedną dawała a trochę się dziś nalatałam od wibo dostałam tylko błyszczyk (a i tak musiałam poprosić). dziwne było stoisko bielendy - 2 zaangażowane panie, ale żadnych próbek. ogólnie festiwal oceniam na plus
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 20:29   #1153
pani ćma
Zakorzenienie

zgadzam sie - nie oplaca sie kupowac fitelli i i dlatego ja kupuje ale dostac za darmo tyle opakowac fajnie

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 20:53   #1154
00aga00
Wtajemniczenie

Ja stwierdziłam, że muszę przystopować z kupowaniem tych zbędnych kosmetyków Jest tyle wydatków, a ja kupuję setny krem, balsam itd
W ramach katharsis wyprałam dziś ręcznie moje wszystkie kosmetyczki
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 21:03   #1155
dygotka8
Zakorzenienie

no i jak dziewczyny,a któraś z Was tego pilingu??
zastanawiam się też gdzie go znajdę...

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5475

wydaje mi się,że może być do moje cery dobry dziś zrobiłam jakiś z vichy( z próbki0później maseczka i krem i mam cudownie gładką buzię dawno takiej cudownej w dotyku cery nie miałam,mimo,że nie mam skłonności do wyprysków,itd

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 21:05   #1156
Nanusia76
Zadomowienie

Od paru dni wybierałam sie do Rossa, dotarłam dopero dzis - 130 zł. poszło od ręki . Obłowiłam się, ale nie udało mi sie kupić bielendy do cycuszków i pędzla do pudru- na to najbardziej liczyłam .
Ciesze się tym co zdobyłam:
- dla TŻ- pasta i płyn Sensodyne,
- dla TŻ- wkładki do butów Kiwi i krem do golenia Bond (mój kochany agent)
- herbatka bananowo- wiśniowa,
- 2 fitelle cynamonowe i 2 tropikalne,
- Bielenda do brzuszka bo ne było do biustu i musiałam sie jakoś pocieszyć
- 2 op. kapsułek Karoten z wit. E- jako przygotowanie do plażowania,
- Domol sprej do mebli, papier toaletowy Velvet, odświerzacz powietrza -Exotic orchids,
- Louette chusteczki nawilzane 2op.
- chusteczki samoopalające Sun Ozon- 2 op.
- pomadka zfiltrem- Isana,
- 2 szt. żelu Timotei, które pani policzyła mi za każdą 5.49 - zagapiłam się bo sprawdzałam datę ważności kapsułek z karotenem i zupełnie zapomniałam, że mam dopilnować ceny . Zauważyłam dopiero w domu jak sprawdziłam rachunek- myślałam, że dostanę wylewu .
Wybieram się do Rossa z wizytą w poniedziałek i poprosze o zwrot pieniędzy lub zapłace 2 gr. i poproszę o dwa dodatkowe żele. Nawet nie biore pod uwagę ,że moga mi odmówić , a jeżeli tak się stanie to poprosze kierownika i poinformuję go jaki ma kompetentny personel . Niech mi tylko odmówia, jak tam wpadne to
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 21:29   #1157
aako
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie tak samo tylko że z mamą dziś byłam z TŻ-i tu wielkie brawa dla niego bo wytrzymał

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Tez dzis bylam, ale dopiero po 11 (wczesniej egzamin), wyszlam tuz przed 18ta. Jutro ide drugi raz, bo dzis glownie stalam w kolejkach po kupony (a przy okazji badan). Tym razem nastawie sie na kolorowke bo widze ze tez mozna bylo cos dostac
Chyba też jutro pójdę. Bardzo fajna zabawa

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Byla ktoras z was u pana przy stoisku L'oreal casting?
Jeśli chodzi ci o stoisko z panem fryzjerem to ja byłam . Facet bardzo miły. Stwierdził że mam grube, piękne ekhm włosy i doradził kolor i troche pielęgnacji. Dostałam próbkę jakąś tam.
Z tym że babce przede mną powiedział że ma cieniutkie marniutkie włoski i próbki nie dał

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 21:36   #1158
Iwona 25
Zakorzenienie

Nanusia pewnie ja bym wróciła trzymam kciuki to zawsze stres,ale powinni oddać na bank..zdaj relacje
a swoją drogą!!!!jak mogłas niedopatrzyć!!!!!!! lanie Ci sie nalezy przecież wiesz ze kasjerki z Rossmana tylko czyhaja na takie ofiary jak Ty!!!!!!
więc oczekujemy Twojej poprawy

a tak swoją droga,to ja nie kupuje pasty Vademekum bo mam pełno dezodorantów
i żleu timotei też nie,wiec nie kusić mnie i innych nałogowych chomików
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:06   #1159
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Nanusia pewnie ja bym wróciła trzymam kciuki to zawsze stres,ale powinni oddać na bank..zdaj relacje
a swoją drogą!!!!jak mogłas niedopatrzyć!!!!!!! lanie Ci sie nalezy przecież wiesz ze kasjerki z Rossmana tylko czyhaja na takie ofiary jak Ty!!!!!!

Ja też nie kupiłam tych żeli Stoi ich trochę w łazience, czekając na zużycie...
PS. Mleczko samoopalające SunOzona powinno dostać Nobla
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:06   #1160
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
a co ma pasta do dezodorantów?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:07   #1161
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

sprzedawcy kasjerki tylko czekaja na takich gapowiczów. ja dziś kupowałam 2 pasty vademecum i facet przy kasie -kasjer mi wciska ciemnote ze nalezy mi się 1 dezodorant na to ja mu pokazuje ulotke gdzie wyraznie jest napisane 1=1 a on dalej swpje, to w koncu poprosiłam aby wezwał kierownika to od razu zmiękł i z taka smutną buzka : OCH AKURAT OSTANIE DWA .......... swoja droga jestem pewna ze chciał zostawic sobie jeden
dlatego warto upominać się o swoje .. IDZ I WALCZZ
Stary 2008-06-21, 22:12   #1162
Iwona 25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
sprzedawcy kasjerki tylko czekaja na takich gapowiczów. ja dziś kupowałam 2 pasty vademecum i facet przy kasie -kasjer mi wciska ciemnote ze nalezy mi się 1 dezodorant na to ja mu pokazuje ulotke gdzie wyraznie jest napisane 1=1 a on dalej swpje, to w koncu poprosiłam aby wezwał kierownika to od razu zmiękł i z taka smutną buzka : OCH AKURAT OSTANIE DWA .......... swoja droga jestem pewna ze chciał zostawic sobie jeden
dlatego warto upominać się o swoje .. IDZ I WALCZZ
bezczelność,ciekawe ile kazdy sie nahapał?tych dyzków
UMBRA- do pasty Vademecum dodaja dezodorant Bac kiedys znany a teraz....jakoś nie widuję
Stary 2008-06-21, 22:13   #1163
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Ja w końcu jeszcze nie użyłam tego mleczka...ale mnie trochę przestarszyłaś
Agacior
pomóżTy po skaldzie odkryjesz co w tym mleczku moze uczulać?
Yoriko a dla dzieci 30 jest niestabilna, 50 juz tak
Niestety, aż tak się dobrze nei znam poza tym każdego uczula co innego Mówisz o tym? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ungsspray.html jeśli tak to jedyne co w nim widzę to methylparaben, ale nie wiem ile go jest- raczej niewiele. Pozostaje jeszcze uczulenie na Dihydroxyacetone ale ten jest zawarty we wszytskich kosmetykach samoopalających.

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Mi ten kremowy(morela i coś tam) też za bardzo nie podpasował, ale przezroczyste sa w porządkuwysoko w składzie mają te wyciągi które mają zawierać, a nie tak jak np. Palmolive z algami, które wg producenta maja wyszczuplić a te algi na samum końcu składu(te kremowe tez zawierają wysoko wszystko-ale minus za to że są bardzo rzadkie)
Tak Agacior zmieniłam avatarka na moje zdjęcie zrobione na Festiwalu Rossmannaa co A wcześniej miałam Pocałunek Klimta...mój ulubiony obraz
A dzis kupiłam SunOzon 30 i na skórze pachnie całkiem ok...alkoholu nie czujejutro przetestuje bo cały dzień na słonku spędzęa juto będą u mnie fitelle, ale mnie nie bedzie...a w sobotę pewnie już znowu nie będzie
A i dziewczyny ja mam 2 minutki piechotką do rossmannaa jak wracam na piechotę z uczelnie to mijam po drodze 3, a troszkę inną drogą idąc to nawet 4

Ach właśnie, Klimt . Oststnio w supermarkecie widziałam ten obraz i tak się zastanawiałam "jak ten gościu się nazywał?". Nie udało mi sie zaszpanowac wiedzą i oczytaniem, niestey.

Cochonetta dzięki, ale już mam ten tonik I jakiś tonik z ziaji który dostałam na SU, wiec obecnie półka z tonikami czeka na opustoszenie.
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 22:15   #1164
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
bezczelność,ciekawe ile kazdy sie nahapał?tych dyzków
UMBRA- do pasty Vademecum dodaja dezodorant Bac kiedys znany a teraz....jakoś nie widuję
dohapał czy nie to mało ważne ale w jaki sposób ! własnie sposób jest bezczelny żeby tak w żywe oczy wcviskać kit? bo rozumiem kiedy klient nie wie , zapomniał ale w innym przypadku?????????? masakra
Stary 2008-06-21, 22:20   #1165
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Aga, proszę, błagam, daj fotki jak to wygląda. Nie zrobił zacieków? Naturalnie? Mocno brązowi? Bo aż mnie coś kusi na samoopalacz... Mnie... Pierwszego bladziocha Rp... Mnie... Ożesz Wy, kusicielki jedne....
OżeszWy...

Nie! Bede dzielnie czekał na promocję! :P
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:22   #1166
Nanusia76
Zadomowienie

Cytat:

Wiem, że "dałam ciała" z tym żelem- zamotałam sie , sprawdzałam date na karotenie i jeszcze mój TŻ popędzał bo " zakupy przed nami, ile mozna łazić potem będą kolejki"- do tego odpowiednia mina i same wiecie .
WIEM ! Jak mi w Rossmannie odmówią (to ich oczywiście ) a kosztami łącznie z odszkodowaniem za utratę zdrowia ,obciążę TŻ Tak czy siak, będę na plus.
Na pewno zdam relacje ,kto za to beknął ( Ross czy TŻ)
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:23   #1167
Iwona 25
Zakorzenienie

gwiazdeczko już dobrze...w końcu pozytywnie sie skonczyło

tak Nanusia relacja mile widziana hehe
Stary 2008-06-21, 22:26   #1168
Nelkaa
Zadomowienie

Oj jak dobrze że tu zajrzałam do Was dziewczyny! Dwa dni temu byłam w rossmannie i nawet wzięłam gazetkę, ale jakoś tak nie spojrzałam do niej, a tu widzę same promocje.
A co do gratisów- to racja trzeba się upominać bo inaczej nie dadzą

MOJE TWORY BIŻUTERYJNE
Nelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:29   #1169
justysiek
Zadomowienie

Ze mnie tez kiedys babka chciala zrobic glupka, jak byla kiedys ta promocja Dove balsam brazujacy plus krem gratis. Udawala, ze nie wie o co chodzi, potem jak jej pokazalam w gazetce, to powiedziala ze gratis jest probka kremu A chwile pozniej przy kasie kasjerka tez udala, ze nie wie o promocji, a jak powiedzialam, ze do balsamu jest krem, to zrobila niezadowolona mine i wyjela spod lady...
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:37   #1170
Ani@1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
ups miałam na myśli Timoteje hihi
mańcia
wow gratki z Lubelskich SU nie wyniosłam takich zapasów
wogóle to mi sie wydaje że w większych miastach chyba mieliście więcej stoisk i próbek
niektórych ze zdjęć nigdzie nie widziałam a szkoda
Dokładnie, chyba w Lublinie nie było w ogóle możliwości dostania niektórych próbek, ale były inne-coś za coś

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
a ja przyjechalam do domu rodzinnego a mama wyciaga kartoniik.. fitelli rozne smaki 20 opakowan w srodku, w pracy dostala i dala mi
Osz Ty jak Ci dobrzeja tu sie męczę żeby kupić te za 0.69(bo tak normalnie to mało się płaca...wiadomo)a Ty cała pakę dostajesz nooj fajnie i smacznego
Cytat:
dziewczyny wszystkie jesteście suuuper
ja się dziś tyle nachodziłam,że ledwo nogi czuję....już 3 dzień dreptałam po wawie...a z oszczędności biletu nie kupowałam,żeby zaoszczędzić na zakupy w rossmannie no i teraz odpoczywam buszując w wizażu
szalona

Cytat:
Ja stwierdziłam, że muszę przystopować z kupowaniem tych zbędnych kosmetyków Jest tyle wydatków, a ja kupuję setny krem, balsam itd
W ramach katharsis wyprałam dziś ręcznie moje wszystkie kosmetyczki
Ostatnio czuje coś podobnego..,nie zużywam nic do końcamam tyle kosmetyków...ciężko mi to pomieścić-ostatnio wpakowała "zapasowe" żele, mleczka, odżywki, szamponom, dezodoranty itp.itd...do dużej torby i schowałam pod parapet za łózko...bo w łazience juz nie ma miejsca
Aga zakładamy jakąś akcje...stop-rossmannowi...chociaż na jakiś czas...

Cytat:
no i jak dziewczyny,a któraś z Was tego pilingu??
zastanawiam się też gdzie go znajdę...

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5475

wydaje mi się,że może być do moje cery dobry dziś zrobiłam jakiś z vichy( z próbki0później maseczka i krem i mam cudownie gładką buzię dawno takiej cudownej w dotyku cery nie miałam,mimo,że nie mam skłonności do wyprysków,itd
Ja nie widzialnym go niegdziewydaje mi sie ze najszybciej będzie jeśli zamówisz go przez internet właśnie!

Cytat:
Napisane przez Nanusia76 Pokaż wiadomość
Wybieram się do Rossa z wizytą w poniedziałek i poprosze o zwrot pieniędzy lub zapłace 2 gr. i poproszę o dwa dodatkowe żele. Nawet nie biore pod uwagę ,że moga mi odmówić , a jeżeli tak się stanie to poprosze kierownika i poinformuję go jaki ma kompetentny personel . Niech mi tylko odmówia, jak tam wpadne to
Pewnie że idzpowodzenia!!!wal cz o swoje

Cytat:
Ja kupiła oczywiście..ale zużyje sie szybkoa samoopalacz SunOzon zdecydowanie zasługuje na miano naszego hituto coś ważniejszego niż Nobel
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości